تنظیمات سامسونگ حرفه ای تره یعنی چی میشه دقیق بگی بعد اینها مشکل تولید حرارت بالا ندارند واینکه از فاصله نزدیک دون دون نمیشود تصویر
نقل قول:
خروجی و ورودی ها
hdmi
vga
anten
lan
component
Composite
....
باطری قلمی رو نمی دونم چیز مهمی هم نیست حالا درشت بخوره یا باریک چه فرقی داره باطری هر دوش ارزونه .
v10 به احتمال زیاد اوایل پاییز قابل خرید هست . دیگه بخواد خیلی دیر کنه تا آخرای مهر 100 درصد میاد . v یک ماه بعد g معرفی شد .
g15 همون g10 هست فقط یه سری امکانات اضافه مثل --- داره یا بهتر بگم تیونر ماهواره داره . قیمتشم 80-100 دلار گرونتر ه g10 هست .تو ایرانم پیدا نمیشه و نمیاد به دلیل داشتن تیونر ماهواره.(با روحیه برادران انقلابی سازگار نیست)
تنظیمات سامسونگ حرفه ای تره یعنی چی میشه دقیق بگی یعنی مال پاناسونیک نمیشه دقیق تنظیم کرد بعد اینها مشکل تولید حرارت بالا ندارند واینکه از فاصله نزدیک دون دون نمیشود تصویر
امیر جان چرا نگفتی منو g10 با سامسونگ b650 چه فرقی داره ؟
نقل قول:
از لحاظ upscaling هم بهترین باشه معمولا در دریافت تصاویر hd بهترین upscaling رو انجام میده تا تصاویر sd واس اینکه تمرکز و ساخت ریسیور بر مبنای تصاویر hd و پردازش این گونه تصاویر بوده تا تصاویر sd .فک نکنم انچنان فرقی باشه بین یه ----- خوب sd و hd در upscaling تصاویر sd .
امیر جان چرا نگفتی منو g10 با سامسونگ b650 چه فرقی داره ؟ چرا یادت میره بگی وایا سامسونگ پلاسما b650 هم واقعا 600 هرتز هست
با سلام علی جان وسپاس فراوان
نقل قول:
ببین واقعا دیگه نمیدونم چی بگم اول از همه اینکه این تلویزیون 3 تا ورودی HDMI داره پس تا سه تا دستگاه HDMI بهش وصل میشه حالا حتما سوال بعدی شما اینه که اگه چهارتا داشته باشم پس چی میشه ؟ که اونوقت میری یکی از فیشارو میکشی بیرون چهارمی رو میزنی که البته امیدوارم خسته نشی :31:
بعدش ----- HD تو ایران گیر نمیاد چون همه کانالای HD پولی هستن پس فعلا ----- HD نداریم که شما نگران پورتش باشی.
این پلاسما رو یا هر تلویزیون دیگه ای رو شما اگه از نزدیک نگاه کنی مشکل در تصویر هم پیش نیاد مشکل در چشم جنابعالی حتما پیش میاد.
نور خورشد هم بر روی صفحه این پنل منعکس میشه البته اگر شما تو حیاط تلویزیون تماشا کنید اونوقت ممکنه مشکل برای شما به وجود بیاد اگرم اتاقت زیر مستقیم خورشیده میتونی پنل رو اینجوری نسب کنی.
علی جان سلام سوال اول پس ما وقتی ----- به av وصل میکنیم در پلاسما نویزی دیده نمیشه وافت کیفیت سوال دوم چرا با اینکه من از یکی از اشناهامون شنیدم که روی تلویزیون پروجکشن سامسونگ اصلا نور منعکس نمیشه حال چرا در پلاسما وایا در ال سی دی هم منعکس میشه ؟ سوال اخر تلویزیون بالا که گذاشتید چند اینچ ومدلش چیه فکر کنم v هست منتظر جوابم شما هستم امروز