تو این طرح من دیگه هیچ چی نمیتونم بگم احسنت عالیه پسر به خود اتوئو نشون بدی ناراحت میشه که چرا از بارسا رفته
اما فداای سرت رفته که رفته بارسلونا کم ستاره نداره
Printable View
تو این طرح من دیگه هیچ چی نمیتونم بگم احسنت عالیه پسر به خود اتوئو نشون بدی ناراحت میشه که چرا از بارسا رفته
اما فداای سرت رفته که رفته بارسلونا کم ستاره نداره
خیلی ممنون
شرمنده میفرمایین
هر چند که دنیا پر است از ستاره , ولی یکیش برامون خورشیده
Eto'o برای من چیز دیگه ایه :40:
ولی خوب , باید قبول کرد که حالا دیگه از بارسا رفته . ولی این رو بهت قول میدم که در آینده ای نزدیک گواردیولا اعلام میکنه که من رو مجبور کردن که اعلام کنم که به eto'o نیاز ندارم . شک نکن که مسائل پشت پرده باعث جدایی او از بارسا شد . من حدث میزنم بر میگرده :20:
همه چیز در قسمت های بعدی مشخص خواهد شد
:46:
سلام سلام , 100 تا سلام
به همه ی دوستانم عزیزم . ( 1300 تا سلام به jigar_tala ی عزیز )
یه طرح جالب و تقریبا میشه گفت متفاوت زدم . باز هم به افتخار بارسا .
تقدیم به همه ی اونایی که روحشان در آسمان پر ستاره ی نیو کمپ پرواز میکند و تا بی نهایت ها اوج میگیرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه با راهنایی هاتون , این طراح کوچک رو راهنمایی بفرمایید .
باز هم تذکز میدم که برای مشاهده ی عکس ها , حتما از گزینه ی full screen استفاده کنین .
فراموش نشه ها .
یک درخواست کوچولو هم داشتم
اگه حوصله داشتین , اگه حالش رو داشتین , برداشتتون رو از طرح ها بنویسین تا ببینم چقدر در رسوندن منظورم موفق بودم و ببینم برداشت های مختلف از طرح ها چیه .
خیلی ممنون :10:
قربان شما : TE$HAK
:40:
من چیزی که فهمیدم اینه که تا شما این etoo رو به کشتن ندی دست بردار نیستی پخخخخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم یه طرح جدید وبی نقص دیگه میگم کارت درسته میگی نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون . چشاتون قشنگ میبینه . :31:
این که میبینی اینقدر به eto'o گیر میدم , واسه اسنه که با پیراهنش , بعضی بازی ها و بعضی گل هایی رو زدم یا خوردم که هیچ وقت فراموش نمیشه .
همیشه عاشق فینال های دراماتیک بودم , اما یه روز , خودم اسیر این عشق شدم و در حسرت جام قهرمانی موندم
اینم به افتخار شما و برای رفع یک نواختی و برای جلوگیری از ریزش موی کله ی eto'o , میریم سراغ کسی که برام معنای غیرت به لباس و عرق پیراهن رو میده . حتما حدس زدی کیه :
CARLES PUYOL
اگه عمری بود , حتما بازم با کاری جدید مزاحمتون میشم .
(( :40: خون ما , آبی و اناری است :40: ))
دوست گلم یه عکس در سبک ترسناک دیدم گذاشتم شما هم ببینید خیلی جالبه
به به . خیلی ممنون از عکس بسیار جالبتون . البته یک کمی تو فاز کثیف بازی هم هست :2:
البته جنبه ی ترسناکش خوبه . یک حال اساسی بردیم :27:
از ترسی که همراه با خشم باشه بیشتر خوشم میاد :46:
این روز ها خیلی درگیر کار هام شدم. دیگه حتی یک لحظه هم نمیتونم بی خیال این درس و کن گور بشم
اصلا به کل افکارم رو ریخته به هم .
در هر حال متاسفم اگه کار هام خیلی دیر به دیر میرسه
سلام , سلام , سلام ( یه سلام ویدجه , خدمت دوست بسیار عزیز :40: jigar_tala :40: )
صبحتون پرتقالی , شبتون شکلاتی
یه طرح زدم که ربطی به موضوعی که دنبال میکردیم نداره ولی خوب , بازم به فوتبال ربط داره
این طرح به افتخار برنامه ی 90 هستش ( واسه عادل جون )
نسخه ی اول :[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/sc/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://uplud.co.cc/24/1292836206.jpg
نسخه ی دوم :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://uplud.co.cc/24/1324217345.jpg
منتظر انتقادات و نظرات بسیار بسیار ارزنده ی شما هستم :15:
زیباست دوست عزیز عکس اول که کامل نیست
حالا چرا نارنجی همون سفیدمون خوب بود دیگه نکنه به اتئو ربط داره ما خبر نداریم پخخخ
خیلی ممنون :20: قابل شما رو نداره . البته باید ببخشین که خیلی دلنواز نیست . چون وقت ندارم زیاد روشون کار کنمنقل قول:
:11:
عکس اولی کجاش کامل نیست ؟
لباس نارنجیه بارسا , چیزه دیگه ایه . خاطره ی بازیه رویاییه با چلسی رو به یادم میاره :21:
اینم سایت هواداران بارسا در ایران
حتما یه سری بزنین . مخصوصا کارتون هاش رو دانلود کنین . خیلی باحاله .
قربان شما : TE$HAKکد:http://www.fcbarcelona.ir
سلاااااااااااااام . سلام
یه سلام گرمه گرم به گرمیه دل های پاکتون :31:
یه طرح کوچکولو , تقدیم به دل های بزرگتون :11:
چیز های دوست داشتنی رو باید دوست داشت . منم دوستون دارم . چون واقعا دوست داشتنی هستین
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
زیباست دوست گلم بعد از اتوو حالا موقع پویول شده اره خدا بهش رحم بکنه پخخخ
عالی بود رنگ سبز هم که معلومه نماد زمین چمن فوتباله دیگه ...
:11: :40: :11:
خیلی خیلی ممنون از نظرات بسیار خوبتون
واقعا اگر نظرات و تشویق های شما نبود , شاید همون 3 ماه پیش , بی خیال فوتو شاپ میشدم :20:
واقعا ممنونم
هر بار باید یک نفر قربانیه طرح های من بشه دیگه . فعلا هم که داریم poyol رو پوست میکنیم :21: :27:
باز هم سلام , باز هم puyol , باز هم تکراری , باز هم ..............
اینم یه طرح مفهومی ( در طرح زیر , چند کنایه دیده میشود ؟ :27: )
:11:
:40: :11: :40:
اگه حرفام , کلمه هام بی مزه ان , یه دنیا سکوت تقدیم تو باد :11:
والا عکسش زیباست خصوصا داخل قابه ولی منظورتون از کنایه رو نتونستم داخل عکس متوجه بشم ..............
باز هم یه طرح جلب و جالب
خیلی خیلی منونم از نظرات ( + ) و روحیه بخشتون :31:
دو تا کنایه در اینجا وجو دارهنقل قول:
1- کنایه در حرفم : منظورم به سوالات کنکور بود که هی میگن مفهومیه مفهومیه :27:
2- کنایه در عکس : اگر به دست اون بنده خدا نگاه کنین , داره عدد 5 رو با دستایه کهنه و کار کشته اش نشون میده
که این نمادی از شماره ی 5 puyol , شخصی که سالهاست داره برای بارسا میجنگه , هستش .
:46:
قربان شما : TE$HAK :40:
چطور متوجه نشدم خیلی خیلی کنایه جالبی رو پیدا کردینقل قول:
کنایه در عکس : اگر به دست اون بنده خدا نگاه کنین , داره عدد 5 رو با دستایه کهنه و کار کشته اش نشون میده
که این نمادی از شماره ی 5 puyol , شخصی که سالهاست داره برای بارسا میجنگه , هستش .
جالبه جالبه منتظر کار جدیدت هستم
سلام سلام , 100 تا سلام . 1300 تا کلام
:31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31:
امروز چند تا کار به سبک ( تقلید ) آماده کردم
طرح کلیشون کاملا مشخصه که ماله دو تا سریاله . اولی : punisher و دومی : ghost rider
اگه تکراریه , دیگه به بزرگواریه خودتون ببخشین :46:
1 - punisher TE$HAK
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i43.tinypic.com/21kcvfn.jpg
2-
fire of TE$HAK
در اندازه ی واقعی ( حجمش یه کوچولو بالائه ) :در اندازه ی کوچیکتر ( این لینک بیشتر توصیه میشه ) :کد:http://uplud.co.cc/25/1340936107.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://uplud.co.cc/25/1334667319.jpg
:40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40:
ممنونه ممنونم , از لطف بی اندازه تون
• o • o • o • o • o new pictures are loading • o • o • o • o
جفتشون خیلی قشنگن خصوصا دومی با اون شعله های تیش
هیف من حوصله ندارم وگرنه منم با فتوشاپ یا پرمیر چند تا کار میذاشتم
بازهم قشنگه بازم خسته نباشی بازم منتظر کار جدیدتیم
یه اواتار قشنگ درست بکنی هم بد نیستا
تو این موظوع ها
پسر
دختر
پسر مجرد
دختر مجرد
دختر عاشق
پسر عاشق
یه سایت هم معرفی میکنم
تو این سایت میتونی یه اواتار کارتونی درست کنی خیلی جالبه
کد:http://faceyourmanga.com/faceyourmanga.php?lang=eng
:15:
چششششششششششششششششششم
خیلی ممنون از سایت بسیار جالبتون
آواتر جدید رو هم که خودتون دارین ملاحظه میکنین
ممنون میشم اگه نظرتون رو در مورد اون هم بیان کنین :31:
:biggrin: :31::biggrin::31::biggrin::31:
از نظرات خوبتون هم خیلی خیلی ممنون :10:
اوامر در دست انجام است
البته در هر روز , اگه ساعت 5 صبح از خواب بیدار شم , میتونم نیم تا یک ساعت فوتوشاپ کار کنم . وگرنه شاید 15 دقیقه وقت استفاده از فوتوشاپ داشته باشم . برنامه ام خیلی فشرده شده :41::sad::weird:
در هر حال من تلاشم رو میکنم
این چه جوریاست ؟
مفهوم رو خوب میرسونه ؟
البته بگم که کار خودم نیست . همینجوری پیداش کردم , ولی خوب به نظرم خیلی باحال بود
به همین خاطر گذاشتم تا شما هم استفاده اش رو ببرین
قربانش شما : TE$HAK
سلام سلام . 2 تا سلام . یه سلام خشک و خالی . یه سلام ویدجه ی بیدجه به ( jigar_tala ) :11:
اینبار کمی بیشتر وقت گذاشتم و روی سایه ها و نور پردازی ها بیشتر کار کردم
چشمام به مانیتور خیره است , منتظر نظراتتون . نگذارین که کور بشم . :18:
تقدیم به ................. ( جای خالی را با کلمه ی دلخواه پر کنید { نمره 0.25} )
ㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨ ㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨ ㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨ ㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨ ㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨ به زودی در این مکان یک عکسی نصب خواهد شد ㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨ ㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨ ㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨ ㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨ ㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨ ㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨ ㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨㄨ
دوست عزیز سلام اواتار ارم تیم بارسا زیاد جالب نیست
بابت ساختن این اثر هم تشکر میکنم خیلی خیلی زحمت میکشی
ما که فقط میایم نگاه میکنیم انشاالله خودم هم یه کارایی میخوام بکنم ولی فعلا در حال یاد گیری هستم
منتظر کار جذاب دیگت هستیم کماکان......
سلام . سلام
همین نگاه های شماست که به ما قوت قلب میده و باعث میشه که با انجیزه ی بیشتری کار کنیم:10::31:
** چقدر عالیه که شما هم میخوای بزنی تو کار گرافیک . منتظر کارهاتون هستم **
فک میکنم که موضوع بارسا دیگه خیلی تکراری شده و داره بی مزه میشه :2:
یه چند وقتی بی خیال بارسا بشم فکر میکنم که بهتره
به نظر شما اینجوری بهتر نیست ؟
در پیرو نظرات و پیشنهادات ارزنده ی شما دوست عزیز , میخوام برم تو مباحث عشقی .
نظر شما چیه ؟
هر چند که خیلی وقتا سعی میکنم که عشق رو فراموش کنم , ولی خوب عشق چیزیه که نمیشه بهش فکر نکرد
به قول یکی از بزرگان که می فرماید :
از بچگی بهم یاد دادن به چیزایی که ماله من نیست فکر نکنم , ولی ناگهان آن چیز , تمام فکر و زندگیه من شد
( :31: حتما میخواین بگین شبیه به sms ی هست که برای شما هم ارسال شده :31: )
حالا بی خیال ای بحث ها که بشیم , ان شا الله سعی میکنم با کارهایی متفاوت در خدمتتون باشم
یه وبلاگی هم تاسیس کردم که اونم فکر میکنم که ارزش یک بار دیدن رو داره
قربان شما : TE$HAKکد:www.teshak.blogfa.com
از این عکسه خیلی خوشم اومد سایت جالبی داری
اخی این عکس بچگی خودتونه اخی
ببخشید که بدون اجازه عکس برداشتم
خیلی ممنون . چشماتون قشنگ میبینه . :31:
در مورد عکس هم , قابل شما رو نداره . اصلا کل سایت تقدیم به شماست :11:
خیلی وقتا دلم واسه بچه گی هام تنگ میشه . باور کن اون زمان آدم تر بودم . الآن به قول دوستا , خیلی خول میزنم
خیلی حیف شد که خودم با دستای خودم , خودم رو خراب کردم . واقعا حیف شد . چی بودیم و چی شدیم :13::41:
هیچ وقت فکر نمیکردم تو بازیه زندگیم به اینجا برسم . فکر نمیکردم که روزگار اینقدر شطرنجش خوب باشه .
منم مثل خیلی ها سربازم به خونه ی آخر رسید . اما سرباز بقیه به خونه ی آخر حریف میرسه و ارتقائ درجه میگیره و وزیر میشه , اما سرباز بیچاره ی ما به خونه ی آخر خودم رسید و از زمین پرت شد بیرون . یعنی پرتش کردن .
خیلی وقتا دلم میخواد خیلی از چیزایی رو که نباید بگم , بگم . اما بازم دست میزارم رو دلم . هیچ وقت چیزی نگفتم ولی خیلی ها , هر چی دلشون خواست در مورد من گفتن . خیلی ها هم وقتی باید یه چیزایی میگفتن , نگفتن , و اینجوری شد که من اینجوری شدم .
سعی میکنم هیچ وقت , تا جایی که امکانش هست و توانم میرسه , به کسی نگم : دوست دارم
چون میدونم آدمش نیستم که بخوام کسی رو دوست داشته باشم
به همه هم میگم که اگه یه موقعی خواستن با ما بازی کنن , بی کار شده بودن , کسی رو دور و برشون نداشتن , دیگه به اوج بی کاری و تنهایی رسیده بودن , باز هم به من نگن که : دوست دارم
چون میدونم که جنبه اش رو ندارم
خلاصه . اگه طرحام دیر آماده میشه ببخشید دیگه . هر وقت میخوام یه طرح بزنم , مرور خاطرات گذشته اعصابم رو خط خطی میکنه و همه ی طرحام یادم میره و فقط یک طرح یادم میاد : سکوت .
بابا شما چند سالتونه چرا این جوری حرف میزنی نا امیدمون کردی
شاعر میگه در نا امیدی بسی امید است : دی
حالا یه عکس میزارم دلت باز شه
کد:چندی قبل در این قسمت داستانی رمانتیک قرار داشت که بعد ها تصمیم به حذفش گرفتم
نمیدونم چی بگم خیلی زیبا و دردناک نوشتی از این یک خط خیلی خوشم اومد از قدیم گفتن درد کشیده طبیبهنقل قول:
فقط یک خواهش ازت دارم . وقتی میبینی دوستانت ساکت شدن . چند وقتیه تو خودشونن . حوصله ندارن و در سکوت خودشون غرق شدن تو رو خدا , تنهاشون نذار .
حالا شما هم یکی از اون طبیبا هستی
راضی به زحمت نمیشم مهم اون دل بود که تو اتیش سوختو خاکسترش رو باد برد..... . . . .نقل قول:
اگه دوست داشتی تمام سعیم رو میکنم تا قسمت هایی از این داستان رو به صورت عکس درست کنم .
ترسیدم چقد شما ها بدید حالم بد شد یکم ملایم تر کار کنید
خیلی ممنون از این که وقتت رو برای خوندن این متن گذاشتی .نقل قول:
عشق از پروانه های گرد شمع باید آموخت / که جانش در آتش سوخت , ولی لبهای خود دوخت
خیلی ها در اینجور مواقع بهم میگن : تو که لالایی بلدی , چرا خوابت نمیبره . منم تو دلم میگم : همیشه کسی که لالایی میگه صبر میکنه تا شنونده خوابش ببره , بعد خودش میخوابه . پس هیچ وقت شنونده , خوابیدن قصه گو رو نمیبینه .
صنف اطبائ کشور , بهم مجوز کسب و پروانه ی دکتری نمیدن . :31:
به قول دوستا : هنوز آمپول زن موندیم :27: :31:
باز هم خیلی خیلی ممنون از لطفتون
تو ساختن کار جدیدم خیلی گیر کردم . خیلی پیچیده اش کردم . خودمم تو کارش موندم . ولی تمام سعیم رو میکنم که به زودیه زود برسه .
از این یه بیت خیلی خوشم اومد اقای قصه گو_______.. . . . . . .نقل قول:
همیشه کسی که لالایی میگه صبر میکنه تا شنونده خوابش ببره , بعد خودش میخوابه . پس هیچ وقت شنونده , خوابیدن قصه گو رو نمیبینه .
دوست عزيز خيلي ضعيف كار كردي !!
از چه نظر ضعیف کار کردم جناب مهننس ؟ :5:نقل قول:
خیلی ممنون . لطف دارین .نقل قول:
میگن که قصه گویی بعد از کار در معدن , سخت ترین کار هستش . البته میگن که اینجوریه , خودم زیاد تحقیق نکردم
:46: :31:
تو فکر یه طرح خیلی خیلی متفاوتم . تا آخر هفته حتما تمومش میکنم .