نقل قول:
اون برنامه بسيار جالب و تاثير گذار بود . . .
اين هم لين اون برنامه ( 7 شهريور)
کد:http://www.iransima.ir/FilmDescription.jsp?IDCode=224919&pCode=0&pType=0&place=search
Printable View
نقل قول:
اون برنامه بسيار جالب و تاثير گذار بود . . .
اين هم لين اون برنامه ( 7 شهريور)
کد:http://www.iransima.ir/FilmDescription.jsp?IDCode=224919&pCode=0&pType=0&place=search
سلام دوستان
به نظر من امسال مهموناش زياد جالب نيستن ، به غير از چندتاشون
البته بد نيستنا ، ولي پارسال خيلي بهتر بود ، مثل حميد!
راستي يه سوال آيا مهمونهاي پارسالشو امسال هم مياره؟
تازه تايم برنامشم خيلي كمه!!
اونایی که خیلی تاثیر گزار بودنو شاد بیاره...خدا کنه بیارهنقل قول:
برنامه ی نسبتا خوبیه ولی ای کاش مجری اونو عوض میکردن . اصلا به من حال نمیده!
نمیدونم چرا از سوالاتش که از مهمان ها میپرسه اصلا خوشم نمیاد!
ولی خب از حق نگذریم مهمان های خوبی رو دعوت میکنند :40:
تو برنامه دیروزش که اون خانم رزمنده بدجوری حمله کرد به اخراجیها.
منم پارسال میدیدم برنامشو
اتفاقا دوساله پیش یکی از معلمای مارو آورده بودن تو برنامش
ولی امسال فقط و فقط به خاطر این مجریه نمیرم ببینم
همش میپره وسط حرف مهمون و لوس بازی زیاد در میاره...مخصوصا وقتی میره تو حس مثلا و گریه میکنه میخوام تی وی رو خورد کنم:31:
حالا امسال که دیگه تو حس نرفت که...نقل قول:
...مخصوصا وقتی میره تو حس مثلا و گریه میکنه میخوام تی وی رو خورد کنم
اون معلمی که گفتی،معلم کدوم مدرسه بود؟چه درسی میداد؟
بابا مجریشم اونقدا بد نیست دیگه !
شماها کدوم مجری رو دوست داشتین جای این باشه ؟
البته مثلا گریه نمیکنه ! : دینقل قول:
مخصوصا وقتی میره تو حس مثلا و گریه میکنه میخوام تی وی رو خورد کنم
شما هم یه کم آروم باش
برنامه ي جالبي هست و سوژه ي نسبتا خوب و تكي هم داره ولي مجريش خيلي غير قابل تحمله !
هم لوسه هم پر حرف كلا نچسبه !
والا معلم تربیت بدنی مدرسه ی ایران تو منطقه 5...اون موقع من دوم دبیرستان بودم...اونم وکیل بود...وقتی شوهر کرد 18 سالش بود...تازه اون موقع شروع کرد اول دبستان رو خوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...با کمک شوهرش...دکترا هم گرفت....شیر زنی بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...اون موقع ماشین زد به من...گفتم اون میره دنبال کارام...نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون معلمی که گفتی،معلم کدوم مدرسه بود؟چه درسی میداد؟
بابا این همه مجرینقل قول:
البته مثلا گریه نمیکنه ! : دی
شما هم یه کم آروم باش
این تابلو داره نقش بازی میکنه و خودشو لوس میکنه..مرد گنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مگه اینا میذارن آدم آروم باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث مجری های متفاوت توی سیما از زمانی شروع شد که فرزاد حسنی به تلوزیون اومد . خوب باید قبول کنیم که کاملا متفاوت بود . جوری کار کرد که بعد از یکی دو سال همه برنامه های شبکه سه را اداره می کرد (نوروز - دهه فجر - ... ) . تنها ایرادی که داشت این بود که بعضی مواقع از خط قرمز رد می شد و خوب همین هم کار دستش داد ، یا بهتره بگیم کار دست صدا و سیما داد .
جایگزین اولش وقتی با تهیه کننده ها به مشکل بر خورد همین آقای علیخانی بود و وقتی هم که ممنوع التصویر شد جایگزینش آقای مدرس شد .
در مورد دومی که اصلا حرفی ندارم چون ذاتا ازش متنفرم ....
اما علیخانی خیلی سعی کرد شبیه حسنی بشه ولی در کنارش بعضی خصوصیت ها را با خودش نگه داشت و یه مخلوط از مجری گری مدرن و سنتی بوجود آورد که شاید فقط خانوادش اونو پسندیدند .
قبل از عید شنیدم امسال هم حسنی تابستون با کوله پشتی میاد ولی خوب شاید بعضی از اتفاقات باعث شد که نیاد و شبکه سه تابستون هیچ برنامه ای نداشته باشه و جای خالی را با سریال هاش پر کنه .
حسنی - رشید پور (مثلث شیشه ای) - مولایی (یخ در بهشت) و شاید مجری های سنتی .نقل قول:
نقل قول:
بحث مجری های متفاوت توی سیما از زمانی شروع شد که فرزاد حسنی به تلوزیون اومد . خوب باید قبول کنیم که کاملا متفاوت بود . جوری کار کرد که بعد از یکی دو سال همه برنامه های شبکه سه را اداره می کرد (نوروز - دهه فجر - ... ) . تنها ایرادی که داشت این بود که بعضی مواقع از خط قرمز رد می شد و خوب همین هم کار دستش داد ، یا بهتره بگیم کار دست صدا و سیما داد .
دوست عزیز،اصلا بحث روی مجری فایده نداره،یه چیز کاملا سلیقه ایه.الان من از علیخانی خوشم میاد وخیلی های دیگه.وخیلی هام بدشون میاد.ودر مورد حرفای شما مثلا،من واقعا فرزاد حسنی رو خیلی دوست دارم،و همچنین رشیدپور و همچنین مدرس،که خوب شما از مدرس ابراز تنفر کردید،از مولایی هم تعریف کردید که خوب من از ایشون خوشم نمیاد،پس نتیجه میگیریم کاملا سلیقه ای هست.نقل قول:
جایگزین اولش وقتی با تهیه کننده ها به مشکل بر خورد همین آقای علیخانی بود و وقتی هم که ممنوع التصویر شد جایگزینش آقای مدرس شد .
در مورد دومی که اصلا حرفی ندارم چون ذاتا ازش متنفرم ....
اما علیخانی خیلی سعی کرد شبیه حسنی بشه ولی در کنارش بعضی خصوصیت ها را با خودش نگه داشت و یه مخلوط از مجری گری مدرن و سنتی بوجود آورد که شاید فقط خانوادش اونو پسندیدند .
قبل از عید شنیدم امسال هم حسنی تابستون با کوله پشتی میاد ولی خوب شاید بعضی از اتفاقات باعث شد که نیاد و شبکه سه تابستون هیچ برنامه ای نداشته باشه و جای خالی را با سریال هاش پر کنه .
نقل قول:
حسنی - رشید پور (مثلث شیشه ای) - مولایی (یخ در بهشت) و شاید مجری های سنتی
دوستان ماه عسلی اگه این پست منو خوندید،البته اگه شما هم موافقید یه اس ام اس به برنامه بدید،برای دعوت رضا صادقی،فکر کنم برنامه جالبی شه،چون ایشونم با این همه موفقیت،یه جورایی معلول حساب میشن.وفکر کنم حرفی برای گفتن داشته باشن.تو شعرایی که میخونه خیلی دلش پره...شاید تو برنامه اینو بگه....
30000320
انتقاد شدید نویسنده «دا» از دهنمکی
سیده زهرا حسینی، شب گذشته در برنامه تلویزیونی ماه عسل به فیلم اخراجیها انتقاد کرد.
نویسنده کتاب خاطرات «دا» که به وضعیت صداوسیما و فیلمهای دفاع مقدس انتقاد داشت گفت : ما ابتدا در فیلمها شهدا را مانند فرشته نشان میدادیم ولی حالا در بعضی فیلمها آنها را افرادی لاتولوت نشان میدهیم.
وی در ادامه گفت : در دلم به بعضی افراد و سازندگان این فیلمها بد و بیراه میگویم.
کتاب «دا» خاطرات سیده زهرا حسینی به کوشش سیده اعظم حسینی منتشر شده است . زهرا حسینی در این کتاب خاطرات خود را از روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی و مقاومت مردم خرمشهر روایت میکند.
زهرا حسینی که در آن روزها تنها 17 سال داشته است در این کتاب خاطرات خود را با جزئیترین موارد بیان میکند.
به گزارش سوره مهر، این کتاب که در مهر ماه سال 87 برای اولین بار منتشر شده است در فاصله کمتر از 8 ماه بیش از 55 بار تجدید چاپ شده است.
روز گذشته نیز محمد حقی، مدیر مسئول نمایشگاه کتاب مترو ، در گفت و گو با ایونا از فروش 8 هزار جلد کتاب «دا» در نمایشگاههای کتاب متروی تهران در 6 روز خبر داده بود.
برنامه خيلي خوبيه.مجريشم بد نيست.اين ايده دعوت رضا صادقي هم خوبه حتما اس ام اس ميدم
من موافقمنقل قول:
دوستان ماه عسلی اگه این پست منو خوندید،البته اگه شما هم موافقید یه اس ام اس به برنامه بدید،برای دعوت رضا صادقی،فکر کنم برنامه جالبی شه،چون ایشونم با این همه موفقیت،یه جورایی معلول حساب میشن.وفکر کنم حرفی برای گفتن داشته باشن.تو شعرایی که میخونه خیلی دلش پره...شاید تو برنامه اینو بگه....
30000320
ولی چی باید اس ام اس بدیم
آخه هوشمنده یا یه بابایی میشینه اس ام اس ها رو دونه دونه میخونه ؟
برا همین اینجا گفتم که تعدا پیامکا بیشتر شه تا امکان خونده شدنش هم زیاد شه.نه هوشمند نیست!!!علیخانی گفتش که شبا پیامکا توسط خودم ودوستای دیگه ،خیلی سریع خونده میشه.نزدیک به چند هزار تا هرشب.شما هم هرچی گوشی تو خونه بود یه پیامک باهاش بزن.:20:نقل قول:
برنامه شون باحال بود ایندفعه
خوشم میاد علیخانی از روی ترحم به مهموناش نگاه نمیکنه...
عجیبه چون این خانم هم تقریبا تو همون رنج هستن . به نظر من دا در بازار کتاب حکم اخراجی ها در سینما را داشت .نقل قول:
انتقاد شدید نویسنده «دا» از دهنمکی
با ورودش یه کار خوب کرد ، خیلی ها را کتابخون کرد (اخراجی ها هم خیلی ها را کشید توی سالن سینما) . بزرگترین مشکلش هم این بود که باعث شد کتاب های خوب دیگه نادیده گرفته بشن و همه همه از دا صحبت کنند.
البته در مورد خود کتاب هم من خیلی انتقاد دارم ولی به دو دلیل مطرح نمی کنم .
1- مشکلات زیادی که داشته و برای بازگو کردنش باید طبقه بندی کنم و بگم .(که متاسفانه فرصت ندارم)
2- فضای احساسی که نسبت به این کتاب بوجود اومده شاید باعث بشه بعضی قضاوت های غیر معقول صورت بگیره و پاسخ ها معقول بعضا به نام بی حرمتی به مقدسات طلقی بشه .
* پ ن : البته اگه هم قرار شد حرفی بزنم مسلما اینجا (تلوزیون و رادیو) جاش نیست .
البته بحث که بی فایده نیست چون هر کس نظری می ده و شاید با بیان دیدگاه ها بعضی ها بتونند دید خودشون را نسبت به مسئله تغییر بدن .نقل قول:
دوست عزیز،اصلا بحث روی مجری فایده نداره،یه چیز کاملا سلیقه ایه.الان من از علیخانی خوشم میاد وخیلی های دیگه.وخیلی هام بدشون میاد.ودر مورد حرفای شما مثلا،من واقعا فرزاد حسنی رو خیلی دوست دارم،و همچنین رشیدپور و همچنین مدرس،که خوب شما از مدرس ابراز تنفر کردید،از مولایی هم تعریف کردید که خوب من از ایشون خوشم نمیاد،پس نتیجه میگیریم کاملا سلیقه ای هست.
در سلیقه ای بودن بحث هیچ شکی نیست .
سلام
برنامه دیشب خوب نبود، مهمون هایی که وجودشون توی یه برنامه روتین تازگی داشت؛ ولی همون حرف ها و سوال های تکراری گفته شد.
دید شما به دنیاتون چیه؟ رفتار مردم عادی با شما چطوره؟ چطور با این وضعیت کنار می آیید؟ در برابر ریشخند بقیه چه عکس العملی دارید؟ و............
و البته شوخی ها و بداهه گویی های بی نمک مجری را هم نباید از یاد برد ( مثل : یختون آب شده داره می رسه به یخمک) و یا تعریف کردن خاطره ای بی ربط.
دیشب جای خالی فرزاد حسنی به شدت احساس شد، او می تونست با این موضوع بکر برنامه خوبی ارائه کنه، مجری حتی خوب بلد نبود ادای حسنی رو در بیاره.
چیز زیادی هم از مهمون ها دستگیرمون نشد، حتی چیز زیادی راجع به "انجمن کوچولوهای ایران" هم نفهمیدیم.
در تیر ماه خبرنگار روزنامه جام جم سری به این انجمن زده بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن کامل این صفحه روزنامه به آدرس زیر مراجعه کنید
نقل قول:
کد:http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100910484747
عمو محسن به شدت دنبال لینک دانلودش میگردم :42::37: این لینکی که دادی نمیشه دانلودش کرد اگه از کاربرا لینک دانلودشو برام پیدا کنن یه دنیا ممنون میشم الان 3 روزه دنبال لینک دانلودش میگردم:37:نقل قول:
راستی تو تبلیغات ماه عسل یه آدم ریش بلندی رو نشون میده او کیه ؟ماله پارساله؟ یا هنوز نیومده؟
خواننده تیتراژ ابتدایی فیلم کیه؟>
اون حميده خودمونه!:31:نقل قول:
خيلي آدم باحاليه ،آرزومه امسال هم اونو بياره ،پارسال برنامش خيلي قشنگ بود!
خواننده :Mehdi yarrahi - اهنگ : Havaye toنقل قول:
==================================
ضمنا ، اين فيلم نيست يه ويژه برنامس!!:31:
متاسفانه لینک دانلودی پیدا نکردم ولی تو اون آدرسی که چند صفحه قبل داده بودم،میتونی راحت بری ببینی،البته اگه ADSL داری...نقل قول:
اگه از کاربرا لینک دانلودشو برام پیدا کنن یه دنیا ممنون میشم الان 3 روزه دنبال لینک دانلودش میگردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه 4
پست تکراری:برای دیده شدن
30000320
برنامه حمید خیلی قشنگ بود
امسال میارنش ؟
اونجا که داشت تعریف میکرد از عاشق شدنش خیلی باحال بود....
مرسی آقای mahdistar بابت لینک ایران سیما
نقل قول:
اونایی که خیلی تاثیر گزار بودنو شاد بیاره...خدا کنه بیاره
بچه ها فقط اگر حمید مهراز را آورد یه جوری تو تاپیک بنویسین که من با خبر بشم و برم لینک برنامش را ببینم...نقل قول:
امسال میارنش ؟
عالی بود... یکی از بهترین برنامه هایی که تو عمرم دیدم و دقیقا همان جا که از عشق بازی با خدا صحبت میکرد و از طرفی برای مادرش بی ریا اشک ریخت...
امیدوارم مهمون جمعه ها خوب باشه...
----
با حرف rosenegarin به شدت موافقم: از سعدی نقل کرد:
نقل قول:
نبین که می گوید، ببین چه می گوید.
حمید کدومه بود ؟نقل قول:
امسال میارنش ؟
همون که توی تصادف صداش حالت گرفته داشت؟...
یه سه چار ماه هم توی کما بود ؟
بله! ايشون همون هستن!نقل قول:
اين مهمون بود امروز آوردن
روناك يونسي
حرف زدن بلد نبود ،فقط يه ربع از وقت برنامه رو فكر ميكرد!!
اين چه جوري بازيگر شد؟!! يه 5 دقيقه بگن خودت بازي كن ، عمرا بتونه!!
بابا رضا صادقي رو بيارين!!
روناک یوسفی اوردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه روناک یوسفی کیه که اوردنش :/
یوسفی !؟ =< یونسی :46:نقل قول:
آره امروز شاید مسخره ترین مهمون تو این چند سال بود !
امروز جای تاسف داشت فکر کنم مهمن کم اوردن جالبه خودشو بازیگر میدونست با اون بازی مسخره اش
سلام
آخه این مهمون بود که آوردن ،به قول اون دوستمون یه ربع لازم بود فکر کنه تا بعدش جواب سؤال هارو بده .
کلی حالمونو گرفتند با مهمون آوردنشون.
نه به اون شوری شوری نه به این بی نمکی....... .
روناك يونسي همون خجسته رستكاران بود!!نقل قول:
خوب شد نديدي ، شما بردي!!:31:
مزخرف ، كل برنامش موج منفي بود! اصلا يارو افسرده بود!!
حالا مگه این کی هست که اورده بودنش !!؟
دوستان تو پستای قبل گفتن:31:روناک یونسی یا همون خجسته رستگاران!مثل اینکه مهموناشون ته کشیده این یارو رو اوردن! پنج دقیقه پا حرفاش بشینی از زندگی بیزار میشدی،این همه بازیگر رفتن کیو اوردن،! :27:کلا ازش خوشم نمیاد،:13:نقل قول:
حالا باز خوبه هنرپیشه نقش اصلی یه سریالو آوردن؛ اون برنامه قبل از افطار کانال 2 چند شب پیش اول صحنه هایی از فیلم آژانس شیشه ای رو نشون داد، بعد مجریاش اسم تک تک ستاره های فیلم و کارگردانشو آوردن، ولی سرآخر معلوم شد که مهمونشون اصغر نقی زاده س:27::2:نقل قول:
برنامه جمعه ی که گذشت، مهمانش چندان تاثیری نزاشت رو من ولی داستانی که ابتدا مجری برنامه نقل کرد ، برام جالب بود:
داستان کوتاه سنگ تراش، امیدوارم در قوانین تاپیک بگنجه که این داستان را اینجا قرار بدم شاید که طرفداران ماه عسلی بیشتر خوششان بیاد تا تاپیک داستان کوتاه:
"روزی، سنگتراشی که از کار خود ناراضی بود و احساس حقارت می کرد، از نزدیکی خانه بازرگـانی رد می شد. در باز بود و او خانه مجلل، باغ و نوکران بازرگان را دید و به حال خود غبطه خورد و با خود گفت: این بازرگان چقدر قدرتمند است! و آرزو کرد که مانند بازرگان باشد.
در یک لحظه، او تبدیل به بازرگانی با جاه و جلال شد. تا مدت ها فکر می کرد که از همه قدرتمند تر است، تا این که یک روز حاکم شهر از آنجا عبور کرد، او دید که همه مردم به حاکم احترام می گذارند حتی بازرگانان. مرد با خودش فکر کرد: کاش من هم یک حاکم بودم، آن وقت از همه قوی تر می شدم!
در همان لحظه، او تبدیل به حاکم مقتدر شهر شد. در حالی که روی تخت روانی نشسته بود، مردم همه به او تعظیم می کردند. احساس کرد که نور خورشید او را می آزارد و با خودش فکر کرد که خورشید چقدر قدرتمند است.
او آرزو کرد که خورشید باشد و تبدیل به خورشید شد و با تمام نیرو سعی کرد که به زمین بتابد و آن را گرم کند.
پس از مدتی ابری بزرگ و سیاه آمد و جلوی تابش او را گرفت. پس با خود اندیشید که نیروی ابر از خورشید بیشتر است، و تبدیل به ابری بزرگ شد.
کمی نگذشته بود که بادی آمد و او را به این طرف و آن طرف هل داد. این بارآرزو کرد که باد شود و تبدیل به باد شد. ولی وقتی به نزدیکی صخره سنگی رسید، دیگر قدرت تکان دادن صخره را نداشت. با خود گفت که قوی ترین چیز در دنیا، صخره سنگی است و تبدیل به سنگی بزرگ و عظیم شد.
همان طور که با غرور ایستاده بود، ناگهان صدایی شنید و احساس کرد که دارد خرد می شود. نگاهی به پایین انداخت و سنگتراشی را دید که با چکش و قلم به جان او افتاده است!"
ehsan alikhani ham dare mishe shabihe farzad hasani ama hanuz moonde be eftezahiye oon beshe
hadeaghal in yeki zaheresho hefz karde