خبر جديدي از fw46 نيست؟
Printable View
خبر جديدي از fw46 نيست؟
امروز همینجوری رفته بودم پایتخت! رفتم آی کامپیوتر یکی از نمایندگیهای سونی . یه پسر جوونی هم بود بهش گفتم جریان این fw46 چیه چرا هی میگین امروز و فردا! اولش خواست منو کتک بزنه تا اسم fw46 رو شنید :دی بعدش گفت چرا بخوام بهت دروغ بگم احتمال داره 90 درصد دیگه نیاد چون موجودی این مدل همه جا کم شده!خودشم نمیدونست چرا قحطی شده! 10 درصد شاید وارد بشه اونم نه با این قیمت شاید تا 1800 پیش بره! خلاصه براش تعریف کردم که چقد تو صف وایسادن تا این مدل بیاد با کله بیان بخرن! این یکی که اینجوری میگفت شاید یه نمایندگی دیگه یه چیز دیگه بگه!
چه جالب چون منم امروز با همین آی کامپیوتر صحبت کردم و کاملا 360 درجه برعکس اینی که گفتی به من گفت و گفت امروز فردا میاد.نقل قول:
گفت جنسا تو گمرکه و قطعا میاد .
در مورد قیمت درسته ممکنه 1800 بشه.
همچنین من با نمایندگی تو پاساژ ایران هم صحبت میکردم میگفت تا فردا میاد . قیمتش گفت شده 1800
فقط باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه.
به هر حال اگه 1800 بشه من نمیخرمش و میرم 1640 یا 1225میگیرم.
-------------------------------------------------------------------------------------
ما هم با این fw 46 کشتیم همه رو ها . :27:
همه از دست ما شاکی هستن اینجا
:18::18::18::18:نقل قول:
یعنی این همه صبر کردیم آخرش هیچی به هیچی!!!
1800 چه خبره!!!! اینا عجب آدمایی هستن حداقل باید 1700 بدن نه دیگه 1800!!!!:19::19::13:
اگه این قیمت بخوان بدن به نظر من همون 1640 بهتره!!!
آقا خبر اینه که فعلا همه باید توی صف بایستید تا یک دفعه بیاد و با قیمت بالا تا همه بخرند
والا توی گمرک نیست توی تهرانه ... به دوستم زنگ زدم گفت حدود 15 تا دارم ولی الان نمی دم بیرون تا وقتش ...
حال کنید بازار اینه : احتکار لپ تاپ :دی
الان چند نفری هم توی اهواز میخواستند ولی نیست ... میشه الان تا 2.000.000 قیمت داد :21:
من خیلی صبر کنم تا اواسط هفته بعده . بعدش میرم میخرم.نقل قول:
بابا همچین چیز توفه ای هم نیستش.
به خاطر گرافیک پایینش یکم شک دارم. سی پی یوش هم همینطور :13:نقل قول:
اگه این قیمت بخوان بدن به نظر من همون 1640 بهتره!!!
نطرت روی 1225 چیه ؟
به نطرم اون بیشتر به 46 شبیهتره تا 1640 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایای Sony Vaio FW نسبت به HP :
1- داشتن LCD بهتر و کیفیت بالاتر
2- عمر نسبتاً بالای قطعات و کیفیت بالای بدنه و استحکام بالاتر از HP
مزایای اچ پی 1225 نسبت به سونی :
1- داشتن light Scribe
2- داشتن ریموت کنترل
3- داشتن تکنولوژی imprint در طراحی یعنی طرح دار بودن نوت بوک و طراحی ویژه که بسیار جذاب شده
4- داشتن پورت e-Sata برای اتصالات پرسرعت ساتا II
5- وضوح صدای بیشتر با اسپیکرهای ویژه Altec lansing
آره اونم خوبه بیشتر شبیه به fw46 هست اما واسه مانیتورش یکم شک دارم نمیدونم مانیتور 1640 با کیفیت تره یانقل قول:
1225 اما بازم HP هست منم زیاد طرفدار اچ پی نیستم
من بیشتر یه نوت بوکی لازم دارم که کیفیت مانیتورش خوب باشه فقط هم سونی یا دل
به هرحال امیدوارم که آخر این مدل سونی رو بیارن و بگن قیمتش چنده تا بفهمیم میخوایم چیکار کنیم
تو این وضعیت صبر کردن خیلی سخته هر روز مثل یه قرن میگذره
ایران رهجو هم که خیلی بی برنامه است یه حرفی رو که درست نمیزنه بی برنامه یه چیزی میگه
به هرحال اگه این مدل نشد یا به قول شما 1225 یا 1640
یه چیزی رو درباره هارد سونی بدونید بد نیست ...
سیونی هاردش درون یک شیلد قرار گرفته و به خوبی محافظت میشه ... یکی از دلایل کمترین آسیب دیدن هاردهای لپ تاپ سونی همین موضوع می باشد
:دی
من که از همون چند وقت پیش که دیدم بازارش رفته تو حالت ابهام و مه آلود شده تصمیم گرفتم از تو لیست کاندیداهام خارجش کنم، تو این شرایط مشتریِ که ضرر میکنهنقل قول:
گور بابای 200 مگاهرتز کلاک و نمایشگر 1080i ، اگه 200 تومن به خاطر بازی های فروشندگان سرم کلاه بره هیچوقت خودم رو نمی بخشم
راستی، در مورد progressive , interlaced بودن تصویر:
اکثر بلوری هایی که الان منتشر میشوند تصویر با فرمت progressive بر رویشان ذخیره شده، هرچی دیدم رویشان نوشته 1080p ،یعنی تا حالا بلوری یا اچ دی با رزولوشن 1080i یا 720i ندیدم،حالا نمیدونم اگه این فیلم های p رو با مانیتور 1080i ببینیم چه اتفاقی میافته،احتمالا یه جوری کانورتشون میکنه
یک مساله دیگه اینکه اگه مانیتورت i باشه وقتی داری فایل ویدئویی interlaced رو نگاه میکنی دیگه تصویر مثل اون عکسی که دوستمون پست کرده بود نوار نوار نمیشه،تصویر کاملا طبیعی است، اون اتفاقی است که توی مانیتور های معمولی برای تصاویر interlaced شده میافته
بياين اگه با قيمت بالا دادن همه fw46 رو تحريم كنيم !!!
من کلی گفتم خودم این گوشی رو دوست دارم:20:نقل قول:
مگه سونی اریکسون سیمبین نداره!:18:
باحال گفتی:27:
عزیز من شما هنوز ثابت نکردین که ال سی دی سونی i هست! اونوقت داری در مورد کیفیت پخش بلوری i و p حرف میزنی؟:5:نقل قول:
اینو خوب اومدی :27:نقل قول:
2 تومنم بد نیست هر چقدر بیشتر بهتر!:31:نقل قول:
واقعا لپ تاپ خوبیه
فکر کنم همون دو موردی که اشاره کردی کل برتری های 1225 رو فاکتور میگیرهنقل قول:
مزایای Sony Vaio FW نسبت به HP :
1- داشتن LCD بهتر و کیفیت بالاتر
2- عمر نسبتاً بالای قطعات و کیفیت بالای بدنه و استحکام بالاتر از HP
مزایای اچ پی 1225 نسبت به سونی :
1- داشتن light Scribe
2- داشتن ریموت کنترل
3- داشتن تکنولوژی imprint در طراحی یعنی طرح دار بودن نوت بوک و طراحی ویژه که بسیار جذاب شده
4- داشتن پورت e-Sata برای اتصالات پرسرعت ساتا II
5- وضوح صدای بیشتر با اسپیکرهای ویژه Altec lansing
این درست جریان((گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده!))هست:26:نقل قول:
درضمن من تا حالا جایی ندیدم نوشته باشه i:21:
مگه این مدل سونی z46gd/u چی داره قیمتش 2 میلیون و هشصده!! fw46 تا سه میلیونم میارزه :31: :27:
z46gd/u
cpu 2.8
6gb ddr3
9300
320gb
dvdrw
lcd 13.1
2 میلیونو 800
اینو خوب امدی جفتشون چینی هستن اگه بخواین دلیل رو چینی بودن بگیدنقل قول:
روی ورق دو تا برتری داره اونم رم و وزنش هست
برتری 46 هم بلوری گرافیک هارد و lcd هست
همش زیر سر sony هست اگه از همون اول قیمتشو بالای 2 تومن میداد اینجوری نمیشد!:34:
بابا عجب بازاره سیاهی درست کردینا!!!!:31:
اگه قراره 2 میلیون به fw46 بدیم اونم چینیش!!!!
آدم بهتره خودش بره از یه کشوره همسایه fw47 بگیره ولی اینو نگیره :31: تازه 6گیگ هم رم داره :31:
کجاشو دیدی!!!من همون اول گفته بودم که این مدل رو گرون میکنن گوش نکردین هی ایراد بیخود میگرفتین شک کرده بودین و....نقل قول:
چینی و امریکایی فرقی نمیکنه عزیز
درضمن سه سال گارانتی ناب ایران رهجو یادت نره
اینجا مثل مهد کودک میمونه ... انگار داری کل کل میکنی که بگی لپ تاپ من بهتره ... حیف این همه اطلاعات که توی این سایت و به پای این کاربرای صفر بریزه ... حیف :13:
برید پی تعریف و تمجیدتان نه نقد !!! :2:
آره یکم شک کردم که اینطوری قحطی شد اما 1800 ارزش نداره البته تا ببینیم چی میشه بازار!نقل قول:
در مورد گارانتی هم که گارانتی تو ایران همچین تضمینی نداره (البته ابن نظره منه!)
در مورد چینی و آمریکایی بودن
من تمام پست ها رو راجب این مسئله خوندم اما اگه هزارتا تاپیکم بزنن راجب این موضوع بازم جنس چینی چینیه
جنس آمریکایی هم آمریکایی!!!:31::31:
اسم تاپیکا یه دقتی بکنبن بعد بیاید تبلیغ 1225نقل قول:
شما فک کنم مسئول پخش 1225 باشی
حالا شوما این همه اطلاعاتتونا که اتفاقا و بسیار شگفت انگیز و جالب در تعریف و تمجید از 1225 هستا برید تو تاپیک مخصوص خودش ارایه بدین
آغای مهطرم !نقل قول:
اسم تاپیکا یه دقتی بکنبن بعد بیاید تبلیغ 1225
شما فک کنم مسئول پخش 1225 باشی
حالا شوما این همه اطلاعاتتونا که اتفاقا و بسیار شگفت انگیز و جالب در تعریف و تمجید از 1225 هستا برید تو تاپیک مخصوص خودش ارایه بدین
این پست بنده یک مقایسه کوچک بود ... کسی نگفته چی خوبه چی بده ... این توهماتتون رو بزارید کنار ...! یا برای برندی تبلیغ بشه که همه برن اون رو بخرند ! چی گیر من و تو میاد ها ؟
در ضمن کسی از شما نظر نخواست ... بهتره به جای نظر دادن بیهوده مباحث فنی مطرح کنید !
با توجه به اینکه من پست هارو دنبال می کنم کاملا می بینم که پستهای آقای registered user کاملا بی طرف و پربار هست.
من که خیلی استفاده می کنم، لطفا به نقد هاتون ادامه بدید :11:
ایران رهجو بهترین گارانتی دهنده لپ تاپ تو ایران هست 3 سال گارانتی تعویض قطعه میده درضمن تنها نمایدنده رسمی سونی در ایران هستنقل قول:
اخه اون امریکایی امریکایی نیست قطعات چین رو اسمبل میکنه
اقای محترم!نقل قول:
نه اغای مهطرم:34:
منم یه جورایی تبلیغ 1225 رو از طرف شما میبینم منم 46 خودم رو تبلیغ میکنم!
QUOTE=REGISTERED USER;4135603]آغاي مهطرم !
اين پست بنده يک مقايسه کوچک بود ... کسي نگفته چي خوبه چي بده ... اين توهماتتون رو بزاريد کنار ...! يا براي برندي تبليغ بشه که همه برن اون رو بخرند ! چي گير من و تو مياد ها ؟
در ضمن کسي از شما نظر نخواست ... بهتره به جاي نظر دادن بيهوده مباحث فني مطرح کنيد ![/QUOTE]
خيلي جالب شد
اگه شک داشتم ديگه مطمئنم
شوما مسئول پخش 1225 هسي و همه نکات و مباحث فنيتون شده مثه همون کاسبي که از جنس خودش تعريف مي کنه و تا تو روش مياري عصبي ميشه و بحثا مي بره تو حاشيه:41:
اينجا جا مناسبي نيس و ادب هم رعايت کنين که من به احترام دوستان و حرمتي که p30forum از همون 2006 که عضوش شدم برام داشته حرفي نمي زنم.
حالا در مورد fw46 من با يکي از نمايندگيا ايران رهجو که صحبت کردم گفت 15 روز ديگه
با يکي از نمايندگي هاي ديگش که حرف زدم گفت شنبه
حالا دوستان که تو بازار خريد و پخش نوت بوکن و ميگن دوست هم صنفيشون 15 تاشا داره بگن کي مياد معتبر تره
QUOTE=REGISTERED USER;4135603]آغاي مهطرم !
اين پست بنده يک مقايسه کوچک بود ... کسي نگفته چي خوبه چي بده ... اين توهماتتون رو بزاريد کنار ...! يا براي برندي تبليغ بشه که همه برن اون رو بخرند ! چي گير من و تو مياد ها ؟
در ضمن کسي از شما نظر نخواست ... بهتره به جاي نظر دادن بيهوده مباحث فني مطرح کنيد ![/QUOTE]
خيلي جالب شد
اگه شک داشتم ديگه مطمئنم
شوما مسئول پخش 1225 هسي و همه نکات و مباحث فنيتون شده مثه همون کاسبي که از جنس خودش تعريف مي کنه و تا تو روش مياري عصبي ميشه و بحثا مي بره تو حاشيه:41:
اينجا جا مناسبي نيس و ادب هم رعايت کنين که من به احترام دوستان و حرمتي که p30forum از همون 2006 که عضوش شدم برام داشته حرفي نمي زنم.
حالا در مورد fw46 من با يکي از نمايندگيا ايران رهجو که صحبت کردم گفت 15 روز ديگه
با يکي از نمايندگي هاي ديگش که حرف زدم گفت شنبه
حالا دوستان که تو بازار خريد و پخش نوت بوکن و ميگن دوست هم صنفيشون 15 تاشا داره بگن کي مياد معتبر تره
خیلی باحال بوووود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند وقتی بود سر نزده بودم، حالا که اومدم میبینم که می گید قراره fw46 با قیمت 1800 بیاد!:18:
اولن خیلی خوشحال شدم که خودما در گیره این ایران رهجو نکردم و همون وقت فهمیدم که یه کاسه ای زیر نیم کاسست!
از طرفی خیلی ناراحت شدم که خیلی از دوستانه این تاپیکا این شرکت سر کار گذاشته:41:
خودم FW490DFB خریدم که خیلی هم راضی هستم! اون وقت که fw46 قیمتش 1550 بود نخریدم و fw490DFB رو بهش ترجیح دادم چه برسه به الان:31:
منظور دوست خوبم که میگه همه قطعات FW490 هم چینیه رو متوجه نمیشم! اگه منظورتون آداپتور و کابل برق نوت بوکه که آره راست میگی!!!! اما بقیشا نه! حتی باتریش ژاپنی اصله! هم خود باتری و هم سل هاش:21:
سی پی یو اینا هم که خوب ماله هیچ مارکی ساخت اونورا نیست
به هر حال نظر شخصی من اینه که اگه با قیمت 1800 بیاد اصلا ارزش خریدن نداره !
اگه کمکی و سوالی در مورد FW490DFB دارید در خدمتم و خوشحال میشم که کمکی بکنم هر چند که فکر کنم قیمت fw490 هم بره بالا!!!!من خودم 1600 خریدم:11:
fw490 فول اچ دی نداره!!! پس به مفتم نمیرزه!!!:31:نقل قول:
اما در مورد چینی و امریکایی
همون اسمبل کردنشونم خودش خیلی حرفه!!!نقل قول:
امریکایی امریکایی نیست قطعات چین رو اسمبل میکنه
اسمبل آمریکا یه چیزه ذیگه است :31:
تا اونجایی که یادمه cpu های اینتل خیلی هاش ساخت چینه.نقل قول:
سونی که مغز خر نخورده به خاطر کیفیت پایین اسمبل کردن اسم خودشو خراب کنهنقل قول:
تازه الان داره قیمتش درست میشه گرچه بازم ارزونهنقل قول:
وقتی نیاز به گارانتی داشتی فرق گارانتی رو متوجه میشی دوست عزیز
من امروز پاساژ ایرانیان بودم از نمایندگی ایران رهجو دمه در لیست قیمت گرفتم fw46gjb رو آورده بود و همون 1550 می دادن ولی تو لیست قیمتش زده رزولیشن صفحه رو 1600 در 900 نوشته بود.عجیبه.
یعنی ممکنه که صفحشو فول اچ دی نزده؟
نکنه رم گرافیکش هم DDR3 نباشه؟
نظر دوستان چیه؟من می خوام برم بخرم
رزولوشن رو یا حتما تو لیست اشتباه زده یا مدلش fw 46 نیست .نقل قول:
نه رم گرافیک ربطی نداره . 100 % ddr3 هستش .
ضمنا لیست مهم نیست دوست من. برو بپرس ببین دارن یا نه . خودت پرسیدی دارن یا نه فقط تو لیست رو دیدی ؟
اگه داشت حتما برو بخر یه خبری هم اینجا بده به ما .
چي ميگي؟؟؟!!!!!نقل قول:
يعني اومده؟
ولي من هم امروز از ايران رهجو ليست گرفتم تو ليست نبود !!!!
دوستان اگه واقعا اومده بگين ما هم يه اقدامي بكنيم.
من امروز از پاساز ایران لیست گرفتم توش بود.ازش پرسیدم گفت که شنبه میاره.هنوز نداشت.
من امشب می رم دمه در پاساژمی خوابم تا شنبه.
الان زنگ زدم یکی دیگه برداشت گفت ندارم.گفتم کی میارید گفت معلوم نیست اومد درخدمتتون هستیم.
نمی دومنم والا گیج شدم.من الان لیست قیمت ایران رهجو رو از میلم گرفتم ولی توش نبود.
گیج شدم..................
آقا من که بهت میگم . بابا من 3 هفتس مثل تو هستم .
الان هیشکدومشون ندارن فعلا.
منم امروز پایتخت بودم گفتن شاید هفته بعد بیاد.