هارد رو جدا کن ببین میره تو بازی ؟
Printable View
هارد رو جدا کن ببین میره تو بازی ؟
چجوری میشه بازش کرد؟نقل قول:
یا حق
سلام.....من آخرش نفهمیدم مشکل بازی army of two 2 برای xbox که جدیدا اومده چیه؟؟؟...
بازی رو که می ذارم بعد از اینکه یه بار آرم ایکس باکس میاد و بعد وارد داشبور میشیم.. و دوباره که بازی رو انتخاب می کنم به جای اینکه وارد بازی بشه دوباره علامت ایکس باکس میاد و دیگه تو همین حالت گیر می کنه و اتفاقی نمی افته...حتی آپدیت هم کردم....بهدش فروشنده یه سی دی boot بهم داد که گفت اول این سی دی رو می ذارم و بعدش دکمه پلی رو می زنم و بعدش سی دی بازی رو می ذارم که باز هم نشد...اصلا این بوت چیه؟؟؟
حتی بازی رو عوض کردم ولی باز هم درست نشد....
کمک کنید...این بازی آخرت بازی برادرمه..اگه نتونه بازی کنه سر منو می بره...
ببین برادر...
دیسک بوت یا همون دیسک اکتیو یه دیسکه که برای باز کردن قفل بازی های جدید که اسمش"موج 4 "هست ساخته سده.
شما باید دیسک بوت رو بذارید تو دستگاه و اجراش کنید.یه صفحه سفید میاد که روش به چند زبون یه چیزایی نوشته.
اون صفحه تقریبا 30 ثانیه باید بمونه بعد دیسک رو در میارین و بازی رو میذارین توش.
امیدوارم کمک کرده باشم.
یا حق
سلام
این بازیو میشه با KANE & LYNCH مقایسه کرد ؟؟؟ بدتره یا بهتره...
نه زیاد :دینقل قول:
این بازیو میشه با KANE & LYNCH مقایسه کرد ؟؟؟
شماره 1 بازی خیلی بهتر از این سری بود
اما در کل بازیه خوبیه البته اگه co op بازی کنین خیلی فاز میدهد :دی
اقا این بازی منم هی پیغام اپدیت میده اما وقتی اپدیت میکنم بازم نمیره و دوباره پیغام میده !!!
هارد رو جدا کن !
برای left 4 dead 2 ماله من اینطوری شد یه اپدیت از سایت ماکروسافت گرفتم ریختم درست شد برای همه بازی ها تو انجمن کنسول مطرح کن کمکت می کنن
اقا بدون هارد میاره اما با هارد نه ! به نظرتون با کدوم اپدیت درست میشه ؟؟ لینک دانلود ؟
اق من این اپدیت رو دانلود کردم ریختم درست شد :دی
http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
اواتورام هم درستید
سلام
دوستان من 1 ساعت پیش روع کردم به بازی کرئن این بازی(Co-Op)
یه جایی گیر کردیم
دقیقا همون اوایل بازی
یه نفر سومی هم همراهمونه
دقیقا بعد از جایی هست همون اوایل بازی 2 گروه رو دستبند میزنیم
حدود 10 دقیقه از اول بازی شروع کنیم به اونجا میرسم
اگه متوجه نمیشین کجام عکسشو بذارم
انگار 2 نفری باید یه کاری رو انجام بدیم
-----------------------------
ادیت :
ردش کردم
ممنون :11:
ولی این بازی چرا علاقه مند نداره؟؟
بازی قشنگیه ها!
من تا اینجا ازش خوشم اومده مخصوصا کراری 2 نفرش :10:
اولین فاکتوری که gamer بعد از شروع بازی و بازی کردن بهش میرسه گرافیک عالی بازی هست که واقعا lighting های فوق العاده داره
اما پدرام جان بافت های اتیش تو بازی خیلی مبتدی کار شدن تنها دلیل اینکه بازی دلم رو زد همینه !
پدرام هستن ايشون : دي !نقل قول:
پدرام جدي گفتي اينو ؟ مارا بسيار متعجب كردي .
: دي
نوید جان قبول دارم effect های اتیشش ضعیف کار شده اما بقیه مورد های بازی گرافیک و اون نوپردازی های بازی خیلی چشم نوازه و نسبت به شماره اول هم بالاتر رفتهنقل قول:
game spot هم که به بازی داده 7.5 در مقابل 6.5 شماره اول و جزو good های بازی این رو هم نوشته :
Diverse, detailed environments
نقل قول:
Army of Two: The 40th Day is a very appealing shooter, and it looks great to boot. Diverse, ruined environments, cool enemy equipment designs, and nice animation touches make the action that much more lively
سلام دوستان خیلی بازیه قشنگه چشمام وا مند وقتی عکسا رو دیدم >>>:18:
ولی چرا واسه PC ساپورت نمیشه؟:19::13:
یعنی باید با مبدل بازی کنم؟:13:
پدرام اگه ميامدي لايو 2 نفره بازي ميكرديم خيلي بيشتر حال ميداد اما فكر كنم نتوني بياي نه ؟! : دي
این بازی رو که داداشم داره بازی میکنهنقل قول:
ولی در کل نه چون همچنان اندر خم release شدن Lt برای benQ هستیم همی :31:
من با پسر خالم 2 نفری می زنیم. اون عادت داره همیشه جلوتر میره می خوره میکشه بعد میگه من همشو کشتم.:31:
یه جاش جلوتر پرید درو باز کرد نگو یکشون پشت در کمین کرده نامرد پسرخالرو گرگان گرفت ...اسلحه رو گذاشت رو کلش
بعد حالا پسر خالم داد میزنه حامد بزنش....زود باش بزن..
منم کیف میکنم هااااا بزار ادبت کنه ...اونم داد میزد د بزنش ...یدونه چپوندم وسط مخ طرف وا رفت بعد با هم دست دادیم ادامه راه ..
انصافا 2 نفری خیلی حال میده...
بزار یه 10/12 روز دیگه با هم میزنیم :31:نقل قول:
سلام مجدد به همه عزیزان
امروز تونستم بازی رو تموم کنم
البته به کمک خواهرم :دی
فقط یه سوال دارم از اونایی که بازی رو تموم کردن
آخر بازی John 2 تا انتخاب به آدم میده
کشتن خودش یا کشتن Salem
من در نقش Rios بودم
John میگفت که اگه اونو بکشیم یه بمبی منفجر میشه که چاشنیش توی دست خودش بود و نفهمیدم اگه Salem رو بکشم چی میشه
ولی خوب John رو کشتم و اتفاقی هم نیفتاد
بعدش یه علامت منفی اون بالا ظاهر شد
مثل زمانی که با شریکتون دعوا میکنید
میخواستم بدونم دلیل خاصی داشت؟
اگه Salem رو انتخاب میکردم برای کشتن چه اتفاقی میفتاد؟
ممنون :11:
بازی رو تموم کردم در کل خوب بود ولی نه شاهکار محیط ها هم یکنواخت بودن بهتر بود یه تنوع میدادن
این سیستم Agro هم هر کاری کردم چیزی از توش در نیومد!
اون قسمت آخر بازی هم salem رو میتونی بکشی اما آخر بازی در کل هیچ فرقی نمیکنه.
خوب این بازی هم تمام شد .
اونقدرها هم که بد تعریف میکردن نبود ، به نظرم حداقل ارزش یک بار تموم کردن را داره و کلا باید گفت که بازی اکشن خوبی داره و آدم را درگیر میکنه اما انفجارهای بازی خیلی توی ذوق میزنه .
به نظر من که بازی ضعیفی بود و ارزش 1 بار تموم کردن رو هم نداشت .
گیم پلی خیلی ضایعی داشت که کلا آدمو از بازی کردن منصرف میکرد .
من اين بازي رو ميپرستم.درسته به قشنگيه شماره اولش نبود ولي عالي بود