من که گرفتم زیاد حال نکردم دادم پس!!!!!!!!!:31:
Printable View
من که گرفتم زیاد حال نکردم دادم پس!!!!!!!!!:31:
علی جون خودم صبح دارم سفارشش میدم :31:
به هر حال اين بازي تو ايران كه بيشتريا گرافيك پرست هستن زياد جواب نميده ! اين بازي بيشتر محبوبيتش به خاطر لايو فوق العادش هستش ! اما نسخه ي اصلي همون reach هستش كه 3 ساله دارن روش كار ميكنن ! در كل بازي بيشتر مثل همون قبلي بود ! فقط اون مد firefight جديد بود كه خودش كلي جذاب بود ! البته بازي رو 4 نفره آنلاين هم بازي كني خيلي حال ميده !نقل قول:
من خودم به هیچ وجه گیم پلی رو فدای گرافیک نمی کنم و هالو هم که اخر گیم پلی هستش همیشه بابت Halo از Microsoft سپاسگزارم . توی این قسمت هم با روکی که شخصیت اصلی ماجرا هستش بازی میکنید . به همراه چند تا از دوستانمون.نقل قول:
به هر حال اين بازي تو ايران كه بيشتريا گرافيك پرست هستن زياد جواب نميده ! اين بازي بيشتر محبوبيتش به خاطر لايو فوق العادش هستش ! اما نسخه ي اصلي همون reach هستش كه 3 ساله دارن روش كار ميكنن ! در كل بازي بيشتر مثل همون قبلي بود ! فقط اون مد firefight جديد بود كه خودش كلي جذاب بود ! البته بازي رو 4 نفره آنلاين هم بازي كني خيلي حال ميده !
ماجرای بازی هم بین قسمت 2و3 هستش خب حتما می دونید که در این موقع مسترچیف روی زمین نیستش.
اینم بگم یک بازی به تمام معنا هستش. واقعا زیبا هستش.
ولی چه کنم که من هنوز در کار با دسته بازی مشکل دارم و نمی تونم به خوبی هدف گیری کنم.
هیلو ریچ احتمالا یه بازی کاملا آنلاین هستش یه چیزی تو مایه های MAG برای ps3
کلا MS مگه چند تا بازی اختصاصی خاص داره برای کنسولش که این یکی هم تو اینجا اینقدر بی اهمیت شده
خیلی عالیه مرسی
نقل قول:
واقعا يه شاهكار ديگه از Bungie بود ! همه چيز بي نظير بود فقط مشكل گرافيك داشت كه اونم مهم نبود ! اينقدر گيم پلي بازي جذاب بود و آهنگهاي فوق العاده اي داشت كه گرافيكش به چشم نمياد .
الانم همينو ميگي ؟! : دينقل قول:
هیلو ریچ احتمالا یه بازی کاملا آنلاین هستش یه چیزی تو مایه های MAG برای ps3
يعني تو نميدونستي قسمت داستاني هم داره Reach ؟! هدفتون اينه كه HALO و 360 رو كوچيك كنين ؟! عمرا ! : دي
موافقم ولی کمی گیم پلی بازی نسبت به نسخه های قبلیش افت کرده بود...یه جورایی ادم حس می کنه که عجلکی ساختن بازیو.نقل قول:
واقعا يه شاهكار ديگه از Bungie بود ! همه چيز بي نظير بود فقط مشكل گرافيك داشت كه اونم مهم نبود ! اينقدر گيم پلي بازي جذاب بود و آهنگهاي فوق العاده اي داشت كه گرافيكش به چشم نمياد .
كلا اين بازي رو همين جوري دادن بيرون تا طرفداراش حال كنن ! بازي اصلي سال ديگه مياد كه 3 سال ـه دارن روش كار ميكنن .نقل قول:
مراحل بازي واقعا متنوع بود . اين آخر بازي چقدر قشنگ شد با اون آهنگ فوق العاده .
خب بله نسخه بعدی حتما عالی خواهد بود. یه جای دیگه من گفتم ...مثل اینکه به همراه روکی هم خواهیم بود.نقل قول:
كلا اين بازي رو همين جوري دادن بيرون تا طرفداراش حال كنن ! بازي اصلي سال ديگه مياد كه 3 سال ـه دارن روش كار ميكنن .
مراحل بازي واقعا متنوع بود . اين آخر بازي چقدر قشنگ شد با اون آهنگ فوق العاده .
یعنی خودمون مسترچیف (که من دوسش دارم) و کنارمون هم روکی خواهد بود. که صفایی میکنیم. با اون.
و شاید این دیگه پایان داستان halo باشه.
نقل قول:
و شاید این دیگه پایان داستان halo باشه.
يعني ميخواي بگي نسل بعد خبري از HALO نخواهد بود ؟! غير ممكن ـه ! HALO 4 حتما نسل بعد مياد .
داستان اين بازي كه برميگرده به گذشته و طبق گفته ي GameSpot داستان بازي بسيار تاثيرگذار تر خواهد بود !
اين مال BC هستش .نقل قول:
این بازی Prequel (گذشته , پیش زمینه) بازیهای قبلی هست.
یه رمان 350 صفحه ای هم به نام Halo : The Fall of Reach داریم که به قبل از حوادث Halo : Combat Evolved میپردازه و احتمال داره این بازی به اون کتاب مرتبط باشه. (یعنی فکر میکنم جایی خوندم که هست !)
در دوران The Fall of Reach هم اسپارتانهای زیادی هنوز زنده بودن و احتمالآ این بازی با یه پایان غمناک تموم میشه
اون اوایل که خبرش بود فقط آنلاینهنقل قول:
الانم همينو ميگي ؟! : دي
يعني تو نميدونستي قسمت داستاني هم داره Reach ؟! هدفتون اينه كه HALO و 360 رو كوچيك كنين ؟! عمرا ! : دي
ولی بعدا خبراش اومد که قسمت داستانی هم داره (جدیدا مشخص شد دیگه )
کی به من تیکه می ندازه :27:
برو عمو ! :دي
MAG هم که یه مدت دیگه عرضه میشه باید دید چی در میاد اگه بدون لگ باشه و گیم پلی خوبی داشته خیلی بازی باحالی میشه
فک کن 128 به 128 بازی می کنی ! یه جنگ واقعی میشه !
اون كه براي ما ايراني ها فاجعست ! فكر كنم راحت ساعتي 500 مگ بپره ! مپ هاي بزرگ و شلوغ پدر اينترنت رو در مياره !نقل قول:
MAG هم که یه مدت دیگه عرضه میشه باید دید چی در میاد اگه بدون لگ باشه و گیم پلی خوبی داشته خیلی بازی باحالی میشه
تاپيك منحرف نشه : دي !
خوب بعد از مدت ها و بعد از این که داداشم بازی رو تمام کرد مجالی یافتیم امروز که بشینیم پای این شاهکار :31:
واقعا BUNGIE با ساختن سری بازی Halo خدمت بسیار بزرگی به این صنعت کرده
این سری بازی فوق العادست و این شماره هم دارای همین صفات
از اون اولش ادم میشینه پاش
داستان خفن
سلاح های فوق العاده متنوع
ماشین های مبارزه ای جالب و متنوع
کنترل روان بازی
به خصوص به خصوص موزیک بسیار قوی این بازی که کاملا ست شده با سکانس ها و اتفاقات بازی هست عالی و شاهکار کار شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراحل اولیه بازی به خصوص جاهایی که باید تو راهرو های تنگ و تاریک بریم یک جورایی تم ترسناک رو به بازی اضافه کرده
hud جدید بازی و نقشه و سیستم راهنمای بازی هم باحال ساخته شدن
نمیدونم چرا یک سری همش به گرافیک بازی ایراد میگیرن
چرا باید همه بازی ها texture های یکسانی در حد بازی های سنگینی مثل crysis داشته باشن ؟
این بازی تو سبک و mode خودش عالی کار کرده تو گرافیک
به خصوص به خصوص نور پردازی های بازی به خصوص تو مراحلی که تو محیط های باز مثل دشت میری , چشم نواز کار شده
به خصوص اسمان و خورشید و غروب اون
ضعف عمده تو طراحی چهره کاراکتر ها هست که اونم اکثرا زیر helmet هستن :31:
تنها عیبی که تو این 2 ساعت بازی و رفتن 3 تا مرحله میتونم به بازی بگیرم این سیستم جدید visr هست که با زدن x فعال میشه
تو جاهای تاریک این گزینه حکم flashlight رو هم داره
که منتهی باعث ایجاد یک سری خطوط تقرببا سبز یا زرد رنگ دور اجسام میشه ( نظر شخصی ) که جلوه گرافیکی بازی و بیریخت میکنه
و مهمتر از اون زمانی که تو این حالت هستی و داری تیر میخوری نمیتونی بفهمی تو چه مرحله ای از damage هستی در حالی که تو حالت معمولی با قرمز شدن صفحه متوجه میشی
من شخصا اون حالت هایی که plasma gun ها رو از زمین میکنی و به صورت TPS حرکت میکنی رو خیلی دوست دارم :31:
چون اون قسمت ها گرافیک بازی بیشتر به چشم میاد
در کل واقعا Halo یک نعمت و یک exclusive title فوق العاده مهم و با ارزش برای xbox 360 هست
و کسانی میتونن واقعا درکش کنن و بفهمن که بدونن gameplay خوب و قوی به چی میگن !
thanks bungie
خوب من دیگه تقریبا اواخر بازی هستم
واقعا ادم دلش میخواد تمام نشه این بازی از بس gameplay اون قوی و fun هست
دوستانی که این master piece رو انجام دادن با من این توافق رو دارن که بازی به خصوص تو اون مراحی که تک و تنها تو شهر داغون شده باید حرکت کنی , یک جورایی جو ترسناک به خودش گرفته ؟ :31:
من فکر کنم تنها 360 گیمری هستم که HALO بازی نکرده ...
یه سوال :سبک این بازی دقیقا چطوره ؟
1-من با سبک بازیهایی مثل call of duty & brother in Arms & Gears of war و ... حال میکنم
2-اما اصلا با سبک flash point & ghost recon & rainbow 6 vegas و ... حال نمیکنم .
امیدوارم منظورمو فهمیده باشید .
سری اول پر از تحرک و اکشن و هیجانه
ولی سری دوم بیشتر استراتژیکه و 100 قدم باید 1 تیر در کنی و هی به اینو اون دستور بدی .
حالا این بازی به کدوم گروه میخوره اول یا دوم ؟
بیشتر به گروه اول میخورهنقل قول:
چون واقعا هیجان و ضرب بالایی داره
خوب بازی رو دیشب تمام کردم
واقعا به جرات میتونم بگم یکی از معدود بازی هایی بود که تو این چند سال اخیر از وقت گذاشتن و انجام دادنش لذت بردم
از هر فاکتور ( داستان , تنوع مراحل , گرافیک , .... ) به نظر من از halo 3 خیلی بهتر بود
اواخر بازی که باید همراه dare میرفتیم جلو تا پیش اون engineer برسیم بینظیر بود
تنوع سلاح ها رو هم که قبلا گفته بودم که واقعا یکی از ویژگی های برتر سری بازی halo هست واقعا کار امد بود
بعدش هم که ما 3 تا با buck باید تا شهر اسکورت میکردیم و هر chekpoint که میگذشت سوار یک ماشین متفاوت میشدی واقعا به همراه موسیقی حماسی عالی بازی و گرافیک خارق العاده صحنه هایی خلق کرد که فکر نکنم حالا حالا ها یادم بره
من شماره 1 و 2 رو انجام ندادم ( شدیدا پشیمونم ) و مطمنم اگه وقت کنم حتما اون 2 تا رو هم گیر میارم و انجام میدم
اما انجام شماره 3 و الانم این یکی من رو هم یکی از hardcore fan های بازی کرد
تونستم 30 تا از achive ها رو بگیرم ( بدون ادعا )
دوستانی که 360 دارن و میخوان بدونن videogame یعنی چی , بی شک این بازی رو انجام بدن اونم تا اخر
میمانیم منتظر تا release گشتن Reach
فکر کنم حداقل یک چند نفری صلیقشون با ما جوره!
پدرام جان این بازی رو باید 2 ماه پیش تموم میکردی:40:
خیلی بازیه قشنگی بود اون زمان که تموم کردم اینجا جنگ جهانی بود به همین دلیل خیلی ها نظرات نزاشتن!
به نظر من چیزی که همیشه بیشتر از گیم پلی برایه من اهمیت داره موسیقی بازی هست که فوق العاده زیباست!
همیشه در صحنه هایه آخر چه در Halo 3 و چه در Halo 3: ODST همینطوری بوده!
امیدوارم تویه Halo : Reach هم ادامه پیدا کنه! ( و فکر کنم خودم تاپیکشو میزنم :دی )
قبول دارم اما خوب من وقتم خیلی کم شده این چند ماه و تا اول اسفند کمتر هم میشهنقل قول:
شاید روزی 1 یا 2 ساعت وقت ازاد دارم برای همین هم این بازی هم چند تا بازی دیگه موندم تو صف :31:
قبول دارم موزیک عالی بود
به خصوص تو اون cutscence که dare داشت چهره اون موجود رو لمس میکرد
برای pc نمیاد؟
نه دوست عزیزنقل قول:
شماره 1 و 2 اومد اما 3 و odst نه
فکر کنم مایکروسافت داره کم کم به خودش میاد!
Halo 3 و GeOW 2 و Alan Wake و... رو انحصاری کرده!
البته اگه ادامه پیدا کنه! خوب میشه! که فکر نمی کنم بکنه :دی
من نمیدونم چرا همه میگن فلان بازی از انحصار 360 اومده بیرون ؟نقل قول:
بحث دنیای بازی های بین ps3 و x360 هست و بقیه هیچ ...
وقتی هم بازی برای ps3 نیست یعنی exclusive برای 360 هست چون اون یکی platform ( اگه بشه اسمش رو گذاشت platform ) هم ماله microsoft هست دیگه
مقدمه..: وقتی بازی های اول شخص ظهور کردند بازی های زیادی در ان سبک ظهور کرده و هر کدام موفقیت ها و شکستهایی را داشتند اما در این میان بازی هایی بود که نه تنها سبک FP را ادامه دادند.
بلکه نوآوری ها و سیستم جدیدی رو ارائه دادند که باعث الگو شدن بسیاری از بازی های دیگر شد که Halo از جمله ان بازی ها هستش.
Halo در اوج ناباوری به موفقیت رسید و مهمترین عاملی که باعث شد که به یک شاهکار به یادماندی تبدیل شود ایجاد یک گیم پلی عالی و روان در کنار یک داستان پردازی محکم و حساب شده است .
که در این بین باعث متولد شدن شخصیت فوق محبوبی به نام مسترچیف در بین بازیبازها بود.
بعد از ان قسمت دوم بازی بعد مدتی اتنظار منتشر شد ولی نتوانست ان انتظارات را براورده کند چون هم اینکه گیم پلی تکراری قسمت قبل استفاده می کرد و اینکه داستان بازی در اوج خود به پایان می رسد.
و بازیبازها را در تشنه قسمت سوم قرار داد تا اینکه قسمت سوم نیز با تمام قدرت جلو امد و این بار توانست به یک شاهکار دیگه تبدیل شود و باز تحولی زیبا و اعتیاد ار در گیم پلی ایجاد کرد.
در این بین موزیک بازی نیز یکی از قسمتهایی بود که باعث ایجاد یک حس همزاد پنداری واقعی در بین بازیبازها و مسترچیف می کرد.
در ابتدا قرار بود که Halo :ODST به صورت یک بازی کامل منتشر نشود و یک بسته الحاقی بود ولی با وجود تغییرات نظرات این بازی به عنوان یک عنوان بدونه شماره دار تبدیل شد. و منتشر شد.
************************************************** ************************************************** **********************************************
گیم پلی..: شاید بتوان گفت یکی از قسمتهایی خواهد بود که نیاز به هیچ نقدی نخواهد داشت. چون کامل کامل هستش.************************************************** ************************************************** *********************************************
گیم پلی ODST باز مثل همیشه روان.و.هیجانی هست و همه المان های موفق بازی را رعایت کرده است. این بار با سلاح جدیدی در دست Rocy وجود دارد که در نوع خود قابل هستش.
تنوع سلاح ها و مهمات در بازی بسیار خوب هستش و بازیباز با هر سلیقه ای از سلاح ها استفاده می کند البته در این بین برخی از دشمنان وجود داشت که واقعا کشتنشون داشتن سلاحی درست و حسابی و
استراژی خاصی رو می طلبید. این بار لباس همیشگی مسترچیف وجود نداشت تا خون از دست رفته باز گردد پس نیاز به خوردن بسته های سلامتی خواهیم بود. که کمی در برخی مواقع پیدا کردن
و رسوندن خود به انها در وسط جنگ با جان کم اعصاب خرد کن میشد. این بار یک مد جدید به بازی اضافه شده که به وسیله این روکی می توانست محیط را با دید دیگری ببیند و با این روش میشد
دشمنان خود مخصوصا ان ورجکهارو در فواصل و مکانهای مختلف با توجه به تاریکی یا روشنایی محیط تشخیص داد. اوج لذت گیم پلی بعد از طی کردن مراحل و پیدا کردن دوستان هست که
هر کدام از انها متخصص اموری مخصوص خود بودند و سلاح های خاص خود رو برمی داشتند. ولی یک چیز در گیم پلی نمایان بود ان اینکه هیچ گاه نتوانست به Halo3 برسد.8.9
موزیک و صدا..: یکی دیگر از المانهای موفق این بازی وجود اهنگ و اهنگ سازان عالی هستش. موزیک بازی از همان ابتدا زیبا نواخته خواهد شد و با توجه به نوع شرایط محیط تغییر خواهد کرد.
گاهی در مواقع درگیری موزیک شروع به نواختن حماسی میکند و بسیار بر لذت بخش بودن بازی می افزاید. به گفته یکی از دوستان در فروم گاهی اوقات موزیک در جاهای تاریک طوری نواخته
می شود که حس ترس و دلهره به وجود می اید و واقعا هم اینطور هستش. تاریکی در قسمتهایی که گهگداری چراغی روشن میشد با موزیکی که تمی ترسناک داشت محشر میشد.
طبق همیشه صدای اسلحه ها ..انفجارها و فریاد فرار های کوچولو ها بسیار جالب و شنیدنی کار شده است. ( مخصوصا اون اسلحه ای که گلوله هاش بنفش بود اسمشو نمی دونم.)
دیالوگها به خوبی کار شده افکت صدا و نوع انتخاب صدای صداپیشگان هم در نوع خود جالب توجه هستش. 9
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داستان و هیجان ..: روایت داستان بازی در این قسمت فی ما بین اتفاقات Halo3 و Halo2 رو روایت میکند زمانی که مسترچیف در فضا در حرکت است. این گروه در روی زمین باید به جمع اوری اطلاعاتی
حرکت کنند که در همان ابتدا روکی با وسیله خود به مشکل می خورد و از انها جدا شده و در مکان دیگری فرود میاید. روکی باید دوستان خود رو پیدا میکرد. جالبترین قسمت بازی روایت قسمتهایی از داستان
با توجه به فلشبکهایی که هر بار با پیدا کردن یکی از دوستان به نمایش در می امد و این موضوع هم لذت بازی رو بیشتر میکرد و هم امید بازیباز به ادامه بازی.
هوش مصنوعی بازی هم به خوبی کار شده است همه دشمنان با توجه به انخاب درجه سختی به خوبی از خود عکس العمل نشان میدهند و در مواقع خطر یا فرار کرده و گاهی هم به خوبی پنهان و سنگر میگیرند
خطی بودن بازی زیادب ه چشم نمیاد ولی خب باز بازی کاملا خطی بوده و هر انتخاب و رفتار روکی در ادامه بازی زیاد تاثیر گذار نخواهد بود. روایت داستان بازی طوری بود که بازیبازها تشنه تربه
انتشار Halo:Reach شدند. 8.5
************************************************** ************************************************** ************************************************** *********************
گرافیک..: همیشه سری بازی های Halo از نبود یک برتری از لحاظ فنی کمبود احساس می کند. گرافیک بازی در قسمت سوم بسیار زیبا بود و ان سیستم مستقیما به به ODST انتقال یافته
و تنها تغییراتی که کرده وجود رنگامیزی بسیار زیبا و پوشش بسیار زیبای گرافیک هنری بازی هست که منظره ها و جلوه های دیگر بازی در مراحل مختلف رو دیدنی و لذت بخش کرده است.
فیزیک بازی زیاد قابل قبول نیست و بیشتر از قبل رندر شده هستند.ولی این کار هم خوب انجام شده و انفجارها تیکه تیکه شدن هر وسیله نقلیه هم خوب و قابل توجه انجام شده کار بر روی صورت شخصیت ها و
هیکل انها بسیار زیبا و عالی انجام شده اما ظرافت کاری خیلی کمرنگ هستش.طراحی اسلحه ها هم در نوع خود بسیار قابل توجه هستش. افکت نوپردازی و سایه زنی بسیار عالی کار شده
و اوج این عمل در مراحل تاریک و کمی ترسناک به خوبی خود را نشان میدهند.8
************************************************** ******************************
Halo :ODST یک بازی عالی و نسیمی قبل از طوفان Reach خواهد بود. انتخاب پک این بازی به انوان بهترین پک هم واقعا برای من عالی بود چون واقعا زیباست امتیاز کل..: 8.8
موفق باشید.
آقا من HALO 2 رو رو کاپیوتر ریختم .
گرافیکو دیدم خورد تو ذوقم .
فکر نمیکردم یه بازی انحصاری 360 همچین گرافیک پایینی داشته باشه .
البته از سبک بازیش خوشم اومد .
وسوسه شدم HALO 3 & ODST رو بخرم
حالا مگه HALO 2 براي 360 هستش ؟نقل قول:
آقا من HALO 2 رو رو کاپیوتر ریختم .
گرافیکو دیدم خورد تو ذوقم .
فکر نمیکردم یه بازی انحصاری 360 همچین گرافیک پایینی داشته باشه .
شما توی همین رویا خودت بمون عزیزم.نقل قول:
روزی 3 بار هم توی این فروم بیا بنویس leader gaming industry تا خودت بشینی ذوق کنی !!
به خیال خام خودت هم فکر کن PC چیزی نیست !!! البته میدونم اینا همش اثرات کل کل تو تاپیک VGA 2009 بود که چه جوری خودتون رو ضایع کردین ولی دیگه کاریش نمیشه کرد.
امیدوارم یه کم رشد کنی و یاد بگیری که هی نیای بگی کنسول فلان و فلان !!!
بهتر یه کم چنبه یاد بگیری عزیزم وگرنه ما هم میتونیم از صبح تا شب تو تاپیک های Diablo و dragon age origins و star craft و . . . بزنیم تو سر خودمون که کنسول باید بیاد لنگ بندازه و . . .
پس بهتره یه کم خودت رو کنترل کنی
از همه هم معذرت میخوام به خاطر این حرفم.دوست ندارم این تاپیک رو نابود کنم الکی. من خصومتی با کنسول ندارم و قبولش هم دارم در حد خودش ولی بعضی موقع ها جلوی حرفای بی اساس بعضیا نمیشه بی تفاوت بود.
شما كه فعلا اينقدر كرايسيس رو زدين تو سر خودتون دارين نابود ميشين . كسي اينجا به عناوين فوق العاده بزرگ بليزارد توهيني نكرده ! فقط قضيه Dragon Age چيه ؟ آها گرافيك پي سي بالاتر بوده ؟نقل قول:
از صبح تا شب تو تاپیک های Diablo و dragon age origins و star craft و . . . بزنیم تو سر خودمون که کنسول باید بیاد لنگ بندازه و . . .
کرایسیس رو ما بزرگ نکردیم. خودش گرافیکش قدر بود که همه بیان اعتراف کنن. فقط بعضیا از روی حسادت یا چیز دیگه ای نمیخواستن اینو ببینن.نقل قول:
شما كه فعلا اينقدر كرايسيس رو زدين تو سر خودتون دارين نابود ميشين
در ضمن اگه 1 کم گوش کنی چی میگم خودت میفهمی که بحث من این نبود. من هیچ وقت نیومدم تو تاپیک کرایسیس حرف مفت بزنم بگم بیچاره کنسول که این بازی رو نداره ولی شما ها . . .
. . .نقل قول:
كسي اينجا به عناوين فوق العاده بزرگ بليزارد توهيني نكرده
نمیدونم این بازی رو بازی کردی یا نه فقط دوست داری یه جوابی داده باشی. ولی . . .نقل قول:
فقط قضيه Dragon Age چيه ؟ آها گرافيك پي سي بالاتر بوده ؟
این قضیه بالا تر بودن گرافیک pc که همیشه هست و شکی توش نیست
+
اینا رو هم بخونی بد نیست:
کد:http://www.eurogamer.net/articles/dragon-age-origins-xbox360-review
کد:http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage.php?board=920668&topic=52861030
خودت بقیه تفاوت ها رو پیدا میکنی. اگه دوست داشته باشی تفاوت ها رو ببینی البته.کد:http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage.php?board=920668&topic=52800263
کامنت ها رو هم بخون.
فکر میکنم Optimus Prime هم یه مقایسه گذاشته بودن. اگه دوست داشتی بگرد پیدا کن.
واقعا مجید بهتر نبود اینو تویه پیغام خصوصی بگی؟نقل قول:
باید حتمی بیای تویه تاپیک بازی هایه Exclusive ؟؟؟
کی میخوای ول کنی؟ :دی
اون تاپیکم خیلی جالب بود فکر کنم که دیگه همه غزیش رو بدونن ... ( شب بخوابی صبح بلند شی ... :18: تعلیق شدم :27: )
نوید جان تو چند تا achievement از این master piece تونستی بگیری ؟
ما 30 تا گرفتیم البت برای achiv نرفته بودیم :31:
والا خودمم دوست داشتم اینجوری بشه ولی نمیتونم بهش پیغام خصوصی بدم.نقل قول:
واقعا مجید بهتر نبود اینو تویه پیغام خصوصی بگی؟
باید حتمی بیای تویه تاپیک بازی هایه Exclusive ؟؟؟
بی تربیت :دینقل قول:
خودت میدونی کی شروع کرده. فقط من پستش رو کمی دیر دیدم !!!
قضیه این بود که از بس حرف الکی زدی بن شدی :دی موضوع دیگه ای نبود برادر :دینقل قول:
اون تاپیکم خیلی جالب بود فکر کنم که دیگه همه غزیش رو بدونن ... ( شب بخوابی صبح بلند شی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعلیق شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به هر حال دیگه گذشت.
امیدوارم هممون بالاخره بتونیم درست با هم کنار بیایم و احتیاجی به این بحث ها نباشه.
همگی موفق باشید.
من 25 تا گرفتم راستش زياد پيگيرش نشدم ! اون مود Fire Fight خيلي حال ميده پدرام ! من الان دارم حسرت ميخورم كه چرا قبل ازين كه بن بشم بازي نكردم اينو ! تنهايي بازي كردم كلي حال داد !نقل قول:
اره قسمت نشد با هم live بزنیم :31:
راستی چند تا تصویر دیدم گفتم بزارم کسانی که gamer هستن ( خیلی کمه تعدادمون متاسفانه ) ببینن :
نمیدونم دیدن یا نه
این واقعا جالبه
تصویر
leader of videogame industryکه با یک روکش و به اصطلاح theme از یکی از معدود بزرگ بازی های تاریخ ( که مثل 90 درصد دیگه بازی های بزرگ تاریخ exclusive برای console هست ) وزین شده
یکی از دوستان که المان بود میگفت قیمت این روکش حدودا 150 یورو هست که از خود arcade گرونتره :
اینم یک مدل دیگش :
اینم زمان معرفی ابر شاهکار تاریخی halo 3 و pack این game :
اینام بدون شرح : :31:
ببینید تورو خدا اونوری ها چه ها که نمیکنن و البت حق هم دارن
اگه اون روکشه اینجا بود من شده بود دزدی کنم تهیش میکردم :31:
اینم یک مقاله با تیتری که حاوی حقیقتی کوبنده و تاریخی در تاریخ بشریت هست :
How Microsoft Created The Biggest Game Launch Of All Time
کد:http://kotaku.com/350921/how-microsoft-created-the-biggest-game-launch-of-all-time
پدرام جان بازي كه فروشش تو 1 هفته از فيلم Spider Man 3 ميزنه جلو انتظاري كمتر ازين هم نميشه داشت ازش ! كلا من وقتي به ميزان فروش Reach در همون ساعات اوليه فكر ميكنم مُخم ميتركه . غوغا خواهد كرد
نوید جون صبر بسی سخت است
اینم عکس نویسندگان این ابر اثر :
joseph staten و eric nylund
اینم Martin O'Donnell سازنده موزیک بی نظیر بازی :
من عاشق داشبورد های این چنینی هستم ....این یکی واقعا زیباست...(البته بی طرفانه میگم)
ها فک کنم MGS4 هم یه همچین رکوردهایی رو شکوند...البته باز من بی طرفم ...نقل قول:
پدرام جان بازي كه فروشش تو 1 هفته از فيلم Spider Man 3 ميزنه جلو انتظاري كمتر ازين هم نميشه داشت ازش ! كلا من وقتي به ميزان فروش Reach در همون ساعات اوليه فكر ميكنم مُخم ميتركه . غوغا خواهد كرد
حامد جان شما كلا تو امضات بنويس من بي طرفم كه مجبور نشي تو امضات ذكر كني ! : دي
قشنگه ولی فکر کنم با این دم و تشکیلات روش با تهویه دچار مشکل بشه(مخصوصا اینکه اصولا xbox360 کنسول نسبتا گرمی هست)...نقل قول:
منظور خاصی نداشتم فقط میخواستم بگم برای یک کنسول هیچ چیز همون داشبورد اصلیش که کاملا استاندارد هست ومطمئنا خیلی بیشتر از این داشبوردها روی طراحی فیزیکیش کار شده نمیشه:20: