منم این مرحله حسابی گیر کرده بودم.نقل قول:
نوشته شده توسط hamedhbo
باید گزارش بدی یک موشک میزنن اونجا، سریع هم باید درری که جونت کم نشه.
Printable View
منم این مرحله حسابی گیر کرده بودم.نقل قول:
نوشته شده توسط hamedhbo
باید گزارش بدی یک موشک میزنن اونجا، سریع هم باید درری که جونت کم نشه.
سلام من تو مرحله بعد از اينكه يارو رو گرفتن و تو زندون خودش رو آزاد كرد چيكار كنم كه از تو زندون مي آد بيرو سوراخ سوراخ نشه
ممنون از همه مخصوصا ديگو
اها....یادم اومد.اون مرحله تماما بستگی به سلیقه و تکنیک و هنر خودتون داره.من از اون بالا همشونو با تک تیر زدم (چون تو قسمت قبلش از تکتیرم استفاده نکرده بودم و تیرهاشو نگه داشته بودم.)بعد اومدم پائین و به نیروی هوایی مختصات موشک انداز رو دادم و بعد از توی رودخانه شنا کردم و به طرف دیگه رفتم.به طور کلی این قسمت استراتژی خاصی نداره و بهتره قاط بزنید و تابلو بازی دربیارید.نقل قول:
نوشته شده توسط hamedhbo
سریع برو زیر اسلحه خودکار یکم جا به جا شو تا سرش به سمت چپ متمایل بشه بعد از سمت راست سریع در رونقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
فاصلت زیاد بشه دیگه تیر نمی زنه
ما مخلصیم.حسن جان چرا آخه این کارو بکنه؟ :ohno: بعد از اینکه ادمای ساختمون اول رو کشتی :evil: میای تو حیاط پشتی که دور تا دورش توری فلزی کشیدن.یه سربازی هم داره کنارش قدم میزنه .ظاهرا جایی واسه فرار نیست :sad: ولی در سمت چپ یه جای توری پاره شده ;) و شما میتونید نشسته از اونجا دربرید. :rolleye: و مستقیکم برید توی کلبه.اونجا برید توی کانال فاضلاب :puke: (البته سعی کنید Caps lock رو درحالت دویدن نذاشته باشید چون صدای پاتون رو میشنوند.)بعد هم پیشروی کنید. :biggrin:نقل قول:
حسن جان يه كمي خنده داره كار تو البته ببخشيد كه ميگمنقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
وقتي روي حياط مي ريم بهد از چند ثانيه اگه روبروي مسلسله باشيم حالا چه چپ بريم چه راست سوراخ سوراخ مي شيم
فكر مي كنم راه حل ديگو عملي تر باشه در ضمن از همه ممنون
من این کار رو کردمنقل قول:
منظورم اینه که شدنیه.
ولی قبول دارو راه دیگو بهتره.
من igi2 رو تموم كردم
الان دنبال يه بازي تو همون سبك و سياق مي گردم به نظرتون كدوم بازي شباهت زيادي به igiداره
كلا با igi بيشتر از همه ي بازيها حال كردم
نمي دونم من تا حالا فقط igi1 روتموم كردم و ديگه هيچ بازي رو به آخر نرسودندم بهتره بگم كه اصلا بازي نكردم اگه پست قبلي منو ببيني كه كي درخواست دادم ولي هنوز اين ترفند رو امتحان هم نكردم
من که ندیدم.نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_xlr
یه بازی جنگی بهتون معرفی میکنم,که قسم میخورم مثل اون تو دنیا نیست.سیستم بالایی نمیخواد.end بازی جنگیه.فقط لطفا قبل از شروع بازی ,مراحل تمرینی را کامل پشت سر بذارید.نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_xlr
Desert storm 2
ميشه كد تقلب بازي را بزاريد .
ممنون
لطفا به موضوع تاپیک توجه کنید,قبل از پست دادن.نقل قول:
نوشته شده توسط hatefco
پس بنابراین به تاپیک مربوطه,یعنی تاپیک درخواست رمز و ترینر و کد تقلب بازیها در آدرس زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :rolleye:
Diego جون سلام
گفتی پستو پاکش کن ، منم کردم
ولی من که اجبار نکردم که همه حتما ازش استفاده کنند
به هر حال منو ببخش
من چاکرتم عزیزم.منظورم این بود که ممکنه کاربرا رو اغوا کنه.نقل قول:
نوشته شده توسط demoblog
نسوز کننده بازی Igi2 رو از کجا میتونم پیدا کنم
مگه شما همین صفحه رو مطالعه نکردید دوست خوب؟نقل قول:
نوشته شده توسط abrasd
همین دو تا پست قبل توضیح دادم که! :ohno:
وظيفته ! ;) ( شوخي كردم )نقل قول:
نوشته شده توسط Diego
اغوا يعني چي ؟
وقتی یکی جلوت عشوه میاد,تو اغوا میشی!(یعنی وسوسه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
نوشته شده توسط demoblog
سلام من بازم تو اين مرحله قسمت 6 رو نتونستم پيدا كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم همه كارا رو كردم و در اردوگاه رو باز كردم ولي وقتي به نقطه 6 رفتم فقط در بود از اونجا رفتم پيش دوستم توزندون ولي اينجا نمي دونم چيكار كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا باز هم من رو از الطاف خودتون بي نصيب نذارين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر توضیح بده!
من یادم نسیت نهار چی خوردم
بازی رو 3 سال پیش خریدم یک سال پیش تمومش کردم(1سال کارت 32 داشتم یک سال هم مرحله اول گیر کرده بودم) :blush:
هموني كه اولش اين يارو رو گرفتن با ماشين بردنش تو اردوگاه تو يه زندون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد نگهبان رو كشت و رفت بيرون و از تونل زير زمين رفت و كار ها رو انجام داد و بعد گزينه 5 در اردوگاه رو باز كرد بعدش كه 6 باشه نمي دونم چيكار كنم گير كردم اساسي
اگه اشتباه نکنم در قسمت 6 باید بری بالای سقف دروازه تا اون رفیق گامبوه با کامیون بیاد و تو بپری رو کامیون.... البته قبلش باید کلید درها رو بزنی تا باز بشن و بعد بری بالا منتظر رفیقت تا با هم فلنگ رو ببندین....
عاليه
من اينجا رو تازه پيدا كردم
ممنون
مرتضي جون اونجا تو نقشه نوشته 6 توي ساختمان هست كه دوستم زندونيه ولي اونجا هر كار كردم چيزي نديدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گه اشتباه نکنم در قسمت 6 باید بری بالای سقف دروازه تا اون رفیق گامبوه با کامیون بیاد و تو بپری رو کامیون.... البته قبلش باید کلید درها رو بزنی تا باز بشن و بعد بری بالا منتظر رفیقت تا با هم فلنگ رو ببندین
باید در زندان رو باز کنی.از طریق کلید یا کامپیوتری که نزدیک دروازه هست.نقل قول:
سلام سلام
بازم من گير كردم
تو مرحله 15
اونجايي كه تو نقشه زده بايد بريم تو قسمت 1 اين سكوي پرتاب موشكه چيه اينو نابود كنيم هيچ دري چيزي نداره كه از كار بندازيمش دوستان يه كمك بكنيد
تاکتیک من اینه تمام آدم ها رو بکش بعد با خیال راحت حمله کن.نقل قول:
برای این مرحله اول برو کنار موشک یک شیر هست باید ببندی بعد یکی شروع میکنه از بالا تیر زدن، درست یادم نیست ولی کمی پشت منبع صبر می کردم بعد دیگه تیر نمی زد، بعد باید از پله ها که کنار موشک هستن بری بالا یه 10 طبقه کی می رفتیم یک کلید بود باید میزدیم بعد میرفتیم بالا یک کلید دیگه می زدیم دوباره کنار همون کلید پایین یک راهی به موشک باز میشد(یادم نیست) بعدش یک سری دشمن با هلیکوپتر میآمد بعد که اون ها رو هم می کشتیم بالا ترین طبقه یک تناب بود که بهش آویزون میشدیم میآمدیم پایین
فكر كنم اشتباه باشه
آخه نه اونجا شيري ديدم نه منبعي نه هيچي
به هر حال ممنون
بايد بري داخل محوطه كنار سمت چپ بعد بايد آهسته تمام افراد رو بكشي بعدش اون پشت دو تا شير هست كه بايد اونا رو ببندي
یه محوطه ای هست نرسیده به موشک سمت چپ,یه اتاقک نگهبانی داره و دوتا منبع سوخت.باید دوتا شیر رو ببندی.بعد به طرف سکو بری و بعد از اعمال تنظیمات روی کامپیوتری واقع در کلاهک موشک,باید سه تا بازوی منتهی به موشک را جمع کنی.(از طریق صفحه کلیدی که کنار هر کدوم هست)نقل قول:
در مرحله Prison Escape قسمت ششم ماموریت چطوری تکمیل می شه ؟
در چند پست قبلی در موردش بحث کردیم.شما دقیقا با کدوم کارش مشکل دارید؟نقل قول:
نوشته شده توسط ooje_asman
خب دیگه تمام مراحلش تموم شده الا ششمی
این ششمی رو چطو انجام بدم و چیکا بایس بکنم مرسی
اگه منظورت همون زندونيه هست شما بعد از گزينه 5 كه درب اردوگاه رو باز مي كنه بايد منتظر باشيد تا دوستتون از زندون بياد و كاميون رو برداره بعد تمومه
البته بگم كه دربي كه جلوش مسلسل رو ديوار هست بايد باز باشه تا دوستتون بتونه بياد
متشکر اون مرحله رو رد شدم
ولی میگم این کلا چند مرحله است من تو مرحله Island Assault هستم چقد تا آخرش مونده خسته شدم حالا خوبه که با ترینرش جلو می رم واای اگه ترینر نبود دیگه واقعا اتلاف عمر می شد
هر وقت از ترینر استفاده کردم بازی رو تموم نکردم، خسته شدنت هم بخاطر ترینره.نقل قول:
نوشته شده توسط ooje_asman
یعنی اونوقت تموم نمی شه یعنی بازی خودش نمی ذاره یا منظورتون چیز دیگه ای؟
وقتی ترینر باشه آدم انگیزش کم میشه، دگه یک مرحله رو 10 بار نمیره.
یک جورایی بازی به نظر آدم مسخره میاد.
نه دیگه از سن من گذشته که بشینم و بازی رو به صورت معمولی بازی کنم من فقط می خام از این طریق در جریان بازی ها باشم و به نظرم بازی معمولی عمر تلف کردنه