سلام . چندتا سوال دارم: اول اینکه پرینترای لیزری رنگی کارتریجشون با پودر پر میشه یا با جوهر؟ دوم اینکه شارژ کردنشون راحتر از رنگی جوهر افشانه؟ پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم:11:
Printable View
سلام . چندتا سوال دارم: اول اینکه پرینترای لیزری رنگی کارتریجشون با پودر پر میشه یا با جوهر؟ دوم اینکه شارژ کردنشون راحتر از رنگی جوهر افشانه؟ پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم:11:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------دوست عزیز لینک فایلی که در دو پست قبلی من قرار دادم با فایلی که شما معرفی کردید یکی است پس تا به حال سه تا سایت برای شارژ مدلهای خانگی معرفی شده استنقل قول:
الفبکد:http://www.fgimaging.com/lit/product_ref/p1005_EngineOverview.pdf
جکد:http://tduploder.exofire.net/multihost/files/b583oicz0393v0qwfyrn.rar
کد:http://www.hp-3505.com
به طور خلاصه در این فایلها عنوان شده که بعضی از مدلهای کارتریج که جدیدا تولید می شود برخلاف مدلهای قدیمی ان سوراخ فابریک ریختن تونر حذف شده است و شما باید خودتون ان را ایجاد کرده و بعد با یک در پوش ان را مسدود کنید fill plug
در بعضی سایتهای خارجی کیت شارژ پرینترهای لیزری مختلف فروخته میشود که در بین انها ابزار سوراخ کردن و در پوش جهت مسدود کردن سوراخ هم وجود دارد
[B]خوب پس تا اینجا یک معما حل شد[/B
دلیل ایجاد سوراخ روی یکسری از کارتریجها این است که مدلهای فابریک قدیمی ان همه سوراخ شارژ داشتن و بعدا حذف شده است
در فایلی که لینک ان را گذاشتم با این عبارات موضوع توضیح داده شده است
Step 31
Remove the fill plug. Fill the toner hopper
with toner.
(See photo #28)
Reinstall the fill plug.
NOTE: If the cartridge has no fill plug, please see Appendix A.
Appendix A:
New style HP1012 cartridges do not have a toner entry port or a
fill plug.Use a 7/8”Hole Saw to make a hole on the left (contact) side
of the toner hopper,where the toner entry port has been located on
the old style cartridges.
Install set screw type Shaft Collar on the Hole Saw (Photo A).
The distance between the working edge of the saw and the low
edge of the collar should be 13 mm, to limit the drilling depth and
prevent agitator damage.
توجه توجه
دوستان لطف کنند و در این تاپیک اطلاعاتی که باعث میشود یک مصرف کننده با کمک ان ابتواند یک پرینتر با خصوصیات زیر تهیه کند را قرار بدهند
1 معرفی مدلهایی که چیپ شارژ ندارند یا اینکه عملکرد پرینتر وابسته به انها نیست the chip is full functional
2 نبود احساس خطر مبنی بر تولید نشدن چیپ شارژ یا یکسری قطعات مصرفی که ممکنه مصرف کننده را به دردسر بیندازد
3 امکان شارژ آسان
4 در دسترس بودن مواد مصرفی مثل درام و تونر و یا امکان استفاده از درام و تونر های سایر مارکها
5 پایین بودن هزینه قطعات و مواد مصرفی و استفاده از قطعات با دوام تر
6 هزینه پرینت کمتر به ازای هر صفحه
تفاوت فایلی که من یرای شما قرار دادم با سایر دوستان در دو نکته بود
1 در انتهای فایل نصب یک چیپ شارژ جدید و یا حتی نیود چیپ شارژ و اینکه پرینتر باز هم کار میکنه یا نه و چه مشکلاتی برای ان بوجود می اید قرار داده شده است
.
Chip Messages
Messages generated in HP1505 printer
New aftermarket chip on cartridge: Printer will go to ready status.
A message will pop up on the PC monitor after running a few pages
that says Genuine HP Cartridge Installed. When the cartridge is
low on toner a warning message of ‘toner low’ will pop up on the
PC monitor.
Used OEM chip on cartridge: Printer will go to ready status with the
toner low warning light on and a message will pop on the PC monitor
that says Used Cartridge Installed Any printer repair required as result of using non-HP supplies
is not covered under warranty. This message will pop on the PC monitor randomly when
data is sent to the printer. Note: Printer will print normally, but there will be no ‘toner low’
warning when the cartridge is low on toner.
Using a cartridge without chip: Printer will go to ready status and a message will pop up on
the PC monitor that says CARTRIDGE MEMORY ERROR ON BLACK Unable to read cartridge
data. Re-install the cartridge. This message will pop up on the PC monitor randomly when data
is sent to the printer. Note: Printer will print normally, but there will be no ‘toner low’ warning
when the cartridge is low on toner.
Engines have PC software that indicates if the cartridge is new or used.
Do not post test chip with chip installed
نکته دوم
عمر تک تک قطعات و اینکه بعد از چند بار شارژ باید عض شوند هم گفته شده است
جهت یاد اوری لینک ان را دوباره میذارم
کد:http://www.fgimaging.com/lit/product_ref/p1005_EngineOverview.pdf
دوست مننقل قول:
چون قدم رنجه کردی تا اینجا امدی درست نیست دست خالی بری
اما بدون جای این سوال تو این تاپیک نیست ان هم جایی که میخواهیم تخصصی زیرو زبر پرینتر ها را بررسی کنیم
سوال اول : با پودر پر می شود ( تونر)
سوال دوم : هر کدام روش خودش را داره اگه بلد باشی هر دو را می توانی خودت انجام بدهی
یه سوالم من بپرسم ؟
کسی هست اینجا که پرینتر 2055 اچ پی داشته باشه ؟
میتونه بگید از نظر کارایی و کیفیت چطوریاس ؟ برای کارای خونگی سنگین چطوریاس ؟ از نظر شارژ و تونر چطوره ؟
مدل های هم رنج ( هم پایین تر و هم بالاتر ) هم اگه ممکنه بهم معرفی کنید
راستی یه اسکنر برای کارای خونگی هم میخوام (بشتر برای کپی) کیفیت خوبی داشته باشه ؟
مدل ای اچ پی رو بهم معرفی کنید !؟
ب نظرتون 2710 چطوره ؟
فکر می کنم این بحث داره از هدف اصلیش که بررسی و به نتیجه رسیدن درباره گروه خاصی از پرینترها بود منحرف میشه و تقریبا در مورد همه مدل پرینتر سوال میشه ! اینطوری ممکنه سائلین به جواب برسند ولی در مورد سوالهايي كه توي اين بحث پرسيده شده مثلا درباره پرينتر1006 چندين تايپيك مشاهده كردم كه فكر مي كنم بهتره در همون مكان به نتيجه برسه. و يا موضوعات ديگه.
پرینتر
HP - Color LaserJet CM1312
و
HP - LaserJet M1319f MFP
میتونن تعدادی صفحه پشت سرهم رو کپی یا اسکن کنن؟یا باید یکی یکی کاغذ بزاریم براشون؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
آقا ما مخلص همه دوستانی هستیم که این نکته را رعایت کنند
سوالاتی که پرسیده میشه جنبه عمومی داره و بهتره که در این تالار مطرح شود
: بحث و تبادل نظر در مورد هر نوع چاپگـــــــــر ( سوال ها و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح كنيد )
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=6899
از مدیران سایت می خواهم که این سوالات را به انجا انتقال دهند مثل پست دوستان
alil1369
یه سوالم من بپرسم ؟
کسی هست اینجا که پرینتر 2055 اچ پی داشته باشه ؟
میتونه بگید از نظر کارایی و کیفیت چطوریاس ؟ برای کارای خونگی سنگین چطوریاس ؟ از نظر شارژ و تونر چطوره ؟
مدل های هم رنج ( هم پایین تر و هم بالاتر ) هم اگه ممکنه بهم معرفی کنید
راستی یه اسکنر برای کارای خونگی هم میخوام (بشتر برای کپی) کیفیت خوبی داشته باشه ؟
مدل ای اچ پی رو بهم معرفی کنید !؟
ب نظرتون 2710 چطوره ؟
,
milimolo
پرینتر
HP - Color LaserJet CM1312
و
HP - LaserJet M1319f MFP
میتونن تعدادی صفحه پشت سرهم رو کپی یا اسکن کنن؟یا باید یکی یکی کاغذ بزاریم براشون؟
نوشته شده توسط saeidan
این سه مدلی که معرفی کردین الان تولید نمی شن و بعید می دونم بتونین پیداشون کنید.اچ پی 1005 و 1006 شارژ اولیه ش 700 تا بیشتر میزنه و هربار به قیمت 8هزارتومن میشه شارژش کرد ولی کیفیتش مثل اول نمیشه. ضمن اینکه هر دوباره شارژ باید درام هم عوض بشه به قیمت 8هزار تومن. همچنین اینکه قیمت اچ پی چند وقتی بالارفته و این مدلش به حدود 125 تومن رسیده! با توجه به تفاوت فاحش قیمت همون سامسونگ رو پیشنهاد می دم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا پرینتر های سامسونگ شدیدا وابسته به چیپ شارژ هستند
مدل 1640 اگر پایه هایی چیپ به هم لهیم شود با کارتریج اولیه امکان شارژ داره ولی اگر کارتریج عوض شود ممکنه دیگه جواب ندهد
بحث افت کیفیت در مورد هر کارتریجی وجود داره چون شما ان را دستکاری میکنید و عمر قطعات هم بینهایت نیست پس یکروز باید کل کارتریج عوض بشه
من همون 1006 را توصیه میکنم
چون کارتریج فابریک ان ارزان ترین در بین مدلهای hp هست با کد 35A و به قیمت حدود 55 هزار تومان
درام نو را با 2 هزارتومان هم میشه پیدا کرد و حداکثر 8 هزارتومان
درصورتی که چیپ شارژ را بردارید باز هم پرینتر کار میکنه
روش شارژ ان ساده است
البته گرانتر از سامسونگ است حدود 120 هزار تومان در مقابل سامسونگ 90 هزار تومان
اما سامسونگ را باید یکم بیشتر رو اینده اش فکر کرد
اگه موافق باشید بحث را تو این تاپیک دنبال کنیم
کد:
معرفي پرينتر هاي ليزري بر اساس هزينه چاپ و نگهداري کمتر و در دسترس بودن چيپ شارژ و قطعاتکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=342866
در حال حاضر دومدل 1005 و 1006 hp بسیار در بورس فروشندگان هست
اگر دنبال یک مدل با کارایی بهتر هستید سراغ 1505 hp بروید
یکی از دوستان در مورد 2055 hp سوال کرده بود یک پرینتر با قابلیت چاپ دورو و در ظرفیت بالا خصوص کارهای اداری
البته با قیمت 430 هزار تومان :19:
در حال حاضر دومدل 1005 و 1006 hp بسیار در بورس فروشندگان هست
اگر دنبال یک مدل با کارایی بهتر هستید سراغ 1505 hp بروید
یکی از دوستان در مورد 2055 hp سوال کرده بود یک پرینتر با قابلیت چاپ دورو و در ظرفیت بالا مخصوص کارهای اداری
البته با قیمت 430 هزار تومان :19:
برای دانلود آموزش شارژ پرینتر های HP به لینک زیر مراجعه کنید
http://rapidshare.com/files/326102069/HP.pdf.html
برای دانلود آموزش شارژ پرینتر های HP به لینک زیر مراجعه کنید.
دوستان
من يه دونه 1006خريدم 116تومن با كابلش كه 2تومن بود كه جدا هم بود
ازش هم راضيم اما تا حالا شارژش نكردم .شارژكردنش دردسر داره ؟؟؟
بعداز شارژ كيفييتش پايين ميياد؟
ميشه يه توضيحي در مورد اجزاي داخلي اين پرينترمثل:درام,چيپ و... بهم بديد
ممنون
--------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
1- شارژ کردنش جز راحت ترین ها است و البته متداولترین ها
2- هر پرینتری بعد از شارژ احنمال افت کیفیت را دارد. چون کارتریج نو را با دستگاه و مواد مرغوب پر میکنند
و کلیه قطعات از جمله درام هم نو است
3- یک فایل از اجزائ داخلی ان میگذارم
کد:http://www.box.net/shared/pnkvi7ni8i
کد:http://www.box.net/shared/pnkvi7ni8i
جناب danielrod ، به نظر من تنها پرینتری که خصوصیات بالا به جز مورد شماره 1 رو دارهLexmark E120 و Lexmark E260D هست.نقل قول:
جدیدا متوجه موضوعی شده ام و آن اینکه پرینتر های دانشگاه ما تا 6 ماه قبل همگی HP مدل های 1320 و 2035 و 2055 بودن، اما مدتی قبل که برای فارغ التحصیلی رفته بودم دانشگاه، دیدم حدود یک سوم پرینتر ها رو با Lexmark E260D عوض کردن و مسئول خرید دانشگاه دانشگاه هم مدعی بود که دلیل خرید پرینتر های لکسمارک اینه که برخلاف اچ پی که باید بدیم بیرون شارژ کنن، خودمون میتونیم لکسمارک 260 رو شارژ کنیم !!!
به نظر میرسه جایگزین HP در ادارات و دانشگاه ها و ... Lexmark با گارانتی مادیران خواهد بود.
شما با این نظر موافقین ؟؟؟
لکسمارک 260 برای مصارف خانگی کمی گرونه، و Lexmark E120 مناسبتره.
سایت مادیران قیمت جدید E120 رو 137900 تومن اعلام کرده که کارتریجش 2000 برگ چاپ میکنه. قیمت مواد مصرفی این پرینتر با توجه به کاتالوگ E120 به شرح زیر هست :
کارتریج اورجینال : 78000 تومن
کارتریج میوا : 53000 تومن
درام میوا : 11500 تومن با عمر 25000 برگ
تونر شارژی میوا : 8600 تومن
چیپ میوا : اگر اشتباه نکنم 4000 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که باتوجه به چاپ 2000 برگی و قیمت های بالا 100 % از HP P1006 و ... بهتره.
در ضمن قیمت کارتریج اچ پی 1006 ، 57000 تومنه اما کارتریج لکسمارک 53000 تومنه !
این پرینتر به جای تونر سیو مد، تنظیمات تیرگی تونر رو داره، که از شماره 1 تا 10 هست. 1 روشنترین چاپ و شماره 10 تیره ترین چاپ رو به همراه خواهد داشت. پس با انتخاب شماره 1 برای تیرگی میتوان در مصرف تونر صرفه جویی کرد.
شما عیبی برای این پرینتر سراغ دارید ؟؟؟
:20:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
حسن پرینتر های لکسمارک
1- مارک خوش نامی است
2- گارانتی ماد ایران را دارد
3- گارانتی فقط شامل تعمیرات نیست بلکه ماد ایران مواد مصرفی آن را هم تولید میکنه و بیشترین واحدهای سرویس را هم داره
4- با ادارات دولتی کار میکنه و معتبر هستش
5-کارتریج یک e120 تا 2500 صفحه پرینت میگیره و عملا در مقابل hp با 1500 با صرفه تر است
6-سرعت پرینت خوبی داره به خصوص مدل 260 که درو هم میزنه و عالی است
7- درام و کارتریج از هم جدا طراحی شده اند
8- به صورت استاندارد سوراخ شارژ تونر را دارند
9- عمر درام خوبی دارند
10- قیمت انها در حال حاضر خوبه است
11- میشه یک کارتریج کامل را با قیمت مناسب از مادایران خرید و عوض کرد.
عیب پرینتر های لکسمارک
1- در مورد مدل 260 به خاطر سرعت چاپ ان 33 برگ سرعت خروج کاغذ و صدای موتور کاغذ کش کمی زیاد است که البته در مورد تمام پرینترهای این رنج کارایی این مشکل وجود دارد حتی مدلهای سامسونگ که جزئء کم صدا هستند این مشکل را دارند مثلا مدل samsung ml-2850d با قیمت 247 تومان و 28 صفحه در دقیقه در مقابل lexmark e260d با قیمت 257 تومان و 33 صفحه در دقیقه
2- در اکثر سایتها اشاره شده که در مورد پرینتر های لکسمارک باید هر 7500 پرینت چیپ تعویض شود که من هنوز هیچ مطلبی در مورد اینکه اگر چیپ عوض نشود چه اتفاقی می افته ندارم
در مورد پرینتر های hp سیاه و سفید اکثرا بدون چیپ هم پرینتر یک error می دهد ولی باز هم پرینت میگیرد
اگر کسی اطلاعاتی در مورد اجزای داخلی پرینتر های لکسمارک داره و می دانه که چیپ ان چه پیغامهای را می دهد کمک کند
آیا نبود چیپ باعث از کار افتادن پرینتر می شود
همه جوانب لکسمارک عالیه، فقط تنها مشکل لکسمارک اینه که سابقه خیلی روشن و خوبی در زمینه پرینتر نداره و اگه به محصولاتش در ایران و اروپا و ... توجه کنین، بیشتر از 4 یا 5 پرینتر پیدا نمیکنین !!! :13:
مادایران ادعا میکنه 70% بانک ها و دانشگاه ها و مراکز خرید و ... در دنیا از لکسمارک استفاده میکنن !
یعنی 70% دنیا فقط از این 5 مدل استفاده میکنن ؟؟؟
اگه سندی یا سایتی درباره موفقیت های لکسمارک پیدا کردین، خبر بدین.
قیمت کارتریج Lexmark E120 به گفته مادایران 53000 تومنه. امروز کارتریج اچ پی 1005 و 1006 با کد 35A رو قیمت کردم 20000 تومن گفت !!! کارتریج 12A رو هم 20000 تومن. احتمالا چینی یا ایرانی باشه.
:20:
لطفا یه نفر جمع بندی کنه .
جمع بندی : پرینتر مث یه قلک می مونه که باس مدام توش پول بریزی.نقل قول:
امروز با یکی از نماینده های اصلی مادایران که همزمان نماینده کارتریج های تارا (تارا تولید کننده ایرانی کارتریج های HP ) هم بود، صحبت میکردم، بهم گفت الان همه ادارات از پرینتر Lexmark E260d استفاده میکنن و همگی بدون تعویض چیپ، پرینترهاشون رو شارژ میکنن و هیچ اتفاقی نمیفته.نقل قول:
یعنی وقتی ادارات از نمایندگی مادایران درخواست چیپ میکنن، نمایندگی بهشون میگه نمیخواد عوض کنین و بدون تعویض چیپ هم پرینتر کار میکنه !!!
فروشنده بهم پیشنهاد داد برای مصارف خانگی، مدل E260 با قیمت 200 تومن هم هست که 3500 برگ با هر شارژ چاپ میکنه ولی قیمت کارتریجش رو نمی دونست. قیمتشو میدونی ؟؟؟
به نظر میرسه کارتریج میوا فقط برای مدل E120 تولید میشه.(با قیمت 53 تومن)
:31:
متاسفانه Lexmark E260 در بعد شارژ کردن مشکل داره که کسی در مورد اون اطلاعی نداره:
1. پرینتر آکبند کارتریجش فول شارژ نیست. و حدود 300 صفحه چاپ میکنه شاید بیشتر، یعنی نخریده باید شارژش کنید.
2. کاتریج این پرینتر IC داره و مادیران هنوز در بعضی مدل ها IC رو وارد نکرده.
3.قبل از اینکه چراغ شارژ روشن بشه شما باید اونو شارژ کنید (30% پودر) در غیر اینصورت IC شارژ میسوزه و باید iIC رو تعویض کنید.
حالا قضیه من مثلا کاردرست (!) رو بشنوید.
قبل از عید برای یکی از مشتریان از من درخواست خرید چابگر کرد. من هم کلی از HP تعریف کردم ولی گفتم به علت تحریم و جنس تقلبی و نایاب بودن ، قطع همکاری چند شرکت ایرانی با HP امارات و... دیگه روی این برند کار نمی کنم.
بعد این پرینتر Lexmark E260 رو معرفی کردم. مادیرانه گارانتیش معتبره لوازم یدکیش رو مادیران تامین می کنه تمام شرکت های دولتی با مادیران کار می کنند و ...
طرف چند روز پیش تماس گرفت که پرینتر کمرنگ چاپ می کنه و ... رفتم که پودر بخرم و برم شارژش کنم ، کسی که پودر رو ازش خریدم گفت اگه چراغش روشن شده باشه باید IC رو هم عوض کنی و اگه مدل کاتریجش 11e باشه Ic اون یکماه دیگه میاد و باید یک کاتریج نو بخری (قیمت حدودا 70 هزار تومن)!
حالا من موندم که به طرف بگم چی ، خیر سرم پرینتر خریدم !
خلاصه ما پرینتر رو شارژ کردیم ولی چراغ اخطارش خاموش نشد ، حالا خدا می دونه تا کی چاپ می کنه.
راستی هرکس خواست این پرینتر رو بخره بدونه که وزن و حجمش خیلی زیاده بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنید.
سلام.
پرینتر لیزری سیاه سفید برا خونه میخوام.
مصرفی ندارم. نهایت 1000 تا در ماه. حداکثر 1500
قیمت زیر 100 اگر مدل خوبی با این قسمت هست.
ممنون.
samsung 1640
دوستان بنده قصد خرید یک چهارکاره تک رنگ لیزری دارم که علاوه بر فکس و پرینت و اسکن ، بتونه دورو پرینت و کپی کنه ، و حتما تغذیه کننده اتوماتیک اسناد هم داشته باشه و اون هم دورو باشه یعنی مدرک رو 10 تا و 20 تا بزاریم خودش بصورت دورو تغذیه کنه ( بکشه داخل برای اسکن ) و درو رو هم کپی بگیره . و بعد از کمی پرس و جو به مدل 4380 کانن رسیدم (Canon 4380DN ) که این کار رو انجام میده و در حال حاضر هم 3220 کانن دارم که 2.5 ساله که دارمش و کاملا ازش راضیم .
ولی میگن این پرینتر های جدید ( و چندکاره ها ) کارتریج هوشمند دارند که نمیشه به راحتی شارژ کرد ! یعنی چیپ دارند.
حالا به نظر اساتید آیا ؟
1- همین 4380 دستگاه خوبی هست ؟
2- شما چه پیشنهادی دارید ؟ چه برندی و چه مدلی ؟
3- آیا 4380 بدون دردسر شارژ میشه ؟ اگر خودمون بخواهیم شارژش کنیم میتونیم چیپ رو عوض کنیم ؟ و اینکه هزینه مصرفی این دستگاه برای هربار شارژ چقدره ؟
4- چیپ چه کاری انجام میده ؟فقط تعداد باقیمانده پرینت رو نشون میده یا کار دیگه ای هم انجام میده ؟
ممنون از دوستانیکه راهنمایی میکنند:46:
در تکمیل فرمایشات دوست عزیزمون عرض میکنمنقل قول:
معلوم است که ادارات و موسسات دولتی از چه برندی خرید میکنند
در اینجا بحث کیفیت و مسایل تخصصی مطرح نیست
اکثر کارشناسان! خرید این موسسات مثل دوستان نیستند و اصلا در حدی نیستند که این مسایل را متوجه شوند
اکثرا افراد وابسته و مزدور که با رابطه و ضابطه به مسولیتی رسیدند و هیچ تخصصی در هیچ زمینه ای ندارند
در هنگام خرید هم بحث استعلام و رشوه و انتخاب شرکت فروشنده خوب معلوم است اداره دولتی باید ازشرکت دولتی که مثلا فلانی سفارش کرده خرید انجام بده و ...
در مورد همون موسسه تارا هم من چند سال پیش تو نمایشگاه باهاشون آشنا شدم.
شنیدم کارتریجهای جوهر افشان مستعمل را میخرند.باهاشون صحبت کردم خانم مربوطه میدونید چی گفت :
گفت کارتریج شمارا درصورت سلامت برد و نازلها میخریم گفتم چند گفت هزار تومان گفتم وقتی شارژ و بسته بندی میکنید چند میفروشید گفت : 15هزار تومان!
اکثر این کارتریجهاهم مشکل دارند در همان بدو استفاده مشکل نشتی رنگها بداخل هم بصورتی که مثلا رنگ زرد بصورت سبز پرینت میگیره که باید بندازیش دور.
احتمالا درمورد کارتریج لیزری هم از این شاهکارها خواهیم دید
دوستان لطف کنند و راهنمایی فرمایند.نقل قول:
منم میخوام یک پرینتر 3 یا 4 کاره لیزری و رنگی که پرینت . کپی ترجیها دو رو . اسکن هم بکنه بگیرم. هنوز تو بازار قیمتی نگرفتم ومدلی مد نظرم نیست.:41: دوستان راهنمایی کنید . مدل و قیمت هم بزارید لطفا با تشکر:11:
سلام من یک پرینتر Lexmark e260d دارم که 300 برگه بیشتر پرینت نگرفتم که شارژش تموم شد بریم شارژ کردن دیگه کار نکرد مادیران می گه باید کارتریج رو عوض کنم چون دیر آوردم برای شارژ من که نمی شه بشمارم چند تا پریینت گرفتم که قبلش ببرم شارژ کنم !نقل قول:
ضمنا مادیران گفت قبل از روشن شدن چراغ علامت تعجب اگه بیارین می شه شارژ کرد واسه من هم اون چراغ روشن نشده بود که بردم .حالا مشکل کجاست باید کارتریج عوض کنم؟
اگه ممکنه یه توضیحی هم در باره چراغ های روی پرینتر بدین ...
منم همین تور مثل شمت 400 تقربا 400 برگه زدم ولی رفتم شارژ کردم و داره شارژ می کنه البته مال من مدل E120
شما می دونید کی باید شارژ کنیم ؟نقل قول:
معنی این چراغ ها که روش هست رو می دونید؟
مال من مدل e120 هستش و موقعی شارژش کردم که دیگه خیلی کمرنک صفحات رومی زد و چراغی هم روشن نشده بود رفتم یه پودر خریدم و ریختم توش و الان دارم باهاش کار می کنم ولی یه مشکلی هستش که نشون نمیده چند درصد الان توش هستش
امان از این لکسمارک
سال گذشته نوی ماه فروردین بود که به سفارش یکی از همین ادارات پرینتر لکسمارک 120 براشون خریدم. حدود 30 دستگاه. اون بیچاره ها با این وسوسه خریدن که خودشون هم می تونند شارژ کنند. ولی ....
الان تقریبا همشون 2بار توسط دفاتر متفرقه شارژ شدن. ولی اداره مذبور جواب نگرفت و دوباره سراغ خودم اومد. نمی دونم ایراد از کارتریج هست یا بلایی سر اونها اومده که حتی با تعویض چیپ شارژ هم درست کار نمی کنند. مطمئن هستم ایراد از کارتریجهاست. چون با کارتریج نو ÷رینتر بدون مشکل کار می کنه اما با کارتریجی که شارژ شده و چیپ اون عوض شده نه. بصورت مداوم چراغ سبز و نارنجی اون روشن و خاموش می شه و دست آخر هم چراغ نارجی به معنای اخطار روشن می شه.
خواهش می کنم اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره اینجا بذاره.
اگه بین این ÷رینتر ها که صحبتش بود به من بگی یکی رو انتخاب کن همون سامسونگ 1640 رو انتخاب می کنم.
فقط تنها ایرادش ریست کردن ÷رینتر که اونهم اصلا کاری نداره.
وگرنه مثل اچ پی هزینه های جانبی تعویض درام و نبود پودر با کیفیت و کم رنگ زدن رو نداره. یا مثل لکسمارک دیگه دونبال چیپ اصل 7هزار تومانی نمی گردین. هم پودر فابریکش اونهم با گارانتی سام سرویس پیدا می شه هم تو حالت صرفه جویی تونر تعداد بالایی پرینت میگیره. عمر درامش هم در حدود8 هزار برگه . البته به نحوه استفاده بستگی داره. من خودم تا به حال باهاش 10000 تا زدم و درامش رو تازه هفته پیش عوض کردم. اونهم تقصیر خودم بود.
خدا روشکر که اونی که من خریدم با اینکه چراغش روشن شده ولی بعد از اینکه شارژ کردم داره کار می کنه.
پیشنهاد می کنم اگه چراغ تونر هم روشن شده شارژ کنید احتمالا کار می کنه
بعد از این هم فقط پرینتر های سامسونگ رو معرفی کنید. چون این لکسمارک ها غول های بی خاصیت هستند.
hp هم که صاحب نداره. امیدوارم که سامسونگ آبروریزی نکنه چون دیگه مارک بدرد وجود نداره !!!؟؟ :13:
جناب lordofcomputer
باسلام
بنده از شما یه سوالی کردم در پیغام خصوصی
در صورت امکان محبت فرمایید پاسخ اینجانب را بدهید
با تشکر
با سلام خدمت همه دوستان
مدت زیادی بود که به این تاپیک سر نزده بودم
امیدوار بودم دوستان واساتید در پربار کردن ان مشارکت داشته باشند اما حالا که دوباره اینترنت پر سرعت ما داره راه میفته و از شر این سیستم pcm راحت شدم دوباره میخواهم مطالباین تاپیک را راه بندازم
تا خدا چی بخواهد