دوست عزیز راجب بک لایتهای مختلف در LCD ها تو این تاپیک مطالبی نوشتم که امیدورام کمک کنه.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=342758
Printable View
دوست عزیز راجب بک لایتهای مختلف در LCD ها تو این تاپیک مطالبی نوشتم که امیدورام کمک کنه.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=342758
آقا مهدی مطلب کاملی بود ولی این هاله نوری که شما نوشتید که واقعآ حکایت قوز بالای قوزهنقل قول:
یعنی Led خودش مشکلات رنگ و جاموندن تصویر رو داشت حالا یک هاله نور هم اضافه بشه که
دیگه چه پیشرفتی نسبت به b7000 داشته. راستی این مدل که هنوز نیومده آیا مدل مشابهی
از نوع Local Dimming قبلآ تو اروپا یا آمریکا پخش شده که تو سایتهای خارجی در مورد اشکالاتش
نظر دادند؟
الان LG مدل LH900 و Sony X450 مدلهای 46 و 55 اینچ و سامسونگ A850 همشون از همین تکنولوزژی Local Dimming استفاده میکنن سازنده ها میتونن با اضافه کردن LED ها این مشکل هاله نور رو کم کنن درسته که این تکنولوژی مشکل هاله ای شدن تصویر رو به وجود آورده ولی در عوض چون هر قسمت از تصویر میتونه شدت نور بکلایت متفاوتی داشته باشه میتونه تصاویر براق و مشکی عمیقتری رو در یک زمان تولید کنه که از این نظر مثل پلاسما پنلها هست.نقل قول:
ممنونم از راهنماییتون. ولی من خیلی گیج شدم.
1. X450 ساخت زاپن هست ولی B7000 ساخت کره. پس چه مزیتی داره؟ به دلیل LED بودنشه؟
2. اصلا بین LCD و LED و پلاسما کدوم تصویر بهتری داره؟؟؟؟(تمام مقاله ها راهم خوندم متوجه نشدم)
3. نظرتون در مورد KDL-40ZX1 چیه؟
قیمت برام مهم نیست از نظر کیفیت بفرمایید. خواهش میکنم دقیق راهنمایی کنید. سپاسگزارم.
مهدی جان ممنون از جوابهات.نقل قول:
من فکر کنم این حالت هاله ای شدن تصویر بیشتر تو شب و یا در نور کم اتفاق بیفته راستش دوست من
یک sony x450 داره ولی من متوجه این مشکل تو تلوزیونش نشدم یا شاید دقت نکردم.
یک سوالم داشتم میخواستم بدونم این تکنولوژی Local Dimming غیر از عمیقتر و براق شدن مشکی
اشکالات دیگر رو هم مثل جاماندن در تصاویر سریع را هم برطرف میکنه یا نه؟
بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو این عکس A950 از بک لایت Local dim استفاده میکنه , هاله ای شدن قسمت روشن تصویر اثر Bloom به وجود آورده و در قسمتهای تاریک برای زیاد شدن عمق رنگ مشکی جزئیات تقلیل پیدا کرده این داستان در مورد اکثر پنلهایی که از این تکنولوژی استفاده میکنن کم و بیش وجود داره.
در مرد کمتر کردن رسپانس تایم و زاویه دید و ... تاثیری نداشته و تو بعضی زمینه ها مثل زاویه دید اثر منفی هم داشته.
دوست من شما از تلویزیون های پلاسما خیلی تعریف می کنید بنده الان قصد خرید تلویزیون دارم منتها بین پلاسما و ال سی دی موندم کدومشونو انتخاب کنم اوایل قبل از اینکه این تاپیکو مصالعه کنم به دلایل زیر قصد خرید پلاسما رو نداشتم و انتخابم ال سی دی بودنقل قول:
1- تولید حرارت بسیار بالا
2- مصرف برق زیاد پانل
3-عمر مفید کمتر پانل پلاسما در مقایسه با ال سی دی
4 به جا موندن اثر سوختگی در پانل پلاسما
5-ایجاد مشکی براقتر و بهتر در پانل ال سی دی
اینم لینک یکی از منبع ها
خوب حالا دوست من به نظر شما این نقایص در پلاسماهای جدید برطرف شده یا نه؟؟کد:http://206.223.171.246/1388/6/28/AsreErtebat_weekly/325/Page/15/index.stm
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=350431
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=354643
و مصلب بعدی اینکه تو سایت cnet تو بررسی که انجام داده تو اون چارت آخر امتیازات بیشتری رو به پلاسمای سامسونگ مدل b650 داده در صورتی که به پاناسونیک وی 10 نمره پایینی داده مخصوصا قسمت توانایی در نمایش رنگ قرمز امتیاز منفی گرفته
اگه ممکنه دلایل برتری پاناسونیک وی 10 رو در مقایسه با سامسونگ b650 رو عنوان کنید ؟
با تشکر و قدردانی بسیار بابت زحمات شما در این تاپیک:11:
اون چارت آخر مربوط به تستهای دقت رنگ هست و در بین تستهای انجام شده یکی از تستها هست هر دوی پنلها به اندازه ای که چشم تشخیص بده دقت رنگ دارن اگر روی امتیاز Cnet موستون رو نگه دارید یا به قسمت Detailed editors' rating برین ریز امتیازات رو میزنه پنل V10 امتیاز Performance 9 گرفته ولی B650 و B850 امتیاز 8 .نقل قول:
موارد برتریش درخشش بیشتر تولید مشکی عمیقتر وضوح حرکات و اشباع رنگ بالاتر هست.
به طور کلی دوست عزیز حرفهایی که در این تاپیک گفته شده فقط به سایت Cnet بسنده نشده دهها مرجع و منبع
مختلف دیگه هم هستن.
HDTVtest.co.uk
HDguru.com
AVforums.com
AVSforum.com
trustedreviews.com
Bestcovery.com
.....
دوست من واقعا ممنون از پاسخ به موقعت:11:
دوست من شما اطلاعات خیلی مفیدی در این زمینه داری :11:
اگه امکانش هست در مورد اثر سوختگی در پانل پلاسما هم یه توضیحی بدین ممنون میشم :11:به خدا وسواس ندارم اما این قضیه رو به عنوان منفی ترین فاکتور تو پلاسما ها میدونن:18:
شایدم تو این زمینه خیلی اغراق شده باشه :46:
پلاسماها پنلها مستعد مشکل Burn in هستن همونطور که LCD ها ممکنه مشکل سوختن پیکسل یا لامپ بک لایت پیدا کنن در پلاسماهای جدید با بازترکیب جدیدی از گاز و فسفر و همینطور قابلیت پیکسل اوربیتر از به وقوع پیوستن این اتفاق جلوگیری میکنن و آمار ها هم نشون میده که میزان خرابی های به وجود اومده در حد استانداردهای تعیین شده پائین اومده یعنی همون مقدار که احتمال داره شما برای تلویزیون CRT یا LCD ـتون مشکل به وجود بیاد همون مقدار درصد ریسک برای پلاسما هست.
دوست من سوالاتم زیاد شد و ممنون از پاسخت :11:
به عنوان آخرین سوال می خواستم بدونم برای کمتر کردن ریسک burn in در تلویزیون از طرف خود یوزر باید اقدامات خاصی صورت بگیره یا خود پانل اینکار به صورت خودکار انجام میده؟؟
من در اهواز زندگی میکنم و دیروز یه سر رفتم نمایندگی پاناسونیک گفت که مدل وی 10 هنوز نیموده :19:
می خواستم بدونم حرفش درسته یا نه؟؟؟:11:
بازم ممنون از اطلاعات مفیدت:11:
قابلیت Pixel orbiter حالت اتوماتیک داره که یوزر میتونه اون رو انتخاب کنه و در بیشتر پنلها به صورت پیش فرض بر روی این حالت قرار میگیره ولی گزینه های دیگه ای هم هستن که کاربر میتونه خودش اونهارو فعال کنه.
پنل V10 هنوز وارد بازار ایران نشده دوست عزیز.
میدونم این پنل ارزش صبر کردنو داره اما می خوام بدونم دقیقا کی میاد ایران؟؟؟:10:نقل قول:
و قیمتش اگه اومد تو چه حدودیه؟؟؟
چون تو خود سایت پاناسونیک عرضه شده و قیمتشم 2.099 دلاره:46:
البته این قیمت برای 50 اینچ هست
بازم ممنون آقا مهدی:11:
آقا پسرخالم فقط دنبال تلوزیون تو سایز 46 هست و وقتی بهش میگم صبرکنه برای v10 میگه 50 اینچ بزرگه واسه همین
امروز باهم رفتیم جمهوری که مثلآ من کمک کنم ولی بدتر گیج شد چون همه این lcd ها یا led ها یه مشکلی دارن و من رو هر کدوم یه ایرادی گذاشتم.
از نظر قیمت تا 4 ملیون میتونه هزینه کنه و زیاد تو خط ظاهر و دکورش نیست ولی نمیدونم بین led ها یا lcd هایی که الان تو بازار هست کدوم رو بهش پیشنهاد کنم و اصلآ بنظرتون lcd بگیره یا led ؟
دوست عزیز شما یکبار دیگه قبلا این پست رو زدین من بهتون آدرس لینک رو دادم:
توی لینک Cnet Asia نوشته شده:کد:http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037594,61970590,00.htm
که اونها به زودی مدلهای پاناسونیک رو مورد بررسی قرار میدن جوابتون داخل لینک هست قبلا هم این موضوع مطرح شده.نقل قول:
hough we believe the THX-certified Panasonic Viera plasmas are strong contenders. We should be getting our review units soon
نقل قول:
دوست عزیز شما یکبار دیگه قبلا این پست رو زدین من بهتون آدرس لینک رو دادم:
توی لینک Cnet Asia نوشته شده:کد:http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037594,61970590,00.htm
...hough we believe the THX-certified Panasonic Viera plasmas are strong contenders. We should be getting our review units soon
که اونها به زودی مدلهای پاناسونیک رو مورد بررسی قرار میدن جوابتون داخل لینک هست قبلا هم این موضوع مطرح شده.
خوب فرض کنید بنده دیدم اونرو(البته ندیدم)، چرا باید پاک بشه الوکارد جان(؟)
اظهار سینِت مربوط به حدود دوماه پیش میشه(نه چندان زمانی کوتاه و باوجودماهها فرصت تست قبل از آن) وگفته بنده در مورد نمایشگرهای پیدیپی، و نبودِ حتی بررسیهای(ریویوها) کاربران، در موارد موجود، بوده*(!) [و البته بایدی هم بر همسان بودن خاورمیانهای با سینِت آسیا نیست.]
گفته من این هست که اگر شما دیدهباشید، نمونهی خاورمیانهای تا سیاه کامل فرسنگها فاصله داره!(بعید نیست که از تخت نمایشگرهای بازتولید شده باشند(با روش ساخت قدیم؛ با توجه به رنگ تخته نمایش) ـ ریفِربیشْدْ.)
______
*کد:http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39066484,39001081c-39000542q,00.htm?checklist=&SEARCH_VAL%5B%5D=Panasonic&ATTRIB_IDS%5B%5D=39002320&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39001160&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Plasma&ATTRIB_IDS%5B%5D=39001161&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=40+-+50+inches&ATTRIB_IDS%5B%5D=39001162&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1
در باره این مسئله که چرا Cnet Asia هنوز پنلهای پاناسونیک رو تست نکرده این مسئله مربوط به سایت Cnet Asia میشه میتونید با ادیتور های اونها مکاتبه کنید و علت رو بپرسید شاید دلیلش این باشه که هنوز مدل V10 تو آسیا عرضه نشده شاید منتظر هستن با عرضه این مدل همه پنلهارو با هم تست کنن.
اون دوتا عکسی هم که شما گذاشتین هیچ کدومشون مدل خاور میانه ای نیستن دوست عزیز چون اگر مدل خاور میانه ای و آسیایی رو از نزدیک ببینید به جای اون رنگ نقره ای پائین پنل فقط یه نوار استیل داره.
نکته دوم شما اومدین دارین رنگ مشکی رو از روی این دوتا عکس مقایسه میکنید!!!! واقعات نمیدونم چی بگم!!؟؟
نکته سوم دفعه بعد لطفا پستهاتون رو واضح بنویسید و قبل از پست دادن راجب محتوای پستی که دارین میزنین خوب تحقیق کنید در غیر این صورت پستتون پاک میشه و در صورت تکرار اخطار میگیرین.
عکس شاید یک مقدار کمکیفیت باشد؛ ولی اگر نمونه و خروجی را به عینه دیده باشید بحثی نخواهد ماند( مگر رنگ تخته نمایشگری خاورمیانهای غیر از تصویر بالا و راست دیدهاید؟)نقل قول:
اون دوتا عکسی که شما گذاشتین هیچ کدومشون مدل خاور میانه ای نیستن دوست عزیز چون اگر مدل خاور میانه ای و آسیایی رو از نزدیک ببینید به جای اون رنگ نقره ای پائین پنل فقط یه نوار استیل داره.
نکته دوم شما اومدین دارین رنگ مشکی رو از روی این دوتا عکس مقایسه میکنید!!!! واقعات نمیدونم چی بگم!!؟؟
نکته سوم دفعه بعد لطفا پستهاتون رو واضح بنویسید و قبل از پست دادن راجب محتوای پستی که دارین میزنین خوب تحقیق کنید در غیر این صورت پستتون پاک میشه و در صورت تکرار اخطار میگیرین.
دوست عزیز شما منظورت الان چی هست؟ بازتولید رنگ مشکی موقع نمایش تصویر چه ربطی به رنگ پنل داره؟!
حقیقتش از نزدیک کامل بررسی نکردم؛ پس نمیتونم با قطعیت کامل سینِت رو به عمل غیرحرفهای متهم کنم. و اینکه وقتی مؤلفههای پلاسما به رنگ سیاه درمیان در کمترین حالت مصرف برق هستند(نیمهخاموشی. و در مجموع منظور بنده خروجی واقعی بود؛ آنچه که دیده شد) . راستی چرا از نمونههایی وطنیای که پی30ایها(!) خریدن بررسی(رویویو) نمیذارید. کی زحمتش رو میکشه؟ از دوستانی که خاورمیانهای صاحب شدن یه تک تصویر میگیرند و یکی هم از کد پشت تلویزیون(قبلش تنظیم رنگ و روشنایی یادتون نره؛ میتونید رو گیگاایمچ بارکنید*. زحمتی نبود با دیویدی مخصوص تنظیم کنید(کالیبره) و دو تصویر هم از استادارد و وضوحبالا بگیرید؛ بدون ویرایش بارکنید ـ متأسفانه دوریبن ما تا اطلاع بعدی مرخصی است) .
ـــــ
*کد:www.GiGaimage.com
محتوای مخفی: عکسهای کاربران P30World:
انعکاس چراغ به همون وضوح دیدهمیشه؟ روی حالت بزرگنمایی هست، بااین حال حالت افزایش مقیاس سام نشان شبکهها و لبهها رو بهتر نشون میده.
یه تصویر(شات) از برچسب تلویزیون و از حالت خاموش و حالات گفته شده در حالت دستی دوربین مفیده(تاینی پیک هم بار بشه بهتر). با یک دوربین و در حالات مختلف با تنظیمات دوربین یکسان(دو تصویر بالا یکی با دوربین عکاسی و دیگری با آیفون بوده) باید باشه، تنظیمات این جی10 اینجت آمده(50"):
کد:http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/plasmatvreviews/panasonic-tcp50g10-review.html
اون انعکاس چراغ نیست انعکاس فلاش دوربینه.نقل قول:
انعکاس چراغ به همون وضوح دیدهمیشه؟
عکسهارو هم دوستمون کاربر mehban انداختن.
سلام دوست عزيز .نقل قول:
من در انتخاب مارك پلاسما ترديد دارم !!
كداميك كيفيت تصوير شفافتر - ماندگاري بيشتر و آسيب پذيري كمتري دارند ؟
پاناسونيك ؟
سامسونگ ؟
ال جي ؟
با فروشنده سامسونگ كه صحبت ميكردم ميگفت پلاسماي آنها بالاترين فروش را دارد . پانلهاي جديد پلاسماي سامسونگ واقعا زيباست .
لطفكنيد راهنمائي كنيد.
به حرف فروشنده ها زیاد توجه نکنید دوست عزیز ال جی رو کلا از لیست خریدتون حذف کنید چون به جز قیمت پلاسما پنلهاش هیچ مزیتی نداره.نقل قول:
از نظر شفافیت و درخشش پلاسماهای پاناسونیک درخشندگی بیشتری دارن از نظر طول عمر و ماندگاری نمیشه قضاوت درستی انجام داد چون اینها همگی لوازم الکتریکی هستن ولی به طور کلی از نظر رتبه جهانی QC یا کنترل کیفی پاناسونیک بالاتر از سامسونگ هست ولی پلاسماهای سامسونگ هم مزیتهای خودشون رو دارن که از جمله اون میشه به دکور زیبا و قیمت مناسبتر اشاره کرد.
ممنون از راهنمائيتون .نقل قول:
امروز منزل يكي از بستگان بودم يك پلاسماي پاناسونيك 42 اينچ گرفته بودند متاسفانه اصلا كيفيت تصوير مناسب و شفافي نداشت .
كمي با كنترل تنظيمات آنرا تغييير دادم ولي اصلا بدلم نچسبيد !
كيفيت تصوير مات و تركيبات پيكسلها واقعا فاجعه بود .
از همه بدتر مصرف برق آن نيز 360 وات بود!!!:41:
فكر ميكنم سريهاي جديد پلاسماي سامسونگ شفافيت بهتري داشته باشد .
بازهم منتظر راهنمائي شما هستم .
اول از همه دوست عزیز باید ببینید شما کدوم مدل پلاسما رو دیدین چون ماشالا پاناسونیک یکی دوتا مدل پلاسما نداره..
به هر حال دوست عزیز امیدوارم خرید موفقی داشته باشید.
ما بعد عمری پولدار شدیم گفتیم یه تلوویزون بخریم 4 تا 1080P توش ببنیم ببنیم این همه میگن HD بالاخره این چطوری هست، اما آدم این تاپیک ها رو میخونه بدجوری گیج میشه، نمیدونه چیکار کنه. من میخوام یه LCD 40 اینچ بگیرم نمیدونم چی بگیریم سونی بگیرم یا سامسونگ یا برند دیگه، LED بگیرم LCD یا پلاسما فقط بگم ما 24 ساعته تلویزیونمون روشنه هر n سال یبار هم عوض میکنیم تلویزیون رو، قیافشم خوب باشه که تریپ خونمون رو حفظ کنه، پول برقم نمیتونم زیاد بدم مخصوصاً که یارانه ها رو هم میخوان برمیدارن ماهی N تومن باید اونوقت پول برق بدیم. مرسی.
سلـام خوبی شما(؟)نقل قول:
قیمت انواع تلویزیون رو عرضه و تقاضا معین میکنه. مثلا نیمهی 2008 سام نسل سوم اِلای دی پروجکشنها رو بشدت میفروخت؛ مصرف پایینتر، وزن معقول؛ که مثل 67 اینچی حدود 1700 فروش میکرد. بدماجرا این بود که این نمایشگرها 120 تصویر در ثانیه نشون میدادن (چیزی که تخت 240هرتز الآن نتونسته) و باب سهبعدی بود. هیچی دیگه سام دید سود اِلسیدیهای اینچبالا داره تحدید میشه چند ماه بعد درشو تخته کرد و الآن بعد یک سال دوباره میخواد پروجکشنها رو (ولی این بار 240فریمی) در پیش بگیره* و اتفاقا پانا و سونی هم از صرافت عقب نیوفتادن سهبعدیهای پلاسما و السیدی رو (با 120فریم) چند ماه دیگه عرضه میکنند. تمام این محتوا(که چند شبکه و رسانههایی هم هستند الآن) و نمایشگرها، دستگاههای مختلف تنها از طریق رابط اِچدیاِمآی ممکن خواهد بود و از ابتدای سال آینده (و با نمایش سیاِی سال جدید) بهطور گسترده عرضه خواهد شد. پیشبینیها حاکی از اختلاف قیمت اندک با تکنولوژی بدون سهبعدی خواهد بود؛ یعنی قابلیت جدید در واقع انواع قبلی را منسوخ خواهد کرد. . . !
آقا شما فکر کنم خیلی عشق سامسونگ داری واسه همین داری خودتو میکشی که واقعیتو برعکس جلوه بدی شما تو سال 2009 مشکل سواد اینگلیسیم داشته باشی الان مترجم گوگل اومده بری 4 تا مقاله بخونی متوجه میشی که ضعفهای lcd جلوی پلاسما 10 برابره وقتی حرفی نداری بزنی ازت خواهش میکنم چرندیات سر هم بندی نکن.
جناب الوکارد به ما هم پیغام داد که نه بابا اون بحثهایی که شد دربارهی جی10 اشتباه هست. بههر حال من حدود یههفته است که جواب ایمیلی به بخش صنعتی-فنی پانا رو نگرفتم امیدوارم مثل بررسیهای سینِت به هفتماه و بیشتر نکشه؛ در هر صورت معتقدم باید بیطرفانه بحث بشه و معایب و محاسن در کنار هم بیان. راستی کسی بحث در موضوعات مرتبط رو اسپم میدونه(؟) یا با تعریف صرف از یک محصول موافقه؟
امروز رفتم نمایندگی سام تو شریعتی تا ببینم دنیا دسته کیه بالاخره، این 650 یا همون 690 رو رفته بودم ببینم، ولی بشدت این LED های سامسونگ چشمم رو گرفت B7000 لعنتی یه سری عکس هم گذاشته بود پشت زمینش عین تابلو شده بود چقدر ضخامتش هم کمه، خیلی عالی بود واقعاً خوشم اومد ازش در مورد زاویه دیدم چون دوستان میگفتن زاویه دیدش خوب نیست والا ما که هرچی نگاه کردیم از این و اونور اصلاً فرقی با LCD ها ندیدیم البته جفتشونم 178 درجه میگفت هستن، یه نکته دیگه هم تو تبلیغاتش اونجا دقت که کردم دیدم نوشته 143 درصد مصرف برق کمتر، زده بود LCD ها حدود 240 وات برق مصرف میکنن ولی این LED ها 103 وات؟! ولی واقعاً ازش خوشم اومد خیلی شیکم هست نازکیش خیلی جالبه آدم میتونه بزنه به دیوار جای قاب :).
در مورد کیفیت هم خیلی خوب بود ولی متاسفانه کیفیت فیلمی که گذاشته بود مشکل داشت، فیلمه یکمی نویز داشت، ولی میشد گفت کمی کیفیتش از سری 6 یا همون 650 (690) بهتر بود ولی بازم باید تو یه فیلم درست مقایسه میکردی ولی فکر نمیکنم آنچنان فرق زیادی بکنن بازم میگم یه فیلم درست حسابی نبود تا بشه مقایسه درستی انجام داد.
راستی میگفت بین سری 6000 و 7000 این LED هم هیچ فرقی وجود نداره فقط سری 7000 نمیدونم فیلمم میخونه یا همچین چیزایی.
قيمت 690 و 7000 رو چند مي گفت رفيق ؟نقل قول:
اگر قصد خرید LED دارید حتمآ LH90 رو هم ببینید تا تفاوت کیفیتش رو با B7000 کاملآ حس کنید. با وجود LH90 و قیمت نزدیکش با B7000 خرید B7000 اصلآ منطقی نیست. البته این نظر شخصی منه
با سینما:
40B6000 2388
40B7000 2448
46B6000 3440
46B7000 3640
تأیید میشه.نقل قول:
شما یه بار با روشنایی بالا هم ببینی در مورد اِجلایت سام نظرت عوض میشه؛ الجی با دو اینچ بالاتر بهنظر مناسبتر میآد ـ هرچند شاید قاچاق 46 بدون سینمای سام همون حدود باشه(شاید عمر اِلایدی سام هم بیشتر باشه). در هر صورت اگر دو سه نفر با هم تماشا میکنند با نصب الکترونیکی رایگان مسألهای نخواهد بود.
حالا که گفتین میرم اینم چک میکنم، قیمت این LG LH90 چند هست؟ البته الان عکساش رو دیدم از نظر قیافه حداقل تو عکسها با B7000 قابل مقایسه نیست همون ضخامت B7000 رو آدم میبینه دهنش باز میمونه.
در مورد قیمت هم B7000 با همونطور که دوستمون هم گفتن مدل 40 اینچش 2448 تومن بود البته با سینمای خانگی و دوربین C10 سامسونگ که سینمای خانگی رو 320 تومن میگفت قیمتشه که میشه از قیمت تلوویزون کم کرد و دوربین C10 هم فکر میکنم نزدیک 300 تومنه (اینو دقیق نمیدونم) یعنی بیش از 600 تومن همراهش هدیه میدن که اگر بشه ازشکم کرد قیمتش نزدیک 1850 میشه.
اگر روی دیوار نصب بشه شاید نمای خاصی پیدا کنه(با وجود سایه). این بهخاطر فناوریشون هست. سی10 داخل فروش نمیره(و قیمت حدودی هم همون) ؛ یه دوربین استاندارده و کار راه انداز(ظاهرش هم شاید چندان دلچسب نباشه).نقل قول: