رام official نصب کردی یا cook؟نقل قول:
Printable View
رام official نصب کردی یا cook؟نقل قول:
من سه تا رام 6.5 مختلف رو تست کردم از سبک سبک تا سنگین و خرکی! هیچ کدوم جواب درست حسابی نداد. یکی ناسازگاری با برنامه های اصلی (مثل بلوتوث منیجر) یکی هارد ریست شدن خود به خود! مصرف بالای باطری رو هم اضافه کنید.
بیخیال شدم 6.1 اصلی R3a00 ریختم که محشره. گرافیکش یه خورده نسبت به 6.5 پایین تره که با نصب SPB Mobile Shell 3.5 کامــلا حل شده.
این 6.5 رو کدوم گوشیها هستش ؟!
تقریبا واسه همه گوشی های معمول ...نقل قول:
به طور رسمی روی اکثر گوشی های جدید (HD2 , Touch2 , Diamond2 , Samsung B7310 Omnia Pro و ...) ولی غیر رسمی تقریبا برای هـــمه گوشی ها هست!نقل قول:
این 6.5 رو کدوم گوشیها هستش ؟!
چون فعلا 6.5 اصلي براي گوشيهاي نيومده پس نميشه نظر درستي داد
فعلا فقط براي تاچ اچ دي ريليز شده
ويندوز 6.5 كه ما به همراه رامهاي كوك شده نصب ميكنيم، با ويندوز اصلي فرق داره
مطمئنا 6.5 اصلي باگ كمترو سرعت بيشتري خواهد داشت
از بزرگترين مزاياش همون طراحي براي انگشت هست كه كارو راحت تر ميكنه
برای Diamond 2 و Pro2 اومده ولی واسه HD که نیومده و میگن نمیاد و برای HD2 میادنقل قول:
فعلا فقط براي تاچ اچ دي ريليز شده
نمیدونم از کجا میگین که واسه HD اومده!
کد:http://www.htc.com/uk/SupportViewNews.aspx?dl_id=728&news_id=310
اتفاقا من رام 6.1 کوک که داشتم خیلی خیلی بهتر و عالی تر از رام official کار می کرد...نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز با عرض پوزش باید بگم که اگر این اطلاعات رو جایی خوندید منبعش اشتباه نوشته.
ویندوز 6.5 نزدیک به 1 ماهه که بصورت رسمی برای گوشی HTC Touch Pro2 بیرون داده شده و الان هم توی سایت HTC اگر نگاه کنید هر کسی Touch Pro2 داره میتونه اونو دانلود کنه و بعدش آپدیت کنه. فقط برای خاورمیانه نیومده هنوز و ممکنه یکی دو هفته دیگه طول بکشه.
برای گوشی HTC Touch Diamond2 هم نزدیک 1 هفته است که ویندوز 6.5 اصلی یا همون رسمی در سایت HTC برای کسانی که این گوشی رو دارن گذاشته شده. خاورمیانه مثل همیشه عقب مونده.
برای گوشی های دیگه هم که قرار بود براشون 6.5 بیاد به همین صورته.
ویندوز 6.5 از 6.1 سنگین تره و هیچ کسی نمیتونه اینو انکار کنه. در دایموند2 با ویندوز 6.1 بعد از ریستارت کردن گوشی 48 درصد رم گرفته شده. بدون اینکه هیچ برنامه ای باز باشه. اما با ویندوز 6.5 حدود 55 تا 60 درصد رم گرفته شده.
HTC Touch HD از اون گوشی هاست که هیچ وقت ویندوز 6.5 بصورت رسمی براش نمیاد.
ممنون.
یه عکس از 6.5 دیدم گفتم شاید براتون جالب باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام.
رام دایموند 2 ورژن 6,1 هست نه 6,5.
بله ولی رام اصلی برای این گوشی عرضه شده در سایت و گوشی ای تولید جدید هم طبعاً باید 6.5 باشن:نقل قول:
http://www.htc.com/uk/SupportViewNews.aspx?dl_id=728&news_id=310
منظورش آپدیت بودنقل قول:
چون به صورت پیش فرض 6.1 داره
ببین برای پرو 2 هم این آپدیت اومده فلش کن :11:
یه سوال تخصصی؟
ویندوز 6.5 از ویندوز 6.1 CPU رو بیشتر اشغال میکنه؟
تقریباً ولی زیاد محسوس نیست یعنی بستگی به رام هم داره بعضی رامهای 6.5 از بعضی رامهای 6.1 کمتر Cpu می کشن! ولی در حالت رام رسمی بله
نقل قول:
سلام.
نه لزوما"بهتر بگم بعض اوقات بله و بعضی اوقات نه.چه در رامهای رسمی چه در رامهای کوک شده.
از اطلاعات مفیدتان استفاده کردم . متشکرم
با سلام
من میخوام روی Diamond1 ویندوز 6.5 نصب کنم.میشه؟
اگه یه اموزش بزارین متشکر میشم.
به چه چیزایی نیاز دارم؟
به نظرمن که خیلی خوبه:10::40:
من تا اومد خواستم نصب کنم ولی پشیمون شدم :18::18::18:
چون وقتی 6.1 داشتم و دنبال برنامه و بازی میگشتم ضد حال میخوردم چون بیشترشون مال ورژن های قبلی بودن
مثل 2003 *2002 *2005 ***wm.3 *wm.5 تازه به زور چند تا wm.6 پیدا میکردم:19::18::19:
حالا هم که همشون دارن واسه 6.1 میان بری 6.5 نصب کنی که چی؟ :13::13:
یکم صبر کن برنامه هاش بیاد بعد :13::41::13:
بای تا بعد:11::40:
آقا من به سختی با دیال آپ واسه امنیا رام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کردم حالا اصلا نمیدونم با چه ویندوزی باید فلشش کنم (فک کنم xp) یکی تو رو خدا روششم بگه!!مشکل نداره این رام
فرقی نداره....من خودم با انواع ویندوز ها فلش کردم.نقل قول:
در مورد روش فلش کردن معمولا 2 جور راه داره...البته قبلش گوشیت باید hspl باشه.
یکی از طریق کابل یو اس بی...وصل می کنی بعد یه فولدر باید داشته باشه به اسم RUU معمولا...برنامه RUU رو اجرا می کنی و مراحل رو طی می کنی و تمام.
روش دوم که خیلی چرته اینجوریه که(در این روش شما فقط با یه تک فایل سر و کار داری) شما باید یه کارت حافظه زیر 4 گیگ که از نوع hsdc نباشه داشته باشی...فرمتش کنی به fat32...فایل رام رو با اسمی که مربوط بهش هست rename کنی...بریزی تو این کارت.حالا بسته به مدل گوشی برای فلش کردن راههای متفاوتی هست.مثلا مال من دکمه دوربین و صدا و یه چیز دیگه رو باید با هم بزنم...مال شما رو از همون سایتی که گرفتی توضیح داده که چیا رو بزنی.
اینکه باید از روش اول استفاده کنی یا دوم رو هم از همون سایتی که گرفتی میتونی بخونی ببینی...
مرسی دوست دلپذیر :10:نقل قول:
ولی من که گفتم گوشیم I900 هست و تا اونجا که میدونم hard spl واسه سونی و HTC هستش:20:
من امنیا 2 دارم. رام خوب میخواستم برام معرفی کنید ممنون میشم
نقل قول:
سلام.
شما باید برید و تو تاپیک خودش بپرسید این تاپیک نظر سنجی هست :11: