ازار دهنده کل البوم بودنقل قول:
تمام البوم یک کلمه تکرار داشت
تو . ای تو . فقط تو .. تو و تو .. عاشقی توو . تو . تو مسخرشو در اورده
ازار دهنده کل البوم بودنقل قول:
تمام البوم یک کلمه تکرار داشت
تو . ای تو . فقط تو .. تو و تو .. عاشقی توو . تو . تو مسخرشو در اورده
چرا مسخرش میکنی اینا نبوغشه :لول یکی دیگه هم هست وای تو ای تو اهای تو :دینقل قول:
آقا ببخشید ! من شخصا از شما عذر خواهی میکنم و دیگه بحث نمیکنم !!!نقل قول:
چون با جمله ای که گفتید فهمیدم اصلا ما نمیتونیم با هم بحث کنیم !!!!
از یه طرف میگی چاووشی بهترین خواننده ی ایرانه ، از یه طرف میگی مگه گنده تر از خواجه امیری توی ایران هست؟!! :41:
ببین بزار واضه بگمنقل قول:
ما هم مقایسه کردیمنقل قول:
در ضمن محسن چاووشی و هاکان آنچنان خواننده هایی با ارزشی نیستند که بخواهیم حتی برای ذکر مثال اسمشون رو بیاریم.
چرا با خواننده های معتبر مثل خواجه امیری ، لهراسبی ، حامی و ... مقایسه نمکنید ؟
چاوشی بدون حمایت کسی تونسته طرفدار جمع کنه
احسان کارش درست قبول همه پشتیبانیش رو میکردن .. از رسانه ملی گرفته تا ایران گام .. فکر کنم فهمیدی
:40::40::40::40::40::10::10:نقل قول:
آدم نباید هر چرتی رو رو هم بذاره به اسم نو آوری!
تو رو من من تورو من تورو من تور دوست دارم دوست دارمت!!!!!!
بیشتر به درد خندیدن می خوره!
سلام من بعضی از نوشته ها رو خوندم
راستش نظر هر کس محترم ولی نمی تونه اونو به دیگری تحمیل کنه من خودم یکی از طرفدار های آتیشی یگانم ولی آلبوم بنیامینم خیلی زیاد گوش میدم چون با سلایق من جور در میاد
پس کسایی که توهین میکنند به بنیامین یا هر شخص دیگه ای دارند تعصبی حرف می زنند و باید به سلایق دیگران احترام گذاشت و بی احترامی نکرد
مراقب باشید بازیچه دست مجله ها و روزنامه ها قرار نگیرید(البته بعضیهاشون)
نقل قول:
بک خواننده دو قرونی تازه به دوران رسیده این چرت و میخونه نه بنیامینی که تونسته با اولین البوم مجوز بگیره !!
من اگه جای وزارت ارشاد بودم مجوزشو باطل میکردم!!!
محسن :40::40::40:
تا پارتی کلفتی مثه محسن رجب پور و داره غصه مجوز ندارهنقل قول:
سلطان چاوشی تو مصاحبه ای که داشت گفت که از البوم یه شاخه نیلوفر سه تا تراکش حذف شده و ممیزی خورده یعنی چاوشی اهنگی خونده که از اهنگ من تو رو تو رو من دوباره تو تو تو وای تو اهای تو افتاب مهتاب ، بدتر بوده؟ این بنیامین اصلا غصه مجوز نداره
سلام.
قانون اول انجمن موسیقی:
1-1- از هرگونه توهین و بی احترامی نسبت به هر گروه، خواننده، نوازنده، سبک و ... خودداری کنید.
لطفا قانون رو رعایت کنید و به نظرات هم احترام بزارید.
با تشکر مهران...
واقعا من باور نمي كنم محسن يگانه يه همچين حرفي رو زده باشه...
محسن يگانه حتي اگر از كسي تنفر هم داشته باشه در جايگاهي نيستش كه اينجوري نظرشو به راحتي بيان كنه و خودشو خراب كنه...
بعدشم شما كه پشت سر بنيامين صحبت مي كنيد دليلش اينه كه اصلا نمي شناسيدش بنيامين كارها و خدمت هاي خيلي زيادي رو به موسيقي ايران كرده مگه مي شه كسي الكي معروف بشه ... بنيامين رو تلويزيون ايران هم دعوت كرد و باهاش صحبت كرد ... مگه مي شه كسي اينجوري كه گفته شده مبتدي باشه در زمينه موسيقي بعد اين همه كارهاي مختلف توي موسيقي اين كشور انجام بده اين همه نوآوري كنه و اين همه هم قبولش داشته باشن ... تو رو خدا از اين حرفا نزنيد...
بعدشم بنيامين هرچي باشه از ساسي مانكن بهتره ... مثلا ساسي مانكن درك درستي از موسيقي داره ؟؟
نه من اصلا باورم نمي شه محسن بياد از ساسي مانكن تعريف كنه و از بنيامين انتقاد ... افرادي مثل ساسي مانكن در حدي نيستن كه محسن يگانه حتيدر موردشون نظر بده...
من خودم محسن رو خيلي دوست دارم و خيلي هم قبولش دارم ... فكر نمي كنم همچين حرف هايي زده باشه
متشكرم
نقل قول:
دوست عزیز بنیامین چیه به قول دوست مون پیشترفت بنیامین با یک البوم. صدا و سیما .. مجوز همه ربط داده میشه به
نقل قول:
تا پارتی کلفتی مثه محسن رجب پور و داره غصه مجوز نداره
سلطان چاوشی تو مصاحبه ای که داشت گفت که از البوم یه شاخه نیلوفر سه تا تراکش حذف شده و ممیزی خورده یعنی چاوشی اهنگی خونده که از اهنگ من تو رو تو رو من دوباره تو تو تو وای تو اهای تو افتاب مهتاب ، بدتر بوده؟ این بنیامین اصلا غصه مجوز نداره
دوستان محسن یگانه هم همین رو گفت..
گفت که از یه نفر که انقدر به قول شما "یه موسیقی خدمت کرده" یه آلبوم انقدر چرت و پرت و ضعیفی بعیده!
بنیامین به موسیقی خدمت کرده ؟!!!!! خسته نباشه
این چه بحثیه آخه!
همه میدونن هر کدوم از این دو نفر کجای موسیقی ما هستن...
دیگه نیازی به جر و بحث نیست...
به نظرم خیلی بهتره برای عقاید هم احترام قایل بشیم...
از حق نگذریم آلبوم اول بنیامین آلبوم خوبی بود ... ولی اینکه هنوز غوره نشده مویز بشه! این خیلی بده! آخه نمیشه یکی که 2 تا آلبوم داده بیرون از همه بیاد انتقاد کنه... هرجند که نظر شخصیش رو گفته ولی بهتر بود ملایم تر صحبت میکرد... از محسن یگانه هم بعید بود جواب اشتباه رو با اشتباه نمیدن....
نقل قول:
یک حرف جالبی قبل از عید بود Mohamad.moen زد
حرف کاملا خوبی بود
بنیامین کسی ازش انظار البومی بالای 15ترک نداشت میتونست ترک های البومش به حد اقل 8تا میرسوند ولی روش کار میکرد
باور کنید البوم فرهاد جواهر کلام از البوم بنیامین بهتر بود
بابا این بنیامین رو چی به خوانندگییییی.اون که وسط اجرا خطش رو گم میکنه چی به خوانندگی:
تو رو من تو رو تو رو خدا خود خدا میدونه من تورو تو رو من من تو رو تو رو خدا میدونه من تو رو تو رو من تورو من من تو رو دوست دارمت
تو رو من تو رو تو رو خدا خود خدا میدونه من تورو تو رو من من تو رو تو رو خدا میدونه من تو رو تو رو من تورو من من تو رو دوست دارمت
ماشالا ! فکر کنم یه 700-800 باری گوش دادی این آهنگو ! یه واو هم جا ننداختی :27:نقل قول:
نقل قول:
نیازی به حفط کردن نیست چون تمام جملاتش یک جور با یک بار گوش کردن میشه کلشو حفظ کرد :27::27:
ببخشید ولی وقتی بالاخره فهمیدید که به شعور مردم توهین کرده یه خبری بدین