1 - کولیت اولسرو
2 - سارکوئیدوز
3 - پارکینسونیسم
4 - میوم رحمی
مرجع:
harisson's principles of internal medicine 2008
Printable View
1 - کولیت اولسرو
2 - سارکوئیدوز
3 - پارکینسونیسم
4 - میوم رحمی
مرجع:
harisson's principles of internal medicine 2008
آفریننقل قول:
بد نیست اینا رو هم بش اضافه کنیم:
5-آلوئوليت آلرژيک برونزاد
6-پارکينسون
7-اولسراتيو
تاپیک بسیار جالبی زده شده. ممنون از hajoo عزیز.
خب به سوال اول که پاسخ صحیح داده شد.
حالا یه سوال من می پرسم.
ایدز، پیشرفت کدام بیماری را در بدن متوقف می کند؟ ( باعث Remission می شود )
سوال قبل توسط دوست عزیز امیر در کمتر از 1 ساعت جواب داده شد. حالا یه سوال دیگه که اگه امیر جان به این سرعت جواب بده دفعه بعد سوال المپیاد میارم:21:
؟طب سوزنی و حجامت دو طب سنتی هستند که بیش از 3000 سال پیشینه دارندو هم اکنون نیز در جامعه مدرن امروزی طرفداران خاص خود را دارد.
هر چند بنا بر روایاتی مورد تایید پیامبر و امامان هم بوده اندولی علم امروز در تقابل با این دو قرار گرفته به طوری که استفاده از آن کمرنگ شده. در حال حاضر پزشکان همه کاربرد های این دو طب را رد کی کنند به جز یک کاربرد که مربوط به یکی از این دوست. این استفاده چیست؟
برای حفظ نظم تاپیک ممنون میشم اگه فقط یک نفر سوالات رو مطرح کنه
من تو تاپیک مسایل ریاضی که بودم 500 نفر با هم سوال می دادن حالا اینجا دو نفر سوال داده همچین می کنی ؟نقل قول:
ولی باشه دوستان لطف کنن سوالاتشونو برا من بفرستن تا با اسم خودشون تو تاپیک قرار بدم
اگه اشتباه نکنم طب سوزنی است که برای بهبود نسبی دردهای Chronic به کار میره.نقل قول:
نه! اگه این جوریه منم می گم اگه خار بره تو پات با سوزن درش میاری. یه استفاده مفید ترهنقل قول:
شما ظاهرا هنوز تفاوتهای درد کرونیک با حاد رو بلد نیستی. برو از استاده بهداشتت بپرس :2:نقل قول:
من دانشجوی روز اولی پزشکی هستم کرونیک مرونیک نمی دونم چیه. ولی جوب سوال رو مطمنم چیهنقل قول:
پس بچه جون، اول برو یه کم سوادت رو زیاد کن بعد بیا اینجا استاد بازی در بیار :27:نقل قول:
جواب این سوال من هم این بود
بیماری آرتریت روماتوئید.نقل قول:
ایدز، پیشرفت کدام بیماری را در بدن متوقف می کند؟ ( باعث Remission می شود )
منبع: پاتوژنز بیماری آرتریت روماتوئید از کتاب اصول طب داخلی هاریسون - 2008
تاپیک خوبی داشته باشی!!! :39:
نزار این تاپیک به بیراهه بره شما که هنوز بلد نیستی سوال من تازه کار رو جواب بدی فردا می خوای جون مردمو جه جوری نجات بدی :13:نقل قول:
بزودی توی تاپیک سوالات المپیاد هم قرار می دم
دوست عزیز اون تاپیک که مسابقه نیست تاپیک حل مساله است
من هم اینجا مدیر و همکار نیستم و فقط به عنوان یه عضو معمولی از شما این تقاضا رو کردم تا بتونم از تاپیک بهتر استفاده کنم
ممنون
ببخشید منظور بدی نداشتم چون من نمی تونم خیلی سر بزنم فکر کنم دیگران هم سوال کنند بهتره هر چند پیشنهاد کردم سوالشونو بدن خودم بزارم تو تاپیک از تذکرتون هم ممنوم:10:نقل قول:
بهتر نيست سوالات كمي راحت باشه؟
من فکر نمی کنم سوالات سختی مطرح کرده باشم ولی سعی می کنم سوالات رو آسون تر کنم.نقل قول:
جواب : تنها استفاده ای که پزشکان امروزی آن را تایید می کنند بیهوشی است.نقل قول:
اولین پزشک ایرانی کیست؟ راهنمایی (یکی از قهرمانان داستان های فردوسی)
اوست فریدون یکی از قهرمانان اسطوره ای! شاهنامه .نقل قول:
قبلابخشی به اسم چیستان پزشکی زده بودند
بهترین درمان infertility چیه ؟ البته با در نظر گرفتن عوارض آن !!!
به کسی که به این سوال جواب بده یک فقره اکانت رپیدشیر 1 ماهه epxpired شده اهدا می شه.:14:
علت اسهال های شایع : شیگلا ، سالمونلا و ا کلای پاتوژن استنقل قول:
اما دقیقا نمیدونم که کدومش تو ایران شایع است . چون در هر نقطه ای بسته به شرایط ان متفاوت است .