واااای فک کن رو این اپرا مینی 5 بریزی چی میشه !
ولی با اون کارش که فلاش 2*LED گذاشت حال کردم یه گوشیه کامله خداییش
بابا مینی چرا !؟!!!!!نقل قول:
رو همه ی گوشی های اچ تی سی اپرا 9.5 نصبه ! (به زودی 9.7 الان بتاست :دی)
ولی عکسا یکم فیک میزنن نمی دونم چرا
The news is that Pro Three is expected to be the first WinMo based device to pack a capacitive touchscreen (measuring 4.3 inches, with multi-touch support including while watching video).
!!!!
فقط یه بدی داره باتریش 1230 میلی آمپره که با این صفحه و سی پی یو واقعاً کمه
واسه باتری منبع داری؟؟؟نقل قول:
این پست رو خوندی؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4217894&postcount=11
تائید میشه...چند سایت معتبر دیگه نوشتن که قراره اولین وین موبایلی باشه که قبل از ویندوز 7 به این تکنولوژی مجهز بشه.چون قرار بوده از وین 7 وین موبایل ها تاچ خازنی داشته باشن.نقل قول:
مثل اینکه قضیه این گوشی خیلی جدیه! از الان رفت تو لیست خرید من. htc HD رو بفروشم تا دیر نشده.:13:
این هم یه عکس که تو نت پخش شده .....واسه مولتی تاچ pro 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طراحیش هم از بد نیستا.خوشگله.از بقیه htc ها که سرتره.کی ریلیز میشه؟
به زودیها معرفی میشه.htc یه مزیتی که داره اینه که بین معرفی تا ریلیز گوشیهاش بیشتر از 2 الی 3 ماه طول نمیکشه.:10:نقل قول:
البته اینم عادت خوبیه ولی خوب زیادم زود بده جالب از آب در نمیاد ..! سیاست آنچنان جالبی نیست ...!نقل قول:
به زودیها معرفی میشه.htc یه مزیتی که داره اینه که بین معرفی تا ریلیز گوشیهاش بیشتر از 2 الی 3 ماه طول نمیکشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلاد جان سیاست شرکتها با هم فرق میکنه.نقل قول:
شما فکر کن مثلا htc روی این گوشی از 1 یا 2 سال پیش هست که داره کار میکنه و تازه مشخصاتش واسه مردم رو شده.ممکنه اصلا همین leo تو انبار خود شرکت تولید انبوه هم شده و تا 1 یا 2 ماه دیگه وارد بازار میشه.بعضی از شرکتها محصولاتشون رو زود معرفی میکنن و بعضی ها هم دیرتر.
الان بخاطر اینکه رقابت واقعا بین شرکتها تنگاتنگ شده مجبورن بین معرفی و ریلیز درنگی نکنن چون ضرر خواهند کرد.
برات الان مثال میزنم:همین htc touch pro2 ببین بین معرفی و ریلیزش چقدر فاصله هستش.
اگه دقت کنی فاصله خیلی کمه ولی گوشی زده که واقعا به همه چیزش مینازه و نمیشه بهش ایراد گرفت.:10:
یا همین IPHONE 3GS که بین معرفی و ریلیزش 1 یا 2 ماه هم طول نکشید ولی یکی از بهترینها رو داده بازار.
همین نوکیا N900 رو یه نگاهی بهش بندازی میبینی تاریخ معرفی و ریلیزش فوقش 2 ماهه شده یعنی آگوست معرفی شده و اکتبر هم ریلیز میشه.(البته الان کسانی تو اروپا و... هستند که از 10 یا 20 روز قبل هم دستشون N900 رسیده).پس این پروژه از خیلی وقت پیش بوده که نوکیا روش کار میکرده.
ولی به N97 و N96 و... یه نگاهی بنداز میبینی زمان معرفی و ریلیزشون واقعا تو اعصاب میره.و خودشون ضرر میکنند.
اینا الان دارن روی گوشی با CPU 2 گیگا هرتز و RAM 1 گیگ و.... کار میکنند تا 2 سال دیگه بدن بیرون.شاید هم الان حاضرش کرده اند و جزو اطلاعات سری شون هست.از اینها هر کاری بگی ساخته میشه.:31:
HTC هم یه شرکتی هستش که واقعا گوشیهایی با کیفیت عالی و توپ میده بیرون. من از تایتن 2 و پرو2 که داشته ام خدایی یه ایراد خاصی ندیده ام.:10:
HTC Leo
[HTML]http://www.phonearena.com/htmls/HTC-Leo-phone-p_3887.html[/HTML]
حرف شما کاملا" درسته نینجا جان ... من خودمم از این سیاست نوکیا خیلی بدم میاد ... ولی با این N900 نشون داد که میخواد مثل بقیه باشه ...!
ولی خوب به نظرم اگه یه کم زود تر گوشی ها معرفی شن بهتر هست ...!
اتفاقا سامسونگ هم همین سیاست رو داره !! ... منتها فقط 8-9 ماه بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امنیا پرو داره تقریبا 1 سال پس از معرفی وارد بازار میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اولا خنده دار بود حرفتنقل قول:
اتفاقا سامسونگ هم همین سیاست رو داره !! ... منتها فقط 8-9 ماه بیشتر
دوما اینجا بحث این چیزا راه نندازین چون ربطی به سامسونگو ................... نداره
ممنون
HTC Leo - video preview by ai.rs blog
اینم یه ویدئو از قابلیت مولتی تاچ این گوشه زیبا حتما ببینید...ویدئو رو هم زوم می کنه.کد:http://www.youtube.com/watch?v=Xaw84roLOUQ
کد:http://www.youtube.com/watch?v=026KGhk29Io
HTC Leo TouchFLO 3D
کد:http://www.youtube.com/watch?v=FqZ0uTBOznU
سلام دوست گرامینقل قول:
اولا قربان شما
دوما کاملا ربط داره! بحث بر سر تاریخ عرضه ی این دستگاه و مقایسه ی اون با نمونه های هم رده از سایر سازنگان هست.
(حالا اگر سامسونگ برند مورد علاقه ی شما هست و احساس کردید بهش ایرادی وارد شده مساله چیز دیگریست)
در واقع این پست شما هست که ربطی به موضوع تاپیک نداره و اسپم محسوب میشه.
ممنون از توجه شما
htc خوب به بقیه برند ها رودست زد.......قرار بود ویندوز 7 از اسکرین های خازنی پشتیبانی کنه ولی htc بعد از اینکه تمام برندها گوشیهاشون رو معرفی کردند زد رو دست همشون و اولین وین موبایل خازنی رو داره معرفی میکنه.
سلام خدمت برو بچ گل:10:
البته ببخشید که من همچین پستی میدم وای اگه یه نگاه به ادرس پایین بیندازید متوجه میشید :19:{ تاریخ اولین پستها در هر دو سایت}
ولی خوب به هر حال این تایپیک داغتره :41:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=341237
نقل قول:
سلام خدمت برو بچ گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ببخشید که من همچین پستی میدم وای اگه یه نگاه به ادرس پایین بیندازید متوجه میشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] { تاریخ اولین پستها در هر دو سایت}
ولی خوب به هر حال این تایپیک داغتره
سلام
درسته من تایپیک شمارو ندیدم بخاطر همینه که میگن جای درست تایپیک زده بشه شما جای اشتباه زدین حالا عیبی نداره تایپیک
شما انتقال داده میشه اینجا
پستای این تایپیکم با اون تایپیک ادغام میشه
البته با اسم تایپیک شما چون زودتر زدین خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام خدمت دوست گلم:20:
از شما بخاطر توجه ای که کردید ممنونم:10:
بهت برخورد نازی :دینقل قول:
سلام دوست گرامی
اولا قربان شما
دوما کاملا ربط داره! بحث بر سر تاریخ عرضه ی این دستگاه و مقایسه ی اون با نمونه های هم رده از سایر سازنگان هست.
(حالا اگر سامسونگ برند مورد علاقه ی شما هست و احساس کردید بهش ایرادی وارد شده مساله چیز دیگریست)
در واقع این پست شما هست که ربطی به موضوع تاپیک نداره و اسپم محسوب میشه.
ممنون از توجه شما
باشه من اسپم دادم ممنون از شما هه هه
حالا یه لینک بزارم به قول دوستمون پستم اسپم نباشه
مثه اینکه میخاد بشه HD 2 به جای پرو 3کد:http://www.phonearena.com/htmls/Leo-now-HTC-HD2-article-a_7000.html
فقط یه پیشنهاد داده و گفته ایده من اینه اگه بشه اچ دی 2 بهتره:46:
آره خوب پرو 3 هم یه پیشنهاد بوده فعلا دارن پیشنهاد میدن فکر کنم همون LEO بشه آخرش
ولی به نظرم همون اچ دی 2 برازنده تره واسش نه؟؟نقل قول:
فکر می کنی کیفیت ال سی دیش نصبت به اچ دی کمتر نباشه؟؟با توجه به اینکه رزولیشنش با اچ دی یکیه و 0.5 اینچ بزرگتر...
ال سی دی که گوشی باید معرفی کامل بشه معلوم نیست یهو دیدی OLED بود
ولی چون جدیدتره فکر نمیکنم جلو HD کم بیاره
نقل قول:leo که فکر نکنم...چون code name هستش.نقل قول:
اسم هم در حد پیشنهاد نیست...به نقل از چند سایت معتبر:
Last time we had a look at the device, it sported the “HTC Pro Three” branding at the back, but now there’s a screenshot of its Bluetooth menu showing its name as HD2. This would mean that the phone is the rightful successor to the Touch HD model, a pretty good guess, if we have a look at the larger 4.3 inch capacitive LCD display.
همشون متفق القول گفتند که در یک عکس که از منوی بلوتوث بوده,اسم دستگاه رو Hd2 زده بوده..
درسته منم خبرشو الان دیدمنقل قول:
در یک عکس که از منوی بلوتوث بوده,اسم دستگاه رو Hd2 زده بوده..
البته پرو هم همون اول اشتباه بود چون پرو 1 و 2 جفتشون کیبرد داشتن این نداره هم اینکه صفحشم مثه اچ دی بزرگه
البته خیلی بزرگه :دی
يه سوال...اين آيكون ها مربوط به وين 7 هست؟...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه همون ویندوز 6.5 هستش.نقل قول:
ماشالله ال سی دیش انقدر بزرگه که همه رو به شک میندازه.:31:
درسته.نکته ی دیگه اینکه از تمام سری هاش ورژن 2 رو داده بیرون.و فقط hd مونده.نقل قول:
نه...ایکن های منوی استارت در ویندوز جدید(6/5) معروف به لانه زنبوری...نقل قول:
خوب خوشبختانه خصوصیتی که بسیار امیدوار بودم داشته باشه رو داره !! USB Host [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زیاد اوایل دسامبر عرضه خواهد شد.
در مورد باتری هم گویا نسخه ی تستش با استفاده ی سنگین 1.5 روز جواب داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x450. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باقیمت نجومی چقدر قراره بیاد؟؟؟
اینش هنوز مشخص نشده ، ولی خوب طبیعتا باید با قیمتی کاملا بالاتر از پرو2 عرضه بشه.نقل قول:
عمرا زیر 1 ملیون تومن باشه
نمیتونه قیمتش خیلی هم دیگه زیاد باشه ، به هر حال HTC باید به فکر رقابت با امنیا2 توی بازار هم باشه.
فکر نمیکنم بالای 900-950 دلار قیمت بخوره.
آره..950 خوبه.نقل قول: