بچه ها اون مرحله که باید یه سری آدم رو نجات بدی بعد اونا میشن gang چند تا رو باس نجات بدی؟؟؟(چی نوشتم!!!:دی)
Printable View
بچه ها اون مرحله که باید یه سری آدم رو نجات بدی بعد اونا میشن gang چند تا رو باس نجات بدی؟؟؟(چی نوشتم!!!:دی)
آمبولانس که سوار شدی select رو نگه دار تا وارد این حالت بشینقل قول:
اگه طرف داشت می مرد با زدن L باید شوک بدی بهش !
:دی چه با حال.نقل قول:
اگه طرف داشت می مرد با زدن L باید شوک بدی بهش !
یه مرحلش بود باید میرفتی یه جا رو با آتیش میکشیدی.اول باید میرفتی پمپ بنزین بنزین میریختی تو شیشه بعد کوکتل مولوتوف درست میکردی باهاش.خیلی جالب بود.
گفته بودن که میخوان این بازی به واقعیت نزدیک باشه ها؛باور نمیکردم.
اگه کسی میدونه جواب پست بالاییم هم بده.
اینم سیو بازی اگه حوصلتون نشد برید
کد:http://db.gamefaqs.com/portable/psp/save/gta_chinatown_wars.zip
وقتی وسط بازی psp رو روی استند بای میزارم و بعد روشن میکنم.یه پیغام صبر کنید میده و بعد چند دقیقه میزنه که دویاره بازی رو اجرا کنید.مشکل چیه؟؟فریمورم 5.50gen-d2
برا منم همینطوریهنقل قول:
وقتی وسط بازی psp رو روی استند بای میزارم و بعد روشن میکنم.یه پیغام صبر کنید میده و بعد چند دقیقه میزنه که دویاره بازی رو اجرا کنید.مشکل چیه؟؟فریمورم 5.50gen-d2
نمیشه کاریش کرد
بهتره کامل از بازی خارج بشی
سایت vgchartz جدیدترین امار فروش را ارادئه کرد که بر طبق اون باید گفت نسخه psp این بازی با یک شکست وحشتناک روبرو گردید .
این بازی در هفته اول فقط دوازده هزار نسخه فروش داشت که در مقایسه با فروش صد و ده هزار عددی نسخه ds واقعا ناچیز است
یه چیزس هم هست.نقل قول:
سایت vgchartz جدیدترین امار فروش را ارادئه کرد که بر طبق اون باید گفت نسخه psp این بازی با یک شکست وحشتناک روبرو گردید .
این بازی در هفته اول فقط دوازده هزار نسخه فروش داشت که در مقایسه با فروش صد و ده هزار عددی نسخه ds واقعا ناچیز است
اول تعداد کسانی که DS دارن خیلی بیشترن از اونایی که psp دارن.
بعدش psp دارها بیشتر طرفدار گرافیکن.برا همین فروشش کم شده.
نقل قول:
ارتباط زیادی با تعداد psp و ds نداره .
کلا این آمار فروش در مقایسه با فروش سایر بازی های psp هم در حد فاجعه هست .
سلام دوستان.
دیروز بازی رو تموم کردم .
داستان:
میفهمی که عموت در اصل همه کارست اون بابات رو کشته تو هم میزنی میکشیش.پایان:31:.
مگه بیکار بودی گفتی:41::18:نقل قول:
حالا دیگه بازی کردنش مزه نمیده.اَه:13:
اون مرحله ایی که باید با یک زنه ابتدا با یک ون بریم به کناره یک اسکله و بعد چند نفری که حمله میکنن را بکشیم چه طور تموم میشه ؟ چون برای من همش مینویسه mission failed
کدوم زنه ؟نقل قول:
اون مرحله ایی که باید با یک زنه ابتدا با یک ون بریم به کناره یک اسکله و بعد چند نفری که حمله میکنن را بکشیم چه طور تموم میشه ؟ چون برای من همش مینویسه mission failed
همون خبرنگاره ؟
همون که کنار دریا هست؟نقل قول:
اگه اون باید حواست باشه ونا رو ندزدن آخه توشون drug هست:دی
برو کنارشون وایسا هر کی اومد بزن لت و پارشون کن.
بابا من فک کردم تا حالا همه تمومش کردن... من از کجا بدونم شما تموم نکردی(البته خیلی ها به داستان اهمیت نمیدن:21:)نقل قول:
نقل قول:ممنون تونستم ردش کنم .نقل قول:
همون که کنار دریا هست؟
اگه اون باید حواست باشه ونا رو ندزدن آخه توشون drug هست:دی
برو کنارشون وایسا هر کی اومد بزن لت و پارشون کن.
همه که الاف نیستن دو روزه تمومش کنن.نقل قول:
بابا من فک کردم تا حالا همه تمومش کردن
حالا بازی رو چند درصد تموم میشه؟ من 30% رفتم.
نقل قول:
خیلی خوبه. پس من الافم و بی کار !!!
رو %47 تموم میشه (اگه ماموریت های اضافه رو نری)
شما ها خیلی جلو رفتید من تازه رسیدم به 9 درصد .
خواهش.نقل قول:
ممنون تونستم ردش کنم .
نه بابا منظورم این نبود.نقل قول:
پس من الافم و بی کار !!!
بچه ها اون مرحله که باس با sniper یکی رو بزنی رو حال کردید؟
کف بر شدم من.خیلی این GTA باحاله
:8:Nice
بله خیلی باحاله. البته دو مرحله اینجوریه . من با اونی حال کردم که بهت مشخصات رو میده باید تو جمعیت بزنیش(رنگ تی شرت و ... ).نقل قول:
منم تمومش کردم
واقعا عالی بود
از نظر داستان باز هم فوق العاده بود
من که شخصا اصلا نتونستم پیش بینی کنم داستان رو
در کل بازی خیلی خوبی بود اگه psp دارید از دست ندید
خوش به حالتون وقت میکنید بازی کنید من تازه به 10 درصد رسیدم . :41:
روی 47% تموم میشه؟؟
حیف شد چه الکی خوش بودیم که رو 90% تموم میشه
یه سوال کمی خنده دار(چون میدونم پرسیدن این سوال برای این وقت خیلی زوده هنوز بازی برای ps و... نیومده:دی)...برای کامپیوتر هم میاد این بازی؟؟
من عاشق gta هستم...تا زمانی که عمرم کفاف بده میخوام فقط همین بازی رو انجام بدم....
بچه ها این مرحله که باید بریم پیش یه مرد چاق چجوری رد میشه؟
میگه که باید یه کاری بکنم تا بتونم برم تو اون مرحله
شما psp یا ds دارید؟نقل قول:
اگه میخواین این بازی رو تو pc انجام بدید یه امولاتور ds برای pc اومده
اونو دان کن و این بازیو انجام بده
تو صفحه ی اول همین تاپیک هست
اگه کار کرد به منم بگو و مراحل بازی کردن با این امولاتور هم بهم بگو
هیچکدوم رو ندارم...نقل قول:
بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟
حالا برای هرکدوم از کنسول ها باشه فرق نداره
تو همون صفحه ی اول هم امولاتور و هم بازی gta هر دو با هم هستندنقل قول:
برای دانلود بازیهای دیگه فکر کنم سرچ کنی پیدا بشه
والا بازی که اجرا میشه ولی وقتی سوار ماشین میشیم هرکاری کردم نتونستم حرکتش بدم...خیلی کنترلش سخته....نقل قول:
نقل قول:
دوست من شما دقیقا مشکلت تو کجاست ؟ ... با شبیه ساز نمیتونی بازی بکنی یا میتونی بازی بکنی چون دوربین
از بالاست عادت نداری ؟ ... یه توضیحی بدی ممنون میشم ! ...
nدوست من به خودت الکی زحمت نده چون ایشون همون لحظه که دیده کنترلش سخته بازی و امولاتورو پاک کردهنقل قول:
بیا با هم درمورد این بازی صحبت کنیم چون بازی ای هست که یه سبک تر تمیزی داره و منم دو بار تمومش کردم هم تو امولاتور و هم تو psp
عجب شما از کجا میدونی پاک کرد رفت ؟:دی
ولی کلا روی پی اس پی یا دی اس خیلی بیشتر حال میده تا توی امولاتور ! .... البته من خودم رو پی اس پی دوستم بازی کردم !
راستی تو پی اس ان مولتی نمیشه زد این رو ؟ ....
من باهاش یه مدت در ارتباط بودمنقل قول:
اتفاقا رو امولاطور یه حال دیگه داره مخصوصا اونجا که میخوای ماشینو استارت بزنی با موس پیچاشو باز میکنی میری فضا............
نه نمیدونم میشه مالتی زد یا نه ولی اگه فهمیدی به ما هم یاد بده
راستی شما تو کدوم قسمت بازی درصد رو میبینی ؟ (اخه من الان کنسول در دستم نیست نمیتونم ببینم کلا میخوام بدونم )
و اینکه رادیو نداره موج رو انتخاب کنی ؟
تو states نوشته چند درصد رفتینقل قول:
رادیو هم داره با psp با فلش سمت چپ میره موج بعدی
اینم چندتا دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دادا برای مولتی باید یه گزینه داشته باشه توی منو شما دیدی اون رو ؟
و اینکه مولتی فقط 2 نفر هست ! بیشتر نمیشه ! ...
روی پی اس پی هم بخوای بازی بکنی باید پلاگین نصب بشه چون ما فریمور کپی شده داره که فک نکنم پلاگینی اومده باشه که این بازی رو ساپورت بکنه ! ...
راستی یه چک بکن ببین co-op mode داره یا نه ! ... من که جایی ندیدم ولی اگه باشه خیلی توپ میشه !
راستی دادا برای مولتی باید یه گزینه داشته باشه توی منو شما دیدی اون رو ؟
و اینکه مولتی فقط 2 نفر هست ! بیشتر نمیشه ! ...
روی پی اس پی هم بخوای بازی بکنی باید پلاگین نصب بشه چون ما فریمور کپی شده داره که فک نکنم پلاگینی اومده باشه که این بازی رو ساپورت بکنه ! ...
راستی یه چک بکن ببین co-op mode داره یا نه ! ... من که جایی ندیدم ولی اگه باشه خیلی توپ میشه !
باشه چک میکنمنقل قول:
خبرش رو بده بهم !!! ... فوریه ممنون ...