سلام به دوستان
ما قراره آخر اين هفته بريم براي خريد ال سي دي
ميشه دوستاني كه تازگي رفتن يكم اطلاعات بدن
سوني 40 اينچ چه حدودي هست
راه و هوا چطوره؟
ميشه يكي دو روزه رفت و اومد؟
در كل ارزش رفتن براي خريد يه ال سي دي رو داره؟
Printable View
سلام به دوستان
ما قراره آخر اين هفته بريم براي خريد ال سي دي
ميشه دوستاني كه تازگي رفتن يكم اطلاعات بدن
سوني 40 اينچ چه حدودي هست
راه و هوا چطوره؟
ميشه يكي دو روزه رفت و اومد؟
در كل ارزش رفتن براي خريد يه ال سي دي رو داره؟
سلام به همه دوستان!
من بعد از يكي دوهفته بررسي به اين نتيجه رسيدم كه براي خريد تلويزيون 32 يا 40 اينچ اصلاً رفتن تا بانه صرف نميكند. اونهم سر سياه زمستون.:41:
ما كه رفتيم جمهوري و يك تلويزيون 32 اينچ سوني سري v550 خريديم 800هزار تومن با گارانتي لطف كردند يك كارت قرعه كشي هم بهمون دادند.
خدا را چه ديدي شايد هم رفتم آفريقا جام جهاني روببينم:31:
پيروز باشيد.
تورو خدا اين امضا رو بردار من هر دفعه ميرسم به پستاي شما يه بار اين button مربوط به آدم فوضولو كليك ميكنم:31:نقل قول:
دوستی که اسم کاربریشون saghezshop هست دفعه بعد اگر پستی از شما دیده بشه که نشون بده شما در این تاپیک فعالیتهای غیر مجاز مثل خرید و فروش انجام میدین آی دیتون از سایت حذف میشه.
سعی میکنم رعایت بشه.نمیدونستم. مطالب فقط جنبه اطلاع رسانی بوده.
لطفا امضاتون رو ویرایش کنید.نقل قول:
ویرایش شد .اگه مشکلی نداشته باشه
سلامنقل قول:
دوست عزیز میخواستم ببینم بلاخره g10 از بانه خریدی یا نه ؟ اگر خریدید چقدر با تهران فرق داره
از دوستان کسی هست که شماره تلفن یکی از فروشندگان پاناسونیک تو بانه را داشته باشه ازش سوال کنم چون اینجا هر سوالی میشه هرکس به جای جواب یه سوال دیگه مطرح میکنه
ممن شنیدم پاناسونیک g10 تو بانه هم هستش ولی قیمت ندارم
ممنون
سلام
دوست عزیز میخواستم ببینم بلاخره g10 از بانه خریدی یا نه ؟ اگر خریدید چقدر با تهران فرق داره
از دوستان کسی هست که شماره تلفن یکی از فروشندگان پاناسونیک تو بانه را داشته باشه ازش سوال کنم چون اینجا هر سوالی میشه هرکس به جای جواب یه سوال دیگه مطرح میکنه
ممن شنیدم پاناسونیک g10 تو بانه هم هستش ولی قیمت ندارم
ممنون
قيمتهاي پاناسونيك دربانه باتهران زياد نبايد تفاوتي داشته باشه.
من يكسال پيش كه ميخواستم پلاسماي پاناسونيك بخرم تفاوت در حد 100 تا150 تومن بود.
ولي ماركهاي ديگه مثل LG تفاوت قيمتشون زياده.
مرسی خیلی استفاده کردیم
با سلام
كسي ميدونه قيمت سامسونگ سري 7 مدلUA40B7000WW چنده واختلاف قيمتيش با تهران چقدره؟
دوست عزیز اگه ایشاللهرفتی میتونی قیمت پی اس پی 2000 رم مال ما بپرس دستت درد نکنه
1.550 قيمتش است و در سايت سقزشاپ هم قيمتش است.نقل قول:
در تهران قيمتش 2150000 هزار تومان هستش كه اگر قيمت سينماي خانگي كه بعنوان هديه باهاش ميدن (300 تومان) كه ميشه 1800000 تومان... در حالي كه قيمت اين نوع LEDدر بانه 1550000 هستش ...
آيا بنظرتون واسه 250 تومان ميشه اين ريك رو كرد وبدون گارانتي گرفت ؟:41:
سلام.
بلوری پلیر پاناسونیک مدل BD30 یا BD60 قیمت بانه دارید
دوستان ديگه نيازي نيست براي خريد ال سي دي برين بانه
يكي از همشهري هاي خوب بانه اي در خيابان جمهوري فروشگاه ال سي دي داير كرده كه قيمت اجناسش ارزانتر از بانه است وحتي اجناس رو هم دم در خونه تحويل ميده چون بصورت عمده جنس رو وارد ميكنه قيمت هاش از بانه ارزونتر هستش
اين هم ادرسش : فروشگاه بليزر- بغل نمايندگي سامسونگ در خ جمهوري
نقل قول:
دوست عزیز من شهرستان نزدیک تهرانم
میشه لطف کنی قیمت این مدل ها رو بگیری . منت میذاری رو سر ما . یه عمر دعات میکنم . من عجله دارم و واسه عید میخام
1- plasma panasonic g10
2- samsung plasma 50 b650
3- sam lcd 40 , 32 b650
4- sam lcd 37 , 40 b550
نقل قول:
دوست عزیز میشه تلفن فروشگاه رو پ خ بفرمایید ؟
سلام
دوست من کدوم فروشگاه سامسونگ؟
میشه دقیقتر بگین
سلام خدمت همه دوستان عزیز
یه سری توضیحات واستون دارم راجع به بانه :
من ریبوار 25 از بانه هستم . بله ساکن بانه
شما دوستان عزیز میتونید این لیست قیمت ها رو با زنگ زدن به خود فروشنده ها هم طی کنید .
1) همه تهرانی ها میان بانه و هی میگن تهران هم همین قیمته : اگر این قیمت ها یکیه چرا دم گلوگاه که فقط 1ه دقیقه وای میستی هر ماشین که همه شونم پلاک تهرانه یه ال سی دی یا ال ای دی رو خودش داره ؟
2) اول آخر ماجرا یکیه چرت گفتن : قیمت بانه هم همون قیمت تهرانه این شعرا رو کی نوشته ؟؟؟؟ میخوای ببیی قیمت یکیه یا نه فقط 10 دقیقه بیا تو گلوگاه خارج شهر وایسید ببینید چند تا ماشین با ال سی دی می بینید .
3) بانه همه چی داره ولی قرار نیست اینجا جنس رو پیدا کرده باشن و مفت هم بفروشن . اینجا از این خبرا نیست .
4) تصمیم خرید با مشتریه میتونه بخره یا نه و قیمت ها همه مناسب هستن .
5) تو تهران یا هر شهری که باشی کافبه 2 دقیقه تو پارکی یا چمنی چیزی بشینی ... مثه .... میخورنت چرا اینجا نشستی . اما بانه چی : جلو در خونه ها هم چادر میزنن چه برسه به پارک - خانه معلم - مدارس و ...... بی احترامی به عبدی نشده تا حالا ندیدم
6) میگن بازار بانه همه چی تقلبیه .... والا بانه که سهله - همه دنیا هر چی که داره از سایه سر چینه شما فک میکنید چیز غیر چینی هم هست ؟
7) قیمت اجناس رو میخواستین : کافیه یه سرچ بزنی تو اینترنت بزن تو گوگل : بانه . هر چی فروشگاه ریخته توشون با شمار تیلیف و خوب زنگ بزن
چقد خشن...نقل قول:
برادر تا اخرش که اینجوری نمیمونه، مگه تا 10 سال پیش استارا نبود، از تمومه ایران میومدن. بانه هم تا چن سال دیگه میشه مثه استارا مطمئن باش تا چن سال دیگه قیمتاش با تهران که هیچ به چن برابر تهران میرسه.. در ضمن شما اگه بخوای بی احترامی بکنی بی احترایم میبینی، برخورد اول با یه مهمان همیشه تاثیر گذار، شما خوب برخورد بکنی دفه بعدم پا میشه میاد شهرتون پولشو خرج میکنه...
در ضمن شهر شما چن ساله سر زبونا افتاده و ملت میریزن اونجا وگرنه شمال خودمون یا شیراز چندین ساله پذیرای هزاران مهمانه پس نمیخواد زیادم جوگیر شی تو پارکو چمنو عابر پیاده هم چادر میزنن چیزیم بهشون نمیگن، این وظیفه شهردار که مکان مناسبی واسه مسافرین تهیه کنه نه شما
این دوست ما دیگه خبری ازش نشد؟؟؟؟نقل قول:
دوستان ديگه نيازي نيست براي خريد ال سي دي برين بانه
يكي از همشهري هاي خوب بانه اي در خيابان جمهوري فروشگاه ال سي دي داير كرده كه قيمت اجناسش ارزانتر از بانه است وحتي اجناس رو هم دم در خونه تحويل ميده چون بصورت عمده جنس رو وارد ميكنه قيمت هاش از بانه ارزونتر هستش
اين هم ادرسش : فروشگاه بليزر- بغل نمايندگي سامسونگ در خ جمهوري
این همه نمایندگی سامسونگ تو جمهوریه!!!
همه ی موارد بالا تایید میشه.ما تو کرمانشاه هستم.همه ی مسافرامون که از تهران می آن معمولا یه سر بانه هم میرن.شما تو خیابون که وای میسی از هر 5 تا مسافر 2 الی 3 تاش رو بار بندش ال سی دی داره که یا از بانه خریده یا از جوانرود(که جنس های جوانرود هم تقریبا ماله بانه است :31:).نقل قول:
در ضمن آقای ریبوار در اینکه مردمان کردستان همگی انسان های شریفی هستن شکی نیست اما خب در هر جامعه ای افرادی هم پیدا میشن که با فروش جنس تقلبی به مردم خیانت میکنن.البته مردم هم باید حساب این افراد رو از مردمان کرد جدا بدونن.بعدش هم بهتره یکمی با احترام برخورد کنی تا دوستان هم ناراحت نشن.هر یک از دوستان نظر خودش رو گفته خب اونا اطلاعات زیادی ندارن ولی شما باید با احترام توجیهش کنی.
نقل قول:
محتوای مخفی: آدرس سایتش
محتوای مخفی: آدرس فروشگاه
محتوای مخفی: شماره تماس طرف و فروشگاهش
محتوای مخفی: اسمش
محتوای مخفی: ایدی یاهوش
البته من هیچ نسبتی با این اقا ندارم و تا حالا فروشگاهش رو ندیدم اینا رو هم با یک سرچ پیدا کردم:31:
دوستانی که تماس گرفتند ما رو هم در جریان بزارند :46:
سلام آیا قیمت های جوانرود وبانه تفاوت دارد وتنوع جنس بانه را دارد
نقل قول:
دوست عزیز من قبلا هرچقدر با این شماره ها تماس گرفتم ، کسی جواب نداد ! الان هم که میبینم شما زحمت اطلاع رسانی و معرفی رو کشیدید ، یه امتحانی هم دوستان کنند .
سلامنقل قول:
دوست عزیز من قبلا هرچقدر با این شماره ها تماس گرفتم ، کسی جواب نداد ! الان هم که میبینم شما زحمت اطلاع رسانی و معرفی رو کشیدید ، یه امتحانی هم دوستان کنند
من یک ساعت پیش با 919 ایشون تماس گرفتم G10 می خواستم نداشت گفت پاناسونیک کار نمی کنه
خيلي از مردم صرف تبليغات ديگران ميان بانه و وقتي به بانه ميرسند ديگه دست خالي بر نميگردند.اگر كسي ميگه فرقي نميكنه به نسبت سالهاي گذشته ميگه كه خيلي پايين بود.نقل قول:
دوستان ببخشين من زياد به اين تايپيك سر نميزنم ولي اين شماره تماس فروشگاهي كه درخ جمهوري به قيمت بانه ال سي دي ميفروشه
صاحب فروشگاه يه نفر بانه ايي هستش كه بصورت عمده اجناس رو وارد اين فروشگاه ميكنه من واسه خودم ويكي از دوستام از اين مغازه خريد كرديم البته قبل از عيد
اين شماره تماسشه.....
66462546
این شماره که جواب نمیده!نقل قول:
آقا دمت گرم!نقل قول:
بهش زنگ زدم 40B7000 رو قیمت گرفتم 1859000 تهران رو بدون گارانتی میده 1700000 ساخت مالزی
مرسی از اینکه این شماره ها رو در دسترس عموم قرار دادی
من چند روز پیش بانه بودم 40B7000 فکر کنم 1590000 بود
باز هم به سختی راه و هزار مسئله دیگه نمیرزه . از تهران بگیریم بهتره حالا با گارانتی یا بدونه گارانتی . من شب عید یه الجی 42 از اینجا گرفتم (با گارانتی ) اختلافش با بانه 250 تومان بود 100 تومان خرج خودم بود برم بانه و بیام و توی اون 2 روزی که نبودم هم حداقل 50 تومان کار میکنم میشه 150 به خاطر 100 تومان ارزش نداشت برم بانه , تصمیم گرفتم از همینجا با گارانتی خریدم . :5:
عزيز خسته نباشينقل قول:
به خاطر 150 تومن يه گارانتي دارش رو بگير. LCD هاي سامسونگ كه در حالت عادي هي زرت و زورت خرابن. چه برسه به اينكه به خاطر 100 تومن بري از فروشگاه بانه اي خريد كني. هم به خودت ضرر ميزني كه به بقيه
سلام
میدونم که اینجا جاش نیست ولی می خواستم بدونم تو بانه گوشی هم پیدا میشه ؟مدلهایی مثل i8910 omnia hd وi8000 omnia 2
با سلام به شما نظرتون در مورد ال سي دي 42 مدل lh70 چيه؟قيمتش در بانه چقدره؟
من هم میخواستم برم بانه و همین مدل بگیرم ولی الان اختلاف قیمتش با اینجا 200 تومانه که اصلا ارزش رفتن و خریدن اون هم بدونه گارانتی نداره . من از همینجا گرفتم با سینما خانگی اناهیتا که ست خیلی قشنگی میشهنقل قول:
امکانات خیلی خوبی هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو بگم و...
من امروز زنگ زدم به اون نمايندگي تو جمهوري (كه در پستهاي بالا معرفي شده)... قيمت را 1.220 گفت براي بدون گارانتي و 1.480 گفت براي با گارانتي.
حالا ارزش داره آدم براي 250 هزارتومان گارانتي + هزينه حمل + نصب و خيال راحتي را بگذاره كنارو...... از همه مهمتر ديگه نيازي به شعبده بازي در تست پيكسلها هم وجود نداره....
نقل قول:
هردو سینمای خانگی میدهند ؟
بدونه سینما این قیمته و بستگی داره سینما چی انتخاب کنی که روی این قیمت اضافه میشه.نقل قول: