نقل قول:
:11::40::11:مثلا n82 چه عیب قابل ذکری داره ؟
تازه به قول hasanmotori که 8910 بهتره:40::11::40:
Printable View
نقل قول:
:11::40::11:مثلا n82 چه عیب قابل ذکری داره ؟
تازه به قول hasanmotori که 8910 بهتره:40::11::40:
نقل قول:
حال بحث کردن در رابطه با 8910 و معایب زیادش رو ندارم ولی خوب باشه قبول از N86 یه کمه کمه کم بهتره
خوب به جز 8910 چی؟
دیگه گوشی پیدا می شه که از نظر دوربین با N86 قابل قیاس باشه؟
پس بهترین گوشیه ایرانه:5::5:
:21::21: هر چی باشه عاشقشم :21::21:
نوکیا نمی خواد گوشی بی عیب جدید معرفی کنه؟
نقل قول:
13:بازار خرید و فروش ان86 بهتره چون نوکیاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
والا فکر کنن همه اینو قبول دارن.
البته من بحثم سر درست بودن یا نبودن این کار نیست.
کلی بازار نوکیا تو ایران بهتره بعدشم سونی اریکسون بعدشم سامسونگ.
نقل قول:
1- این اگه 640*480 با 30 فریم میگیره ... 8300 با 720*480 با 30 فیرم میگیره ..:31:
2- الان هم مثل 8300 سامسونگ 5 یا 6 مدل زده بیرون ... که 86در مقابلشون ضعیفتره
3- قضاوت با خودتون
5-فعلا نظر نده من که عکساشو دیدم خوشم نیومد ... بزارین ریویو یا یک مقایسه کلی بین دوربینهای 8 بازار میاد تا چند وقت دیگه بعد اون موقع با این صراحت بهترین دوربین خطابش کنید
6-بله با توجه به مسائلی که گفتید و سیستم عامل نه چندان قدرتمند با توجه به نسخه ...و cpu نه چندان عالی و نداشتن چیپ ست های رافیکی و طراحی قدیمی باید بهترین گوشی جهان در ایران باید باشه ...
عشق به این کارا کار نداره دوست من چشم ادمو کور میکنه نمیزاره معایب رو ببینی :27:
نقل قول:
عزیز من تو که عکساش رو دیدی خوشد نیومد عکسای چه گوشی رو دیدی که خوشد اومد؟
بعدشم دوست من آدم اول سبک و سنگین می کنه بعد عاشق یه چیزی می شه نه اینکه با چشم کور عاشق بشه شاید تو این طوری باشی ولی من N86 به خاطر محاسن زیادش عاشقشم
نقل قول:
بزرگترین عیب N82 صفحه کلیدش هست که دیگه همه می دونن
اما 8910 چه محاسنی نسبت به ان 86 داره؟
اون وقت ان 86 چه محاسنی نسبت به 8910 داره؟
:21::21: هر چی باشه عاشقشم :21::21:
نقل قول:
راست می گه عاشق شدی کور شدی نمی فهمی چه خبره:27:
باز حرف خودش را می زنه :13:نقل قول:
ای بابا آخه مگه N86 چه ایرادی داره :41:
اه به این عشق :2:
نقل قول:
برو تو کلوب سامسونگ عکسای گرفته شده با 8300 و مقایسش با کنون 12 مگا پیکسلی رو ببین !
یا اینکه برو 8510 رو ببین .. بعد برو تو کلوب نوکیا عکسای n86 رو ببین .. من که خوشم نیومد .. به نظرم خیلی هم معمولی بود
ولی به نظرم شما بدون اینکه بقیرو ببینی عاشق شدی ! .. دوربرتو ندیدی فقط اونو دیدی که خوبه خوشت اومده .. بعدشم کور شدی هر چی میگیم میگی نه من عاشقم ولم کنین خودکشی کنم :31:
نقل قول:
کاری که گفتی رو کردم
آره راست می گی N86 خیلی حرفی برا گفتن نداره
ولی قبول کن گوشی بدی نیست
نظرت چیه؟
:31:دیگه نمی گم عاشقشم:31:
دیگه این قدر ان86 را پایین نیارید اگه از 8510 بهتر نباشه بد تر هم نیست........
منم موافقم n86 هر چی باشه از 8510 که دیگه کمتر نیستنقل قول:
از نظردوربین به نظرمن n86 بهتر هم است
cpu قوی تری هم که داره
8510 که دیگه داره قدیمی می شه
نقل قول:
خوب منم حرفم همینه دیگه :20::20::20:
نمی دونم چرا این بابا مشهدیه به ما گیر داده هی می گه 8510 آخه تو خودت باهاش تا حالا کار کردی؟:19::19::19:
:27::27:شاید دوباره بگم عاشقشم:27::27:
کلا به نظر من بحث کردن در مورد N86 و 8510 اشتباه
چون این دو تا گوشی اصلا شباهتی به هم ندارن
تو همون N86 که عاشقشی رو باش حال می کنی یکی دیگم تو مشهد با 8510 عشق میکنه
دوستان نظرتون در مورد تفاوت کیفیت عکس های N86 با n82 چیه؟
آیا می شه چند تا عکس از این گوشی ها رو با عکس های 8510 و 8910 تو پست ها بذارید
خیلی خیلی ممنون
پاسخ به هر 4 پست بالا ...
دوستان دوستان توجه کنید بنده نگفتم 86 بده ... تنها گفتم با توجه به عکسهایی که موجوده عکاسی 86 بهتر از 8300 و 8510 نیست ... حالا هم تا مقایسه جز به جز نیاد بازم معلوم نمیشه ! ولی دید کلی ببیننده اینو میگه ...
بحثمم تو این تاپیک در مورد بد بودن n86 نیست و فقط به مواردی شااره کردم برای انهایی که عاشق میشن و محبوب خود را به عرش میکشند و بقیه رو به فرش ... بقیه موارد رو هم قبلا برای هر 2 تاتون توضیح دادم کل کل هم که ندارم ! شواهد موجوده هر کی بخواد میبینه هر کی هم نخواد عاشق میمونه ! ... امیدوارم بیشتر از این تاپیکها به حاشیه نره
مریخ جان اگه به نظرت حرف بنده درست نیست تو پست های قبلی و در مواردی که ذکر کردم لطفا با دلیل بگید اینجا اشتباهه ... ممنون از لطفت
نقل قول:
مگه گفتم گوشی بدیه ؟:41: همین که داره با بهترینای بازار مقایسه میشه یعنی خوبه ... ولی تو یک سری موارد قویتر هستش یک سری موارد هم نسبت به رقباش ضعیفتره ... اما گوشی نیست که ارزش عاشق شدن رو داشته باشه اگه نوکیا دوست داری برو عاشق n 900 شو که حداقل 1 سال میتونی روش مانور بدی
دوست عزیز الان دیره ولی فردا پست ها را پیدا میکنم و نظرمو میگم.....نقل قول:
برای این که اسپم نشه:
حالا جدای بحث دوربین بازم به نظره شما ان86 ضعفی نسبت به هم رده های خودش داره؟
نقل قول:
نه عزیز ضعف نداره ... ولی نقطه برتری خاصی هم نداره ... اگر Cpu قویتری داره در عوض چیپ نداره ...
کلا 2 تا گوشی در این کلاس هستند که برترینهای کلاس خودشون هستند
8510 و n 86 بقیه هم تو این کلاس حرفی برای گفتن مقابل این 2 ندارن ... مثل n95 یا n96 یا g810 و ...
من یه نگاهی به تاپیک کردم ولی پست جامعی از شما ندیدم شایدم چون من سریع نگاه کردم ندیدم..........
ولی ان86 باطریه قویتری داره همچنین فرستنده ی اف ام هم داره.اینا برتری هستن دیگه؟درسته؟
:11:دوستان راست می گن که n86 با یه لرزش کوچک دست عکساش تار می شه؟
من شنیدم کیفیت فیلمبرداریش خیلی بهتر از 8510 هست
بچه ها می گن توی فیلمبرداری با 8510 کیفیت صدا خیلی پایینه
اما 8510 عکساش از n86 بهتره این برتری چقدره؟ قابل حس هست یا نه؟
تو فلاش چطور؟
خیلی خیلی ممنون:11::11::11:
سلامنقل قول:
ورژن11 خیلی بهتر شده ولی هنوز کمی مشکل داره.
آره فیلمبرداریش بهتره حتی تو نوکیا ها هم بهترینه.اینوو هم صدای فیلمبرداریش میگن بهتر شده با آپدیت و یکسری تغییرات.
اینو نمیتونم نظر بدم باید بیشتر بررسی بشه.
ان86 فلاش خیلی قوی داره.
نقل قول:
چرا دوست عزیز این برتری هست ولی این برتری در حدی نیست که نظر خریدار رو عوض کنه ...
اگه بخواهیم اینارو برتری بدونیم میتونم به مواردی اشاره کنم که 86 نداره ... مثلا ساپورت دایویکس بدون نیاز به نرم افزار یا کانورتور ... یا صدای 5.1 کاناله و بلندگوهای اسپیکر قدرتمند که در 86 مشاهده نمیشه ... اینا هم برتریه !
اما همونطور که گفتم یک جورایی به هم میچربه این برتری ها و فقط نام برند و نوع نیاز کاربر هستش که انتخاب این دو رو راحت میکنه ... مثلا یک نفر خواستار صدای بلند در اسپیکر یا عکاسی قویتر هستش خوب اینوو برتره یک نفر هم خواستار فیلمبرداری بهتر یا ترنسمیتر هست خوب 86 بهتره ...
اما اگه دقت کرده باشین بنده هم در پست های قبلی گفتم که نقطه برتری خاصی نداره که متمایزش کنه یا بشه گفت واقعا 86 از اینوو بهتره چون نقاط ضعف هم نسبت بهش داره ...
سلامنقل قول:
همه ی حرفاتون درست اما این نکته که میگین دوربین بهتر اینجوری نیست.یا حداقل به من اثبات نشده.
هنوز تا یه بررسی درست و حسابی اونم ماله یکی از بچه های این فروم یا جایه دیگه نیاد چیزی معلوم نیست.
راستی فریم ور بعدی ان86 که دوربینش به طور محسوسی تغییر پیدا میکنه تو راهه.:40:
در ضمن نماز روزه هاتون هم قبول جناب pulp_152