حالا چه اصراری رو jetaudio داری همون که با برنامه دیگه اجرا میشه یعنی برنامه jetaudio خراب نصب شده .
Printable View
حالا چه اصراری رو jetaudio داری همون که با برنامه دیگه اجرا میشه یعنی برنامه jetaudio خراب نصب شده .
برنامه ای هست که فایل های flac رو مستقیما تکه تکه کنه؟ (بدون اینکه بخواد اول به فرمت واسطه ای تبدیلش کنه و بعد بتونه تکه تکه کنه)
منظورم flac های با سایز خیلی بالا هست از جنس audio cd. ( که از روی audio cd مستقیما ایمیج گرفته شدند)
jet audio این کار رو میکنه ؟! فکر کنم همچین چیزی سنگین باشه واسش.
من الان یک سری پک آلبوم هست که فقط تونستم فرمت flac که کل آلبوم بصورت یک تک فایل هستش گیر بیارم.
یعنی مثلا یک دونه فایل فلک چندین ساعته هست که چند گیگ حجمش هست!
خب مسلمه که با این وضعیت قابل استفاده نیست برام. نه میشه درست حسابی گوش داد نه رو ام پی تری پلیر ریخت نه اسکرابل کرد.
الان موندم چی کار کنم. لینک دیگری هم پیدا نمیکنم.
میخوام ببینم اگه شدنی هست که این حجم دانلود چند گیگی رو دانلود کنم و بعدش با چنین برنامه ای تکه تکه کنم ترک ها رو!
چنین برنامه ای وجود داره؟
با total audio converter میشه همچین کاری کردنقل قول:
ولی شیوۀ کار براین اساسه که شما فایل اصلی رو انتخاب می کنی و گزینۀ convert to رو میزنی؛ فرمت مقصد رو flac انتخاب کنی؛ یک قسمت spliting file داره که اگر فایل CUE همراه فایل اصلیت باشه (که معمولاً هست) براساس اطلاعات موجود توی اون فایل CUE ، فایل صوتیت رو قطعه قطعه می کنه
فقط مسئله ایی که هست، احتمالاً فایلت فقط تکه تکه نمیشه؛ و یکدور تبدیل هم میشه ( از flac به flac ) که شاید یهو توی کیفیت تأثیر بزاره این مطلب ( البته بستگی به ستاپی که باهاش آهنگ گوش میدی داره)
من خودم دنبال برنامه ایی می گردم که بدونه این تبدیل اضافی، فایل اصلی رو فقط با گرفتن فایل CUE ، قطعه قطعه کنه
Apen Ape Ripperنقل قول:
من خودم دنبال برنامه ایی می گردم که بدونه این تبدیل اضافی، فایل اصلی رو فقط با گرفتن فایل CUE ، قطعه قطعه کنه
این برنامه دقیقاً همینکارو میکنه اما برای فرمت Ape هستشلإ فكر كنم مال Flac ـش هم باشه. 1.5 سال پیش کلی دنبال کرک این برنامه گشتم اما هیچی پیدا نکردم، ایشالا الان دیگه کرک شده باشه. در حالت آنرجیسترش فقط 3 بار میتونید کانورت کنید....
یه پلیر قدرتمندی هست بنام MediaMonkey که تو خودش یه سری امکانات کانورت و کار با CUE داره، یکم باهاش ور بری فکر کنم بتونی اینکارو بکنی، من خیلی وقته باهاش کار نکردم یادم رفته کجاش بود....نقل قول:
برنامه ای هست که فایل های flac رو مستقیما تکه تکه کنه؟ (بدون اینکه بخواد اول به فرمت واسطه ای تبدیلش کنه و بعد بتونه تکه تکه کنه)
منظورم flac های با سایز خیلی بالا هست از جنس audio cd. ( که از روی audio cd مستقیما ایمیج گرفته شدند)
jet audio این کار رو میکنه ؟! فکر کنم همچین چیزی سنگین باشه واسش.
من الان یک سری پک آلبوم هست که فقط تونستم فرمت flac که کل آلبوم بصورت یک تک فایل هستش گیر بیارم.
یعنی مثلا یک دونه فایل فلک چندین ساعته هست که چند گیگ حجمش هست!
خب مسلمه که با این وضعیت قابل استفاده نیست برام. نه میشه درست حسابی گوش داد نه رو ام پی تری پلیر ریخت نه اسکرابل کرد.
الان موندم چی کار کنم. لینک دیگری هم پیدا نمیکنم.
میخوام ببینم اگه شدنی هست که این حجم دانلود چند گیگی رو دانلود کنم و بعدش با چنین برنامه ای تکه تکه کنم ترک ها رو!
چنین برنامه ای وجود داره؟
البته، در صورتی که فایل CUE رو داشته باشی، خیلی راحت با پلیری که قبلاً تو تاپیک last fm معرف کردم (AIMP3) میتونی آلبوما رو مثل حالت ترک ترک گوش کنی، فقط کافیه اسم فایل صوتیت با اسم فایل CUE یکی باشه، اونوقت خود برنامه بصورت اتوماتیک وقتی این فایل رو پلی میکنی، ترک ها رو از هم جدا میکنه و کاملاً مناسب حالت اسکروبل هست.
من خودم از این آلبومای Flac تک فایله زیاد دارم، همیشه با همین پلیر گوش میکنم و خیل خودمو راحت میکنم، به دردسر کانورتش نمیارزه !
یکی دو روش دیگه هم فکر کنم بود که الان دقیق یادم نمیاد چطوری بودن...
جالبه، من قضیه cue رو نمیدونستم! :31:
(زیاد به این مشکل برخورده بودم)
من یکی از مواردی که واسم مهمه رو مشخصاتش رو چک کردم دیدم نوشته: No Cue,Log
:(
با این شرایط چیکار میشه کرد؟
راهی چیزی هست براش؟؟
در اینصورت اگه اطلاعات زمانبندی آهنگا تو سایت خاصی موجوده یا اینکه تو خود فایلش آهنگا با هم میکس نشده باشن (یعنی ترک بعدی بلافاصله بعد از ترک قبلیش پخش نشه) میتونی خودت واسش Cue درست کنی(هرچند که در حالت میکس شده هم میشه اما سخت تره).طرز درست کردنش هم خیلی راحته، فقط باید ببینی هر ترکی دقیقا تو چه دقیقه و ثانیه ای تموم میشه. یه فایل Cue نمونه واسه یه آلبوم بگیر (اگه خواستی خودم میتونم بهت بدم) و دستکاریش کن و طور تنظیمش کن که واسه آلبوم مورد نظرت بشه، با یه نگاه انداختن به فایل Cue نحوه ی دستکاریش رو میفهمی، با نوت پد راحت میشه اینکارو کرد....یکی از دوستام واسه بعضی رادیو شوهای ترنس که Cue ندارن خودش درست میکنه !
به همین سادگی، یه همین خوشمزگی ! :31:
منم چند وقت پیش با همین روشی که مجتبی گفت درست کردم خیلی سادست حال کردم گفتم اولین کسیم که این کارو کرده :31:
یه پلیر دیگه هم هست که هم فایلهای cue رو پخش می کنه و هم اسکرابل اونم وینمپه فقط باید پلاگین cue player روش نصب بشه که اینم خیلی سادست
AIMP3 رو یبار امتحان کنی، وینمپ رو بیخیال میشی. اسکین وینمپ هم واسش هست که اگه دلت واسه وینمپ تنگ شد، از این اسکین استفاده کنی ! :31:
وینمپ خوب نیست فقط jetaudio :دی
اتفاقا روزی که AIMP3 رو معرفی کردی (پارسال بود فکر کنم تو یکی از همین تاپیکها) نصبش کردم خیلی خوب بود مخصوصا ایستگاهای رادیوییش ولی دوباره رفتم سراغ jetaudio.خروجی صداش فوق العادست مخصوصا اگه یه اسپیکر 5.1 داشته باشی و آهنگ flac باشه
اگه میدونستم aimp3 فایلهای cue رو پخش می کنه زودتر نصبش می کردم خیلی خیلی بهتر از وینمپه
من نمیدونم چرا از بچگی از Jetaudio بدم میومد، هرچند که الان تو تحقیقات ثابت شده که این برنامه از نظر کیفیت صدا و خروجی، بین همه ی پلیرهای صدا بهترینه.....یه نفرتی ازش دارم، شاید تا حالا فقط یک یا دوبار نصبش کردم !!! :27:
راستی، وقتی داشتم صفحه ی قبل این تاپیک رو میخوندم، یه نکته ای یادم افتاد: یه مدت پیش یجا خوندم که کیفیت فرمت صوتی M4A واقعی از flac و ape هم بالاتره اما حجمش نسبت به اونا کمتره، دلیلشم بر مگیرده به نوه ی فشرده سازی فایلا....اولش که اینو خوندم باورم نمیشد، هنوزم نمیدونم باورش کنم یا نه، باید یه سر سرچ کنم ببینم کدوما سرتر هستن.بین Ape و Flac که Flac بهتره....
خب من این برنامه رو استفاده کردم، بخوبی ترک های داخل flac یک تکه رو لیست و اجرا میکنه.نقل قول:
میمونه اسکرابل.
گفتی خودش اسکرابلر داره و بدون نیاز به هیچ پلاگین و چیزی اسکرابل میکنه . ولی من یه نگاه به تنظیمات انداختم گویا نیاز به برنامه کلاینت last fm داره که روی کامپیوتر نصب کنیم.
من هیچ جایی در تنظیمات کادر هایی برای یوزرنیم و پسورد اکانت لست اف ام نمیبینم. بنابراین فکر میکنم این برنامه خودش مستقلا و مستقیما نمیتونه اسکرابل کنه.
درست میگم؟
بلکه باید برنامه اسکرابلر لست اف ام رو روی کامپیوتر نصب کنیم (که خود این برنامه هم کم مشکل نداره! از اسکرابلر لست اف ام بدم میاد.)
خودم برای اسکرابل کردن توی وینمپ از پلاگین اسکرابل برای وینمپ استفاده میکردم.
این Aimp3 براش پلاگین اسکرابل موجود هست که نصب کنم و دیگه نیازی به برنامه رسمی لست اف ام نداشته باشم؟
راستش، اونموقع که این برنامه رو معرفی کردم، ورژن همون موقع پلاگین اسروبل روش نصب بود و نیازی به کلاینت خود لست اف ام نبود....اما تو ورژنای جدیدش اینو ندیدم.در هر حال، حتی اگه تو ورژنای جدیدش نیاز به کلاینت داره، اما بدون نیاز به شیلتر شکن و تنظیم سرور و این چیزا اسکروبل میکنه.هربار هم که باهاش آهنگ گوش کنی و به نت وصل نباشی، لیست آهنگا تو خود کلاینت لست اف ام سیو میشه و در اولین اتصال به نت میره تو سایتش....اگه خواستی، میتونم اون نسخه ی قبلیشو که پلاگین لست اف ام روش نصب بود واست آپ کنم، امشب نمیتونم، فردا آپش میکنم و همینجا میذارم....این ورژن 3 این برنامه کلی نسخه داره، هر دو روز یبار میبینم یه آپدیت واسش اومده.الان فکر کنم Build 985 ـش اومده باشه !نقل قول:
گفتی خودش اسکرابلر داره و بدون نیاز به هیچ پلاگین و چیزی اسکرابل میکنه . ولی من یه نگاه به تنظیمات انداختم گویا نیاز به برنامه کلاینت last fm داره که روی کامپیوتر نصب کنیم.
من هیچ جایی در تنظیمات کادر هایی برای یوزرنیم و پسورد اکانت لست اف ام نمیبینم. بنابراین فکر میکنم این برنامه خودش مستقلا و مستقیما نمیتونه اسکرابل کنه.
درست میگم؟
پلاگینی که بشه از نت دانلود کرد رو نمیدونم، اما همونطور که گفتم، رو چنتا نسخه قبلترش از اول نصب بوده !نقل قول:
این Aimp3 براش پلاگین اسکرابل موجود هست که نصب کنم و دیگه نیازی به برنامه رسمی لست اف ام نداشته باشم؟
ممنون میشم ورژن قبلیش که خودش اسکرابل میکرد رو بذاری.
فکر نکنم تفاوت چندانی بین ورژن های قیلی و ورژن آخرش باشه نه؟
از این برنامه اسکرابلر خود لست اف ام بدم میاد. خیلی دست و پاگیره.
--------
الان فایل یک تکه flac هیچی تگ نداره ، محتویات cue رو برای ترک ها لیست میکنه توی این پلیر.
میگی یعنی خود برنامه (که اسکرابلر داشته باشه) محتویات cue رو به مثل تگ ها باهاش رفتار میکنه و اسکرابلشون میکنه؟ میگم شاید چون فایل یه تکه flac هیچ تگی نداره هیچی اسکرابل نکنه و محتویات cue رو صرفا برای نمایش نشون میده . نمیدونم.
--------
الان فایل یک تکه flac هیچی تگ نداره ، محتویات cue رو برای ترک ها لیست میکنه توی این پلیر.
میگی یعنی خود برنامه (که اسکرابلر داشته باشه) محتویات cue رو به مثل تگ ها باهاش رفتار میکنه و اسکرابلشون میکنه؟ میگم شاید چون فایل یه تکه flac هیچ تگی نداره هیچی اسکرابل نکنه و محتویات cue رو صرفا برای نمایش نشون میده . نمیدونم.
سلام چرا همه ی فایل های صوتی کامپیوتر من فرمتشون یا flac یا ape هست؟ هر کدومشون چه فرقی با mp3 معمولی دارن و چرا 30 مگ حجم اشغال میکنن؟
حجم فایل هایی که فرمتشون FLAC هست تقریبا سه برابر Mp3 هست و به مراتب کیفیت بالاتری داره.به خاطر همین فضای بیشتری اشغال میکنن.نقل قول:
FLAC در حقیقت به همون فایلی گفته میشه که از ورژن اورجینال ایمیج گرفته شده.پاور تو تاپیک گفتگوی آزاد یه سری توضیحات کامل گذاشته بود که بگردی میتونی پیدا کنی.
تفاوت کهه داره، تو خود سایتش هر نسخه ی جدیدی که میاد، نوشته شده که چه چیزاییش اصلاح شدن و یا اضافه شدن، مثلاً تو نسخه آخری که اومده، نوشته که مشکل نویز انتقال بین ترک ها حل شده، هرچند که من نویزی حس نمیکردم، لابد تو موارد کمی اتفاق افتاده و مردم اینا رو گزارش دادن و درست شده.در مورد اسکروبل هم بله، خود برنامه ترک ها رو تک تک اسکروبل میکنه و نیازی نیست خودت جداشون کنی، فقط کافیه فایل Cue رو بذاری بقلش. اینم از اون نسخه ای که میگفتم:نقل قول:
هرچند که خودم الان این جدیده رو ترجیح میدم که با کلاینت خود لست اف ام هست، آخه بعضی وقتا میخوای زود یه سری توضیحات در مورد اون گروهی که داری ازش آهنگ گوش میدی بخونی یا اینکه ببینی سبکش دقیقاً چیه و یا اینکه چقد تو لست اف ام معروفه، اینجوری زود میتونی با اون کلاینت خیال خودتو راحت کنی و نیازی به دردسر و این چیزا نداره !کد:http://www.uploadbaz.com/3d73mp4i5tcx
بطور خلاصه بگم، این دو فرمت، فرمت های Loseless هستن، یعنی تو فرایند انکودینگشون، فشرده سازی انجام نمیشه و تقریباً همه صداهای اصلی فایل صوتی موجودن کیفیت خیلی بالایی دارن اما تو MP3 و فرمتای امثالش، یه سری صداها حذف میشن و بعبارتی Lossy نامیده میشن. همونطور که حسین جان گفت، تو تاپیک گفتگوی آزاد قبلاً در مورد اینا توضیحاتی داده شده.نقل قول:
سلام چرا همه ی فایل های صوتی کامپیوتر من فرمتشون یا flac یا ape هست؟ هر کدومشون چه فرقی با mp3 معمولی دارن و چرا 30 مگ حجم اشغال میکنن؟
ممنون بابت آپلود : )
خب من این ورژن رو نصب کردم، یوزر نیم و پسورد رو هم وارد کردم.
اول با فایل های MP3 معمولی ام تستش کردم،
توی لست اف ام چیزی ثبت نمیشه ! نمیدونم چرا!
توی قسمت status پلاگین اسم ترک در حال پلی رو لیست میکنه ولی توی سایت لست اف ام چیزی ثبت نمیشه.
مشکل ------ هم وجود نداره چون با چیز پی ان وصل ام.
مشکل چیه الان؟!
خب من واسه این چیزا مستقیما به خود سایت لست اف ام سر میزنم. سایت مجبوبم هست : )نقل قول:
هرچند که خودم الان این جدیده رو ترجیح میدم که با کلاینت خود لست اف ام هست، آخه بعضی وقتا میخوای زود یه سری توضیحات در مورد اون گروهی که داری ازش آهنگ گوش میدی بخونی یا اینکه ببینی سبکش دقیقاً چیه و یا اینکه چقد تو لست اف ام معروفه
البته فکر کنم تند تند تایپ کردی و مطلب تو ذهنت به هم ریخت. تو فرمت ها Lossless فشرده سازی انجام میشه ولی این فشرده سازی با از دست دادن داده ها همراه نیست --> LossLess ولی فرمت های Lossy هم فشرده سازی دارن و هم مقدار قابل توجهی از دست دادن اطلاعات صوتی.نقل قول:
تا اینجا تجربۀ شخصیم اینطوری بوده که فرمت های Lossless کیفیت خیلی بالاتری دارن و اگر در هنگام انتخاب دقت کنید که مثلاً EAC Flac یا EAC Ape و ... باشن اون دقیقاً برابر با همون نسخۀ اصلیش هست (Exact Audio Copy) که فشردگی چند درصدی داره (مثلاً 500 مگ به جای 700 مگ که در Audio CD هست) و اطلاعات صوتی رو هم از دست نداده.
دوباره تجربۀ شخصیم در مورد اینکه چه آهنگ ها و آلبوم هایی رو Flac بگیریم یا نگیریم و ارزش داره که mp3 320 رو ول کنیم و flac دانلود کنیم به این نتیجه رسیدم.
1. کیفیت flac قطعاً قابل مقایسه با mp3 نیست البته باید دید چه کسی داره گوش میده و تا چه حد حاضره هزینه کنه چون هم موضوع دانلود کردنش مطرحه و هم ذخیره سازیش.
2. نوع و سبک و مود موسیقی مهم هست. یکم توضیحش طولانی میشه. با گوش من و توانایی درک موسیقی من این نتیجه به دست اومد:
در هر حال mp3 یک حالت wash out در فرکانس های بالا داره. یعنی مثلاً صدای سیمبال های درام در سبک های متال در mp3 320 با وضوح کامل شنیده نمیشه و یه حالت خفیف قاطی شدن یا از پشت شیشه شنیده شدن داره که در flac و ape اینطوری نیست. حتی در حجم های صداهای کم، باز تو mp3 یه چیزایی شنیده نمیشه. من خودم امتحان کرد. در مورد اول که گفتم آلبوم متالی بود که mp3 320 V0 (بهترین ورژن ممکن) داشتم و بعد که flac دانلود کردم وضوح صدا قشنگ قابل درک بود و یک رزولوشن خیلی خوبی داشت که صداهای زیر تر که خیلی سریع نواخته میشدن مانند سیمبال ها یا بعضی سولوهای سریع گیتار خیلی وضوح عالی ای داشتن و برخلاف mp3 که یه حالت پیوستگی و گنگ بودن دارن.
در مورد دوم یعنی صداهایی با حجم پائین و به صورت بک گراوند یا ساند اسکیپ هم باز امتحان کردم بین mp3 256 و flac که در وقتی صدا رو خیلی خیلی زیاد میکردم در ورژن mp3 شنیده میشدن که دیگه موسیقی آزار دهنده میشه ولی در فرمت flac در حالت صدای معمولی هم شنیده میشن. اصلاً قبل از شنیدن ورژن flac نمیدونستم همچین صداهایی تو اون آهنگ هست که صدا رو بلند کنم و بشنومشون.
3. آلبوم های پراگرسیو راک رو چند تا flac عالی گرفتم. با اینکه خیلی خوب بود ولی یه نکته رو برام مشخص کرد. قسمت های امبینت و کم سر و صدا تر چندان فرقی نداشت چون در اونجا هدف میکس کامل انواع کیبرد ها و سینت ها هست و رزولوشن خاصی مد نظر نیست.
با توجه به این نکات توصیه ام اینه:
اگه آلبوم های شاهکاری دارین که در سبک های متال هستن و شما به نوعی آیدیو فولی دارین :31: یعنی به کیفیت بهتر معتاد هستین flac حتی در کامپیوتر هایی با کارت صدای آنبرد و اسپیکر های Sterio 2.0 خودش رو نشون میده. قطعاً آلبوم هایی که سالی یه بار بهشون گوش میدین دلیلی برای دانلود نسخۀ flac شون وجود نداره.
در مورد موزیک های خلوت تر یا موزیک های سبک امبینت و مشابه که هدف اصلی ایجاد یک صدای واحد از مخلوط کردن سازهاست و فرکانس های بالا و صدای زیر تر وجود نداره همون mp3 320 هم کفایت میکنه مگر اینکه یک سری جزئیاتی در آهنگ وجود داشته باشه که دوست داشته باشین بشنوین.
اگر کلاً آهنگ رو فقط برای ساکت نبودن محیط میخواین و یا اینکه مثل خیلی از کارهای بازاری برای دمبلو دیمبو که همون mp3 128 هم زیاده.
به طور کلی (سیستم معمولی ولی خوب + گوش خیلی خوب + سبک های پرسرعت و با صدای بالا) یا (سیستم صوتی بالا + گوش خوب + سبک های پرسرعت و با صدای بالا) --> Lossless
ولی (سیستم صوتی معمولی یا مثلاً iPod ها و مشابه + گوش معمولی + سبک های آرومتر و خالی تر و یکدست تر) همون فایل های Lossy.
همینی که خودت گفتی....اینجا این بچه های خوابگاه نمیذارن آدم حواسش جمع باشه، تا میام یه کاری کنم هی اذیت میکنن :31:نقل قول:
البته فکر کنم تند تند تایپ کردی و مطلب تو ذهنت به هم ریخت. تو فرمت ها Lossless فشرده سازی انجام میشه ولی این فشرده سازی با از دست دادن داده ها همراه نیست --> LossLess ولی فرمت های Lossy هم فشرده سازی دارن و هم مقدار قابل توجهی از دست دادن اطلاعات صوتی.
خوب تو همون قسمت استاتوس، تو قسمت ارورش چی مینویسه ؟ اگه اروری نداشته باشه باید بنویسه اوکی وگرنه مشکل رو همونجا میزنه، بعدشم جلوی اسم ترک تو همون قسمت استاتوس، تو پرانتز یه ثانیه شمار میذاره که داره کم میشه، این مال مدت زمانیه که واسه ی اسکروبل شدن آهنگ مونده هست. یه نکته ی دیگه اینه که در حال پخش آهنگ، قبل از تمام شدن مدت اسکروبلش، این برنامه تو سایت لست اف ام نشون نمیده که داری چیزی رو پلی میکنی، برخلاف حالت عادی، اما بعد از تموم شدن اون مدت میره تو لیستت. من امروز همین نسخه رو دوباره واسه ی امتحان رو لب تاپم نصب کردم و دو سه تا آهنگ باهاش اسکروبل کردم !نقل قول:
ممنون بابت آپلود : )
خب من این ورژن رو نصب کردم، یوزر نیم و پسورد رو هم وارد کردم.
اول با فایل های MP3 معمولی ام تستش کردم،
توی لست اف ام چیزی ثبت نمیشه ! نمیدونم چرا!
توی قسمت status پلاگین اسم ترک در حال پلی رو لیست میکنه ولی توی سایت لست اف ام چیزی ثبت نمیشه.
مشکل ------ هم وجود نداره چون با چیز پی ان وصل ام.
مشکل چیه الان؟!
واسه ی اطلاعات هم خوب من منظورم بیشتر همون دم دسترس بودنش هست، دیگه نیازی نیست واسه ی هر آرتیستی یه صفحه تو مرورگر باز کنی، همچنین واسه ی Love کردن ترک ها هم تو این پلیر دکمه ای گذاشته نشده، باید بری از تو خود سایت لاوش کنی یا اینکه از خود کلاینت استفاده کنی که این دکمه رو داره !
بله خطای authorization failed رو داد.نقل قول:
ولی چند بار چک کردم یوزر نیم و پسورد ام رو صحیح وارد کردم.
نمیدونم چرا این خطا رو داده بود!
منظورش مشکل در چیز دیگریست؟
یادم نمیاد تا حالا همچین اروری واسم داده باشه. من یبار واسم ارور داده بود اونم بخاطر تنظیم نبودن زمان و تاریخ دستگاهم بود و اسکروبل نمیکرد، اما اینکه نتونه آثورایز کنه تا حالا واسم پیش نیومده بود. میتونی تو خود سایت برنامش بری و مشکلت رو مطرح کنی....اگه چیز شکن وصله، یبار بدون اون برو یا اینکه اگه قطعه وصلش کن و بعداً اینو بزن، مطمئن شو که بزرگ و کوچیک بودن حروف رو رعایت کنی.تا جایی که یادمه یوزر لست اف ام ـت یه حرف بزرگ داشت. همچنین اینجور مشکلات بعضی وقتا میتونه بخاطر سرعت پایین اینترنت باشه، مثل یاهو و خیلی برنامه های دیگه که بعضی وقتا بدلیل کندی سرعت نت یوزر و پس رو قبول نمیکنن !
نه سرعت اینترنتم خوبه بد نیست این چند وقت.نقل قول:
بدون چیز پی ان و اینا هم امتحان کردم هیچ فرقی نکرد.
جلوی اون authorization failed مینویسه Bad Time
من چک کردم تاریخ و ساعت ویندوزم کاملا درسته.
یه زمانی اون برنامه رسمی اسکرابلر لست اف ام رو نصب کرده بودم اسکرابل نمیکرد. اگه یادم باشه میگفتن با زمان و تاریخ ویندوز مشکل داره. زمان و تاریخ رو درست کردم ولی باز مشکل حل نشد. اون زمان که باگ داشت این برنامه.
الان احساس میکنم این اسکرابلر Aimp3 هم مشکلی از همون جنس داره.
شاید اگه خود برنامه اسکرابلر لست اف ام رو هم نصب کنم نتونه اسکرابل کنه.
-------------
تاریخ و زمان ویندوزم درسته ولی با پلاگین وینمپ که اسکرابل میکنم توی لست اف ام آهنگی رو که همین الان گوش دادم رو مثلا مینویسه 11 ساعت پیش گوش دادی!
این بخاطر استفاده از چیز پی ان و اینا نیست که مثلا از آمریکا وصل میشم و سایت بر مبنای ساعت آمریکا ساعت الان من رو شیفت بده؟!
بعیده، چون مجتبی هم گفت همین امروز آزمایشی نصبش کرده (همون ورژن رو) و مشکلی در اسکروبل نداشته ...نقل قول:
الان احساس میکنم این اسکرابلر Aimp3 هم مشکلی از همون جنس داره.
اینم چندان محتمل نیست. با این حال، اکانت ساکس دم دستت نیست تست کنی ؟!نقل قول:
این بخاطر استفاده از چیز پی ان و اینا نیست که مثلا از آمریکا وصل میشم و سایت بر مبنای ساعت آمریکا ساعت الان من رو شیفت بده؟!
هر چند که فکر میکنم فیلتر اسکروبل چند وقتیه برداشته شده (اگه دوباره فیلتر نشده باشه)
یعنی بدون VP-N نباید مشکلی باشه
خب اون ورژن قبلی که جواب نداد مجبور شدم همون برنامه اصلی لست اف ام رو نصب کنم.
بنابراین همون ورژن آخر Aipm3 رو هم نصب کردم دوباره.
مثل گذشته باز برنامه لست اف ام پیغام خطا داد به خاطر مشکل تنظیمات زمان.
دفعه قبل سر همین مشکل بود که بی خیال این برنامه شدم.
این بار هم همین مشکل بود، هی به تنظیمات زمانی ویندوز مثه سینکرون شدن و نشدن و منطقه جغرافیایی و اینا ور رفتم جور نمیشد تا اینکه نهایتا یه جوری شانسی درست شد! (قبلا که ترتیب گزینه ها به همین شکل الان بود کار نمیکرد ولی الان کار میکنه)
خلاصه بالاخره هر جوری بود درست شد.
الان کار میکنه و ترک ها اسکرابل میشن. هم تک ترک ها و هم آهنگ های داخل فایل های یک تکه ایمیج.
ممنون : )
عقل که نباشه ها جون به عذابه!
کلی فایل flac یکپارچه حجیم دارم از گذشته تا به الان روی کامپیوتر. این قضیه فایل های cue رو نمیدونستم چیه. میگفتم ازین آت و اشغال های غیر ضروری همراه فایل هاست! خب فرقش رو هم احساس نمیکردم چون پلیرهایی که باهاشون flac رو اجرا میکردم واسه اینکار ساخته نشده بودند و حتی با وجود فایل های cue نمیتونستند آهنگ های داخل ایمیج رو از هم تفکیک کنند.
هی باید دستی آهنگ رو میزدم عقب جلو!
اسکرابل و اینها هم که نمیشد.
مخصوصا برای موسیقی های کلاسیک این مشکل رو داشتم، چون اکثر آثار کلاسیک ام بصورت flac یکپارچه هستند. چاره دیگه هم نبود چون توی اینترنت آثار کلاسیک اکثرا بصورت فایل های یکپارچه flac,ape و اینها آپلود میشن که ایمیج گرفته شده اند و سخت میشه یا بعضا اصلا نمیشه بصورت ترک بندی شده اثری رو گیر آورد.
این همه مدت این همه کارهای کلاسیک که گوش دادم اسکرابل نمیشد :(
الان این برنامه aimp3 خیلی عالیه و کارهام رو راه میندازه. همون چیزایی که نیاز داشتم رو داره. ترک های فایلهای ایمیج رو تشخیص میده، اسکرابل میکنه میشه آهنگهای داخلش رو جداگونه توی پلی لیست اد کرد و...
تازه الان دو روزه دارم آهنگ های کلاسیک داخل فایلهای ایمیج ام رو اسکرابل میکنم.
برنامش هم خیلی خوش دست و دوست داشتنیه. کاملا به نیازهای کاربر و به راحتی کاربر فکر کردند. از روس ها بعید بود به این چیزا هم فکر کنند!
ضمنا توجه کردم کیفیت پخش اش هم از winamp بهتره. winamp صدا ها رو یه کم بم پخش میکنه. پیداست محدودیت داره در پخش فرکانس های بالای آهنگ ها. ولی این Aimp3 صداها رو شفاف تر پخش میکنه و صداهای زیر آهنگها واضح تر شنیده میشن.
چه اسکین های زیبا و باحالی هم داشت توی سایت اش. امتحانشون کردم.
کلا خیلی خیلی حال کردم با این پلیر.
جوری که وینمپ و اینها رو کلا گذاشتم کنار !
کارت درسته مجتبی : )
کلاً دیگه تکه تکه کردنشون رو بیخیال شدی دیگه ؟! : دی
اسپلیت میکردی، میتونستی با جت اودیو خروجی صدای بهتری هم بگیری
+ اینکه میشد خارج از کامپیوتر، مثلاً با گوشی یا پلیرهای دیگه هم گوش داد ...
اما Aimp3 هم عالی است ...
کاملاً نیاز یه کاربر رو جواب میده ...
تأیید ... ! :40:نقل قول:
آره منم میخواستم بگم که split کنی و با جت آیدیو گوش کنی خیلی کیفیت خوبی میگیری ولی هی یادم رفت. من خودم از Medieval CUE Splitter استفاده میکنم که قبلاً مجتبی معرفی کرده بود و واقعاً عالیه.
نه اتفاقا موضوع بعدی که میخواستم مطرح کنم همین بود!نقل قول:
واسه اسکرابل پای کامپیوتر همون aimp3 کفایت میکنه ولی واسه ریختن روی پلیر ام و اینها میخوام استخراج کنم.
آره ولی خب اونم درد سر های خودش رو داشت مخصوصا اینکه کارایی چیزی به اسم cue رو نمیدونستم و با این حساب باید خودم هی عقب جلو میزدم تا به زمان سر و ته آهنگ ها برسم و اینها . فکر کن فایلهایی با بالای 50-60 قطعه آهنگ داخلش...نقل قول:
اسپلیت میکردی، میتونستی با جت اودیو خروجی صدای بهتری هم بگیری
+ اینکه میشد خارج از کامپیوتر، مثلاً با گوشی یا پلیرهای دیگه هم گوش داد ...
کلا تو این قضیه خیلی خجسته عمل میکردم!
کلا آدم فنی نیستم! :31:
چه خوب، باشه امتحان میکنم.نقل قول:
اون وقت کرک و اینای درست حسابی هست واسه این برنامه ؟
-----------
یه چیزی که برام خیلی مهمه اینه:
این جور برنامه ها این امکان رو دارند که بتونند فقط "یک آهنگ معین" رو از یک فایل یک تکه استخراج کنند؟
فرض کنید من یک فایل flac یک تکه دارم که شامل ده ها آهنگ هست،cue هم داره همراهش. حالا من مثلا فقط آهنگ 12 هم این فایل رو میخوام جداگانه داشته باشم و مثلا بریزم روی mp3 پلیر و با بقیه ترک ها کاری ندارم.
این امکان هست که اون برنامه فقط اون ترک رو استخراج کنه و دیگه لازم نباشه بشینه کل 40-50 تا آهنگ اون فایل رو تکه تکه کنه که من صرفا اون یکی ترک مورد نظرم رو بدست بیارم ؟!
برنامه ای هست که بتونه فقط همون ترک هایی که مورد نظرمون هست رو از فایل استخراج کنه ؟؟
راستی، یه نکته ای رو درباره ی این پلیر AIMP3 بگم: وقتی نصبش میکنید، با خودش یه تگ ادیتور خیلی خوبی هم نصب میشه که بازم برنامه نویسیش کار خود گروه سازندشه.وقتی تو محیط پلیرش هستید، کلیدای ترکیبی Ctrl+T رو بزنید تا تگ ادیتورش باز بشه.
یه چیز دیگه: اینکه وقتی دارید با همین روش Cue آهنگ گوش میدید، بازم میتونید تگ آهنگا رو عوض کنید که این خودش خیلی چیز خوبیه، اکثر پلیر ها این امکان رو ندارن که سر همین مجبور میشید فایلا رو جدا کنید و بعدش تگا رو ادیت کنید !
نقل قول:
یور ولکام ،گایز...:دینقل قول:
تأیید ... !
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
همون برنامه ای که پاور جان اسمشو نوشت، وقتی فایل Cue رئ بهش میدی، بقل اسم آهنگا یه جای تیک میذاره که یعنی میخوای این آهنگو واست جدا کنه یا نه ! کل فرایند جدا کردنشم کمتر از 30 ثانیه وقت میگیره ....نقل قول:
این جور برنامه ها این امکان رو دارند که بتونند فقط "یک آهنگ معین" رو از یک فایل یک تکه استخراج کنند؟
فرض کنید من یک فایل flac یک تکه دارم که شامل ده ها آهنگ هست،cue هم داره همراهش. حالا من مثلا فقط آهنگ 12 هم این فایل رو میخوام جداگانه داشته باشم و مثلا بریزم روی mp3 پلیر و با بقیه ترک ها کاری ندارم.
این امکان هست که اون برنامه فقط اون ترک رو استخراج کنه و دیگه لازم نباشه بشینه کل 40-50 تا آهنگ اون فایل رو تکه تکه کنه که من صرفا اون یکی ترک مورد نظرم رو بدست بیارم ؟!
برنامه ای هست که بتونه فقط همون ترک هایی که مورد نظرمون هست رو از فایل استخراج کنه ؟؟
دوستان این پلیر AIMP3 از jetaudio بهتره ؟ میشه برتریشو به جت اودیو بگید ممنون میشم
آره تگ ادیتورش هم خیلی خوبه. یه جوری ساختنش که برای ادیت تگ یه لیست آهنگ هم راحت باشی. و هی نخوای شصت بار کلیک کنی و اینها.نقل قول:
راستی، یه نکته ای رو درباره ی این پلیر AIMP3 بگم: وقتی نصبش میکنید، با خودش یه تگ ادیتور خیلی خوبی هم نصب میشه که بازم برنامه نویسیش کار خود گروه سازندشه.وقتی تو محیط پلیرش هستید، کلیدای ترکیبی Ctrl+T رو بزنید تا تگ ادیتورش باز بشه.
یه چیز دیگه: اینکه وقتی دارید با همین روش Cue آهنگ گوش میدید، بازم میتونید تگ آهنگا رو عوض کنید که این خودش خیلی چیز خوبیه، اکثر پلیر ها این امکان رو ندارن که سر همین مجبور میشید فایلا رو جدا کنید و بعدش تگا رو ادیت کنید !
ضمنا یه خوبی دیگه این پلیر اینه که حروف غیر انگلیسی توی تک های آهنگ ها توش به هم نمیریزه.(یا خیلی کم پیش میاد بهم بریزه)
من آهنگ های غیر انگلیسی مختلف زیاد گوش میدم و یه مشکلم این بود که حروف الفبای غیر انگلیسی توی winamp بهم میریخت. زبان های محتلف هم روی ویندوز نصب میکردم حل نمیشد و تازه توی همدیگه تداخل پیدا میکردند. باز بهم میریختند.
و آهنگ ها اشتباه اسکرابل میشد.
الان با این پلیر حروف غیرانگلیسی رو باهاشون مشکل نداره و بهم نمیریزه.
ضمنا جالبه که با اینکه این پلیر امکاناتش از وینمپ خیلی بیشتره ولی خیلی سریع تر از وینمپ بالا میاد. لایت تره.
آره خیلی راحت و تمیز ترک ها رو استخراج میکنه.نقل قول:
همون برنامه ای که پاور جان اسمشو نوشت، وقتی فایل Cue رئ بهش میدی، بقل اسم آهنگا یه جای تیک میذاره که یعنی میخوای این آهنگو واست جدا کنه یا نه ! کل فرایند جدا کردنشم کمتر از 30 ثانیه وقت میگیره ....
راستی برای ادیت cue ها همین برنامه هم خیلی خوب و راحته .
این یکی برنامه هم که معرفی کردی خیلی عالیه.
این مشکل شاید مستقیما به اینجا مربوط نشه ولی همینجا میپرسم.
راهی برای تعمیر و درست شدن فایلهای rar چند قسمتی مشکل دار وجود داره؟
برنامه ای چیزی براش وجود داره؟
امیدی هست؟
الان 500 مگ موسیقی بصورت فایل rar دانلود کردم در 5 فایل(5 بخش) ولی unrar میکنم دقیقا "در پایان عملیات" خطای crc میده.
کاریش میشه کرد؟
خطای crc وجود داشته باشه آیا باز راهی هست برای بازیابی اطلاعات ؟! من که نا امیدم.
خود گزینه repair از winrar هم که مسخرست و تا حالا که هیچ وقت دردی رو دوا نکرده برام.
کاریش میشه کرد؟
آدم زورش میاد...
خب محمد از Keep Broken File استفاده کن تا حداقل تا همون جایی که سالمه رو استفاده کنی ...نقل قول:
جاش رو هم که دیدی دیگه، وقتی Extract رو میزنی، میخوای Place رو مشخص کنی که کجا بریزه، اون پایین سمت چپ دو تا تیک هست، یکیش نوشته Keep Broken Files ...
اون رو بزن ...
بله اونو میدونم.نقل قول:
مشکل اینه که این یک فایل Flac بزرگ یک تکه هست.
چند سری فایل نیست که بقیه رو که سالمند رو نگه دارم.
انتهای همین یک فایل هست که خرابه.
ضمنا برای احتیاط آخرین ورژن winrar رو هم نصب کردم.
در حین دانلود این 5 فایل هم هیچ مشکل دانلودی بوجود نیومد که مثلا یهو وسط دانلود یه فایلی اینترنت قطع بشه یا کامپیوتر ریست شه و این چیزا که فایل حین دانلود خراب بشه. یعنی مشکل خرابی فایل موقع دانلود کردن بوجود نیومده.
پ.ن: الان دوباره چک کردم، خطای crc نداده بود، میگه فایل آخری(پنجمی) خرابه.
شایدم نسخه قبلی خطای crc اعلام میکرد و این نسخه جدید فایل رو خراب اعلام میکنه!
این پلیر Aimp3 رو که برای اجرای آهنگ ها استفاده میکنم، داشت خوب پیش میرفت ولی یه بار قاط زد و تنظیمات و چیزهایی که براش تعیین کرده بودم(مثل اسکین، پلی لیست ها...) رو فراموش کرد و به حالت کاملا پیش فرض اولیه برگشت.
ضمن اینکه ظاهر پلیر بهم ریخته شده یعنی نوشته های گزینه های پلیر ناپدید شده(گزینه ها کار میکنند ولی نوشته هاشون ناپدید شده اند)
خب از لحاظی مشکلی نیست دوباره برنامه رو نصب کنم،ولی چیزی که برام خیلی مهم هست play list هایی بود که ساختم و الان در برنامه نشونشون نمیذه دیگه.
کلی نشستم تعداد زیادی آهنگ های هارد رو دستچین کردم و چندین سری play list ساختم، ولی طبق معمول بی احتیاطی کردم و ازشون ذخیره نگرفتم به روی هارد(save play list نکردم).
ولی از طرفی خود برنامه حتما برای خودش این پلی لیست ها رو در جایی ذخیره میکنه دیگه که وقتی برنامه سالم بود با اجرای برنامه پلی لیست ها رو نشون میداد.
در خود فولدر محل نصب برنامه کاملا گشتم ولی فولدر یا فایلی که به نظر خودم مربوط به ذخیره playlist ها باشه رو پیدا نکردم.شایدم من تشخیص اش نمیدم.
درایو سیستم(C) رو هم سرچ زدم کلمه Aimp3 رو که ببینم آیا تنظیمات کاربری رو در درایو سیستم ذخیره کرده. ولی سرچ فقط shortcut برنامه رو پیدا کرد و هیچ فایل یا فولدری رو به اسم aimp3 در درایو C پیدا نکرد.
حالا من موندم چطور به فایل ذخیره پلی لیست ها دست پیدا کنم یا بازیابی اش کنم. مطمئن نیستم الان که برنامه قاط زده اصلا پلی لیست های برنامه کلا از روی هارد از بین رفته اند یا نه.
من احساس میکردم اینها در فایلی چیزی ذخیره هستند فقط الان برنامه قاط زده و گمشون کرده اون موارد ذخیره شده رو.
از طرفی یک نشونه خوب دارم و اون اینکه برنامه رنکینگ آهنگ هام (5 ستاره، 4 ستاره دادن و اینها به آهنگ ها ) روی هارد رو الان کاملا در حافظه داره و باقی مونده اند.
من میگم اگه قرار به از بین رفتن واقعی تنظیمات و موارد ذخیره شده کاربر بود، این ستاره دهی ها هم از بین میرفت ولی الان موجود هست.
پس احتمال میدم برنامه صرفا پلی لیست ها رو گم کرده یا نمیتونه بار گزاری کنه.
میتونید یه جوری محل ذخیره پلی لیست های این برنامه(فایل و فولدر اش) روی هارد رو پیدا کنید؟
که من اون فایل یا فایل ها رو ذخیره بگیرم و بلکه بتونم بازیابی و بارگزاری اش بکنم در برنامه.
ممنون : )
محمد جان باید اینجا باشه
C:\Users\Hossein\AppData\Roaming\AIMP3\PLS
واسه من که اینجاست
اگه سرچ کردی پیدا نشده احتمالا پاک شده
البته میتونی یکار دیگه هم انجام بدی، برنامتو آپگرید یا داون گرید بکن. برو یه نسخه دیگه ازش دانلود کن و نصب کن، موقع نصب میره رو حالت آپدیت و اینجوری معمولاً تنظیماتی که خودت انجام دادی محفوظ میمونن، شاید با این روش بتونی درستش کنی...
این کار رو کردم و آخرین ورژن برنامه رو سر جای قبلی نصب کردم که آپدیت کرد ولی فرقی نکرد و پلی لیست ها موجود نیستند.نقل قول:
ممنون : )نقل قول:
محمد جان باید اینجا باشه
C:\Users\Hossein\AppData\Roaming\AIMP3\PLS
واسه من که اینجاست
اگه سرچ کردی پیدا نشده احتمالا پاک شده
البته ویندوز ام xp هست و مسیر معادلش کمی فرق میکنه ولی بهر حال من کلمه aimp3 و PLS رو در درایو C سرچ میکنم هیچ چیزی پیدا نمیکنه.
انگار واقعا فایل های پلی لیست از روی هارد از بین رفته.
-------------------------------------------
راهی هست که بشه اون فایل های پاک شده رو از روی هارد بازیابی کرد؟
با این برنامه های بازیابی فایل های پاک شده.
منظورم راهی برای بازیابی فقط همون فولدر مربوط به aimp3 در درایو C هست. یعنی از لیست فایلهای پاک شده بشه اون فولدر رو فقط انتخاب کرد و بازیابی کرد.
چون تجربه کردم که این برنامه ها اگه باهاشون چیزهای زیادی رو روی درایو C بازیابی کنیم اصلا ویندوز رو بهم میزنند اون فایلهای قدیم بازیابی شده که بعضی هاشون سیستمی هستند.
یک راهی که بشه باهاش فقط همون فولدر مربوطه رو بازیابی کرد اگر قابل بازیابی باشه.