میتونی xxib2 بریزی ... فارسی میخونه واسه تایپم میتونی از برنامه استفاده کنینقل قول:
Printable View
میتونی xxib2 بریزی ... فارسی میخونه واسه تایپم میتونی از برنامه استفاده کنینقل قول:
از شما ممنونم
سلام به همه دوستان عزیز
من ورژن گوشیم اینه BP=DJHI2
BP compile data=SEP 18 2008
AP code=DJHJ4
AP CSC=THRHJ1
رفتم مایکروتل گفتن آپدیت جدید تر از این ندارن و میگفت آپدیتهای جدید تر از ایینم تاثیری رو باتری نگه داشتن نداره...میخواستم نظرتون رو بدونم و اینکه ارزش داره آپدیت کنم؟ SMS فارسی نمیدم اما میخوام فارسی رو بخونه...از نظر نگه داشتن شارژ این ورژنی که دارم بهتره یا XXIB2 ؟
ممنون از کمکتون و منتظر جوابتونم
با سلام مي خواستم بدونم كه ايا برنامه اي براي هك 8510 اومده يا نه من كه هرچي دستم اومد زدم ولي فايده نداشت .ممنونم
سلام
من میزنم که برای آپدیت بره ارور میده و میگه که مدل گوشی شما رو شناسایی نمی کند در ضمن چه جوری میشه از فالهای اپدیت که دانلود کردم استفاده کنم.
بله به روش hellox2 هک کنید. آموزش مربوط در انجمن هک گوشی های موبایل هستش.نقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=280
اگه با سامسونگ پی سی استودیو میخواهید آپدیت کنید که احتمال جواب گرفتن خیلی کمه چون هر روزنقل قول:
فایل های آپدیت تعداد کمی از گوشی های سامسونگ در سرورش قرار میگیره. شما به چه فریموری
میخوای آپدیت کنی ؟
دوست عزیز می خوام از این وژن I850XXIB2 استفاده کنم.نقل قول:
واسه من دكمه All Download خاموشه . چيكار كنم . تمام مراحلو مو به مو رفتم . :41:
آقا سوال من شاید عجیب باشه اینترنت من ذغالیه دور ور ما هم کسی i8510 رو آپدیت نمیکنه نمایندگی هم میگه آپدیت جدیدی نداره راهی هست که بدون اینترنت یا فایلی کم حجم باشه که گوشیرو آپ کنم یا نه مرسی:41:
کسی جواب ما رو نمی ده؟
اینترنت من دیال اپه
خواستم بدونم برای آپدیت گوشی اول باید فایل ها رو دانلود کنم و بعدش توی چند دقیقه اپدیت میشه یا اینکه باید در تمام مدت اپدیت باید به اینترنت وصل باشه؟
اگه همزمان با اپدیت نیازی به وصل شدن به اینترنت نیست من میتونم حتی تا 100 یا 200 مگ هم دانلود کنم در صورتی که زمان اپدیت نیازی به وصل شدن نباشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید
شما ميتوني فايل فلشو دانلود كني بعدش بريزي رو گوشي يني احتياجي نيست گوشي وصل باشه
الان با گوشي هستم وقتي اومدم پاي كامپيوتر لينك آخرين فريمور و آموزش صحيحشو ميگم
یه چیز دیگه
نمیشه برنامه ها رو روی سرور دیگه آپلود کنید. از رپیدشر رسما دیگه نمیشه رایگان دانلود کرد. لطفا یه جوری این مشکل رو حل کنید.
با عرض معذرت هنوز نرفتید پای کامپوتر:19:نقل قول:
من پست اولو خوندم درسته ... آخه قبلا تو موبايلستان اشتباه گفته بودن بعد درستش كردن
حالا شما با همين روش فلش كن
توی قسمت device mgr از طریق گزینه check for update میشه مثل 5800 با خود گوشی خودشو اپدیت کرد؟ (اگه به اینترنت وصل باشه)
راستی مشکل اصلی رو یادم رفت بگم. یعنی گفتم ولی کسی متوجه نشد.
من نمیتونم از راپیدشر .... دانلود کنم. یکی نیست یه فکری به حال ما بکنه. تنها مشکل من همینه.
بعد حتما از این نسخه pc studio باید استفاده کنیم یا همونی که توی سی دی خودش بود کارمون رو راه میندازه؟
دوباره بگم بازم یادتون نره. این لینکای راپیدشر رو لطفا یکی درست کنه. دو هفتس نمیتونم این دو فایل رو دانلود کنم
با وایرلس یا gprs نمیشه اپدیتش کرد متاسفانه
اون pc studio خودش هم میشه ولی اگه جدیدترین ورژنشو از سایت سامسونگ بگیری بهتره
آخرین ورژن همون ZXIE1 هست که من قبلاً دانلودش کردم :دی
شب که ترافیکم نامحدوده تو یه سرور دیگه آپش میکنم
4shared خوبه ؟
ناز نفست:31: هرچی باشه جز راپیدشر خوبه:46:نقل قول:
تقدیم به شما :
کد:http://www.4shared.com/file/197305690/7d73d491/I8510ZXIE1.html
من گوشیمو آپدیت کردم ZXIE1 همه چیش خوب بود عالیترم شده تازه google maps هم بهش اضافه شده ولی تنها مشکلش فونتشه کریستال فارسی رو ریختم درست شد ولی جاهای که حروف کوچیکیند شده مثل گوشیهای چینی اگه اینم درست بشه میشه نورعلانور مرسی.
من این دوتا رو می خواستم. اینی که شما معرفی کردین توی مگااپلود بود. مشکلی نداشتم و دانلود کردم. اینا رو می خوامنقل قول:
آخرین نسخه PC studio آپلود شده در راپید شیر : ( بهتره از این نسخه استفاده کنید )
کد:
بهترین ورژن برنامه Apollo برای فلش گوشی : ( جدید ترین ورژنش هست که بهتره این ورژن رو دانلود کنید . . . )کد:http://rapidshare.com/files/232725471/Samsung_PC_Studio_7_7.1.47.8.exe
کد:
کد:http://rapidshare.com/files/232717912/Apollo_6.05.7z
حواسم نبود :دی
باشه امشب apolo رو آپ میکنم
pc studio میتونی از سایت samsungmobile بگیری
منظورتون از اینکه شده مثل گوشی های چینی چیه؟ یعنی قبلا اینطوری نبوده؟ من تا حالا گوشی های چینی رو ندیدم (باهاشون کار نکردم)نقل قول:
آقا شرمنده من فردا امتحان دارم :دی
فردا شب آپ میکنم
نه بابا خواهش می کنمنقل قول:
رپیدشر شرمنده:31:
ایشالا امتحانتم خوب بدی:33:
سلام من آپدیت فارسی i8510djhi3 گیر آوردم میشه با آپدیت i8510zxie1 مخلوتش کرد یا زبانشو باهاش فارسی کرد.
دوست عزیز لطفا لینک دانلود رو اینجا هم بزارید ما هم یه حالی بکنیم:33: اگه هم بشه به پست اول اضافه کردش که دیگران هم استفاده کنن که خیلی عالی میشه :10:نقل قول:
راستی من pc studio رو از سایت سامسونگ دانلود کردم و کلی فرق داشت با اینی که توی سی دی بود.
یه گزینه phone software update هم بهش اضافه شد. اگه بخوایم از این طریق اپدیت کنیم دیگه نیازی به فایل یا برنامه دیگه ای هم هست یا نه؟ در ضمن باید در تمام مدت اپدیت هم به اینترنت وصل باشه؟ اگه اره تقریبا چه قدر طول میکشه با چه قدر دانلود میکنه؟
ببخشید حواسم نبود. همین ورژن djhi3 که فارسی هستش توی پست اول با عنوان I8510DJIC1 دویار و با عنوان I8510DJIC2 یک بار اومده. اون اولی که دوبار تکرار شده و هر دو هم از یک سرور هستن یعنی چی؟
بعد از این سه کدوم یکی بهتره؟
برای سرعت و دوام شارژ بیشتر این بهتره یا zxie1 یا xxib2 ؟
بچه یه چیزی میگم کفتون ببره :دی
دوتا فریمور جدید برای گوشی عزیزمون اومده :دی
جدیدترینش اینه که من دارم میگیرمش ببینم چجوریه ... حجمشم فقط 61 مگ هست :
i8510XEIK1 :
یکی دیگه هم هست I8510XXIJ1کد:http://s40.uploadhyper.com/download/18672/I8510XEIK1.zip
فعلاً اولیو بریزید
فعلا این اولی رو دانلود کنیم تا ببینیم چی میشه:20:نقل قول:
ولی بدون apolo من چه جوری گوشیم رو فلش کنم؟:41:
یه روز اقا حسن به جای یه فایل 6 مگی یه فایل 100 و خورده ای مگ رو اپلود میکنن:31: یه روز پی سی ورلد رو هک می کنن:41: یه روز اقا حسن امتحان دارن:10: یه روز هم که به سلامتی برای بهبود و ارتقا اینجا رو تعطیل میکنن:41:
حالا کی باید ما به کارمون برسیم نمیدونم:19:
هرچی هم توی اینترنت گشتم دنبال apolo همشون توی راپیدشر بودن
ممنون میشم یه خیری یه فکری به حالمون کنن تا ما هم به یه نون و نوایی برسیم:8:
من apolooooooooooooooo رو میخوام
در ضمن این اولی که حجمش کمه یه ریگی تو کفشش نیست؟:21:
اومدیم این اولی رو دانلود کنیم تا دو مگابایت رفت و پنچره دانلود بسته شد. به عبارتی هیچی به هیچی:41:نقل قول:
ما موندیم و یه فایل زیپ خراب
(البته بدون دانلود منیجر) از دانلود منیجر خوشم نمیاد:13:
من فک کردم حجم آپولو زیاده حالا نگا کردم دیدم 500 کیلوبایت بیشتر نیست :27:
اینم apolo :
واسه دانلود فایلهای بزرگ از IDM استفاده کنکد:http://www.4shared.com/file/200089420/82544683/I8510_Apollo_v605.html
من apolo رو دانلود کردم.
حالا وقتی گوشی رو خاموش می کنم و اون صفحه قرمز رو میارم ولی وقتی کابل رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته!!!
توی اموزش گفته که یه تغییری پیدا میشه. حتی یه عکس هم برای اموزش گذاشته شده که قسمت یک علامت زده شده برای من اتفاق نیقتاد. بقیه قسمت ها رو رفتم ولی ظاهرا برای همین یه قسمت گزینه All Download فعال نشد.
2 موضوع دیگه
1- از ویندوز ویستا استفاده می کنم. apolo با این مشکل نداره؟
2 وقتی گوشی رو وصل می کنم به کامپیوتر ویندوز یه پیغام میده که درایور samsung CDMA tecknoloji رو نمی شناسه
چه کار کنم؟
میگم یه چیز جدیدی از سایت موبایلستان کشفیدم برای فلش i8510
توی اموزش گفته بود باید دکمه های * و 7 و اون قرمزه رو نگه داریم ولی اینجا گفته بودید دکمه 4 و...
کلا یه صفحه جدید باز شده. کسی هست در این مورد توضیح بده؟
اصلا نیازی به گرفتن دکمه 4 نیست برای اون صفحه all download همون * و اون دکمه قرمز کافیه. ولی * و 7 و اون قرزمه یه صفحه دیگه میاره
اتفاقاً منم همین مشکلو دارمنقل قول:
فک کنم مشکل از ورژن pc studio هست
من رو کامپیوتر خودم با ویندوز 7 و رو لپتاپ با ویندوز ویستا و xp امتحان کردم نشد
pc studio که روی cd گوشی بودم نصب کردم بازم نشد
اون pc download ی که گزاشته بودنو ندارم متاسفانه
با 1و 4 و قرمز یه صفحه ابی میاد که فریمور رو عوض نمیکنه فقط زبونش عوض میشه ... اگه ستاره مربع 1234 مربعو بزنید بازم sw version رو زده xxib
باید با همون all download فلش بشه
اولا اون pc download دیگه چیه؟
دوما حالا می گید چی کار کنم؟
بعد از وصل کردن کابل به گوشی چه قدر طول میکشه تا شناسایی بشه؟ من 1 دقیقه صبر کردم
اصلاً زمانی برای شناسایی لازم نیست ... تا بزنیش میشناسه
نمیدونم مشکل از کجاست !
من چند وقت پیش این رو از سایت سامسونگ دانلود کردم
Samsung_PC_Studio_7.2.24.9
اگه مشکل از pc studio باشه با این که جواب نداد:41:
با اونی هم که توی سی دی بود جواب نداد
دیگه چه نسخه ای دانلود کنم؟
بدبخت شدیم
این حسن موتوری رو از فروم اخراج کردن:37:
رسما 365 روز رو برای p30world عزای عمومی اعلام می کنم:41:
بابا بدبخت میشیم بدون اقا حسن. یه p30world بود و یه آقا حسن اونم حالا که دیگه گوشیم مرده.
اومدم انگیج بزنم روی گوشیم به سلامتی رفت تو کاما:31:
حالا گوشیم داره رو به موت میشه هنوز مشکل من حل نشده. یه پیغام میده واسه درایور اون هنوز حل نشده. فکر نکنم از pc studio باشه. دوستانی که تونستن فلش کنن بیان بگن تا حالا به همچین مشکلی برخورد کردن یا نه؟ بدجوری گیر اوفتادم:19: