داشتم Fatal Frame بازي مي كردم دقيقا همينطوري شدنقل قول:
ولي من كلا دستگاه رو پرت كردم بيرون
كلا با پرت كردن رابطه خوبي دارم :31:
Printable View
داشتم Fatal Frame بازي مي كردم دقيقا همينطوري شدنقل قول:
ولي من كلا دستگاه رو پرت كردم بيرون
كلا با پرت كردن رابطه خوبي دارم :31:
تو dead space هم همین طوری میشه یه غولی داشت هر چی تیر میزدی بعد چند ثانیه اعضاش ترمیم شد باز پا میشد یه جایی بود باید وسیله ها رو جا بجا میکردی رد میشدی اونجا قلبم داشت با ضربان بالا میزدنقل قول:
بازی ASSASSIN'N CREED یه جایی بود که ازش پایین پریدم
وهمین جوری رفت پایین و از صفحه اصلی بازی اومد بیرو ن و کشته شد:18:(کاش از این صحنه عکس داشتم)
توی پرنس 1 یه بار یه کد تقلب دیدم که بینهایت رو دیوار راه میرفت تا به جایی بخوره.
توی غار بود که دیدم سقفش به دیوارش وصله. از دیوار رفتم بالا.تا جایی که پرنس کاری کرد که اصلآ نکرده.راه رفتن رو سقف
تا حالا شده تو Crysis یه قورباغه رو به هوا برتاب کنید. قورباغه ی پرتاب شده تو این بازی از قانون اول نیوتن پیروی نمی کنه!
تویه کانتر یکی دست هاشو مثل صلیب باز میکرد.
جامپ میزد و یهو مثل صلیب میشد این برام عجیب بود:دی
یه روز most wanted رو با ماشین ming تموم کردم بعد از مسابقه ی اخر به جای اینکه بی ام و رو بده باهاش پلیسا رو دودر کنم ماشین mingo داد.آخرشم bmw رو بهم نداد.(دوستان فکر کنم تلفظ فارسی bmw میشه بی ام دبلیو:20:)
من هم توی رزیدنت اویل 3 بود
قسمتی که یادم رفته پسره بود یا دختره از راهرو رد میشه یکهو دستهای زامبی ها از پنجره بیرون میایند من شب بود بازی میکردم از صندلی فکر میکنم 3 متری رفتم بالا بعدش هر موقع بازی میکردم به خودم میگفتم یادم باشه ان صحنه نترسم باز یادم میرفت روز از نوروزی از نو
این که چیزی نیست :دینقل قول:
تویه کانتر یکی دست هاشو مثل صلیب باز میکرد.
جامپ میزد و یهو مثل صلیب میشد این برام عجیب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مد داشتم اسمش Gangester بود سرچ کنید بگیرید
یه دستش کلته با اون یکی دستش داره یه علامتی میده :34:
يه بار ديدم تو بازي كمبات4 واقعا عجيب بود دشمنو هرچي ميزدم ازش خون كم نميشد ولي اون منو يه بوكس زد مردم بعد هم يه فيتاليتي ناز زد بهم.
سلام. من داشتم FIFA 2006 بازی می کردم یادم نیست چه تیمی بودم ولی توی اون بازی تیم حریف هرچی توپ رو به اوت میزد میپرید بالا و داور گل حساب میکرد:18:.تیگه چنین اتفاقی نیفتاد.
من تو فيفا 9 بازي ميكردم افسايد داداشم رو گرفت ولي به جايي اينكه توپرو به من بده از جاي افسايد بدون مدافع و فقط دروازهبان
داداشم شوت كرد و گل.2 بار اتفاق افتاده...
عجیب ترین صحنه صحنه ی زیر بودکه توی بازی crysis warhead بود داشتم رو زمین راه می رفتم دیدم پرواز کرد!:18:و بعد رفتم تو کوه تصویر دوم پیش اومد!:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم فیفا 07 بازی میکردم کرنر شد سانتر کردم بازیکنم توپو زد نزدیک پرچم کرنر بعد که اوت شد داور گل حساب کرد !!!!!!! :دی
بازی فینال لیگ قهرمانان رئال و منچستر 1 - 0 عقب بودم دقیقه 70 - 75 این اتفاق افتاد آخر هم 3 - 2 بردم :دی
چه خاطراتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
عجیب ترین صحنه تو C&C:Zero Hour بود برا من که من کل زمین بیس داشتم دیگه جا کم داشتم رفتم تو بیس اون بیس ساختم کل مپ رنگم (سبز) بود
این کامپیوتر خیلی گاوه
6 تا هارد آرمی نتوست منو بزنه
من GLA Stealth بودم
تو شاهزاده ايراني يه بار پرنس تو بازي به زنه گفت خره يه بار زنه رو زمين بود پرنس دستشو خواست بگيره بلندش كنه زنه محل نداد و پرنس ضايع شد جلوترز نه برا بلند شدن خواست دست پرنسو بگيره پرنس توجه نكرد و طلافي كرد.
این مزخرفات دیگه چیه که میگین؟ 90 درصد اینا باگه؟ آخه باگ رو که نمیشه صحنه جالب به حساب آورد؟
دوست عزیز از همون اولم قرار بود همه ی صحنه های عجیب رو بزاریم تا دوستانم برن پییش ! حالا میخواد این صحنه باگ باشه ، یا داستان بازی باشی و یا هرچی ....نقل قول:
این مزخرفات دیگه چیه که میگین؟ 90 درصد اینا باگه؟ آخه باگ رو که نمیشه صحنه جالب به حساب آورد؟
خاطه ما هم واسه عهد تیر کمون شاهه........مربوط به بازیه آی جی آی 2 میشه..دیدیم دو روز بعد از اینکه بازی رو گرفتیم رفیقم تمومش کد ما هم مشکوک شدیم...فهمیدمیم کیبرد رفیقن مشکل داره...و با زدن پرینت اسکرین ...میره مرحله بعد خلاص ما هم کیبردش کش رفتم ...وتوی یه ساعت قال قضیه رو کنیدم......
توی بازی کینگ کونک داشتم میدویدم یه دفععه رفتم تو زمین همینجور داشت حرکت میکرد رفتم 3 تا مرحله بعد
پس بزارید منم اینو بگم
مال چند وقته پیشه.نیم ساعت داشتم میخندیدم.برای دومین بار داشتم call of duty 5 رو تا آخرش میرفتم
وقتی تو مرحله آخر رفتم پرچم رو بزارم یه دشمن پرید جلوم و با تیر زدم بعد فرمانده اومد مردانگی به خرج بده با شمشیر پرید جلو طرفو بکشه , خودشم تیر خورد افتاد مرد.
بعد دیدم میگه باختی دوباره از چک پوینت شروع کرد.
سلام:
من داشتم gears 2 بازی میکردم، یه بروماک اومد.من از بالای پشت بوم یه بمب زدم کنارش،بدبخت بروماکه 20 متر رفت هوا بعدشم چسبید به دیوار.خیلی باحال بود.:laughing:
اینم همین امروز اتفاق افتاد.توی Rainbow six vegas2 اتفاق افتاد.
رفتم چسبیدم به دیوار کنار یه در و درو باز کردم.نامردی نکردمو یه نارنجک انداختم تو اتاقو برگشتم پشت دیوار بعد از چند ثانیه که نارنجک منفجر نشد یه سرک کشیدم ببینم چه خبره .یه دفعه دیدم یه چیزی با سرعت نور از ته اتاق به سمتم پرت شد و از در افتد بیرون.اونم چیزی نبود جز یه دشمن بدبخت.
داشتم Need for Speed™ SHIFT بازی میکردم.
تنه زدم به یه ماشین ، پرت شد رو چمن کناره و رو سقف اومد پایین و در حدود یک کیلومتر رو سقفش سر خورد.
جالبه که در حالت سر خوردن تونست از من جلو بزنه.
درسته که در بازی هایی مثل call of duty دوستان ما نمیمیرند
ولی در شماره چهار این بازی من یه جا کمین گرفته بودم یاروها ریختن اونجا بعد یکی
کل خشاب توپ تفنگ همه چی خالی کرد تو شکم این رفیق ما نمرد که نمرد کلی خندیدیم.
اقا یه عالمه خندیدم دم همتون گرم
از موسس تایپک هم تشکر میکنیم
این البته بیشتر شبیه یک کار احمقانه و ترفندی هست ! :دی :34:
من بچه بودم تو PS1 تامب رایدر بازی میکردم
بعد من ئقتی فیلم هاشو پخش می کرد سی دی 4 رو در میوردم 5 ر میذاشتم :دی (یا برعکس)
این میرفت تمام فیلم های بازی رو نشون میداد ! پشت سره هم کلی حال می کردم :دی
دورانی بود !
خاطره ما هم مربوط به pes 2009 میشه که توی بازی دروازه بان من خطای پنالتی کرد و اخراج شد
بعد که رفیقم خواست پنالتی بزنه دروازه خالی بود و هیچکی توش نبود و جالب اینجاست که داور اجازه ضربه رو داد و اون هم نامردی نکرد و دروازه بدون دروازه بان رو باز کرد
یکی دیگه هم مربوط به بازی neavy seals 2 میشه که اونطرف در یک از دشمنان بود و من هم اینطرف پشت در منتظرش بودم تا که در رو باز کنه و با تیر بزنمش ولی یکدفعه یارو از توی در رد شد و یکدفعه جلوم سبز شد
یکی دیگه هم مربوط به بازی gta san andreas میشه که با ماشین پشت چراغ قرمز ایستاده بودم که یکدفعه یک ماشین با سرعت تمام اومد زد بهم و جالب اینجا بود که راننده اون ماشین با رفیقش اومدن بیرون ما رو از ماشین کشیدن بیرون و با چوب بیسبال و باتوم تا تونستن ما رو زدن
یه سوالی. به نظر شما باگ های PES بیشتره یا FIFA؟
یکی از اینا بود نمیدونم فیفا بود یا pes همین آخریاش 2008 و 2009. که بعضی وقتا که نزدیک محوطه جریمه خطا میکردی به جای این که خطای تو رو بگیره ضربه آزاد به خودت می داد. اونم در شرایطی که همه ی بازیکنا پشت توپ هستند دروازه بان هم تو دروازه نیست! گل نکردن توپ در اون وضعیت هنر میخواد.
صحنه های عجیب غریب زیاد دیدم ولی حضور ذهن ندارم. ولی این اواخر یه صحنه ای که دیدم خیلی جالب بود تو PES یه حمله ی ناگهانی به سمت دروازه ی حریف کردم حداقل 4-3 تا بازیکن من تو محوطه جریمه بودن. دروازه بان توپ رو که گرفت انقدر سرعتشون زیاد بود همه ی 4-3 نفر رفتن تو تور دروازه.
PES باگ هاش خیلی زیاده :دی
این گزارش گرش بعضی وقت ها گیر می کنه هی هاپ هاپ می کنه :16:
اون که آره. البته وقتی اون طوری میشه که وقتی یارو داره حرف میزنه escape کنی حرفش نیمه کاره بمونه. مثلا وقتی که گل میزنی یا وقتی نیمه اول تموم میشه.نقل قول:
ولی به غیر از اون قضیه من فکر میکنم باگ های فیفا بیشتر باشه. یه چیزای عجیب غریبی تو فیفا دیدم که تو PES ندیدم. حرکات بازیکن ها هم تو PES طبیعی تره و خیلی دیرتر برای آدم تکراری میشه. بزرگترین مشکل PES تیماشه که تعدادشون خیلی کمه در مقایسه با FIFA
از بحث منحرف شدیم یه ذره.
آفرین به این میگن یک انسان بافرهنگنقل قول:
یکی دیگه هم مربوط به بازی gta san andreas میشه که با ماشین پشت چراغ قرمز ایستاده بودم
تو بازی هم قوانین راهنمایی رانندگیو رعایت میکنه
واسه من اين صحنه عجيب نبود بلكه جالبترين صحنه اي بود كه تو داستان بازيها ديده بودم.
اونهم صحنه آخر بازي مافيا بود كه سالها بعد از اتفاقات و گانگستر بازيهاي تومسا آنجلو اون داشت حياط خونه اش رو آب مي داد كه يك ماشين مياد و دو نفر ازش پياده ميشن بعد بهش مي گن:
- آقاي توماس آنجلو؟
- بله!
- يك پيغام از طرف دون سالياري براتون داريم.
و بعد شليكه گلوله.
اين صحنه واقعاً براي من خيلي جالب ببود.
عجیب ترین صحنه تو بازی هیتمن 4 بود ، مرحله آخر که هیتمن تو تابوت خوابیده ... نمیدون چی شد دستم روی دکمه خورد و صدای قلبش اومد و منم خیلی جا خوردم ..... و بعد که زنده شد دیگه نزدیک بود تموم کنم :31: !!!
این صحنه برای من عجیب و باحال بود !!!
سلام:
من یه صحنه بسیار بسیار عجیب دیدم.
/forza 3/ داشتم یه مسابقه میدادم که یهو یکی از راننده ها جاده رو بست،از ماشینش پیاده شد،همه رو بست به رگبار و کشت.:27:
هیچ کس همچین چیزی ندیده.
من بهترین و عجیب ترین صحنه ای که تو بازی دیدم ماله GTA IV هست تا 4 الی 5 ساعت داشتم میخندیدم این فیلمش حتما دانلود کنید چون واقعا خنده داره این مراحله ای هست که باید یه لباس زیبا بپوشیم بعد بریم رییس شرکت رو بکشیم.
موقع فرار این منشی میاد تو و ...
کد:http://rapidshare.com/files/299964030/GTA5.rar
عجیب ترین صحنه ای که تاحالا دیدم این بوده که بازی The Neverhood که ماله سال 1996 بود 2 تا Ending داشت :18:
بازی های رول پلی ژاپنی رو بازی کنی چی میگی که بعضیاش تا 20 تا پایان مختلف دارهنقل قول:
کلا بازیهای rpg معمولا چندین پایان دارن که بسته به نوع بازی و انتخاب های مختلف فرق میکنه
آره. این صحنه برای من هم خیلی جالب بود ولی اگه داستان بازی رو دقت می کردی باید قبلش خودت می فهمیدی :دینقل قول:
جالب ترین صحنه ای که برای من اتفاق افتاده این بود
بازی FIFA 06
یک شوت آروم از 6 یا 7 متری دروازه رفت بیرون. و داور گل اعلام کرد :دی
اصلا عجیب هنگ کرده بودم. آخه توی اولین بازی ای که با FIFA 06 انجام می دادم اتفاق افتاد.
درجا بازی رو پاک کردم :دی