با تشكر از رسول rasoul2005 و maaryami .خيلي بهم كمك كردين
منظورتون برق كجا بود , جهاد دانشگاهي يا نقش جهان.
از نظر مدرك فرق هم مي كنن.
كلا به كدو مي شه گفت دانشگاه.................................... ...
Printable View
با تشكر از رسول rasoul2005 و maaryami .خيلي بهم كمك كردين
منظورتون برق كجا بود , جهاد دانشگاهي يا نقش جهان.
از نظر مدرك فرق هم مي كنن.
كلا به كدو مي شه گفت دانشگاه.................................... ...
نقش جهان قرار محل دانشگاهش عوض شه و بیاد بهارستاننقل قول:
جهاد دانشگاهی هم دوستان گفتن خیلی سخت میگیره
جهاد دانشگاهی فکر کنم وابسته به دانشگاه اصفهان باشه ولی بازم بپرس:46:
فقط برای کاردانی برق حواست باشه که به کارای فنی علاقه داشته باشی که موق بشی:46:
سلام
یه سوال مسخره می پرسم لطفا جواب بدید.
کدوم یکیشون از لحاظ اینترنت و سرعت و امکانات بهتره؟
از لحاظ امکانات،آزاد نجف آباد بهتره یا اینکه این غیر انتفاعی که جواب دادید؟
معلومه كه ازاد نجف اباد بهتره البته بعضي غير انتفاعيا هم خوب خرج ميكنند مثلا شيخ بهايي به دانشجويان it برا اينترنت تخفيف ميدد ولي اينطور كه شنيدم اگه سرور خلوت باشد سرعت دانلود شيخ بهايي رو 200 kb استنقل قول:
موفق باشيد
خیلی ممنون از شما
میشه بیشتر توضیح بدید؟
این سوال یکی از دوستامه که نقل قول می کنم:
به نظر شما اگر هم نرم افزار شیخ بهایی قبول بشم و هم نرم افزار آزاد نجف آباد کدوم یکی بهتره که برم؟
معیار ها:
1.مدرک
2.اینترنت(میشه در این مورد جزییات بیشتری بگید؟مثلا گفتید شیخ 200.آزاد در حالت خلوت چنده؟مثل اینکه هردوشون برای اینترنت پول میگیرند.درسته؟چقدر؟
3.امکانات
4.سطح علمی
از لحاظ رفت و آمد برای هر دو مشکلی نیست.
و اینکه هزینه هر ترم نرم افزار شیخ و آزاد (max و min) چقدره؟وچقدر با هم اختلاف دارند؟
حالا بین این دو تا کدوم یکیشون بهتره؟اگر ممکنه یک مقایسه کلی انجام بدید.
لطف میکنید اگر جواب بدید.
بازم ممنون
1.شيخ بهايينقل قول:
2.منظور من سرعت دانلودشه
برا هزينه كه همه پولو ميگيرند اگه زودتر گفته بودي امروز لز دوستم ميپرسيدم حالا اگه بازم ديدمش اطلاعات كامل ازش ميگيرم البته اون رشته اشit است
3.اقا نجف اباد دارد ترمي 600-700 هزار تومن پول ميگيرد اونوقت شيخ بهايي 400-450 هزار تومن ميگيرد خوب معلومه كه نجف اباد سرتره
4.نجف اباد
من كه نميدونم شما كجا زندگي ميكنيد ولي هم شيخ بهايي هم نجف اباد سرويس دارند كه بليط نجف اباد 250 تومنه شيخم ازش ميپرسم بهت ميگم
5.اينكه معلومه از نظر هزينه شيخ بهايي به صرفه تره
اگه ميخواي چيزي ياد بگيري نجف اباد بهترين گزينه است چون اونجا مفتي به كسي نمره نميدند
من دوستي دارم كه 6 ترم برق نجف اباد خونده 60 واحدم پاس نكرده در كل بايد شل بش نرفت
موفق باشيد
:18: واقعاً؟؟!!!؟؟؟؟نقل قول:
کی گفته؟؟؟؟؟؟:18:
شما از کجا میدونید؟؟؟؟؟:18:
دلیل؟سند؟مدرک؟:18:
یکی از بچه ها رفته بود نقش جهان و در مورد انتقال به بهارستان سوال کرده بود.بهش گفتن که امسال نقش جهان منتقل میشه به بهارستان.
اما یکی از رفیقام از یکی از استادهای نقش جهان شنیده که چند ساله قراره جابجا بشن اما خبری نشده.
سلام.
می خواستم ببینم کسی اینجا هست که بتونه راجع به مهندسی شهرسازی / غیرانتفاعی شیخ بهایی به من اطلاعاتی بده . آیا دانشکده ی جداگانه واسه عمران و شهرسازی داره ؟ امسال تا چه رتبه ای توی منطقه ی 2 میگیره ؟ شرایط بومی بودن رو داره یا نه ؟
و البته میدونم این سوال ربطی به موضوع نداره ، ولی اگه کسی اطلاعاتی راجع به ((مهندسی شهرسازی)) داره هم ممنون میشم منو راهنمایی کنه .
با سلام
اگر امکان داره دوستان سرعت اینترنت دانشگاه های شیخ بهایی و آزاد نجف آباد را با سایت:
اینجا بزارند تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.کد:http://www.speedtest.net/index.php
می دونید چرا من اینقدر رو اینترنت تکیه دارم؟ چون وضع من اینه (تازه ساعت 2 صبح که خلوته):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی برای یک فایل 5 مگی باید نیم ساعت الاف بشم:18:
آقا من IT شیخ بهایی قبول شدم!!! آزاد هم IT پرند قبول شدم!!! حالا به نظر دوستان کدوم بهتره برم؟!؟ به این هم توجه کنید من تهران هستم!!!
سلام ÷تروشیمی شیراز ازاد یا کام÷یوتر س÷اهان کدوم بهتره.واسه محل زندگی شیراز
خیلی جوش اینترنت را میخوری گیرم سرعت خوبی داشته باشد اجازه بهت نمیدند زیاد دانلود کنی حالا گیرم اجازه بدند دیگه اجازه نصب مدیرت دانلود که بهت نمیدند چون سرعت داغون میشد اینی که بهت گفتم تجربه شخصی بود:20:نقل قول:
موفق باشید
شما تهران هستی که هم تهران قبول شدی هم اصفهان که تو هر کدوم یه رشته را قبول شدی اگه اصفهان بیای خرجت از ازاد هم بالا میزند ولی اعتبار غیرانتفاعی بیشتر از ازاده اگه مشکل مالی نداری و دوری از خونواده اذیتت نمیکند بیا اصفهاننقل قول:
موفق باشید
شما شیراز زندگی میکنی که ازاد پتروشیمی شیراز و غیر انتفاعی هم کامپیوتر اصفهان قبول شدینقل قول:
چند تا مسیله را حتما در نظر بگیر که ببین میتونی باشون کنار بیای یا نه
1.وضعیت مالی در چه حدیه چون اومدی اصفهان خرجت از ازاد هم بالا میزند
2.دوری از خونواده
3.وضعیت کار برا رشته پتروشیمی
4.حالا درس خوندن داری یا نه
موفق باشید
یکی از آشناهامون از مسئولین اون منطقه است که گفت امسال قراره بیاد بهارستان:46:نقل قول:
سلام.
من علوم کامپیوتر شیخ بهایی قبول شدم با نرم افزار نجف آباد.
کدوم بهتره؟
از نظر رفت و اومد هم به شیخ بهایی نزدیکترم.
حالا این علوم کامیپوتر چیز خوبیه؟؟؟
قبلا یه نرم داشتیم یه سخت حالا علوم کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات هم بشش اضافه شدهنقل قول:
نجف اباد هم علوم کامپیوتر قبول شدی
موفق باشید
کلا من هم فقط گرایش های کامپیوتر را انتخاب کردم.نمیدونستم علوم کامپیوتر چیه!نقل قول:
تا اینکه تحقیق کردم دیدم علوم کامپیوتر بیشتر مال ریاضیه تا کامپیوتر و به ریاضی قوی احتیاج داره.
حالا اگر شما ریاضیت قویه یا به ریاضی علاقه داری این رشته را برو.
-------------------------------
من هم همون طور که پیشبینی کرده بودم نرم شیخ بهایی در اومد.
حالا واقعا دو دلم که نرم نجف آباد را برم یا نرم شیخ!هر کار می کنم این دو تا برام یه ارزش دارند و موندم که کدوم را انتخاب کنم.
دوستان آخرین راهنمایی ها را بکنید که واقعا وقت تنگه.:41:
حال درس خوندن داری یانهنقل قول:
اگه داری برو بچسب به نجف اباد که از امکانات بیشتری استفاده کنی
مشکل مالی داری یانه
اگه مشکل مالی داری برو شیخ بهایی هم هرینه اش پایینه هم به مراتب سخت گیریشون کمتر از نجف ابده امیدوارم توجیه شده باشی
موفق باشید
آقا من ریاضیم خیلی قوی نیست . علاقه ایم همچین بهش ندارم.....نقل قول:
تا اینکه تحقیق کردم دیدم علوم کامپیوتر بیشتر مال ریاضیه تا کامپیوتر و به ریاضی قوی احتیاج داره.
حالا اگر شما ریاضیت قویه یا به ریاضی علاقه داری این رشته را برو.
ولی چاره ی دیگه ای ندارم مجبورم برم همین علوم پی سی .
میتونم از پسش بر بیام دیگه نه؟؟
والا من که علاقه ای بهش ندارم.و نظر و آینده ی من با شما خیلی فرق داره.خود دانی من فقط می تونم منبع بدم:نقل قول:
[HTML]http://reshteha.roshd.ir/fields/Introduction.aspx?mid={68746eee-e6f4-4f32-a606-b94ee4cc6cad}&fid={78BB9197-25FC-470B-90D6-02CF3C3D42A6}&pname=olom_computer_icon[/HTML]
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/علوم_کامپیوتر
یه وقت پا نشی بری علوم کامپیوتر؟توش میمونی.مغزت داغون میشه.بعد از چند مدت دیگه حوصلش رو نداری.چون به قول دوستان علوم ریاضیه تا علوم کامپیوتر.مخصوصا شما که میگی ریاضیاتت هم ضعیفه.:5:نقل قول:
در مجموع بستگی به درس خوندن خود فرد داره.الان دانشگاه غیرانتفایی ما سپاهان امسال چهار نفرش ارشد چهار دانشگاه امیرکبیر ،علم و صنعت،دانشگاه سمنان و یه دانشگاه روزانه دیگه که اسمش یادم نیست قبول شدن پس هر کسی خودش اهل درس خوندن باشه میتونه نتیجه بگیره.
شما از اون آزادی های دو آتیشه ای ها!:20:نقل قول:
حرف این دوستمون تایید میشه.:10:
ولی در آخر خودتون تصمیم بگیرید.حالا می گیم ریاضیش زیاده ولی رشته ریاضی محض که دیگه نیست بخواد بترکونه.رفت و آمد هم خیلی خیلی مهمه.من خودم مجبورم یک سوم تا نصف شهریه دانشگاه را بدم کرایه.
این که گفتم بیشتر ریاضیه،می خواستم تا شما هم مثل من تصور غلط از این رشته نداشته باشید.
سلام دوستان. کسی می دونه از بین کارشناسی ارشد اقتصاد تو دانشگاه آزاد خوراسگان و غیر انتفاعی اشرفی اصفهانی کدوم بهتره؟
از چه نظر میخوای مورد بررسی قرار بدینقل قول:
موفق باشید
رسول جان خیلی ممنونم ازت که وقتت رو صرف مشکلات بچه ها می کنی .از نظر 1-سطح علمی و اساتیدشون ، 2-جو دانشگاهی ، 3-مدرک وبازار کار4-همچنین چون من یه نیم نگاهی به آزمون دکتری دارم می خواستم بدونم اصلا امکانش هست کسی از آزاد یا غیر انتفاعی دکترا قبول بشه؟اگه امکانش هست کدوم یکی (غیر انتفاعی یا آزاد )زمینه ی مساعد تری داره؟در مورد کارشناسی ارشد اقتصاد توی دانشگاه پیام نور اصفهان چه نظری دارید؟ ممنوننقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
خوشبختانه هم از اشرفی و هم از خوراسگان اطلاع دارم
1.سطح علمی خوراسگان مسلما بهتره از اشرفی چون چندین سال است که تاسیس شده کلا از بین دانشگاه های ازاد اصفهان دانشگاههای نجف اباد- خوراسگان- خمینی شهر دانشگاههای عالی هستند با اساتید مجرب البته هیچ دانشگاهی بی عیب نیست
2.جو دانشگاهی که اشرفی اصلا فضا ندارد و دانشجویان کمتری دارد ولی خوراسگان به خاطر بزرگیش و تعداد دانشجویان بالا مسلما خوراسگان بهتره
3.در مورد بازار کار در مورد این رشته اصلا اطلاع ندارم پس بهتره نطری ندم ولی برا اعتبار مدرک باید بگم که موسسات غیر انتفاعی زیر نطر وزارت علومه و همچنین مدرکاش مهر وزارت علوم دارد ولی ازاد جدا از اینها است
4.چرا که نه همش بستگی به خودت دارد اصلا فکر اینا نکن که حالا ازاد یا غیرانتفاعی قبول شدم نمیتونم دکترا جایی قبول بشم برا محض اطلاعت بگم چند تا از دانشجوهای همین دانشگاههای غیر انتفاعی برای کارشناسی ارشد پذیرش امیرکبیر و علم وصنعت شدند پس هیچ ربطی به دانشگاه ندارد فقط و فقط به خودت مربوط میشد
اینم در نطر داشته باش که کارشناسی ازاد نسبت به غیرانتفاعی خیلی خیلی هزینه اش بالاست
در مورد پیام نور اطلاعی ندارم
شما اصفهانی هستید؟
موفق باشید
رسول جان به خاطر مطالب فوق العاده مفیدی که برام گذاشتی بینهایت ازت ممنونم.بله من اصفهانی هستم.
خواهش میکنمنقل قول:
شما که اصفهانی هستید پس مشکلات غذا و خوابگاه ندارید
امیدوارم هر جا که دوست دارید قبول شید و موفق باشید
موفق باشید
نقل قول:
سلام دوست عزیز ؛ شما الان تو کدوم دانشگاه تحصیل می کنید ؟
سلام خدمت همه :
از کاربران این سایت کسی هست که دانشجوی دانشگاه شیخ بهایی بهارستان باشه ؟
بله اینشون یعنی کاربر attractive_girl دارد علوم کامپیوتر شیخ بهایی میخوندنقل قول:
موفق باشید
همچین تاپیکی واسه تهران. قزوین هست؟
من که فقط اصفهان رو دیدمنقل قول:
موفق باشید
سلام آقا رسول
دخترخاله من الان داره ترم تابستونه شيخ بهايي ميخونه.اون وقت شما گفتيد ترم تابستونه ارايه نميكنه؟:20:
عزيزم مطمن باش كه انتخاي درستت نرم نجف آباده.دلايلم هم خيلي زياده:نقل قول:
1.فكرنكن غيرانتفاعي آش دهن سوزيه فرقي نداره با آزاد
2.نرم افزار رشته هست و بازاركار داره ولي علوم كامپيوتر...
3.جو نجف اباد بهتره از شيخ بهايي و ...
و هزاران دليل ديگه
گه سوالي داشتي در خدمتم!
درودنقل قول:
عزیزجان این پستی که من زدم اگه دقت کرده باشید مربوط به تابستان پارسال میشه و نه امسال
موفق باشید
راستيا!:31:
بعد از این که آقا رسول قبولی بنده رو مسجل دونستند میخوام بپرسم ...برای برق قدرت کدوم موسسه بهتره .... نقش جهان یا بنیان شاهین شهر و اگه جای دیگه ای هم هست بگید ..... البته خدمات و مسیر رفت و فضا و غیره هم مهمه برام .... ممنون
من تابستون پارسال برا یه کاری رفتم نقش جهان یه خونه 200 متری رو دانشگاه کردن((پارسال که تو شیخ بهایی بود ولی میگفتند میخواد برد بهارستان نمیدونم حالا چطور شده))نقل قول:
بنیان هم شاهین شهر است مسافت زیادی داره تا خود اصفهان
اگه خودت اصفهانی هستی بچسب به نقش جهان و اگه برد مهم نیس باید یه را خودت بری شاهین شهر ببینی چه خبره اونجا
موفق باشید