سلام
دوستان به نظر شما رتبه بندی این دانشگاه هایی که می نویسم به چه شکلی هستش؟
دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه اصفهان
دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه شیراز
دانشگا صنعتی شیراز
دانشگاه تبریز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه اصفهان
دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه شیراز
دانشگا صنعتی شیراز
دانشگاه تبریز
دانشگاه صنعتی اصفهاننقل قول:
سلام
دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه اصفهان
دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه شیراز
دانشگا صنعتی شیراز
دانشگاه تبریز
دانشگاه شیراز
دانشگاه اصفهان
دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگا صنعتی شیراز
دانشگاه تبریز
نقل قول:
بچه ها سوال منو جواب بدید دیگههههههههههههههههههه:19:
یه سوال دیگه این ستاره های کنار رشته ها صفحه 21 دفترچه ریاضی برای برق و کامپیوتر و مکانیک چیه یعنی برای این رشته ها فقط از بومی استان تهران میگیرن؟!!:18:
صنعتی شیراز بهتر از تبریز؟؟؟!!!!!!نقل قول:
دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه شیراز
دانشگاه اصفهان
دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگا صنعتی شیراز
دانشگاه تبریز
باز هم بر اساس انتخاب رشته ی سنجش میگم(درست بودنشو نمیدونم)نقل قول:
صنعتی اصفهان
شیراز
اصفهان
فردوسی مشهد
تبریز
صنعتی شیراز
فقط نکته جالب توجه مکانیک شیرازه که به طور جلب توجهی بالاترین رشته ی شهرستاناس.ولی اگه جز اون حساب کنیم ترتیب بالا به دست میاد
بچه ها نظرتون رو راجع به علم و صنعت میگین ؟ (لطفا با دلیل منطقی!) :دی
منظورم از نظر رشته های فنی هست
اخه من یه جا خونده بودم که نوشته بود علم و صنعت از نظر فنی بهترینه
حالا شایدم بخاطر امکانات دانشگاه باشه ...
سلامنقل قول:
بچه ها نظرتون رو راجع به علم و صنعت میگین ؟ (لطفا با دلیل منطقی!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امكانات و فضاي سبزش عالي است (كمي تا قسمتي)
محيط كاملا كسل كننده و پس زننده و انزواگرايانه !!!!
اساتيد 80 درصد تاپ (مسئوليت شناس) - نظر شخصي
---------------------------------------------------------------------------
در ضمن اين رتبه بندي دانشگاه چيز درستي نيست (حداقل تو سطح بالا ها)
بايد وابسته به رشته اين سطح بندي صورت بگيره
مثلا سال كنكور ما فكر كنم مي گفتند برق شريف - مكانيك اميركبير و تهران - عمران تهران و علم و صنعت
البته من زياد دنبالش نرفتم چون احتمال عمران را هم نمي دادم.
نقل قول:
من فقط 2 روز برای انتخاب رشته وقت دارم:41:
اگه اطلاعات دارین ممنون میشم جواب بدین :11:
بازم ممنون
خوب فکر کنم دیگه زمانی شده باشه که بتونم بدون تعصب و با اطلاعات کاملتر پاسخ بدم.
بحث به این شکل و تلاش برای رتبه دانشگاهها کاری بیهوده هست!!!
در دنیا سطح دانشگاهها بر اساس معیارهای مختلفی سنجیده میشه اما چیزی که بیشترین اعتبار رو داره سنجشی هست که بر اساس ترکیب معیارها هست. یعنی سنجشی که در اون مواردی همچون سطح آموزشی، امکانات رفاهی دانشگاه، سطح خوابگاهها، امکانات رفاهی خوابگاهها، میزان فضای سبز دانشگاه و ... دخیل هست.
وزرات بهداشت زحمت رتبهبندی دانشگاهها رو بر عهده گرفت و این کار رو تنها برای دانشگاههای علوم پزشکی کشور انجام داد.میتونین نتیجهاش رو توی سیدی سامان رشته پارسال ببینین. اما متاسفانه وزارت علوم رتبهبندی دانشگاهها رو انجام نداد اما 10 دانشگاه برتر رو اعلام کرد.
چیزی که بین دانشآموزان و دانشجویان در مورد رتبهبندی دانشگاهها وجود داره تنها بر اساس میزان تمایل دانشآموزان سالهای قبل بوده و هیچ رسمیتی نداره.
اگه بازهم بخواین رتبهبندی رو بر اساس تنها آموزش بررسی کنید یا بر اساس رتبه پذیرفتهشدگان سالهای قبل، باید این کار رو به تفکیک رشته انجام بدین.
تکراری! لطفاً حذف گردد.
اون دلیل دیگه داشته احتمالاً، شاید چون بعضی از مقامات کشور مدرکشون رو اونجا گرفتن! :دینقل قول:
بچه ها نظرتون رو راجع به علم و صنعت میگین ؟ (لطفا با دلیل منطقی!)
ببخشید یعنی چی احتمال نمی دادین؟نقل قول:
سلام
امكانات و فضاي سبزش عالي است (كمي تا قسمتي)
محيط كاملا كسل كننده و پس زننده و انزواگرايانه !!!!
اساتيد 80 درصد تاپ (مسئوليت شناس) - نظر شخصي
---------------------------------------------------------------------------
در ضمن اين رتبه بندي دانشگاه چيز درستي نيست (حداقل تو سطح بالا ها)
بايد وابسته به رشته اين سطح بندي صورت بگيره
مثلا سال كنكور ما فكر كنم مي گفتند برق شريف - مكانيك اميركبير و تهران - عمران تهران و علم و صنعت
البته من زياد دنبالش نرفتم چون احتمال عمران را هم نمي دادم.
مثلا واسه مهندسی شیمی این دانشگاه خوبه؟!
میدونم که میگن امیرکبیر قطب این رشته س تو کشور!
ولی خب رشته ای که من مدنظرم هست فقط علم و صنعت داره (مهندسی شیمی - طراحی فرایندهای صنایع نفتی)
شما خودتون اونجا درس می خونین ؟
قبول نميشدمنقل قول:
ببخشید یعنی چی احتمال نمی دادین؟
بعضي وقتها بايد واقعيت را پذيرفت (اسمايلي گريه شديد همراه با نااميدي و دپرسي از اين چيزا)
الان نمي دونم ولي قبلا هم همه براي شيمي لشكركشي مي كردند تهران و اميركبير (چراشو نمي دونم!! - حتي يه همكلاسي دوره پيش دانشگاهي هم اميركبير مهندسي شيمي مي خونه)نقل قول:
مثلا واسه مهندسی شیمی این دانشگاه خوبه؟!
به نظر من معلمنقل قول:
هر چند زندگی تو تربیت معلم خیلی سخته
ارومیه از همش معتبر تره ولی بین خودش و صنعتیش فکر می کنم صنعتیشنقل قول:
ضمن این که تو دفتر چه رو برای خوابگاه هم باید بخونی
بابل رو از استادیار فردوسی واحد مکانیک اقای سازگاران ÷رسیدم تایید کرد
در رتبه بندی جهانی امیر کبیر چندان جایگاهی ندارهنقل قول:
چی میگی جیگرنقل قول:
دانشگاه اصفهان چه ارزشی داره؟
اون صنعتیشه که ارزش داره
ترتیبو عوض کن بعد از صنعتی اصفهان شیرازه بعد هم فردوسی
ضمن اینکه فردوسی خوابگاه هم میده اگر رشته برق قدرت هم بخوای که اصلا اعتبار فردوسی به قدرتشه و تو این رشته بعد از تهران همه رو میخوره
مشهد از از شیراز شهر ارزونتریه برای زندگی 4ساله این چیزا هم مهمه
یکی از دوستام که دانشگاه تهران میخونه حرف منطقی میزدنقل قول:
می گفت بعد از فارغ التحصیلی واسه استخدام که میری کارفرما که ادم باسوادی نیست
اون که نمی دونه دانشگاه صنعتی استادای بهتری دارن یا مثلا امیر کبیر فقط به گندگی اسم دانشگاه نگا می کنه
در رتبه بندي جهاني هيچ دانشگاهي از ايران جايگاهي نداره و اصلا جز 500 تا نيستننقل قول:
فقط هر دانشگاهي هر چند وقت يكبار يه رتبه بندي كه خودش از بقيه بالاتره ميزاره و ميگه ملاك همينه كه من گذاشتم.
متشکرم! حالا بین صنعتی بابل و ارومیه کدومش معتبرتره؟نقل قول:
صنعتی ارومیه مگه تازه تشکیل نشده؟؟؟چجوری پس از خود دانشگا ارومیه بالاتره؟
دانشگاه شریف و تهران تقریباً بین 500 و 600 هستند، اما در رشته های فنی مهندسی بین 100 تا 200 قرار دارند.نقل قول:
در رتبه بندي جهاني هيچ دانشگاهي از ايران جايگاهي نداره و اصلا جز 500 تا نيستن
فقط هر دانشگاهي هر چند وقت يكبار يه رتبه بندي كه خودش از بقيه بالاتره ميزاره و ميگه ملاك همينه كه من گذاشتم.
باسلام خدمت دوستان***میخواستم بدونم مکانیک دانشگاه اصفهان(نه صنعتی اصفهان) بهتره یا مکانیک دانشگاه یزد؟؟؟(من از یکی پرسیدم گفت مکانیک دانشگاه اصفهان به خاطر تازه تاسیس بودن سطحش از مکانیک دانشگاه یزد پایینتره) ممنون میشم اگه کمکم کنید
نقل قول:
برای ادامه تحصیل در خارج فک کنم تهران و شریف از همه بهترند ولی شنیدم خوب نمره نمیدن که نمره بد حتی از شریف هم اونور آب قبول نمیکنند
درسته که در رتبه بندی جهانی دانشگاه های ایرانی جایگاهی ندارن (دلیلش هم بیشتر فکر میکنم سیاسی و حقیر شمردن کشورمون هست)نقل قول:
در رتبه بندي جهاني هيچ دانشگاهي از ايران جايگاهي نداره و اصلا جز 500 تا نيستن
ولی خیلی از اساتید و خیلی از دانشگاههای کشورهای خارجی که از شرایط قبولی و سختیهای که دانشجویان ایرانی دارند با خبر هستند و خیلیهاشون به راحتی دانشجویان ایرانی را قبول میکنن... !
این جدیدترین رنکینگ دانشگاههای دنیا هستش:
بهترین دانشگاه ایران ، دانشگاه تهران هستش که رتبش 900 خورده ای هستش.
بقیه دانشگاه های ایران رتبشون بالای 1000 هستش.
رتبه ها رو بر اساس تعداد مقالات چاپ شده در isi (آی اس آی) به دانشگاه ها میدن.
نه اینکه سیاست تاثیری نداشته باشه اما بیشتر بر این اساسه.
این سایت، یه سایته کاملاً غیرمعتبره که داده های اون رو هر فردی میتونه کم و زیاد کنه. این رنک دانشگاههای ایرانه:نقل قول:
این جدیدترین رنکینگ دانشگاههای دنیا هستش:
بهترین دانشگاه ایران ، دانشگاه تهران هستش که رتبش 900 خورده ای هستش.
بقیه دانشگاه های ایران رتبشون بالای 1000 هستش.
رتبه ها رو بر اساس تعداد مقالات چاپ شده در isi (آی اس آی) به دانشگاه ها میدن.
نه اینکه سیاست تاثیری نداشته باشه اما بیشتر بر این اساسه.
میتونید ترتیب عجیب و قریبشون رو ببینید (شریف و پیام نور و ... رو مقایسه کنید)کد:http://www.webometrics.info/rank_by_country.asp?country=ir
سایت زیر از معتبرترین سایتهای رنکینگ دانشگاههاست که در مجلات معتبر دنیا از اون استفاده میکنند:
در اینجا میتونید رتبه دانشگاه های ایران رو ببینید (فقط شریف و تهران توی رنک هستند و بین 500 و 600 قرار دارند)کد:http://www.topuniversities.com
به نظر من باید رتبه دانشگاه های ایران (حداقل همین 4 5 تا دانشگاه که میدونیم!) باید بهتر از اینا باشه ولی تو اینجور رتبه بندی ها به چیزای دیگه ای هم توجه می کنن !!
یه چیز دیگه ای هم که من تازگی ها شنیدم از دوست دائیم که امیرکبیر میخونه
میگفت امسال پذیرش دانشجویای ایرانی تو خارج :دی مخصوصا کانادا رشد 60 درصدی داشته
که بیشترین پذیرش از شریف بوده بعد علم و صنعت و بعدشم امیرکبیر
میگفت جو بورس گرفتن و اینا خیلی زیاده اونجا!
علم و صنعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
زود تر میگفتین اقلا یه علم و صنعتی هم میزدیم:31:
کسی نیست منو کمک کنه؟؟؟نقل قول:
بابا آرش خان شما که شریف میاریننقل قول:
در ضمن من که گفتم اولیش شریف !
اصلا مشخصه که 4 تا دانشگاه شریف و تهران و علم وصنعت و امیرکبیر راحتتر میشه پذیرش گرفت برای خارج از کشور !
حالا دانشگاه های دیگه رو کاری ندارم
آمن که از ترس اینکه مثل پارسال نشه انتخاب رشته کردم تا فردوسی.اما این بین علم و صنعتو جا انداختم.فقط شریف و تهران و امیر کبیر و فردوسی زدم.نقل قول:
اما احتمالا همون انتخاب اول باید قبول شم:46:
ایشالا رشته مورد علاقه تون شریف قبول میشیننقل قول:
:11:
چرا سخت باشه مگه چه خبره اونجا؟؟؟ :دینقل قول:
ملاک ایشون صنعتی بودنشه:46:نقل قول:
بچه ها کسی از دانشکده حفاظت و بهداشت کار تهران چیزی می دونه؟؟؟
گر چه بعید میدونم ...:41:
مریم خان،اطلاعات غلط به کاربران نده میدونم از یکی شنیدی.نقل قول:
من فامیلم و دوستم امسال 3 نفر و پارسال 2 نفر رفتن خارج که یه نفرشون کانادا و 4 نفرشون آمریکا رفتن.من تو زمینه خیلی اطلاعات دارم.
آمریکا و کانادا تنها دانشگاهی که به دانشگاه ایران زوم میکنه همین شریفه اگر یکی تو شریف بخونه شانسش 3 برابر دانشگاه دیگست. مثلا پارسال یکی از دوستام فوق مکانیک امیر کبیر میخوند و تو دانشگاهای آمریکا اپلای کرد،با استادش در ارتباط بود و استادش بهش گفت من میخوام بچهای شریف رو بیارم وقتی فهمید همه بچهای شریف پذیرش گرفتن مجبور شد همین امیر کبیر رو بیگره. امسال خیلی شریفیا حتی تاپهاشون نتونستن برن آمریکا و کانادا این برمیگرده به شانس آدم.
اینو از من میشنوی ،اصلا مهم نیست تو لیسانس چه دانشگاهی میری مهم این است که تو فوق کجا میخونی مخصوصا شریف.
مثلا یکی لیسانس دانشگاه فردوسی مشهد خوند و فوق اومد شریف و راحت ترم زمستون برای دکترا مکانیک رفت مک گیل کانادا.
حتی کسانی که تو خواجه نصیر،بهشتی درس خوندن اونها با بورس رفتن خارج!!!
تنها چیزی که اونها میخوان اولا باید نمرها ومعدل لیسانس فوق لیسانس بالا باشه(این خیلی مهمه)
دوما باید رزومت قوی باشه مثلا مقاله داشته باشی،کنفرانس خارجی و داخلی . نمره GRE ,تافل باید بالا باشه. اینها شرایط اصلی برای یه دانشجویی که میخواد بره خارج.
هیچ کدام از سایتهایی که ذکر کردی معتبر نیستن!!نقل قول:
شک نکن امسال شریف قبولی.دانشگاه تهرانم خوبه برای لیسانس ولی سعی کن فوق حتما شریف قبول شی.نقل قول:
تمام این چیزایی رو گفتین خودمم میدونم آقا فرهاد !نقل قول:
تنها چیزی که اونها میخوان اولا باید نمرها ومعدل لیسانس فوق لیسانس بالا باشه(این خیلی مهمه)
دوما باید رزومت قوی باشه مثلا مقاله داشته باشی،کنفرانس خارجی و داخلی . نمره GRE ,تافل باید بالا باشه. اینها شرایط اصلی برای یه دانشجویی که میخواد بره خارج.
من صحبتم یه چیز دیگه بود
منظورم این بود که تنها شریف نیس که دانشجوهاش میتونن برن خارج و دانشگا ه های دیگه هم میتونن پذیرش بگیرن !!(چون همه زوم میکنن رو شریف و فکر میکنن فقط از این دانشگاه میشه پذیرش گرفت!)
نمونه ش هم زیاده
در مورد فوق هم درسته
من همیشه هم گفتم الان مدرک فوق و اینکه کجا میخونی خیلی اهمیتش بیشتر از لیسانسه ( به قول یه نفر الان نون خشکی ها هم لیسانس دارن دیگه!!!!!!!!)
این طوری بت بگم که اگه ارومیه هم مثل مشهد خودمون باشه نمیره استاد جدید واسه صنعتی بیاره و همون استادای ارومیه رو میگیره مثل سجاد مشهد که کادرش خیلی اشتراک با فردوسی دارهنقل قول:
بین بابل و ارومیه من شنیدم ارومیه البته شما شرایط فرهنگی و هزینه های شهر رو هم در نظر بگیر
راستی تو کنکور چی کار کردی؟بعد کنکور که درصدامون خیلی شبیه هم بود.نقل قول:
من امسال کنکور دارم تجربی بودم چون می خواستم معماری بخونم تغییر رشته دادم .
من فقط میخوام معماری بخونم .کسی اینجا خبر داره که واسه معماری چه ترازی باید بیارم.یا مثلن با چه رتبه ای میتونم برم دانشگاه تهران یا علم و صنعت؟
تراز؟
منظورت ازاد ؟
ازد تهران تراز معماری بالاس ولی نمیدونم باید ببینی امسال ترازش چقدر میشه برای انتخاب رشته ازاد
ولی همیشه بالای 6500 اینا بوده (تهران)
واسه دولتی هم حدود 2000 تا 2500 کشوری باید باشه (مطمئن نیستم چون جز اون 13 تا رشته س که 40 درصد سهمیه ازاد و 60 درصد بومی)