اگه به فرض این ماله gtx380 باشه باید از driectx11 ساپورت کنه پس چرا shader model رو 4.0 نوشته؟نقل قول:
پهنای باندم طبق bus with و سرعت حافظه باید حدود باشه 263 gb/s باشه!
Printable View
اگه به فرض این ماله gtx380 باشه باید از driectx11 ساپورت کنه پس چرا shader model رو 4.0 نوشته؟نقل قول:
پهنای باندم طبق bus with و سرعت حافظه باید حدود باشه 263 gb/s باشه!
9500 که جای خود داره از 9400 هم کلی ضعیفتره.فکر هم نکنم ارزونتر از 9500 بده بیرون.آخه کی حاضره با هر کاربریی این کارتو بخره.نقل قول:
این کارت G 310 در اصل همون G 210 هست، Nvidia بیشتر برای OEMها این کارت رو میزنه (مثل HP، Dell ...) تا برای مشتریان خورد دلیل عرضه این کارت هم به این صورت، دیرکرد در عرضه سری GT300 هست و نیاز بازار به این سطح و نوع کارت.
این کارت رو میشه با Radeon 4350 مقایسش کرد یا Geforce 9400 ولی کلاً هدف گیری این کارت دستگاههایی مثل HTPC ها یا سیستمهای مناسب مالتی مدیا و کاری هست. باید دقت کنید این کارت هم 40 نانومتره و هم G210 از DX10.1 پشتیبانی میکنه (حالا معلوم نیست G310 از DX11 پشتیبانی میکنه با نه ولی بعیده) و در ضمن لیستی از پورتهای مختلف رو پشتبانی میکنه که برای سیستمهای HTPC یا سیستمهایی برای استفادههای مالتی مدیا و کارهای سبک خیلی مناسبه.
البته ممکنه Nvidia برای اینکه فرقی بین G210 و G310 باشه این کارت رو با مموری DDR3 عرضه کنه.
بنا به FUDZILLA :
نقل قول:
The G 310 packs a 16-core GPU clocked at 589MHz and 512MB of DDR2 memory on a 64-bit memory bus
یه بررسی اجمالی نشون میده اگه مدلهای مین استریم و های اند سری 300 توان رقابت رو نداشته باشن باز هم تجربه تک قطبی شدن بازار رو برای کارتهای DX11 ای تی آی خواهیم داشت که فقط به ضرر کاربر هست اونم به شدت!!
پس باید تا عرضه این محصولات صبر کرد وگرنه چنین جی پی یویی فقط برای فاصله انداختن هست... نه بر اساس این مشخصات میشه سری 300 رو اژدهای کاغذی خوند نه با این تاخیرهای متوالی میشه خیلی منتظر یک محصول با ارزش خرید بالا بود...باز باید صبر کرد
سلام. ببخشید هنوز تاریخ دقیق ورود های اند ها معلوم نیست؟
به نظرتون 385gtx دور و بر چند باشه؟
چیزی که نشنیدم.مشخصات این چیزی که شما داری میگی هم معلوم نیست اما با توجه به سری قبلنقل قول:
بیاد ش500 کمتر نباید باشه
q1 2010 تاریخ ریلیز احتمالی gt300 هست .
قیمتش هم اگر بخواد رقابتی باقی بمونه باید حدود 300-400 دلار باشه .
ببینید اگر این مشخصات واقعی باشه ! 3 بیلیون ترانزیستور با یک باس 512 بیتی احتمالا با نیتروژن مایع هم نمیشه خنکش کرد !نقل قول:
به نظر من دقیقا قظیه مثل سری 2000 ati شده اون موقع خیلی وقت بود که nvidia سری 8800 رو با قدرت هر چه بیشتر ارائه کرده بود و ati هم خیلی وعده روی سری 2000 داده بود وحتی یادمه باسشون 512 بیتی بود ! و اولیت باز از pixel proccesor استفاده کرده بودن و روی کاغذ (به صورت کاملا تایید شده و واقعی!) بوی یک انقلاب گرافیکی تمام عیار رو میداد اما در عمال ati رو از اوج کشید پایین و برای اولین بار اون سال میزان فروش nvidia از ati بیشتر شد .
حالا فرمی هم همین جوری شده ! البته فرقش اینه که تمام اطلاعات سری 2000 واقعی بودن ولی الان چیزی تایید نشده .
از من میشنوید خیلی روش حساب نکنید! در بهترین حالت در حد همین cypress هست . چون nvidia واقعا توی خنک کردن سری gt200 مشکل داشت و همونطور که میدونید نتونست gtx280 رو دو هسته ایش رو تولید کنه چون غولی میشد که هیچ رقمی نمیشد خنکش کرد و تازه مصرفش به کنار !
پس بیاید منطقی به قضیه نگاه کنید و تا زمان اعلام مشخصات و حد اقل تاریخ ریلیزش صبر کنیم !
تا حالا که هرچی inquirere پیش بینی کرده بود درست از اب در اومده و طبق گفته ی اونا gt300 نمیتونه در حد cypress ظاهر بشه
والبته یادتون باشه که تنها دلیلی که کارت 5970 رو ati خیلی downclock کرد ارائه ی احتمالی یک 5990 احتمالی در صورتی که gt300 بتونه رقابت کنه بوده !
این جمله چیزی رو علیه Fermi اثبات نمی کنه!نقل قول:
به نظر من دقیقا قظیه مثل سری 2000 ati شده اون موقع خیلی وقت بود که nvidia سری 8800 رو با قدرت هر چه بیشتر ارائه کرده بود و ati هم خیلی وعده روی سری 2000 داده بود وحتی یادمه باسشون 512 بیتی بود ! و اولیت باز از pixel proccesor استفاده کرده بودن و روی کاغذ (به صورت کاملا تایید شده و واقعی!) بوی یک انقلاب گرافیکی تمام عیار رو میداد اما در عمال ati رو از اوج کشید پایین و برای اولین بار اون سال میزان فروش nvidia از ati بیشتر شد .
خوب از اول همین 5990 رو ارائه می کرد. فکر نکنم حرف شما درست باشه. هدف اصلی ATI از ارائه ی 5970 با این فرکانس ها پایین اوردن مصرف کارت تا زیر 300 وات بود.نقل قول:
والبته یادتون باشه که تنها دلیلی که کارت 5970 رو ati خیلی downclock کرد ارائه ی احتمالی یک 5990 احتمالی در صورتی که gt300 بتونه رقابت کنه بوده !
منم که چیری رو ادعا نکردم فقط نظر خودمو گفتم !
اولین نکته همینهیه که شما میگید اما در صورتی که فرمی قدرتمند ظاهر بشه یک راه حل ساده برای ati باقی میمونه اونم آور کردن کارتهاشه که میتونه با یک تغییر اسم سادهع از 70 به90 باشه که خیلی هم تعجب نداره چون این کارتها خیلی کم مصرف هستند .
در کل تا قبل از ارائه ی فرمی نمیشه صحبتی از کاراییش کرد . اونم که ظاهرا تا 2 ماه دیگه هم نمیاد ! تا اون موقع ati تمام mainstream و lowend هاش رو هم بیرون داده و کل بازار dx11 رو گرفته ! نمدونم nvidia منتظر چی هست !؟
اولا که nvidia ثابت کرده هیچ وقت کارتهای پرقدرتش در حدی نبوده که ATi بخواد با اور بهش برسه .. حالا گیرم حرف شما قبول ! مگه nvidia نمی تونه اور کنه !؟نقل قول:
فکر نکنم مسائل اینقدر ساده که شما می گین باشه ATI واسه خیلی مسائل اینهمه تغییران در 5970 ایجاد کرده که اتفاقا بزرگترین مسئله ها هم همون مشکل گرما و مصرف زیاد کارت می تونن باشن ... بله ممکنه با ورود نسل جدید کارتهای NVIDIA ... و در صورت قویتر بودن اون کارتها ATI بخواد حتی 5990 رو هم وارد بازار کنه ... کاری که به نظر من تا مجبور نباشه انجامش نخواهد داد ...
راستی در مورد بازار چی فکر می کنید !؟ هر کس زودتر رسید برنده س !؟ ATI اگه سه ماه زودتر وارد میشه سود همین سه ماه وارد جیبش میشه ... تازه اگه ما خریدانی که منتظر ورود سری 300 هستن رو حساب نکنیم و بگیم همه هجوم آوردن هر چه سریعتر یه کارت DX11 بخرن و ...!
بهتره که کمی صبر کنیم ... زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد من امیدوارم که NVIDIA اونقدر قوی ظاهر نشه که بخواد کلا جهت و سمت و سوی بازار رو به طرف خودش بکشه و همچنین امیدوارم اونقدر ضعیف نباشه که باعث دلسردی مصرف کننده شه و بازار رو از دست بده چون هر یک از دو شرکت احساس کنن حاشیه ی امن دارن این ما خریداران هستیم که ضرر می کنیم .. من هنوز سری 8 NVIDIA رو فراموش نکردم چند سال حکومت با قیمتی گزاف و انگار این کابوس پایان یافتنی نبود ...! :41:
البته مموری اینترفیس تو Gt300 Fermi ها 384بیتیه نه 512.
بعد قضیه رو اینطوری که دوستان میگن اصلاً نمیشه تحلیل کرد با نسل های قبلم نمیشه مقایسه کرد (چون تکنولوژی هر سال پیشرفت میکنه به تنهایی فب 40 نانومتری برای این کارتها خودش کلی چیز رو براشون تغییر میده) که حالا بگیم چون 3 بیلیون ترانزیستور داره و مموری اینترفیسم 512 بیتیه (که نیست) پس حتماً در دمای بالا کار میکنه این حرف اصلاً از پایه اشتباهه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
In January, Nvidia should have the final samples and a limited number of Fermi Geforce GT300 chips, but the launch might take place later.
If pushed, Nvidia might launch Fermi Geforce in late January as the final chips should be there by then, but real volume shipments should start towards end of Q1 2010.
The most realistic availability date is March 2010, and again only if everything goes right. Judging by our previous information, Nvidia delayed its plans by more than one, if not two quarters.
This is rather unpleasant for Nvidia and the only thing that really keeps Nvidia sane is the fact that ATI also suffers from massive shortages of its 40nm RV870 based chips.
......
خیلی جالبه...!
خیلی جالب شد !نقل قول:
شما یا خیلی وقت نیست توی کار gpu هستید یا اینکه خیلی چیزها رو نمیدونید ! nvidia فقط توی 3 سری هست که از لحاظ کارایی از ati جولو هست (تازه سری 8000 و 9000 هم که در واقع یکیه پس میشه 2 سری) شما کارتی قبل از 8800ultra سراغ داری که بتونه تو performanec کارتهایی مثل x1950xt , x850xt pe ,9800 xt رو شکست بده !
حالا نمیخوام گذشته رو زنده کنم ولی برای یاد آوری گفتم ! تازه با ارائه ی سری 8000 و هم زمان شدنش با ادغام ati با amd بود که nvidia برای اولین بار تونست بیشتر از ati بفروشه که با ارائه ی سری 4000 این فاصله به شدت کم شد و احتمالا توی این سری دوباره فروش ati بیشتر از nvidia میشه . (نظر منه)
اما در مورد اون دوستی که گفته بودند ارائه ی زود تر cypress نمیتونه علتی برای فروش موفق ترش در بازار باشه که به نظرم کاملا اشتباهه
نمونش همین xbox360 در حالی که چیز خاصی بیشتر از ps3 نداشت (شاید حتی در بعضی موارد کاملا بر تر باشه) اما به دلیل تاخیری که نسبت به xbox360 داشت هیچ وقت نتونست موفقین 360 رو تکرار کنه و حتی تو ژاپن هم اون طور که باید و شاید فروش نداشت .
تازه تعداد افرادی که منتظر ورود ps3 بودن مطمعنا از تعداد افرادی که احتمالا منتظر ورود fermi میمونند بیشتر بود .
و اگر الان به چند سایت تحلیلی سر زده باشید (بی طرف ها) میبینید که هیچ کودوم با این وضعیت آینده ی روشنی رو برای nvidia پیش بینی نکردن . :13:
البته اینها همش احتمال هست و ممکنه که کلا gt300 بیاد و cypress رو بشوره و با خودش ببره ولی چیزی که فعلا میشه از اوضاع پیشبینی کرد همینه که گفتم و اگر کمی منطقی باشید باید قبول کنید که nvidia نه یک پله بلکه چندین پله از رقیب سنتیش عقب تر هست (در حال حاظر)
و من هم منکر این نیستم که nvidia ثابت کرده که اصلا قابل پیش بینی نیست و ممکنه با یک حرکت حریفش رو کیش و مات کنه . :46:
بعپه هر حال امیدوارم gt300 هر وقت که میاد باعث گرم تر شدن رقابت بشه نه سرد تر شدنش . :10:
دوست عزیز اطلاعات شما ضعیفه، Nvidia تقریباً همیشه مقدار خیلی بیشتری از بازار تو دست داشته، (البته در سال های اخیر Intel بوده که سهم عمده بازار در عرضه GPU داشته و نه ATI و Nvidia) کلاً از نظر Market share در اکثر کوارترهای حتی چندین سال پیشم نگاه کنی برتری با Nvidia بوده در سال های اخیر که تقریبا سهم ATI نصف Nvidia بوده.نقل قول:
مقایسهای هم که میکنید اصلاً اشتباه که کدوم سری از کدوم سری قوی تر بوده بعد شما تا 2-3 سال پیش انگار فقط اطلاعات دارید، Nvidia در اکثر سری های Geforce از سال 99 با Geforce 256 و بعد 2، 3، 4 ... عملکرد خیلی خوبی داشته. مخصوصاً در سال های خیلی اخیر عملکرد Nvidia از نظر تکنولوژیکی و هزینه بر روی تکنولوژی های جدید بدون در نظر گرفتن فروش خیلی بهتر از ATI بوده.
اطلاعات من ظعیفه ؟
دوست عزیز شما روی هوا صحبت می کنید من کاملا مستند صحبت میکنم ati شرکتی با بیش از 25 سال سابقست و بیش از دو برابر nvidia سابقهی کار داره !
همون قدر که پای اینتل رو کشیدید وسط کافی بود ! باید به عرضتون برسونم که اینتل فقط گرافیک مجتمع تولید میکنه نه کارت گرافیکی و بحث ما سر مارکت شر کارت گرافیکی هست نه شصرفا شتابدهنده ی گرافیکی
شما اگر خاطرتون باشه این کارتها با هم رقابت داشتن در سری های قبل حالا میتونی بری ببینی کودوم برتر بودن بعد بیاید اینجا و از اطلاعات بقیه انتقاد کنید .
x850xt pe vs 6800 ultra
x1950xt vs 7900gt
9800xt vs 5950
8500 vs geforce 4
7500 vs geforce 3 and 2
بعد که اینا رو خوب نگاه کردی با هم بیشتر صحبت میکنیم . در مورد مارکت شر هم حتما شما در جریان کارها نبودی . اینجا رو ببین
سال 2002 حکومت مطلق ati
2003 سالی خوب برای nvidia اما همچنان زیر سایه ی atiکد:http://www.encyclopedia.com/doc/1G1-53009715.html
کد:http://www.theregister.co.uk/2004/01/30/ati_q4_market_share_beats/
این وضعیت بازار گرافیک در سال 2004 هست
این هم مال 2005کد:http://www.dvhardware.net/article3367.html
این هم 2006کد:http://www.dvhardware.net/article3367.html
کد:http://www.dvhardware.net/article3367.html
حالا این که شما میگی همیشه مقدار خیلی بیشتری از بازار رو nvidia تو دستش داشته نمیدونم از کجا میاری !
همونطور که میبینی در هیچکدوم از این سالهای پی در پی nvidia نتونسته بود ati رو شکست بده حالا در این دو سالی که جولو افتاده خیلی خوب کار کرده اونم به خاطر تعلل ati بود که دلیل اصلیش ادغام با amd و کنار اومدن با شرایط جدید بود ولی حالا که ati دوباره خودش رو پیدا کرده به نظر میرسه که بتونه سهمش رو از nvidia پس بگیره . مخصوصا اگر nvidia خیلی gt300 رو معطل کنه آخه همونطور که حتما میدونی بیشترین مشتری کارتهای گرافیک شرکت های oem هستند که اگر nvidia باز هم معطل کنه اونها چاره ای ندارند جز اینکه برند سراغ تنها تولید کنندهی dx11 بازار اونقته که دیگه ...
این وضعیت فعلی بازاره (یه ماهه ی سوم سال 2009 دقیاق قبل از اومدن cypress)
nvidia --------------24.9
intel--------------- 52.7
ati------------------19.8
این نشون میده که nvidia حتی قبل از ارائه ی cypress روند نزولی خودش رو در حال طی کردن بوده . حالا امار این سه ماه هم بیاد چه بسا حتی عقب هم افتاده باشه . اما در نهایت سه ماه ی اول و دوم 2010 میتونه تعیین کننده باشه .کد:http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=140590
فکر کنم زیاد جالب نباشه ما توی این تاپیک به این بحث ادامه بدیم اینا رو هم فقط برای اطلاع دوستان گفتم تا به اشتباه نیفتن.
یکی از هربه هایی که ati برای پیشرت بکار گرفت عرضه کارتهای نسل جدید در زمانی بین عرضه نسل جدید کارتهای nvidia بود چون در اون صورت حداقل برای 5 الی 6 ماه جلو تر از رقیب قرار میگرفت!!!
یکی از نکات جالب معماری ati هم تعداد alu اون ها نسبت به رقیبش هست که باعث نتایج عجیب در بعضی مقایسه ها میشود!!
و تعداد کمتر texter و rop ... با این حال به علت بیشتر بودن shader ها عملکردی بهتر نسبت به رقیب دارد و نکته دیگر اینکه فرکانس هسته و سایه زن -ati برابر هستش و کسی هم نمیدونه چرا!!!!!!!
دوست عزیز اصلاً من منظور شما رو متوجه نمیشم از این مقایسه کارتهای 4-5 سال پیش با هم، خوب میشه توضیح بدین! من اصلاً یادم نمیاد مثلاً 6 سال پیش، 9800XT مثلاً تو تست ها چند فریم بهتر از 5950 Ultra بوده حتی ارزش جستجو کردنم نداره اصلاً این مقایسه بی هدف برای چیه و فایدش چیه؟ میشه ازش نتیجه گرفت که Nvidia یا ATI بهتر هستن؟! حتی میشه ازش نتیجه گرفت سری Geforce 5000 خوب نبوده یا بدتر از سری R300 بوده؟ بعد من کجا گفتم کارت های Nvidia همیشه بهتر از ATI بوده من گفتم Nvidia روی سری Geforce کلاً از Geforce 256 خوب عمل کرده شما خوب نمیخونید انگار متن منو برای خودتونم جبهه میگیرید.نقل قول:
در ضمن من گفتم در سال های اخیر سهم بازار بیشتری در اختیار Nvidia بوده که خوب بوده دیگه، از سال 2006 به اینور، این اختلافم همینطور داره بیشتر میشه.
در ضمن Market Share رو معمولاً کوارتری حساب میکنن کوارتر 2 امسال نصف بازار چیپ گرافیک دسته اینتل بوده بعدشم حدود 30 درصد برای Nvidia بوده 18 درصد هم حدوداً برای ATI، کوارتر سوم هم خوب ATI سری HD5000 رو معرفی کرده که مشخصاً باید فروشش رو زیاد کنه که تابلو هست، حدود 4 درصد همش از سهم Nvidia از بازار کم شده ولی سهم بازار ATI هم نسبت به کوارتر قبل نزدیک 2٪ زیاد شده فقط، که که ناامید کنندست تا حد زیادی. البته احتمالاً تو Q4 هم سهم ATI بیشتر بشه ولی از اونور دوباره Q1 2010 نوبت Nvidia میشه با سری جدید حالا هر مزخرفی که میخواد باشه.
-----------------------------
دوست عزیز شما میخوای بحث کنیم به روی چشم ولی این بحث جالبی نیست که شما بخوای معماری و تکنولوژی n سال پیش رو با هم مقایسه کنی و هیچ فایده و هدفی هم نداره به جای این بیا مقایسه بین معماری Fermi و Evergreen انجام بدیم. تا بقیه هم یچیزی دستگیرشون بشه.
بررسی لینکهای آقای mehrdad_ati :
شما ادعا کردید که ati در سال 2002 حاکم مطلق بوده. برای اثباتش هم از این لینک استفاده کردید. ولی این لینک مربوط میشه به سال 1998 . به تاریخش دقت کنید. August 1998نقل قول:
سال 2002 حکومت مطلق ati
کد:
http://www.encyclopedia.com/doc/1G1-53009715.html
کمی انصاف هم خوب چیزیه. با توجه به لینک شما :نقل قول:
سالی خوب برای nvidia اما همچنان زیر سایه ی ati
کد:
http://www.theregister.co.uk/2004/01/30/ati_q4_market_share_beats/
نقل قول:
The latter's Q4 2003 market share was 24.9 per cent - Nvidia's was 24.7 per cent.
سهم nvidia از بازار 24.7 درصد و سهم ati 24.9. امیدوارم بلد باشید تفریق کنید! اختلاف فقط 0.2 که خیلی ناچیزه.
در ادامه در همون سایت اومده :
لطفا حداقل قبل از لینک دادن بخونید ببینید چی نوشته که وقتی به عنوان یک fanboy منطق و انصاف رو میزارید کنار، حداقل از لینک خودتون علیه خودتون استفاده نشه.نقل قول:
Intel's share was down 3.3 percentage points on the previous quarter. ATI's was up 3.9 points. Nvidia's overall share remained static, dropping a mere 0.3 per cent.
ati نسبت به قبل 3.9 درصد رشد داشته و nvidia تقریبا ثابت بوده و 0.3 از سهم بازارش کاسته شده در این کوارتر. یعنی قبل از Q4 2003 که احتمالا q3 2003 باشه، سهم بازار انویدیا 25 درصد و سهم بازار ATI ، 21 درصد بوده که این به این معناست که ati سهم بازار کمتری نسبت به nvidia داشته.
در ضمن در همون سایت اومده که :
نقل قول:
ATI nosed past Nvidia last quarter to retake its long-lost leadership of the graphics chip market
که معنی متن اینه که ATI بعد از یک مدت طولانی( که در متن اشاره نشده چقدر)، جدیدا تونسته بود که بیشترین سهم بازار رو بعد از اینتل در اختیار خودش بگیره.
به علاوه اون لینک حرفی از سال 2003 نمیزه بلکه دقیقا اشاره داره q4 2003 که من هم با یه تفریق ساده نشون دادم در q3 انویدیا بالاتر بود.
در لینک شما جمله ی زیر اومده :نقل قول:
این وضعیت بازار گرافیک در سال 2004 هست
کد:
http://www.dvhardware.net/article3367.html
نقل قول:
then ATI will have surpassed NVIDIA in terms of market share for the first time in about five years:
یعنی ATI بعد از 5 سال تازه تونسته بود که سهم بازار بیشتری داشته باشه نسبت به nvidia !
در حالی که از جملات اخیر شما اینگونه برداشت میشد که ati سال هاست بیشترین فروش رو داشته، و nvidia اخیرا تازه رشد ناچیزی کرده.
میشه لطفا توضیح بدید چه فرقی بین این لینک و لینک بالایی شما وجود داره؟نقل قول:
این هم مال 2005
کد:
این لینک هم همین طور! شما برای 3 سال متوالی از یک لینک مربوط به گزارش سال 2004 استفاده کردید.نقل قول:
این هم 2006
کد:
تمام لینک هاتون بر خلاف ادعاهای شما بودند.
ATI سال 1985 تاسیس شده و از عمرش 24 سال می گذره.نقل قول:
ati شرکتی با بیش از 25 سال سابقست و بیش از دو برابر nvidia سابقهی کار داره !
nVidia سال 1993 تاسیس شده و از عمرش 16 سال می گذره.
اگه 24 رو تقسیم بر 16 کنیم میشه 1.5 برابر نه 2 برابر.
این یعنی چی؟ " یه ماهه ی سوم"؟ منظورتون کوارتر سومه؟نقل قول:
این وضعیت فعلی بازاره (یه ماهه ی سوم سال 2009 دقیاق قبل از اومدن cypress)
موافقم. ولی سرعت/ شیب این نزول نسبت به قبل با توجه به منبع خودتون در حال کاهش بوده.نقل قول:
این نشون میده که nvidia حتی قبل از ارائه ی cypress روند نزولی خودش رو در حال طی کردن بوده
با توجه به لینک های خودتون nvidia حداقل برای 5 سال جلوتر بوده.نقل قول:
حالا در این دو سالی که جولو افتاده
اتفاقا دوستان بیش از گذشته به اشتباه میافتادند بوسیله ی لینک ها و ادعاهای غلط شما.نقل قول:
فکر کنم زیاد جالب نباشه ما توی این تاپیک به این بحث ادامه بدیم اینا رو هم فقط برای اطلاع دوستان گفتم تا به اشتباه نیفتن.
دوست عزیز من از سال 96 تو بازار کامپیوتر هستم .... در همون سالی هم که 850 مقداری قویتر از 6800 بود nvidia با تکنولوژِی sli پا به میدون گذاشت .... و همه چیز تقریبا با این تکنولوژِی به نفعش شد و از سری بعدی کارتها رقابت بسیار فشره تر شد و در اکثر موارد این nvidia بود که بهتر عمل می کرد در سری 8 که تا چند سال این nvidia بود که حاکم بدون قید شرط بازار و کارایی بود و سری 9 را هم به این خاطر روونه ی بازار کرد که یه کم تنوع داشته باشه بیشتر وگرنه این نسل همون نسل قبل nvidia بود از نظر تکنولوژی و کار آیی و چون رقیب اونقدر ضعیف بود حتی به خودش زحمت تغییرات بنیادی رو نداد ورود سری 3 و 4 باعث شد که nvidia احساس خطر کنه و نتیجه ش هم شد سری200 ... به هر حال ما فن بوی هیچکدوم نیستیم ... امیدوارم هر دو شرکت همیشه قوی و رقیب باشن ... تا ما خریدارن همیشه جنسی خوب قوی و با قیمتی معقول در اختیار داشته باشیم ...نقل قول:
بله باید فروش ATI الان بیشتر هم شده باشه ... خود من هم به هر کس پیشنهاد سیستم میدم می گم فعلا کارتهای ATI از نظر کارایی و قیمت خریدشون به صرفه تره خصوصا مدلهای پرقدرتشون high end ...
توجه داشته باشین xbox و ps3 یک سیستم کامل هستن و کاربردشون هم خودتون می دونین چیه ...!
هرگز نمیشه این مثال رو به یه بخش از pc ربط داد حالا از این هم بگذریم که فروش کم ps3 برای قیمت بالایی بود که داشت و حالا با پایین اومدن قیمتش سهمش از بازار خیلی بیشتر از قبل شده و فروش xbox داره کمتر میشه...!
به هر حال شما هیچ وقت نباید روی اورکلاک برای پیشی گرفتن ATI از NVIDIA حساب کنی چون این چمد سالی حداقل این ثابت شده که NVIDIA در این زمینه همواره سر بوده ... کارتهاش قابلین اورکلاک بیشتری داشتن ... :10:
حرفهای این دوستان در مورد انویدیا درسته ولی در مورد فروش در Q1 سال 2010 باید تا اومدن gt300 صبر کرد و هنوز هیچ نظر قاطعی نمیشه داد.و شکی هم نیست که انویدیا در اغلب موارد در مورد تکنولوژی پیشگام بوده.
هرچی باشه از سری قبل بدون شک بهتره پس فروش بالا میره بعد مردم دوست دارن چیزهای جدید بخرم حتی اگر خیلی جالب نباشه در مورد سری جدید این کارتها هم همینطوره خیلیا دست نگه داشتن تا GT300 بیاد یه کارت جدید بگیرن مثل خوده من، حالا اومدیم جالب نبود خیلی یا باید بری سری HD5000 بگیری یا با هرچی هست Gt300 رو بگیری از اونجایی که سری 5000 هم آنچنان آش دهن سوزی نیست مخصوصاً در رده MainStream و سری 57xx (که بیشتری فروش برای همین بخشه) پس نتیجه میگیری همون Gt300 رو بگیری بهتره در ضمن شکی نیست Nvidia حداقل و در بدترین حالت بگیم در رنج مشابه کارتی بهتر از کارت های سری HD5000 نزنه دیگه بدترم نمیزنه و رقابت رو از دست نمیده. این دیگه بدترین حالت ممکنه.نقل قول:
دوست عزیز شما سری hd2k رو یادتون نیست از این حرفها پشتشون زیاد بود ولی در نهایت چی شد ! ....
در هر حال امیدوارم کارتهای خوبی از آب در بیان .
در مورد mainstream های ati هم به نظر من که مشکلی نداره . شایدم یک خورده قیمتشون نا معقول باشه که اونم مطمعنن وقتی fermi بیاد کاهش پیدا میکنه !
فعلا بزرگترین مشکل ati اینه که تولیدش کمتر از تقاضاست !!!!!!!!!!!!! یعنی همینطور الکی قیمتها بالا میره بدون اینکه سودی به ati برسه !
امیدوارم هر چه سریعتر این مشکلم حل بشه و قیمتها دوباره پایین بیاد .
ولی اینو مطمعن باشید وقتی gt300 بیاد tsmc که تو همین 5000 هم مونده حتی وضع رو بذ تر هم میکنه برای nvidia مگر اینکه تا اون موقع بتونه مشکل تولیدش رو برطرف کنه .
البته میشه گفت چون tsmc هم تایوانی هست شاید هوای nvidia رو بیشتر داشته باشه ولی خوب از طرفی amd هم تایوانی هست ! و اینطور که بوش میاد کلا تو ساخت die های 40 نانومتری مشکل داشته و اینتل هم به این مشکل tsmc اشاره کرده .
چند تصویر تازه از Fermi در حالت SLI
اولین مشخصات رسمی از طرف همون شخصی که تو عکس بالاس :دی
این مشخصات به نظر ایراد داره ؟ آخه با این همه اختلاف معماری الان باید حد اقل 3 گیگافلوپس توان محاسباتی داشته باشه . پس چرا انقدر توان محاسباتیش کم شده ؟ 1.7 ؟ بعیده ! یا مشخصات اغراق آمیزه یا توان محاسباتی رو پایین حساب کردن .
حالا منبعش کجاست که رسمیه ؟ سایت nvidia ? میشه لینک بدید خیلی علاقه مند شدم .
البته این مشخصات در حد شایعست ولی پرفرمنس دقت Double زیاده از این جهت خیلی عالیه چون با API های زبون ++C میتونه Fermi مستقیم کار بکنه از این جهت این خیلی مهمه و تأثیر زیادی تو پرفرمنسش داره. کلاً پرفرمنس دقت Double تأثیر بیشتری در پرفرمنس واقعی و نهایی داره البته از یه جهتی یکمی هم Multi-purpose ترش میکنه که این خودش یکی از اهداف Nvidia برای Fermi هست و تکیه زیادی هم روش کرده و میخواد با Intel هم رقابتهایی بکنه گرچه هنوز خیلی زوده براش که جلوی غولی مثل اینتل بتونه درست حسابی بلند بشه.نقل قول:
اینم لینکه این شایعاته مشخصات و اون عکساست:
کد:http://www.brightsideofnews.com/news/2009/12/8/nvidia-gf100fermi-sli-powered-maingear-pc-pictured.aspx
چی گفتی؟! :دی 3-4 نفر باید بشینند ، ترجمش کنند! :دینقل قول:
کلأ این ها هم شایعه هستند و مانور دادن روشون ، کاریست اشتباه!آخه وقتی تعداد واحد simd برابره ، چه طور ممکنه که هسته ی cuda ، 128 واحد اختلاف داشته باشه؟!!! هر کشی اینو پیش بینی کرده ، متأسفانه خیلی بی سواد بوده!
در ضمن ، من که تا حالا هیچ مشخصات رسمی ندیده بودم که بدون die size , TDP باشه! :دی
در ضمن خودتون می دونید که این بحثی که دارین در مرود ati &nvidiaمی کنید ، بی نتیجست و فقط جنبه ی سرگرمی داره! :دی
من که بحثی سره Nvidia و Ati ندارم؛نقل قول:
ما از بچگی طرفدار Nvidia بودیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی بگه بالای چشمش ابروست بهمون بر میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . البته پاش که برسه گند بزنه، Ati هم میخریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ کلاً تا وقتی خودم نخوام بخرم بهترینه ولی اگر قرار باشه خودم بخرم اونوقت باید دید منطق چی میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من منظورم شما نبودی ، کلأ این یکی دو صفحه ی آخر این تاپیک علمی نبود! :دینقل قول:
خب هر کسی از یک برند خوشش می اد! این طبیعیه! :دی
در این که فرمی gtx380 احتمالا کمی از hd5870 قوی تره شکی ندارم اما اگر واقعا 3 بیلیون ترانزیستور داشته باشه باز هم بازنده nvidia میشه چون با توجه به اینکه ویفر هاشون ساخت یک شرکت هست قطعا کارت nvidia قیمت به مراتب بیشتری پیدا میکنه و همین هزینه ی اضافی رو برای خنک کردن و تعمین تغذیه ی مناسب برای این کارت در نظر بگیرید .
تا حالا تنها چیزی که من از خود nvidia شنیدم این بوده که fermi یکی از عظیم ترین پروزه هاشون تا به حال بوده (عمرا به xbox نمیرسه) .
با این اوصاف خیلی برام جالب شد تا ببینم چه میکنه این fermi +tesla !!!!!
Xbox چیه دیگه، چه ربطی داره اصلاً، اگر منظورت Xenos هست که تعطیله.نقل قول:
چه جوری میشه به این نتیجه رسید؟ شاید GTX 360 کمی از 5870 قوی تر باشه.نقل قول:
در این که فرمی gtx380 احتمالا کمی از hd5870 قوی تره
اون گیگافلاپ چیه اونو من یه جا خوندم یه جورایی رو کاغذ زیاده فقط زیاد تاثیری نداره میگن جریانش تو مایه های همون تعداد شیدرهای زیاده ATI هست که واقعا موقع مقایسه با انویدیا خیلی بیشترن ولی کارایشون بهینه نیست ! عمرا همین انویدیا با همین فلاپ کمترش میخوره ATI رو ... چیزی تو که تو 4890 و 280 شاهد بودیم ...
به نظر من ALU مهمتر از همه چیز هستش!!مثل گرافیک 4850 با 9800GTX+ که هردو از 128 ALU استفاده میکردند و هر دو نتایج مشابهی هم میگرفتند
بهتره پیش بینی نکنید و منتظر باشید ... الان غول پردازنده جهان AMD پشت ATI هست و هر دفعه پیشرفت های زیادی میکنه بعید نیست nvidia گند بزنه و همون کارت های سری 200 را کمی قوی تر با نام 300 وارد بازار کنه !نقل قول:
در واقع اون ترا فلوپس میزان قدرت پردازشی کارت هست و بیشترین تاثیر رو معمولا میزاره و توی سری gtx200 به هیچ عنوان ati بهتر نبود در این زمینه مخصوصا gtx295 که خیلی توان محاسباتی خوبی داشت
تعداد شیدر هم نمیشه گفت هیچ تاثیری نداره . در واقع مثل هسته های cpu میمونه فرض کن nvidia کارتهاش هسته های کمتری داره ولی هر هسته در فرکانس بیشتری فعالیت میکنه اما ati کارتهاش هسته های زیادی داره که هر کدوم توی فرکانس پایین تری کار میکنه (همون shader clocl)
ولی با تمام این تفاسیر من نفهمیدم چه جوری gpu clocl کارتهای ati از nvidia بیشتره ؟؟؟؟ اگر shader همون هسته هست ؟!!!!! آخه مگه میشه ! من دوچار دوگانگی گرافیکی شدم الان !!!!!
داداش منم دقیقا همینو گفتم !!!نقل قول:
نه داداش .نقل قول:
همزمان با کار بر روی سری geforce fx بیشتر محقق های nvidia روی یک پروژه ی عظیم کار میکردند که بعد ها معلوم شد که داشتند برای xbox یک پردازنده گرفیکی میساختند که بتونه ps2 رو شکست بده ! اون بزرگترین پروژه ی تاریخ nvidia بود .
در مورد xenos شما از کجا میگی تعطیله ؟ فکر میکردم قوی ترین پردازنده ی گرافیکی هست که تا به حال برای کنسول طراحی شده !!! اگر منظورتون کلی هست که خوب الان r500 اصلا عددی به حساب نمیاد ! ولی بین کنسولها شاخی هست برای خودش . و برای اولین مایکروسافت با همین gpu تونست sony رو عقب بزنه . کاری که nvidia با تمام توانش نتونست انجام بده (البته همون gpu اولیه ی xbox که طراحی nvidia بود هم خیلی در زمان خودش شاخ بود اما چون قیمتش زیاد بود نمیتونست با ps2 رقابت کنه)
دوستان عزیز،
تا حد امکان از ارائه نظرات شخصیتون درباره محصولاتی که هنوز عرضه نشدند خود داری کنید چون باعث بی نظمی انجمن و اشتباه سایر کاربران میشه.
ممنون.
صحبت های شما خیلی علمی نیست دوست عزیز :46:نقل قول:
اگه به ساختار کلی GPU های NVIDIA دقت کنید، کل GPU (از دید Multiprocessor) داره با یک فرکانس خاص کار می کنه (Core Clock) و عملات هایی مثل Decode کردن Instruction ها یا تهیه Instruction Set ها هم با همین فرکانس انجام میشه.
زمانی که بیشتر به داخل GPU نگاه کنید می بینید که هر Stream Processor داره با فرکانس متفاوتی نسبت به هسته (که معمولا با یک ضریب وابسته به فرکانس هسته است) کار می کنه که به این فرکانس Shader Clock گفته میشه. به طور خلاصه میشه گفت تغذیه هسته ها با فرکانس متفاوتی نسبت به پردازش اونها درون Stream Processor ها صورت می گیره.
در ATI این قضیه به کل فرق می کنه و کل هسته و Stream Processor ها با یک فرکانس کار می کنند. هیچ کدوم رو نمیشه برتری دونست، چون هسته های ATI و NVIDIA از نظر معماری Pipelining و ... کاملا با هم تفاوت دارند.
این که NVIDIA معمولا همیشه Stream Processor های کمتری نسبت به ATI داشته، فقط به دلیل این نبوده که فرکانس کاری Stream Processor هاش بیشتر از ATI بوده ... در واقع ساختار Stream Processor های دو کمپانی تا حد بسیار زیادی با هم متفاوت هست و نمیشه اینطور نتیجه گیری کرد که یکی تعداد هسته های بیشتری با فرکانس پایین تری داره و یکی هسته های کمتر و فرکانس بالاتر ...