از من نصيحت كه پودماني نريد كه حداقل 3 يا 4 سال بايد درس بخونيد
رفيقام همه پشيمونند
Printable View
از من نصيحت كه پودماني نريد كه حداقل 3 يا 4 سال بايد درس بخونيد
رفيقام همه پشيمونند
ممنون جناب آنتونیو...
ولی موضوع تاپیک دوره های ترمی هست...
.........................
من نمیدونم این دانشگاه چرا 2 روز یک بار یا ثبت نام میکنه یا داره کارت ورود به جلسه پخش میکنه...!!!!
امروز(پنجشنبه) داره کارت ورود به جلسه توضیع میکنه...
کسی میدونه مربوط به چه آزمونی میشه؟؟؟؟
میترسم آخرش دوره های ترمی رو از دست بدیم...
تو سایتشم که چیزی ننوشته...
نقل قول:
کارت ازمون جامع ارزیابی هست برای کسانی که پودمانی می خونین اخرش 3 تا ازمون می گیرن اگر در 3 تا قبول بشن اونوقت مدرک بهشون می دین
راستی کارنامه ها توی سازمان سنجش گذاشتن
علیک سلامنقل قول:
خوبی ؟
در ضمن چرا توی دوره های پودمانی شرکت نکردی من شرکت کردم اگر از رشته دلخواهم دربیام حتما می رم ارزش نداره 1 سال دیگه ادم علاف بمونه امیدوارم از دوره های ترمی دربیای به امید حق و موفقیتت
ممنون عزیز . قربونتنقل قول:
ثبت نام پودمانی که اردیبهشت بود و متاسفانه من ثبت نام نکردم اینه که الان میخوام ترمی ثبت نام کنم و از بهمن کلاسها شروع میشه . یعنی نمیمونه واسه سال بعد.
من که هر طور شده انشالا امسال میرم دانشگاه چون 3 سالی عقبم!!!
bini2007 عزیز لطف داری شما. ممنون امیدوارم شما هم موفق باشید.
راستی من از دانشگاه که پرسیدم گفت شما میتونی تابستون هم واحد بگیری و فشرده در 3 ترم تمومش کنی!!! (فوق دیپلم)اگر اینجوری بشه به نظر من ترمی خیلی بهتر از پودمانی هست چون گویا پودمانی کم کم 2 سال طول میکشه.
.........
من سعی میکنم هر موقع خبری شد همینجا اطلاع بدم.
دوستان دیگه هم لطفا" اگر خبری از ثبت نام دوره های ترمی دریافت کردن همینجا اطلاع بدن
ممنون
این پودمانی اصلا مال کیاست؟
آقا منم چند روز پیش پودمانی ثبت نام کردم چون اون رشته ای که مد نظرمه توی دانشگاه علمی کاربردی شهرمون بود.الانم منتظر نتایجشم.ولی پستای شما عزیزانو که خوندم یه جورایی تو ذوقم زده شد.جدا یعنی پودمانی ارزش نداره؟ میشه بگین چرا؟ پس یعنی بی خیال بشم؟ تو رو خدا راهنماییم کنین.همین حالاشم 24 سالمه میدونین چند ساله عقبم؟
نقل قول:
منم توی پودمان شرکت کردم و ارزش هم داره ولی کمی سختر هست چون بعد تموم کردن درست 3 تا باید ازمون جامع بدی ولی اگه توی کاردانی به کارشناسی سراسری دربیای اونوقت کارت راحته ولازم نیست این 3 تا ازمون و بدی نمی دونم شما دخترین یا پسر ولی اگه پسر هستین و می خواین کار هم بکنین این براتون خیلی خوبه چون برای شاغلین کلاسهاش روز های تعطیل و عصر ها هست در صورتی که در اومدی برو من خودم می رم
امیدوارم موفق باشی
نقل قول:
اخه soccer_18 عزیز مگه ندونستی که دفتر چه های پودمانی و از 1 ابان تا 9 ابان دادن تو چرا نفهمیدی هیچ کس مگه بهت نگفته بود من فکر می کردم می دونی امیدوارم که در دوره های ترمی دربیای راستی نمی خوای توی تکمیل ظرفیت 28 ابان شرکت کنی ؟؟؟دفتر چه های ترمی احتمالا اواخر ابان یا اوایل اذر می یاد
امیدوارم همین قدر که عقب موندی دو برابرش جلو بیفتی به امید موفقیت همه و هردو مون :10:
با تشکر از راهنماییتون... این آزمونی که میفرمایین چطور آزمونیه؟ ترمی این آزمونو نداره؟ چه درسایی رو شامل میشه؟ میشه معایب و مزایای ترمی و پودمان رو برام توضیح بدین؟ممنون...نقل قول:
نقل قول:
pooyan عزیز خوب این ازمون یک ازمون سراسری در کل ایران هست که انگار در 3 نوبت گرفته می شه و در مورد دروسی هست که خوندی در طول سال تحصیلی در دانشگاه که باید حتما در این 3 ازمون قبول بشی تا مدرک کاردانی ات رو بدهند
خوب دوره های ترمی نه اینطوری نیست و هیچ ازمون جامع نداره
هیچ کدوم از دوره ها دروس خود خوان ندارن دوره های ترمی4 ترم هست که معمولا تا 2 سال یا کمی بیشتر طول می کشه ولی دوره های پودمانی , 6 پودمان طول می کشه که هر پودمان 16 هفته رو شامل می شه در مورد هزینه ها انگار هیچ فرقی ندارن خوب من اطلاعات خیلی جامعی ندارم و اینها رو هم از خود سایت دانشگاه علمی و کاربردی فهمیدم و یکی هم از شبکه اموزش که رییس دانشگاه علمی و کاربردی اومده بود اگر سوالی داشتی بپرس که شاید بتونم کمکی بهت کنم به امید موفقیت شما ومن و soccer_18 و تمام دوستان:10:
آقا بسیار بسیار ممنون از راهنماییات... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا موندم چی کار کنم.میترسم اگه اینو نرم ، ترمی هم نتونم قبول بشم.سر دو راهی موندم. اصلا شما جای من بودین چی کار میکردین؟ من دیپلم برنامه نویسی ( کار و دانش ) با معدل 57/14 دارم.حالا شما به جای من تصمیم بگیرید...
نقل قول:
خواهش می کنم:31: راستی تو که مشکل سربازی نداری که؟؟؟ منظور باید پایان خدمت یا معافیت داشته باشی
بگذریم چون من خودم توی پودمانی شرکت کردم اگر از رشته it تبریز در بیام جای چون و چرا نمی گذارم و می روم و تو هم اگر در اومدی از رشته ای که می خوای جتما برو فقط هزینه شهریه ها حدودا 300 هزار تومن می شه اگر مشکل نداری برو .... بلاتکلیفی بد ترین دردی هست نزار سر دو راهی بمونی قاطعانه تصمیم بگیر به امید خدا هم تو از رشته دلخواهت در می یای هم من خبرش و بده ها یادت نره :12:
سلامنقل قول:
پویان جان چون من شنیده بودم دوره های ترمی رو میشه زودتر از پودمانی تموم کرد اینه که میخوام ترمی شرکت کنم وگرنه همونطور که bini جان گفت دوره های پودمانی یک سری امتیازات داره مثل امتیازی که برای شاغلین داره...
در ضمن اینو هم بگم که من موقعی که ثبت نام دوره های پودمانی بود چون اطلاعی نداشتم ثبت نام نکردم و گرنه حتما" ثبت نام و شرکت میکردم حداقل مثل الان استرس آزمون ترمی رو نداشتم.
خدا لعنت کنه اون کسی رو که به من گفت ثبت نام دوره های ترمی سالی یک باره(وقتی رفته بودم دانشگاه اونجا بهم گفتن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم پیشنهاد میکنم حتما" ترمی رو شرکت کنید. و اگر هم امکانش باشه (اینو باید سوال کنید) ترمی هم ؟آزمون بدید...نقل قول:
معدل من از شما هم کمی پایین تره (دو تا از معلم ها که با من دشمنی داشتن بهم نمره ندادن) رشتم معماری فنی هست. از دانشگاه که پرسیم گفت مشکلی نیست و شما اگه آزمون قبول بشی حله...
در ضمن 22 سالمه (سربازی رفتم)و بنا به دلایلی مجبورم هر چه زودتر مدرک رو بگیرم. و گویا دوره های ترمی رو میشه یه جورایی 3 ترمه تمومش کرد (با گرفتن واحد در تابستان و حداکثر واحد در بقیه ترم ها...)که البته کاره خیلی سختیه
bini جان همونطور که قبلا" گفتم من مهر ماه رفته بودم دانشگاه و یارو به من گفت ثبت نام پودمانی اردیبهشت هر سال هست و ترمی آبان... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فکر میکردم این دفترچه مربوط به یکی از امتحانات پودمانی هست (بر اساس حرفی که اون زده بود)و این شد که شرکت نکردم (البته 50% مقصر خودم هستم)
الانم کارم این شده که هر روز سایتش رو چک میکنم ببینم ثبت نام ترمی کی هست که خدای نکرده از دستش ندم.
چرا عزیز. حتما" شرکت میکنم . ولی خوب کارنامم رو که دیدم تقریبا" امیدم رو برای تکمیل ظرفیت از دست دادم...
فیزیک: 42
ادبیات : 59
ریاضی 39
شیمی -19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان:68
عربی: -11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروس تخصصی: 22
بینش: 40
....
این کارنامه منه...
فکر کنم اگر شیمی و عربی رو نمیزدم قبول شده بودم یا حداقل برای تکمیل ظرفیت قبول میشدم.
فعلا" من پیگیر دفترچه ترمی هستم... از شما هم ممنونم لطف داری عزیز. منم آرزوی موفقیت دارم.
برای سایر دوستان هم آرزوی موفقیت میکنم.
نه من معافی دائم شدم ( به همون دلیلی که توی امضام ماجراشو تعریف کردم:31:)نقل قول:
راستش هزینش واسم مهم نیست. فقط آینده ای که پیش رومه واسم مهمه .میترسم توی همون آزموناش در نیام.یا اینکه عوض سه سال 4 سال تحصیلم طول بکشه... یا غصه بخورم که چرا نرفتم ترمی...نقل قول:
راستی یه سوال دیگه من اگه پودمانی قبول بشم ، میتونم واسه ترمی هم ثبت نام کنم و منتظر نتیجه ترمی هم بشم ؟ این جوری دیگه از این بلا تکلیفی هم در میام...
امیدوارم شما هم از اون رشته ای که علاقه دارین سر بلند بیرون بیاین...دعا گوتون هستم.
راستش من شغلی ندارم که اون امتیازش شامل حالم بشه یا نه... راستی قضیه آزمون ترمی چیه ؟ منظورت امتحان ورودیشه؟نقل قول:
امیدوارم موفق بشین...نقل قول:
نقل قول:
در صد هات بجز عربی و شیمی و تخصصی ات عالیه اگه می تونستی تخصصی ات و ببری بالای 40 صد در صد بدون چون و چرا قبول می شدی در ضمن اون بنده خدا راست گفته که پودمانی خرداد ماه هر سال هست چون من خودم توی خرداد دفتر چه اش رو خریدم ولی انگار دوره های پودمانی مهر ماه مثل تکمیل ظرفیت هست انگار بعضی از دانشگاه های تازه احداث برای نیم سال دوم دانشجو جذب می کنین هر کسی یه قسمتی داره شاید قسمت تو هم به دوره های ترمی انشگاه علمی و کاربردی وصل شده در ضمن اگه تونستی توی ازمون علمی و کاربردی همینطوری بزنی به امید خدا و انشاالله در می یای:31:
در ضمن برای اینکه بدونی دفتر چه ها رو می دین یانه میتونی به سازمان سنجش هم بری چون ثبت نام از طریق سازمان سنجش هست اگه الانم بری می بینی که نوشتن مهلت ثبت نام دروه های پودمانی تموم شده:20:
نقل قول:
بله داستان تلخ ولی عبرت آموزنده تون و خوندم :41:واقعا خیلی سخته و حتما هم خیلی سختی کشیدی به امید صحت کامل
بله امکان ثبت در هر دو وجود داره ولی باید به یکی از دوره ها بری یا ترمی و یا پودمانی
دور های ترمی امسال ازمون گذاشته که انگار دی ماه برگرار می شه منم می خوام ترمی شرکت کنم و تکمیل ظرفیت حالا قسمت من کدومش باشه ترمی , پودمانی , سراسری
به امید حق
بنیامین
ببینم تا اردیبهشت به من وقت می دهند ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خواهش میکنم راهنماییم کنید :41:
فکر نمی کنم شما چی می گین ؟؟؟؟
سلام
من it علمي كاربردي قبول شدم ميخواستم ببينم ترمي چند برام آب ميخوره؟
تقریبا ترمی 300-350 تومن می شه البته برای پودمان اولنقل قول:
ببخشید اینو از شما می پرسم میشه بگین معدلتون چنده؟؟و از کدوم شهر در اومدین :20:
مرسی:10:
امروز چهارم آذر هست ولی هنوز دفترچه دانشگاه علمی کاربردی نیومده!!!!!!!!!!
دوره های کاردانی فنی و حرفه ای هم متاسفانه تکمیل ظرفیت نداره!!!!
سایت سنجش امتحانات مهمش رو اعلام کرده ولی آزمون دوره های ترمی علمی کاربردی رو نداره!!!!!!
............................
از دوستان کسی اطلاعی نداره در این مورد؟؟
آیا امتحان دوره های ترمی حذف شده؟
یا هنوز قراره دفترچش بیاد؟؟
....
سلام رفیقنقل قول:
نه دوره های ترمی حذف نشده و هست و ازمونم داره و ازمونش هم دی ماه هست فکر کنم همین روزها دفترچه اش هم بیاد:20:
من شنيدم دفترچه دوره هاي ترمي 15 _ 16 آذر مياد ....
خودمم كه سالهاي قبل شركت كردم همين حول وحوش دفترچه اومد
البته دوره هاي ترمي :20:
پودماني ديگه چيه ! :31::2:
هنوز در مورد اينكه آزمون داره يا نه ( دوره كارداني ) چيزي نمي دونم
وقتي اومد مي فهميم :46:
موفق باشيد
سلام بنیامین جان.نقل قول:
اوکی عزیز...
جالبه که تو ایران فقط آزمون سراسری مهمه و رو برنامست...
متاسفانه غیر از سراسری هیچ کدوم روی برنامه نیست.
قرار بوده که آخر آبان بیاد و یا اول آذر...نقل قول:
شما مطمئنی نیمه آذر میاد؟؟
و قرار بوده که آزمون داشته باشه...
تا ببنیم...
نقل قول:
هميشه اينطوريه
دير مياد ، همه رو جون به لب ميكنه
والا تا پارسال كه آزمون نداشت و شرط معدل بود
....
معمولا دفترچه اش اواخر آذر یا اوایل دی میاد. ضمنا رو تاریخهایی که سازمان سنجش میگه باید یکی دو ماه تخفیف بدی عزیز.
درسته...نقل قول:
یازده آذر هم شد و هنوز نیومده...
خاک بر سر مسئولین سازمان سنجش. و دانشگاه علمی کاربردی و فنی که هیچ چیزشون رو برنامه نیست.
اگر قرار باشه اول دی بیاد پس کنکورش هم 1 ماه عقب میفته!!!نقل قول:
و با این حساب کلاس هاش اواخر اسفند شروع میشه!!!!
جالبه...
من که هر روز دارم سایتش رو چک میکنم...
واقعا" اعصاب خورد کنن...
.....................
----------------------------راستی دوستانی که پودمانی شرکت کردن---------------------
ثبت نامش شروع شده....
یه وقت جا نمونید...
داداش نه طوری برنامه ریزی کردند که حداقا بهمن ماه کلاسها برگذار بشه تو نگران نباش به زودی دفترچه می یادنقل قول:
درضمن ممنون ثبت نام پودمانی و اعلام کردی
ارادتمند شما : بنیامین
من خودم يادمه ترم اولمون رو هفته دوم اسفند شروع كردن !!
چون جوابش هم به تناسب دير اومد ....
نگران نباشيد
دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره .
سلام به دوستان دفترچه23 دی میاد .
دوست عزیز ممکنه منبعش رو ذکر کنین؟؟ از کجا میدونین 23 دی میاد؟نقل قول:
از خود دانشگاه پرسیدم شمارش02182776621یا02182779
دفترچه تاریخ23 دی میاد میتونید با سماره02182779 تماس بگیرید
دفترچه ها امروز میاد ! تا اول بهمن هم فرصت ثبت نام داریم ... اخرش هم نفهمیدیم فرق این ترمی با پودمانی چیه ... در هر صورت رفتیم بخریم ببینیم چی میشه .
قیمت ها :
دوره های کاردانی : 4700 تومان
دوره های کارشناسی : 6200 تومان
با سلام...
من امروز رفتم دفترچه گرفتم فقط یه سوال؟؟؟؟
درسای عمومی که باید واسه آزمون بخونیم چهار تا کتابن ،1.زبان و ادبیات فارسی2.زبان انگلیسی3.عربی4.معارف اسلامی.ولی راجع به درسای اختصاصی چیزی توی دفترچه نیومده.آیا همین از همین چهار تا کتاب تست میاد یا اینکه درسای اختصاصی هم هستن؟؟؟؟؟
دوستان یه سوال منم دارم
اگه قبول بشم تو کاردانی به کارشناسی ناپیوسته آیا دوروسی رو که تو کاردانی پاس کردم 85 واحد از
کارشناسی حذف میشه اگه اینجوریه برم دفترچه رو بگیرم و یه سوال دیگه اینکه با این مدرک کارشناسی میشه باز
کارشناسی ارشد دولتی شرکت کرد ؟
ممنونم