mer30 payam jan,,,, faghat man 2ta az gozareshaye bargho download kardam k ehtiaj be password dare
mishe passworde electronik_GK v Pars khazar ro bezari?
mer30 az lotfet :-)
mer30 payam jan,,,, faghat man 2ta az gozareshaye bargho download kardam k ehtiaj be password dare
mishe passworde electronik_GK v Pars khazar ro bezari?
mer30 az lotfet :-)
با سلام ممنون ميشم اگرگزارش كار اموزي برق مقطع كارداني در رابطه با موتورهاي الكتريكي سه فاز در اختيارم قرار بديد هر چه سريعتر باشد بهتر است ممنون
سلام به همه
آقا خواهشن اگه 1 گزارش کار دارین برای برق
در مورد تاسیسات شرکت زامیاد برام لینکشو بزارید
خیللللللللللی دومتون گگگگگگرم:19::19::19::40::40::40::40::40::3 1:
سلام
کسی گزارش کار آموزی در کشتارگاه رو نداره (قسمت حسابداری)
دانلود گزارش كاراموزي كار بايك تابلوي برقنقل قول:
سلام من يه گزارش كارآموزي در مورد مخابرات رشته حسابداري مي خواستم از لطفتون متشكرم
سلام من دانشجوی ترم چهار الکترونیکم ممنون میشم اگه کسی گزارش کار آموزی برای تعمیرگاه صوتی وتصویری داره برام داخل سایت بزاره یا برام ایمیل کنه
(only_god33@yahoo.com)
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/INTHEN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/INTHEN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]سلام به همه
آقا خواهشن اگه 1 گزارش کار دارین برای برق
در مورد تعمیر گاه صوتی و تصویری برام لینکشو بزارید
سلام
کزارش کارآموزی رشته معماری هم بذارید
مقطع کاردانی
سلامنقل قول:
برای کار آموزی کامپیوتر چیزی داری
به یه گزارش کار آموزی در مورد سخت افزار احتیاج دارم هرکی بفرسته خیلی گله میل :negin.8913@yahoo.com
دوستان سلام
من دنبال یه گزارش کارآموزی در مورد کار با سیستم ها یا دستگاه های PLC هستم
خیلی ضروریه ممنون میشم کمک کنین
با سلام،من دنبال گزارش کارآموزی و پروژه کارآموزی رشته نرم افزار کامپیوتر هستم.اگر ممکنه کمکم کنید...
با تشکر
با سلام لطفا اگه ممکنه گزارش کارآموزی نرم افزار کامپیوتر مقطع کاردانی هم بزارید که خیلی نیاز دارم!!!!
دوستان من یه گزارشکار کارآموزی تو مخابرات میخوام اگه واسه قسمت موبایل باشه که دیگه عالیه لطفا کمکم کنید.ممنونم
سلام میشه لطف کنید آموزش طراحی وب سایت با جاوا یا هر زبان دیگه ای رو تو سایت بزارید ممنونم
ميشه واسه گزارش كارآموزي در شركت سايپا هم مطلب بزارين ممنون
سلام .
خسته نباشی
واقعا سایت عالیه.
ممنون که این همه زحمت میکشین
اگر یه مقدار مطالب برای دانلود بیشتر بذارین خیلی عالیتر میشه.من خلیلم .امروز اولین روز عضویتم بود واقعا لذت بردم.
بای.
سلام من فورا یک گزارش جون دار واسه کار شبکه می خوام اگر کسی داره لینکش رو بذاره لطفا مرسی
سلام من هم گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر می خواهم متشکرم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا من میخوام خودم بنویسم
ولی خب عزیز من باید یه نمونه از گزارشو ببینم تا بفهمم چیا باید بنویسم یا نه؟:13:
باز اخر تابستون شد و تنبل ها پیداشون شد :دی
نمونه اش مختص دانشگاه خودتونه ... میتونید راحت گیر بیارید از صحافی ها و کپی ها و ... نمونه اش رو
برید زحمت بکشید دنبال لقمه آماده نباشید :دی
تو صدات از جای گرم بلند میشه داداشنقل قول:
منی که روزی 9 ساعت سر کارم اونم نه کار مهندسی بلکه... اونوقت کی میتونم برم پروژه تحویل بدم
البته لازم به ذکره که به پولش فوق العاده احتیاج دارم
با این اوصاف گزارش کارآموزی برا صنایع دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام اگر امکان داره یه گزارش کار آموزی در مورد نمایشگر های ledو اسکوربرد بگذارید :20:
سلام دوست عزیز اگه ممکنه یه گزارش کار آموزی رشته عمران برای گرایش آب برای من ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سلام.
من می خواستم یه راهنمایی ب من بکنین.
راستش من توو یه نهاد رهبری کارآموز بودم. خوب!
حالا نمرشم گرفتم، ولی مسول کارورزی توو آموزشکده گیر داده که حتمن باید یه پروزه بدم خدومتشون.
منم که تجربه ای ندارم .
گفتم اگه رفقا-دوستان یه کمکی بهم کنن "نکه پروژ ه رو بهم بدین نه!" فقط راهنمایی که تووش چی بنویسم/
مرسی مرسی از همه.
سلام دوستان من کاراموز یه شرکت برق بودم که در زمینه قدرت فعالیت میکرد .... حالا گفتن باید گزارشم در مورد کلیدهای خلاء ( دژنکتور ) باشه منم رشته ام الکترونیک و اصلا سر در نمیارم ........... دوستان به شدت نیازمند یاری سبزتان هستم ... کمک کنید خواهشا :19:
سلامنقل قول:
فقط خواستم بهتون بگم شما که می خواین گزارشه این جوری تحویل بدین
حواستون باشه که ممکنه که مسول اصلی کارورزی توو خود اموزشکده بهتون گیر بده، مثله من!
در مورد گزارشتون هم با یه سرچ توو گوگل می تونید همه چیزو گیر بیارین
:20:salam ghorban....mikhastam ye lotfi koni o baram gozaresh kar az karamoozi to ghesmate ENTEGHAL mokhaberat bezai....kheili mamnoon misham.
سلام.بابت فایلای کاراموزی ممنون.اگه بازمدرمورد برق گیر اووردی بمون بده یا میل کن.بازم مرسی:20::10::10:نقل قول:
سلام
بابت گزارش های خوبه تون متشکرم
من دنبال گزارش کار عمومی الکترونیک میگردم
اگر بزاریید ممنون میشم
agha kheili dametoon garm.kheiliiiiii
salam...agha age in mored ro peyda kardi mitoonio be man ham bedi vaghean alan behesh niaz daramنقل قول:
بابا چرا گزارش کارآموزی مهندسی صنایع هیچ جا پیدا نمیشه؟
گزارش کارآموزي در صنایع چوب و کاغذ
حجم: 831 کیلوبایت
کد:http://www.4shared.com/file/hZ0629_x/gozareshe_karamuzi.html
سلام . من یک گزارش کارآموزی در یک شرکت پیاده سازی شبکه کامپیوتری میخوام.
ممنون میشم به من کمک کنید.............
فوری...........
سلام خسته نباشید :)
من برای یکی از دوستان دنبال مقاله ای در رابطه به کاربراتور پراید میگردم !
هر جا نگاه کردم دیدم جای تاپیک زدن در اینباره نیست ! :5:
ممکنه کمک کنید ؟!
سلام بچه ها اگه کسی گزارش کاراموزی رشته کامپیوتر مخصوصا تو مایه شبکش داره به منم بده شدیدا بهش احتیاج دارم مرسی
سلام دوستان.
من هم مثل دوستان یه درخواست کوچیک دارم...من برای تهیه یه تحقیق دانشجوئی احتیاج به یه پایان نامه کارشناسی ارشد ازنوع علمی پژوهشی در زمینه های حسابداری یا مدیریت دارم...البته چون رشته خودم حسابداری بهتر که حسابداری باشه...
البته من تو همین فروم هم جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم...نمیدونم جای درستی پست زدم یا نه؟؟؟چون اینجا نزدیکترین به مشکل من بود...
من حتی به دفتر علمی پژوهشی شهرمون هم مراجعه کردم ... ولی پایان نامه رو به امانت نداد...من هم که نمیتو نستم همونجا کارامو بکنم...
اگه کسی راهنمائی بکنه ممنون میشم...:11:
سلام
من يك گزارش كارآموزي در ارتباط با فعاليت در يك شركت كامپيوتري سخت افزاري و نرم افزاري مي خواستم!
اورژانسيه ...:20:...