ایمان جان مطمینی 4 میلی ثانیه است x450 وسری z که از اون پیشرفته تره 8 میلی ثانیه است فکر کنم اشتباه شده منتظر جوابمنقل قول:
Printable View
ایمان جان مطمینی 4 میلی ثانیه است x450 وسری z که از اون پیشرفته تره 8 میلی ثانیه است فکر کنم اشتباه شده منتظر جوابمنقل قول:
سلام دوست عزيز همانطوري كه قبلا هم گفته بودم سوني اطلاعات دقيقي در مورد زمان پاسخگويي نمي دهنقل قول:
بنابراين اطلاعات موجود ضد ونقيض
در هر صورت من برا شما چند تا سايت معروف لينكشون رو مي دم كه در مورد زمان پاسخگويي اين چند تا مدل گفتن البته دو تا لينك هم فارسي
[HTML][/HTML][HTML][/HTML]کد:http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/printerfriendly.htm?AT=62030965-3800021944t-39001141c-39000542q-2
[HTML][/HTML]کد:http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/tv/klv_52x350a_e.jsp
کد:http://www.entekhab.com/MoreInfo.aspx?id=196373&G_id=12667
[HTML][/HTML]البته تو اكثر سايتها x450 رو داراي 8 ميلي ثانيه مي دونن و بعضي ها هم 4 ميلي ثانيه ولي اگر نظر من رو بخواي همون 8 ميلي ثانيه درست ترهکد:http://www.entekhab.com/MoreInfo.aspx?id=196372&G_id=12667
در مورد پيشرفته تر بودن منظورت چيه؟اگه مثلا در مورد motion flow ميگي درسته چون z 200 hz اما x 100 hz
اما مثلا x350 دو تيونر داره در صورتي كه سري z تك تيونره
اقا ایمان خیلی جالبه که جدیدترین سری سونی و گران ترین tv زمان پاسخگویی اینقدر بالایی داشته باشه ، عجیبه !!!!
این جریان 8 میلی ثانیه و 2 میلی ثانیه و n میلی ثانیه هم مثل نسبت کنتراستهای عجیبی و غریبی که این روزا سامسونگ مطرح میکنه روشهای محاسباتی عجیبی داره که واقعا معلوم نیست بعضی از سازنده ها از کجا مطرح میکنن!!
شیوه محاسباتی زمان پاسخگویی (Response Time) راههای مختلف داره که برندهایی مثل سامسونگ و فیلیپس و ال جی و Viewsonic و BenQ و چندتا برند دیگه از روش Gray Level Response Time استفاده میکنن در حالی که زمان پاسخگویی صحیح فاصله زمانی تغییر رنگ پیکسل از سفید به مشکی هست.و البته Response time کمتر از 10ms برای چشم انسان به سختی قابل تشخیص هست و فقط یه راه برای پول درآوردنه مشکل اصلی که LCD ها باهاش روبرو هستن Input Lag هست که خیلی راحت میشه متوجه شد و اون زمانی هست که شما یه بازی کامپیوتری بازی میکنید.
واقعا عجب سینمای خانگی سونی آشغاله من 777 رو گرفتم آشغاله البته ار نظر صدا
همه تنضیماتش هم درست انجام دادم ولی انگار داری رادیو am گوش می دی تو هر کدوم از اون باند های دراز فقط یک بلندگوی کوچولو کار گذاشتن منه خر هم تحت تاثیر سونی قرار گرفته بودم چون واقعا صدای تلویزیونش که ما داریم خوبه ولی چه می دونستم این اینجوری از آب در میاد و گرنه فیلیپس می خریدم که صداشو شنیده بودم و عالی بود پس من میگم سینمای خانگی سونی نخرید آشغاله...
دوست عزیز صدای سونی در حالت کلی کمی بم هست و تریبل چندان سر زنده ای هم نداره که میتونید با کم کردن باس سیستم تا حدود زیادی مشکل رو حل کنید و برای موزیک سعی کنید سیستم رو از حالت Dolby خارج کنید و به صورت استریو موزیک گوش بدین.نقل قول:
اگر گزینه ای هم برای تنظیم قدرت صدا روی هر کانال به طور جداگانه وجود داره میتونید با بالا بردن قدرت صدای کانالهای جلو و پائین آوردن باند سنتر و سوراند در مواقعی که با حالت دالبی میخواین آهنگ گوش بدین کیفیت موزیک رو دلپذیر تر کنین.
اینم فراموش نکنین که زمانی میتونید از کیفیت صدای دالبی لذت ببرید که موزیکی که در حال گوش دادن به اون هستید هم دالبی ضبط شده باشه در غیر این صورت گوش دادن به آهنگهایی که به صورت استریو و دو کاناله ضبط شده باشه روی مد دالبی اصلا جالب نیست مگر اینکه سیستم یه تنظیماتی مخصوص اینکار داشته باشه که در حقیقت همون کاری رو که من به شما گفتم خودش به صورت اتوماتیک انجام میده و سیستم رو برای موزیک روی مد دالبی کالیبره میکنه که در بعضی سیستم ها به اسم دالبی موزیک ذخیره شده.اگر لینکی از کاتولوگ دستگاهتون به صورت PDF دارید لطفا بدین تا من دقیقتر نگاه کنم.
الوکارد جان سلام مارو تحویل نمیگیری چرا منتظر جوابهای خوب شما هستم
سوني قصد دارد با هدف رونق بخشيدن به فروش در بحبوحه كسادي بازار تلويزيونهاي صفحه تخت، در سال آينده تلويزيونهاي سه بعدي عرضه كند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سوني تا پايان سال 2010 تلويزيونهايي با صفحه نمايش كريستال مايع (LCD) عرضه خواهد كرد كه قادر به نمايش ويديوي سهبعدي خواهند بود.
مدير اجرايي سوني عرضه تلويزيونهاي سهبعدي را به همراه طرح سازگار كردن رايانههاي وايو، پلياستيشن 3 و بلوري پليرها با اين فنآوري، در نمايشگاه محصولات الكترونيكي مصرفي IFA در برلين اعلام خواهد كرد.
طبق گزارش فايننشيال تايمز، سوني در اين نمايشگاه به پيشرفت طراحي تلويزيون سهبعدي خود خواهد پرداخت. سازندگان بزرگ تلويزيون از جمله رقيبان سوني، سامسونگ الكترونيكس، الجي الكترونيكس و پاناسونيك همگي عرضه تلويزيونهاي سهبعدي وعده دادهاند.
با شما موافقمنقل قول:
ولي خيلي جالبه در حالي كه اكثر برندها در اين جور اعداد افراط مي كنند سوني هميشه سعي ميكنه حالت تعادل رو رعايت كنه
مثال واضح هم همين كنتراست و حتي زمان پاسخگويي كه توي سايتهاي مختلف بيان ميشه طوري كه كسي اگه يكم تجربه نداشته باشه اسير اعداد عجيب و غريب برندهاي مختلف ميشه.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=345913
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346425
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما دوست عزیز ولی من روی مود دالبی گوش نکردم که این حرف رو می زنم و به صدا و تصویر هم نا آشنا نیستم یعنی آماتور نیستم من این محصول را با فیلیپس ال جی و سامسونگ مقایسه کردم بسیار آشغال است تمام نتضیمات در قبیل دسیبل و دک مد و اسپیکر فرمیشت و حتی تنظیم اتوماتیک اسپیکر ها را درست انجام دادم و جالب اینجاست با اینکه باس قوی دارد ولی صدای سایر بلندگو ها بسیار جیغ زننده و شلاقی هست و کمی با هاش آهنگ کوش می کنی سر درد می گیری حال اگر شما هم ما را راهنمایی کنید بد نیست با تشکر
الکور جان سلام دوست من ممنونم بالاخره نتیجه تجربی که خوداوت دارید در حال حاضر کدوم مارک ومدل ال سی دی تقریبا کامل هست برای دیدن تصاویر تند وفوتبال ومسابقه اتوموبیل رانی منتظر جوابمنقل قول:
الکور جان شما مدلهای 40 و46و52 و55 بگو لطفا سوال دوم که کردم ایا تلویزینهایی که 200 هرتز باشه ولی زمان پاسخگویی 8 باشه بازم در تصاویر تند مشکل داره ومسابقات اتوموبیلرانی یا نه مثل سری z سونی سوال دوم ایا راسته ال سی دی سامسونگ زود داغ میکنه ولی سونی انظوری نیست منتظر جوابم استاد
علت اين امر عدم سوددهي واحد توليد تلويزيون اين شركت ذكر شده است. مديران سوني اعلام كردهاند اين شركت قصد دارد عمليات خود در اين عرصه را برونسپاري كند.
شركت Hon Hai Industry Co. خريدار اصلي واحد توليد تلويزيونهاي LCD سوني در مكزيك است. گزارش مالي اين شركت تايواني كه ديرو ارائه شد، حاكي از سودآوري عمليات آن براي اولين بار ظرف سالهاي اخير بوده است. اين شركت به توليد تلويزيونهاي Bravia سوني ادامه خواهد داد و كل پرسنل 3300 نفري كارخانه را حفظ خواهد كرد. سهم باقيمانده سوني در اين معامله معادل 10 درصد خواهد بود.
اقدام سوني بيانگر اين است كه اين شركت قصد دارد در بلندمدت عمليات توليد تلويزيون را بهطور كامل متوقف كند. سوني تاكنون 16 هزار شغل را حذف و هشت كارخانه را به دنبال ضررهاي مكررش ظرف سال اخير، تعطيل كرده است. واحد توليدات محصولات مصرفي سوني كه توليدكننده تلويزيون، دوربين و نيمههاديهاست در سه ماهه مالي منتهي به 30 ژوئن، ضرري معادل 21.5 ميليون دلار را گزارش داد.
منبع:پارسيك
الکورد جان این قسمت psa سایت cnet برای چی بود میشه لینکشو بزارید من یادم رفت
سلام.
بنظر دوستان SONY KLV-46X450A تلویزیونی هست که بعد از خریدش آدم پشیمون نشه؟
5 میلیون برای یه تلویزیون؟!نقل قول:
به نظر من با خیلی کمتر از این پول میشه تلویزیونهای بهتری خرید.
مثل پلاسمای پاناسونیک یا سامسونگ یا LED سری 6000 یا 7000 سامسونگ
ضمنا تکنولوژی HDTV ها سال به سال ارتقا پیدا میکنه و مدلهای فعلی به سرعت از رده خارج میشند.
با تشکر از دوست عزیزم که نظرشون رو بیان کردند.نقل قول:
از دوستان خواهش می کنم که صرفنظر از قیمت به سوال بنده جواب بدن؟
و سوال دیگر اینکه آیا SONY KLV-46X450A از لحاظ کیفیت تصویر از سایر تلویزیون های توی این رنج قیمت موجود در بازار بهتر است یا نه؟ اگر نیست لطفا مدل بهتر از این از لحاظ کیفیت را معرفی کنید
G10 از برند پاناسونیک با قیمت 1.770 از این مدل سونی با قیمت 4 میلیون ! به مراتب کیفیت خیلی بالاتری داره.نقل قول:
اگرم مشکلی برای صبر ندرای تا یک ماه دیگه برای خرید مدل v10 صبر کن . در حال حاظر برترین پنل از لحاظ کیفیت تصویر هست .
اگر بیاد تخمین قیمت حدود 2.300 تا 2.500 .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=325106
x450 بین 5 تلویزیون برتر از لحاظ کیفیت تصویر هم نیست!! قیمت بالاش دلیل بر توجیه کیفیت بالای این پنل نمی تونه باشه .
موفق باشی
من امروز توی یک مغازه یک تلویزیون سونی براویا قیمت کردم گفت 1250 میلون تومان 42 بود فکر کنم شاید هم 32 فول اچ دی 1080 نمیدونم این ارزش خریدن داره یا نه.
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی یه سیستم سینمای خانگی سونی DAV-DZ790K رو از بانه گرفتم ولی چون خدماتی اینجا نداره به مشکل برخوردم صدا از بلند گوها و ساب ووفر تنظیم نیست و صدایی هم که میاد خیلی ضعیفه همچنین از صدای تلویزیون از سیستم پخش نمیشه لطفا راهنمایی کنید چون اطلاعاتم خیلی ضعیفه ممنون
عزیزم هر سوالی داره بگو بهت بگم آدرس ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دم به دقیقه ایمیلم چک میشه
قشنگ برات توضیح میدهم چون خودم هم سونی دارم ولی سونی مال نیست
حالا چند خریدی؟
سلام دوستان
من میخوام یه تلویزیون 32 ارزون قیمت بخرم
تو سایت ها نوشته 32sوt یه قیمته (740) کدومشون بهتره؟
کسی نیست جواب بده؟
s و t مدل های از رده خارج و قدیمی سونی هستن ارزش خرید ندارن
بهترین انتخاب با بودجه شما این مدل هست
b470
کد:http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?cPath=42_50&products_id=318
اگه قیمت بالای این پنل دلیل بر بالا بودن کیفیتش نیست پس چیه؟!!!!!! توی این بازار رقابتی شدید شرکت معظم سونی این بازار را درک نمیکنه و داره گرون فروشی میکنه اونم با این اختلاف قیمت!!!!:18: فکر میکنم شما دارید اشتباه میکنید و باید منابع تحقیقاتتونو گسترش بدید.نقل قول:
دوست عزیز به نظر من شما باید فلسفتون رو عوض کنید چون قیمت بالا ممکنه دلایل زیادی داشته باشه الان ماشینهای ایرانی از جمله پژو پارس داره با قیمت 17 میلیون تومان به فروش میرسه که هم قیمت تویوتا کرولا 17 هزار دلاری هست در دوبی هست به نظر شما این دلیل برتریش هست؟
قابل توجه کسانی که قصد خرید مانیتور یا تلویزیون برای اتاقشون دارن
من در سفری که به بانه داشتم مدل سونی براویا KLV-20S400 رو دیدم. البته من بیشتر برای خرید مانیتور 22 اینچ رفته بودم که پیدا نکردم ولی با دیدن این تلویزیون به واقع متحیر شدم از کیفیت و زیبایی این تلویزیون.
این تلویزیون که البته به درد مانیتور هم میخوره و من بیشتر به عنوان مانیتور استفاده میکردم کیفیت فوق العاده ای داره و به راحتی از هر زاویه ای قابل دیدنه و کیفیت در مقایسه با مانیتور های ال-جی و سامسونگ خیلی خیلی بالاتره (اینو خودم توی همون مغازه امتحان کردم)
به هرحال من که پول همراهم نبود بگیرم مگر الان که برگشتم سفارش بدم بیارن واسم. ولی اگر یک تلویزیون (یا مانیتور) شیک میخواهید این بهترین انتخابه.
قیمت هم اونجا 370 هزار تومان بود
درود:نقل قول:
تو بازارهای آزاد و رقابتی جهانی انحصار بازار ایران وجود نداره بنابراین قیاس شما قیاس صحیحی نیست. در بازاریابی و مدیریت بازار مسائل بسیار پیچیده تر از این حرفاست.
من اون رو به عنوان مثال عرض کردم دوست عزیز همین قضیه راجب ماشین لکسوس و بنز و یا سایر اتوموبیل سازای آسیایی در مقابل رقبای اروپایی و آمریکاییشون هم صدق میکنه که بالانس مناسبی بین Performance/Price برقرار کردن به هر حال صورت کلی مسئله این هست که به کارگیری تکنولوژیهایی که صرفا روی کاغذ قوی هستن و در عمل جهش چندانی تو کیفیت ایجاد نمیکنن باعث شده قیمت تموم شده بعضی کالاها برای کمپانیهای سازنده رو اونقدر بالا برده که توان رقابتشون رو از دست بدن و عملا فروش کمتر مساوی هست با درآمد کمتر و متعاقب اون کمتر شدن هزینه تحقیقات و ...نقل قول:
سلام. اینکه سونی پول مارک رو میکشه رو اجناسش شکی نیست.
اما یه سوال: بهترین مدل براویا با بودجه 2200 چیه؟ w550 قیمتش دقیق چنده؟ و w550 ارزش خریدن داره؟
به نظر من همون v550 رو بخر زیاد فرقی نمیکنه عالیه
x450 سونی
یا
led سامسونگ
یا
led ال جی
40 اینچ؟؟؟؟
دوستان گل کسی میدونه چجوری میشه این دیجیتال تی وی رو که تازه تو تهران امده با sony x450 گرفت؟
x450 اگر تیونر دیجیتالی داشته باشه که فکر نکم اسکن کنی میاد معمولا سری 4500 که سفارش اروپاست یک ورودی انتن دیجیتال هم دارند که تو جمهوری خیلی هم کمه
سلام.
من می خوام یه ال سی دی 32 اینچ بخرم تا 700 تومان چی بگیرم
نقل قول:
ببخشید میشه این مدل فیلیپس یا سامسونگی که تست کردین و خوبه رو معرفی کنید. البته با قیمت
ممنون
خواهش می کنم موریس جان من کلا تعریف از سامسونگ نکردم که هیچ انتقاد هم کردم
ولی چرا تعیف فیلیپس رو کردم فیلیپس واقعا خوب بود اینو هم بگم بازم هم فیلیپس در زمینه دکودر صدا همچین آش دهنسوزی نیست
ولی خوب واقعا روش کار کردند هر چی باشه ازونا بهتره در هر کروم از اسپیکر هاش 4 تا بلندگو کار گذاشته که هر کدام مسئول بخش یک رنج فرکانسی می باشند
سایر امکاناتش هم خوبه و قیافشم هم قشتند 1000 واتم هست که البته این دروغه در واقع 140 وات هستند
جالب اینجاست همشون می نویسن 1000 وات آر ام اس که وات بلندگو ها را با هم جمع می کنند که این کار اشتباهه باید نهایت توان هر یک بلندگو ها محاسبه شود حالا می خواد شما 100 بلندگو داشته باشی چه یک دونه باز هم سوال داشتی بنده در خدمتم البنه اون فیلیپس هم قیمتش 460 بود
پس کلا خرید سینمای خانگی سونی رو توصیه نمکنید.
البته من تو فکر خرید سیستم hifi سونی هستم. قیمتش حدود 700 تومنه. میخواستم بینم کسی از دوستان با این سیستم کار کرده و ایا با این قیمت می ارزه که بخرم. البته در مقایسه با یه سینمای خانگی نسبتا خوب که قیمتی حدود 300 تا 400 داره
از نظر کیفیت و کارایی و امکانات