دوستان
مدل های پشت گردنی خوبه بگیرم؟ موقع ورزش نمیفته؟
یه چیز خوب میخوام برای بیرون بردن میکروفن هم داشته باشه
فروشنده میگفت این مدل های پشت گردنی کلا برای بیرون بردنه
Printable View
دوستان
مدل های پشت گردنی خوبه بگیرم؟ موقع ورزش نمیفته؟
یه چیز خوب میخوام برای بیرون بردن میکروفن هم داشته باشه
فروشنده میگفت این مدل های پشت گردنی کلا برای بیرون بردنه
سلام ! انقدر مدل هاي مختلف گفتين كه اخر نفهميديم چي خوبه ؟؟؟!!!!!
من يه هدفون مي خوام كه صدارو خيلي با كيفيت پخش كنه (يعني افكت بده) .
مي شه راهنمايم كنيد ؟! صداهاي 3 بعدي با سيستم معمولي نمي شه ؟؟
سلام. یعنی هدفونی هست که به صورت سخت افزاری 5.1 باشه؟ چه مدلی ؟نقل قول:
منم همین hs1000 fatility رو می خوام بگیرم ، تو این محدوده ی قیمت انتخاب دیگه و بهتری هست و یا همین خوبه؟
دوست عزیزنقل قول:
ایرفون های داخل گوشی و پشت گوشی برای بیرون از خانه و هنگام ورزش از همه ی مدل های مناسب تر هستند.:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هدفون پشت گردنی به این شکل باشه خیلی خوبه در غیر این صورت این هدفون ها در فعالیت ها از گوش میوفته:46:
نقل قول:
دوست عزیز
شما برای خرید هدفون ، چقدر بودجه در نظر گرفتید؟
بله وجود دارهنقل قول:
از برند های خاصی نمیشه نام برد اما بطو کلی این هدفون ها به این شکل هستند.
این مدل از Zalman جزو اولین هدفون های ساراند هستش.
فکر میکنم این مدل هم برای انفجار مغز تولید شده باشه!
حدس میزنم که این سری از هدفون های عظیم الجسته دور از استاندارد باشند.
چون اگر قرار بود این سبک از ساخت هدفون اصولی باشه شرکت های معظمی مثل AKG یا سنهایزر هیچ وقت گوی رو در بازار برند های مثل زالمن نمینداختند:46:
هدفونی که انتخاب کردید مشکل خاصی نداره ، برای بازی طراحی شده و جزو محصولات پر فروش کریتیو هستش:20:
موفق باشید:11:
يه سوال تكنيكي دارم. X-Fi چه حالتيه و چه كار ميكنه؟
دوستان پیشنهاد میکنم سوالاتتون رو در مورد هدفون تو انجمن (دوربین دیجیتال و mp3 player) مطرح کنین. تاپیک اصلی بحث در مورد هدفون اونجاست.
دوست عزیزنقل قول:
X-Fi مخفف Xtreme Fidelity هستش ،
یک تکنولوژی پخش صداست که توسط کریتیو به ثبت رسیده ، میشه گفت مجموعه ای از استاندارد ها و افکتیو های مختلف صوتی هستش که در مجموع برای بهتر شدن صدا کاربرد دارند.
واقعا تکنولوژی جالبیه و تاثیر بسزایی روی صدا داره.
من خودم صدای واقعی و ریل رو بیشتر میپسندم اما هر وقت که از X-Fi ها خروجی میگیرم واقعا از ته دل کریتیو رو تحسین میکنم:8::10:
تو خود خود سایت کریتیو 4 تکنولوژی برای X-FI ذکر شده.
X-Fi Crystalizer
بازیابی فرکانس های تضعیف شده در موزیک های کامپرس شده از طریف معدل گیری بین فرکانسی (حداکثر کارایی با دیوایس های خود کریتیو پدید میاد)
X-Fi CMSS -3D Virtual
شبیه ساز خارقالعاده ی صدای سه بعدی حتی با اسپیکر های 2 کانال (در اسپیکر های 5.1 ، 7.1 و 8.2 این تکنولوژی به حداکثر کارایی میرسه)
X-Fi CMSS - 3D Headphone
شبیه ساز 3 بعدی برای پخش در هدفون (بسیار مناسب برای تجسم صدا و درک عمق و پرسپکتیو)
X-Fi Experience
به اجرای همه استاندارد های X-Fi با هم گفته میشه که حداکثر کارایی X-Fi رو میرسونه.
در ویکی چند حالت دیگه هم به این استاندارد ها اضافه شده که بیشتر تخصصی اند و بعضی هم قابلیت های نرم افزاری هستند.
EAX effects
SVM
GraphicEqualizer
Mixer
Dolby Digital bitstream out
DTS bitstream out
برای درک بهتر این حالات میتوید به این لینک مراجعه کنید و از Virtual Lab کریتیو کمک بگیرید.
برای هر نمونه چند دمو پخش میشه که بخوبی قابلیت های این X-FI رو شرح میده.
موفق باشید:11:
سلام .
یه سوال داشتم.میخواستم یه هدست در محدوده 50 بگیرم.
بیشتر برای موسیقی و گاهی هم بازی.
به نظر شما این مدل خوبه؟
Headset Logitech Precision Gaming [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری میشه فهمید صدای کامپیوتر از X-Fi استفاده می کنه یا نه؟
[QUOTE=tonypb;4180736]سلام .
یه سوال داشتم.میخواستم یه هدست در محدوده 50 بگیرم.
بیشتر برای موسیقی و گاهی هم بازی.
به نظر شما این مدل خوبه؟
Headset Logitech Precision Gaming [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
کسی نیست؟
این در مورد هدست Trust HS 6400 5.1 Surround هم صدق میکنه یه خورده اگه اطلاعات بیشتری دارید بذاریدنقل قول:
ممنون
میخوام نظر دوستان رو در مورد این هدست بپرسم ؟ کسی استفاده کرده ؟ اگه ریویو هم ازش خوندید بگید ممنون میشم
headset A4TEACH HU-510
این هم USB هست و سومین محصول A4tech هست که با اتصال usb تولید میشه
البته فکر کنم قبلی ها نرم افزاری دالبی پخش میکردن ولی این یکی به ظاهر سخت افزاری هم یه چیزایی داره !
قیمت 25 هزار تومان !!!
سلام
اگه میشه یه مدل هم دور و بر 15 تومن معرفی کنید قبلا از این مدل استفاده می کردم و راضی هم بودم
کد:http://www.farassoo.com/product/headset/fhd-960v.htm
دوستان نظرتون درباره این نوع مدل SONY چیست؟
مشخصات
نوع: طرح Open-Air، دینامیک
واحد محرکه: 30میلیمتر
پاسخ فرکانسی: 18-22000 هرتز
وزن (بدون سیم): تقریبا 285 گرم (با باتری)
قیمت: حدود 80 تا 100 هزار تومان
برق مورد نیاز هدفون:
2 عدد باتری NiMH قابل شارژ اندازه AAA عرضه شده ،2 عدد باتری آلکللاین ،2 عدد باتری منگنزی اندازه AAA
زمان کارکرد(در حالت شارژ کامل باتری قابل شارژ NiMH):
تقریبا 14 ساعت در هنگام روشن بودن عملکرد ویبره ،26 ساعت در حالت خاموش بودن ویبره
لوازم جانبی عرضه شده:
آداپتور برق AC ،فیش رابط Unimatch،2 عدد باتری NiMH قابل شارژ اندازه AAA،سیم به طول 1.5 متر )
بهترين هدفون گوشي هاي موبايل سوني اريكسون كدومه؟
از لحاظ كيفيت ساخت ، جنس هدفون، كيفيت صدا، قدرت صدا و ...
بطور كلي بهترين هدفون فابريك كدوم گوشي از همه بهتره؟
اگر قيمت هم داريد بفرمائيد لطفا".
ممنون.
یدونه هدفون بود سونی اریکسون تقریبا جدید اواخر 2009 معرفی کرده بود وخیلی جالب بود به صورتی که وقتی هدفون رو از گوشت در میوردی اتوماتیک موزیک قطع میشد و بعد که دورباره میذاشتی شروع به خوندن میکرد ! .. و اگه کسی بهت زنگ میزد فقط right ear رو در میوردی با left ear اش حرف میزدی کلا خیلی جالب بود اطلاعات بیشتری براش میذارم .
سلام
نظزتون راجع به این چیه
a4tech mk-650-b
اگه این خوبه که برم بخرم اگه نه یه هدفون تو گوشی خوب معرفی کنید
کاربردم برای موسیقی هست وتا پنجاه هزلر تومان می توانم هزینه کنم
در ضمن خودم هیچ اطلاعاتی در مورد هدفون ندارم و از این همه مارک ها و مدل های مختلف هم گیج شدم
لطفا یه مارک و مدل خوب معرفی کنید
با تشکر
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟!!!نقل قول:
سلام دوستان
یک هدست مخوام که انتی نویز داشته باشه برای همه کاری میخوام چه بازی چه فیلم چه اهنگ اما بیشتر بازی.هم usb هم جک 5/3 میلیمتری داشته باشه.اگه bluetooth یا wireless داشته باشه بهتره و تا حد اکثر 100000 تومان.دوستان پیشنهادتون چیه؟
سلام دوستان
اگه میشه کمک کنید یه ایرفون خوب در حد 20-30 تومن با صدای بلند و بیس قوی.کاربر حرفه ای نیستم و برای مصارف عمومی مثل فیلم و موزیک و بازی و اینا می خوام
بهم ex32lp سونی رو پیشنهاد کردن ولی 2 مشکل داره : زمان عرضش قدیمیه و اینکه in-ear هست که زیاد راحت نیستم با این مدل ها.
ممنون
من این هدفون رو پیشنهاد میکنم... کیفیت بسیار بالایی داره اما وایرلس نیستنقل قول:
اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=17088&listby=
حدود 15000 توماننقل قول:
EP-240
اطلاعات بیشتر
کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=863&product=16912&nav=0
هدفون تو گوشی من خودم تازگی(حدود دو هفته) یکی خریدم که کیفیتش خیلی عالیهنقل قول:
من 80 خریدم و پشنهاد میکنم 30 بیشتر بدی و اینو بخری خیلی بهتره
مدلش اینه
Aurvana In-Ear
محتویات جعبه
دو جفت با سه سایز مختلف لاستیک گوشی
جعبه ی مخصوص و شیک برای نگهداری
وسیله ای برای تمیز کردن گوشی ها
تبدیل رابط هواپیما
اطلاعات بیشتر
کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=861&product=14702&nav=0
من اصلا این مدل رو پیشنهاد نمیدم چون a4tech مارک مشهور و با تجربه ای در زمینه ی صدا نیست...من به شما هدفون های creative رو پیشنهاد میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
سلام
من هم قصد خرید همین مدل را دارم فقط چند سوال..فقط برای موسیقی میخوام...
وردی پورت هم برام مهم هست..گوشیم ورودی 3.5 داره و فقط میخوام روی گوشیم استفاده کنم..
همچنین ابا از این مدل بهتر هم اومده..
برای خرید در بازار تهران نمایندگی داره...
مرسی
بله که نمایندگی داره....ورودیش هم 3.5 هست...من در بازار ایران هدفون هایی با مارک های مشهورتر دیدم ولی به اصل بودنش اطمینان نیست اما مارک کریتیو با این دو گارانتی حتما اصل هستنقل قول:
گارانتی شاب
گارانتی رایان بدرکد:http://shobtech.com/home.aspx
من خودم با گارانتی شاب خریدم و به اصل بودنش هم اطمینان دارم چون کیفیتی بسیار بهتر از دیگر هدفون ها در این کلاس ارائه میده.کد:http://www.rayanbadr.com/
هدست فیلیپس مدل 8540 چطوره؟
بهترین هدفون و کلا وسایل جانبی صدا رو شرکت Sennheiser آلمان داره .... تو بازار ایران هم موجود هست ...
لینک سایت :
کد:http://www.sennheiser.ca/live/
سلام. من اگه برای مصارف عمومی مثل فیلم ، موسیقی گوش دادن و بازی ، AKG K77 بگیرم که 50 الی 55 تومنه، اشتباهه ؟
اگه به اصل بودنش اطمینان داشته باشید چرا اشتباه باشه:31:نقل قول:
آخه چون مخصوص مانیتورینگ هستش اونجور که شنیدم برا مصارف معمولی خوب نیست. شنیدم چون closed هستش نمیشه زیاد استفاده کرد و سردرد میاره! ... خلاصه ازین حرفها!نقل قول:
در مورد اصل بودن اینجا داره :بنیان صوت. مگر تقلبیش هم هست!؟کد:www.akg.ir
نقل قول:این البته به تجارب قبلی شما هم بستگی داره، هدفون های قبلی ای که در اختیار داشتی چی بوده؟... اگه تازه میخوای وارد وادی هدفون های گرونتر بشی (که البته صرفاً نسبت به بازار ایران و متوسط هزینه ای که کاربرای ایرانی می کنن میشه گفت گرون .. در واقع میشه هزینه زیر متوسط!) .. این مدل شما رو راضی می کنه ... هرچند میتونی کارای فیلیپس و سری HQ کریتیو رو هم چک کنی که به نظر میاد از نظر راحتی وضع بهتری داشته باشن و کیفیت شون هم مشابه یا حتی بهتر بشه .. بخصوص چون شما برای مصارف عمومی تر میخوای مثل فیلم و بازی که درشون باس اهمیت داره، شاید اون دو مدل بهتر از AKG باشن که اصولاً بخاطر باس متعادلش معروفه (باس متعادل، یعنی باس کم نسبت به مارک های دیگه ای که ذکر شد) ...نقل قول:
پاساژ ایران رو چک کن برای هدفون های دو مارکی که ذکر کردم .. ضمن اینکه نمایندگی کریتیو طبقه اول، کارای akg رو هم داره .. من دوجا رو می شناسم که akg رو میشه با اطمینان ازشون خرید .. یکی همینه که گفتم و یکی هم فروشگاه دیجیتال در پاساژ پایتخت.
من شخصا نظرم مارک creative هست...من تابحال هر محصولی از کریتیو خریدم راضی بودم مخصوصا محصولاتی که مربوط به صوت بوده:8:نقل قول:
ممنون که برام توضیح دادین. تو همین فاصله کلی سایت و review خوندم راجع به هدفون. راستش من زیاد به creative اطمینان ندارم، شاید کیفیت صداش خوب باشه ولی کیفیت فیزیکی ساختش خوب نیست ، برای دوستم یه 1400 خریدم سر دو روز طوق دورش ترک برداشت. من خودم هم کریتیو داشتم ازون پشت کله ای ها ، بدک نبود...نقل قول:
تو سایت newegg نگاه کردم خلق الله آمریکا چه ارادتی به sennheiser دارن! تو ایران هست؟ تو سایتش شرکت ماشین های اداری بعثت رو بعنوان نماینده ایرانش معرفی کرده ولی شماره ای که داده 5 رقمیه :31: من هم ساکن مشهدم، اینجا خبری نیست ازین چیزا.
راستی یه سوال دیگه ، نظرتون کلا در مورد IEH ها چیه ؟ همون in-ear ها ، که توگوش میره. مدلهای گرون هم داره! بالای صدتومن ( همونجور که گفتین برای مملکت ما گرونه وگرنه زیر متوسطه ) . فیلیپس مدل SHE9800 ش خیلی خوبه. 37 38 تومنه، مشهد هم گیر میاد. در کل بجز تفاوت کاربردی (قابل حمل بودنشون) ، از نظر کیفیت صدا یا تیپ خروجی صدا با full size ها چه فرقی دارن؟ برا گوش ضررشون بیشتره ؟
Impedance: 16 ohm at 1kHz Sensitivity: 106 dB Maximum power input: 50mW Diaphragm: Mylar dome Frequency response: 12- 22k Hz Type: Dynamic[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:www.consumer.philips.com/c/headphones/she9800_97/prd/in
اگه در خونه میخوای استفاده کنی همون فول سایز بهتره...چون این مدل هایی که درون گوش میره ( منم یکی دارم ) به مدت زیاد مثلا چند ساعت ممکنه خستگی ایجاد کنه...در مورد ضرر به گوش باید بگم تا زمانی که صدا در گوش ملایم هست و احساس راحتی میکنی برای گوش هات مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
از نظر کیفیت صدا هم مسلم هست که فول سایز ها بهتر عمل میکنند مخصوصا در بیس های عمیق.
من یه هدفون تو گوشی کریتیو ep 830 دارم
50 هزار گرفتم 1 هفته هم نیست حالا می خوام بفروشمش 30 هزار کسی میخره؟!
مشکلش چی بوده که میخوای بفروشی؟...نقل قول:
واسه این پرسیدم هدفون های قبلی ای که داشتی چی بوده، چون تجربه های قبلی خیلی موثرن در نظر شما نسبت به یه هدفون جدید...اگه جواب بدی بهتر میشه راهنمایی کرد.نقل قول:
کیفیت ساخت و بدنه هدفون ها اغلب در این رده شبیه به هم هستش.. حالا یکی بهتر و یکی بدتر هم هست، اما در نظر بگیر که بهرحال نگهداری و مواظبت لازم داره...
سن هایزر مارک بسیار معتبریه ... شاید 2-3 تا مارک هم بالاتر ازش باشه، اما چیزی که مشخصه اینه که در بازار ایران، معتبرترین مارکی که هست سن هایزره ... محصولاتش اغلب بالای 100 تومن هستند البته .. و فقط تهران 1-2 جا گیر میان .. یکی اش همین بعثت هستش. (تلفن:66950405)
فول سایز در مقابل In ear به مقدار زیادی سلیقه و عادت شخصی فرده .. یکی ممکنه چندین ساعت in ear راحت باشه، در عوض نیم ساعت فول سایز رو بزنه گوشاش عرق کنه .. یکی شاید خوشش نیاد از in ear چون یه چیزی فرو میره تو گوشش، یکی شاید فول سایز خوشش نیاد چون روی گوش رو می گیره.. چیزی که مسلمه اینه که 1) ایزوله سازی صدای In ear بهتره 2) در رده 50 تومن به پایین، in ear ها نسبت به فول سایزهای هم رده شون کیفیت بهتری دارن.
من قبلا creative داشتم ازون back head ها که طوقش پشت سر میافته. مدلش روش نوشته نیست! جعبشم انداختم دور:31: کیفیت صداش خوبه ولی سیمش چند بار قطع شد بازش کردم با بدبختی لحیم کردم ، الان بازم خراب شده . Creative HQ-1400 هم تجربه دارم نه صداش خوب بود نه کیفیت ، سه ماهه شکست طوقش. قبلا هم همراه واکمن سونی که داشتم ازون تو گوشی ها داشت خوب بود. در کل تجربه همشو داشتم بجز Noise Canceling ها و Circumaural هایی که Closed هستن.نقل قول:
در مورد USB ها چیزی نگفتم چون خوباش گرونه ( مثلا لاجیتک G35, صدوپنجاه تومن ) ارزونشم هم هست A4Tech HD-800 خیلی صداش خوبه ولی پلاستیک آشغاله.
در مورد in ear اون PHILIPS SHE9800 که گفتم بطور خاص چه نظری دارین در موردش؟