سلام.
خوب این که واضحه. به همین خاطر گفتم مهمترین نگفتم تنها عامل مهم. به همین خاطر گفتم کاربردی نگفتم تنها عامل موثر. به همین خاطر در Review ها مراحلی به عنوان Real World در نظر گرفته میشه که در تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم نمونه هاش رو قرار دادم. مثل بوت ویستا و لود کرایسس و خواندن و نوشتن فایل های کوچک و بزرگ در سیستم عامل و ...
ببینم اصلا شما با من هستید؟ درست نقل قول کردید؟ این همه روزهای اخیر این ور اونور گشتم که تست های مختلف از نرخ انتقال تا کارایی در عمل و حتی مصرف و صدا پیدا کنم و قرار بدم. اگر قرار بود ملاک رو تست تئوری بگیریم که چندتا Benchmark با HD Tune میزاشتیم و خلاص. الان ازین بحث ها نداشتیم.
واقعا فکر کردید اینجا داریم با دو عامل متوسط نرخ انتقال و زمان دسترسی بهترین رو انتخاب می کنیم و از موارد دیگه و تستهای عملی بی خبریم؟!
...
در ضمن اون تاپیک نه شخصی هست و نه بسته. اگر Review ای دارید قرار بدید. فقط شامل مدل های روز و تست های متنوع بشه, نتیجه گیری کرده باشه و هارد برتر رو معرفی کرده باشه. تست های خودتون رو هم که می تونید قرار بدید. منتظر چی هستید؟
و اما در مورد اینکه چرا به ایشون توصیه کردم تست HD Tune رو انجام بدن و نتیجه رو مطرح کنند. به نظر شما ممکنه مثلا من و ایشون بتونیم تست لود بازی یا سیستم عامل و برنامه در شرایط یکسان و حتی شبیه انجام بدیم؟ برای همچین مواردی باید به Review ها استناد کرد. همونجوری که الان برای قطعات دیگه مثلا گرافیک, چارت هایی که توسط سایت ها گذاشته شده مطرح میشه.
...