دوست عزیز این گوشی برای اجرای بازی کی پد مجازی داره؟
کلا می تونی در مورد نحوه بازی کردن با این گوشی رو بگی ممنون.
Printable View
دوست عزیز این گوشی برای اجرای بازی کی پد مجازی داره؟
کلا می تونی در مورد نحوه بازی کردن با این گوشی رو بگی ممنون.
نقل قول:
نحوه بازی با گوشی بستگی به نوع بازی داره.
بعضی بازی ها که مختص گوشی های صفحه لمسی ساخته شدنو می تونی با انگشت و کشیدن اون روی صفحه بازی کنی.
اما در مورد سایر بازی ها یک کی پد مجازی که دارای فلش های 4 جهته و یک دکمه واسه کلیک کردن و چندتا دکمه دیگه هستش در میاد که بازی کردن باهاش چند روز اول خیلی سخته اما بعد از مدتی دستت عادت می کنه. اما به هر حال به سادگی کار کردن با گوشی های دارای کیبورد نیست.
خود گوشی چندتا بازی توش داره که یکیشون مثل همون بازی پرتاب تاس تو کوکیه که البته سر کاریه:31:
در کل بازی کردن با گوشی های تاچ یکم سخته.
دوستان رنگ نقره ای این گوشی اینجا تو علائدین پیدا میشه...کسی دیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز این گوشی فقط به رنگ سیاه تولید شده و رنگ نقره ای از آن وجود نداره(مگه اینکه خودت قابشو عوض کنی).
تو سایت ها هم سرچ کنی فقط رنگ سیاهشو گذاشتن.
راستی بخاطر اون اطلاعات ممنون...:46:نقل قول:
تا چند روز دیگه یه استار میگیرم.
مثل اینکه یک اپدیت جدید براش اومده
یکی تو فروم خارجی گفته بود تعدادی بازی , عکس و زنگ موبایل اضافه شده اینرفیسش هم عالی شده.
دوستان تست کنند این اپدیت برای ایران هم امده یا نه.
دوستان منم بالاخره استار خريدم.
بدون گارانتي خريدم 190 تومن.
خيلي باحاله. من كه لذت بردم.
من ديروز تو طبقه 5 علاالدين رنگ نقره اي هم ديدم.قشنگ بود.:46:نقل قول:
با گارانتي متفرقه كه اسمش يادم نيست مي داد 205 تومن.
مبارک باشه :10:نقل قول:
حلا بریم تو کار سوال : سرعت گوشی همون طوری که تو ویدئو هاش میدیدم سریع هست؟
ورژن گوشی تو با کد زیر تست کن ببین چنده .
to check firmware type: *#1234#
سرعتش خوبه. گير نداره.نقل قول:
اينو نوشته. نميدونم چيه. اگه ميدوني به منم بگو:
s523AJPIE9
Factory FS VERSION:
DEF
دو ست عزیز حتما حتما اپدیت کن که گوشی معرکه میشه .
ورژن اپدیت جدید firmware S5230XEIG2
با این اپدیت منو ها شکل اون ویدئو ای که گذاشتم می شه....(زیبا....)
اگه چیزی کشف کردی ما رو بی خبر نذار.
چطوري؟؟ من بلد نيستم. ميشه ياد بديد؟؟نقل قول:
درضمن اين ديكشنريPMD رو نصب كردم ولي كيووردش خيلي كوچيكه، اصلا نميشه باهاش كاركرد.
يه ديكشنري ديگه هم دانلود كردم ولي مشكلش اينه كه كلمات فارسي رو از چپ به راست و حروف رو جدا از هم نشون ميده. حالم گرفته شد :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41:
ديكشنري ديگه اي اگه ميشناسيد معرفي كنيد.
ممنون
يه چيز ديگه اينه بازي قشنگي هم واسش نيست. من از صبح تاحالا دنبال بازي بودم.
اكثر بازي ها با كيبرد كار ميكنه و حال نميده. بازي كه با تاچ باشه يا با شتاب سنج من نديدم.
تو تاپیک Cookie بازی زیاد گذاشته بودن واسش...نقل قول:
احتمالا به اینم باید بخوره دیگه؟
الان داشتم یه چرخی میزدم اینو دیدم گفتم بزارم اینجا...
Piano Touch Screen - 107 KB
دوستان کسی تست کرد خبرشو بده...کد:http://rs714.rapidshare.com/files/258584676/Touch_Piano.zip
دوستان يه ديكشنري پيدا كنيد. من خيلي نياز دارم.:41::41:
تو پست هاي قبلي هم گفتم مشكل چيه.
مبارکه.نقل قول:
بدون گارانتی ریسک بود خریدش.:46:
حالا این بهتره یا کوکی؟:31:
راستی بدون گارانتی که گرفتی فارسی هست و قلم داره؟
5230 یا 5233 هست؟
آپ کردن فریم ور کار هرکسی نیست.ممکنه گوشی قاطی کنه.نقل قول:
راستی تو اس ام اس کیبورد عربیش حالت کیو ورتی داره اما فارسیش نداره.
با آپ کردن فریم ور درست نمیشه؟
من نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.نقل قول:
شاید گوشیت فارسی نیستش و فونت ها رو بهم ریخته نشون میده.
تا الان اين ضعف ها رو نسبت به كوكي داره
1-كيوورتي نداره!
2-تشخيص دست خط فارسي نداره(اگر هم داشت به كيفيت كوكي نميرسيد!)
3-فري تاچ يا مالتي تاچ و يا تاچ همزمان نيست!
4-با اين كه مقاومتي هستش ولي مداد اصلا نداره چه برسه به كوكي كه مداد داخل خود گوشي هستش!
1- فقط فارسی نداره که ممکنه تو فریمور جدیدش داشته باشه (با گارانتی احتمالاً داره )نقل قول:
2-اینم تو فریمور جدیدش ممکنه باشه (با گارانتی احتمالاً داره )
3-مگه کوکی مالتی تاچه ؟
4-رنوار هم مداد نداره یعنی نیازی نداره
1- کیوورتی داره(فقط فارسیش نداره) اونم تو فریم ور جدید حل میشهنقل قول:
2- اینو قبول دارم
3- کوکی مالتی تاچ و تاچ همزمان نیست(گوشی مالتی تاج بالای 300 مایشه).
4-مداد نداره اما با دست عالی عمل میکنه. احتیاجی به قلم نیست. تازه یک قلم 2-3 هزار تومنه:31:
مزایا نسبت به کوکی:
1- دوربین بسیار بهتر ، قابلیت تشخیص لبخند و دارای تنظیمات متنوع برای دوربین
2- باتری با عمر بیشتر
3- کیفیت صدای بهترdnse
4- محدودیت نصب برنامه نداره
5- داشتن حالت gesture lock
6- به گفته فروشندگان دارای ال سی دی مقاومتر (در برابر ضربه) نسبت به کوکی
7- تاچش نسبت به کوکی نسبت به لمس بسیار حساس تره
8- اینترفیس جفتشون زیبایی خاص خودشو داره
و این نظر شخصیمه: زیباتر از کوکی!!!
امیررضا صبح بخیر.نقل قول:
3-فري تاچ يا مالتي تاچ و يا تاچ همزمان نيست!
امیررضا هم یه چی میگه ها
فک کنم کوکی رو با آرینا اشتبا گرفته
نقل قول:
امیررضا صبح بخیر.
ببخشيد ميشه بگين فري تاچ چيه؟نقل قول:
امیررضا هم یه چی میگه ها
فک کنم کوکی رو با آرینا اشتبا گرفته
شما در استار ميتونين همزمان دو تا كار رو با هم انجام بدين(لمسي هم باشه)
البته این حرف درستی نیست حسن جان (ببخشید ها!) از این لحاظ میگم که وجودش داخل خود گوشی بهتر از نبودنش هست. یه چیز دیگه من که تو عکس ها دیدم استار هم مثل کوکی تو خودش داره پس قضیه چیه؟؟؟نقل قول:
4-رنوار هم مداد نداره یعنی نیازی نداره
بزارید من کوکی بخرمٰ من هم مزایاش رو نسبت به استار میگم.نقل قول:
مزایا نسبت به کوکی:
اينو تاييد ميكنم البته اون بسيار رو نه!نقل قول:
1- دوربین بسیار بهتر ، قابلیت تشخیص لبخند و دارای تنظیمات متنوع برای دوربین
اون 15 دقيقه رو ميگي؟نقل قول:
2- باتری با عمر بیشتر
بابا مهم نيست 15 دقيقه!
چند كلامي از جي اس ام ارينا در باره كوكينقل قول:
3- کیفیت صدای بهترdnse
نقل قول:
The LG KP500 Cookie turned out to be quite a skilled musician. In our regular audio quality test it did very well, with frequency response close to perfect.
يكي از كوكي داران ميگفت با اپديت حل ميشهنقل قول:
4- محدودیت نصب برنامه نداره
:دینقل قول:
6- به گفته فروشندگان دارای ال سی دی مقاومتر (در برابر ضربه) نسبت به کوکی
يه بار رفتم بازار طرف ميگفت nvidia 8600 gt بگير گرافيك ati hd 4850 رو قورت ميده
كوكي فري تاچ هستش كه در واقع عمون مالتي تاچ هستش(براي بار 100 تو اين تاپيك دارم ميگم!نقل قول:
- کوکی مالتی تاچ و تاچ همزمان نیست(گوشی مالتی تاج بالای 300 مایشه).
زرشكنقل قول:
7- تاچش نسبت به کوکی نسبت به لمس بسیار حساس تره
شما با كوكي كار كردي
قضيه يه نفر تو كلوپ كوكي بود كه ميگفت من كوكي دارم داداشم hd مي گفت تاچ كوكي در برابر hd حرفي براي گفتن نداره(!)
شوخي ميكنينقل قول:
و این نظر شخصیمه: زیباتر از کوکی!!!
در زيبايي و اينفرس كه استار هيچ حرفي در برابر كوكي نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آخری سلیقه ایه ولی نظر من هم دقیقا همین چیزی که تو گفتی.نقل قول:
شوخي ميكني
در زيبايي و اينفرس كه استار هيچ حرفي در برابر كوكي نداره!
راستی اینجا کلوپه نه کل کل سنتر!
فیری تاچ جون میگم میشه برنامه های جاوا رو تو مموری نصب کنی ؟
بعد بلوتوث میاد میشه مستقیم بره تو مموری کارت ؟
اس ام اس چند تا میگیره ؟ مثل سیمبینه که بستگی به مموری خالی داره یا محدوده ؟
15 دقیقه چیه ؟
اینو بخون :
Battery life is where the Star gets an upper hand over the LG Cookie with more than twice the juice. It lasted for four days in moderate use, which is pretty decent achievement and even more so, when compared to the only two days that we achieved with the LG. If you are, however, the kind of user that just doesn't let their handset have a rest you will certainly have to charge your Star every other day
اینکه دیگه به سامسونگ ربطی نداره که الکی بیاد عدد بده
کیفیت صدای هر دوتاشون تو اسپیکر خیلی خوبه ولی dnse مربوط به هدفونه پس صدای هدفون استار بهتره
من ریویو کوکی رو خوندم نگفته بود فیری تاچه (فیری تاچ که همون دوستمونه که این گوشی رو داره ) : دی
هر دوتاشون تاچ خیلی خوبی دارن ولی آیکنای استار بزرگتر هستن و برای استفاده از انگشت بهتره
زیبایی خود گوشی خیلی فرقی ندارن باشه قبول کوکی یکم بهتره ولی اینترفیس استار بهتره آیفون باید جلوش لنگ بندازه تازه فریمور جدید بهترم میشه
گوشیم فارسی داره. s5233 هم هستش.یه دیکشنری به اسم EntoFa MIDs (DictionaryForMIDs) نصب کردم حروف رو برعکس و جدا از هم نشون میده.نقل قول:
PMD هم که کیبردش خیلی ریزه. اصلا نمیشه با انگشت زد.
حالم خیلی گرفته شد. امروز حدود 50-60 تا برنامه و بازی دانلود کردم و توش نصب کردم، با هیچکدوم حال نکردم.
گوشی قبلیم نوکیا 6630 بود، هرکاری میخواستم باهاش میکردم.
درضمن وقتی میخوام فارسی تایپ کنم مثلا برای زدن حرف "ل" اول باید دکمه 8 رو بزنم بعد چون "ل" حرف پنجم تو اون دکمه هست باید عدد 5 رو بزنم تا "ل" رو بنویسه. به جای اینکه 5بار عدد 8 رو فشار بدم.
واسه شما هم اینطوریه؟؟؟؟؟
آره عزیزم من با 2 تاشون کار کردم.شرط میبندم تاچ استار از کوکی بهتره. اگه خواستید می تونیم با هم مقایسه کنیم.(از نزدیک).نقل قول:
تازه زیبایی و اینترفیس بستگی به صلیقه شخصی داره. اما فکر کنم شما استارو فقط تو عکس یا یوتیوب دیدی!!!
پیشنهاد می کنم از نزدیک ببینی و با کوکی مقایسه کنی.
تاز گذشته از این حرف ها gsmarena رو که خداروشکر قبول دارید. در صفحه آخرش اومده:
our personal subjective opinion is that the Cookie is far better looking.
جی اس ام آرنا گفته که بعید کوکی از استار بهتر باشه:31:
اره عزیز تایپ فارسیش همین طوریه. کلا تایپ فارسی تو صفحه لمسیا به خوبی گوشی های معمولی نیست.ویوتی هم تایپ فارسیش همین طوریه.نقل قول:
عجیبه من دیکشنری رو بدون مشکل نصب کردم. بزار فردا لینک دانلود دیک خودمو بزارم تا شاید مشکلت حل شه.
اره عزیز میشه جاوا رو تو مموری نصب کرد.وقتی گوشیو به کامپیوتر زدی از داخل موبایل تنظیم می کنی که device storage باشه.بعد فایلتو کپی می کنی تو مموری و بعد از داخل گوشی نصب می کنی.نقل قول:
بلوتوث که میاد اول تو حافظه گوشی ذخیره میشه و بعد باید خودت تو مموری کپیش کنی.اما اینکه مستقیم تو مموری کارت بره رو من نتونستم انجام بدم.
شرمنده اس ام اس الان 2 ماهه تو تهران قطعه:41: نتونستم تست کنم.
نقل قول:
در ضمن کی گفته که فری تاچ همون مالتی تاچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . مالتی تاچ قابلیتی هستش که تو چند گوشیه غول مثل آیفون وجود داره که میشه همزمان چند جای گوشی رو با لمس کنترل کنی. (تاکید می کنم همزمان).
اما تو استار و کوکی میتونی فقط یکبار لمس کنی و پاسخ به لمس بعدی بعد از اتمام لمس اول صورت میگیره!!!
در ضمن این حرف شما تحقیر گوشی کوکیه:31::قضيه يه نفر تو كلوپ كوكي بود كه ميگفت من كوكي دارم داداشم hd مي گفت تاچ كوكي در برابر hd حرفي براي گفتن نداره(!)
یعنی استار در برابر کوکی مثل hd هستش.آخرش رسیدی به حرف ما که میگیم تاچ استار از کوکی خیلی بهتره:31:
دستت درد نکنه. اگه لینکشو بذاری ممنون میشم.دیکشنری واسه من خیلی واجبه.نقل قول:
درضمن اگه برنامه یا بازی ای هم هست که با شتاب سنج کار میکنه بهم معرفی کن. لااقل یه استفاده ای از شتاب سنج بکنیم. همش که نمیشه تاس بندازیم :31::31::31::31:
این جمله یعنی اینکه کوکی خیلی بهتر (یا زیباتر) از استار هست، نه اینکه بعید کوکی از استار بهتر باشه. در کل از حرف های جی اس ام آرنا معلومه که اونها از کوکی بیشتر خوششون میاد. حالا من کاری به اونا ندارم مهم کسی که میخواد بخره. انشالله از نزدیک با هر دو کار میکنم و بهتری رو انتخاب می کنم، ما که بخیل نیستیم!نقل قول:
تاز گذشته از این حرف ها gsmarena رو که خداروشکر قبول دارید. در صفحه آخرش اومده:
our personal subjective opinion is that the Cookie is far better looking.
جی اس ام آرنا گفته که بعید کوکی از استار بهتر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخير من منظورم كسي بود كه بدون هيچ دليلي ميگه استار تاچش بهترهنقل قول:
در ضمن این حرف شما تحقیر گوشی کوکیه:قضيه يه نفر تو كلوپ كوكي بود كه ميگفت من كوكي دارم داداشم hd مي گفت تاچ كوكي در برابر hd حرفي براي گفتن نداره(!)
یعنی استار در برابر کوکی مثل hd هستش.آخرش رسیدی به حرف ما که میگیم تاچ استار از کوکی خیلی بهتره
ايولنقل قول:
این جمله یعنی اینکه کوکی خیلی بهتر (یا زیباتر) از استار هست، نه اینکه بعید کوکی از استار بهتر باشه. در کل از حرف های جی اس ام آرنا معلومه که اونها از کوکی بیشتر خوششون میاد. حالا من کاری به اونا ندارم مهم کسی که میخواد بخره. انشالله از نزدیک با هر دو کار میکنم و بهتری رو انتخاب می کنم، ما که بخیل نیستیم!
زبان بلد بودنت به يه دردي خوردش:دی
حيف كه يوتوب بسته هستش وگرنه فيلمي رو بهت نشون ميدادم كه مرده با دو انگشت با كوكي كار مي كرد!نقل قول:
در ضمن کی گفته که فری تاچ همون مالتی تاچه . مالتی تاچ قابلیتی هستش که تو چند گوشیه غول مثل آیفون وجود داره که میشه همزمان چند جای گوشی رو با لمس کنترل کنی. (تاکید می کنم همزمان).
یه سوال ! وقتی با 2 انگشت همزمان فشار وارد میکنم رو ال سی دی نقطه وسط رو انتخاب میکنه ... این چه نوعی هستش؟