همین هدستش با صداش گوشمو کر می کنهنقل قول:
اگر اسپیکر برات مهم تره آره باید بگم که اسپیکر های 8510 خیلی بهترن برعکس هدستش
یعنی مال n86 از اینم بلندتره صداش؟
Printable View
همین هدستش با صداش گوشمو کر می کنهنقل قول:
اگر اسپیکر برات مهم تره آره باید بگم که اسپیکر های 8510 خیلی بهترن برعکس هدستش
یعنی مال n86 از اینم بلندتره صداش؟
اره هم بلند تر هم با کیفیت تذ هم باسش بیشتر
در کل بهتره هر گوشی رو بگیری که فکر می کنی بهتره
به گوش اسیب نمی زنه؟نقل قول:
اره هم بلند تر هم با کیفیت تذ هم باسش بیشتر
همین صدای i8510 از 7 بالاتر بره به گوش اسیب می زنه
اگه منظور منم باید بگم که خودم همین الان i8510 دارمنقل قول:
در کل بهتره هر گوشی رو بگیری که فکر می کنی بهتره
من به صورت حرفه ای گوشی میکنم زیادم mp3 عوض کردم و بازم ترجیح میدم که حتی بلند تر بود !
فقط ان 86 و دیگر هیچیمن 8510 دارم و میخوام بفروشم و ان 86 بخرم و اخه کلی عیب و نقته ضعف داره که دیگه اعصابمو خورد کرده
دوست عزیز چقدر از مدیر بازاریابی نوکیا میگیری ؟ :دینقل قول:
هرچی میگیری سامسونگ 2 برابر میده :دی
مخلصیم .
خالي ميبنده .... سامسونگ هيچي نميده .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..نقل قول:
هرچی میگیری سامسونگ 2 برابر میده
به نظر من i8510 هر عیبی داشته باشه به بزرگی عیب ارغوانی انداختن اسمون تو n86 نیست!نقل قول:
فقط ان 86 و دیگر هیچیمن 8510 دارم و میخوام بفروشم و ان 86 بخرم و اخه کلی عیب و نقته ضعف داره که دیگه اعصابمو خورد کرده
اینو قبول ندارم.نقل قول:
شاید یک مورد رو شما دیدید که اینجوریه ....
حالا چند تا عکس مقایسه ای میذارم...
دوستان با تستهایی که من انجام دادم ، صدای 8510 کاملا بلندتره ، 86 صداش کمی از 85 خودم بهتره ! دوربین 86 بهتر و با کیفیت تره . هر چی سوال دارید بپرسید تا بگم کامل .
عکسهه رو هم اینطوری نگید که یه عکس دیدم تاره یا چیزه و ... باید به بررسی های حرفه ای رجوع کرد ، حالا یکی یه عکسی انداخته دستش لرزیدهع اینکه دلیل نمیشه که بابا ...
In all of the following photos we have Nokia N82 (top left), Samsung i8510 (top right), Nokia N97 (bottom left) and Nokia N86 8MP (bottom right)
در تصاویر زیر
بالا چپ : ان82
بالا راست : 8510
پایین چپ : ان97
پایین راست : ان86
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسها رو از این صفحه گرفتم :
توی خود سایت میتونید شرایط عکسبرداری و سورس عکسها رو ببینید :
کد:http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Camera_group_test_Nokia_N86_8MP_N97_N82_and_Samsung_I8510.php
قضاوت در مورد عکسها با خودتونه !
درساه که صدای اسپیکر های 8510 بهتره اما در هدست برتری با 86 هست مخصوصا اگه براش هدست جدا بگیرید که دیگه میترکونه
جز تو يه دون عكسنقل قول:
برتري با عكس هاي 86 بود
تازه عكس ها مال ورژن 10
ان 86 بود
اگه ورژن11 بود كه كولاك ميكرد !!:46:
نتيجه عكس آخر هم با توجه به نداشتن فلاش زنون(مثل 82) براي 8510 و همچنين نداشتن ديافراگم متغير (مثل 86)
براي8510 مصيبت باره !!
من آ÷دیت کردم به ورژن 11 ان86 رو واقعا عکسها عالین و 8510 رو راحت شکست میده حالا ورژن 20 و 30 بیاد دیگه چه شود راستی فیلمبرداری 86 هم خیلی بهتر از 8510 هست
دوستان اینقدر حرفای تحریک کننده اینجا نزنید. اگر دلتون میخواد این تایپیک بسته بشه همین الان قبل از جنجال افرینی بگین تا به مدیریت سایت گزارش بدم تا بیان سایتو ببندند.:5:
کو ؟ کی ؟ کجا ؟نقل قول:
به خاطر مقایسه دوربین N86 با i8510 نمیان سایت رو ببندن !
سلام دوست عزیز. کاملا منظورمن مشخص هست ضمن اینکه تایپیکی که توش جنجال درست بشه بسته میشه فرقیم نمیکنه راجع به چی باشه.:5:نقل قول:
دوستان ای کاش بجای اینکه عکسای مقایسه رو برید از یک سایت خارجی بذارید خودتون این گوشیها رو بدست اورده و باهاشون عکس میگرفتید و اینجا قرار میدادین.:5:
جنجال چیه بابا ! اسم تاپیکو خوندی ؟ (دوبار بخون)
اینجا مقایسه هست و ما هم داریم مقایسه می کنیم شما هم صحبتی درای می شنویم
من با هر دو گوشی به اندازه کافی کار کردم و میتونم مقایسه کنم
اگر عکس میخاین من n86 الان دستم هست میخواین عکس بذازم ؟
این عکس ماکرو در تاریکی مطلق
اینم عکس در شب (محل:شاهچراغ)
اگر میشه دوستان عکسهای شب (سوژه های دور) رو از 8510 قرار بدن تا بهتر بشه مقایسه کرد
سلام دوستان. خبر خوب اینه که اقا حسن که الان مسافرت هستند وعده دادند که وقتی از مسافرت برگشتند عکسای گرفته شده با گوشیشونو اینجا قرار بدند .:31:
خوب من یک مقایسه جالب انجام دادم در مورد دوربین گوشی که براتون میزارم
از اون جایی که بعضی از بچه ها اعتقاد داشتند که n86 عکسهاش در واقع 8mp نیست من یک مقایسه رو بین دوربین n86 که 8 مگای واید هست رو با دوربین دیجیتال sony-w30 که 6 مگاست تهیه کردم که نتایجش رو براتون میزارم
این نکته هم قابل اشاره هست که سونی هم مانند نوکیا در دوربین های دیجیتالش از لنز های شرکت کارل زایس استفاده میکنه بر خلاف گوشیهاش که لنزهای خودش هست
این عکس توسط sony cybershot w30 حدود 2 ماه پیش گرفته شده (تمام تنظیمات اوتو)
این عکس هم همین 2 دقیقه پیش با n86 گرفته شده (تمام تنظیمات اوتو هست)
خوب حالا برای مشخص شدن قدرت هر کودوم به عکسهای زیر توجه کنید
این مال sony cybershot w-30
اینم مال n86 8mp
هر دو با برنامه arc soft phto studio 5.5 کراپ شدند
نقل قول:
داداش شما شديدآ از نوكيا دفاع ميكني و هيچ حرفي رو قبول نداري
شما صفحه نمايش بزرگتر برات مهم نيست چون مال نوكيا كوچكتره !
برات مهم نيست كه هر مقايسه اي حتي از gsm arena هم دوربين i8510 رو بهتر مي دونه چون مال نوكيا به پاش نميرسه
دوست من منطقي رفتار كنيد
بله
زماني يادم مياد ( 2 تا 3 سال پيش ) گوشي هاي سامسونگ حرفي براي گفتن نداشتن ولي الان اين سامسونگه كه شركت هاي ديگه رو به حركت وا مي داره
اگر به نوكيا بود الان بايد رو موبايل ها حداكثر تا 5 مگاپيكسل نصب بود
نتيجه ميگيريم كه سامسونگ با اين كار ها مي خواد بازار رو براي انتخاب من و شما وسيع تر كنه كه اين به نفع منو شماست.
خوب من که طرفدار se هستم جواب میدمنقل قول:
داداش شما شديدآ از نوكيا دفاع ميكني و هيچ حرفي رو قبول نداري
شما صفحه نمايش بزرگتر برات مهم نيست چون مال نوكيا كوچكتره !
برات مهم نيست كه هر مقايسه اي حتي از gsm arena هم دوربين i8510 رو بهتر مي دونه چون مال نوكيا به پاش نميرسه
دوست من منطقي رفتار كنيد
بله
زماني يادم مياد ( 2 تا 3 سال پيش ) گوشي هاي سامسونگ حرفي براي گفتن نداشتن ولي الان اين سامسونگه كه شركت هاي ديگه رو به حركت وا مي داره
اگر به نوكيا بود الان بايد رو موبايل ها حداكثر تا 5 مگاپيكسل نصب بود
نتيجه ميگيريم كه سامسونگ با اين كار ها مي خواد بازار رو براي انتخاب من و شما وسيع تر كنه كه اين به نفع منو شماست
سایز بزرگ ال سی تو گوشی ای که تاچ نباشه گوشی گوشکوب می کنه دقیقا مثل 8510 که اندازش واقعا بزرگ و وحشتناکه
ضمنا چون ال سی 8510 و ان86 رزولشن یکسانی دارن پس چون سایز ال سی ان86 کوچیکتره کیفیت بهتری هم داره و ضمنا amoled هم که هست
gsmarena و phonearena و کلا ریویوها بی خیال ملاک اون چیزی هست که استفاده کنندگان میگن نه سایت ها نمونش gsmarena از باطری 8510 تعریف کرده بود ولی خیلی از کسانی که این گوشی دارن با باطریش مشکل دارن
ضمنا چند سال پیش هم سامسونگ توپ و عالی بود ولی به دلیل نداشتن نمایندگی خوب و فعال مشکل فروش تو ایران داشت
ضمنا سامسونگ و ال جی و این همه شرکت خودشون کشتن هنوز نتونستن که قسمتی از فروش نوکیا کم کنن پس نتیجه میگیریم که نوکیا هنوز هم یکه تاز صنعت موبایل هست
در کل 8510 زمان ورودش بی نظیر بود هر چند که الان هم هست ولی باید قبول کنیم که ان86 گوشی کامل تر و بهتری نسبت با 8510 هست
به هر حال بايد نوكيا احساس خطر كنه تا رقابت شكل بگيرهنقل قول:
آينده همه چيز رو معلوم ميكنه
با سلام خدمت دوستان
من تمام تاپيك ها رو خوندم و از همه ي شما ممنونم كه مطالب خوبي رو بيان كرديد و به اين نتيجه رسيدم كه سامسونگ 8510 بيشتر به درد من مي خوره فقط يه مشكلي كه از اين گوشي فهميدم اينكه برنامه هايي كه روي n86 نصب ميشه رو 8510 نصب نميشه هرچند كه هر دو تا سيمبين 9.3 هستند.
همچنين امروز كه به چندتا از نمايندگي هاي سامسونگ زنگ زدم هيچ كدوم اين گوشي رو نداشتند و يكي هم كه داشت قيمتش بالا بود كسي مي دونه تو تهران كدوم مغازه ها اين گوشي رو دارن
البته دوست عزیز هتر بود جملتون رو اینطور تصحیح میکردید
فقز gsmarena از گفته 8510 بهتره !
شما هر ریویو دیگه ای رو نگاه کنی گفته 86 بهتره و gsm هم خیلی کوتاه و بدون هیچ منطقی اومده گفته به نظر ما 8510 بهتر بود ! که اصلا اعتمادی بهش نیست
اما به موسسه tipa که بزرگترین موسسه تحقیقاتی عکاسی دیجیتال هست که اعتماد هست ؟!
n86 به عنوان بهترین دوربین موبایل سال 2009 انتخاب شده !
کد:http://conversations.nokia.com/2009/04/17/nokia-n86-tipa-best-mobile-imaging-device-2009/
در مورد سایر امکانات هم که اصلا بحثی نیست 100 در صد 86 بهتره (به غیر از صدای اسپیکر)
Barnamehaye n86 ru 8510 nasb mishe hata client ngage faghat ye seri barname mese nokia map rush nasb nemishe albate age repack beshan mishe nasbeshun kard vali arzesh inkaro nadaran
بچه ها من بین این دو موندم ؛
دوربین برام مهم نیست که کدوم بهتره
کیفیت صدا برام خیلی مهمه که کدوم بهتره
بلندی صدا تا حدی مهمه
امکانات دیگه هم مهمه
با این شرایط کدوم به دردم میخوره ؟
از لحاظ صدا 8510 خيلي عاليه...86 اصلا راضيت نميكنه...8510 صدا داره...در حد سامورايي..امكانات ديگشم در حد نينجا...كلا فوق العادس...نقل قول:
شما از سامسونگ بدت میاد دلیل نمیشه یه برتری رو یه نقص حساب کنینقل قول:
صفحه بزرگتر واسه خیلی چیزا بدرد میخوره مثل فیلم و عکس دیدن استفاده از اینترنت و...
سایز 8510 و ان86 خیلی با هم فرقی نداره که به 8510 بگی وحشتناک
تو ریویو gsmarena گفته که خانایی ال سی دی ان86 زیر نور افتاب کمه
پس ال سی دی 8510 از نظر سایز و خانایی زیر نور افتاب برتری داره و ال سی دی ان86 کیفیت بالاتری داره
همه که با باتری 8510 مشکل ندارن شاید گوششی که دست gsmarena و phonearena و symbianfreak و.... مشکلی نداشتهنقل قول:
gsmarena و phonearena و کلا ریویوها بی خیال ملاک اون چیزی هست که استفاده کنندگان میگن نه سایت ها نمونش gsmarena از باطری 8510 تعریف کرده بود ولی خیلی از کسانی که این گوشی دارن با باطریش مشکل دارن
این دلیل نمیشه هر چی ریویو بگه غلط باشه تازه اگه بحث طرفداری از یه برند باشه gsmarena از نوکیا بیشتر از بقیه طرفداری میکنه
اون موقع که سامسونگ شروع به کار کرد موتورولا و نوکیا ازش جلوتر بودن ولی الان موتورولا رفته کنار این تو یه سال اتفاق نیفتاد یه مدت زمانی طول کشید حالا فروش سامسونگ داره بیشتر میشه و فروش نوکیا که همیشه بالای 40 درصد بوده به 37 38 درصد رسیدهنقل قول:
ضمنا سامسونگ و ال جی و این همه شرکت خودشون کشتن هنوز نتونستن که قسمتی از فروش نوکیا کم کنن پس نتیجه میگیریم که نوکیا هنوز هم یکه تاز صنعت موبایل هست
ان86 9 ماه بعد از 8510 وارد بازار شده پس باید خیلی بهتر باشه در حالی که اینجوری نیستنقل قول:
در کل 8510 زمان ورودش بی نظیر بود هر چند که الان هم هست ولی باید قبول کنیم که ان86 گوشی کامل تر و بهتری نسبت با 8510 هست
نظر یکی از دوستانی که این گوشیرو خریده (گوشیهای بی نقص نوکیا از نظر شما ) :
من امروز این گوشی رو با قیمت 430 از شیراز خریدم.ورژن 10 هم هست.
حالا یسری مشکل باهاس دارم.
وقتی باهاش عکس میگیرم یه لرزش خیلی کوچیک باعث میشه که عکس بد بیوفته و باید خیلی محکم نگرش دارم.ولی گوشی قبلیم ان82 اصلا اینطوری نیست .
می خواستم ببینم ماله شماهم همینطوره.
اف ام ترنسمیترشم کار نمیکنه و میگهfeature not ssupported.باید چکارش کنم؟
در ضمن خیلی زود تر از ان82 هنگ میکنه و ریست میشه.
راستی مقعی که به تلوزیون وصلش میکنم سرعتش توی گالری فوقلاده کم میشه و هنگ میکنه.
من خیلی جاها دیدم میگفتن صدای توی هندزفریش خیلی عالیه و بلنده ولی ان82 من از این بلندتر بود فقط مقداری باسش بیشتره این
تار شدن عکس در اثر لرزش کوچیک دست چیز کمی نیست و خیلی اذیت کنندس
و دوستان دیگه ای که میگن دکمه های زیر ال سی دیش اذیت کننده هستن
دلیلشو می دونین؟نقل قول:
تار شدن عکس در اثر لرزش کوچیک دست چیز کمی نیست و خیلی اذیت کنندس
دلیلش اینه که هر چی پیکسل بندی دوربین بیشتر باشه به هم ریختگی به وسیله لرزش بیشتر می شه
اینجا قدرت لرزش گیر تعیین کنندست که کدوم گوشی قوی تره
صد در صد i8510نقل قول:
بچه ها من بین این دو موندم ؛
دوربین برام مهم نیست که کدوم بهتره
کیفیت صدا برام خیلی مهمه که کدوم بهتره
بلندی صدا تا حدی مهمه
امکانات دیگه هم مهمه
با این شرایط کدوم به دردم میخوره ؟
اتفاقا من از سامسونگ بدم نمیاد شما خیلی روی سامسونگ تعصب داری که هر جا صحبت از گوشی میشه میای وسط و میگی سامسونگنقل قول:
شما از سامسونگ بدت میاد دلیل نمیشه یه برتری رو یه نقص حساب کنی
تو حالت عادی که تقریبا هم اندازن ولی وقتی کشوی گوش باز بشه 8510 دقیقا میشه گوشکوبنقل قول:
سایز 8510 و ان86 خیلی با هم فرقی نداره که به 8510 بگی وحشتناک
همه که نه ولی اگه نصف 8510 ها مشکل داشتنه باشن خرید این گوشی یعنی ریسکنقل قول:
همه که با باتری 8510 مشکل ندارن شاید گوششی که دست gsmarena و phonearena و symbianfreak و.... مشکلی نداشته
این دلیل نمیشه هر چی ریویو بگه غلط باشه تازه اگه بحث طرفداری از یه برند باشه gsmarena از نوکیا بیشتر از بقیه طرفداری میکنه
یه آمار خیلی ساده نشون میده که نصف بچه ای اینجا و موبایلستان با باطری 8510 مشکل دارن
تو اونجا که من یادمه تو این چند ساله فروش نوکیا همین مقدار بوده و ثابت مونده و هیچ تغییری نداشتهنقل قول:
حالا فروش سامسونگ داره بیشتر میشه و فروش نوکیا که همیشه بالای 40 درصد بوده به 37 38 درصد رسیده
شما از کجا میگی که فروش نوکیا کم شده ؟؟؟؟؟
ضمنا این دوستمون این دوستومن گوشی امروز خریده حالا من نمیدونم چجوری هنگ یا ریست کرده اونم توی یک روز !!!!!!!
بهتره برای نتیجه گیری در رابطه با ان86 یه ذره صبور تر باشی
من با هر دو كار كردم
اسلايد 8510 بهتره و البته سفت تر
ضمنا حسن خوانايي ال سي دي 8510 زير نور بهتر از 86 نيست(اينم خودم امتحان كردم)
آرنا نسبت به گوشي هاي نوكيا گفته بود خوانايي اش كمتره
پاکسازی شد . چند تا پست دیگه هم مستحق پاک شدن بودن اما به دلیل ناقص شدن بحث پس از حذف اونا ، گذاشتم تا بمونن .
تاپیک باز شد . خیلی آروم و بی جنجال و بدون خارج شدن از مبحث مقایسه i8510 و n86 به بحثتون ادامه بدید :دي
ممنون .
یه عکس در تاریکی مطلق از 8510 :
تنظیمات :
فلش : روشن
iso : 50
میزان روشنایی : -2
فوکوس : ماکرو
white balance : daylighte
نتظیمات دوربینش انقدر زیاده که میتونید مثلا white balance رو رو حالت عادی بزارید و عکس سفید باشه یا میتونید contrast رو بالا ببرید تا رنگ نوشته ها با زمینه متمایز تر بشه یا میتونید میزان نور دهی رو بالا ببرید تا عکسها روشنتر بشن