با سلام به همگی و با تشکر از بجهای این تاپیک من یه تازه کارم و علاقمند
یه سوال جه جور تصویر به صورت اکولایزر صدا با ریتم آهنگ بالا و پایین میشه
با تشکر از همه
Printable View
با سلام به همگی و با تشکر از بجهای این تاپیک من یه تازه کارم و علاقمند
یه سوال جه جور تصویر به صورت اکولایزر صدا با ریتم آهنگ بالا و پایین میشه
با تشکر از همه
سلام دوست عزیز.
داداش این دقیقا همون چیزی بود که من تو کامنت قبلی گفتما!!!
برو صفحه قبل می بینی!!!
سلام دوست من
رضا جان از پاسخت مرسی ولی من میخوام یک فایل ویدیوی را اکو لایزر کونم و تصویر ویدو توش
ببینم.
با تشکر
آقای reza2kn می شه اسم این تاپیک و عوض کنی و بنویسین " نمونه کارهای افترافکت" یا یه چیزی شبیه این تا ما هم بتونیم نمونه کار هامون رو بزاریم .
آخه نمی خوام یه تاپیک دیگه باز کنم و همه چی شلوغ بشه .
شما یه تاپیک دیگه با اسم خودتون باز کنید...نقل قول:
ممنون
با سلام میدونم ربطی به این تاپیک نداره ولی لطفا راه نمایی کونید .
یا یک تاپیک جدید ایجاد کونید .
روش ماسک کردن در برنامه fx home
لطفا اگر کسی اموزشی در مورد این برنامه داره بزاره
سلام آقا رضانقل قول:
به نظر تو این کلیپ زانیار رو با ماسک کردن اینجوری کردن یا با پرده سبز یا یه راه دیگه ؟؟؟؟؟!!!!!
با سلام به نطر من کلیپ زانیار با یک سپایه خاص و با جنذ ذوربین گرفتن
سلام به روی ماهت:10:نقل قول:
والا نمیدونم. از شدن با ماسک میشه!!!! فقط یکم طول میکشه که به پولی که گرفتن می ارزه:31::31:
پرده سبز هم فکر نکنم:13:
دیروز رفتم پرده سبز خریدم !!:40::40::40::40::8::8::8: ایشالا دوربین هم گیرم بیاد میترکونم اینجا رو:10:
عزيزم 100 از پرده سبز استفاده شده.
داش رضا كاراتو دانلود كردم ديدم. خوب بود سطح خيلي بالايي نداشت و به نظر من خلاقيت توش كم بود نقريبا ميتونم بگن خوب درس پس دادي . و هر كاري كه تو اموزش ها ديدي رو خوب پياده كردي .
موفق باشي
دوستان سلام
دست این تاپیک رو بگیرید . خیلی مهمه . لطف کنید کارایی که با افتر افکت انجام دادید رو اینجا قرار دهید . فایل سورسش هم باشه . با تشکر
میشه در مورد اون کلیپ 4 ثانیه ای عجب توضیح بدین؟
اول سلام به همه برو بچ اینجا.:10::40:نقل قول:
خدمت شما هم عرض کنم من منظور شما رو متوجه نشدم. ولی اگه منظورتون این کلیپ هست!
باید بگم که این رو از روی یه آموزش VideoCopilot انجام دادم که اسمش disintegration هست.فکر کنم آموزش رو بیینی همه چیز رو می فهمی! چون این کار هم مال خیلی وقت پیش بود ، منم درست یادم نیست راه دقیقشو بهت بگم. فقط یه چیزی رو بگم که وقتی این افکت حالا بخوای ذوب شدن بگی ، نابود شدن بگی ، این افکت رو که درست کردی ، آخر کار میتونی روی هرچی بخوای اجراش کنی ، متن ، عکس ، هرچی بخوای.:11:کد:http://www.mediafire.com/download.php?ithynzozti2
اینم لینک آموزش مذکور:
موفق باشید.:11::40:کد:http://www.videocopilot.net/tutorials/disintegration/
منطورم او ن صحنه زیر آبه که کلمه ajab! بصورت موجدار نوشته میشه
سلام
من از شما بابت کارهای خوبتون تشکر می کنم .
سلام
من باید از همتون یه تشکر بکنم چون من داشتم 3ds max یاد میگرفتم اما با چیزایی که از شما دیدم خیلی به افتر افکت علاقه مند شدم
در ضمن تو فروشگاه سایت دوتا آموزش افتر افکت دیدم کدوم بهتره؟
من 17 سالمه و زیاد از انگلیسی سر در نمیارم (البته تو صحبتا )
سواله قبلو جواب بدين كه منم تو كف همچين چيزي هستم . كدوم آموزشو بخريم ... ؟
:19:
دوست عزیز آموزشای فارسی چیزی عایدت نمیکنه اکیدا توصیه میکنم انگلیسی ببینی تا ادبیاته افترو یاد بگیری
سلامی دوباره
اگه میشه یه ساعتی رو مشخص کنین برای سر زدن به اینجا چون هر وقت میام کسی نیست
ممنانننننننننننن میشم
سلام به همه برو بچ باحال اینجا...:40:
ببخشید یه مدتی اصلا نتونستم بیام اینجا و ....
خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که اون افکت یه از یه نوع Displacement استفاده می کنه که به کلمه اون حالت موج رو بده ، البته اگه نمیدونی Displacement چی هست ، بهت پیشنهاد میکنم قبل از دیدن این آموزش اول موارد پایه ای افتر و مخصوصا نکات Displacement رو یاد بگیری.... آموزش ساخت این افکت رو هم میتون اینجا ببینی:نقل قول:
آموزش هم به صورت عکس هست ، که فکر نکنم مشکلی باهاش داشته باشی ، چون معمولا کسانی که سرعت اینترنتشون پایینه با آموزش های ویدئویی مشکل دارن.کد:http://ae.tutsplus.com/tutorials/motion-graphics/create-an-underwater-scene
موفق باشی.:10::11:
سلام به همه بروبچه های گل P30World :40:
یه کار جدید با افتر زدم. ترکیبی از 2 تا آموزش هست و گفتم بذارم اینجا نظر بچه ها رو بدونم:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود
کد:http://www.4shared.com/file/194004596/9996c0ab/Cristal_Ball_Shattering.html
نظر یادتون نره:40:
موفق باشید:11:
سلام داداش
اول از همه تشکر کنم بابت کار قشنگت
دوم اینکه اگه میشه آموزشش رو هم بذاری
سوم اینکه من از این لینک نتونستم دانلود کنم لطفا لینک رو عوض کن
با تشکر
reza2kn شما فیلم اموزشی خریدی یاد گرفتی ؟؟اگه گرفتی اسمش چی بود؟؟اگه نه از کجا یاد گرفتی؟؟منم 1 هفته هست تو کف افتر افکت هستم.خیلی باحاله. راستی اگه ram کمتر از 1 گیگ باشه میشه بگی چه اتفاقی می افته؟مشخصات سیستمت رو بگوو در اخر:31:
نظر هم میدم به عنوان کسی که هیچی از این چزی امیفهمه
تووووپ:46:
کار های خوبی هستند
ایراد ها را هم فکر کنم قبلاً بهت گفتم ( من همون shirani ام ) که میشناسی :31:
سلام.این آموزش سوپر منو نمیگید
سلام دوست عزیز...
تو همین تاپیک قبلا توضیح داده شده :
موفق باشید:11:نقل قول:
اقا رضا شما از کجا یاد گرفتید؟؟؟
سلام دوست عزیز...
من با پک های آموزش همین سایت شروع کردم + وقت + علاقه + آموزش های جدید اینترنت+انجمن های فارسی رفتم جلو:40:
موفق باشی:11:
والا من كه تو كاراي شما موندم خيلي باحال درست كرديد مخصوصن اولين كليپي كه تو اين تاپيك زدي خيلي جالب بود
كسي نمي دونه چجوري تو video copilot بايد آموزشها رو نگاه كرد؟؟؟:19:
شما برای پخش آموزش ها در سایت ویدیو کوپایلت نیاز به نرم افزار های flash player , java runtime و QuickTime Player دارید و برای دانلود فیل ها هم می تونید از نرم افزار IDM استفاده کنیدنقل قول:
دارم اين نرم افزار ها رو اما فقط 10 ثانيه از فيلم رو نشون ميده و بعد صفحه سياه ميشه و علامت Play وسط صفحه مياد!!!:41:
فكر كنم ايراد از اينترنتت باشه.نقل قول:
منم تو بعضي سايتها همچين مشكلي مي خوردم.
آموزش pdf پلاگين 3d stroke رو نداريد؟؟؟:10:
سیمین خانوم اینجا تاپیک نظرسنجی هست! برای این موضوعات اول جستجو کنید و اگه پیدا نشد تو یه تاپیک جدید مطرح کنید:46:نقل قول:
موفق باشید:11:
ممنون كه توضيح داديد Rezaجان جستجو كردم اما پيدا نشد در ضمن من اسمم محمد رضاست SiminSecret لقبي كه بچه ها به من دادن.
نرم افزار orbit رو نصب کن و بعد از اجرا برو تو tools و گزینه grab رو بزننقل قول:
حالا برو تو سابت videocopilot و گزینه watch رو بزن , تو صفحه grab یه فایل با پسوند flv میاد
از همونجا برو برای دانلودش (صفحه سابت رو میتونی ببندی)
ممنون كه توضيح داديد من با IDM مي تونم دانلود كنم اما حجمش خيلي بالاسنقل قول:
نقل قول:
سلام
اقا اگر نمی خوای دانلود کنی 30تا دی وی دی اموزشی افتر افکت هست می تونی بخری تو شهر ما برای هر دی وی دی 600تومان می گیرن که به عبارتی میشه 18هزارتومان اینجا اجاره هم میدن من قرار شد هاردم که از گارانتی برگشت برم تو نخش و لی مثل اینکه ای هارد ما نمی خواد از گارانتی سامسونگ برگرده الان 3ما و 20 روز شده و هنوز برنگشته
در ضمن پلاگین ها ی کامل هم هست توی 3تا دی وی دی پک کامل افتر افکت هم دوتا دی وی دی هست ولی باید یه ویستا 64 بیتی هم براش بخری کلا میشه:
30+3+2+1=دی وی دی36=321600تومان
فکر کنم این تاپیک اسپم زیاد داره بهتره کنترل بشه و اصلا با نام تاپیک جور در نمیاد 8تا صفحه و فقط چندتا کار