من یه سوال دارم در مورد heroفرض کنیم که من یه فایل ویدیو دارم که پسوند نداره و یا پسوندش رو به یه چیزی تغییر دادم که تو آلبومش نمیادمن چطوری این فایلم رو تو گوشی پیدا کنم یا ببینمش؟چرا هیچ فایل منیجری نداره؟من چیزی پیدا نکردممیشه راهنمایی کنین؟
Printable View
من یه سوال دارم در مورد heroفرض کنیم که من یه فایل ویدیو دارم که پسوند نداره و یا پسوندش رو به یه چیزی تغییر دادم که تو آلبومش نمیادمن چطوری این فایلم رو تو گوشی پیدا کنم یا ببینمش؟چرا هیچ فایل منیجری نداره؟من چیزی پیدا نکردممیشه راهنمایی کنین؟
تاييد ميشه !من خريدم به همين قيمت!نقل قول:
امروز علاالدین بودم.
550 بدون گارانتی قیمت گرفتم.
عمده فروش ها كه نداشتن! يكي دوتا هم كه داشتن گرونتر ميدادن! كلا كم بود!
اين قيمتا رو من نمي دونم كي مي ده! ما كه هيج جا كمتر از 550 نتونستيم پيدا كنيم
!
مشکل بلوتوثش رو چیکار میکنین؟نقل قول:
من كه هنوز تازه خريدم!
دقيق نمي دونم چه خبره! درس هم زياد دارم نمي رسم به گوشي ور برم! ولي مثل اين كه بايد روت بشه گوشي
بعدش يه فوضولي هايي ميشه كرده!
برنامه اي به اسم tether هست ! كه كمك ميكنه! حالا من سرم خلوت بشه يه حالي بهتون ميدم :دی
در ضمن گوشي هم كند هست! كسي هم كه ميگه كند نيست گوشي سريع نديده!
مثلا وقتي ميخواد كيبورد رو لند اسكيپ كنه طول ميكشه!
ولي لامصب عجب برنامه هايي داره ها!
من سه روز نشده 15 تا برنامه نصب كردم!
توی Android v.2 مشکل بلوتوث حل شدهنقل قول:
میشه update کرد سیستم عاملش رو مگه؟نقل قول:
بله. اصلا" توی منوهای مربوط به تنظیمات سیستمش یک گزینه مخصوص update داره
]نقل قول:
بله. اصلا" توی منوهای مربوط به تنظیمات سیستمش یک گزینه مخصوص update داره
من نمي دونم شما اينا را از كجا ميدونيد!
آپديت ميشه كرد ولي نه به آندروئيد دو! فقط ميشه رامش رو آپديت كرد! هنوز براش نيومده آندروئيد دو! 1.6 هم نيومده !
من که نگفتم الان اومده. گفتم توی v.2 مشکلش حل میشه. ان شاالله وقتی اومد.نقل قول:
یه سوال: آپدیت رام همون معنی تغییر ورژن سیستم عامل رو نمی ده ؟!
در صورت منفی بودن جواب لطفا" مساله رو برام باز کنید.
راستی یه چیز دیگه : من 1.6 رو روی G1 یکی از دوستان نصب کردم!
چرا .. درسته! حالا ممكنه رام رو عوض كني سيستم عامل عوض بشه ممكنه هم نشه ! ولي هر وقت سيستم عامل رو عوض كردي رام عوض شده! غيب گفتم نه؟ :دینقل قول:
یه سوال: آپدیت رام همون معنی تغییر ورژن سیستم عامل رو نمی ده ؟!
جدي ميگي؟؟؟؟نقل قول:
راستی یه چیز دیگه : من 1.6 رو روی G1 یکی از دوستان نصب کردم!
چه طوري؟ از خود اچ تي سي ريليز شده بود يا نه از اونايي بود كه خارجي ها درست ميكنن؟
مرسی بابت پاسخت :11:نقل قول:
گوشیش خودش پیغام داد که New version is available
بعد ما به شبکه وایرلس متصل شدیم و گزینه Download رو انتخاب کردیم . حجمش هم 45 مگابایت بود. بعد که دانود تموم شد پیغام ری استارت داد ok کردیم و سیستم عامل بالا اومد. یه سری قابلیت ها از جمله کیبورد مجازی و قابلیت پیش بینی شماره ها و ... بهش اضافه شده بود.
خواهش ميكنم بابا!
كجاش نوشته بود 1.6؟
آندروئید 2 روی Motorola MILESTONE هستش برای هیرو نیومده؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نيومده!
سلام به تمام دوستان .:20:
تاپيكو خوندم اما بحثي كه بشه گوشيو به چالش كشيد نيست :13:
تاپيك hd2 دوبار تا حالا پاك سازي شده .
با sdk گوگل آندرويد كار كردم و فكر ميكنم اگه يه روز بخوام گوشيمو عوض كنم بخاطر اينكه سيستم عامل اين گوشي اندرويده مي خرم نه بخاطر سرعت ( 512 )
راستي كسي تا حالا برنامه اي براي اين گوشي خودش نوشته حتماً يه سري به گوگل آندرويد بزنين خيلي باحاله .
از دوستاني كه امكانش هست ريوو هر كاري كه تا حالا با حاش كردنو ( به جز زنگ زدن ) بگن :43:
کسایی که این گوشی رو دارند هنوزم از این گوشی راضی هستید. منظورم اینه که چون برنامه براش کمه و جا نیوفتاده اذیت نشدید؟ راستش رو بگید. راهنمایی کنید.
من كه حدود 20 تا برنامه روش نصب كردم! اونم چه برنامه هاي گرافيكي و قشنگي!
هنوز هم راضي هستيم!
فقط يه چيزي بگما! اين گوشي َشبكه پير تو پير رو نمي بينيه : ad-hoc نمي دونم استفاده داري يانه!مربوط به واي فاي ميشه!
يه چيز ديگه هم بگم پست هاي قبلي منو بخون! گفته بودم كمي كنده! و كند هم هست! چون سخت افزارش ضعيفه ديگه!
ولي كندي نيست كه خيلي اذيتت كنه! فقط تو دو سه مورد كنده ! همين ! كه حالا ممكنه تو نسخه هاي بعدي آپديت انشالا حل بشه!
يه چيزي ديگه اين كه من اين گوشي رو به خاطر اينترنت خيلي قوي كه داره خريدم! و مولتي تاچ و تاچ خازني كه داره ! و باعث ميشه يه وب گردي خيلي راحت داشته باشي! همچنين سرعت خوبي داره تو بروز كردن. فك كنم بهترين گوشي اينترنت اروپا هم شد.
الان دقيق تر شمردم! 40 تا برنامه جانبي نصب كرده بودم كه ! عملا 20 تاش بيشتر به كار من نمياد!
دوستان یه سوال . میخوام مطمئن بشم فقط . اگه من این گوشیو بگیرم میتونم سیستم عاملش رو به V2 آپدیت کنم حتما؟ و با این کار مشکل بلو توس حل میشه؟
این trackball زود خراب نمیشه؟ دستو پا گی نیست ؟ یعنی همش نباید مواظب باشی تا خراب نشه؟
هنوز كه براش نسخه 2 آندو نيومده! معلوم هم نيست كه بياد يا نه!
حتي معلوم نيست كه ورژن دو اين مشكل رو حل كنه يا نه ! ولي كلا درست ميشه كرد اين مشكل بلوتوث رو.
ولي حالا حالا ها به فكر آپگريد به ورژن 2 نباش براي هيرو ! ولي گفتن كه مياد
من كه تا حالا استفاده اي ازش نبوردم! بيشتر دكوريه! خراب همكه نمي دونم ولي به نظر نمي رسه كه خراب شه ! چيز خاصي نداره!مثل موس ميمونهنقل قول:
این trackball زود خراب نمیشه؟ دستو پا گی نیست ؟ یعنی همش نباید مواظب باشی تا خراب نشه؟
با سلام به دوستان گرامی . می خواستم یکی از دوستانی که این گوشیو داره چندتا اسکرین شات از قسمت های منو و مسیج... این گوشی برام بذاره ممنونش میشم, در ضمن برای دانلود برنامه های آندروید جای خاصی هست یا شاپینگ داره مثل Appstore آیفن ؟
من حقیقتا بین این گوشی و آیفن ( البته 3g به بالا ) موندم اگه بگین نصبت به آیفن چه مزایایی هم داره ممنون میشم
قیمتش چنده الان؟
من اين فيلمو از گوشيم گرفتم! ببينيد . فك ميكنم بتونه بهتون كمك كنه
کد:http://www.mediafire.com/download.php?nokimwntmnm
قيمتش هم من نمي دونم اگه كسي ميدونه بگه! قيمت روز
سلام به همگی، قیمت امروز 535 من با یکی از دوستان رفتیم براش خریدیم
خیلی ممنون از original عزیز از بابت فیلم و 1 سوال دیگه داشتم برای آپدیت کردت به نسخه های بالاتر آندروید راهش چیه
با تشکر از همه دوستان گرامی
دوستان یه سوال فنی پیش اومده . به نظر شما این گوشی خز میشه؟:46::31:
خداییش همه چیش خوبه . تنها مشکلی که داره bluetooth نداره و یه مقدار هم طراحیش سلیقه ای هست.
Android 2.1 may come on 10 December, 2.1 ROM already available for HTC Hero
کد:http://blog.gsmarena.com/android-2-1-may-come-on-10-december-2-1-rom-already-available-for-htc-hero/#more-970
کد:http://androidandme.com/2009/11/news/google-updates-official-android-site
ما که هنوز در شرف خرید گوشی هستیم ولی این rom و توضیحات :
کد:http://htcpedia.com/hero_lox_14/soft/htc-hero-rom.html
اینم نظر کسایی که این rom رو نصب کردن از مبایلستان :
نقل قول:
دوستان من اینرو بالاخره تست کردم باید بگم واقعا ضعیف بود مخصوصا تو سرعتش که آزار دهندس البته یه سری مزیت هم داره که البته من سرعت رو فدای اونا نمیکنم
راجع به بلوتوث بگم که قابلیت دریافت بلوتوث که نداشت ارسال رو نمیدونم نرم افزار هم روش نصب نمیشد یه پیغام خاصی میداد که من نفهمیدم چی میگه
نمیدونم اونی که اینو راه انداخته چه فکری کرده یه آلبوم برای دیدن عکسها نداشت وباید با برنامه های جانبی نیگاه کنی که البته نرو افزار هم روش نصب نمیشه حالا همه اینا واسه ورژن 1.2 بود ورژن 1.0 که دیگه شاهکاریه !!!
کلا سرعتش واقعا پایین بود البته تو چند ساعتی که رو گوشی نصب بود چند بار هم هنگ کرد راستش رو بخوایید تا حالا از اون موقعی که گوشی رو خریدم هنگ کردنش رو ندیده بودم تا امروز
واسه نصبش هم باید یه پیش زمینه هایی رو انجام داد
خواهش مي كنم!نقل قول:
خیلی ممنون از original عزیز از بابت فیلم و 1 سوال دیگه داشتم برای آپدیت کردت به نسخه های بالاتر آندروید راهش چیه
يا از رام هاي موجود استفاده كنيد يا صبر كنيد رام رسمي بياد.(كه كمتر از يه ماه ديگه مياد)
آندروئيد 2
نرم افزار های این گوشی در اینجا :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=205
من که اینجا چیز خاصی پیدا نکردم بهتر نیست یه تاپیک مجزا براش زده بشه ؟!نقل قول:
[ Android ] نرم افزار برای چت با این سیستم عامل - Meeboنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371111
دوستانی که hero دارن لطف کنن معایبشو بگن؟ اگه فرض کنیم به آندروئید 2 آپگرید بشه کدوم اشکالاتش حل میشه و کدوما باقی می مونه؟
مشكل بلوتوثش حل ميشه
گويا...
مشكل ديگه گندش چي بود؟:31:
رادیو و فرمتهای تصویری که پخش می کنه؟
معايب:
1-نداشتن راديو FM
2-عدم پشتيباني از فرمت هاي تصويري DivX/XviD
3-کيفيت پايين پخش تصاوير ويديويي با فرمت MP4
4-عدم انتقال فايل توسط بلوتوث
5-نداشتن نرم افزار مرورگر و مديريت فايل ها
6-پخش فايل هاي ويديويي فلش با تاخير نسبتا زياد
راديو كه سخت افزاريه ! ربطي به سيستم عامل نداره
ساپورت فيلمش كه نه! رست نشده
مديرت فايل كه مهم نيست!برنامه زياده براش
مورد 6 رو هم نمي دونم
كلا تو بخش مولتي مديا قوي نيست هنوز ! و خيلي زشته :31:
حالا درست ميشه انشالا
من بین اینو تاچ اچ دی موندم،ولی انصافا از نظر طراحی از تمام گوشی ها سره،مخصوصا سفیدش
والا من كه خيلي با طراحيش حال نمي كنم. اصلا هم خوش دست نيست! سه دستي اگه خواسته باشي باش كار كني زياد راحت نيستي!نقل قول:
من بین اینو تاچ اچ دی موندم،ولی انصافا از نظر طراحی از تمام گوشی ها سره،مخصوصا سفیدش
اگه هم بين اين و اچ دي موندي (منظورت كه اچ دي 2 نيست؟) اگه با دنگو فنگاش كنار ميتوني بياي بگير هيرو رو! چون منبع درستو حسابي براش نيست!نرم افزاراش براي ما ايروني ها راحت گير نمياد.
ولي وين موبايل رو ريله! همه چيزش دم دسته.