ایول بابا کارت درسته
Printable View
ایول بابا کارت درسته
توضيح بديد دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
سلام مجید جان
اقا تلفن من از این چینی ها هست
ایراد از سیم کشی داخلی نیست,از سیم گوشی هم نیست,اینارو امتحان کردم
ایت تق تق از چی میتونه باشه؟
ممنونت
با سلام کولر گازی ما مثل س :pukeابق سرد نمیکند این از چه میتواند باشد با تشکر
گازش چند وقته شارژ نشده؟نقل قول:
نوشته شده توسط anoush-m
من سال سوم الکتروتکنیک هستم و یه درسیم به نام تعمیر لوازم خانگی داریم من هم میتونم اطلاعاطی راجع به لوازم خانگی به دوستان بدم.
ببین 3 حالت بیشتر نداره:نقل قول:
نوشته شده توسط anoush-m
1.ترموستات تنظیم نیست:که باید ترموستات رو روی درجه ی مناسب بزارین تا سرمایی که کولر ایجاد میکنه پاسخ گوی نیاز منزل باشه.
2.فیلتر خروجی هوا کثیف شده:ورودی های هوا تو کولر مشخص شده .با یک فرچه فیلتر رو پاک کنین.
3.گاز دستگاه نشتی داره:پس از گرفتن نشتی گاز رو دوباره پر کنید.
سلام ببخشيد كه دير شدنقل قول:
نوشته شده توسط shahrad
ببينم دهني گوشي رو تست كردي يا نه
گوشي رو ( همون قابي كه دهني و گوشي داخلشه ) با يك گوشي مشابه عوض كن ببين بازم همين جوريه
يا در صورت امكان ميكروفن رو قطع كن ببين صداي تق تق قطع ميشه يا نه اگر قطع شود كه ميكروفن ايراد دارد
اگه بازم صدا داد ديگه نميتونم ....بايد تلفنو ببينم
سلام
مجید خان فکر میکنم که سیم کشی داخلیمون جایی اتصالی داره چون از ورودی سیم به ساختموتق تق نداره
ولی عجیب اینه که از سه تا گوشی که تو خونه داریم روی یکیشون این تق تق اثر نمیذاره
بهر حال ممنون از توجهت
مدار كامل نصب آيفون معمولي براي دو طبقه را مي خواستم
سلام آقا ميلاد
تلفن خونه رو زدم تو برق و سوخت
حالا موندم چه جوري درستش كنم
كمكم مي كني
[quote=ميلاد پوررجب]در مورد تعمیر تلفنه
میشه کار ما رو هم راه بندازی
تلفن رو زدم به برق
نمی دونم چه جوری درستش کنم
دستت درد نکنه
من تعدادی سوال درباره کولر های گازی داشتم؟
1.طرز کار کولر های گازی Window Type ,Single Split,Art Cool
2.قیمت هرکدوم از این کولر ها را می خواستم
3. تفاوت هر کدم تو چی هست
خواهشا پست بیهوده ندید و نگید این تاپیک فلان عیب را داره و غیره ..
من فقط میدونم Single Split از یک کولر مرکزی به چند مکان انشعاب میگیرند که قیمتی در حدود 3-4 میلیون میرسه بستگی به تعداد انشعابات داره
سلام دوست عزيز
در مورد لوازم خانگي يه تاپيك استيكي شده داريم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات يا مشكلات در اين زمينه رو اونجا مطرح كنيد
موفق باشيد :)
شرمنده برادر شما حالت خوبه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Dianella
شما كه آدرش صفحه اول همين تاپيك را داديد.
سلام، اگه مي شه مدار آيفون معمولي يك طبقه رو برام بفرستيد. متشكرم
البته من آقا ميلاد نيستم. اما اول تست كن كه آيا دو سر سيم تلفن بهم اتصال كوتاه شدن يا نه. اگه شده بود كارهاي زير رو انجام مي دي. تلفن رو باز مي كني. بعد مي بيني دو سيم تلفن از كجا به برد تلفن وصل شدن. همون حوالي دو سر يه قطعه الكترونيكي استوانه اي شكل سياهرنگ (شبيه ديوده ولي ديود نيست) به دو سيم ورودي وصل شده. اون قطعه رو از مدار بر مي داري. نتيجه رو بهم اطلاع بده.نقل قول:
نوشته شده توسط poorabedi
سلام رفیق
دستت درد نکنه که یه محلی به ما دادی
چک کردم ولی اتصال کوتاه نشده
ممنون میشم بازم اگه بگی چی کار کنم
نمي دونم.نقل قول:
نوشته شده توسط poorabedi
كسي ديگه نظري براي تعمير این تلفن سوخته ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط Iron
آقا خیام برو به این سایتنقل قول:
نوشته شده توسط khaiyam
همه چی قیمت توضیح برای همه مدل ها داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:laughing:
سلام .من یک دابل ویدیوی ال جی دارم که مشکل داره یعنی فیلم داخلش نمیره و روی صفحه اش چند لحظه اجکت می نویسه و بعد خاموش می شه .یکی کمک کنه ممنون میشم.
سلام من یک mp3player دارم اما وقتی mp3 کپی میکنم داخلش پیغام no data میده وقتی فرمت میکنم fat32نمیشناسه با خودpalayerفرمت میکنم اما باز نمیشه پیغام NO DATA
لطفا کمکم کنید
شما همچنین میتوانید به انجمن های تخصصی تعمیرات لوازم خانگی و لوازم سرمازا مراجعه کرده و سوال خود را در بخش کولرهای گازی مطرح کنید تا پاسخ دقیقی بگیرید.نقل قول:
کد:www.alinejad.yoo7.com
با سلام خدمت دوستان عزیز
درخواست کمک داشتم برای تعمیر ویدیوی سامسونگ
سوالم اینه یکی از چرخ دنده هاش شکست بعد از رفع مشکل موقع جا انداختن تمام قطعاتش از حالت اولیه خارج شد
هر کاری کردم دوباره درست جا نخوردند
اگه کسی بتونه کمکم کنه و یک عکس از قسمت پشت چرخ دنده هاش بذاره تا با کمک این عکس بتونم قطعات رو به حالت اولیه تنظیم کنم واقعا ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک ویدیو ظبط پخش سامسونگ دارم که یکی از چرخ دنده هاش شکست بعد از رفع مشکل موقع جا انداختن تمام چرخ دنده هاش تنظیمش بهم خورد حالا میخواستم بدونم چطوری میتونم این مشکل و حل کنم
لطف کنید مرا کمک کنید با تشکر
سلام دوستان با وجود اینکه این تاپیک قدیمی میباشد امّا خوشحال میشم اگر دوستان هر نو سوالی در رابطه با لوازم خانگی بزرگ مثل یخچال فریزر لباسشویی ماشین ظرف شویی کولر پنجره ای و اسپیلت انواع بخاری گازی دیواری و معمولی و انواع شوفاژ دیواری (پکیج) و آبگرمکن دیواری دارن بپرسن.
امید وارم این تاپیک مرده رو زنده کنم با کمک دوستان.
پس هر سوالی دارید بپرسید.
با تشکر.
با سلام
قبلآ اگه اتو رو زیاد روی لباس نگه میداشتیم بوق میزد و هشدار میداد اما حالا خراب شده و تا به برق میزنم بوق میزنه کسی میتونه کمکم کنه بگه چکار باید بکنم یا حداقل بگه چه قطعه خراب شده تا عوضش کنم
در ضمن بوقش روی یه کیت سواره
سلام
من یه تلویزیون رنگی supra دارم که یه مدته یه خط وسطش افتاده ونیمه ی پاییین تصویره بر میگردونه رو نیمه ی بالاییی.بعضی وقتا خودش خوب میشه بعضی وقتام باید بهش ضربه زد تا یه مدت خوب بشه
لطفا اگه کسی راه تعمیرشو بلده به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرسته
پیشاپیش تشکر فراوان
سلام دوستان در مورد تعمیرات انواع لوازم خانگی لباس شوئی اتوماتیک و جارو برقی بخار شوی آبمیوه گیری چرخ گوشت وسایر لوازم کوچک خانگی و نصب وسرویس کولر آبی کولر گازی و آبگرمکن دیواری اطو پرس و .... در خدمت دوستان هستم
در آیفون معمولی تابا صدای زنگ ضعیف است.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
تابا کلا صدای زنگ ضعیفی داره!!!
یه تلفن داریم گوشیو که ورمیداریم صدا از آیفون پخش میشه البته چندتا مشت و... بزنیش گاهی خوب میشه.هرکی زنگ میزنه گوشیو ورمیداریم صدارو همه میشنوند
مشکل از کجاست؟؟؟حل میشه؟
دوست عزیز همه میدونیم که یه کلید رو گوشی هست که با اون میشه صدا رو روی بلند گو گذاشت ولی اگه گوشی تلفنت چینیه اگه هم الان بعضی وقتها درست میشه یواش یواش کلا خراب میشه وفکر نکنم راهی برا درست کردنش باشه
فكر كردم از آيفون خونه پخش ميشه !! :31:نقل قول:
یه تلفن داریم گوشیو که ورمیداریم صدا از آیفون پخش میشه البته چندتا مشت و... بزنیش گاهی خوب میشه.هرکی زنگ میزنه گوشیو ورمیداریم صدارو همه میشنوند
مشکل از کجاست؟؟؟حل میشه؟
آره ديگه وقتي بامشت درست ميشه يه اتصالي و احتمال قوي كليدش خرابه .
بابا ای ول پست اولتون واسه ما افتاد اونم که قراره یواش یواش خراب شه!:31:نقل قول:
نه عزیزم از باند تلویزیون پخش میشه:31::39:نقل قول:
کلیدش که خراب هست ولی حوصله باز کردنشو ندارم یخورده پیچیدست
دوستان ما یه سشوار 2500W داشتیم، گفتیم بیایم سه شاخه برقش رو باز کنیم یه دو شاخه معمولی وصل کنیم از این تبدیل ها خلاص شیم
سه شاخه رو که باز کردم دیدم یه فیوز 13A توی خودش داره، بعدش مردد شدم آیا بودن این فیوز لازمه؟ دوشاخه فیوز دار که نداریم! داریم؟
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
یه فریزر الکترواستیل نو خریدم که دائم کار میکنه!!!!!! مدل esaf-24 بدون برفک.
از کجا باید فهمید که موتور فریزر داره کار میکنه یا فنش؟ آیا راهی هست؟
زمانی که روی برد فریزر دکمه اقتصادی و فشار میدم دمایی رو که روش تنظیم شده و به صورت ثابت در اومده ( یعنی الان دمای فریزر اینه) عوض میشه و از منهای هیجده میشه مینهای 24 (یا همین حدودا) و چشمک میزنه دما افت میکنه تا به 16 که در حالت اقتصادی تعریف شده برسه بعدش ثابت میشه. مگه این معنیش این نیسته که دمای داخلی منهای هیجده که تا پیش از این فرایند روی برد به صورت ثابت نشون میداده نبوده بلکه دمای واقعی منهای 24 درجه است؟
یه سوال دیگه اینکه حدودا چند دقیقه باید فریزر فن و موتورش کار کنه؟ این که دائما صدا چه ناشی از موتور یا فن از فریزر به گوش میرسه طبیعیه؟
نکته دیگه این که فریزر اصلا برفک نمیزنه که همین مساله باعث تعجب من شده که این که دائم کار میکنه چرا برفک نمیزنه؟ آیا در هنگام فرایند برفک زدایی صدایی از فریزر به گوش میرسه یا نه باید بی صدا و خاموش باشه؟
ممنون میشم کسی از دوستان جوابم و بده.
دادا از صدا فکر کنم بشه فهمید موتور در چه حالیه.