شما اون تاپیک رو سرچ کنید و بخونید!
البته چندتا از پستاش پاک شده!
Printable View
شما اون تاپیک رو سرچ کنید و بخونید!
البته چندتا از پستاش پاک شده!
خوب بابا وقتی من دارم مثله آدم بحث می کنم طرف میگه نظرتون به درد خودتون می خوره.......
چی بگم ؟ تازه جوابشم با آرامش دادم و حرفشون رو تایید کردم ! :دی
مک
لینوکس
ویندوز موبایل
این ها از نظر منه معیارهام هم سرعت و هنگ نکردن و... هست
که سیمبیان فوق العاده در معیارهای بالا ضعیف بود
بهنقل قول:
مک
لینوکس
ویندوز موبایل
این ها از نظر منه معیارهام هم سرعت و هنگ نکردن و... هست
که سیمبیان فوق العاده در معیارهای بالا ضعیف بود
قربون آدم چیز فهم
آقا به نظر من که وین مو از مک ضعیف تره اینو قبول دارم ولی واقعآ سیمبین در مقابل وین مو؟؟؟؟ دیگه خیلی آدم باید .... باشه که بگه سیمبین بهتره
بابا تعصب هم حدی داره به خدا
انصافتون رو شکر!!!!
دوست عزیز شما با چه هدفی اومدی تو این تاپیک پست زدی؟نقل قول:
ه
قربون آدم چیز فهم
آقا به نظر من که وین مو از مک ضعیف تره اینو قبول دارم ولی واقعآ سیمبین در مقابل وین مو؟؟؟؟ دیگه خیلی آدم باید .... باشه که بگه سیمبین بهتره
انصافتون رو شکر!!!!
نظر شما یک نظر شخصی هست!
شما اومدی که ببینی وین مو چه مزیتهای نسبت به سیمبین داره و بلعکس!
راست میگه دیگه زایده روی نکن :دینقل قول:
قربون آدم چیز فهم
انصافتون رو شکر!!!!
بی آدبی اونل رو جواب نده تا معلوم بشه کی بی ادبه.........
بچه ها چرا مثل ... افتادید به جون هم بیاید مثل بچه آدم با هم بحث کنید...(اگه بی ادبی کردم ببخشید)
خداییش اینم شد بررسی ؟!؟!؟!؟!
یکی میاد میگه فقط سیمبین یکی میگه فقط وین مو واقعا" آدم از این بررسی ها به اطلاعات روز دنیا دست پیدا میکنه...
البته تا اینجا همه مقصر بودیم ولی خداییش از این پست به بعد بیاید یه مقایسه حرفه ای انجام بدیم و اگه کسی از روی تعصب حرف زد هیچ جوابی بهش داده نشه و مطمئن باشید این نشانه ی نداشتن جواب نخواهد بود...
--------------------
به نظر من وین مو خیلی سره به دلایل مختلف:
1-وین مو رو میشه به ورژن بالاتر آپدیت کرد ولی سیمبیان نمیشه
2-سرعت وین مو ها بالاتره از سیمبین و مثلا" میخوای تو سیمبین یه عکس باز کنی جونت بالا میا تا نشون میده
3-تو وین مو هنگ کردن ها کمتره مخصوصا" که اگه یه ورژنی مشکل داشت راحت یه ورژن با مشکل هنگ کمتر میریزی رو گوشیت
تا اینجا شدیم 3-0 به نفع وین مو
حالا دوستان اگه با این موارد مخالف هستند اعلام کنند تا نتیجه تغییر داده بشه (البته با دلیل محکم)
و اگر موارد دیگه ای هم در نظر دارند اعلام کنند تا نتایج رو کامل کنیم...
اول اینکه کسی بیاد بگه "just ..." یا "فقط ... " ، معلومه چقدر داره از روی اطلاعات حرف میزنه و اصلا از روی تعصب حرف نمیزنه ...
یه مسئله ی دیگه ای که هست اینه که تا حالا شما چند نفرو دیدین که ازش بپرسی مثلا چرا N82 گرفتی ، یکی از دلیلا محکمش سیستم عامل گوشیش باشه؟
چیزی که مسلمه بالای 70 در صد مردم این مملکت برای خرید گوشی به سیستم عاملش کاری ندارن.
(همون شخصه بود که تو 3 تا خط بالاتر :دی) چرا N82 خریده؟چون با یه قیمت مناسب یه گوشی خوشکل (سلیقه ای) ، دوربین 5 مگاپیکسل ، یه گوشی سری N نوکیا (که یه کلاس الکی و بدون دلیل براش گذاشتن) خریده تازه صداش هم بلنده!!!
قطعا این شخص که اکثر مردم هم مث اون هستند حاظر نیست با پول بسیار بیشتر چنین امکاناتی رو (گاها کمتر) داشته باشه.
خود من حتی همین حالا به هرکی میگم مثلا این برنامه رو گوشیت نمیخوره چون سیستم عاملش سیمبینه و گوشی تو جاوا هست تا یه هفته هنگ میکنه!!!!
و اما نظر خودم.
با اینکه شاید یکم حرفام طرف ویندوز موبایل بود ، اما مطمئن باشید که دلیلش اینه که تا حالا با ویندوز موبایل کار نکردم.(ویندوزی ها اگه جرات دارید سال بعد بیاین:دی)
در نتیجه من به هیچ کدوم رای نمیدم چون تا حالا با ویندوز موبایل کار نکردم و تا موقعی که نداشته باشمش به این سوال جواب نمیدم.
اگه خدا بخواد میخوام تا چند روز آینده یه PPC بگیرم و این میتونه از ضعف سیمبین باشه که نتونسته منو علاقه مند به خودش نگه داره.البته ممکنه ویندوز موبایل هم این ضعفو داشته باشه و من فعلا ازش نمیدونم.
فقط میدونم که تمام قابلیت های سیمبین (یا لااقل اکثرشون) رو تجربه کردم و چون حالا سوژه ای برا تجربه کردن تو سیمبین ندارم به سوی ویندوز موبایل میرم ببینم اون چطوره ....
سلام . علی جان فکر می کنم منم برای اولین باره با شما و بقیه دوستان تو این سایت دارم وارد بحث میشم . اگه امکان داره از شما و بقیه دوستان می خوام یه ذره منطقی باشید و خیلی منطقی جوابم رو بدید .نقل قول:
نقل قول:بله من قبل از ویندوز موبایل چندتا سیمبین داشتم . برای همین می خوام یه ذره پاسخ حرفاتون رو بدم . البته منم مثل شما این رو که سیمبین تا چند سال دیگه کرکر خنده میشه رو قبول ندارم . و فکر می کنم حرف زیاد درست و منطقی نیست .نقل قول:
نقل قول:
عزیزم به عنوان کسی که ویوا دارم خدمتت عرض می کنم که نصب ویندوز بالاتر در حد حرف نیست و من الان رو گوشیم ویندوز 6.5 نصب کردم . واصلا هم نه کم میاره و نه مشکلی داره . خیلی خیلی هم روونه . اگر هم اشکالی باشه از خود ویندوزه که هنوز بصورت بتاست و رسمی نیست . پس مشکل از گوشی نیست . در ضمن دوست من گوشی کاجم که تولید سال 2005 هستش اگه اشتباه نکنم به راحتی ویندوز های 6.5 رو اجرا می کنه و بسیاری از دوستان رو گوشیشون نصب کردن . پس خواهشا با این همه پست و این همه سابقه غیر منطقی حرف هایی رو نزنیم که به دیگران اطلاعات غلط بدیم .
در مورد آپ دیت های سیمبین هم باید بگم که عزیزم شما تو ویندوز موبایل هم علاوه بر بالا بردن ویندوز گوشیت ، می تونی از آپ دیت های ویندوز خود گوشیت که از طرف شرکت چند وقت یک بار ارایه میشه بدون دردسر استفاده کنی و ورژن گوشیت رو ببری بالا .
پس تو ویندوز موبایل هم می تونی ورژن ویندوز رو ببری بالا ، مثلا از ورژن 1 ویندوز 6.1 بیای به ورژن 4 ویندوز 6.1 ، هم می تونی خود ویندوز رو بالا ببری . مثلا از ویندوز 6.1 بری به ویندوز 6.5
متعصفانه شما در این مورد هم بدون اطلاع و غیر منطقی حرف زدید . می تونم بپرسم چرا میگید ویندوز رابط کاربری مسخره ای داره؟ لطفا این بار منطقی جواب بدین .نقل قول:
در مورد پوسته هم باید بگم ، عزیزم پوسته ها رو شرکت های مختلف با توجه به قدرت طراحی که دارن برای راحت تر استفاده کردن کاربر ها طراحی می کنن . فراموش نکن که این پوسته ها تحت سیستم عامل ویندوز طراحی میشه . پس نشون میده که این سیستم عامل قدرت طراحی هر چندتا پوسته و رابط کاربری رو که بخوای داره و اگه بخوای 30 تا برنامه برای سلیقه های مختلف برات معرفی می کنم . ولی آیا سیمبین این قدرت رو داره؟ اگه داره چرا از اول منو ها و رابط کاربریش تو تمام گوشی هاش یه مدله؟
در ضمن در ویندوز هم به راحتی می تونید این کارها رو بکنید:
آيكون ها رو عوض كرد
هم چيدمان رو
هم تم ها رو
هم فونت ها
حالا همین سوال رو من از شما می کنم . شما 4 تا برنامه نام ببر که سیمبین داره ولی وین نداره !!نقل قول:
تا این جا فکر می کنم چندتا برتری وین رو بهتون گفتم . پس فقط برتری وین داشتم آفیس نیست که هنوزم سیمبین حسرتش رو می خوره . در مورد بازی نمی تونم نظری بدم چون بازی های انگیج 2 رو ندیدم . امامنم مثل شما به جرات می گم هر برنامه و بازی بخوای برای وین هست . و این چیزیه که هر 2 سیستم عامل دارای برنامه های زیادین .نقل قول:
علی جان حق با این دوست عزیز بود . تو ویندوز نصب کردن برنامه و بازی از این هم راحت تره . چون اکثرا دیگه cab هستن و فقط کافیه تا فایل رو انتقالش بدی تو گوشیت و یک بار روش کلیک کنی . تو هر جایی بخوای نصب می کنه . البته خداییش سیمبین هم تو نصب برنامه مشکل خاصی نداره و به راحتی نصب میشه .نقل قول:
نقل قول:متاسفانه شما بازم اطلاعات غلطی دارید . من در مورد محصولات مایکروسافت حرف نمی زنم در مورد ویندوز موبایل صحبت می کنم . دوست من علی عزیز بهتر بدونی که ویندوز موبایل اصلا ویروس نداره . و تمامی برنامه های آنتی ویروس برای ویندوز موبایل فقط برای کسب درامد این برنامه ها رو تولید می کنن . پس اگه به قول خودت رو سیمبین 1 درصد احتمال ویروسی شدن هست . تو ویندوز موبایل این احتمال صفره . پس به این نتیجه می رسیم که ساین کردن در برابر وین مزیت که به حساب نمیاد هیچ . بلکه دردسری بزرگ و اعصاب خورد کن هم هست . هی باید دنبال فایل cer تو این سایت و اون سایت .... بگردی و ....نقل قول:
حالا این کار شاید برای شما آسون باشه ولی برای خیلی ها سخته و حوصله ی این کارا رو ندارن .
متاسفانه بازم اطلاعات کم و دادن اطلاعات غلط . دوست من ، من الان نزدیک 4 ساله که ویندوز موبایل دارم و هیچ وقت برنامه نخریدم و همیشه تمامی برنامه های جدید و بروز رو تو گوشیم بصورت کامله کامل داشتم و دارم . حالا شما چی میگی؟نقل قول:
فقط فرق برنامه های وین با سیمبین اینه که سیمبین با بد بختی ساین کردن اکثر برنامه های اصلی رو اجرا می کنه اما تو ویندوز با زدن یه سریال نامبر مثلا 6 رقمی تو خود برنامه ، برنامه رجیستر میشه و بطور کامل می تونی ازش استفاده کنی . به نظرت کدوم دردسرش بیشتره؟
این نقل قول ها رو کردم تا اون جاهایی رو که اطلاعات غلط داده بودین متوجهتون کنم . اگه هر گونه بحث یا برتری که شما یا دیگر دوستان احساس می کنید سیبین نسبت به ویندوز داره بفرمایید تا بازم منطقی و با اطلاعات درست جواب همدیگرو بدیم . ببخشیداگه زیاد شد صحبت هام
البته من یه چیزی بگم.
یکی مث آقای ali racer یا k i a r a s h خان اومدن و با تعصب و البته با دلیل و مدرک از سیستم عامل مورد علاقشون دفاع کردن.نه اینکه خدای نکرده جاییش رو اشتباه گفته باشن اما یه قابلیت تو سیستم عاملشون رو بدون هیچ مشکلی بیان کردن.
مثلا:
1-من به شخصه تا حالا هیچ برنامه ای رو ساین نکردم(هک کردم).اون عوام مردم هستند که چون برنامه های سیمبین (نه همشون) ساین میخواد گاهی اوقات نمیتونن از این برنامه ها استفاده کنن.
پس همون بهتر که نتونن.کسی که وقتی میگی ساین باید تا نیم ساعت بعد براش توضیح بدی که ینی چه ، همون بهتر که نتونه استفاده کنه ...
جدیدا هم به روش Hallox2 (اگه اشتباه ننوشته باشم) فقط این فایل کم حجمو ساین میکنی و این فایل گوشیتو به راحتی هک میکنه.
که البته باز هم برای کسایی که اصلا نمیدونن ساین و هک چی هستن به درد نمیخوره.
2-من بازی های N.Gage 2 رو روی گوشیم داشتم.بازی های خوبی بود اوایل اما چیز شاخی نبودن.من بازی های ویندوز موبایل رو ندیدم که مقایسه کنم اما فقط میدونم که N.Gage 2 چیز شاخی نیست و فقط به نظر من 3-4 تا بازی در حد نام N.Gage 2 داره.
جدیدا هم دارن بازی بعضی بازی های کامپیوتر رو با یه امولاتور روی گوشیشون اجرا میکنن که من تا حالا انجامش ندادم چون سرعت دانلودم اونقدر نبوده که بتونم بازیاشو دان کنم .
حالا هم که دیگه نو بر شو آوردن و همش بازی های جاوا رو با پسوند N.Gage میدن به عنوان بازی های ان.گیج.
مقایسه بازی های N-GAGE , Pocket PC
خودتان مقایسه کنید !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=343523
دوستان به جاي اين حرف ها يکي بياد بگه فلان سيستم عامل چنين قابليتي داره که اون يکي نداره.
مثلن يکي از قابليت هاي جالب ويندوز موبايل پنل ها(مثلن پنل هاي ايکس1 يا تاچ ويز ماله سامسونگ يا تاچ فلو) هستن که توسط شرکت هاي مختلف ساخته ميشه و چيز هاي جالبي هستن که در سيمبين تا به الان چنين چيزي را نديديم چون سيمبين يه چيزه مشترک در تمام شرکت ها ميباشد و مثل ويندوز ظاهري اختصاصي براي شرکت هاي مختلف نداره.
اين يکي از قابليت هاي ويندذوز موبايل نسبت به سيمبين بود.
يکي از قابليت هاي سيمبين هم مولتي مدياي قويتر(پخش موزيک و دوربين بالاتر) ميباشد که البته ويندوز موبايل هم روز به روز داره مولتي مدياش قويتر ميشه ولي سيمبين کيفيت مولتي مدياي بالاتري داره.
...........
دوستان به نظرم اين گونه بحث بشه بهتره.
مثلن يکي بياد بگه فلان برنامه که خيلي کاربرديه در ويندوز موبايل وجود داره ولي در سيمبين وجود نداره يا بلعکس..........
(در مورد پوسته هاي ويندوز موبايل يه چيزه ديگ بگم که سيمبين هم داره تقريبن اين گونه ميشه چون اگه دقت کرده باشيد سيمبين تاچ در شرکت هاي مختلف داراي تغييراتي ميباشد همچنين انگار قراره که سوني اريکسون ساتيو هم داراي محيطي جديد نسبت به بقيه ي سيمبين تاچ ها باشه.........)
منظورم اينه که سيمبين تا حدودي داره اين مشکل را برطرف ميکنه ولي در حال حاظ در اين مورد ويندوز موبايل برتري داره.
الان ویندوز موبایل دو برابر سیمبین رای اورده
پس دگه جای حرفی نیست
wooooooooooooooow
از دوبرابر هم بیشتر شد !
:wac::wac::wac:
چقدر دلیل و مدرک برای برتری سیمبیان جمع شده اینجا.
مخصوصا" اونجاش که همه ميدونن كه رابط كاربري وين موبايل بسيار افتضتح و مزخرفه
و اگه مزخرف نبود هيچ كدام از شركت هاي سازندهپاك پي سي براش پوسته طراحي نميكردن !!!
جالب اینجاست که بعضی جاها این فراوانی تم و اسکین مزیته و بعضی جاها جزء معایب نابخشودنی به حساب میاد!!!!!!!
راستی یادم رفت تو پست قبلی اول باید تشکر میکردم که به کسی توهین نکردی!!!!!نقل قول:
هرچند که شما اطلاعاتتون کامله ولی من محض مزید اطلاعاتتون عرض میکنم بنده یک PDA2K سال 2003 خریدم و الان روش وین 6,1 نصب کردم که اگر بعد از دوسال انداختمش دور اونی که پیداش میکنه بتونه به روز باهاش کار کنه!!!!نقل قول:
بله اين يه مزيته ولي چه مزيتي ؟
وقتي 2 سال از ورود يه گوشي ميگذره(مثل تاچ ويوا) با اون سخت افزار ضعيفش
چطور ميخواد ويندوز هاي جديد رو كامل و روون پشتيباني كنه ؟؟
اين مزيت در حد حرفه چون عمر مفيد يه پاكت پي سي يا گوشي 2 ساله
و بعد از 2 اگه بشه نرم افزارش رو عوض كرد قابليت ارتقا سخت افزار رو نداره
پس عملا ارزشي نداره
اینم که دیگه اصلا" جای بحث نذاشته و سیمبیان و نوکیا با این کارش مایکروسافت و ویندوز موبایل رو له کرد!!!!نقل قول:
جديدا هم نوكيا با مايكروسافت قراداد بسته پك كامل آفيس رو مايكروسافت ارائه بده واسه
سيمبين(يعني تنها برتري وين موبايل كه سازگاري با آفيس بود شد زرشك!!!:27:)
اینو قبول دارم نوکیا با سیمبیان به عنوان یک اسباب بازی دست همه سازندگان اسباب بازی در چین رو هم بسته .!!!!نقل قول:
در مورد بازي هم شما بازي هاي ان گيج 2 رو اصلا ديدين و امتحان كردين ؟
سيمبين بازي داره به حجم 1 گيگا بايت !!
حالا 4 تا بازي 200 مگي واسه وين زدن خيلي خيال ميكنن وين موبايل چيه
واسه سيمبين هر برنامه اي بخواي هست كه اگه در اين زمينه جلوتر نباشه
مسلما عقب تر نيست
نقل قول:
خوبه همه ميدونن كه وين موبايل و كلا محصولات مايكروسافت در زمينه امنيت كلا تعطيل هستند
و بايد رو ويندوزت(حالا از هر نوعي باشه) آنتي ويروس نصب كني
حالا مزيت ساين كردين كه جلوگيري ميكنه از ويروسي شدن گوشي شد عيب ؟:27:
اين حرف جاي ديگه باعث خنده ديگران ميشه
اینو هم هر چند همه میدونن (البته من نمیدونم این همه کیا هستن)اما فکر میکنم شما به شخصه نمیدونید که وین مو اصلا" نیازی به آنتی ویروس نداره .من خودم تو این 6 سال و نیم که از پاکت پی سی استفاده میکنم تا الان از آنتی ویروس استفاده نکردم و ویروسی هم نشده دستگاه هام.فکر میکنم دوستان دیگه هم که از وین مو استفاده میکنن حرفم رو تایید کنن.تازه رو خود JASJAR بصورت رسمی انتی ویروس داره که اونو هم من پاک میکنم تا فضای الکی اشغال نکنه.!!!!!
یک مثال بزن ببینیم منظورت چیه!!!نقل قول:
اما 4 تا برنامه درست حسابي رايگان واسه وين موبايل نيست همگي رو يا بايد بخري
يا نسخه كرك شده و ناقص اش رو بريزي رو وين موبايلت !!!
پس كجا رفت اون نكست نكستش ؟
اینا هم که اصلا" جای بحث و جواب نداره.(دوستانی که اطلاعاتشون کامله میدونن من چی عرض میکنم.نقل قول:
ضمنا همه برنا مه هاي سيمبين ساين لازم ندارن
لازم هم نيست گوشي ات رو هك كني !!
احتمال ويروس گرفتن تو سيمبين 1% هستش !!!
اونم وقتي كه خودت واسه گوشي خودت يه ويروس رو ساين كني !!! تازه فقط اين ويروس رو گوشي خودتون اجرا ميشه و رو گوشي هاي ديگه نصب نميشه(حالا بازم بي اطلاع بگين ساين از مشكلاته!!!)
بعله ديدم چطوري در مقابل اطلاعات كم و قضاوت هاي غلط كم آورد !!!
باید به عرض برسونم که اینجا هم اطلاعاتت ناقصه و ایشون امنیا نداره و گوشیشون Viva هست. :46:نقل قول:
سروش چقدر پول بدم بهت
اون اومنيات رو عوض كني
كم بياي بگي وين موبايل بهتره ؟؟:31:
راستی یادم رفت بگم من اصلا" تو این رای گیری به هیچ سیستم عاملی رای ندادم.
یا حق.
در مورد سرعت سیمبین و ویندوز موبایل یه نکته ای هست
i8910 الان یکی از قویترین پردازنده هارو داره ولی تو گالری سرعتش اون چیزی که باید باشه نیست
ولی میتونید ویدیو های i8000 که ویندوز موبایل هست رو ببینید که تو گالری چه سرعت بالایی داره
این نشون میده که سیمبین تو استفاده از سخت افزار محدودیت بیشتری نسبت به ویندوز موبایل داره و هر کاری بکنن نمیشه سرعت سیمبین رو از یه حدی بالاتر برد
منم عقیدم اینه که سیمبین جای پیشرفتش کمه
من به اين تاپيك سر نزده بودم
الان كه اومدم ديدم خيلي بحثها شده
در اول از كيارش يك تشكر ويژه ميكنم كه با دلايل منطقي و از روي تجربه جواب ali racer را دادند
و در اينجا هم نكاتي را بايد در مورد پست ali racer بيان كنم
همانطور كه كيارش و بقيه دوستان اشاره كردند حتي گوشيهاي ويندوز موبايل چند سال پيش هم براشون ميشه ويندوز جديد ريختنقل قول:
اما ويندوز موبايل قدرتهاي زيادي داره
از مزيتهاش مثلا ميشه ويندوز گوشيو عوض كرد
بله اين يه مزيته ولي چه مزيتي ؟
وقتي 2 سال از ورود يه گوشي ميگذره(مثل تاچ ويوا) با اون سخت افزار ضعيفش
چطور ميخواد ويندوز هاي جديد رو كامل و روون پشتيباني كنه ؟؟
اين مزيت در حد حرفه چون عمر مفيد يه پاكت پي سي يا گوشي 2 ساله
و بعد از 2 اگه بشه نرم افزارش رو عوض كرد قابليت ارتقا سخت افزار رو نداره
پس عملا ارزشي نداره
به جاي اون گوشي هاي سيمبين رو ميشه با آپ ديت هايي كه براشون مياد
در بالاترين حالت استفاده از سخت افزار و روون ترين حالت نرم افزاري نگه داشت !!
بعدشم امروزه پاكت پيسي هاي قوي ساخته ميشوند و مطمئنا تا چند سال براحتي ويندوزهاي جديد را ساپورت خواهند كرد
من خودم كه xperia دارم الان كلي ويندوز در كامپيوترم دارم
هر روز يه ويندوز ميريزم و تنوع زيادي داره
دوستم كه امنيا داره چندين نوع رام براش پيدا كرديم
بقيه گوشيها هم بدين قرار ....
پس ديدي كه اشتباه كردي
نقل قول:
نقل قول:ديگر مزيتش انيترفيس هست
در ويندوز موبايل برنامه هاي خوبي براي تغيير محيط گوشي وجود دارند در حالي كه در سيمبيان اينچنين نيست
همه ميدونن كه رابط كاربري وين موبايل بسيار افتضتح و مزخرفه
و اگه مزخرف نبود هيچ كدام از شركت هاي سازندهپاك پي سي براش پوسته طراحي نميكردن !!!
ضمنا اون پوسته ها هم پرورده سازنده اس و ربطي به وين موبايل نداره
يه موضوع ديگه هم هست تو سيمبين هم ميشه
آيكون ها رو عوض كرد
هم چيدمان رو
هم تم ها رو
هم فونت ها
چطور ميگي در سيمبين اينچنين نيست ؟؟
رابط كاربري ويندوز افتضاح هست ؟
آيا رابط كاربري سيمبين كه بعد از گذشت سالها تغييري نكرده بهتره ؟
بعد بيشتر بودن پوسته ها در اين عيب شده ؟ (يكي از دوستان هم شااره كرد به اينموضوع)
دوست عزيز واقعيت اينه كه از لحاظ اينترفيس ويندوز موبايل يه سرو گردن بيشتره
مخصوصا كه همشون لمسي هستند و براحتي ميتوني كار كني
در مورد ايكون و چيدمان و فونت و فلانو ... در ويندوز همشون ممكن هست
در مورد برنامه هانقل قول:
نقل قول:بازيها و برنامه
ويندوز موبايل برنامه هاي بسيار قوي داره و محدوديت كمي براي برنامه نوشتن داره
بازيها هم مال ويندوز موبايل از گرافيك خوبي بهره ميبره مخصوصا اگه قدرت پاكت پي سي بيشتر باشه
قبلا مفصلا بحث كرديم(بهتر سر بزني به تاپيكي به همين نام
اما شما 4 تا برنامه نام ببر واسه من كه و ين موبايل داشته باشه سيمبين نداشته باشه ؟!!!
جديدا هم نوكيا با مايكروسافت قراداد بسته پك كامل آفيس رو مايكروسافت ارائه بده واسه
سيمبين(يعني تنها برتري وين موبايل كه سازگاري با آفيس بود شد زرشك!!!)
در مورد بازي هم شما بازي هاي ان گيج 2 رو اصلا ديدين و امتحان كردين ؟
سيمبين بازي داره به حجم 1 گيگا بايت !!
حالا 4 تا بازي 200 مگي واسه وين زدن خيلي خيال ميكنن وين موبايل چيه
واسه سيمبين هر برنامه اي بخواي هست كه اگه در اين زمينه جلوتر نباشه
مسلما عقب تر نيست
شايد برنامه اي باشه كه سيمبيان داشته باشهو ويندوز نداشته باشه
و شايد برعكس اين
ولي در كل تعداد برنامه هاي ويندوز موبايل بيشتره
در صورت لزومبرات تعدادي را نام خواهمبرد ولي فايده اي براي شما نداره
در مورد بازيها
اين گيج كه شما ميگين بعضي گيمهاش عالي هستند در حد شاهكار ولي اكثرا اينطور نيستند كه ....
در بازي من قاطعانه نظر نميدم
ولي در برنامه همه ميدونند مال كدوم بيشتره
در ضمينه امنيت چي فرمودين ؟نقل قول:
نقل قول:نحوه نصب برنامه و گيم
در سيمبيان مال s60 مشكلات crtificate وجود داره كه بايد برنامه ها ساين بشند و يا گوشي بايستي هك بشه كه خيلي از كاربران نميتونند اين كارا را بكنند و معمولا ميدند بيرون اينكارو براشون بكنند
در ويندوز موبايل نصب كردن برنامه ها و گيمها مثا آب خوردنه
همانند كامپيوتر نكست نكست ميزني ....
شما خييال كردي تو بخش موبايل كسي با وين موبايل كار نكرده ؟
كه نكست ..نكست ميكني ؟؟
خوبه همه ميدونن كه وين موبايل و كلا محصولات مايكروسافت در زمينه امنيت كلا تعطيل هستند
و بايد رو ويندوزت(حالا از هر نوعي باشه) آنتي ويروس نصب كني
حالا مزيت ساين كردين كه جلوگيري ميكنه از ويروسي شدن گوشي شد عيب ؟
اين حرف جاي ديگه باعث خنده ديگران ميشه
اما 4 تا برنامه درست حسابي رايگان واسه وين موبايل نيست همگي رو يا بايد بخري
يا نسخه كرك شده و ناقص اش رو بريزي رو وين موبايلت !!!
پس كجا رفت اون نكست نكستش ؟
ضمنا همه برنا مه هاي سيمبين ساين لازم ندارن
لازم هم نيست گوشي ات رو هك كني !!
احتمال ويروس گرفتن تو سيمبين 1% هستش !!!
اونم وقتي كه خودت واسه گوشي خودت يه ويروس رو ساين كني !!! تازه فقط اين ويروس رو گوشي خودتون اجرا ميشه و رو گوشي هاي ديگه نصب نميشه(حالا بازم بي اطلاع بگين ساين از مشكلاته!!!)
واقعا حرفهاي خنده داري ميزني
دوست عزيز به اطلاع شما برسانم كه گوشيهاي جاوا و ويندوز موبايل ويروسي فعلا براشون وجود نداره
اين سيمبيان هست كه هر روز سنگينتر ميشه و ويروسي ...
البته سيمبيان همخيلي كمويروسي ميشهولي به قول يكي از دوستان اگه سيمبيا 1 درصد احتمال ويروسي شدنش وجود داره ويندوز موبايل 0 درصد هست ...
بعدشم من از وقتي كه ppc خريدم تا امروز بيشتر از 700 تا برنامه دانلود كرده ام و همشون هم كارميكنند يا فول ورژن هستند و يا با كرك و سريال
اره درسته همه برنامه ها نياز به ساين نداره
ولي برنامه هاي بدرد بخور همشون نياز دارند
مثلا Smort Com GPS كه يكي از اساسيترين برنامه هاي مورد نياز گوشي هست
در كل ساين كردن يك چيز الكي هست كه به درد منو شما نميخوره و هيچ نفعي به غير از دردسر واسه ما نداره
حالا چه قبول بكني و چه نه
حالا معلوم شد قضاوتهاي كدوم غلط هستنقل قول:
نقل قول:پس ميبنيم كه سمبيان در مقابل ويندوز موبايل كاملا كم مياره
بعله ديدم چطوري در مقابل اطلاعات كم و قضاوت هاي غلط كم آورد !!!
و اطلاعات چه كسي ناقصه ...
نظرات كاربران ديگه هم اثبات كرد
يه چيزي بهتون ميگم ولي به دل نگيريدنقل قول:
شما اگه گوشي سيمبيان داريد و هيچوقت به ساين و يا هك گوشي نيازي حس نكرديد، از گوشي در حد يك گوشي جاوا كار كشيده ايد
مثلا برانامه gps كه در بالا اشاره كردم نياز به ساين داره
برنام هه اي قوي مثل coreplayer
و چندين نوع ديگه كه نياز به ساين دارند
در مورد پنلها و پوسته ها و ... مطمئنا ويندوز موبايل جلوترهنقل قول:
در مورد مولتي مدياي قويتر سيمبيان كه به دهن افتاده :
در پشتيباني فايلها كه هر دو خوب هستند و ويندوز موبايل شايد بهتر عمل كنه
اما در مورد كيفيت پخش در بلندگو عده اي از گوشيهاي سيمبيان بهتره
اما در عده اي گوشيهاي ppc هم كيفيت اسپيكر خوب داريم
در هندز فري هم كه ويندوز كم نمياره
در كل گوشيهاي سيمبيان برتري اسپيكر دارند همين
خوب حالا من دیگه نتیجه ی نهایی رو اعلام میکنم
در این مسابقه ی نه چندان حساس که نتیجش واسه هر کسی مشخصه با وجود تلاشهای زیادی که symbian واسه در میدان موندن انجام داد ولی متاسفانه با حریف قدری همچون windows mobile مواجه شد و به شدت از میدان به در شد
به گزارش خبر گذاری ما سیمبین هیچ امتیازی در مقابل wm به دست نیاورد و برای همیشه به جمع سیستم عامل های فرسوده پیوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (طنز اما حقیقت)
تمام
نه ببين سيمبيان هم خوبه
كي ميگه بد هست ؟
حتي جاوا هم خوبه
ولي بحث مقايسه وقتي مياد بايد از هر نظر مقايسه شود
ويندوز موبايل خيلي پيشرفت خواهد كرد
سيمبين چي؟
حتي خود نوكيا گوشي جديدشو را با سيستم عاملا فكر كنم لينوكس ميخواد بزنه
اسم گوشي n900 هست ميتونين سرچ كنين
اسم سيستم عامل Maemo 5 هست كه فكر كنم تحت لينوكس باشه
سيمبيان اگه ميخواست پيشرفت كنه خيلي وقت پيش بايستي ميكرد
نوكيا يه بار به اوج رسيد اونم در ان 95
در اون زمان هم سرور تام گوشيهاي بود
ولي بعد از اون پيشرفت چنداني نداشته
بنا به دلايلي(همانند مسائلي كه تو تاپيك قبلي پيش اومد و شد لج بازي و بچه بازي و...)
بحثي كه دوست داشتم ادامه بدم
رو ادامه نميدم!!
ضمنا از نظرات دوستان استفاده كردم ..ياد گرفتم ...و البته لذت بردم
ولي چيزي كه تو آخرين پستم تو اين تاپيك ميخوام به اون اشاره كنم بازاري كه سيمبين تونسته
از مجموع فروش كل گوشي ها در همه كلاس ها كسب كنه رو با ويندوز موبايل مقايسه كنيد
در تمامي جهان نه فقط كشور هاي اروپايي يا ايالات متحده كه باز هم
سيمبين و مك جلوتر از ويندوز موبايل هستن ! بلكه در كل دنيا
اگه سيمبين مشكلي داشت و اون طوري كه بعضي از دوستان فكر ميكنن
مطمئنا الان فروشش 4 برابر موبايل نبود !!
شاد باشين
نقل قول:
سلام.
حالا من میخوام این بحث فروش رو که شما مطرح کردید از یک جنبه دیگه نگاه کنم.شما چرا نمیایید اینجوری بگید که هر چیزی (تاکید میکنم هر چیزی نه فقط موبایل)که بهتره گرونتره و قدرت خریدش واسه عموم مردم کمتر؟!!!
(ضمن اینکه باید عرض کنم بخاطر نتیجه گیری شما من دارم اینو نتیجه میگیرم)مثلا" تو خونه های اطرافیانتون رو نگاه کنید ببینید تلویزیون معمولی بیشتره یا ال سی دی؟ قطعا" تلویزیون معمولی پس بنا به گفته شما تلویزیون معمولی بهتر از ال سی دیه.یا فرش ماشینی بیشتره یا دستباف ابریشم؟ پس فرش ماشینی بهتر از دستباف ابریشمه؟تو خیابونا شما پراید بیشتر میبینی یا پرادو؟ چون پراید بیشتره پس از پرادو بهتره؟یا هر چیز دیگه ای که دوست داشتید مقایسه کنید.
پس اینکه سیمبیان فروشش بیشتر بوده دلیل بر بهتر بودنش نیست همونطور که دلیل بر ضعیف تر بودنش نیست.ضعف و قوت این دوسیستم عامل رو چیزهای دیگه ای تعیین میکنن که باید با دقت بیشتری در موردشون بررسی بشه.:11::11:
یا حق.
تو شرايط يكسان از لحاظ قيمتي بعله دليل بهتر بودنه نه مثل پرايد و پرادو!!نقل قول:
اینکه سیمبیان فروشش بیشتر بوده دلیل بر بهتر بودنش نیست همونطور که دلیل بر ضعیف تر بودنش نیست
ولي حالا كه سهم سيمبين بيشتره من دليل ميارم كه همون سهم كمتر وين موبايل هم در مقايسه با گوشي هاي هم
قيمت سيمبيني بازار خواهان كمتري داشته چون ضعف بيشتري داره !
وجالب اينه كه اين نظر من نيست نظر يه جامعه آماري وسيعه !
مگه تمامي سيمبين هايي كه فروش رفتن قيمت پاييني داشتن ؟
مثلا ان 95 8 گيگ در اوج فروشش 600 تومن قيمت داشت
يا
الان امنيا 400 تومنه 95 8 گيگ هم00 4 تومنه
تا چند وقت پيش هم قيمت 96 بالاتر از تاچ دياموند1 بود !
يا امنيا اچ دي كه قيمت 16 گيگ بي گارانتي اش بالاي 750 تومنه
8 گيگ ش هم با گارانتي 680 تومن
ويندوز موبايل به گروني اچ دي هست تو بازار ؟(هتوز كه وارد نشده)
الان نسبتشون 40 به 8.1 هستش
شما ثابت كنين كه حداقل يك پنجم از گوشي هاي فروش رفته همين 40 درصد سيمبين
كه برابر با سهم فروش جهاني ويندوز موبايله
از همين هاي اند ها نبوده تا من قبول كنم مثال شما درسته !
ضمنا شما پرايد و پرداو رو مثال زدين اين 2 تا فقط و فقط يك تك مدل هستند
ولي سيمبين و وين رو مد هاي مختلفي نصب هستن (ارزون تا گرون)
پس مثال شما مثال خوبي براي توضيح نيست
اصلا قيمت گوشي هاي سيمبين رو نصف وين موبايل در نظر بگيريم(كه اين طور هم نيست!!)
الان 40 در صد بازار دست سيمبينه 8 درصد دست وين
ميشه نسبت
20 يه 8 گوشي
يعني چيزي در حدود1/3 گوشي هاي سيمبيني كه فروخته شده
وين فروش رفته
اونم تو قيمت برابر!
پس باز هم ميبينيد كه استدلال شما كارساز نيست
ضمنا من اصلا كاري به سيمبين ندارم
شما ميگين ويندوز موبايل فروش بالا نداره مشكل از خودش نيست(كه به نظرم كاملا غلطه)
پس چطور ميشه كه مك با آيفون
كل گوشي هايي كه فروخته از وين موبايل بيشتره ؟
تازه قيمت آيفون هايي هم كه اپل عرضه كرده اكثرا بيشتر از وين موبايل هاست!!
و تو بازار ايالات متحده اكثر گوشي ها رو مثل آيفون با كنترات ميفروشن
اينم حتما دليل بر خوبي وين موبايله كه فروش نكرده !
بياين واقع بين باشيم شركت ها براي رضاي خدا كار نميكنن و شركتي كه نتونه مشتري جلب كنه شركت موفقي نيست سيمبين اگه مشتري جلب كرده و موفق بوده دليل بر كارهايي كه انجام داده
و خدماتي كه ارائه كرده تو بازار هاي جهاني هم كسي كه كارش خوب باشه خريدار داره !!!!
تو اون تایپیک هم گفتم اگه سیمبین خوب بود که نوکیا قول سیستم عامل لینوکس + سی پی یو های اینتل رو نمیداد......:27: (اخبارش موجوده )نقل قول:
سيمبيان اگه ميخواست پيشرفت كنه خيلي وقت پيش بايستي ميكرد
نوكيا يه بار به اوج رسيد اونم در ان 95
در اون زمان هم سرور تام گوشيهاي بود
ولي بعد از اون پيشرفت چنداني نداشته
ولی دوستان به نکته خوبی اشاره کردن قدرت خرید مردم بود :46:
درسته یکی میاد میگه (ایران رو مثال میزنم) من 250 - 300تومن دارم چه گوشی بخرم ؟ میاد انتخاب کنه می بینه همه گوشی های نوکیا تو همین رنج قیمتن (تقریبا) خوب یه کاربر عادی ویوا رو ترجیح میده یا 5800 ؟
یه نکته دیگه : با توجه به این که امسال سال اصلاح الگوی مصرف هست من توصیه می کنم تا اونجایی که می تونیم طرف پاکت پی سی نریم :18:
نقل قول:
سلام.
دوست عزیز شما همه چیز رو باهم و در آخر هم با آمارمخلوط کردی و نوشتید.من اون پست رو فقط در مورد این نوشتم که شما فرموده بودید اینکه سیمبیان فروشش زیادتر بوده دلیل بر خوب تر بودنشه.
اما شما اگر میخوای اینجوری آمار بگیری و نتیجه گیری کنی مشکلی نیست اما شاخص های دیگه رو هم باید در امار گیریت سهیم کنی .برای مثال شما باید بیای و آمار مردم تحصیل کرده که امکان استفاده از وین موبایل براشون فراهمه رو هم دخیل کنی.من از شما میپرسم: تو همین ایران خودمون چند درصد از مردم تحصیلاتشون اونقدری هست که بتونن سر از منوهای وین موبایل در بیارن و براشون قابل استفاده باشه؟
یا تو همون ایالات متحده شما میدونید خدماتی که مک داره برای خرید آیفون به مردم میده چیه؟منم اگر اونجا بودم قطعا" از آیفون استفاده میکردم نه از گوشیهای وین مو یا سیمبیان.
به هر حال در این جور نتیجه گیری آماری باید تمام شاخص هارو در نظر گرفت و بعد نتیجه گیری کرد.ضمن اینکه الان دیگه HD بالاترین قیمت پاکت پی سی رو نداره و گوشیهایی مثل تاچ پرو 2 قیمتشون بالاتره.(البته این قسمت آخر فقط جهت اطلاعات بازار بود نه به عنوان اینکه بگم نقطع ضعفی در نوشته های شما).
در آخر هم عرض کنم من همیشه عقیده شخصیم این بوده که بهتر بودن یک چیز در وحله اول بستگی به توان استفاده کننده داره.یعنی اینکه ما نمیتونیم بگیم سیمبیان بهتره یا وین مو یا مک یا.....باید ببینیم هر استفاده کننده کدوم براش بهتره.
یا حق.
امنیا بیشترین فروش رو در اروپا داشته امنیا 900
من ميخوام ادامه ندم نميشه :31:نقل قول:
دوست من
اچ دي منظور امنيا اچ دي سامسونگ بود كه سيمبينه
نه تاچ اچ دي اچ تي سي
ضمن تشکر از دوستمون aryaland ولی من با این قسمت حرفش مخالفم نه بابا این چه حرفیه ترتیبشون رو من برات میگمنقل قول:
در آخر هم عرض کنم من همیشه عقیده شخصیم این بوده که بهتر بودن یک چیز در وحله اول بستگی به توان استفاده کننده داره.یعنی اینکه ما نمیتونیم بگیم سیمبیان بهتره یا وین مو یا مک یا.....باید ببینیم هر استفاده کننده کدوم براش بهتره.
1.مک
2.آندروید
3.وین مو(البته جای 2 و 3 رو دقیق نمیدونم شایدم وین مو دوم و آندروید شوم باشه)
متاسفانه جایی واسه سیمبین نمیمونه میزاریمش تو لیست ذخیره اگه یکی از اینا انصراف دادن نیمه دوم تعویضش میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان باور کنید که من pocket pc خودم رو تو تمام فامیل چرخ زدم یکی حتی نتونست وارد فایل منیجرش بشهنقل قول:
ولي حالا كه سهم سيمبين بيشتره من دليل ميارم كه همون سهم كمتر وين موبايل هم در مقايسه با گوشي هاي هم
قيمت سيمبيني بازار خواهان كمتري داشته چون ضعف بيشتري داره !
نمیدونم چرا برو بچ وین مو به این نکته اشاره نمیکنن (البته شایدم کردن و من ندیدم)
بابا ایها الناس دلیل فروش کمتر وین مو در برابر نوکیا بدتر بودن وین مو نیست یکی نیست بگه اخه ملت واسه چی میرن گوشیهای نوکیا رو میخرن ؟؟؟؟؟؟؟ به خاطر سیستم عاملش یا به خاطر امکانات جانبی از جمله دوربین بهتر یا صدای بیشتر؟؟؟یکی نیست بگه اخه شاید بگم 70 درصد افرادی که نوکیا دارن اصلآ نمیدونن چه سیستم عاملی روی گوشیشونه !!! اصلآ نمیدونن سیستم عامل چیه!!! میرن نگاه میکنن میبینن به به امنیا hd یه دوربین 8 مگاپیکسلی با یه صفحه بزرگ و با کیفیت و فیلمبرداری خوب + ظاهر خوب گوشی میگن خودشه این آخر گوشیه در عوض میان میبینن گوشی مثل xperia یه دوربین 3.2 با یه صدای نه چندان بلند + صفحه نمایش کوچیکتر میگن بابا چه خبره 500 تومن واسه یه همچین گوشیی؟؟
ای بابا بدبختی ما اینجاست وگر نه فروش بالای نوکیا به خاطر سیستم عاملش نیست
حالا باز بیا بگو فروش نوکیا بیشتره
اصلآ این چه کاریه که بگید فروش کی بیشتره کی کمتره؟ aryaland مثال خوبی زد شما برداشت خوب نکردید؟شما کمترین قیمتی که بخواید واسه یه ویندوز موبایل پرداخت کنید چقدره؟بعید میدونم زیر 250 گیر بیارید (حالا قیمت touch viva الان دقیق دستم نیست) تازه فکر کنم اونم یه 2 یا 3 تایی بیشتر نباشن و اینقدر دیگه امکاناتشون پایینه که دیگه فقط کسانی که عشق ویندوز موبایلن و بودجشون کمه شاید برن بخرن(گفتم شاید) ولی با این قیمت میشه چه خرید یکی از بهترین های نوکیا یعنی همون 5800 رو میشه خرید
با همین قیمت تا دلت بخواد میتونی از این گوشیهای نوکیا با سیستم عامل به قول خودشون سیمبین بگیری که بازم صد البته که اکثرآ به خاطر امکانات جانبی میرن میگیرن نه به خاطر سیستم عامل!!!
پس آقا علی شما اگه مدعی هستید سیمبین بهتره به فکر یه دلیل باشید که بگید به فرض سیمبین در فلان زمینه از ویندوز موبایل قویتره نه اینکه بیاید بگید چون فروشش بیشتره
حالا ای کاش نوکیا یه گوشی با سیستم عامل سیمبین بده بیرون با امکانات چیزی مثل xperia یا چه میدونم بقیه ppc ها و قیمت مثلآ 500 تومن ببینیم اونوقت هم گوشی فروش میره یا نه؟
یادمه وقتی n95 اومد همه میگفتن که صدای خوبی داره ! ایول عجب دوربینی داره!! بابا دمش گرم 8 گیگ حافظه دارهو از این حرفا ولی والا ما که کسی ندیدیم بگه اقا کارش درسته سیستم عامل symbian 9.2 داره!!!!
یه چیز دیگه
چون معمولآ افرادی که میان تو این تایپیک یه چیزایی از سیستم عامل میدونن در اینجا شما یه نگاه به میزان رای که هر کدومم آوردن بنداز windows mobile=51 و symbian=21 یعنی چی چیزی بیش از 2 برابر
بازم بگید فروش نوکیا بیشتره
خوب حالا aryaland منظورتون رو یه خورده اشتباه متوجه شده تازه بازم مشکل از پست شما بود ببینید چی نوشتیدنقل قول:
من ميخوام ادامه ندم نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من
اچ دي منظور امنيا اچ دي سامسونگ بود كه سيمبينه
نه تاچ اچ دي اچ تي سي
دوستان این پستو بخونید ببینید چی میفهمید هر کی فهمید که این پست رو در مورد omnia hd سامسونگه بیاد بگه تا اسمشو تو کتاب گینس ثبت کنیمنقل قول:
ويندوز موبايل به گروني اچ دي هست تو بازار ؟(هتوز كه وارد نشده)
ولی یه چیز میخوام بگم شما اگه میخواید پست ندید باید از اولش اینکارو میکردید ولی الان که خودتون هم فهمیدید که symbian ضعیف تره و دیگه جواب درست حسابی واسه ارائه کردن ندارید میکید که نه من نمیخوام دیگه پست بدم
یه چیزو به دوستان ویندوز موبایلی بگم که این چه کاریه که میگید ویندوز موبایل بهتره شما مگه نمیدونید امار فروش گوشیهای نوکیا بیشتره دیگه چرا میگید ویندوز موبایل بهتره؟؟؟؟!!!!
اگه عمرم بمونه
ايشالا پايان رمضان يه تاچ اچ دي(سامسونگ) ميگيرم
يه مقايسه ميزارم از اون(سيستم عاملش)
با تاچ پرو 2 يا دياموند 2 كه دم دستم هستند
فعلا تا اونوقت...
دوستان من تاپیک مقایسه بازی های پاکت پی سی و ان-گ یج رو آپدیت کردم
یه نگاهی بندازینکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=343523&page=2
نقل قول:
دوست من شما مثل اینکه خودت هم نمیخونی چی نوشتی یکبار دیگه شما بخون چی نوشتی .متن نوشته شما اینه:
"ويندوز موبايل به گروني اچ دي هست تو بازار ؟(هتوز كه وارد نشده)"
حالا من نمیدونم چه جوری منظور شما امنیا اچ دی سامسونگ بوده که سیمبیانه!!!!!!!
قضاوت با دوستان.:46:
بله هست X7510 , Toshiba G1نقل قول:
"ويندوز موبايل به گروني اچ دي هست تو بازار ؟(هتوز كه وارد نشده)"
به نظر من کسایی که میگن سیمبین بهتره به عمرشون یه پاکت پی سی دستشون نگرفتن فقط چون گوشیهای خودشون سیمبینه میگن سیمبین بهتره !
تمام
علی این که نامردیه :دینقل قول:
خب معلومه i8910 HD بهتر از اون 2 تا میشه .
اگه مردی :دی i8910 HD رو با i8000 Omnia II مقایسه کن ببینم بازم میگی سیمبیان بهتره :دی
رابط کاربری ویندوز 6.5 رو ببینید کلا میارزه به کل سیمبیان .
مخلصیم .
من تازه این تاپیکو دیدم....مقایسه این 2 مثل مقایسه ویندوز کامپیوتر و آتاریه....!!حالا دلیلم...
1.تنوع وحشتناک برنامه های پاکت پیسی.شما هر برنامه ای فکرشو بکنید واسه ویندوز مبایل وجود داره.
2.سرعت عمل و بهره وری خیلی بهتر از cpu ...
3.شناخت 90% فرمتها توسط ویندوز موبایل...
4.ویندوز موبایل محدودتون نمیکنه چنتا برنامه یا فایل روش نصب کند...من خودم الان برنامه هایی که شاید لازمم نشه نصب دارم و هیج مشکلی ندارم...
5.قابلیت مولتی تسک تا حد 100% cpu ولی شما چنتا برنامه بیشتر نمیتونید با سیمبین باز نگه دارید.اما با ویندوز موبایل میتونید همه برنامه هاتونو باز نگه دارید
اینم بگم من اولین گوشی ویندوز موبایلم بود و تازه فهمیدم قبلآ با جاوا و سیمبین چی بود.من جز گوشی ویندوز موبایل دار هیچی نمیگیرم
یه چیزه دیگه...هر کسی هم با ویندوز موبایل بلد نیست کار کنه.سیمبین و جاوا و بقیه یه برنامه سادست...هیچی نداره.واسه خوره های کامپیوتر بچه بازیه
نقل قول:
1.تنوع وحشتناک برنامه های پاکت پیسی.شما هر برنامه ای فکرشو بکنید واسه ویندوز مبایل وجود داره.
تقریباً همه برنامه هایی که توی ویندوز هستن توی سیمبین هم وجود دارن و بالعکس. در مورد فرمتها هم همینطورنقل قول:
3.شناخت 90% فرمتها توسط ویندوز موبایل...
شما هم توی ویندوز و هم توی سیمبین به هر تعداد برنامه که دوست باشید میتونید نصب کنید و همینطور چند برنامه رو با هم اجرا کنید.نقل قول:
4.ویندوز موبایل محدودتون نمیکنه چنتا برنامه یا فایل روش نصب کند...من خودم الان برنامه هایی که شاید لازمم نشه نصب دارم و هیج مشکلی ندارم...
5.قابلیت مولتی تسک تا حد 100% cpu ولی شما چنتا برنامه بیشتر نمیتونید با سیمبین باز نگه دارید.اما با ویندوز موبایل میتونید همه برنامه هاتونو باز نگه دارید
البته من خودم طرفدار ویندوز موبایلم، ولی بدون تعصب بخوام بگم، قدرت ویندوز و سیمبین در یه سری چیزای جزئی مثل کار با آفیس و یا مدیا پلیر و ... فرق داره.
با سلام می خواستم بدونم که کدوم گوشی ها سیستم عاملشون ویندوز موبایل هست؟و آیا می شه که با موبایلی که سیستم عاملش ویندوز هست از برنامه هایی مانند smart gps استفاده کرد ؟
گوشيهاي با سيستم عامل ويندوز موبايل كم نيست زيادهنقل قول:
من يادم نيست كجا ولي يه جا ليستي زده بود
اگه دقيقا خواستي پيدا كنم
برنامه اي كه گفتي يك برنامه براي راه اندازي gps هست
كه در هر گوشي نسبت به خودش ممكنه برنامه ديگه اي موجود باشه
در ويندوز موبايل هم برنامه هاي وجود داره كه بهترينش Oziexplorer ميباشد
=============
امير ايول
چقدر خوب توضيح دادي در صفحه قبل
واقعيت همينه كه گفتي
كساني كه سيمبيان ميخرند بيشتر به خاطر امكاناتي هست كه رو گوشي سواره ...
مثلا ان95 ميخره چون صفحه خوب صداي خوب مموري 8 گيگ شتابسنج و اينطور امكانات داره
و هيچوقت از سيستم عاملش چندان اطلاعاتي ندارند (مخصوصادر ايران)
پس اگه اين گوشيهاي بيشتر فروش رفته به خاطر امكانات موجود و سخت افزاري گوشي هست
اما در گوشيهاي پاكت پي سي اكثرا اسپيكر خوب موجود نيست
و يا چند تا چنين ايرادي داره كه كاربران فكر ميكنند نميتونند باهاش كنار بياند
پس اين ضعف سيستم عامل نيست
بلكه قطعات سخت افزاري مناسب نيستند
البته سليقه اي هست و هر كدام نقته قوتهايي دارند
مثلا اگه بخواهي فايل pdf و افيس و .. را باهاش كار كني ويندوز بهتره
براي كاردر اينترنت هم همينطور
پس به نتيجه ميرسيم كه گوشيهاي پاكت پي سي به خاطر نداشتن بعضي اماكانت جانبي و يا ضعيف بودن در اين ضمينه ها ، كمتر فروش دارند
اگه دقت كنين گوشيهاي پاكت پي سي جديد امكانات زيادي دارند
ولي سيمبيان چي؟
مثلا 5800
ورژنش شده 5
باورتون ميشه ؟ نميتونه فايلهاي ويدئويي رادرست پخش كنه
coreplayer در اين گوشي فقط صدا باز ميكنه
الان 5800 كه ما داريم نميتونه فايلهاي تصويري كه دوست داريم را باز كنه
در حالي كه ان 95 معمولي خيلي راحت بازش ميكرد
و حتي n70 هم بازش ميكرد كه 5800 نميتونه بازش كنه ...
اين قسمت را در هيچ جايي كه نياز به مشاوره هست، كسي اشاره نميكنه كه به نظر من خيلي مهمه
اينم اپديت سيمبيان هست
خوب علي آقا چه حرفي داري
شما كه به نوكيا خيلي علاقه مندين يه coreplayer براي 5800 داري كه درست كار كنه ؟
اگه داري يه برنامه ديگه بده كه كمبود coreplayer را جبران كنه
دوستان دیگه به نظرم اینجا پست دادن کار اشتباهیه چون یه جورایی کاملآ مشخصه که ویندوز موبایل برتره
دوست من میخوام بگم که طرفدار بی اطلاع زیاد جالب نیستنقل قول:
البته من خودم طرفدار ویندوز موبایلم، ولی بدون تعصب بخوام بگم، قدرت ویندوز و سیمبین در یه سری چیزای جزئی مثل کار با آفیس و یا مدیا پلیر و ... فرق داره.
شما چه جور این حرفو میزنید یهنی واقعآ به نظر شما قدرتشون فقط در همین فرق داره؟پس این همه که ما بحث کردیم هیچ !!! جالبه والا
گلمحمدی جون داداشم یه p1 داره تمیز که البته مال خودم بود ارثیه به برادرم رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایه ای پیغام خصوصی بده با هم میسازیم
یعنی واقعآ شما هنوز با سیستم عامل گوشی hd سامسونگ کار نکردی ؟؟؟؟ بعدشم میای این همه در مورد سیمبین بحث میکنی ؟؟؟!!!!! ما رو باش اینجا داریم با کسی بحث میکنیم که هنوز آخرین ورژن سیمبین رو اصلآ باهاش کار نکرده ایول داداش گذاشتی سر کار ما رونقل قول:
اگه عمرم بمونه
ايشالا پايان رمضان يه تاچ اچ دي(سامسونگ) ميگيرم
يه مقايسه ميزارم از اون(سيستم عاملش)
با تاچ پرو 2 يا دياموند 2 كه دم دستم هستند
فعلا تا اونوقت...