دوستان! هرکی تمایل داره،لطف کنه بنویسه انتخاب اول دانشگاه آزادش چیه؟
شخص من:مهندسی برق-الکترونیک خوراسگان.البته الآن هم مخابرات شهرمجلسی می خونم.ولی خوب این کجا و آن کجا؟!!
Printable View
دوستان! هرکی تمایل داره،لطف کنه بنویسه انتخاب اول دانشگاه آزادش چیه؟
شخص من:مهندسی برق-الکترونیک خوراسگان.البته الآن هم مخابرات شهرمجلسی می خونم.ولی خوب این کجا و آن کجا؟!!
انتخاب اول منم مهندسی عمران ارومیه
مهندسی طراحی فرآیندهای صنایع نفت- تهران جنوب
مهندسی مکانیک در طراحی جامدات دانشگاه آزاد اسلامی تبریز
سلام!
ترازهای مورد نیاز رشته های مختلف دانشگاه آزاد رو از اینجا دانلود کنید:(منبع:سایت گاج)
کد:http://www.4shared.com/file/60170094/3846fb17/Nahaee.html
دوستان می دونند این تراز چه جوری بدست میاد
مثل چند درصد باید بزنی تا ترازت 5000 بیاد؟
عین کارنامه ی سراسری.فقط ضریب اختصاصی ها 2 برابر عمومی هاست.
فکر کنم اختصاصی 3 برابر بود نه 2 برابر:10:نقل قول:
بابا دوستان من مثل شما ها درس خون نیستم میشه توضیح بیشتری بدیننقل قول:
چون من خیلی وقته درس رو تموم کردم و حالا هم می خوام ببینم می تونم با سهمیه تو عمران یا کامپیوتر تبریز یا شبستر قبول شم
چند درصد باید بزنم
با كدوم سهميه؟نقل قول:
بسیجی !!!
...........
توی سراسری 3 برابره. توی آزاد 2 برابر.نقل قول:
دوستان عزیز این تعمیم دادن به نظرم غلطه چون هر رشته ای یه سری ضرایب مخصوص خودش را میطلبه مثلا در رشته ی انسانی رشته حقوق عربی با ضریب 4 فلسفه و منطق با 3 و دینی با ضریب 2 هست ! ولی درس فلسفه عربی 2 فلسفه و منطق 4 دینی 3 و ...
اینطور نیست که تعمیمش داد و بلکه هر رشته ی دانشگاهی ضرایب خاصی از درسهای کنکور را میطلبه !
1 -حقوق تهران مرکزی
2- حقوق قم
بقیه فیلدها خالی ...
اگه می رید آزاد برید مهندسی بخونید : مکانیک - برق - عمران - صنایع - نفت
این ها رشته های آینده دار هستند بقیه توی دله
سلام دوستان
يه سوال : تهران جنوب براي مهندسي نرم افزار كامپيوتر تقريبا كمترين تراز بايد چند باشه ؟
ممنون
مهندسي مكانيك سيالات شيراز
سال هشتادوپنج:6319
سال هشتادوشش:6094
یه تاپیک در همین رابطه زدم.برید ببینید.
بله این که درسته ولی بعد از این مرحله هم دروس اختصاصی یه ضریب 2 دیگه میخورن مثلا توی همون حقوق که شما فرمودید عربی انسانی میشه ضریب 8 زبان 2 و...
سلام لینکتون باز نمیشه........
مکسول جان چی میگی ؟!نقل قول:
بابا مگه کنکور چند مرحله است ! تمامی این ضرایب در دفترچه های دانشگاه آزاد قابل رویت است و میتونید مشاهده کنید ! دیگه عربی 8 تا ضریب داشته باشه که .... به کل میشه مسخره بازی !
خب زبان که از اول 2 هست بعد ضریب 2 میخوره (که معلوم نیست از کجا میخوره) میشه 2 دوباره!؟
ممنون میشم اطلاعات صحیح و قابل اعتماد و موثق در اختیارمون بگذارید !
قربانت: مصطفی عشقی
شاید مشکل از 4shared هستش.تازگیا بدجوری بامبول درآورده.ایمیلتون رو بفرمایید تا براتون بفرستم.نقل قول:
آقا مصطفای گل،ببین مثلا برای برق ضریبا توی دفترچه این طوریه:
ریاضی5
فیزیک4
شیمی1
ادبیات3
دینی3
عربی2
زبان2
ولی بعد میشه:
ریاضی10
فیزیک8
شیمی2
ادبیات3
دینی3
عربی2
زبان2
اینو پشت کارنامه ای که میدن می نویسن.حالا وقتی کارنامه تو گرفتی می بینی.نا سلامتی ما خودمون دانشجوی دانشگاه آزادیما!!!
سلام
اقایون این کنکور قراره 8 شهریور باشه
ولی من نمیدونم چندم کارت هارو پخش میکنن کسی اگه خودش امتحان داره جواب بده :41:
سه شنبه و چهار شنبه
از همون حوزه ی امتحانی که انتخاب کردی
نتیجه سراسری کی میدن ؟
ما پارسال ماجرایی داشتیم :نقل قول:
نتایج کنکور فنی و حرفه ای سال 86 کی اعلام میشه؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=159500
پزشكي: پزشكي تبريز
فعلا همين!
میترسی ؟نقل قول:
نه بابا اصلا نترس خیلی سادس ( جدی میگم )
من یه خنگایی رو میشناسم قبول شدن
آزاد خیلی سادس
سلامنقل قول:
خوبین
نترسین :31:
کسی نمیدونه نتیجه کنکور سراسری کی میاد ؟
کنکور آزاد که ماسته
من که اگه قبول بشم هم نمیرم
تازه سایتش یادم اومد رفتم دیدم بعد از ظهر پسرا می تونن برن کارت ها رو بگیرن
یه خبر جدید که خوندنش ؟؟؟؟؟؟؟ :
دانشگاه آزاد اسلامي در اقدامي، مبلغ هزينه شهريه ترمهاي گذشته را كه قرار بوده در قالب وامهاي بلندمدت به دانشجويان داده شود، به شهريه ترم جديد دانشجويان افزوده.
منبع: تابناک
کد:http://www.tabnak.ir/pages/?cid=16532
واقعا که...
مهندسی مکانیک نجف آباد(شهره اصفهان آزاد نداره)
منظورم همون تاریخ ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد هستش .
چون واسه خودم نمیخام درست در جریان نبودم.
امروز اخبار یه چیزایی در این باره گفت من درست متوجه نشدم .
.
میشه به طور واضحتر توضیح بدین؟
متاسفانه دانشگاه آزاد ریاضیش خیلی سخته و هیچکس نمیزنه. خوب
در پست 2 نوشتین که هرچی تو سراسری میبین منظورم ترازه تو آزاد هم مثل اونه آیا اینطور فکر میکنین؟
من خودم نفهمیدم تراز آزاد چطوری حساب میشه؟
مثلا تو قلم چی یکی اگر درسها را منفی بزنه ترازش زیره 4400 میره ولی تو آزاد 5200 میشه.
در کل میشه کامل توضیح بدین مثلا شما که آزاد میرین و درصدها را چطور زدی و تراز چند گرفتی.
ببینید!اول نمره های خام شما رو بدست می یارن.بعد اونها رو تراز می کنن.مثلا اگه بالاترین درصد موجود در درس ریاضی 84درصد باشه(مثلا)،اونو می گیرن 100درصد و نمره تراز شده شما رو با توجه به اون(نسبت به اون) حساب میکنن.بعد نمرات تراز شده هر درس رو در ضریبش ضرب میکنن بعد هم باهم جمع میکنن همه رو.اینطوری نمره ی تراز بدست می یاد.ضریب ها هم همونه که گفتم.یعنی پشت کارنامه نوشته دوسوم اختصاصی و یک سوم عمومی که همون میشه که بنده عرض کردم.افتاد؟
فکر کنم سایت Azmoon.net رو یه مطالعه بفرمایید بتونید خبرشو پیدا کنید
:40:استفاده از دکمه ی تشکر باعث دلگرمی است:40:
من خودم هم اون سایتو و هم آموزش نیوز رو گشتم خبری نبود احتمالا خبرش اعلام نشده شما اگه از همون سایت دانشگاه آزاد پیگیری نمایید خیلی بهتر میتونید به جواب برسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده از دکمه ی تشکر باعث دلگرمی است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که مرحله ی اول بگذره ! یعنی رشته ی شما و دانشگاه انتخابی شما شخصه ! اصلا در 10 ضرب کنند در 2 تقسیم کنند در ... میخوام بدونم چه فرقفقی داره ؟! خواهشمندم یه کم دقیقتر به موضوع دقت کنید و پاسخ بدید !نقل قول: