دوستان لطفن با دلیل بگین که پی اس پی گو بهتره یا پی اس پی3000؟کدام برای خرید بهتره؟میخام بگم یکی برام از سوعد بیارن.....
Printable View
دوستان لطفن با دلیل بگین که پی اس پی گو بهتره یا پی اس پی3000؟کدام برای خرید بهتره؟میخام بگم یکی برام از سوعد بیارن.....
دوست عزیز psp go هنوز نیومده...اول October تازه عرضه میشه...نقل قول:
دوستان ایا حذف درایو UMD در پی اس پی گو مشکل ساز نیست؟
حالا یه سوال دیگه:ایا میشه حافظه ی 16 گیگ پی اس پی گو را از طریق مموری در پی اس پی 3000 جبران کرد؟
اگه جواب سوال دوم درست باشه(یعنی بشه جبران کرد) پس میشه گفت که پی اس پی 3000 با داشتن درابو UMD و همچنین امکان افزایش حافظه تا 16 گیگ تا حدودی از پی اس پی گو بهتره.
لطفن در مورد حرف ها و سوالات راهنمایی کنید.
ممنون.
-خیر از چه نظر مشکل ساز باشه؟نقل قول:
همه بازی ها به صورت دیجیتالی برای فروش برو روی فروشگاه مجازی PSN قرار میگیرند و به صورت اینترنتی باید خرید و دانلود کنید.(psp go حدود 43 درصد از 3000 سبکتر هست و دلیل عمدش همین خذف کردن درایو UMD هست)
-بله الان مدل 3000 (یا مدل های 2000 و 1000 )به راحتی از مموری های 16 گیگی پشتیبانی میکنند.
البته درایو UMD برای ما که از بازی های ارجینال استفاده نمیکنیم زیاد مزیت خاصی نیست.
راستی فراموش نکید که psp go دارای شکاف مموری کارت از نوع M2 هست و شما به غیر از 16 گیگ حافظه داخلی میتونید 16 گیگ مموری هم تهیه کنید.در مجموع 32 گیگ.
ممنون از توجهتون.نقل قول:
منظورم از مشکل اينه که بازي ها را به چه صورت بايد خريداري کرد؟پول به کجا بايد داد؟مشکل اينه.......
ولي براي پي اس پي 3000 ميشه رفت بازار و بازي مربوطه را خريد و همچنين مانند پي اس پي گو ميشه از فروشگاه مجازي PSN خريداري کرد.
البته من از پي اس پي هيچي نميدونم شايد من اشتباه برداشت ميکنم.
ولي فکر ميکنم تنها خوبيه پي اس پي گو علاوه بر سبکتر شدن و همچنين کوچکتر شدن بلوتوث ميباشد.درسته؟يعني جداي سبکي تنها مزيته پي اس پي گو داشتن بلوتوث ميباشد؟
در صورتی که بخواهید بازی ارجینال تهیه کنید باید به PSN STORE رفته و توسط کارت اعتباری پول را واریز کنید سپس بازی را دانلود کنید.(توجه کنید که قیمت بازی ارجینال حدود 30 تا 50 دلار هست)نقل قول:
در صورتی که Psp Go کپی خور شود شما به راحتی همانند psp 3000 یا 2000 کپی خور شده میرید بازی ها با فرمت iso (بازی های کپی شده) را یا دانلود میکنید یا فروشنده میخرید (قیمت بین 500-1000 تومن) وداخل مموری یا حافظه داخلی میریزید و بازی میکنید.
درسته psp Go مجهز یه فناوری بلوتوث هست اما در اطلاعاتی که فعلا از طرف سونی منتشر شده است نوشته شده برای اتصال هدفون.(احتمالا نمیشه تبادل فایل کرد)
در کل به نظره شما بودن درابو UMD بهتره يا نبودنش؟نقل قول:
يه سوال ديگه؟من الان اگه بخام پي اس پي گو بگيرم اصلن تو بازار هست؟
ببین مگه شما میخواهی بازی ارجینال تهیه کنی.(یعنی میخواهی برای هربازی 30-40 تومن پول بدی؟)نقل قول:
اگر پست اول تاپیک را به دقیت خوانده بودی نوشتم که هنوز منتشر نشده و 1 اکتبر (9 مهر ) تازه منتشر میشود.
تا بیاد برسه ایران چند هفته ای طول میکشه(البته با قیمت های فضایی)
بعد اصلا معلوم نیست کپی خور میشه یا نه.(توجه کن که همین الان مدل های 3000 و 2000 با مادربورد TA-088 v3 هم هنوز کامل کپی خور نشده اند و فقط توی فریمور 5.03 یک باگ بود که از طریق اون این مدل ها را کپی خور میکردند که سونی این باگ را در فریمور های بعدی رفع کرد.)
به نظر من UMD چیز جالبی نبود.مخصوصا اون لود های طولانی بازی ها.صداهایی که تولید مکرد.بالا بردن مصرف باطری و....(من خودم توی این 1.5 سال که psp دارم فقط یک بار با umd بازی کردم)
در کل اگر حوصله صبر کردن زمانی بین 6 تا 12 ماه داری صبر کن تا psp Go بیاد و معلوم بشه که کپی خور میشود یا نه
اگر کپی خور شد برو بخر.(البته مطمئنا چون قیمت جهانیش 249.99 دلار هست بیاد ایران بین 350 تا 400 هزار تومن فروخته میشود.)
اگر هم حوصله صبر کردن نداری همین الان برو یک عدد 3000 بگیر به 200 تومن وبشین بازی کن.
البته اگر خواستی برای psp go صبر کنی به این نکته هم توجه کن ممکنه اصلا کپی خور نشود و همین مدل های 3000 و2000 با فریمور 5.03 هم کم شوند.درنتیجه فروشنده های فرصت طلب قیمت های این 2 مدل را هم میکشند بالا.
از همکاریه شما تشکر دوست عزیز.
پی اس پی را هم برای خواهرم میخام بخرم و قراره که تا اخره هفته بگیرم و دیگه نمیتونم صبر کنم پس با این وجود مجبورم پی اس پی 3000 بگیرم ولی شاید برای خودمم گرفتم ولی من دوست ندارم که پس فردا بگم ای کاش صبر میکردم.........
بازم از همکاریه شما تشکر فراوان
در مورد این پرسش . پاسخ باید بگم که امکانش بسیار زیاد هستنقل قول:
البته نه در اوایل ارائه این مدل و پس از مدتی
اما میدونیم که بازی های psp بیشتر از نظر حجم کم umd کیفیتشون کم میشه نه از لحاظ قدرت گرافیکی
100% با حذف umd در این مدل و داشتن هارد کیفیت بازی ها هم بهتر خواهد شد
در مورد هک شدن هم باید بگم که مطمئن باشید هک میشه اونم در کمتر از 3 یا 4 ماه
هکرها همیشه با ارائه یه مدل تازه انگیزه هاشون برمیگرده
یه چیز هم بگم که اگه از الان کسی بره 3000 یا 2000 بخره به نظر من پولش رو بیرون ریخته
مطمئن باشید مدل جدید بهتره و تا زمان کمی که مونده به عرضه این مدل ارزش نداره پولتون رو بیرون بریزید واسه 3 یا 4 ماه عجله کردن.
پس چرا فریمور های جدید هک نشدن؟؟نقل قول:
در مورد هک شدن هم باید بگم که مطمئن باشید هک میشه اونم در کمتر از 3 یا 4 ماه
هکرها همیشه با ارائه یه مدل تازه انگیزه هاشون برمیگرده
شاید Go هم بشه مث ps3 ،که احتمالش هست.
اگه برا خواهرت میخوای به جاش DSi بخر(به نظر من با روحیه شون بهتر میسازه)نقل قول:
ولی اگه میخوای برا خودتم بخری همون psp بخر
باید بگم که شما دارید اشتباه فکر میکنید.(و همین اشتباه فکر کردن شما و دادن نظر غلط باعث میشه دوستان گمراه شوند)نقل قول:
الان بهترین بازی های psp هم از حداکثر حجم umd استفاده نکرده اند.
بازی های که در چند ماه آینده برای psp منتشر میشوند به گفته سازنده گان از حداکثر قدرت پردازشی psp بهره میبرند و هم به صورت دیجیتالی و هم به صورت umd منتشر میشوند.
به فرض این جمله شما
فقط 1 درصد هم درست باشه و به فرض مثال بازی در آینده بیاد که حجمش فراتر از حجم umd باشه کاربرانی که مدل های 1000-2000-3000 دارند هم به راحتی میتوانند بازی را به صورت دیجیتالی از فروشگاه دیجیتالی PSN تهیه کنند و بر روی مموری کارت خود ذخیره کنند.کد:اما میدونیم که بازی های psp بیشتر از نظر حجم کم umd کیفیتشون کم میشه نه از لحاظ قدرت گرافیکی
هیمن الان هم همچین قابلیتی برای همه بازی ها هست.
در مورد هک شدن هم باید بگم مثل اینکه شما فراموش کردی همین مدل های 3000 و 2000 با مادربورد TA-088 V3 هم فقط و فقط به دلیل وجود یک باگ در فریمور 5.03 هک شدند و دستگاه هایی که با فریمور جدید منتشر میشوند قابلیت هک شدن ندارند.
همین هک کردن 3000 و با مادربورد TA-088 V3 هم حدود 7-8 ماهی طول کشید که به روش ChickHEN کپی خور شدند.
به هر حال با قاطعیت نمیشه گفت psp go کپی خور میشه یا نه.(در مورد آینده الان نمیشه نظر داد)
حدودا 2 ماه دیگه مدل go عرضه میشود.و حداکثر چند هفته بعد ایران هست.
به فرض اینکه این مدل کپی خور شود و کپی خور کردنش 7-8 ماه مانند 3000 طول بکشه کم کم حدود 1 سال دیگه میشه.(البته قیمت ها را هم فراموش نکینید که اون زمان خیلی خیلی بیشتر از قیمت جهانیش هست.من احتمال میدم بالای 350 باشه.بین 380 تا 450)
حالا خود دوستان میتونند تصمیم بگیرند که صبر کنند یا نه.
نظر من هم هیمن هست.نقل قول:
چون psp بازی هایی که به درد دختر ها بخورد کم دارد.
مثلا خواهر خودم فقط بازی های زیر را انجام میده
- Loco Roco 1
- Loco Roco 2
- Patapon 1
- Patapon 2
- lego indiana jones
- Midnight Club (البته خیلی کم)
- rock band
- Ratchet & Clank
- secret agent clank
و در آینده
- Little Big Planet
- lego indiana jones 2
اما بازی هایی که برای DS هست و دخترها میتونند انجام بدهند خیلی خیلی بیشتر از بازی های psp هست(خدای نکرده به دوستانی که DS داره بر نخوره اصلا نمیخوام بگم DS دخترونه هست.فقط بازی هاش شاد ترند برای همین ممکنه دختر ها بیشتر ازش خوششون بیاد.)
این بازیا که گفتید منم بازی میکنم.برم پاکشون کنم!!!! البته 7.8 روزه 19 سالم شده هانقل قول:
چون psp بازی هایی که به درد دختر ها بخورد کم دارد.
مثلا خواهر خودم فقط بازی های زیر را انجام میده
Loco Roco 2
Patapon 1 .rock band
شما برو پاک کن.نقل قول:
من خودم 22 سالم هست و همه ی این بازی ها را بازی کردم بازی میکنم و بازی هم خواهم کرد.
چون بازی سن و سال پسر و دختر نداره عزیر.
ظاهرا که خیلی مطمعنی که PSP Go هک می شه.نقل قول:
فقط به این نکته توجه نکردی که PSP 3000 و 2000 با مادربوردای جدید قرار نبود هک بشه و فقط به خاطر Bug که توی ورژن 5.03 بود الان همه یه PSP دارن.
هیچ کدوم از هکر های با انگیزه ی دنیا هنوز نتونستن ورژن 5.50 رو هک کنه. البته قبول دارم که این کار دیگه فایده ی زیادی نداره ولی مطمعنا هیچ کدوم بدشون نمیاد که آخرین ورژن فرمور سونی رو هک کنن.
سونی توی مدل Go خیلی چیزها رو عوض کرده که شاید خیلی هاشو هنوز ما ندونیم از جمله bug فریمورشو
البته خیلی بهتره که ما این بحثو بعد از انتشار ادامه بدیم.
Go مثل Ps3 نمیشه.نقل قول:
دلیل هک نشدنه PS3 مربوط میشه به قسمته Blue.ray که چون PSP از Blue.ray استفاده نمیکنه نمیشه که دلیلشون یکی باشه.
البته من بيشتر به اين دليل قصد خريد پي اس پي دارم چون اگه خودمم گرفتم بتونيم با هم بازي کنيم چون اين طور که فهميدم با پي اس پي اگه دو نفر داشته باشن ميتونن با هم بازي کنن.نقل قول:
درسته؟
بله بستگی به بازی میتوان به صورت شبکه 2 تا 16 نفر باهم بازی کنند.نقل قول:
یعنی نیاز به اینترنت(وایرلس) یا چیزه دیگه ای نیست؟به راحتی به هم وصل میشن؟
به راحتی به وسیله Wi-fi خود دستگاه به یک دیگر وصل میشوند و میتوانید بازی کنید.(البته تا فاصله محدود که دستگاه ها بتوانند با هم ارتباط برقرار کنند.فاصلش را دقیق نمیدونم چقدر هست.اما آنقدر هست که توی یک خونه و یا محیط باز بتونید راحت بازی کنید.)نقل قول:
در صورتی که بخواهید با یک فرد دیگه در یک موقعیت مکانی دیگه بازی کنید به اینترنت وایرلس احتیاج میشود.
لطفا سوال های عمومی در رابطه با psp را در تاپیک زیر بپرس
تمامی مسائل در رابطه با Psp (فقط در اینجا)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=118595&page=939
همونطور که یکی از دوستان جواب دادن ps3 مربوط میشه به بلوری که هک نمیشهنقل قول:
دوست عزیز اگه فکر میکنید این حجم بازیه که شما دارید میکنید همون حجم اصلی هست اشتباه میکنیدنقل قول:
iso و cso دو فرمت ریپ شده از بازی هستند و حجمشون کم شده
اگه الان قرار باشه سونی umd رو حذف کنه که یعنی ضرر اون هم با این اوضاع بد اقتصادی
سرمایه گذاری که رویه umd شده باید ابتدا از یه مکانی جبران بشه بعد سونی اون رو حذف کنه
که اون جا هم فروش psp go هستش
در مورد هک هم من مطمئنم خیلی زودتر از اون چیزی که سونی فکر کنه هک خواهد شد
هکرها همیشه برای اینکه اسمی واسه خودشون جور کنند میرن دنبال چیزای جدید که نمونش دارک الکس بود
مگه سونی بازی ها رو برای go مجانی میده که با حذف umd ضرر آنچنانی کنهنقل قول:
من آمار فروش umd رو ندارم ولی فکر نکنم در مقایسه با فروش psp قابل توجه باشه
در مورد هک هم زیاد مطمئن نباش چون سونی حتما فکر همه جای go کرده که بدون umd می ده بیرون
منظور من همون کپی نشدنشه.یعنی واسه یه بازی باید کلی جیبات خالی شه.نقل قول:
همونطور که یکی از دوستان جواب دادن ps3 مربوط میشه به بلوری که هک نمیشه
نقل قول:
شما تا حالا از یک UMD ایمیج با پسوند ISO تهیه کردید که این حرف را میزنید؟؟!!!
مطمئنا این کار را انجام نداده اید.چون اگر فقط یک بار-فقط یک بار این کار را انجام داده بودی این حرف را نمیزدی.
برای تهیه ایمیج با فرمت ISO از یک UMD فقط کافی هست به VSH MENU بری و USB DEVICE را روی حالت UMD Disc قرار دهی.دستگاه را به PC وصل کنی اتصال USB را برقرار کنی حالا به جای اینکه محتویات MS نمایش داده بشود محتویات UMD نشان داده میشه.که یک فایل ISO هست.شما فقط کافی هست این فایل را داخل PC کپی پست کنید.
به همین راحتی فایل ISO بازی را تهیه کردید.که دقیقا همان حجم UMD را داره و هیچ گونه اعمالی از قبیل ریپ شدن و فشرده شدن روش اعمال نشده است.
حال اگه این فایل ISO را با برنامه مخصوص فشرده کنید میشه CSO
نتیجه که از کارهای بالا میگیریم این هست که حرف شما که میگی
اشتباه هست(البته بازی هایی هستند که ریپ شده باشند که آن هم توسط کاربرها ریپ میشوند و ISO اصلی بازی هیچ تفاوتی از نظر محتوا و حجم با نسخه UMD ندارد.)نقل قول:
iso و cso دو فرمت ریپ شده از بازی هستند و حجمشون کم شده
خود سونی هم قبول داره که UMD یک فرمت سوخته هست.برای همین داره خذفش میکنه.
(نمیدون چرا ماجرا کشید به ضرر و اشتباه سونی روی UMD)
شما گفتید
مطمئن باشید همچین اتفاقی نخواهد افتاد.نقل قول:
اما میدونیم که بازی های psp بیشتر از نظر حجم کم umd کیفیتشون کم میشه نه از لحاظ قدرت گرافیکی
چرا چون قدرت پردازشی هر 4 مدل psp برابر هست.
و به فرض اینکه مثلا سونی یک بازی هم زد به حجم فرضی 5 گیگ (که یکم دور از ذهن هست) طبق نظره شما این بازی فقط برای PSP GO میاد.
درسته که این بازی حجمش زیاد هست و روی UMD جا نمیشه اما دلیل نمشه که کسانی که مدلهای 1000-2000-3000 دارند این بازی را انجام ندهند.چون آنها هم میتوانند این بازی را به صورت دیجیتالی تهیه کنند و بر روی MS خود ذخیره کنند.
در مورد هک هم یکم زوده بحث کنیم.
اما شما مطلب زیر را بخوان ببین چه شکلی سونی فعلا جلوی اجرای بازی های کپی را در تمام PSP ها چه با پاندورا هک بشوند چه ChickHEN را گرفته هست.وفعلا معلوم نیست کپی بازی های آینده روی psp های کپی خور اجرا میشوند یا نه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4069729&postcount=9384
منظور منم همین بود آخه خیلی حال میده:8:نقل قول:
سلام
راستی دوستان شما از نظر قیافه از کدومشون بیشتر خوشتون میاد؟؟
من که psp 3000 رو بیشتر ترجیح میدم تا GO راسشو بخواید یک سبک و تیپ خیلی خاصی داره.
شما هم نظر بدید.
آره منم با همون 2000-3000 بیشتر موافقم ولی سبکیش رو فقط قبول دارم.
اینم یک عکس کلی از مقایسش (ببخشید اگه تکراریه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عزیزانی که راجع به حذف UMD و ضرر مالی سونی و ... داشتن بحث میکردن باید یه نکته رو گوشزد کنم: نفع مالی سونی توی فروش کنسولهاست و کسایی که از حذف UMD ضرر بیشتری میکنن شرکتهای بازی ساز هستن مثل Rockstar , EA , ... چرا چون باید بخشی از فروششون رو از طریق PSN دربیارن و این دیگه براشون سود خالص قبل رو نداره...(شاید اینجا سونی با حذف UMD سود هم کرده باشه)
یه خبر دیگه که تو این بخش ندیدم اینه که دسته های PS3 (Dualshock 3 - SIXAXIS هم این قابلیت رو دارن که با PSP Go مچ بشن . منبع خبر هم Wikipedia هست.
بله شما درست می گی ولی سود سونی از فروش UMD صفره؟نقل قول:
دوست عزیز اگه صفر نباشه بیشتر از صفر هم نیست...ولی سونی یه سیاست خاصی رو گذاشته اونم اینه که گفته بازیهای جدید رو هم روی UMD قابل خریده و هم Downloadable از طریق PSN هستش...بخاطر همین صدای کسی (شرکتهای بازیساز) درنمیاد...
بارها و بارها گفته شده که سود اصلی شرکت های کنسول سازی از فروش بازی ها هست نه خود کنسول ها.نقل قول:
(نمیخوام راجب این مبحث قدیمی صحبت کنم)
اما با خذف umd هم سونی سود میکنه هم شرکت بازی ساز.چون این وسط یک کالای فیزیکی که بلاخره هزینه تولید دارد خذف میشود.
وقتی یک بازی مثلا روی umd به قیمت 39.99 دلار فروخته شود همان بازی در psn هم به همین قیمت فروخته میشود.(حالا ممکنه هزینه تولید umd حذف بشود)
پس این وسط هیچ کس ضرر نمیکند.
پس بهتر هست ما درباره سود و ضرر شرکت ها نظر ندهیم چون هر شرکتی یک مشاور اقتصادی دارد و مطمئنا بیشتر از ما سرشون میشود.
و کاری نمیکنند که ضرر کنند.
جمله ی اول شما که همون حرف منه پس اینجا اختلافی نداریم.
اما در مورد بقیش: این که واضحه که همه ی ما بیشتر از مشاورهای اقتصادی شرکتهای بازیساز سزمون نمیشه اما یه چیزی که معلومه اینه که شرکتهای بازیساز از محل فروش UMD دیگه اون سود قبل رو ندارن (یعتی سود کمتر - منظور بنده از ضرر ,سود کمتر بود - شاید من منظورم رو بد رسوندم) دلیلش هم معلومه چون PSP Go میاد که UMD نداره و وقتی بخشی از فروش کل PSP ها به PSP Go تعلق بگیره یعنی کاهش در فروش UMD ... سود Sony از حذف UMD هم در اثر هزینه ی تولید نیست بلکه در اثر درصدی هست که از بازیهای فروش رفته در PSN برمیداره (البته اینم باید بگم که خود سونی هم SCEA , SCEE رو داره که بازیساز هستن ولی من روی صحبتم با بقیه شرکتهاست)...صحبتهای بنده از روی نتایج منطقی ای هست که خودم برداشت کردم.
""وقتی یک بازی مثلا روی umd به قیمت 39.99 دلار فروخته شود همان بازی در psn هم به همین قیمت فروخته میشود.(حالا ممکنه هزینه تولید umd حذف بشود)
پس این وسط هیچ کس ضرر نمیکند.""
ضمن اینکه با این قاطعیت نمیشه گفت کی سود بیشتری میبره کی کمتر...خود مشاور اقتصادی که شما میفرمایید هم اینقدر قاطع نظر نمیده....
داشتم تو اینترنت میگشتم وبلاگ جالبی در مورد نقد بازی مباحث پیرامون xbox 360 psp ps3 wii دیدم نگاخ کردن به این وب ضرر نداره zxc11.blogfa.com
واقعآ داشتی میگشتی پیدا کردی یا وبلاگ خودته :31::31::31::31::31:نقل قول:
به هر حال اینجا جای تبلیغ نیست
شرکتای بازی سازی به هیچ وجه قبول نمیکنن که ضرر کنن. اینو مطمعن باش.نقل قول:
شرکتای بازیساز همون پول قبلی رو میگیرن. سونی این وسط سود میکنه چون دیگه تولید UMD نداره.
مطمعن باش این وسط هیچ کس ضرر نمی کنه بجز مشتریان بدبختی که باید پول اینترنت هم بدن و بازی رو با کارت
اعتباریشون دانلود کنن.
بله شایان جان... شرکتای بازیساز هیچ وقت ضرر نمیکنن اما لپ کلام بنده اینه که UMD رو این شرکتا خودشون میزدن و میفروختن اما الان یه بخشی از فروششون رو باید از طریق PSN انجام بدن که مال Sony هست...یعنی یه چیزی هم باید این وسط به Sony بدن...
در رابطه با ضرر واقعی هم که مشتریای بدبخت باید متحمل بشن کاملا با حرفت موافقم(البته تو ایران...)
نقل قول:
خب لپ کلام شما اشتباه هست.
تکنولوژیUMD انحصاری سونی هست.
یعنی خود سونی تجهیزات رایت umd و umd خام و... را در اختیار شرکت های بازی سازی میگذارد.
umd خام و رایترش چیزی نیست که توی بازار ریخته باشد.
شرکت های بازی سازی قبلا پول تجهیزات رایت و umd میدادند به sony اما حالا حق فروش در PSN
این یعنی نه سود و نه ضرر.
دوستان خواهشا موضوع تاپیک را منحرف نکنید.(روی سخنم با شخص خاصی نیست)
نقل قول:
مرسی که روشنم کردید...
امروز داشتم سایت IGN رو یررسی میکردم دیدم نوشته یه سری از بازیهای PSP از طریق PSN به مبلغ 1 - 2 و 5 یورو فروخته خواهد شد(یعنی اندازه قیمت بازیهای iPhone)...صحت داره؟اگه اینطور باشه PSP Go به صرف میشه...
خواهش میکنم.نقل قول:
چند روز پیش تو نمایشگاه GamesCom 2009 سونی گفت قرار هست یک سری بازی کوچک برای psp منتشر شود.که حجمشان کمتر از 100 مگ هست و جزو بازی های Arcade حساب میشوند.
که از 1 اکتبر همزمان با منتشر شدن psp go از شبکه psn قابل دانلود هستند.
با توجه به وقت و نیرو و هزینه ای که صرف ساخت این بازی ها میشود قیمت این بازی ها کمتر از بازی های دیگه هست.و مبلغ 1 تا 5 یورو عقلانی هست.
از لینک زیر میتوانید عکس تعدادی از این بازی ها را ببینید.
کد:http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=pspgames&message.id=561805