NVIDIA Geforce 8400M G, 256MB VRAMنقل قول:
Printable View
NVIDIA Geforce 8400M G, 256MB VRAMنقل قول:
خواهش مي كنم آقا اختيار داريد :31::31:نقل قول:
Crysis Warhead
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپ تاپ با کانفینگ زیر:
Dell XPS M1530
CPU: Intel Core 2 Duo 2.60 T9500
LCD: 15.4" WXGA
RAM: 4GB DDR2
VGA: Nvidia Gforce 8600M GT 256MB
HDD: 500GB
با تنظيمات Default , بسيار خوب اجرا می شه.
میشه لطفا GTA IV رو اونایی که XPS1640 دارن نصب کنن بگن چجوری اجرا میشه؟؟با DV6-1199 چی؟؟
من وقتي defult رو انتخاب ميكردم همه ي جزييات مي شد Gamer ولي بازي خيلي روون نبود مجبور شدم بيشترشو به Mainstream پايين بييارم تا بتونم راحت بازي كنم !!!! ميشه نگاه كني ببيني defult رو چي تنظيم ميكنه براي شمانقل قول:
آره تنظیمات Default معلوم نیست چیه. حتماً خودتون چک کنید.نقل قول:
منم کراسیسا رو با 1070 روی های تموم کردم
آقا من يه لپ تاپ ديگه امروز دستم بود يه دوتا بازي هم با اين تست كردم
Sony Vaio FW 390
cpu:core2duo 2.53GHz T9400
Ram: 4GB ddr2
GPU: ATI HD MOBILITY RADEON 3650 512MB up to 2.2GB
Hard:320GB 5400rpm
Display :16.4 inch
windows vista B 64
Game :Need for speed Undercover
با AA:off اكثر جزييات روي High به جز world effect و shadows quality روي Medium و براي اينكه روون تر بشه Vsync:off و filtering رو هم گذاشتم روي إBilinear
Game: FEAR 2
Sony Vaio FW 390
cpu; core2duo 2.53GHz T9400
Ram: 4GB ddr2
GPU: ATI HD MOBILITY RADEON 3650 512MB up to 2.2
Hard : 320GB 5400rpm
Display: 16.4 inch
windows vista B 64
تمام جزييات روي Medium مشد بازي كرد ولي خيلي هم روان نبود (من روي XBOX هم بازي كرده بودم اين بازي رو بخاطر همين اينجا حتي روي Medium يكمي slow motion به نظر مي اومد) روي مينيمم سرعت بازي خوب بود ولي ديگه كيفيت نداشت
Crysis يا Crysis warhead ؟ من هر كاري كردم warhead رو نتونستم با GAMER كه معادل همون High تو نسخه ي اصلي كريسيس انجام بدم (با 1299)نقل قول:
مال من dv5 1070 هستنقل قول:
من هر دورو تموم کردم:31:
نسخهی اصلی کراسیس یعنی چی؟دوتا کراسیس داریم دیگه
منم warhead رو تموم كردم با dv5-1299 ولي اكثر جزييات روي Mainstream بود روي gamer هم ميشد بازي كرد ولي وقتي شلوغ مي شد تو بازي يا انفجاري چيزي سرعت بازي يهو افت مكرد اعصاب آدم خراد مي شد :41:نقل قول:
Crysis رو با 1299 بازي نكردم نميدونم چه جوريه !!!!!!
منظورم از نسخه اصلي كريسيس همون اوليشه آخه (البته خودتون كه استادين) Warhead در واقع يه نسخه تكميلي براي crysis هست كه داستانشم موازي كريسيس اوليه (حالا شما به بزرگي خودت ببخش) :31: crysis 2 هم در راهه كه با اين اوضاع فك نكنم شانسي داشته باشم براي انجامش روي high
کراسیس فوق العادس فقط همیننقل قول:
اره ولی چون همه می گن 2 ما هم می گیم دو:31:
شما بزرگ مایی رفیق
می شه مشخصات سیستمت رو بگی؟
ما چاكرتيم :31:نقل قول:
core2duo 2.66 t9550
geforce 9600m gt 512 Mb
4gb ram ddr2
hard 5400rpm windows vista home 32
سلام دوست خوبم، من DV5-1155 دارم که کانفیگش همون 1299 هستش (فقط CPU 2.55) به خاطر رنگش اینو گرفتم و عاشقشم.نقل قول:
من Crysis Wars-Warhead رو روش دارم و بازی هم می کنم. عالیه می یاره ، روی Gamer اتومات ست شده و عالیه می آره. اوایل بعضی جاها که شلوغ بود یکم ریپ می زد ولی از وقتی درایور کارت گرافیکمو آپدیت کردم دیگه فقط لذته که از بازیها می برم. شما هم به روز کن.
موفق باشی.
بازی هایی که من رو لب تاپم دارم: :)
این لب تاپه که دووم اورده ها !!!! :)
HP Pavilion DV5-1155ee
کانفیگ:
CPU: Intel Core2Due2.55 T9400
RAM: 4 G
HDD: 320 G
VGA: nVidia Geforce 9600 GT - 512-1719 mb
---------------> بازی ها:
1- Crysis Wars-Warhead
به راحتی و با تمامی جزییات اجرا شد . روی Gammer و سایر لول گرافیکی عالی جواب داد. بعضی جاها که صحنه انفجار و شلوغ بود کمی با ریپ مواجه بودم که با به روز کردن درایور کارت گرافیک دیگه عالی شد.
2- Need for Speed Undercover
فقط می تونم بگم عالــــــــــــــــی
3- Quantum of Solace
گرافیک خود بازی محشره. با لب تاپ من هم کاملا مچ در اومد و کیفیت و سرعت عالیه ای ارائه داد.
4- H.A.W.X
از همه لحاظ عالی بود. ولی کلا فقط یه صحنه شلوغ کم اورد و ریپ زد.
5- Terminator-Salvation
من خودم از گرافیک خود بازی خشوم نیومد ولی کارت گرافیک هیچ جا کم نیاورد و بدون ریپ اجرا می شد. دموها که عالی بود.
6- Pro Evolution Soccer 2008
زیاد از روان اجرا شدنش راضی نیستم. ولی دوستان می گن که خود بازی ایراداتی داره که تو 2009 برطرف شده.
به هر حال امیدوارم مفید بوده باشه.
نقل قول:
سلام از بنده ست !!!!!! مرسي بابت راهنمايي!!! من درايورشو آپديت نكردم هنوز بايد اينكارم بكنم ببينم چجوري ميشه
نباید اینجوری باشهنقل قول:
اپ کن بعد به ما هم بگو
شما هم مثل منی هااااااااانقل قول:
کاملا تایید می شه البته من اپم نکرده بودم اونوقتنقل قول:
من هم یه لینک مفید پیدا کردم:
کد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=383560
این پست رو تو بخش لپ تاپهای HP فروم هم فرستادم اینجا هم می فرستم:( فقط جنبه راهنمایی در زمینه گیم داره واسه مشورت و راهنمایی برای خرید به تاپیک مشاوره برای خرید لپ تاپ مراجعه کنید !)
ممکنه جاش اینجا نباشه ولی پست مفیدیه
"دوستانی که واسه گیم میخوان لپ تاپ بخرن "
به نظرم بهتره به جای 400 تومن پول اضافه دادن به مدل DV6-1199 ، مدل DV6-1125 رو تهیه کنین چون گرافیکشون یکیه و دومی رم 3 گیگ به جای 4 گیگ داره و همچنین سی پی یو ی اولی از دومی قویتره و مصرفش هم بیشتره
چند نکته:
-ویندوز ویستای 32 بیتی که روی این لپ تاپها نصبه و کلاً همه ویندوزهای 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رم رو شناسایی نمی کنه
- سی پی یوهای سری P که روی 1125 نصبه مصرف کمتری نسبت به سی پی یوهای سری T که روی 1199 نصبه دارند.
- سی پی یو تأثیر فاحشی در اغلب بازیها روی روان بودن بازی نداره.
- سرعت بالای بافر هارد باعث مصرف بیشتر باتری و تولید صدا و گرمای بیشتری میشه و در بازی فقط در کم کردن زمان لودینگ تأثیر می گذاره.
درايورشو از سايت HP دانود كنم يا سايت Nvidia ؟؟؟؟
از هردوشون می تونید بگیرید. فرقی هم نمی کنه.نقل قول:
از hp بگیره بهتر نیستنقل قول:
اخه رو بعضی درایوا خود شرکتا تغییراتی ایجاد می کنن
نگی منبع هااااااااااا:31:
نه نترس نمی گم منبع! می گم منطق! آخه نوشتن درایور برای یه قطعه سخت افزاری فقط از کسی بر می آد که همه جزییات اون و موارد فنی دیگه رو بدونه (نمی خوام بیشتر توضیح بدم) و این اطلاعات فقط و فقط در اختیار شرکت سازنده است. حداقل اگه بگی مثلاً HP به ATI بگه می خوام توی درایور این کارت گرافیک این مورد هم باشه (که فکر نکنم هیچ وقت اینو بگه!) باز قابل باورتر بود.نقل قول:
دلیل من این هست که وقتی ویندوز توسط شرکت های نوت بوک خریداری می شه به دستور خود شرکت خریداری کننده تغییراتی روش اعمال می شه حتی توی دل شما دقت کردید؟نقل قول:
تو سايت Nvidia نوشته بود قبل از استفاده از درايور حتما با توليد كننده لپتاپ چك كنيد تا مطمئن شيد درايور به سيستمتون ميخوره (بخصوص واسه ي dell گفته بود حتما قبلش نرم افزار مخصوص سيستم هاي دل رو از رو سايت دل دانلود كنيد بعد درايور رو نصب كنيد) تو سايت HP كه چك كردم درايورش قديمي بود (6 ماه پيش) از همون Nvidia دانلود ميكنم اگه خراب شد System restore ميكنم !!!!!!!
آقا یکی کرایسیس رو dv6-1125 تست می کنه ببینیم چه طوری اجرا میشه ؟
نظر شما درباره بازی هایی مثل GTA IV و Hitman : Bloodmoney روی 1199 چیه ؟
تا حالا کسی تست کرده؟:8:
gta که واقعا چرت بود
منم خیلی زود گرفتمش
منتظرم اپدیتاش تموم شه تا بگیرم
آقا من يه ايميل به سايت HP زدم و در مورد آپديت كردن درايور پرسيدم گفتم حداقل به درد بچه هايي كه اچ پي دارن ميخوره
اين سواليه كه من پرسيدمproblem description : I want to upgrade myvideo driver (Nvidia Geforce 9600m gt) from nvidia website the version of the driver is 186.03 ! I want to know if i update my video driver to this version my laptop support it or not? thank you
اينم جواب HP Customer CareDear Madoo,کد:http://welcome.hp.com/country/uk/en/support.html
Thank you for contacting HP Customer Care.
I gather from your mail that you would like to install 186.03 version of graphics driver from NVIDIA site and wants to know whether your system will support the same.
Madoo, I realize the importance of the issue and will make sure that I give you appropriate information.
Yes, you may install 186.03 version of Geforce graphics driver from the NVIDIA site. Your system should support the same. However, if you are unable to install the same, please get back to us.
I hope the above information is helpful.
If you need further assistance, please reply to this message and we will be happy to assist you further.
Have a nice day!!!
For information on keeping your HP and Compaq products up and running, please visit our website at:Sincerely,کد:http://www.hp.co.uk/diagnostics
Gia
چرت بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
واقعا فکر کنم بهترینه:27:
از نوع حرف زدنش شک کردم نکنه زنه که اینقدر روده درازی الکی کرده که دیدم بععععله.. اسمش Gia هستش..این متنی که نوشته هیچ اطلاعات فنی نداره فقط بععله را طبق اخلاق خانوما نخواسته همون بار اول بگه..:tongue:نقل قول:
آره ديگه !!! نكته مهم اينه كه بعله رو گفت ما هم همينو ميخواستيم :5:نقل قول:
من که نگفتم بازی رو تحلیل کنین گفتم اگه کسی امتحان کرده سرعت و کیفیتش رو1199 خوب بوده یا بدنقل قول:
من نسخه ی اولیش رو گرفته بودم که مشکلات فاحشی داشتنقل قول:
بیا بزن دیگه:18:نقل قول:
نه من منتظرم پک کاملش بیاد
یعنی چی که نسخه اولش بود منظورتون GTA IV v.1 بود؟؟؟؟نقل قول:
خوب مگه از رو سایتش نمی شه آپدیت کرد؟؟؟؟؟
منظورم پک اولی بود که از این بازی اومد و کاملا ناقص همراه با ایرادات فراوان بودنقل قول:
نه چون ما نسخه ی اورجینال که نمی خریم کرک شده می خریم تو ایران
بابا! این تاپیک برای تست بازی هاست نه بحث روی خوب یا بد بودن بازی ها. اگر می خواهید روی بازی ها بحث کنید لطفاً برید اینجا:
همه بازی خورها جمعند! هر بحثی هم بخواهید پیدا می شه.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=19
نام بازی: PES 2009
لپ تاپ:
Acer Aspire 5738z
CPU: Intel Core Duo T4200 2GH.z
LCD: 15.6"
RAM: 2GB DDR3
VGA: Intel 4500MHD - 1500 M
HDD: 250GB +
ویندوز ویستا 64Bit
بازی با تنظیمات مدیوم و رزولیشن 1024 راحت اجرا شد
درايور آپديت كردم نكته جالب اينكه توي windows experience index عدد مربوط به desktop performance for windows aero از 5.1 به 5.0 كاهش پيدا كرد ولي عدد مربوط به gaming تغيير نكرد وهمون 5.3 موند
ولي اين درايور واقعا كيفيت بازي ها رو بالا برده مثلا crysis warhead خيلي راحت روي gamer ميشه بازي كرد aa:off
needforspeed undercover همه چيز high با aa:6x بدون اينكه كند بشه و افت فريم داشته باشه اجرا شد
fallout3 رو هم همهي تنظيمات رو high كردم با aa:4sample روون اجرا شد (توجه كنيد اين بازي گرافيكش باز هم بالا تر ميشه ultra ولي روي اين تنظيمات واقعا نميشه بازي كرد)