اره دوستان يه چند نفري خريدننقل قول:
شما مطمعنی 140 تمون
Printable View
اره دوستان يه چند نفري خريدننقل قول:
شما مطمعنی 140 تمون
منم تایید میکنم که 140 هست
ولی در این موارد مشکل کمبود پاور در بدن به وجود میاد !!!!!!!!!!!!
پاورتون چیه ؟
والا قرار شد پاور 535 بگیرم ببینم این مدل 4830 رو برند گیگا نداره ؟نقل قول:
اينو يادتون باشه تا سي پي يو ارتقا پيدا نكنه از 50% گرافيك ATI HD 4830 هم نميتونيد استفاده كنيد(از نظر قدرت)نقل قول:
والا قرار شد پاور 535 بگیرم ببینم این مدل 4830 رو برند گیگا نداره ؟
اگه تصمیمت رو 9600 هست حتما از نوع DDR3 بگیر حتی شده با حافظه کمتر ، کاراییش بیشتره کاملا
البته اكثر گرافيك هاي بازار خودشون GDDR3 هستننقل قول:
اگه تصمیمت رو 9600 هست حتما از نوع DDR3 بگیر حتی شده با حافظه کمتر ، کاراییش بیشتره کاملا
احتمالا همون 9600 gt رو میگیرمنقل قول:بله همین کار رو میکنم میخوام مدل GIGABYTE - GeForce 9600GT - 512MB رو بخرم که ddr3 هستنقل قول:
با 9600gt هم شما نميتونيد از 100% قدرت گرافيك استفاده كنيد :دینقل قول:
احتمالا همون 9600 gt رو میگیرم
جون ما اذیتمون نکن یعنی چی اخه الان از جند درصدش میشه استفاده کرد تو بازی ها چه تاثیری داره راستی این کارت گرافیک Aero تو ویندوز 7 رو که اجرا میکنه اره ؟نقل قول:
چطور ؟ میشه منظورتو بتوضیحانی ؟!!نقل قول:
حمید رضای عزیز اگه بودجت کمه ، انتخاب معقولی کردی . میشه بودجتو بگی تا بهتر بشه راهنمایی کرد ؟
والا بودجم تا 140 تمونهنقل قول:
ببین اگه بتونی یه 30 تومن هم بزاری روش XFX geforce 8800 GT بگیر . اگرم نه 9600 DDR3
پردازنده شما خيلي قديمي هستش و اگه شما يه 295GTX هم بگيريد تو بازي ها تاثيري ندارهنقل قول:
جون ما اذیتمون نکن یعنی چی اخه الان از جند درصدش میشه استفاده کرد تو بازی ها چه تاثیری داره
از من ميشنويد بهتره به فكر افزايش پول و خريد گرافيك و سي پي يو با هم باشين
ارهنقل قول:
راستی این کارت گرافیک Aero تو ویندوز 7 رو که اجرا میکنه اره ؟
الان ديگه يه ATI HD 4670 هم جواب مي ده
ATI HD 4830 با قيمت 140 تومن تقريبا برابر با XFX 8800 GT ALPHA DOG هستشنقل قول:
ببین اگه بتونی یه 30 تومن هم بزاری روش XFX geforce 8800 GT بگیر . اگرم نه 9600 DDR3
اخه میدونی چیه من کلا 250 تمون پول دارم خوب بعد باید پاور - رم - کارت گرافیک بخرم هر کاری کنم پولم به cpu نمیرسه ببینم الان این cpu ما رو با رم 512 mb ddr2 kingston رو چند میخرن بعد شما چه مدلی از cpu رو پیشنهاد میدی که هم قیمتش مناسب باشه هم از حداکثر توان کارت گرافیک استفاده کنه مرسی ازت فقط خواهشا به تک تک سوالام جواب بده مرسی :دینقل قول:
:دینقل قول:
ببینم الان این cpu ما رو با رم 512 mb ddr2 kingston رو چند میخرن
والله چي بگم فكر كنم يه 40 تومني بخرن
خوب مشكل اينجاست تو اين رده اگه INTEL بود سيستمت راحت ميشد يه E2200 گرفت ولي چون شما AMD هستي بايد به فكر يه اتلون 5000 و يا 5200 باشي كه فكر كنم قيمتشون 50-60 تومن باشهنقل قول:
بعد شما چه مدلی از cpu رو پیشنهاد میدی که هم قیمتش مناسب باشه هم از حداکثر توان کارت گرافیک استفاده کنه
ببخشين اگه بازم سوال بود و من نديدمنقل قول:
مرسی ازت فقط خواهشا به تک تک سوالام جواب بده مرسی
کجا میتونم بفروشم تو پایتخت میخرننقل قول:
والله چي بگم فكر كنم يه 40 تومني بخرن
ببینم یعنی بهتر از اینها دیگه نیستنقل قول:
خوب مشكل اينجاست تو اين رده اگه INTEL بود سيستمت راحت ميشد يه E2200 گرفت ولي چون شما AMD هستي بايد به فكر يه اتلون 5000 و يا 5200 باشي كه فكر كنم قيمتشون 50-60 تومن باشه
مرسی از توجهتنقل قول:
ببخشين اگه بازم سوال بود و من نديدم
من تهران نيستم و نيدونمنقل قول:
کجا میتونم بفروشم تو پایتخت میخرن
INTEL Q9550 هستش :دینقل قول:
ببینم یعنی بهتر از اینها دیگه نیست
خوب برادر بايد محدوده قيمت رو نگاه كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی از توجهت
نه تو ATHLON amd منظورم بودنقل قول:
INTEL Q9550 هستش خوب برادر بايد محدوده قيمت رو نگاه كني
يه اتلون 6000 هستش با قيمت 80 تومن كه قدرتش برابر با E5200 از INTEL هستشنقل قول:
نه تو amd منظورم بود
چرا این بنده خدا رو اینقدر اذیت می کنید ؟!
همون 9600 رو برو بخر
منم Cpu ضعیفی دارم (intel 3.2 full) ولی چند روز پیش GTS250 خریدم مشکلی نداره
شما هم یه کار کن
9600 رو بگیر بعد VGA قبلی و Cpu فعلیت رو بفروش یه cpu خوب بگر یا بزار هر وقت پول گیرت اومد Cpu رو عوض کن .
حله ؟!
پدرام خان CPU ايشون نصف قدرت CPU شما رو نداره:دینقل قول:
منم Cpu ضعیفی دارم (intel 3.2 full) ولی چند روز پیش GTS250 خریدم مشکلی نداره
خوب بعدا عوض میکنه دیگه !
(یه چند روزه نیستش شاید رفته 9800GT بخره !! )
نقل قول:
سلام بی زحمت قیمت این2 تا کارت گرافیک رو میخواستم
GIGABYTE - GeForce 9800GT - 512MB
GIGABYTE - GeForce 9800GT - 1GB
باز سلام بابا پدارم راست میگه اینقدر من رو اذیت نکنید خدا رو خوش نیماد اینقدر این cpu ضغیف ما رو تو سر ما نزنید جونم کار میکنم یه Cpu قوی میخرم :دی
والا پدارم خان احتمال زیاد 9800 gt بگیرم چون فکر کنم قیمتش 140 - 150 باشه درسته قیمتش همینه اگه همینه فردا دارم میرم بگیرم اگر هم که بیشتر بود 9600 gt رو میگیرمنقل قول:
ما كه نگفتيم نگيرنقل قول:
باز سلامبابا پدارم راست میگه اینقدر من رو اذیت نکنید خدا رو خوش نیماد اینقدر این cpu ضغیف ما رو تو سر ما نزنید جونم کار میکنم یه Cpu قوی میخرم والا پدارم خان احتمال زیاد 9800 gt بگیرم چون فکر کنم قیمتش 140 - 150 باشه درسته قیمتش همینه اگه همینه فردا دارم میرم بگیرم اگر هم که بیشتر بود 9600 gt رو میگیرم
من مي گم شما بري بخريش تا سي پي يو عوض نكني از گرافيكت استفاده اي نمي توني بكني
9800GT فک کنم 180 به بالا باشه ، (البته نه دقیق نمیگم!)
اگه با این cPU میخوای بخری 8600 انتخاب بهتری هستش
نقل قول:
اقا ما جسارت نکردیم
ولی من این رو متوجه نمیشم یعنی چی نیمتونم استفاده ای بکنم یعنی مثلا aero رو اجرا نمیکنه یا مثلا نمیشه باهاش بازی کرد
چجوري بگم؟نقل قول:
اقا ما جسارت نکردیم
ولی من این رو متوجه نمیشم یعنی چی نیمتونم استفاده ای بکنم یعنی مثلا aero رو اجرا نمیکنه یا مثلا نمیشه باهاش بازی کرد
AERO رو كه جواب مي ده
ولي بازي ها رو زياد نه
ببينيد وقتي گرافيك شما داره 20 % از قدرتش كار انجام ميده CPU شم 100% اشغال مي شه و اون 80% گرافيك استفاده نمي شه
خوب اگه اینجوری باشه همون 9600 gt رو میگیرمنقل قول:نه چه کاریه چرا بیام کارت گرافیک ضعیف تر بردارم فعلا 9600 یا 9800 رو میخرم بعدا cpu رو عوض میکنمنقل قول:
نقل قول:
9800GT فک کنم 180 به بالا باشه ، (البته نه دقیق نمیگم!)
اولا ATI HD 4830 هست با قيمت 140 كه برابر با NVIDIA 9800GT هستشنقل قول:
دوما يه BIOSTAR ATI HD 4670 بهتر از NVIDIA 8600GT جواب مي ده
یعنی چی یعنی کارت گرافیک خراب میشه انقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی چی یعنی کارت گرافیک خراب میشه ا
نه فقط 80% از قدرتش تازماني كه اين سي پي يو رو دارين استفاده نمي شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتم چی شد خوب ایشالا عوضش میکنم به زودینقل قول:
بله ، درسته . CPU و RAM متناسب با گرافیک باید بالا باشن ! واسه همین میگم با این CPU مازیمم انتخابت 8600 هستش !
خدا رو شكر :دینقل قول:
گرفتم چی شد خوب ایشالا عوضش میکنم به زودی
درسته.نقل قول:
بله ، درسته . CPU و RAM متناسب با گرافیک باید بالا باشن ! واسه همین میگم با این CPU مازیمم انتخابت 8600 هستش !
ولي NVIDIA 8600GT خيلي ضعيف هستش و از دور خارج شده
نقل قول:
جناب Mf.designing توروخدا دیگه 8600 رو به کسی پیشنهاد نکننقل قول:
مازیمم انتخابت 8600 هستش !
هرکی بخره تا کف پاش کلاه رفته سرش و بیچاره میشه !
9800 الان 145 تومنهنقل قول:
4830 الان 140 تومنه
پیشنهاد من اینه
پس 140 تومنه خوب همین 9800 رو میخرم مرسی از همه ی دوستانی که من رو راهنمایی کردننقل قول: