نقل قول:
بله میشه همه ی سری های بتل فیلد رو میشه انلاین بازی کرد
Printable View
نقل قول:
بله میشه همه ی سری های بتل فیلد رو میشه انلاین بازی کرد
نقل قول:
چحوری ؟
من که هر سری می خوام وارد شم میگه سریال غیر قانونی
سرور خاصی سراغ دارین بشه از ایران بازی کرد ؟
قبلا شاتل داشت فکر میکنم جمش کرده درسته ؟
نقل قول:نقل قول:
این 2 تا رو کسی نداره یه لینک دیگه بده ممنون میشم
اگه راپید هم باشه قبوله
توی این سه تا تاپیک مطالب خوبی هست ! خیلی کمک میکنه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگر میخواین سرور بشید باید در فایلی رو که بازی رو ریختین دنبال برنامه BF2ServerLauncher.exe بگردید تو این برنامه میتونید مپ ها رو انتخاب کنید و بعد استارت...
سه تا اولی مربوط به پچ Desert conflict هست ولی اون یکی مپه .نقل قول:
این 2 تا رو کسی نداره یه لینک دیگه بده ممنون میشم
اگه راپید هم باشه قبول
شما به سایتبرید همه ی پچ ها و مپ های مربوط به سری بتل فیلد هست.کد:www.--------------
البته میدونم جاش اینجا نیست اون تاپیک هم که مربوط به این مورد بود بسته بود عنوان کنمنقل قول:
اگر میخواین سرور بشید باید در فایلی رو که بازی رو ریختین دنبال برنامه BF2ServerLauncher.exe بگردید تو این برنامه میتونید مپ ها رو انتخاب کنید و بعد استارت...
من فقط میخوام آنلاین بازی کنم ، نه سرور بشم فقط همین
نقل قول:
اتفاقا جاش اینجاست هر سوالی دارین اینجا بپرسید.خب بازی انلاین کاری نداره فقط کافی یک اکانت انلاین بسازید
طریقه ساختن اکانت انلاین:
1.اول به اینترنت باید وصل باشید بعد وارد بازی که شدید بعد از دموی بازی یه صفحه به نام login میاد.حالا روی Manage account در پایین سمت چپ کلیک کنید.
2.یک صفحه دیگه باز میشه که باید روی create account درقسمت پایین سمت راست کلیک کنید.
3.دوباره یه صفحه دیگست که چیز خاصی نداره فقط روی accept terms کلیک کنید.
4.حالا تو صفحه بعد در قسمت multiplayer ادرس ایمیل و اسم و رمز عبور و کشورتون رو انتخاب کنید.
یه نکته هست که باید توجه کنید که از اسم های عجیب قریب استفاده کنید تا اکانت راحتتر ساخته شه چون اگر اسم کاربری توسط یکی قبلا استفاده شده باشه پیغام خطا میده.
نقل قول:
ممنون از توجهتون اما مشکل اینه که وقتی یک سرور رو انتخاب میکن و وارد بازی میشم پیغام میده که سریا غیر قانوونی و از این بساط
نقل قول:
خب بیشتر سرورها اصولا یا به صورت شخصی یا برای مسابقات که برای همین کسی وارد بازی نشه این کار رو میکنن .
با سلام می خواستم بدانم چطور میشه با دو کامپیوتر در خانه بتل بازی کرد ممنون میشم یکی جواب بده
نقل قول:
سلام. دوتا راه هست 1.با کابل و lAN بودن 2.از طریق اینترنت
سلام
کسی می یاد 2142 ان لاین بازی کنیم؟
نقل قول:
گرافیکم برای 2142 یخورده کمه بازی کردنش زیاد حال نمیده ولی bf2 رو هستم
سلام
منم Bf2 رو هستم خواستین بازی کنین خبرم کند
سلام
بازی c&c tw kane edition یا generals یا generals zero hour رو می ای ان لاین بازی کنیم؟
اهل بازی انلاین هستی؟
باید بری توی بخش بازیهای آنلاین نه اینجانقل قول:
سلام
بازی c&c tw kane edition یا generals یا generals zero hour رو می ای ان لاین بازی کنیم؟
اهل بازی انلاین هستی؟
سلام
خیلی ساده به من بگید
در شرایط تک نفره در این بازی چه جوری میشه سایز نقشه رو بزرگ کرد (64 به بالا)
و چه جوری می شه اسلحه های نوع دوم رو آزاد کرد
نقل قول:
سلام
فکر میکنم اگه از پچ 1.4 استفاده کنید .
Cheatکار نمیکنه که اسلحه نوع 2 رو انتخاب کنید
سلامسلامنقل قول:
خیلی ساده به من بگید
در شرایط تک نفره در این بازی چه جوری میشه سایز نقشه رو بزرگ کرد (64 به بالا)
و چه جوری می شه اسلحه های نوع دوم رو آزاد کرد
مپ ها سه سایز دارند 16و 32 و64 بالای 64 هیچ نقشه ای نیست اگر منظور شما بازی کردن تک نفره با کامپیوتر در مپ 64 نفرست که من نمیدونم و فکر نمیکنم امکانش باشه
در مورد سوال دومتون همونطور که گفته شد باید ببینید از چه پچی استفاده میکنید اگر1.1 رو داشتید میشه و بگید تا اموزشش رو بزارم ولی اگر مثل من از 1.4 استفاده میکنید امکان باز کردن سری دوم اسلحه ها وجود نداره
(در واقع اگر بتلفید 2 رو برای اولین بار گرفتید همون 1.1 هست )
سلام
Battlefield 2 - Allied Intent رو بگیرین تک نفره با مپ 64 تا بازی کنید حالشو ببرین
با سلام خدمت دوستان عزیز عرض کنم خدمتتون من توی بازی دیدم که ورژن بازیم (توی منوی شروع سمت راست زیر منوهای بالا) نوشته1.0.2442.0و مطلب دیگه اینه که من سایز نقشه رو به شما اشتباه گفتم سایز فعلیم 16 هست من می خوام حداکثر نقشه رو داشته باشم و اینم بگم که دوست دارم اسلحه های سری دوم من آزاد بشن در ضمن من بازیBattlefield 2 نسخه فارسی هست.اگه میشه کمکم کنید چون من این بازی رو خیلی دوست دارم مرسی
دوست عزيز شما با سيوي پچي چيزي اينكارو بكنيد بعد ببينيد چقدر با مال خود شما تفاوت داره:46:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اگر می خواهید 64 بازی کنید به قسمت multiplayer برید creat local رو بزنید یک مپ 64 نفره add کنید و استارت رو بزنید.
اما برای اینکه سری دوم اسلحه ها رو باز کنید مراحل زیر رو انجام بدید:
1.به محلی که بازی رو ریختید برید
2.فولدر python رو باز کنید بعد bf2 و بعد وارد stats بشید
3.حالا بین چند فایلی که میبینید unlocks.py رو با notepad باز کنید
4.بعد دنبال این جمله بگردید: [defaultUnlocks = [0, 0, 0, 0, 0, 0, 06.حالا این فایل رو همونجا با همون اسم save کنید یا دکمه ctrl+s بزنید.
5.بعد به جای صفر ها 1 بزارید به این صورت: [defaultUnlocks = [1, 1, 1, 1, 1, 1, 1
حالا اگر وارد بازی بشید در جلوی عکس تفنگ ها که قبلا عکس قفل بود الان دو فلش هست اونها رو بزنید تا جای اسلحه ها عوض بشه.
در ضمن از قدرت تفنگ تک تیرانداز M-95 لذت ببرید.موفق باشید
اين نوعي تقلبه نه؟نقل قول:
اينطوري كه درست نيست ... راه ديگه اي نداره؟:20:
با سلام
مرسی از اینکه منو راهنمایی کردید
فقط یه مشکلی دارم موقعی که مپ 64 رو شیی می کنم و استارت رو می زنم
وقتی می رم تو بازی فقط خودم تو بازی هستم
حتی 1 نفر خودی یا غیر خودی وجود ندارد
نقل قول:
خواهش میکنم
چون شما در حالت multi player هستید و حتما باید با یک یا چند نفر دیگه بازی کنید فقط در حالت single player امکان بازی با کامپیوتر (bot) وجود داره .
به هیچ وجه تقلب نیست این کار یعنی باز کردن اسلحه ها قبلا توسط سازندگان بازی پیش بینی شده و حتی در سایت خود battlefield2 و کمپانی EA که حق کپی رایت این بازی رو داره نحوه این کار رو توضیح داده.نقل قول:
اين نوعي تقلبه نه؟
اينطوري كه درست نيست ... راه ديگه اي نداره؟
این هم یک نوع چیت هست که در بازی های دیگه با زدن چند تا دکمه حرکت خاصی انجام میشه با این تفاوت که از طریق ویندوز باید انجامش بدید.
یه فایل 60 مگابایتی فکر کنم روی 1.4.1 هم جواب بده
کد:http://www.ausgamers.com/files/details/html/28310
سلام.من نقشه جدید برای بازی Battlefield 1942 v1.6 می خوام با تمام وسایل جدیدی که داره.
lol
سلام میبینم که دوباره تاپیک راه افتاده nice
هالا که دوستان حرفه ای هم هستند میتونید یه نقشه جدید واسه ما بزارین؟؟
ممنون
:)
نقل قول:
اخرین نقشه ها اسلحه ها مودها پک ها و... BF2 و BF2142 و BFV رو از اینجا بگیرید:نقل قول:
سلام.من نقشه جدید برای بازی Battlefield 1942 v1.6 می خوام با تمام وسایل جدیدی که داره.
battlefield2.FILEFRONT
توصیه میکنم حتما مود AIX رو دانلود کنید
من بازي هاي جنگي تحت شبكه زيادي رو بازي كردم.
از مدال افتخار و كانتر و كال آف گرفته تا فاركراي و ...
ولي تا حالا نتونستم بازي به جذاب Battle پيدا كنم.
خيلي باحال بود.
حيف تو ايران اونقدر جنبش رو نداشتن.(كه همه گير بشه.)
اگه ازم كمكي بر اومد حتماً انجام مي دم.
سلام دوستان یه چند تا سوال ساده داشتم
من خیلی وقته اولا دست به بتل فیلد نزدم یعنی سی دی بودن که همشون خراب شدن الان دی وی دی های موجود توی بازار نسخه جدید هستن یا همون قدیمی هستن ؟
و اینکه این پچها و مودها رو که نصب میکنیم تجهیزات قبیل باقی می مونن مثلا توی نسخه اولیه یه تعداد هواپیما وجود داره مثل f-15 و از این چیزا اونا سر جای خودشون میمونن?
من بعد امتحنا بازم میخوام شروع کنم واسه همین پرسیدم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا تا اونجایی که من تو بازار دیدم همون قدیمیهاست چون اکثرا بتل فیلد رو با همون نسخه های اول میشناسن.
وقتی شما پچی رو توی بتلفیلد نصب میکنید در واقع باگ های گرافیکی -مقدار تسلیحات-مشکلات سرور-مشکلات فایل ها-و موارد مثل این رو اضافه کردید البته بعضی وقتها شاهد تغییراتی در گیم پلی و همچنین موارد جزیی اضافه شده به ان هستیم اما تغییری در اصل بازی و تسلیحات و هواپیماهاو... وجود نداره.
اما مودها تقریبا برعکس این عمل میکنه یعنی وقتی مود(بهتریناشون) نصب میکنید تفنگ ها -هواپیماها-نقشه ها کاملا عوض میشه ولی گیم پلی تغییری نمیکنه. ضمن اینکه برای نصب مودهای جدید مثل AIX 1 ,2 و Disert conflict xtended و... باید اخرین پچ موجود رو نصب کرده باشید.
من اینجا به همه توصیه میکنم مود های جدید بتلفیلد رو نصب کنند چون خیلی متفاوت تر و قشنگتر از خود بازیه دلیلش اینه که دست طراحان مود برای اضافه کردن انواع جت های قدیمی و جدید اسلحه هایی که فکرشو هم نمیکنید بازه و همین باعث میشه که من هیچ وقت از بازی کردنش خسته نشم
ممنونم دوست من
من بعد نصب میخوام AIX 2 رو نصب کنم که سلاحها و تجهیزات جالبی داره ولی حیف بعضی موارد حذف میشه
همچنین اگه میشه در مورد euro forces هم کمی توضیح بدین کسی بازی کرده یا نه؟
نقل قول:
EuroForce و Armored Fury از مودها نیستند .این دوتا اسمشون Booster Pack هست و چندتا مپ به بازی اصلی اضافه میکنه که توش ارتش اتحادیه اروپا و جت های Q-5 fantan _A10 _su39_Euro fighter و سه هلیکوپتر MD-500 _EC135_tiger هست که فقط توی مپ های اضافه شده وجود دارن و بازی اصلی سرجاشه. بدی این دوتا بوستر اینه که حتما باید نسخه اصلشون رو تهیه کرد که توش سریال نامبر داره و دردسرهای رجیستر کردن به همین خاطر شما باید حتما بصورت online بازی کنید و من تو ایران ندیدم اما خودم دارمشون
پس اینطوری .خب من زیاد دنبال اینم ببینم چطور میشه مثلا تجهیزات و مپ های جدید به همین نسخه اولیه اضافه کرد ولی خب ارزش داره مود هم بزنم .
خب ببینم بعد این امتحانات چطور میشه.
راستی یکی از بچه ها یه سرور ساخته بود بازم اگه بتونیم یه جوری باهم بازی میکنیم این رو.
نقل قول:
شما باید فولدر مپ رو توی مسیری که بازی رو ریختین mods/bf2/levels قرار بدین که توی سایت فایل فرانت (انگلیسیش نوشته نمیشه) زیاد هست .اگه سرور درست بشه خیلیا میان :20:
دوستان اگه با نصب بازی مشکل دارید و یا دنبال سرور با پینگ پایین هستید به تاپیک زیر بیاید :
آموزش نصب Battlefield 2 برای بازی آنلاین + معرفی سرور ایرانی با پینگ پایین :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=290501
ممنونم دوست عزیز از همتون به خاطر راهنماییها
سلام.لطفا به من بگید در 1942 battlefield با کدوم کلید چتر سرباز باز می شه؟خواهش می کنم بگید 6 ساله دارمش هنوز نمی دونم چتر با چی باز میشه.
-------------------------------------------
یه سایت کامل برای همه انواع battlefield:
نقل قول:
کد:http://battlefield2.--------------