سلام
اينم يه سوتي از سر عجله:
يه بار خيلي عجله داشتم و مي خواستم برم از خونه بيرون و اتفاقا شماره تلفن يه جايي رو هم لازم داشتم كه با اعتماد به نفس كامل زنگ زدم 110 گفتم ببخشيد شماره تلفن .... چنده!! :laughing:
Printable View
سلام
اينم يه سوتي از سر عجله:
يه بار خيلي عجله داشتم و مي خواستم برم از خونه بيرون و اتفاقا شماره تلفن يه جايي رو هم لازم داشتم كه با اعتماد به نفس كامل زنگ زدم 110 گفتم ببخشيد شماره تلفن .... چنده!! :laughing:
بابا دستتون درد نکنه خیلی تاپیک با حالیه من که مردم از خنده...!
این هم سوتیهای من:
- یادم میاد خیلی وقت پیش یه ضبط cd خور خریده بودیم اما هنوز هیچکس تو ایران cd نداشت. یک روزسر کلاس دیدم یکی از بچه ها یه چیزی آورده بود که مثل آینه گرد بود و میگفت CD هست و باباش از دوبی اورده بود. آقا ما هم رفتیم جلو و گفتیم که ما دستگاهش رو داریم و اینا...که یهو معلممون پرسید این چند ساعتست؟ :blink: من هم الکی گفتم 3 ساعت طرف A و 3 ساعت هم طرف B. آقا من اینو گفتم، رفیقم مثل بمب منفجر شد از خنده و بعد کلی خنده توضیح داد که این اصلا یه طرفست و اینا.
من هم که کم آورده بودم :blush: گفتم : نه اونی که ماداریم اونطوریه!!!!( همون موقع بود که به فکر اختراع DVD دو طرفه افتادم :laughing: )
ادامه دارد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مرسي كلي خنديديم ! ;)نقل قول:
نوشته شده توسط tondar1
با سلام
دست همگي درد نكنه, همه جالب بودن ولي اين سوتي هاي سو و و و ت يه چيزه ديگس :biggrin: :biggrin:
سركار خانم Dianella كار شما هم جالب بود (خودم هم مشابه اين داشتم)
ديروز وقتي كه ميخواستم از Caller ID گوشي شماره يكي از شبكه ها رو بگيرم به جاي IN دكمه OUT رو زدم و شماره محل كار برادرم رو گرفتم و با اطمينان كامل گفتم :
سلام , خسته نباشيد , شبكه ### (اسم شبكه رو نمي گم تا اون طرف متوجه نشه ;) )
دوست برادرم هم كه منو نشناخت گفت : شما از شبكه ### تماس گرفتين ؟
گفتم : نه ببخشيد اشتباه شده , خداحافظ شما
:laughing: :laughing: :laughing:
موفق باشيد.
يه سوتي گرم و تاره:
امروز توي اداره نشسته بودم كه يهو موبايلم زنگ خورد
منم گوشي رو برداشتم يكي از دوستان قديميم بود
خلاصه شروع كرديم از اون وقت ها حرف زدن
من اصلا متوجه نبودم كه توي اداره هستم و شروع كردم به گفتن يه سري شوخي هاي 18+ !!!!!!
وقتي كه با دوستم خداحافظي كردم و موبايل رو توي جيبم گذاشتم همين كه خواستم واسه كاري از اتاقم بيرون بيام
جاتووووووون خالي ديدم 3 تا همكاران دارن به شدت ميخندن :blink: :blink:
هيچي ديگه منم خودم رو به نفهمي زدم و رفتم سراغ كارم :blush: :blush:
:biggrin:
سلام سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسييييييييييييييييييي همتون لپاتون رو بچسبونيد به مونيتور ميخوام ماچتون کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد بهتون قول يه سوتي 81 + رو داده بودم ولي هر چي با خودم کلنجار رفتم ديدم نميشه اون حرفها رو توي فروم بزنم ،زشته ، بده ، عيبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي براتون يه سوتي 18 + ميذارم که اميدوارم به کسي بر نخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه بار با يکي از دوستام رفته بوديم اصفهان دوستم از اون اصفهاني هاي اصيل بود و دو تا خصوصت ويژه داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - خيلي حسابگر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - وقتي يه دختر ميديد ديگه حسابگر نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي يکي از خيابونهاي اصفهان بوديم و ميخواستيم از اونجا بريم خيابون شيخ صفي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دوستم گفتم بذار يه تاکسي دربست بگيرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت نه دادا به خودا اگه بذارم دس تو جيفت کوني پس خودا بيليط خط واحدو واسه چي آفريده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم داشت اندر فوايد خط واحد و مضرات تاکسي سخنراني ميکرد که يه دفعه يه خانوم اومد کنارمون و اون هم منتظر تاکسي وايساد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين رفيق ما رو ميگي از اين رو به اون رو شد هر تاکسيي که رد ميشد اربده ميکشيد دربستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه بعد يه مدت يه تاکسي اومد و جلومون وايساد که چند تا مسافر توش بود دوستم پريد جلو و همچين سرش رو از توي پنجره تاکسي کرد تو که فقط جوراباش بيرون مونده بود و يکي ديگه از اون اربده هاش رو تو گوش راننده تاکسيه خالي کرد و گفت آقا دربستتتتتتتتت راننده تاکسيه هم گفت نه آقا مسافر دارم رفيق ما رو ميگي کلي ضايع شد و اومد اينطرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بهش گفتم حالا بذار ببينيم اصلا همينطوري درباز ميره خيابون شيخ صفي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم جلو و گفتم آقا شيخ صفي ميريد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راننده تاکسيه هم نامردي نکرد و گفت : اگه ××××××× که ميترکيد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم راننده تاکسه و تمام مسافرهاش و دختره و دوست اصفهانيم و تمام موجودات زنده تا شعاع ده متري از خنده ترکيدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مثل تمام وقتهاي که سوتي ميدادم خجالت کشيدم و کلي طفلکي شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خدا رو شکر اين دفعه پاي هيچ استادي وسط نبود تا منو بخاطر سوتيم بندازه ولي بازم آخر ترم دو واحد رو افتادم که فکر کنم دليلش همون لطمه روحي بود که به خاطر اين سوتيه بهم وارد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا وكيلي سووووووت سوتي هات خيلي باحاله !
سلام بچه ها يه مطلب جالب از تعليم رانندگي
يه بنده خدايي تعريف مي كرد رفته بود تعليم آموزشگاه رانندگي تقريبا جلسه سوم يا چهارم بود اون كسي كه به من يا مي داد اول جلسه گفت امروز ديگه مي خوايم رانندگي تو يه بزرگراه رو انجام بديم
منم كه خيلي حال كرده بودم گفتم حالا كجا ميريم
گفتش بزرگراه .......(ببخشيد الان يادم نيست كجا گفت)
اول بزرگراه چون خيلي شير تو شير بود تعيليم رانندگي گفت بزن كنار اينجا خيلي خطرناكه بزار خودم بشينم
منم گفتم چشمو زديم كنار و طرف نشت پشت فرمون
آقا تا اومد از كنار بره تو بزرگراه بد جور پيچيد جلوي يه كاميونه
كاميونه شروع كرد به بوق زدن و گرفت كنار ما گفت بزن كنار
تعليم رانندگي زد كنار .راننده كاميون از اون خفناي ترك بود شروع كرد از دور فش دادن بعد در سمت شاگرد روباز كر د به خياله اينكه من دارم به راننده تعليم ميدم آقا تا مي خوردم منو زد نامرد نزاشت بگم من راننده تعليم رانندگي نيستم تازه دارم ياد ميگرم......
تازه تعليميه هم كلي ترسيده بود صداش در نمي اومد
اميد وارم بالايي خوب بوده باشه
حالا يكي ديگه يادم اومد
بچه ها مي دونن استاداي زبان چه فيس وافاده اي هستن
يه روز سركلاس استاد زود اومد چون بچه ها همه نيومده بودن بعضي از بچه شروع كردن از استاد چرت وپرت پرسيدن
يكي پرسيد استاد اهل كجاييد؟
استاد با ناز گفت شما چي فكر مي كنيد؟
يكي از بچه گفت رشتي ؟
استاد با ناراحتي گفت من چيم شبيه رشتياس؟
منم از دهنم پريد گفتم شكل ماهي هستين(البته شبيه ماهي زشته تو كارتونه ماسك بودا)
هيچي ديگه منم در عوض دوستان 3 واحد حذف شدم
ببخشيد طولاني شد
[b]يه بار يكي زنگ خونه ي ما رو زد بعد اشتباه اومده بود.............گفت منزل جعفري؟.......من گفتم با چه شماره اي تماس گرفتين...................................... .
مرسي جالب بودنقل قول:
حالا يكي ديگه يادم اومد
بچه ها مي دونن استاداي زبان چه فيس وافاده اي هستن
يه روز سركلاس استاد زود اومد چون بچه ها همه نيومده بودن بعضي از بچه شروع كردن از استاد چرت وپرت پرسيدن
يكي پرسيد استاد اهل كجاييد؟
استاد با ناز گفت شما چي فكر مي كنيد؟
يكي از بچه گفت رشتي ؟
استاد با ناراحتي گفت من چيم شبيه رشتياس؟
منم از دهنم پريد گفتم شكل ماهي هستين(البته شبيه ماهي زشته تو كارتونه ماسك بودا)
هيچي ديگه منم در عوض دوستان 3 واحد حذف شدم
راستي اين عكس keanu reeves كه توي امضاته
توي گوگل سرچ زدم پيداش كردم
واسه دسك تاپ ميخواستم
خيلي باحاله
دوست عزيز اكس مصرف نكرده بوديد ؟ ;) :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط *Emad*
راستي مگه مديراي سايت تا حالا سوتي ندادن؟
مترسن سوتياشونو بگن؟
بابا بگيد ديگه
خانم روژا به نكته بسيار ظريفي اشاره كرد
قابل توجه مديران عزيز
خواهش مي كنمنقل قول:
مرسي جالب بود
راستي اين عكس keanu reeves كه توي امضاته
توي گوگل سرچ زدم پيداش كردم
واسه دسك تاپ ميخواستم
خيلي باحاله
در مورد عكس هم بايد بگم اين همه درد سر لازم نبود كافي بود بگيد تا لينكش رو بزارم
در هر صورت نمي دونم با چه رزولوشني دانلود كردين ولي من عكس زير رو با رزولوشنه 1280x1024 براتون آپلود كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون 768×1024 رو داشتم
واي اين خيلي بامزه بودنقل قول:
نوشته شده توسط soooot
مردم از خنده
الهي نتركي گناه داري
فعلا نخوندم اما فكر كنم جالب باشه پس بذار از الان بخندم :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط soooot
اما اخرش كه مثه اون جوكه بود نكنه از رو اون تقلب كردي؟
منم يه سوتي خيلي بالاي هيجده دارم
شما بنويس اگر شما بن نشدي منم اونو مي نويسم
البته اگر حمايت بشم اما اگر حمايت نشم نمي نويسم
چون حال بن شدن ندارم
سلام
من يه سوتي خيلي بد دادم
صبح بود ميخواستم برم مدرسه گفتيم بزار اتوبوس سوارشيم
خلاصه اتوبوس كه اومد از اين اوتوبوس هاي صورتي بود كه يه
در مال مردها و يه در مال زن ها منم نمي دونستم كه اونور ماله زنان هست
سوار شدم ديدم ديگه خيلي تابيله اگه پياده بشم خلاصه برو خودم نياوردم
ولي همه زنا چپ چپ نگاه مي كردند
آبرومون رفت
بابا خسته نباشيدنقل قول:
سلام
من يه سوتي خيلي بد دادم
صبح بود ميخواستم برم مدرسه گفتيم بزار اتوبوس سوارشيم
خلاصه اتوبوس كه اومد از اين اوتوبوس هاي صورتي بود كه يه
در مال مردها و يه در مال زن ها منم نمي دونستم كه اونور ماله زنان هست
سوار شدم ديدم ديگه خيلي تابيله اگه پياده بشم خلاصه برو خودم نياوردم
ولي همه زنا چپ چپ نگاه مي كردند
آبرومون رفت
يكدفعه با دوستان در خانه مجرديمون قرار شد كه يكي از دوستان قايم بشه و من پيداش كنم.هر جايي بگيد دنبالش گشتم بجز توالت.رفتم اونجا رو بگردم اول در زدم گفت اهه من فكر كردم داره شوخي ميكنه ميخواد تا دور ميشم بياد بيرون بره جاي ديگه من درو باز كردم ديدم نه بابا واقعا اهه
يكدفعه ديگه توي شركت داشتم براي يكي از مهندسان همون جوكي كه ميگند يك پستاندار نام ببر كه پرواز كنه از روي موبايل ميخوندم و كلي ميخنديديم.نگو يكي از خانمهاي مشتري مهماندار هواپيما بود و اومده براي سفارش برج مراقبت
يكدفعه ديگه يه دختري اشتباه زنگ زده بود به موبايلم گفت امير خودتي؟ گفتم نه. امير كدوم خريه؟البته اينو بگم اون موقع اعصابم از جايي خرد بود
يكدفعه ديگه توي پياده رو يه دختري جلوم به فاصله خيلي كم داشت راه ميرفت كه پياده رو ليز بود و نزديك بود بدجوري ليز بخوره كه من دويدم زود گرفتمش و از اونجايي هم كه بدجوري داشت ميافتاد يكجورايي انگار گرفتمش توي بغل
اگر وقت شد باز هم چندتايي ديگه دارم كه بعد ميگم
اقا مرسي سوتي هاي بي نظيري داشتين :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط Mani_Borna
بابا دمتون گرم تخیلاتتون هم که عالیه>>>>>>>>>>>
دوستان عزيز
من اكثر خاطرات را خوندم به نظر مياد داستان يه خورده علمي تخيلي شده
ولي بد نيست
آقاي نيش نيش بهت تبريك مي گم تاپيك باحالي راه انداختي
خوب خاطره من
يه روز يكي از دوستان كه كار بسيار ضروري با من داشت به تلفن همراه من زنگ زد و من تا شماره اون رو ديدم بدليل اينكه خيلي كار داشتم و ميخواستم از خونه برم بيرون گوشي را به همسرم دادم و گفتم جواب بده و بگو خونه نيستم
بعد هم همين كار انجام شد
اما ؟ وقتي پام از در خونه گذاشتم بيرون ديدم بنده خدا جلو در خونه ما واستاده و نگو كه از همانجا هم زنگ زده خلاصه ...
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط روژا
مديران هم مثل بقيه هستند و سوتي هم مي دهند. اما من خودم به شخصه فعلا سوتي قشنگي يادم نيومده كه بنويسم. به محض اينكه يكي از سوتي هايي كه دادم يادم بيفته مي نويسم.
اما يه سوتي جالب ديدم كه به نظرم بد نيست ذكر كنم.
اين 2 تا پست رو ببينيد كه نقل قول مي كنم:
پست اول:
اين هم پست دوم:نقل قول:
نوشته شده توسط reyhaneh_63
هر دوي اين پستها هم اولش نقل قول از پست آخر soooot عزيز بوده.نقل قول:
نوشته شده توسط reyhaneh_63
به نظرم مي آد كه اين دوستمون 2 تا آيدي داشته و پست دوم رو مي خواسته با آيدي ديگرش بده كه اشتباهاً با همون آيدي اول داده!
اگه متوجه نشديد يكبار ديگه دقيق هر 2 پست ايشون رو بخونيد تا متوجه بشيد.
فكر كنم آخرش معلوم بشه همه ايدي ها مال نيش نيش بوده براي مشتري جمع كردن براي تاپيكش پست هي مي دادهنقل قول:
هر دوي اين پستها هم اولش نقل قول از پست آخر soooot عزيز بوده.
به نظرم مي آد كه اين دوستمون 2 تا آيدي داشته و پست دوم رو مي خواسته با آيدي ديگرش بده كه اشتباهاً با همون آيدي اول داده!
اگه متوجه نشديد يكبار ديگه دقيق هر 2 پست ايشون رو بخونيد تا متوجه بشيد.
نيش نيش جان نكن اين كار رو
با عرض سلام به سوتي دهندگان عزيز
بايد بگم هيچوقت پشت كامپيوتر اينقدر بهم خوش نگذشته بود.
البته سوتي خنده دار دادن يه بحثه . خنده دار تعريف كردنش يه بحث ديگه ست.مثل جناب soooot كه در هر دو مورد نابغه ست.
واما يكي از سوتي هاي بيشمار من در تاريخ پربار زندگي:
دو سال پيش كه من پيش دانشگاهي بودم مدرسه براي اينكه ما حتماً توي كنكور قبول شيم رفته بود يكي از استاداي بيوشيمي دانشگاه سمنان رو آورده بود كه به ما زيست شناسي درس بده منم براي اينكه ببينم استاده چقدر حاليشه گشتم تو كتاب زيست يه جونور به اسم «دافني» از پاورقي پيدا كردم و پرسيدم: آقا اجازه دافني چيه؟.... استاد داشت فكر ميكرد و منم از اين تأخيرش لذت ميبردم كه يهو گفت: براي جلسه بعد يه تحقيق دربارش بنويس!!!
چون داستانش يه كم طولانيه بقيش رو فردا مينويسم كه وقت كنين سوتيهاي بقيه رو هم بخونين.
تا فردا....
سلام روژا خانمنقل قول:
نوشته شده توسط روژا
با توجه به اينكه امضاي شما و اون دوست عزيزي كه اين سوتي رو داده مشابه است و هر 2 در مورد اهداي عضو است، بيشتر به نظر مي رسه شما با 2 آيدي وارد شده ايد! ;) :happy:
با سلام
بازم شاهكارهاي شما رو كه ديدم به درد در ناحيه گونه دچار شدم :blush: :laughing: :laughing:
مخصوصا كار سووووت كه براش PM دادم و تشكر كردم :
آقا مهدي شما هم خيلي تيزي ها :blink: , من كمي شك كردم ولي نه به اندازه شما ;)نقل قول:
نوشته شده توسط FX64 Dual Core
يه سوتي بازاري : ويزيتور يكي از شركت هاي فروش سخت افزار و قطعه 1 ساعت پيش برام ليست قيمت آورد وقتي پرسيدم CPU AMD سرعت بالا دارين گفت AMD 3000+ Full Cache سوكت 754 داريم !!! :laughing: :laughing:
چند سال پيش يه كارنامه تقلبي طراحي كردم با نمره هاي بالا. وقتي به بابام نشون دادم شاخ درآورد و شروع كرد تعريف و تمجيد از من... اگه بدونيد از خوشحالي مي خواست بپره!!! راستش تعجب كرده بود كه چرا اين قدر نمره هام بالاس!!! فرداش رفته بود مدرسه كارنامه اصليمو گرفته بود اومد بهم نشون داد كلي حالم گرفته شد و از خجالت مي خواستم آب بشم برم تو زمين...
( اينو بگم كه خوشبختانه بابام دست بزن نداره )
پس مراقب خودتون باشيدنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
شايد تصميم گرفتم با يه آيدي ديگه گولتون بزنم :evil:
در ضمن مگه هركي ريش داشته باشه باباي آدم ميشه :blink:
نقل قول:
اي بابا با من چيكار داريد؟
جدي سوتي دادم؟
من سوتي ندادم اقا مهدي شما سوتي داديد
چون من اولين پستم ريپلاي پست شماره 32 اقاي سوت عزيز بود
و دومين پستم ريپلاي پست شماره 46 سوت عزيز بود
حلا ديدن خودتون سوتي تر از منيد
اينجاس كه ميگن چاه مكن بهر كسي اول خودت بعدا كسي :laughing:
نه به جان خودم من روژا خانوم نيستم من خودمم
اين امضا رو هم از وقتيكه اينجا ثبت نام كردم گذاشتم
يادمه امضاي روژا خانوم يه چيز ديگه بود(اسم يه خواننده اي بازيگري چيزي بود كه من نمي شناسمش)
درست ميگم روژا خانوم؟
بعد در مورد اين پستاهام هم بايد بگم كه من عادت دارم هر چي صفحه تو نت ميخوام باز كنم تو صفحه ي جديد باز ميكنم
طوري كه تو تسك بارم يهو مثلا هفتاد هشتاد تا اكسپلورر بازه
كه بعضي وقتا من اين طوري قاط مي زنم سوتي ميدم
بعضي وقتام اكسپلوررم قاط ميزنه و هنگ ميكنه
اما من خودمم به جان خودم روژا خانوم نيستم
حاضرم كپي شناسنامه مو بذارم براي مشخص شدن هويت :tongue:
سلام
2 مساله:
1 - يه سوتي جالب دادم! در همين موردي كه به اشتباه فكر كردم 2 تا آيدي فوق الذكر براي يك نفر هست!!
اين هم از سوتي من!!!
2 - از دو دوست عزيز روژا خانم و ريحانه خانم عذرخواهي مي كنم كه اين اشتباه را در مورد آيديهايشان انجام دادم.
آره من يه روح هستم در چند تا IDنقل قول:
نوشته شده توسط روژا
:biggrin: ;)
مهدي جان اين سوتي ها رو ولش كننقل قول:
از اووون سوتي هايي كه دادي تعريف كن ;)
بابا به جان خودم من سوتي ندادمنقل قول:
نوشته شده توسط FX64 Dual Core
يه كم دقت كنيد بد نيستااااااااااااا
دهععععععععععععع
اصلا من قهرم ديگه هم تو اين تاپيك نميام :sad:
واااااااااااااااي يادم اومد :ohno:
امروز نوه داييم كه يه پس پسر بچه 5 ساله هستش رو بردم شركت خودم
خيلي بچه شلوغيه نشوندمش يه گوشه و بهش گفتم حق نداري از جات تكون بخوري
در همين موقع يه دختر وارد شركت شد و داشت به قطعات داخل و يتر ين نگاه ميكرد !!!
(دختره سياه پوست بود)
يه دفعه ديدم اين نوه داييم برگشت به من گفت رامبد رامبد ببين انگاره برق اين دختره رفته :blink: !!!!!!!!!!!!!
منم نميتونستم جلوي خندم رو بگيرم زدم زيره خنده :biggrin:
واي دختره شنيد گفت عجب بچه پرو يي :angry: بعدش محكم در رو كوبيد و رفت :blush:
منم گرفتم يه دست كتك حسابي به نوه داييم زدم ;)
سلام سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الهي قربون همه دوست جونهاي خودم برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپهاتون رو بچسبونيد به مونيتور ميخوام ماچتون کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بپريد خودتون رو بچسبونيد به مونيتور ميخوام بغلتون کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ وقت حتي فکرش رو هم نميکردم که يه روز به خاطر سوتي هايي که دادم اينقدر دوست جون پيدا کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه کسايي که منو توي پيغامهاي خصوصي و عمومي مورد لطف قرار دادن ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلي خجالتم داديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوتي 81 + هم دارم که ميترسم اگر بذارمش بن بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهاي آقا مديره که قراره منو بعد از گذاشتن اون سوتيه بن کني اگر وقت داري بگو تا برات سوتيم رو بفرستم تا اگر مورد تائيد قرار گرفت اون رو اينجا بذارم تا بفهميد سوتي يعني چي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجازه هست يه بار ديگه هم قربون همتون برم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه عالمه دوستتون دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم تو رو دوست داريم سووووت جان
(واي كه چقدر مهربوني)
منم از روي ناچاري و سادگي رفتم پيش پشتيبانم توي قلمچي و اونم با كلي كلاس قر و پز گفت: دافني يه جلبكه و از ريشه كياهان دريايي تغذيه ميكنه و ...نقل قول:
نوشته شده توسط R;Shin
منم رفتم مدرسه عين همينارو تحويل استاده دادم اونم از توي كيفش يه ورق كاغذ در اورد گفت بچه ها اين عكس دافنيه يه سخت پوست درياييه كه از موجودات ذره بيني تغذيه ميكنه.