سلام، من دیروز یه کولر 12000 هایسنس خریدم، مدل HI-12HVL، الان یک روزه بعد از نصب خیلی نوسان برق دارم، لامپها خاموش روشن میشن، حتی دو بار هم PC خاموش کرد، نمیدونم، گفتن کم مصرفه Inverter، ولی از کجا میتونم مطمئن بشم که کم مصرفه؟
Printable View
سلام، من دیروز یه کولر 12000 هایسنس خریدم، مدل HI-12HVL، الان یک روزه بعد از نصب خیلی نوسان برق دارم، لامپها خاموش روشن میشن، حتی دو بار هم PC خاموش کرد، نمیدونم، گفتن کم مصرفه Inverter، ولی از کجا میتونم مطمئن بشم که کم مصرفه؟
یه نفر نگفت هزینه برقش چقدر میاد !!!!!!!
سلام دوستان کولر گازی TCL رو پیشنهاد میکنید؟ میخوام تا نهایت 3 تومن هزینه کنم این مدل رو دیدم قیمت مناسبی داره TAC-24CHS/BGS
ولی نمیدونم چجور کولیریه این مارک؟ کار میکنه یا مثل ال جی مزخرفه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی گشتم مطلبی دربارش پیدا نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان خودم اگه مسابقه بهترین ارسالات هم برگزار میشد همین پست رو اعلام میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کابل برق مجزا کشیدین براش ؟؟نقل قول:
سلام دوستان کولر گازی TCL رو پیشنهاد میکنید؟ میخوام تا نهایت 3 تومن هزینه کنم این مدل رو دیدم قیمت مناسبی داره TAC-24CHS/BGS
ولی نمیدونم چجور کولیریه این مارک؟ کار میکنه یا مثل ال جی مزخرفه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی گشتم مطلبی دربارش پیدا نکردم
سلام دوستان
منم ی اتاق حدودا 12 متری دارم
ساکن خوزستان اصل گرما:n02::n10:
میخوام یه اسپیلت دیواری 9000 یا 12000 بگیرم
نمیدونم چه مارکی از بقیه بهتره ولی میخوام بهترین کیفیت نسبت به قیمت داشته باشه
نمیخوام خرج الکی کرده باشم
لطفا راهنمایی کنید:n16:
دوستان لطفا یه خوب و با کیفیت بالا و مصرف کمش رو معرفی کنیدنقل قول:
با تشکر:n16::n16:
بابا تابستون رسید یکی راهنمایی کنه:n16:
آخر چی بگیریم الجی - پاناسونیک - اجنرال کدومشون بهترند
جون هرکی دوست دارین کمک کنید
ما خوزستانیم میگن حتما باید تروپیکال )t3( بخرین تا کار کنه
من 12000 میخوام تروپیکال و اینورتر باشه مدل اینورتر دارش ندیدم فقط ال جی اونم 18000 خیلیم گرون
غیر اینورتراش یکم گرونن
خودمم دارم می
ردم ولی نمیدونم کدوم خوبه که کم مصرف باشه
بدبختی گاز مصرفیشون هم r-22 هستش رده انرژیشون هم بی هستش
یه مدل 12 هزار دیدم پاناسونیک CS-C12HKF نمیدونم چطوره جدیدتر و بهتر ازش نیست
سلام میخوام کولر بخرم دنبال مشاوره هستم راستش اسم کولر الحسابی بنظروم بود فروشنده می گفت از دبی آورده می خواستم اطلاعاتی در این مورد بدید.راستش ساکن رشت هستم خونم 78 متر هست پذیرایی با آشپزخونه 43 4 متر میشه تصمیم دارم 30 هزار بخرم بنظر شما چطوره؟الحسابی چه جور مارکی هست کم مصرف هست یا نه؟ممنون میشم جواب بدید
سلام من میخوام یک کولر گازی بخرم واسه یک واحد 60 متری تو تهران چی پیشنهاد میدید بعد مصرف برقش تو تهران چطوریه ؟ مثلا ساعتی چند
کسی جواب نمیده ؟
برا سیستان و بلوچستان - زاهدان 100 متر چی پیشنهاد میکنید
سلام دوستان
تفاوت کولرهای که گری شرکت نیا با گری بانه چیه چیه که انقدر اختلاف قیمت داره
در مدلهای مشابه ؟؟ یه نمونه مثال بزن:n01:نقل قول:
مثلانقل قول:
imatic 12000 نیا داره میفروشه 2100 بانه همون مدل رو میده 1470
برا خونه 80 متری فقط سرمایشی گزینه متاسب چی هست؟
واسه 80 متری 18000 مناسبه یا 24000 ؟!؟
خب اگه مدلشون دقیقا یکیه تفاوت خاصی نباید داشته باشن از نظر قطعات بکار رفته در ساخت :n01: GREE I'MATIC-H12H1 اینورتر هم هست ظاهرا:n19: مطمئنی در مورد قیمتها ؟ آخه تفاوتشون به اندازه قیمت یه کمپرسور آکه:n13: به قیمتهایی که سایتها میزنن اطمینانی نیستانقل قول:
بله انلاین با واحد فروش بانه کالا صحبت کردم . ولی چند جا در مورد کولرهایی که در بانه میفروشن جستجو کردم ظاهرا ریمارک شده هستننقل قول:
بنده که ترجیح میدم از همون نیا خرید کنم حداقل خیالم راحته که ریمارک نمیخرم
خیلیا رو میشناسم که کولر بدون گارانتی خریدن و کاملا هم راضی هستننقل قول:
اقا چرا هیچکس جواب منو نمیده واسه یک خونه 70 متری میخوام کوار گازی بخرم تو تهران برقش چقدر میاد مثلا اگه روزی 10 ساعت روشن باشه چقدر میشه من مجردم الان برق خونم ماهی هزار 30 میاد با کولر ابی حالا با کولر گازی چجوری میشه ؟
سلام میخوام کولر بخرم دنبال مشاوره هستم راستش اسم کولر الحسابی بنظروم بود فروشنده می گفت از دبی آورده می خواستم اطلاعاتی در این مورد بدید.راستش ساکن رشت هستم خونم 78 متر هست پذیرایی با آشپزخونه 43 4 متر میشه تصمیم دارم 30 هزار بخرم بنظر شما چطوره؟الحسابی چه جور مارکی هست کم مصرف هست یا نه؟ممنون میشم جواب بدید
درود دوستان
اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید در مورد اسپیلیت برای فضای 60 متری ( حال و آشپزخانه ) از یک منزل 130 متری تازه ساخت طبقه 3 با شیشه دو جداره که البته در اتاق ها پیش بینی نشده لوله کشی متاسفانه و مد نظر هم نیست ، همون فضای 60 متری حال خنک باشه کفایت میکنه
قیمت مهم نیست ، میخوام خوب باشه و سرمای خوبی تولید کنه ، بین gree , ogeneral , panasonic موندم و همینطور نمیدونم 18 یا 24 یا 30000 بگیرم !؟
و 1 سوال دیکه
آیا اگر لوله کشی برای 18000 انجام شمده باشه ، من میتونم 34000 بندازم ؟! یا باید لوله کشی عوض شه !؟
سپاس از شما
با سلام ، قصد خرید کولر گازی دارم ؟؟ یک نفر به من مارک کاجی رو پیشنهاد داد؟ می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی در مورد این برند و کیفیت سرمایش و مصرف انرژی اون داره ؟ ضمنا اینورتره
سلام
تقریبا دو ماه پیش بود که تصمیم گرفتم برای منزل ۱۱۰ متر مربعی با سالنی حدود ۷۰ متر مربعی کولر گازی بخرم.
کلی در اینترنت و فروشگاه ها و مغازه های خیابان طالقانی تحقیق کردم و با کارشناسان شرکت نیا صحبت کردم و در نهایت یک ۲۴۰۰۰ مدل D-MATIC شرکت گری رو خریدم. در ابتدا دنبال این بودم که اینور تر بخرم ولی با تحقیق کلا بیخیال مدل اینورتر شدم چرا که :
1- هزینه کولر اینورتر بسیار بالاتر از کولر معمولی بود برای مثال در مدل ۲۴۰۰۰ حدود ۱.۵میلیون تومان حال با فرض اینکه ما دو ماه استفاده کنیم و هر ماه ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان هم بیشتر از اینورتر پول برق بدهیم میشه حدود ۵ تا ۶ سال حالا تو این مدت کی مرده و کی زنده من ۶ سال زودتر پول بدم که بعدا استفاده کنم و آیا تا ۶ سال دیگخ این کولر سالم هست و آیا اصلا من هنوز در این منزل هستم اینها سوالاتی بود که به ذهنم اومد.
۲- هزینه تعمیرات کولر های اینورتر بسیار بالاست و به دلیل وجود سنسور های بسیار معمولا پس از دوره گارانتی و در صورت خرابی احتیاج به هزینه بسیار زیادتری نسبت به کولرهای گازی معمولی دارد که گاهی باعث میشود از خیر تعمیراتش بگذریم.
۳- گاز ۴۱۰ که در مدل های اینورتر استفاده میشه بسار گرانتر از R22 مورد استفاده در کولر های گازی معمولیست ( این رو شنیدم که در مدل اینورتر برای شارژ گاز در صورت نشتی و کم شدن مقداری گاز باید کل گاز رو تخلیه کرد و بعد کامل شارژ کرد ولی در مدلهای معمولی میتوان بروی همان گاز تزریق کرد)
و ....
امیدوارم مطالب فوق مفید باشد.
سلام دوستان
من یه برند تقریبا ناشناخته ولی عالی رو میخوام بهتون پیشنهاد کنم اسم برندش کایکو .ما اول تو اداره داشتیم واقعا عالی بود در صورتی که ما هم ال جی و هم سامسونگ در اداره داشتیم تمام همکارا همین نظر رو داشتن که از این دو برند معروفم بهتر.این طوری من تصمیم گرفتم ریسک کنم این کولر رو بخرم 18000 اینورترشو بری خونه خریدیم با یه قیمت فوق العاده باور نکردنی و واقعا راضی هستم .بهتون پیشنهاد میکنم این برند رو هم در خریداتون در نظر بگبرید.اصلا به مارک و اینا تو خرید دقت نکنید کیفیت رو بسنجید به نظر من اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کولر ما رتبه انرژی A و پول برقمون زیاد تغییر نکرده ،گازشم R410A
میتسوبیشی هم انتخاب خوبیه ولی گرونه...
چرا قیمت و مدلشو نگفتی ؟؟ :n13:نقل قول:
سلام .نقل قول:
اگر خیلی گرمائی نباشین و آپارتمان هم سقفش پشت بام نباشه و اطرافش هم ساختمان باشه تا دیوارها گرم نشه , یک 12000 کفایت میکنه برای کل آپارتمان بشرطی که در ارتفاع کم نصب بشه ( 170 سانتی )
==============================
جائی که هوا خشک هست ( رطوبتِ زیر 40% ) کولر گازی باعث خشک شدن هوا میشه که برای سلامتی خیلی ضرر داره چون رطوبتِ کمتر از 40% خوب نیست .
جائی مثل تهران و اصفهان و یزد و شیراز باید کولر آبی نصب کنین . هم رطوبت هوا زیاد میشه هم مصرف برقش خیلی کمتره .
مطالبِ مربوط به کولر آبی و گازی در این تاپیک رو هم اگر دوست داشتین بخونین
پول توشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده 7 سال است در زمینه تعمیرات کولر گازی فعالیت میکنم وباید بهتون عرض کنم که بهترین برند حال حاضر اینورتر بوش است که تازه اومده وتخفیف خوبی هم داره چندتا مقاله تو سایت SPLITFOROSH.IR دیدم که مقالات جالبی بودن ولی قابلیت کپی ندارن راهنمای انتخاب کولر گازیشو حتما" بخونید فکر کنم تا حد زیادی موضوع روشن تر بشه.
دوست عزیز لطفا" در زمینه ای که تخصص ندارین نظر ندین 12000 برای 70 متر بسیار بسیار بسیار کوچک است و زیان های زیادی به دستگاه و مصرف کننده میرسد
برای 70 متر یک تکه باید 30000 یا حداقل 24000 قرار داد ولی اگر چند تکه است مثالا" پذیرایی 40 متر است و برای پذیرایی شما نیاز به کولر دارید می توانید از 18000 هم استفاده کنید و هزینه برق شما با توجه به برند ونوع سیستمی که استفاده می کنید از 20 تا 100 هزار تومان افزایش را شامل خواهد شد
و این موضوع که باید در تهران کولر آبی نصب بشه یک حرف نادرست است زیرا کولر آبی آلودگی و گرد وغبار را مستقیما" به درون خانه وارد می کند در صورتی که کولر گازی کاملا" از هوای خارج ایزوله است و هوای داخل هم تصفیه می کند و همچنین بادکولر ابی سبب رماتیسم و کمر درد و بدن درد به دلیل داشتن رطوبت می شود و همچنین خنکای لازمه را ندارد
امید وارم موفق باشید
سلام
خونه ما 104 متره، و میخوایم کولر گازی بگیریم، میخوام کم مصرف باشه، چه مدلایی رو پیشنهاد میدید؟
آیا بهتره یه کولر گازی 32000 بگیریم، یا 20 تگه کوچیکتر بگیریم ک اتاق خواب ها هم خنک بشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
اگر منطقه و گرمسیر نباشه و خانه آفتابگیر نباشه و سقفش گرم نباشه و درب و پنجره ها کیپ باشه و اسپیلت در ارتفاع 170 سانتی نصب بشه , این کولر 12000 هم میتونه کار رو راه بندازه اما همونطور که شما گفتین بهش فشار میاد
اما نصبش در ارتفاع 170 سانتی خیلی کمک میکنه که بهتر خنک کنه و کمتر بهش فشار بیاد
نصب کولر گازی در ارتفاع زباد , اشتباه محض هست و مصرف برقش و استهلاکش زیاد میشه و کارائیش خیلی کم میشه .
در پست قبلیم در همین صفحه لینکی درج کردم برای توضیح بیشتر برای علاقمندان
سلامنقل قول:
در جاهائی که هوا خشک هست کولر آبی بهتره . هم از نظر بهداشت و سلامت هم از نظر اقتصادی
مشکل گرد و غبار کولر آبی با نصب یک فیلتر روی دریچه های کولر قابل حل هست .
قبلاً در تاپیک تجربه ها در موردش توضیح مفصل نوشته ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان؛ نظرتون کلا در مورد کولر گازی های بانه ای چیه؟
من یه 9000 میخوام.
وستینگهاوس و کریر هست بین 1.300 تا 1.700
اینکه اینورتر داره یا نه ننوشته.