سلام دوستان
تبریک میگم (برای آرش جون که ترکوند) می تونست دوم هم بشه. ولی اشکال نداره ایسلند هم خیلی خوب بود
دست ترکیه و آذربایجان درد نکنه با تبانی شون :دی
Printable View
سلام دوستان
تبریک میگم (برای آرش جون که ترکوند) می تونست دوم هم بشه. ولی اشکال نداره ایسلند هم خیلی خوب بود
دست ترکیه و آذربایجان درد نکنه با تبانی شون :دی
اخرین نتایج ماله کشور نروژ بود که اعلام شد، اون به آذربایجان رای دوم یعتی 10 رو دادند و یه لحظه آذربایجان از ایسلند جلو زد و شد دوم ولی وقتی رای اول یعنی رای 12 امتیازی اعلام شد اون رای به نفع ایسلند شد !نقل قول:
بنابراین ایسلند در مکان دوم جای گرفت و آذربایجان در مکان دوم !
اسپانیا ، آلمان ، فرانس و ... خیلی رای شون کم بود !
+خواهش می کنم پست قبلیت رو ویرایش کن!
با اجازه آقا بهزاد
آخرین کشوری که اعلام نتایج کرد نروژ بود که کشور خودش اول شده بود (البته هیچ کشوری نمی تونست به خودش رای بده)
که ایسلند با 9 امتیاز اختلاف از آذربایجان بالاتر بود. اونوقت نروژ 10 امتیاز به آذربایجان داد که آذربایجان رفت بالای آیسلند و دوم شد. فقط مونده بود 12 امتیاز نروز که اونو به ایسلند داد. و در آخر ایسلند با 11 امتیاز اختلاف از آذربایجان بالاتر وایستاد.
البته همه این امتیاز ها حدود 1 ساعت پیش جمع آوری شده بود و دیگه هیچگونه تبانی هم وجود نداشت.
خداییش اعلام نتایجش خیلی هیجان انگیز بود. حسابی حال کردم. با هر امتیاز آذربایجان بالا پایین می پریدم.
تصاویر پشت صحنه از آرش و آیسل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر برنده ی مسابقات :
ما که ندیدیم..
ولی خوشحالم که آرش سوم شد!
البته + آیزل:دی
آره بابا منم حالم اساسی گرفته شد:41:نقل قول:
ولی بازم این موفقیت آرش رو به عنوان یه ایرنی به همه تبریک میگم:46:دلیل شرکت کردنش از طرف آذربایجان هم تقصیر اون نیست این دیگه برمیگرده به مملکت ما و....:13:
شرمنده همگی ای فروم نصف شبی چرا همچین شده؟؟پست میزنی اصلابالا نمیاد بعدش می بینی دوتا دوتا برات رد کرده:18:
نتیایج اعلام شد!!!
اذربایجان سوم شد و ترکیه هم 4 !!این موفقیت رو به ترک ها تبریک می گم!!
متاسفانه دیروز نتونستم نگاه کنم!1هر کسی ویدیو ها رو ضبط کرده بهم یک پیغام خصوصی بزنه من حاضرم بخرم!!
لینک نتایج
صفحه رسمی ارش و ایسلکد:http://www.eurovision.tv/page/moscow2009/the-participants/final
کد:http://www.eurovision.tv/event/artistdetail?song=24728&event=1482
تبانی؟؟؟نقل قول:
استاد کمی بیشتر توضیح بدهید.
به خاطر شما این کارو انجام دادم.نقل قول:
در ضمن ممنونم که جوابمو دادید.
من مسابقه رو از trt1 دیدم مراسم آغازینش هم خیلی قشنگ بو که برنده ی پارسال اجراش کرد .
ولی حیف که دقیقا در آخرین لحظه آذربایجان از دومی اومد سوم !
البته خب این رای ها رو قبلش گرفته بودن و ترتیب آمار گیری از کشور ها این طوری بود که آخری نروژ باشه که به ایسلند رای بده !
باز هم جای افتخاره که بین این همه کشور مطرح سوم شدن !
ولی نمیدونم دلیل این که این پسر نروژی این جوری ترکوند چی بود ؟؟ احتمالا به خاطر متن آهنگش ( fairy tale ) که نسبتا قشنگ
بود یا شایدم قیافه ی بانمکش !!!!
تایید میشه . کنالایی مثل viva و 4fun tv هر چند وقت یه بار کلیپ های آرش رو نشون میدن !نقل قول:
اين TV Polonia تکرارش رو نميزاره ؟
آخراش خوابم برد :D
با اجازه ی دوستان،نقل قول:
تبانی در کار نبود! ترکیه 12 امتیاز(بالاترین امتیاز هر کشور) رو به آذربایجان داد و آذربایجان نیز به همچنین 12 تا به ترکیه داد!
هر کشوری اینکار رو کرد یعنی هر کشوری به متحدان نزدیکش رای داد! مثلا" همین ارمنستان به روسیه داد ، پرتغال به اسپانیا داد(تنها رای 12تایی اسپانیا) !
ولی رای ترکیه به آذربایجان ، انچنان تاثیر گزار نبود، مثلا" همین نروژ 10 تا به آذربایجان داد!رای های 12 و 10 و 8 تایی آذربایجان زیاد بودند :)
برعکس من آخرهاش خوابم کامل پرید! خیلی حساس بود . . .نقل قول:
ممنون.نقل قول:
منظور من هم همین بود. مگر حداکثر 12 امتیاز چقدر می تونه در نتیجه نهایی تاثیر گذار باشه؟
من دیشب واقعا لجم در اومد:41:
تا لحظه ی أخر آرش دوم بود ولی این نروژیا به آیسلند ۱۲ تا امتیاز دادند...آرش سوم شد
هی این یارو که صحبت می کرد می گفت اشر ستاره ی بزرگیه . کم تر از توقعات رای اورده... خنده دار اینه که آرشو می گفت آشر...
ولی بهش تبریک می گم...
من به این خاطر گفتم تبانی که بهزاد بلور قبل از مسابقه گفته بود که این دو تا کشور (آذربایجان و ترکیه) با هم دست به یکی کردن!
البته همه کشورها همینجوری بودن و این کشور هایی که به هم نزدیکن چون فرهنگشون تقریبا یکیه از آهنگ های همدیگه هم خوششون میاد.
اقا کسی می دونه تکرارش رو کی می دن؟؟؟؟
بهزاد بلور کیه؟نقل قول:
دست به یکی کردن که چکار کنن؟
بهزاد بلور رو نمی شناسی ؟ بابا اینکه خیلی معروفه ، البته تو موسیقی!نقل قول:
بهزاد مجری برنامه کوک تو بی بی سی است ، که همین جمعه یک بخش ویژه ی یورویژن داشت ، دوشنبه هم یه ویژه برنامه دیگه داره در این رابطه!
دوستان یه نکته ای یادم اومد گفتم بدونین بد نیس:
اونجایی که هر مملکت تو یه تیزر گرافیکی تبلیغ میشد و بعدش اون عکس های گرافیکی میرفتن رو سر یه دختر .مال کشور اذربایجان رو اگه دقت کرده باشین ارامگاه استاد شهریار خودمون بود (مقبره الشعرا) که اونم واسه خودشون برداشته بودن
خیلی ناراحت کننده بود خیلی
لينك رپيد شير نداره؟؟؟؟
بابا تورنت كه قوه الهي مي خواد...
بعد كم حجم تر هم بزاريد يكي MKV بزاره به خدا هم دعاش مي كنيم هم كار خير كرده...
اجرای آرش و آیسل در یوروویژن یا لینک مستقیم و بهترین کیفیت
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3786554&postcount=7
ولی انصافا عجب اهنگایه خوبیه..!!
هر 42 تاش قشنگه..!
با تبریک فراوان به تمام ایرانیان. ارش عزیزمان در میان 3 مقام اول قرار گرفت و سوم شد و این مقام جهانی مهم (بزرگترین مسابقه موزیک دنیا) نصیبمان شد. ارش با اینکه با نام کشور اذربایجان شرکت کرد ولی در بیش 500 باری که با او مصاحبه کردند نام ایران عزیزمان را بر خود مهر کرد.
Results from the final voting
Written by Louis Saturday, 16 May 2009 14:38
The complete final ranking.
This sad day for gay activists in Moscow ended with a big party for the entire Norwegian delegation and all fans from Norway, as Alexander Rybak won the 2009 Eurovision Song Contest in Moscow. Down below you can see the final results of tonights voting.
01. Norway: Alexander Rybak - Fairytale 387
02. Iceland: Yohanna - Is it true 218
03. Azerbaijan: Aysel & Arash - Always 207
04. Turkey: Hadise - Düm Tek Tek 177
05. United Kingdom: Jade - It's My Time 173
06. Estonia: Urban Symphony - Rändajad 129
07. Greece: Sakis Rouvas - This is our Night 120
08. France: Patricia Kaas - Et s'il fallait le faire 107
09. Bosnia-Herzegovina: Regina - Bistra Voda 106
10. Armenia: Inga & Anush - Jan jan 92
11. Rusia: Anastasia Pridhodko - Mamo 91
12. Ukraine: Svetlana Loboda - Be my valentine (Anti-crisis girl) 76
13. Denemark: Niels Brinck - Believe Again 74
14. Moldova: Nelly Ciobanu - Hora din Moldova 69
15. Portugal: Flor-de-Lis - Todas as Ruas do Amor 57
16. Israel: Noa en Mira Awad - There must be another way 53
17. Albania: Kejsi Tola - Carry me in your dreams 48
18. Croatia: Igor Cukrov ft. Andrea – Lijepa tena 45
19. Romania: Elena Gheorghe - The Balkan girls 40
20. Germany: Alex Swings Oscar Sings - Miss Kiss Kiss Bang 35
21. Sweden: Malena Ernman - La Voix 33
22. Malta: Chiara – What if we 31
23. Lithuania: Sasha Son - Love 23
24. Spain: Soraya - La noche es para mí 23
25. Finland: Waldo's People - Lose Control 22
منبع : ست ست
ولی نمیشه اسمشو تبانی گذاشت چون آذربایجانی ها وترکیه ای ها خیلی رفیقن و حتی در نظر سنجی هایی که از مردم در سطح شهر شده بو مردم آذربایجان میگفتم به ترکیه رای میدیم حتی یکیشون گفت به برادرمون ترکیه رای میدم!!!!
لینک دانلود اجرای آرش حجمش 117 مگ هست:18: اما چون کار زیبایی بود الان دارم دانلود میکنم:46: دوستان اگه تونستنید اجرای انگلستان و نروژ رو هم بذارید به نظرم کارای جالبی بودند
تمام اجراها + حجم مناسب + کیفیت عالی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=319938
دوستان من نتونستم برنامه کوک رو ببینم . این جمعه هم برنامش در مورد یوروویژن هست یا نه ؟
آرش تو نیمه نهایی سوم شد تو فینال 11ام شد
نهنقل قول:
آرش تو فینال سوم و در نیمه نهایی اول شد
آره! منم نتونستم کوک رو ببینم ، تکرارش کی هست ؟؟؟
دور پایانی مسابقات بود؟
کلا تموم شد یا ادامه داره؟
یه خلاصه از برنامه جمعش + اعلام برندگان بود.نقل قول:
اگه تکراری باشه احتمالا جمعه هست ساعت 10 یا 10.15
تمام شد کاملنقل قول:
سال بعد هم در نروژ برگزار میشه
پس حتما این جمعه در مورده فینال شنبه هست که نشونش ندادن !!!
باز هم که بخاطر محدودیت های جمهوری اسلامی آرش نتونست با نام ایران شرکت کنه ... ولی دمش گرم ... ایران رو فراموش نمی کرد ، حقشه که به عنوان اسطوره های موسیقی ایران باشه ...
اصلا به جمهوری اسلامی ربط نداره کهنقل قول:
این مسابقات فقط برای کشورهای اروپایی هست
جمعه دیگه در مورد یوروویژن نیستنقل قول:
الان تبلیغش رو کرد
ما عادت داریم چشامونو رو حقیقت ببندیم. قسم حضرت عباسشو باور کنیم یا دم خروسشو
چه لزومی داشت با این خواننده ترک اذز بایجانی بره تو اون برنامه در حالی که ترکا اذربایجان مدعی میشن ارش ایرانی نیست و ترکه. جالبه از یه طرف اهنگ ایران ایران میخونه از یه طرف تو این اوضاع که ترکا اذزبایجان میگن ارش ایرانی نیس میره باهاشون اهنگ میخونه. خودم یکی از طرفداراشم ولی هنوز نفهمیدم چرا با این دختره رفته تو این برنامه . شنیدم که مجری برنامه گفته ایران به دنیا اومده ولی نکته اساسی اینجاست که یکی که فقط میاد اجراشون رو میبینه مثل لینکی که گذاشتید فقط میبینه که ارش با یه خواننده ترک از طرف اذربایجان شرکت کرده
همین یه خواننده ی جهانی رو داریم این قدر ازش ایراد نگیرید دوستان