سوالتون رو باید اینجا مطرح می کردید:نقل قول:
قیمتش 1،720،000 تومان هستش.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=259
Printable View
سوالتون رو باید اینجا مطرح می کردید:نقل قول:
قیمتش 1،720،000 تومان هستش.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=259
تست دیاگ رو میشه بگین چطوری باید بگیریم
سلام
یه کم تست دیاگ نیاز به این داره که اینگلیست خوب باشه خود من هم از دوستم برای معنی کردن نوشته ها کمک گرفتم اما برای وارد شدن به تست دیاگ باید وقتی دستگاه تو صفحه اولیه که روشن می کنی نوشته دل f12 رو می زنی و اولین گزینه تست دیاگه موفق باشی خداحافظ
با سلام
من یه سوال داشتم تو جعبه 1640 چند تا سی دی یا دودی هست و روش چی نوشته ممنونم خداحافظ
واسه من که 3 تا بودنقل قول:
سلام
من یه سوال داشتم تو جعبه 1640 چند تا سی دی یا دودی هست و روش چی نوشته ممنونم خداحافظ
امروز داشتم از سیستم تست دیاگ میگرفتم مرحله اول تست رو که گرفت نوشت سیستم مشکلی نداره بعد یه پیغام اومد نوشت یه تست دیگه هم هست که 30 دقیقه زمان میبره اگر مایلی که انجام شه تایید کن که منم تایید کردم یه 15 دقیقه گذشته بود که یه دفعه سیستم خاموش شد به پشتش زیر تاچ و سمت چپش دست زدم دیدم خیلی داغه باتریشم خیلی داغ بود تهویه هم خیلی داغ شده بود میخاستم ببینم مشکل از چی میتونه باشه .ممنون میشم جواب بدین
بالا رو یه اصلاح کنم منظورم باتری نبود آخه من باتری رو در آوردم شارژرش خیلی شدید داغ بود.
ببین صفحه اولیه صفحه ابی رنگه که اولین سوالش راجع به اینه که رنگه دستگاش که یس می زنی انجام می دن بعد می گه برای تست دقیق تر بزن یسy)که بعد یه صفحه باز می شه چهار تا گزینه داره گزینه دوم از بالا اکسپرسش می زنی می اد تست دقیق انجام می ده و در مراحل بعدی هی میاد ازت سوال انجام می ده که سرعت فنت خوب که شارژر در بیار که شارژر بزن که باید واسه اونا انگلیسی بلد باشی
موففق باشی
من اولش که سیستم داره بوت میشه f12 رو میزنم یه منو میاد مربوط به بوت سیستم که نوشته با سی دی یا شبکه یا هارد میخای بوت شی آخریشم نوشته دیاگ اونو که میزنم یسری تست مقدماتی میکنه بعد خودش میره رو تست مموری شروع میکنه مموری رو تست کردن اصلا گزینه ای نشون نمیده که من بخام انتخاب کنم.
بعد از اون از شما می پرسه که تست دقیقتر می خوای بعد از اون یه صفحه بز میشه که 4 تا گزینه داره من بار چندم که دارم به شما سفارش می کنم باید انگلیست خوب باشه خود من هم تعریفی نداره زبانم اما از دوستم کمک گرفتم بازم هم اگر کمکی از دست من بر میاد من در خدمت هستم
اقا میشه راجب این تست توضیح بدید و فقط واسه دل هست یا hp هم داره؟نقل قول:
از این که وقت میزارین و جواب میدین ازتون ممنونم من اینگلیسیم بد نیست مشکل از اون بابت ندارم مشکل من اینه که اون چهار تا گزینه نمیاد بعد از تست مموری باز یه پیغام میاد واسه تست دقیق تر که میگه 30 دقیقه طول میکشه که اونو که تایید میکنم باز میره رو تست مموری نمیدونم به نظر ایراد از منه
دوست عزیز من اطلاعی ندارم موفق باشی خداحافظ
دوست عریز شاید من بعد گفتم اما بعد از تست دقیق تری که از مموری می گیره اون صفحه باز می شه
خیلی ممنون همین کارو کردم اون گزینه ها اومد اکسپرس تست رو زدم رسید به قسمت تست فن سیستم خاموش شد باید ببرم گارانتی
یعنی چی
موقعه تست فن خاموش شد اون موقعه میاد سرعت فن رو چک می کنه فکر می کنم اگر مشکلی داشته باشه ارور میده باز ممنون می شم که من هم در جریان بزاری امیدوارم مشکلی خواصی نباشه موفق باشی خداحافظ
آره ارور نداد موقع تست فن که میاد گردش فنو میبره بالا یه دفعه خاموش شد البته بعد روشن شد ولی کلی حالمو گرفت .
حالا نمیدونم گارانتی چیکار میکنه الان وقت امتحان پس دادن اوناست.
سلام
امیدوارم مشکل خواصی نباشه گارانتی بهونه نه یاره اما چند بار من تماس گرفتم یه بارم رفتم بنظر نمی یاد که بد باشه گارانتیش لطفا من در جریات بزار که مشکل چی بود و چجوری گارانتی جوابگو بود موفق باشی خداحافظ
سلام
چند روزه که پایین و سمت چپ LCD لپ تاپ من رنگش به هم ریخته و نقطه های رنگ رنگی دیده میشه ، نمی دونم دلیلش چیه ، شاید تاثیر مغناطیسی یه قطعه مثل باطری یا موبایل باشه که در مجاورت LCD قرار گرفته . این مشکل واسه مانیتور PC هم پیش اومده بود واسم که از منوی مانیتور با کلیک روی علامت آهنربا خودش تنظیم می کرد رنگ بندی رو ، حالا می خوام بدونم که آیا LCD های لپ تاپ هم چنین گزینه ای دارند که بشه این مشکل رو حل کرد یا نه ؟! اگه هست از کجا می تونم تست کنم . لطفاً راهنمایی کنید . مرسی ! :46:Model : DELL Studio XPS 1640
دوست عزیز برای من هم این مشکل را داشت که بردم نمایندگیش درست کردنقل قول:
دوست عزیز دستگاه رو باز کرد؟نقل قول:
یا مشکل نر م افزاری بود؟
ممنون
سلام
دوستان من لپ تاب رو پارتیشن بندی کردم بدون اینکه اون مراحل سخت دوست عزیزمون رو برم!:11:
اول یک بک آپ گرفتم
این نرم افزار رو دانلود کردم
بعد هم این روکد:http://www.---------.net/Files/Software/Hirens_BootCD_v9.8_---------.com.exe
Paragon_Partition_Manager_9.1
اول با Paragon_Partition_Manager_9.1 فقط پارتیشن ویندوز رو به دو پارتیشن 50 و 400 گیگی تقسیم کردم(لوجیکال) که 20 دقیقه طول کشید و بعد ریست سیستم پیغام خطا داد و بعد من زدم تعمیر ویندوز و خودش تعمیر کرد و ویندوز بالا آمد
بعد Hirens_BootCD_v9.8 رو روی یک سی دی رایت کرده بودم گذاشتم داخل دی وی دی رام و موقع بوت ازش استفاده کردم و از نرم افزار paragon استفاده کردم و 400 گیگ باقی مونده رو به 4 تا درایو 100 گیگی تقسیم کردم که این کار 30 ثانیه طول کشید
بعد سیستم ریست کردم باز هم پیغام داد.گذاشتم خودش چک کنه .1 دقیقه چک کرد و تمام.
به همین راحتی
ممکنه کمی ویندوز به هم بخوره که میتونید از بک آپ استفاده کنید. و درست میشه
اگر هم خیلی دوست داشتید به تنظیمات کار خانه برگردونید(البته همه چیز پاک میشه.یعنی حتما تمام اطلا عاتتون رو بردارید از لپ تاب)
اگر هم دوست داشتید سرویس پک 2 رو هم نصب کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=324888&page=2
امیدوارم مفید واقع شده باشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=325099
موفق باشید
سلام می خواستم یه لطفی بکنی یه بک اپ از برنامه وب سنترال بگیری و اگر برات امکانش هست برای دانلود بزاری ممنون می شم موفقث باشی خداحافظ
دوستان ویندوز 7 رو هم به راحتی نصب کردم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3857458#post3857458
سلام
امروز اومدم این داستان نوت بوک بگم چون گفته بودین در جریان بزارمتون
این سیستمو بردم گارانتی بعد چند روز زنگ زدن گفتن بیا ببر پرسیدم مشکلش چی بود بهم گفتن فنش ایراد داشت فنشو عوض کردیم الان ردیفه بیا ببر ما آوردیم خونه یه تست دیاگ ازش گرفتیم دیدیم باز خاموش شد مثل قبل زیرش بخصوص سمت چپش نافرم داغ کرده بود دوباره باز فرداش لپتاب کول کردیم بردیم گارانتی دوباره فرداش بهم زنگ زدن گفتم فنش بد جا خورده بود بیا ببر ردیف شد باز ما ازش دیاگ گرفتیم باز همون جریانات قبل .
دوباره ما بردیمش گارانتی بعد دوباره اونا بهم زنگ زدن گفتن لپتاب مشکلی نداره ما ازش دیاگ گرفتیم چند بار خاموش نشده گفتم پس احتمالن من خواب نما شدم یا دارم دروغ میگم دیگه هیچی خلاصه رفتم اونجا اینبار همون جا ازش دیاگ گرفتم در کمال تعجب دیدم خاموش که نشد هیچی داغم نکرد دست زدم زیرش سمت چپش دیدم یه باد خنکم داره از سمت چپش میاد بیرون همون قسمتی که همیشه خیلی داغ میشد اینبار داغ که نشده بود هیچی باد خنکم میزد بیرون.جلل خالق معجزه
خودم یه چند تا احتمال میدیم اینکه یه گندی زده بودن خودشون درستش کردن بعد واسه اینکه ضایع نشن بهم نگفتن که چیکارش کردن.
یه سوال دارم این لپتاب چند تا فن داره یکی که پشتش داره یکی هم زیر قسمت سمت چپ لپ تاپ فن داره درسته؟
یه فن داره ... از زیر مکش میکنه و از بغل میده بیرون ... برای همینه زیرش نباید گرفته باشه و حداقل چند میلیمتری فاصله باید باشه
سلام دوستان من اولين بارم هست تو اين فروم پست مي زنم به هر حال خوش حالم در جمع دوستاني مثل شما هستم
اما يه سوال ؟ من تو همين هفته مي خوام يه لب تاپ بگيرم كه خودم 1640 دل رو پسنديدم ولي يه مسئله اي هست كه اونم مودمشه ؟ آيا مودم اكسترنال مي دن روش؟ اصلا مودم اكسترنال مي خوره بهش؟ يكي هم اثر انگشت خوان هست كه نداره؟
در مورد بازي هم فك نكنم در حال حاضر بازي باشه كه 1640 نكشه؟
مودم اكسترنال رو برخي گارانتي ها همراه خود لپ تاپ ميدن ولي روش نيست
اكسترنال كه به همه لپ تاپ ها ميخوره
بهتره ديگه شما كه اينهمه هزينه ميكنيد به فكر ADSL باشيد
سلام دوستان . آيا جايي هست كه راجع به كيفيت و قدرت studio xps 1640 توش بحث شده باشه ؟
با گارانتيه زيگورات مي خرم كه اونم مي دن احتمالا
ولي مودم داخليه خود لب تاپ يك حسن محسوب مي شه و نبودنش يك عيب
در مورد كارت گرافي 16 40 هم يه سوالي داشتم ؟
راست مي گن وقتي گيم بازي مي كني گرافي از رم مك مي گيره (شير مي كنه) و گرافيكش به 1.5 مي رسه ؟
سلام من تا حالا لپتاپ نداشتم جدیدا یه 1640 گرفتم یه سوال از شما دوستان داشتم اونم اینه که
من وقتی لپتاپ رو روشن میکنم اولش فنش بی صداست یعنی
اصلا انگار کار نمیکنه به نظر خاموشه ولی حدودا 10 یا 15 دقیقه که از روشن شدنش میگذره فنش با یه صدای ملایم شروع به چرخیدن میکنه بعضی وقتها
هم سرعت چرخشش بیشتر میشه البته من کار سنگینی باهاش انجام نمیدم میخاستم بدونم این عادیه یا نه برای شما
هم تو کارای ساده صدای فنش در میاد یا نه ممنون ؟
کاملاً عادیه و هیچ مشکلی نیست. سیستم خنک کننده 1640 کاملاً هوشمنده و دور فن رو با دمای CPU و دمای کلی لپ تاپ تنظیم می کنه بنابراین جای هیچ نگرانی نیست.نقل قول:
دوستان 1640 شما از نظر گرم شدن چطوره؟ مال من لبه جلوش بیشتر گرم میشه، چرا این طوره؟
یعنی می تونم بگم بقیه قسمت ها گرمای قابل احساسی نداره اما جلوش گرم میشه؟ اون جلو چی هست که باعث گرم شدن میشه؟
مشکلی نیست؟
دمای معقولش چقدر باید باشه؟
اون قسمت همون طوری که من از خود دوستان یاد گرفتم کارت گرافیک هستش سر همین هم یکیمی داغ تر از بقیه جاهاشه زیر تاچ شه.دمای معقولش هم نمیدونم چقدر باید باشه اما زیاد مسله ای نیست چون اگر خیلی داغ بشه خودش خاموش میکنه.
سلام دوستان
8 صفحه در رابطه با Dell 1640 خوندم ، موضوعات زیادی یاد گرفتم اما چند تا سوال از شما دوستان که از این مدل استفاده میکنید دارم که امید وارم جواب بدید تا من هم در خریدموفق تر باشم .
1- بطور کلی از لپ تاپ Dell 1640 راضی هستید ؟
2- اگر الان میخواستید انتخاب کنید هنوز این مدل رو انتخاب میکردید ؟
3- کدوم گارانتی رو پیشنهاد میکنید ؟
4- مشکل گرم کردن تاچ اسکرین همیشگی است یا بر اثر مرور زمان ؟
خیلی خیلی ممنونم
1- بلهنقل قول:
2- حتماً
3- زیگورات یا دلیران
4- وقتی کار سنگین باهاش بکنی تا حدی گرم می شه اما به هیچ وجه عذاب آور نیست.
از راهنماییت بسیار ممنونمنقل قول:
سلام
دوستان من برای ورود به ویندور از وب کم کمک گرفتم.اما کار نمی کنه؟
اگر میشه راهنمایی کنید تا چطور این رو تنظیم کنم؟
با تشکر
یه مربع کوچیک هستش،سمت راست، پایین جایی که آرم ویستا و اینتل نصبه. کسی میدونه چیه؟
سلامنقل قول:
او مربع کوچک Light sensor تصویر می باشد که با داشتن یک سنسور نوری ، نور LCD را مطابق با نور محیط برای شما تغییر می دهد ، برای فعالسازی این گزینه باید نرم افزار Dell Control Point System Manager نصب باشد
سلامنقل قول:
نرم افزاری به نام Fast access که یک پکیج هست و داخل آن نرم افزار دیگری بنام Face Recognition هست که جهت تنطیم وب کم روی صورت می باشد که جایگزین فینگر پرینت و پسور شده است و در تمامی محیط های پسوردی کار می کند و درصد خطای آن بسیار کم است