منم trancend 2gig دارم . ازش راضی ام تا الان یه 2 -3 باری بدجور زمین خورده ولی داره بدون هیچ خللی کار میکنه
Printable View
منم trancend 2gig دارم . ازش راضی ام تا الان یه 2 -3 باری بدجور زمین خورده ولی داره بدون هیچ خللی کار میکنه
من چهار گيگ ترنسند رو دو ماه پيش خريدم 14 تومان الان حتما ارزون تر شده
تا حالا مشكلي پيش نيومده
دوستان نظرتون در مورد فلش Tdk چي هست؟؟؟؟ امروز ديدم قيمت كردم 17 تومن 4 گيگش
در ضمن ترنسند هم 4 گيگش 13 تومن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوسال و خرده اي هست كه Super Talent دارم واقعا عاليه
اره منم 8 گیگ سوپر تالنت دارم در این رنج قیمت خوبه ولی بهتر از اون هم هست مثل oczنقل قول:
من ترانسند دارم خیلی هم ازش راضیم ( مخصوصا سرعت انتقال دیتاش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزان..من سخت افزار فروشم..اولا تو تهران فعلا Kingmax به پای قیمتش خیلی عالیه... 9تومان 4gig ....تومان18 8gig.........سرعت انتقال 40مگابایت بر ثانیه در کپی کردن
یه دوربین دارم که RAMی SD می خوره میخوام یه RAM reader اونو که شبیه COOLdisk است به همراه یه RAM ی SD 2giga بخرم بهترین مارک و گزینه چیه؟ :41:
ممنون:40:
Transcend رو تا حالا هرچي خريدم خوب بوده ... اگر اصل آمريكاييش پيدا بشه :41:
Transcend مارک خوبیه !
من یک KingStone دارم ولی موقعی که کول دیسک زیاد نبود گرفتم 30 توامن 2 گیگش رو !
اگه انتظار کار حرفه ای رو نداری هر چی یافتی بگیر از نظر قیافه و اندازه و ...
البته فلش داریم تا فلش , فلش های ارزون قیمت معمولی که زیاد نمونه هایه زیادیش رو دوستان گفتن ولی خوب فلش هایی سریعتر و گرونتری هم وجود دارند بعضا هم ضد آب و ضربه هم هستن.
همه اینا آشغال اند ... فقط OCZ ... برندی که هم سریعترین فلش جهان شناخته شده و هم در کیفیتش شکی نیست ... اگر بودجه ات معمولی هست سری rally2 بخر و اگر بیشتر می رسه فقط ATV یا ATV turco که البته سری های توربو بسیار کم یابه ! فقط هم گارانتی انفورماتیک گستر که رسمی اش هست و فلش های آمریکایی هستند.
قیمت 2 گیگ : 15 تومن
قیمت 8 گیگ : 35 هزار تومان
پیشنهاد میکنم حتما سری به سایتش بزنید :
کد:http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/usb_flash_drives
تایید میشه که بهتریمن مارک OCZ هست من هم پشیمون شدم که Ocz نگرفتم:41:
سلام
به نظر من بهترین کول دیسک کول دیسک های کینگستون هستن . چرا که گانتیش واقعا عالی و معتبره
اگر اصلش گیر بیاد که نمیاد و نیست اصلش و همش چینی شده انوقت شاید....نقل قول:
شما بنچمارمکهای کینگستون را با OCZ مقلیسه کن و بیبن سرعت خواندن و نوشتن را....
همه چیز گه کارانتی نیست اگه خوب باشه .....
Corsair یکی از بهترین تولید کننده های انواع مموری در دنیا فلش مموریهای خیلی عالی داره البته تو بازار ما خیلی شاید راحت گیر نیاد ولی واقعا فوق العادست من خودم OCZ Rally 2 دارم ولی اگر مثلا Corsair Voyager مخصوصا GT گیر میوردم حتما Corsair میگرفتم از Rally 2 سریعتره تازه ضد ضربه و ضد آب و ضد انفجارم و... هم هست . (البته دقت کنید که Rally 2 یه مدل Turbo هم داره که از Rally 2 معمولی سریعتره ولی من تو بازار ندیدم )
مدل توربو تهران دیدم 8 گیگ rally2 turbo ماه گذشته 38 اما بدون گارانتی ... فوق العاده هستند
Corsair محشره اما خوب خیلی کم یابه .. .تا گارانتی اش هم شرکت معتبری نکنه آدم میترسه بخره
فعلا به نظرم هم از لحاظ قیمت ، کیفیت ، سرعت ، موجودی در بازار و گارانتی : OCZ
محمد جان قیمت OCZ Rally 2 Turbo 8GB حدود 120 دلار هست! احتمالا مدل Rally 2 رو با این قیمت دیدی.نقل قول:
-
الان توی بازار Patriot Xporter XT Boost هم پیدا میشه که از هر نظر قابل رقابت با همون Rally 2 ها هست.
شاید هم قلابی بوده آرمان ... اما نوشته بود rally2 turbo !!!
برادران و خواهران کمک کنند
32 'گیگی ارزون چی سراغ دارین
مگه 32گیگ هم تو بازاره؟!!!!
ارهنقل قول:
OCZ ATV 32GB حدود 130
مارکهای دیگه هم باید باشه!!
چرا قیمتاتون اینقدر بالاست ! والا 4 گیگ transcend قیمت دیروزش 8.5 بود اینجا...:23:
سلام
قیمت ocz atv هشت گیگ چنده ؟ من 50 تومان بودجه دارم بهترین مارک همین oczهست؟
ببین king بگیر 8 گیگ 42 در میاد گارانتی خوبی داره اگر سریر بود بخر .:21:نقل قول:
من 45 دیده بودمنقل قول:
بله بهترین هست توی بازار فعلی و با گارانتی انفورماتیک گستر ... تکه
16 گیگ my flash A-DATA امروز 32 تومن ! خیلی خوبه البته بدون گارانتی - اهواز
ocz atv 8gbنقل قول:
42,000 تومان
البته اگه گیرتون بیاد....
اره...
Trancend 8 GB قیمت 20 تومن ... خوبه درکل ولی OCZ مورد تایید همه هستش و خداییش هم خیلی از لحاظ کیفیت و سرعت خوبه و حرف اول رو میزنه .
Kingston با گارانتی سازگار 24 تومان 8 گیگابایت بود امروز اینجا ...
گنبد - گلستان ...
من هم یه فلش میخوا که حجمش از 8 گیگ بیشتر باشه و سرعت انتقالش بالا باشه. چون میخوام روش بصورت مستقیم Record کنم. همچنین قیمتش مثل OCZ ها بالا نباشه!. Trancend 8GB رو یکی از آشناهام داره، بد نیست. اگه از اون بهتر هست با همون قیمت، لطفا" راهنمایی کنید.
متشکرم
Trancend سوختگی زیاد داره. مخصوصا مثل من ناوارد پیدا می شه و اونا رو یکباره از سیستم می کشه بیرون .
twin mouse مارک بدی نیست . بهتر کینگ و... هست. قیمتش 2 . 3 تومان از باقی مارکا بیشتره ولی می ارزه .
شب و روز خوش !
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم pqi8 گیگ دارم خیلی هم ازش راضیم
سرعت بالا و خیلی خوب.پیشنهادم همین مارکه.از همه بهتره.میتونی بپرسی
pqi ???? یکی از دوستام 4 گیگشو بهم داد که سفید بود با دور سبز. سرعتش افتضاح بود!!!!نقل قول:
منم از یانی خیلی خوشم میاد.
شاید خراب شده بود که بهت داده. دی:نقل قول:
فقط همون او سی زد . کریسر و اپیسر و سوپرتالنت هم بد نیست
دو سه سال پیش یه ترنسند 1 گیگش رو داده بودم 37500 تومن . البته قیمت همکاری .
ترنسنده یک ماه پیش سوخت ( احتمال میدم چون خاموش نکرده بودم سوخت ) الان که بقیه مارکها رو میبینم ، میبینم که ترنسند سرعتش پایین بود ولی از نظر گارانتی حرف نداشت چون هر وقت بخای عوضش میکنند . ولی چون هزینه پست زیادتر از قیمت خود مموری درمیاد نگهش داشتم تا وقتی رفتم تهران خودم عوضش کنم . در کل از نظر کیفیت سخت افزاریش راضی کننده هست و فقط سرعتش پایینه . هفته پیش رفتم پاساژ سهند یه کینگ استون 4 گیگ خریدم به قیمت 11 هزار تومن که برگ گارانتی هم نداره و فقط یه هولوگرام روش زدند .
تبریز ؛ قیمتها از پاساژ سهند
در حال حاضر صرف با هارد اکسترناله نه فلش
16 گیگه فلش 90 تومن
500 گیگی هارد اکسترنال 120 تومن
با خودتونه از ما گفتن بود
هارد اکسترنالی که شما میگید سرعتش شاید برابر با این فلش باشه با کابل یو اس بی 2 ...نقل قول:
در حال حاضر صرف با هارد اکسترناله نه فلش
16 گیگه فلش 90 تومن
500 گیگی هارد اکسترنال 120 تومن
با خودتونه از ما گفتن بود
فلش رو میشه تو جیب گذاشت ولی هارد رو نمیشه !
کول دیسک برای حمل و نقل اطلاعات به صورت امن و سریع است نه به صورت جادار و پر دردسر ...
پدر جان تو جیب جا میشه خوبم جا میشهنقل قول:
شما فرض کن میری خونه یکی از اقوام و میخوای 100gb آهنگ فرد اعلا رو از تو هاردش برداری
آیا فلش 100gb یا dvd 100gb هست ؟ قیمتش چنده ؟ سرعتش ؟
کافی یه سری به سایت وسترن یا سیگیت بزنی میبینی یه مدلایی ساختن که تو جیب پیرنم جا میشه سرعتش هم 7200 دور هست
دیگه چی از این بهتر
تازه همشونم usb2 دارن بعضیاشون هم پورت های دیگه
پس هارد اکسترنال عالی هست
فلش جز جابجایی ویروس چیز دیگری نداره
شاید به درد ضبط ماشینم بخوره
ببین دوست من 1 ساله این کول دیسک پی کیو ای رو دارم و هیچ طوریش نشده و سرعتش بنا به گفته خیلی ها بالاست.اونی که به شما داده احتمالا مشکل داشته .منکه دروغ نمیخوام بگم .میگم من خودم در حال حاضر دارم ازش استفاده میکنم.خیلی هم ازش راضیم.سرعتشم بالاست.من مدل های دیگه رو دیدم و مقایسه کردم که دارم میگم این مدل بهتره.نقل قول:
ممنون از لطفت بابت علاقه به یانی
منم با شما موافقم دوست مننقل قول:
من تو فکر خریدن هارد هستم.به نظرم به صرفه تره که همون هارد بگیریم .چون هاردا قراره حجم بالایی اطلاعات بگیرن سرعت بالاتری هم دارن