تولدت مبارک دوستِ عزيز
Printable View
تولدت مبارک دوستِ عزيز
ما حق داریم آزاد باشیم .وآزاد فکر کنیم .
ماحق داریم دیگران به ما احترام بگذارند وما باید به دیگران احترام بگذاریم .
ما حق داریم با دیگران آشنا بشویم ودیگران حق آشنایی با ما را دارند .
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط negar00
واييييييييييييييييييييييي يي با من بودين؟ :rolleye: مرسي شرمندم نكنيد ترو خدا!!!!!!!!!! :biggrin:
موفق باشيد.
سلام
جناب آقای مافیا پس پست منو چرا پاک کردید؟من که جزو خانوما هستم!!!!
خیلی خیلی ممنوووووووووووووووووووووو ووون از جناب مافیا
خیلی جالب شده من چیزی نگفتم بعدشم دختر هستم برا منم پاک کردن
شما ها دیگه کی هستید با خدتون هم مشکل دارید
سلام به همه
منم راه ميديد
سلام
بهاره جان خيلي خوش اومدي
يه دليلش ميتونه اين باشه كه وقتي اقايون وارد بحث ميشن همه دخترا عزمشونو جزم ميكنن تا حالشونو بگيرننقل قول:
چرا بحث اين تاپيک تموم شده ديگه کسي بحثي صحبتي نداره؟
ولي وقتي قراره پسري نباشه خيليا دوست ندارن بحث كنن
همیشه اینطور بوده که بحثهای بین خانوم ها و اقایون جنجالی تر هستند
...
راستي در مورد اون دوستمون هم كه گفته دختره و پستهاش پاک شده
به احتمال زیاد به این دلیل هست که پستشون در رابطه با پستهای اقایون بوده
مثل چند تا از پستهای من ...
دوست عزیز این کار لازم بود
من كه تو اين 6 صفحه اي كه خوندم هيچ موضوع جالب بحثي پيدا نكردم. اما من براي خط دادن به اين بحثها چند تا مبحث رو پيشنهاد مي كنم كه اگه دوست داشته باشين در مورد اونها صحبت كنيم.
تفاوت آزادي بين دخترا و پسرا- درست يا اشتباه بودن مراسم سنتي خاستگاري و راه حل آن- امكان ارتقا’ و پشرفت دختران از نظر شغلي و تحصيلي آيا با پسران برابر هست يا نه؟ - محدود بودن حيطه فعاليتهاي دختران در زمينه هاي هنري و ورزشي و...
و خيلي مباحث جدي ديگه اي كه ميشه به اونها پرداخت...
فقط خانوم ها پست بدن اين 100 بار به خدا
( پست موقتي)
salam
har chi khastam hichi nagam nashod
baba ina dige kiyan
:happy: fagat 30 min dashtam mikhandidam
khoda nakone maha ye kari bokonim zoodi dampayi naposhide midoan
na ke khili kam harf mizanano beheshon zolm shode !!!!!!!!!!
akhey delam sokht
:tongue: bezarin khosh bashan
edame bedin
shoma mitonin :blink:
baraye etelae bishtar bayad begam ke
ma in tapik ro baraye in ijad kardim chon tedade khanom haye in sit khili kame va injori khastim kenare hamdige) (jam beshim
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط leila_kl
خوب فكر كنم با پست شما سر دردو دل من در مورد اون عبارتي كه تو نقل قولتون قرمز رنگ كردم باز بشه. يا بهتره بگم يه جايي پيدا كردم بالاخره كه اين حرفو بزنم :blink:
كاش يكي (از مسئولان محترم!!!! :puke: ) پيداش مي شد اينجا و به اين سوال من يه پاسخ قانع كننده مي داد كه:
چرا طبق قانون جديد به دختراني كه در رشته ي حقوق (اعم از قضا. بين الملل.جزا و ...) تحصيل كردن و موفق به دريافت درجه كارشناسي به بالا شده اند مثل آقايون با همين شرايط مساوي درجه و مجوز وكالت اعطا نميشه؟؟؟
من نمي دونم چه فرقي هست بين درس خوندن :blink: :blink: اگه وقت گذاشتن و سعي و تلاش هست كه هر دو گروه دارن مي ذارن. پس چرا؟؟؟؟؟؟؟
البته به عنوان پاورقي بگم كه دريافت درجه ي وكالت از لحاظ مالي يعني امكان در دست گرفتن پرونده هاي كيفري و بالطبع دريافت حق وكالت تام. ولي عنوان مشاور حقوقي چنين حقي رو براي فرد ايجاد نمي كنه و به عبارتي بعد از اين همه سال درس خوندن فقط حق دلالي حقوقي نصيب فرد ميشه :blink: :blink: :blink:
همگي موفق باشيد و كامياب
اي بابا چرا پست منو پاك ميكنيد
اين ديگه چه جورشه.هركي تا يه حرف منطقي ميزنه زود حرف ها رو پاك ميكنيد
شورشو در اوردين به خدا
سلام
از اونجايي كه پستهاي آقايون اينجا پاك ميشه بنده مجبورم پاسخ پيغام خصوصي ها رو (بنا به درخواست خودشون) اينجا بدم :blink: .
ولي در مورد پست قبليم يكي از اقايون محترم انجمن- كه اگه خودشون خواستن اسمشون رو هم ميگم- اين نظر رو داشتن كه به طور كلي تفاوت بين زن و مرد هستش و اين شغل ها به درد خانوما نمي خوره و براي اون ساخته نشدن و غيره.
بايد بگم دو تا مساله اينجا وجود داره. اول اين كه شايستگي داشتن شغلي رو فرد نيست كه تعيين مي كنه بلكه تجربه و گذشت زمان هست كه ثابت مي كنه آيا كسي از پس كاري بر مياد يا خير. (همونطور كه الان با گذشت زمان در جامعه ما ثابت شده كه خيلي ها براي خيلي كارها ساخته نشدن) ;) بنابراين كسي حق نداره به هيچ بهانه اي يا استدلال مستحكمي :blink: فرد ديگه اي رو از داشتن كاري يا از نشون دادن استعدادهاش محروم كنه. و شما اگه مي خواهيد واقعا پي ببرين به اين كه آيا كسي (اعم از زن و مرد) براي كاري ساخته شده يا خير بهتره به جاهايي نگاه كنين كه خيلي قبل تر از ما اين راه رو رفتن و نتيجش رو هم منصفانه و بدور از تعصب بررسي كنيد.
و مساله دوم اين كه قانوني كه من در پست قبليم به اون اشاره كردم چيزي نبوده كه از ابتدا وجود داشته باشه بلكه پس از مطرح شدن شغل وكالت به عنوان يك رشته ي پر درآمد در جامعه حدود 2 يا 3 سال هست كه داره اجرا ميشه. و آدم اينطوري برداشت مي كنه كه نكنه مثلا خانمهاي نسل جديد كه تازه وارد اين رشته مي شن از قبليها استعداد يا توانايي كمتري دارن كه چنين قانوني شامل حالشون ميشه.
و در ثاني اگه بخواهيم عميق تر نگاه كنيم اينجا مساله فقط و فقط مساله ي ماليه و اين كه الان يه وكيل با مجوز وكالت اگر كارش هم خوب باشه ماهانه مبلغ قابل توجهي رو به عنوان حق وكالت دريافت مي كنه و اين مطلب از نظر بعضي ها ممكنه براي يه خانوم خيلي جالب نباشه.
ديگه خيلي مساله رو باز كردم. اميدوارم پستم باعث ايجاد درگيري نشه :sad:
ولي بهتره اگه مساله اي رو مورد نقد قرار مي ديم بهتره همه جانبه باشه نه صرفا با توجه به يه سري محفوظاتي كه از 2 سالگي در ذهن هممون وجود داره ;)
در نهايت اجراي اين قانون به نظر من هنوز هم غير منصفانه هست و اميدوارم يه روزي بشه كه هر كاري رو با دليل منطقي انجام بديم.
همگي موفق و كامياب باشيد :)
ويرايش: شناسه ي دوست عزيزي كه من از ايشون اينجا نقل قول كردم جناب مستر عزيز هستش.
با سلام
خانمها و اقایون اینقدر به هم گیر الکی ندین . با با بعضی مسائل حل شدنی نیست تا طرز تفکر فرهنگ اجتماع و .....رو عوض نکنیم. إ إ إ إ
حالا این و بخون حداقل 1 چیزی یاد بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرد ایده آل شما کیست؟
میتوانید از طریق 3 رنگ، سرنخ های شگفت انگیزی بدست آورید
آیا تا بحال میدانستید که رنگهای سبز و بنفش و نــارنجی (رنگ های فرعی) میتوانند نشان دهنده آرزوها و نیازهای شما در روابط عاطفی باشند؟ اگر یکی از این رنگ ها را انتخاب کنید می توانید از روی آن تشخیص دهید که شخصیت شما جذب چه تیپ مردهایی می شود، که البته شامل مرد ایده آل شما نیز می شود! اگر می خواهید از اسرار رنگها سر در بیاورید، و بفهمید که تاثیر و معنای آنها در زندگی شما چیست این تست کوتاه را انجام دهید
مرحله 1: رنگ مورد علاقه خود را انتخاب کنید
به رنگ های زیر نگاه کنید، و هر یک را که بیشتر از سایرین دوست می دارید انتخاب کنید: (البته لازم نیست رنگی را انتخاب کنید که در لباس پوشیدن و آرایش خود به کار می برید
سبز بنفش نارنجي
مرحله 2: نتیجه
حال که رنگ مورد علاقه خود را انتخاب کردید، نگاهی به تفسیر آن بیندازید تا با شیوه های عشق ورزی خود آگاه شوید، و بدانید که خصوصیات اخلاقی مرد ایده آلتان چگونه است
اگر رنگ منتخب شما سبز باشد
زمانی که برای اولین بار با مردی ملاقات می کنید رفتار شما باعث می شود که او از همان آغاز سفره دلش را برای شما باز کنید و در مورد زندگیش با شما صحبت کند. شما راحتی و آرامش را به فرد مقابل منتقل می کنید و او احساس می کند که تحت حمایت کامل و همه جانبه شما قرار گرفته است
شما از همان آغاز به راحتی می توانید تشخیص دهید که فرد مقابل چه نیازهایی دارد. شما به غرایز خود اعتماد می کنید و به نداهای درونیتان گوش می سپارید و از همین طریق متوجه می شوید که او در رابطه چه چیزی را طلب می کند
نکته قابل توجهی که در شما وجود دارد توانایی کسب اطلاع از طرف مقابل است. شما از این طریق حس کنجکاوی خود را تطمیع می کنید
در نهایت شما با کسی ازدواج می کنید که بتواند آسایش و امنیت را برای شما به ارمغان آورد. شما صاحب خانه ای پر از بچه می شوید، از نظر مادی بی نیاز هستید، برای همسر خود ارزش قائل می شوید و او نیز به شما احترام می گذارد. مرد ایده آل شما باید دارای یک شخصیت ثابت باشد"سبزی ها" با مردهای با ثبات و قاطع ازدواج می کنند
اخطار: شما همواره با روی باز با دنیای اطراف خود ارتباط برقرار می کنید و انسان پاک و معصومی هستید. داشتن این خصوصیات اندکی کار شما را در پیدا کردن مرد ایده آلتان دشوار می کند. بیشتر افراد نمی توانند شخصیت واقعی شما را به درستی بشناسند به همین دلیل زمانی که با خود واقعی شما مواجه می شوند ممکن است شکه شده و نا امید گردند، زیرا ممکن است که شما با معیارهای ذهنی آنها مطابقت نداشته باشید
اگر رنگ منتخب شما بنفش باشد
در اولین ملاقات بیشتر جذب انرژی و تحرک فرد مقابل می شوید، اما در واقع شما به مردی علاقمند هستید که در کنار او احساس راحتی کنید و از او آرامش بگیرید. رمز موفقیت شما در مقابل مردها گیرایی، جذبه و هیجانتان است. شما سرشار از ذوق و اشتیاق هستید به همین دلیل آقایون نیز احساس می کنند که زندگی شان در کنار شما مهیج و جالب خواهد شد
شما وفادار و وظیفه شناس هستید و ارتباط عاطفی برای شما یک امر جدی تلقی می شود
اگر فردی را برای ازدواج انتخاب کردید، به این معناست که او تمام معیارها و ملاک های مورد نظر شما را دارا بوده که توانسته به این مرحله راه پیدا کند. در ضمن لازم به ذکر است که شما برای وضعیت ظاهری افراد اهمیت خاصی قائل هستید. "بنفشی ها" با مردهای خوش تیپ و قیافه ازدواج می کنند
اخطار: بهتر است اگر فرد مناسب پیدا شد اندکی به او فرصت دهید و شروع نکنید به حدس زدن خصوصیات اخلاقی او. بهتر است وی را بر اساس رفتارش ارزیابی کنید نه اینکه او را با مرد ایده آل ذهنی خود مقایسه کنید
اگر رنگ منتخب شما نارنجی باشد
شما یک فرد جذاب، دوست داشتنی، مهربان و خونگرم هستید و با این خصوصیات می توانید دل مردها را بدست آورید. باید حقیقت را لمس کنید تا بتوانید آنرا باور کنید. با رفتار خود به دیگران نشان می دهید که به حرف های آنها گوش می دهید و برایشان ارزش قائل هستید
به راحتی فریفته ظاهر افراد می شوید اما جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد چراکه ازدواج شما همیشه از روی عقل و منطق می باشد
شما جذب مردهای با هوش می شوید و هنگامیکه به او بله گفتید، بله شما به معنای تا ابد و همیشه و در رنج و شادی است. شما با مردی ارتباط برقرار می کنید که بتوانید از او چیزی بیاموزید. "نارنجی ها" با مردهای با هوش ازدواج می کنند
اخطار: شما فردی هستید که سعی می کنید نقاط ضعف و منافذ حساس و نفوذ پذیر خود را پنهان کنید، تنها چیزی که فرد مقابل می تواند در شما ببیند استحکامات زیرکانه است. او احتمالا در مورد شخصیت اصلی شما دچار اشتباه می شود. سعی کنید در طول زمان وی را با کاراکتر واقعی تان آشنا کنید
خوب بود؟ کدوم رنگی بودی؟ البته هیچ چیزی 100 % نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲۸ دليل بسيار محكم براي اينكه به زن بودن خود افتخار كنيد
1- نام هر گل و زيبايي در طبيعت است را روي شما ميگذارند.
2- هنگامي كه رنگ پريده يا بيمار هستيد با كمي وسايل آرايش ميتوانيد خود را زيباتر كنيد و هيچ كس هم از شما ايرادنميگيرد( كاري كه بسياري از آقايان مد روز يواشكي انجام ميدهند).
3- تمام شاعران ايران زمين در وصف گل روي شما هزاران شعر گفته و خط و خال و چشم و ابروي شما را ستوده اند.
4- مجبور نيستيد سر كار برويد و پول يك ماه كار و تلاشتان را برنج و گوشت و نخود و لوبيا بخريد.
5- به راحتي و با اعتماد به نفس هر وقت كه لازم بود گريه مي كنيد و غم و غصه هايتان را در دل جمع نمي كنيد تا سكته كنيد.
6- عمرتان بسيار طولاني است.
7- آنقدر حرف براي گفتن داريد كه هرگز كم نميآوريد.
8- هميشه يك عالمه دوست و رفيق ناب داريد و كمتر گرفتار رفيق ناباب مي شويد.
9- هرگز در حمام خود را گربه شور نمي كنيد.
10- بزرگ شده ايد و كمتر براي طرفداري از تيم قرمز و آبي يا اين حزب و آن حزب جلز و ولز كرده و كركري مي خوانيد.
11- ريش و سبيل نداريد كه موقع آب خوردن قبل از خودتان سبيلتان آب بنوشد.
12- عشق و هنر ابداع شماست.
13- هميشه جوان تر از سنتان هستيد و هيچ كس نمي داند شما چند ساله ايد.
14- از سن 9سالگي به بلوغ عقلي و جسمي ميرسيد و حالاحالاها بايدبدوند تا به پاي شما برسند!.
15- بهشت زير پاي شماست.
16- اگر موهايتان مرتب نبود يا وقت براي مرتب كردنشان نداشتيد، با سركردن يك روسري قضيه حل است.
17- هميشه در كيفتان آينه داريد و موقعي كه در سلف سرويس دانشگاه قورمه سبزي ميخوريد يك دانه لوبيا لابه لاي سبيلتان جا خوش نمي كند.
18- هميشه تميز ونظيف و خوشبو هستيد.
19- به وزنتان اهميت مي دهيد و شكمتان جلوتر از خودتان وارد اتاق نمي شود.
20- هميشه مقداري پول براي روز مبادا داريد كه جز خودتان هيچ كس از جاي آن خبر ندارد.
21- مجبور نيستيد از اين خانه به آن خانه برويد و خواستگاري كنيد، مثل خانمها در خانه مينشينيد تا ديگران با كلي منت و خواهش و التماس و گل و هديه!!! از شما اجازه ي حضور بگيرند.
22- ميتوانيد موهايتان را بلند يا كوتاه كنيد و هر نوع لباسي كه دوست داشتيد بپوشيد از شلوار تا دامن... و هرنوع كفشي را بپسنديد به پا كنيد از اسپرت تا پاشنه سه سانتي و بالاتر.
23- مجبورنيستيدبارهاي سنگين را جابه جا كنيد يا تن به مشاغل سخت و پايين بدهيد چراكه شما يك خانم هستيد!.
24- حق تقدم با شماست.
25- مرد از دامن شما به معراج مي رود.
26- هرگز از فرط خشم نعره نمي كشيد و از فرط حسادت كبود نشده و خون راه نمي اندازيد.
27- نيم بيشتر صندلي هاي دانشگاه ها را شما تصاحب كرده ايد.
28- ضعيف كش نيستيد و دق و دلي رئيس اداره تان را در خانه خالي نمي كنيد.
... و اگر خوب فكر كنيد مي بينيد كه صدها دليل محكم ديگر وجود دارد كه ما به زن بودن خود افتخار كنيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >>>مجله مخصوص خانومها/مطالب جالب و بدرد بخوری داره
روزی جمعی از مریدان شیخ نزد شیخ آمده اند و گفتند :یا شیخ مدتی است که در شهر شلوار کوتاه رایج گردیده و دختران بسیاری این البسه بر تن می کنند. در مذمت شلوار کوتاه چیزی بگو تا دختران از پوشیدنش صرف نظر نمایند. شیخ ما خروشید و گفت :خاموش !!!!! که شلوار کوتاه را فایده بسیار است و من در مذمتش هیچ نگویم گفتند: یا شیخ ! فایده اش چیست؟؟؟؟ شیخ ما گفت : چون دختران شلوار کوتاه پوشند ، پسرها سر به زیر گردند و پایین را بنگرند. چون پایین را بنگرند هم از گزند تیرشیطان در امانند
چرا اينقدر دوست دارين همه چيز رو دخترو پسري كنين¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿? ¿?¿?¿
تو اينتر نت همه ي بًحثها آزادن و طرز فكر هم دخترا و هم پسرا لازمه در ضمن هر كسي هم ميتونه خودشو به جاي جنس مخالف جا بزنه ( :cool: )))
:biggrin:
zahra jun mashkuk sohbat mikoni :biggrin:
plz shafaf sazi kon :evil:
خوب من اينجا تولد سميه جونو بهش تبريك ميگم :thumbsup: :laughing:
هميشه موفق باشي عزيزم .... :laughing:
در ضمن ورودمم به اين تا پيك تبريك مي گم :rolleye: :biggrin:
این 1 مقالس خوندنش ضرر نداره. بد نیست 1 مطالبی بزاریم که ازش چیزایی یاد بگیریم. همه رو به سلام و تولدو ...ختم نکنیم .خانمهای انجمن که به تعداد انگشتان دست هم نیس!!!! :blink: :blink: :blink:
آیا دخترها ساده لوح هستند ؟!
روزي جواني از من پرسيد که چرا دخترها اين قدر ساده اند؟ گفتم چطور مگر؟ گفت آخر ما پول موادمان را هم از آنها مي گيريم...
حضور چندين ساله در ميان جوانان، اداره جلسات پرسش و پاسخ و ارائه مشاوره به اين قشر ارزشمند از جامعه، خاطرات تلخ و شيريني را براي من به همراه داشته است. از ميان موضوعات بسيار گوناگوني که در اين چند ساله با آن مواجه بودم بيشترين فراواني مربوط به سوالات پيرامون ارتباط با جنس مخالف بوده است و اينک بنا بر خواست دوستان اين تجربيات و مشاهدات خو را بدون به کار بردن اصطلاحات پيچيده ي علمي به رشته تحرير در مي آورم، باشد که مفيد واقع شود.
دوستي ها اغلب با وعده ازدواج آغاز مي شود
بيشتر دختراني که ماجراي ارتباط خود با جنس مخالف را با من در ميان گذاشته اند مي گويند: «او به من گفت که ما با هم ازدواج خواهيم کرد.» به اعتقاد برخي صاحب نظران، انسان قبل از اينکه هر گناهي را مرتکب شود حتما آن را توجيه مي کند و الا فشار وجدان مانع انجام آن کار خواهد شد. اين توجيه مي تواند به صورت هاي گوناگون و متنوعي پديد آيد. برخي از اساس منکر خداوند مي شوند. برخي با گفتن «دنيا دو روزه» و جملات عوامانه اي از اين قبيل، خود را به غفلت مي زنند و برخي نيز به صورت موردي دست به توجيه مطالبات نفس خود مي زنند. وعده ازدواج نيز نوعاً از اين گونه توجيهات است.
تجربه نشان داده است که قريب به اتفاق اين نوع دوستي ها به ازدواج ختم نمي شود چرا که همه مردم به صورت فطري ارزش پاک بودن را مي دانند بنابراين همان جواني که قبل از ازدواج ممکن است با چندين دختر ارتباط داشته باشد در هنگام ازدواج، از مادرش مي خواهد که براي او يک دختر پاک و مؤمن انتخاب کند. وقتي من از آنها سوال مي کردم چرا با همان دختري که با او دوست بودي ازدواج نمي کني؟ مي گفتند: «او به درد دوستي مي خورد ولي به درد ازدواج نه. ازدواج شوخي بردار نيست، يا من به او اعتماد ندارم!»
آنها که به وعده ازدواج خود عمل مي کنند
البته من منکر اين نيستم که درصدي از اين دوستي ها به ازدواج ختم مي شود و حداقل دوره اي را در کنار هم احساس خوشبختي مي کنند. ولي متأسفانه اين خوشبختي ها چندان پايدار نمي ماند. بلکه ترديد و بدبيني به مرور زمان عرصه را بر اين زندگي مشترک تنگ مي کند. به عبارت ديگر بعد از اينکه يک سالي از زندگي مشترک گذشت و همه چيز به صورت عادي در آمد، اين افکار به ذهن آن جوان يورش مي برد که چرا همسرش زماني که مجرد بود به راحتي با او ارتباط برقرار کرد؟ آيا او قبلاً با کسي ارتباط داشته است؟ يا وقتي که من در خانه نيستم، او به من وفادار مي ماند؟
يادم مي آيد که در يکي از شبهاي ماه مبارک رمضان، مادري به همراه دختر جوانش به من مراجعه کردند. مادر مي گفت: «شوهر دخترم بسيار آدم بدبيني است. وقتي از خانه بيرون مي رود، تلفن را قطع و درب را قفل مي کند و ...» سؤال کردم آيا او قبل از ازدواج، با آن جوان دوست بوده است؟ گفت: بله. گفتم مشکل همين جاست که داماد شما اعتمادش را به همسرش از دست داده است. بنده شاهد برخي از اين تنش ها که به خاطر بدبيني ها صورت گرفته است، بوده ام که متأسفانه سرانجام خوشي نداشته اند. البته اين بدبيني مختص آقايان نيست بلکه برخي از خانم ها نيز چون سابقه شوهرشان را مي دانند هر لحظه احساس مي کنند که ممکن است شوهرشان با کس ديگري ارتباط داشته باشد. از اين رو هم کلام شدن شوهرشان با هر زني را به چشم شک و ترديد مي نگرند.
دوستي به خاطر شناخت جنس مخالف
برخي اظهار مي کنند که دوستي من با او به اين خاطر بوده که مي خواستم جنس مخالف را بشناسم و تجربه کسب کنم. تعداد اين نوع دوستي ها که به خاطر ارضاي حس کنجکاوي و لذت ناشي از هيجانات عاطفي صورت مي گيرد، کم نيست. من هميشه از اين خانم هاي جوان سوال مي کردم که آيا مي خواهي او را بشناسي يا اينکه جنس مذکر را؟ اگر مي خواهي او را بشناسي، اين شيوه ساده لوحانه است يا وقتي مي تواني به شناخت درستي از او برسي که بابت اين شناخت غرامت سنگيني پرداخته باشي. چرا که هرگز کسي که براي ايجاد چنين ارتباطي تلاش کرده، حاضر نمي شود تا ليستي از معايب و نقايص خود را در اختيار شما قرار دهد بلکه او در اولين برخورد سعي مي کند علايق و سلايق شما را بشناسد و آن چنان باشد که شما مي خواهيد نه آن چنان که در واقع هست. بنابراين، او خود را همچون ويتريني مطابق سليقه ي شما تزئين مي کند. حتي سعي مي کند اسم مستعاري براي خود انتخاب کند که هم وزن اسم شما باشد. اما اگر مي خواهيد با شناخت آن جوان، جنس مذکر را بشناسيد، اين کار خيلي منطقي به نظر نمي رسد. چرا که جنس مذکر يا مؤنث همچون محصولات مشترک يک شرکت نيستند که با شناخت يکي از آنها بتواني بقيه را نيز شناسايي کني. بلکه هر انساني در عين داشتن سرشت مشترک داراي ويژگي هاي شخصي فراواني است و اين ويژگي ها است که انسان ها را از هم متمايز کرده است. نتيجه آن که اين دليل نيز يک دليل قانع کننده براي موجه جلوه دادن دوستي باجنس مخالف نمي باشد. علاوه بر اينكه براي شناخت جنس مخالف مي توان از دقت در رفتار خواهر و برادر خود و يا رفتار پدر و مادر خود استفاده كرد.
پيامدهاي رواني و اجتماعي دوستي هاي خياباني به ظاهر بي خطر
هر چند امروزه کمتر سريال يا فيلم ايراني مي توان يافت که به نوعي به موضوع ازدواج اشاره نکند و يا روزي نيست که مطبوعات مقاله يا اخباري پيرامون ازدواج منتشر نکنند. ولي متأسفانه هنوز در معرفي معيارهاي واقعي ازدواج و شيوه هاي ارزشيابي اين معيارها، فرهنگ سازي درستي صورت نگرفته است. از اين رو يکي از آفاتي که دامن گير کساني مي شود که با جنس مخالف ارتباط داشته اند، تصوري است که از همسر ايده آل آينده پيدا مي کنند. مکرر ديده شده است که اين افراد، به ويژه هنگامي که با چندين نفر ارتباط داشته اند، ويژگي هاي مثبت دوست پسرها يا دوست دخترهاي خود را مي گيرند و تصوري که از همسر آينده خود در ذهن مي پرورانند، دارنده ي همه اين ويژگي هاي مثبت است. مثلاً از يکي از دوستان خود زيبايي، از ديگري وضعيت اقتصادي و از سومي زبان نرم و لفاظي را در ذهن خود ترکيب مي کند و يک شخص خيالي در ذهن خود خلق مي کند و از ميان خواستگاران به دنبال کسي است که بتواند با آن تصوير ذهني برابري کند. با اين تصور کاذب، يا ازدواج خويش را دائماً به تأخير مي اندازد و يا به هر حال تحت فشار رواني و ترس از نيافتن همسر مناسب با يکي از خواستگاران ازدواج مي کند، ولي چون برابر آن تصوير رؤيايي، انتظار بسيار بالايي از همسر خود دارند، معمولاً بعد از ازدواج با مشکل عدم تفاهم روبرو مي شوند. البته اين تصويرسازي ذهني غالباً به صورت ناخودآگاه انجام مي شود و خود شخص نيز ممکن است نداد که دليل تنش هاي مکرر با همسرش همين تصويرسازي و رؤيا و توقعات حاصل از آن است.
مشکل ديگر زماني پيش مي آيد که يکي از همسايگان يا آشنايان دختر از ارتباط او با يک جوان غريبه خبردار مي شوند. اين خبر فوراً ميان ديگران پخش مي شود. در نتيجه، وقتي که خواستگاري براي تحقيق اقدام مي کند، يا از سر خير خواهي يا حسادت، به هر حال آنچه ديده يا شنيده اند را با اندکي شرح و بسط، تحويل خانواده خواستگار مي دهند. اگر آن خواستگار انسان متعهدي باشد، هيچ گاه حاضر به ازدواج با چنين دختري نمي شود.
خلاصه اگر قرار بود براي آن خانم مثلاً ده خواستگار بيايد، تعداد آنها به دو يا سه نفر کاهش مي يابد که آنها نيز معلوم نيست هماني باشند که او مي خواست. و متأسفانه کم نيستند دختراني که فقط به خاطر يک بار اشتباه کردن براي هميشه از فهرست دختران انتخابي حذف مي شوند.
پيامدهاي وخيم تر دوستي هاي خياباني
دسته ديگري از پيامدهاي اين دوستي ها، زماني بروز مي کند که دختري مورد سوء استفاده قرار مي گيرد. در اين صورت فشار وجدان، ترس از رسوايي، باج خواهي مکرر و تنفر هميشگي از جنس مخالف به خاطر خيانتي که مرتکب شده است، به مرور زمان همچون کابوسي، نشاط و تحرک دختران را مورد تهديد قرار مي دهد. چه بسا اين تهديدها بعد از ازدواج آن خانم نيز ديده مي شود. يکي از موارد تلخي که بنده از آن مطلع شدم در مورد دختر نگون بختي بود که از روي سادگي نامه ها و عکس هايي را به دوست پسر خود داده بود. آن پسر حاضر به ازدواج با اين دختر خانم نبود و اجازه ي ازدواج با کس ديگري را نيز به او نمي داد. در نهايت دختر به خواستگار ديگري جواب مثبت داد. ولي آن به ظاهر دوست خيانت پيشه، نامه ها و عکس هاي آن خانم را سر سفره عقد تحويل داماد داد و شد آنچه نبايد مي شد.
مورد ديگر ماجرايي بود که دبير پرورشي يکي از دبيرستان هاي دخترانه کرج در اختيارم گذاشت. او که با شاگردان خود ارتباط بسيار صميمانه اي داشت، از من در مورد يکي ازشاگردان قبلي اش مشورت خواست و گفت دوست پسر سابق آن خانم گفته است که هر وقت شوهرت در منزل نبود بايد با من تماس بگيري که به خانه شما بيايم و الا همه چيز را تلفني به شوهرت خواهم گفت! راستي اگر شما خواننده محترم به جاي من بوديد چه پاسخي مي داديد؟
در هنگام نوشتن اين سطور تعداد زيادي از اين نوع خاطرات به ذهنم هجوم آورده اند که اگر بخواهم همه آنها را به رشته تحرير در آورم بي شک کتاب قطوري خواهد شد. فراموش نمي کنم که روزي تعدادي از اين خاطرات را در يکي از دبيرستان هاي دخترانه بيان مي کردم. بعد از سخنراني، يکي از دختران با قاطعيت گفت: «ولي دوست پسر من اين گونه که شما مي گوييد نيست.» گفتم: «اين بار که او را ديدي با يک قيافه مصمم بگو که ديگر نمي خواهي به دوستي با او ادامه بدهي. البته او فکر خواهد کرد شوخي مي کني ولي چند روزي اين رفتارت را ادامه بده. اگر بعد از چند روز او دست به تهديد و توهين به شما نزد و نگفت که همه چيز را به پدرت مي گويم، آن وقت من حرف هاي خود را پس مي گيرم» و ماجرا همان گونه شد که بنده پيش بيني کرده بودم.
هر چند موارد فوق بيشتر در مورد خانم ها صادق بود ولي آقايان نيز از اين نوع آسيب ها بي نصيب نمي مانند. افت هاي تحصيلي، بدبيني ها به جنس مخالف، انتقام هاي غير انساني، آلوده شدن به انحرافات جنسي، اعتياد و لکه دار شدن کرامت انساني از پيامدهاي رواني و اجتماعي شکست در اين نوع دوستي ها است. ولي از آنجا که بناي ما بر اختصار است از توضيح آنها صرف نظر مي کنيم.
دوستي هاي درآمد زا
پيامد ديگر اين دوستي ها که متأسفانه چند سالي است رو به افزايش است، اغفال و فروش دختران جوان است. امروز قاچاق دختران سومين قاچاق پر درآمد جهان محسوب مي شود. و در رتبه بندي بعد از قاچاق مواد مخدر و اسلحه است. هر چند که قاچاق دختران عوامل فراواني دارد، ولي يکي از عوامل اين پديده زشت، اغفال دختران با وعده هاي ازدواج و زندگي رؤيايي در خارج از کشور است. درکشور ما نيز گاهي با بروز يک حادثه تلخ، مدتي نشريات به آن مي پردازند و مسئولان را به تکاپو وا مي دارند ولي بعد از مدتي دوباره به دست فراموشي سپرده مي شوند.
از سوي ديگر سوء استفاده هاي مالي از دختران جوان هر روز ابعاد تازه تري مي يابد. حال چه به بهانه ي استخدام منشي و تايپيست و چه به بهانه هاي ديگر. بد نيست در اينجا به موردي که بنده به طور مستقيم از آن اطلاع پيدا کردم اشاره کنم.
روزي پسر جواني از من پرسيد که چرا اينقدر دخترها ساده اند؟ گفتم چطور مگر؟ گفت: «باور کنيد ما پول موادمان را هم از آنها مي گيريم.» گفتم چطوري؟ گفت: «چند روزي که با هم دوست شديم و حرف هاي عاشقانه زديم روزي با او تماس مي گيرم و برايش يک فيلم هندي بازي مي کنم که دست مادرم شکسته و الآن در بيمارستان است و براي عمل بايد تا يک ساعت ديگر مثلاٌ صد هزار تومان پول به بيمارستان بدهم. آن دختر ساده دل هم هر چه از طلا و پس انداز دارد در اولين فرصت به دست من مي رساند. آن شب با آن پول سور و ساتي برپا مي کنيم و براي هم تعريف مي کنيم که امروز چند تا دختر را سرکيسه کرده ايم.» حالا تصور کنيد آن دختر ايثارگري که شب هنگام در رختخواب خود دراز کشيده و فکر مي کند که با اين کار رمانتيکي که انجام داده حتماً آن پسر را براي هميشه اسير عشق خود کرده است. زهي خيال باطل.
دو نکته پاياني
۱- ممکن است برخي از خوانندگان محترم اين تصور را داشته باشند که با همه اين توصيفات، از کجا معلوم که اين آفات در دوستي ما نيز به وجود بيايد؟ به عبارت ديگر هر قاعده اي استثنايي دارد. از کجا معلوم که ما استثناي اين قاعده نباشيم؟ جواب اين است که اولاً يک انسان عاقل هيچ گاه احتمال قريب به يقين را به خاطر چند درصد اميد به موفقيت ناديده نمي گيرد. از سوي ديگر در يک احتمال فقط ميزان احتمال شرط نيست، بلکه ارزش محتمل نيز اهميت دارد. اگر شخصي کاردان به شما بگويد به احتمال 50% اين خانه تا يک ساعت ديگر فرو مي ريزد، هر چند 50% احتمال دارد که سقف فرو نريزد ولي شما هيچگاه حاضر نمي شويد زير آن سقف بخوابيد. بلکه چه بسا به احتمالات کمتر از اين نيز اهميت دهيم. به راستي چگونه مي توان به مردي که به راحتي ارزش هاي ديني را ناديده گرفته و به ناموس ديگران دست اندازي مي کند اعتماد کرد؟ و چه تضميني وجود دارد که بعد از ازدواج، به زندگي مشترک و تعهد خود پايبند باشد و از سوي ديگر چگونه مي توان مطمئن شد که آن خانم که به راحتي از نجابت خود صرف نظر کرده، در آينده نيز مرتکب چنين خطايي نشود و بتواند فرزنداني پاک و مؤمن در دامان خويش بپروراند؟
2- مخاطب ما در اين نوشته کساني هستند که براي انسانيت و کرامت نفس خويش ارزش قائل هستند و الا گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من، آنچه البته به جايي نرسد فرياد است.
سلام به همه
منم به لیستتون اضافه کنین
اگه بتونم حتما تو بحثتون شرکت میکنم :rolleye:
نقل قول:
نوشته شده توسط zaraoustra
سلام
لیست برای کجا ؟
مافيا: zaraoustra مرد هستند كه پست ايشون پاك شد
نقل قول:
نوشته شده توسط B.Spears
دوست عزیز
باید بگم که من برای شما متاسفم که زود قضاوت میکنید
اگه واقعا پستهای این تاپیکو خونده بودید متوجه میشدید که
این تاپیک به خاطر چی به و جود اومده
مگه این فاروم جای بازیه که ...........
نخیرم باید بگم هرکی این فکر رو کرده در اشتباه
اینجا فقط یه فارم کامپیوتری هست
و چون عضو دختر کم داره
ما این تاپیک رو ایجاد کردیم تا راحت تر با هم دیگه ارتباط داشته باشیم
اگه توجه کنید معلوم میشه طرض تفکر کی اشتباه
بهتره ادم در مورد چیزی که نمیدونه قضاوت نکنه
در ضمن اگه یه کم تو این فارم بیشتر میگشتید شاید منظور منو بهتر متوجه میشدید
موفق باشید ....
مافيا: پست اصلي پاك شد
حرمت تاپيك رو خواهش مي كنم نگه داريد و فقط خانوم ها پست بدهند حالا چه مسخره چه خوب چه بد تاپيك با يه قانون كوچولو ايجاد شده و حرمت و احترام به جمع يعني حرمت به خواسته ايجاد كننده تاپيك و قانون
در آغاز خلقت، آفريدگار جهان چون به خلقت زن رسيد، ديد مصالح سفت و سخت را در آفرينش مرد به کار برده و ديگر چيزي نمانده است. در کار خود واله گشت و پس از انديشهاي چنين کرد: گردي رخسار از ما، تراش تن از پيچک، چسبندگي از پاپيتال، لرزش اندام از گياه، نازکي از ني، شکوفائي از غنچه، سبکي از برگ، پيچ و تاب از خرطوم پيل، چشم از غزال، نيش نگاه از زنبور، شادي از نيزهي نور خورشيد، گريه از ابر، سبک سري از نسيم، بزدلي از خرگوش، غرور از طاووس، نرمي از آغوش طوطي، سختي از خاره، شيريني از انگبين، سنگ دلي از پلنگ، گرمي از آتش، سردي از برف، پرگويي از زاغ، زاري از فاخته، دو رويي از لکلک و وفا از مرغابي نر گرفت و به هم سرشت و زن را ساخت و به مردش سپرد.
پس از هفتهاي، مرد نزد خدا باز آمد و گفت: «خدايا اين که به من دادهاي زندگي بر من تباه کرده، پيشهاش پرگويي است. دمي مرا به خود وا نميگذارد، آزارم ميدهد، مدام نوازش ميخواهد، دوست دارد هميشه سرگرمش کنم، بيخود ميگريد، تنها کارش بيکاري است. آمدهام پساش دهم . زندگي با او امکانپذير نيست. از من باز ستانش.»
خداوند فرمود: «باشد» و زن را پس گرفت .
پس از هفتهاي ديگر مرد دوباره نزد خدا شد و گفت: «خداوندا... تنهاي تنها شدهام. به ياد ميآورم چگونه برايم آواز ميخواند، ميرقصيد، از گوشهي چشم نگاهام ميکرد، يه تنم ميچسبيد، خندهاش گوشم را نوازش ميداد، تناش خرم و ديدارش دل نواز بود»
«او را به من باز پس ده»
خداوند فرمود: «باشد» و زن را به او پس داد.
پس از سه روز، بار ديگر مرد نزد خدا شد و گفت: «خدايا! نميدانم چگونه است... اما گويا زحمت او بيش از رحمت اوست.»
«پس کرم کن و او را باز از من پس گير »
خداوند فرمود: «دور شو! بس است هر چه گفتي. برو با او بساز»
(((((گرفته شده از سايت طنز فارسي)))))
اين تاپيك اصلا" نبايد به عنوان تاپيك مهم ميشد
دختر اين فورم واقعا" بي حالن
خانمهای بخونن 1 خورده سطح اطلاعات بره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حواستون جمع باشه وقتی میگن امضاء کن هول نشو تندو تند چشم بسه امضاء نکن دفتر عقدو چون اگه رفت تو پاچت دیگه رفته قبلش حواستو جمع کن که پشیمانی دگر سودی ندارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . به امید خوشبختی تمام دخترا و پسرا و اینجا چون تاپیکه خانماس پس اول خا نما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چگونه شرايط ضمن عقد را در عقدنامه اضافه کنيم؟
شادي صدر
ناگفته پيداست زنان پس از ازدواج از حقوقي به مراتب کمتر از شوهران خود برخوردارند. در حالي که طلاق، حضانت فرزندان و... حق مرد است، زن بايد براي سفر به خارج از کشور، ادامه تحصيل و کار، رضايت شوهرش را کسب کند. اخيرا بسياري از دختران جوان، به همراه شوهران آينده خود ضمن آن که اعتقاد دارند اين قوانين ظالمانه است و بايد تغيير کند، با نگرفتن مهريه، خواستار افزايش شروطي مثل حق طلاق، نصف شدن دارايي مشترک، حضانت، سفر، کار و... براي زن شده اند اما از آنجايي که جامعه و بسياري از خانواده ها آمادگي روبه رو شدن با اين تصميم را ندارند، عملا به مشکلاتي برخورده اند. اطلاعاتي که در زير آمده به همه کساني که تصميم گرفته اند مثل دو انسان برابر زندگي خود را شروع کنند کمک مي کند مشکلات و مسائل احتمالي بعدي را حل کنند.
پس از اينکه دو طرف، دختر و پس در هنگام خوانده شدن خطبه و پس از آن اعلام مي کنند که مي خواهند شرايطي را به عقدنامه هاي خود بيفزايند، بسياري از دفترخانه هاي ازدواج خود با عباراتي حقوقي، شروط را به نکاحنامه اضافه مي کنند. اما گاهي يک بي دقتي يا نارسايي جمله در عقدنامه باعث مي شود شرط کاملا از اثر بيفتد و دادگاهها آن را باطل يا بدون اثر بدانند. بنابراين لازم است براي اضافه کردن هر شرطي به عقدنامه، به دقت آنچه مي خواهيد را براي سردفتر تشريح کنيد.
ممکن است سردفتري که به او مراجعه کنيد اشکالاتي براي اضافه کردن شروط بتراشد يا شما را به دفتر اسناد رسمي حواله کند. به او ياد آوري کنيد که کارش غيرقانوني است و شما مي توانيد از او به خاطر تخلفش شکايت کنيد. همچنين بگوييد اگر جاي اين شرطها در عقدنامه نيست پس چرا آن 13 شرط در عقدنامه چاپ شده اند. و البته براي پرهيز از اينگونه مجادلات، آن هم در زماني که پدر و مادر و بستگان در محضر حضور دارند و مي خواهند کار هر چه زودتر تمام شود، چند روز پيش از زمان تعيين شده براي عقد به دفترخانه مراجعه کنيد و شرايطتتان را به سردفتر اعلام کنيد و مطمئن شويد او در کار شما مشکل تراشي نخواهد کرد. اگر با او به جايي نرسيديد به يک دفترخانه ديگر مراجعه کنيد. در زير، جملات استاندارد براي دو شرط مهم يعني داشتن حق طلاق ،حق حضانت فرزندان و تعيين تکليف دارايي مشترک آمده است. همچنين براي حق سفر، ادامه تحصيل و کار، کافي است از سردفتر بخواهيد اين حقوق را به شرايط ضمن عقد شما بيفزايد:.
.-زوج به زوجه وکالت با حق توکيل غير مي دهد که خود را مطلقه سازد؛ با حق تعيين داور، تعيين تکليف مهريه و ساير امور با مراجعه به مراجع صالحه
دقت کنيد اگر در عقدنامه فقط آمده باشد که زوجه حق طلاق دارد (يا جملاتي شبيه به اين)، اين شرط هيچ قابليت اجرايي نخواهد داشت چون طلاق از نظر حقوقي يک حق نيست که دادني يا گرفتني باشد بلکه يک "ايقاع" مختص به شوهر است. يعني حق يکطرفه مرد براي اينکه طلاق بدهد و اوست که فقط مي تواند به کس ديگر مثلا همسر خود وکالت بدهد که از طرف او اين ايقاع را انجام دهد.
.-در صورت طلاق، الويت در حضانت فرزندان با مادر خواهد بود
.-دارايي به دست آمده توسط هر يک از زوجين پس از ازدواج به منزله دارايي مشترک محسوب و در هنگام طلاق، نصف خواهد شد
توصيه ما به شما اين است که براي اينکه در يک شرايط برابر، مانند دو انسان برابر ازدواج کنيد، با گرفتن اين حقوق، ديگر مهريه نگيريد.
اگر بدون افزدودن شرطي به عقدنامه ازدواج کرده ايد و حالا مي خواهيد شرط يا شروطي را اضافه کنيد، بايد به همراه همسرتان و با در دست داشتن شناسنامه ها و عقدنامه به يک دفتر اسناد رسمي (و نه دفتر ازدواج) مراجعه کنيد.. در آنجا سندي جداگانه براي شروط شما تنظيم خواهد شد که معمولا سند وکالت است که به موجب آن شوهر شما به شما براي طلاق يا ساير امور وکالت مي دهد.
با سلام
نمی دونم تا حالا چند نفر این پست بالای منو خوندن و ایا خانم بودن و یا اقا . البته اقایون حق پست دادن رو ندارن و خانمها هم که کسی نظری نداده و من نمی دونم نظرشون چی هست . اما یکی از دوستان که به نظر اقاست به من پیغام داده که این پستو ویرایش کنم چون تحریک کنندس و ضد دینه و ..... حالا من می خوام بدونم ایا اگاهی دادن به خانمها به دین منظور که از حقوق خودشون با خبر باشن (که البته این حق تنها مربوط به خانمها نیست و دو طرفس.) و قانون هم میگه و حتی خود سر دفتر این مطلب رو به کرات ذکر میکنه ایا ایرادی داره؟ مشکلی هست؟ ایا اینکه شما حق و حقوقی رو از قبل برا خودت مشخص کنی تا بعدها مشلی پیش نیاد خلاف اسلامه؟ در حالی که قانون و اسلام همینو میگه. شما 13 مورد رو تو عقد نامه می خونی به نفع خانمها که وكالت بلاعزل با حق توكيل بغير زوج به زوجه هست ولی در واقع وقتی پاش بیفته هیچ ارزشی تو دادگاه نداره و باید کلی دوندگی کنی برا اثباتش و در نهایت ایا به حق مسلم خودت برسی یا خیر !! ولی اگه همین قوانین رو به خواسته طرفین محضری کنی هیچ مشکلی پیش نمی یاد و همه جا قابل قبوله و رد خور نداره. برای مثال اقای داماد اول ازدواج کلش گرمه و هر چی نامزدش میگه می گه باشه اما بعدها اونو منکر میشه مثلا مسئله کار خانمه . دوست خودم معلم بود بعد از ازدواج شوهرش می گفت نمی خوام بری سر کار در حالی که این خانم سالها معلم بود و شوهرش هم میدونست حالا چرا از حرفی که زده بود برگشته بود بماند البته مسئله به خیرو خوشی تموم شد اما ایا اگر به خاطر این مسئله کار اینها به دادگاه می کشید قاضی خیلی راحت میگفت که حق با شوهر و شما حقی از نظر قانون نداری می خواستی تو شرایط ضمن عقد ذکر کنی. خب وقتی این خانم می تونه این حقو به خودش بده و قانون هم همینو بگه این کجاش مشکل داره ؟؟؟؟ و یا مسئله ای که شما ذکر کردی در مورد حضانت فرزند که گفتیددين مبين اسلام حق حضانت فرزند رو با پدر قرار داده اون رو ظلم عنوان نكنيد. شما مردی رو در نظر بگیر که هیچگونه مسوولیتی در قبال خانواده نداره و از نظر همسر و اطرافیان نیز قابلیت حضانت فرزند رو نداره اما چون زن نمیتونه به قاضی مشکلات رفتاری اخلاقی و ...شوهرشو در نداشتن صلاحیت حضانت فرزند ثابت کنه دادگاه با توجه به شرایط مطلوب مالی مرد حضانت رو به اون میده حال هرچی زنه بخواد حرف بزنه قاضی میگه برو ثابت کن اون زن چه جوری می خواد فرضا فساد اخلاقی بداخلاقی دست بزن و ...شوهرشو ثابت کنه؟!! نمی خوام رو این بحث مانور بدم چون مطمئن نیستم به جایی برسه و اینکه از بسیاری جهات باید بررسی بشه که در حوصله کسی نیس.
به نظر میرسه که شما برداشت درستی از این مقاله نداشتید و امیدوارم تونسته باشم منظور نویسنده و برداشت خودمو بیان کرده باشم کلام اخر من در این مورد این هست که وقتی طرفین حقی دارن که در اینجا شرایط ضمن عقد هست بایستی از اون حق مطلع بشن مخصوصا خانمها. حالا اینکه چه شرایطی رو می خوان بذارن به خودشون و شوهرشون ربط داره.
والسلام
ونوس جون کی گفته این پست باید ادیت بشه؟ :blink:
خب می خواستی از همون آقا بپرسی به چه علت و کجاشو باید ادیت کنی!! :blink:
من امروز ظهر که این مطلبو گذاشتی خوندمش اتفاقا برام جالب هم بود چون یه مدتی بود که داشتم دنبال همچین چیزی می گشتم :rolleye:
الان که گفتی اعتراض کردن که باید ادیت بشه 2 بار دیگه با دقت بیشتر از اولشو خوندم ( الان می تونم برم این مقاله رو کنفرانس بدم ;) ) اما بازم هیچ مشکلی توش پیدا نکردم! :blink:
و نفهمیدم از چه نظر تحریک کنندس و ضد دینه... :blink:
نمی دونم چرا بعضی ها می ترسن از اینکه خانوما از حقوق قانونیشون آگاه بشن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت به خاطر مقاله ی عالی و کاملت ممنونم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا خواهش مي كنم به زبان شيرين فارسي : فقط خانوم ها پست بدهند در اين تاپيك
پست موقتي
ونوس جانبه خاطر مطالبی که نوشتی ممنون
به نظر من هم مطالبی که نوشتید نه تنها غیدینیی و تحریک کننده نیست
تو خود دین اسلام چیز هایی هست که خیلی ها بهش عمل نمیکنن
مثلا : زن وظیفه نداره که اشپزی کنه .یا اینکه بچه شیر بده و یا ..........
ولی بعضی ها چیزایی که به نفع خودشون نیست رو نمیخان بپذیرن
درواقع زن داره با انجام این کارها به شوهرش به زندگیش احترام میذاره
که البته باید مرد ها هم اینو درک کنن و باید این احترام متقابل باشه
تا مشکلی پیش نیاد
نه اینکه ...............
دنيا رو بدون خانمها تصور کنيد:
- بازارها خلوت
- پولها اضافه
- خيابونها خلوت
- شيطون بي کار
- مخابرات ورشکسته
همه ميرن بهشت
ونوس جان مرسي
به نظر منم پست خيلي جالبي و اموزنده9 اي بود
خيلي به درد بخور بود دليلي براي اديتش نيست
به قول مونيكا جان نمی دونم چرا بعضی ها می ترسن از اینکه خانوما از حقوق قانونیشون آگاه بشن
به هر حال مرسي ونوس عزيز
توي اين اوضاع لااقل ما خانم ها بايد خودمون هواي خودمون را داشته باشيم وسعي كنيم همديگر را اگاه كنيم
با سلام
به نظر میرسه که این پست من خیلی برا دوستمون ناراحت کنندس و نمی دونم چرا؟ من هر دو نامه ایشون رو که برا من ارسال کردن اینجا می یارم تا نگن چرا به نفع خودت مطلب منو اوردی و اگرم لازم باشه و همه بخوان و مشکلی نباشه این بحث می یاد بیرون از تاپیک خانمها تا همه بتونن نظر بدن.
ایا اینکه خانمی با رضایت شوهرش بخواد شرايط ضمن عقد را در عقدنامه اضافه کنه اینقدر ناراحت کننده و ضد دینو لسلامو ...........؟!!! :blink: :blink: :blink: گرچه متاسفانه و یا خوشبختانه تا حالا هر چی من دیدم و شاهد عقد بودم هیچ خانمی شرایط ضمن عقد نداشته !!!
اقای محترم این کل نامه شماس 2 باره نیای بگی سانسور کردی به نفع خودتا!!!
نامه اول با این عنوان= salam
نقل قول:
نوشته شده توسط ........
نامه دوم: با این عنوان=من از شما نمیگذرم مگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهدید کننده بود و من خیلی ترسیدم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط ......
میبینید این دوستمون از دست من خیلی ناراحته چون میگه که من از تساوی حقوق زن و مرد حرف زدم و این براش سنگینه چون عدالت خدا نیست؟؟؟؟
حالا شما نظر بدین باید چیکار کنیم ؟ بحثو ببریم بیرون ؟ نبریم ؟ من 1 چیزی میگم این اقا 1 چیزه دیگه برداشت میکنه؟!!! نمی دونم والا شما بگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم ممنون
وای خدا چه قدر خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی داره از عدل خدا حرف می زنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای نسبتا محترم شما این جوابا رو از بنده داشته باش بعد اگه مشکلی پیش اومد و حرفی داشتی تو pm می تونی بگی!
ونوس اون متنو نذاشته بود که آقایون بیان نظرشونو در موردش بگن که شما نظر دادی.نقل قول:
اين متن شما تحريك كننده و به نظر من ضد دينه . و طبق قوانين مافيا جايز نيست ...
جناب مافیا هم خودش حداقل هر چند روز یه بار به این جا سر می زنه و اگه مشکلی وجود داشته باشه خودشون رفعش می کنن. شما نمی خواد خیلی خودتو ناراحت کنی
اگه ونوس از تساوی حقوق حرف زد به خاطر اینه که یه قانونه ! حالا می گذریم از اینکه تو جامعه ی ما آقایونی امثال شما این قوانینو با بهانه ی اینکه مال تفکر فمنیستیه زیر پا می ذارن!نقل قول:
هي ميگي براي تساوي حقوق !!!!!!!!!!!! و داري مثل اين زناي فمنيست دم از تساوي حقوق ميزني در صورتي كه خدا عادله و لازمه عدل تساوي حقوق نيست .
اتفاقا لازمه عدل خدا تساوی حقوقه برای خانوما و آقایون.
اگه یه آقا توی زندگی زناشویی با همسرش به خودش این اجازه رو بده که با خانومای دیگه هم رابطه داشته باشه ( منظورم رابطه ای غیر از رابطه ی کاریه ) همسرش هم کاملا آزاده که حتی اگه دوست داشت همزمان با زندگی پیش همسر اولش ازدواج مجدد هم داشته باشه! دلیلی نداره که آقایون فکر کنن این حقو دارن و خانوما ندارن.نقل قول:
با اين طرز برخورد شما پسين فردا بايد يك پست هم شاهد اين باشيم كه زنها هم حق دارن چهار تا شوهر همزمان داشته باشن .
من که هیچ سانسوری تو حرفاتنو از طرف ونوس جون ندیم!نقل قول:
نخیر ظاهرا شما قسمتایی از حرفام رو که دوست داشتی منتقل کردی .
اونی که قاطی کرده شمایی دوست عزیز. بازم می گم لازمه ی عدل خدا قرار دادن حقوق مساوی برای خانوما و آقایونه . منتاها شما تعبیرت از حقوق مساوی خیلی پرته آقای نسبتا محترم !نقل قول:
خدای عادل لزوم عدالتش این نیست که به همه حقوق مساوی بده ... شما داری مسائل رو قاطی میکنی
دقیقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما میخای برای زن هم اندازه مرد و برعکس حقوق مساوی در نظر بگیری
حقوق اجتماعی و قانونی افراد اصلا ربطی به تفاوت های جسمی و روحیشون نداره!مثل اینه که بگید تو یه اداه خانوما باید کمتر از آقایون مزد بگیرن. بدون توجه به این چه کاری انجام می دن و فقط به خاطر اینکه خانوم هستن !نقل قول:
تفاوتهای جسمی و روحی مرد و زن به حقوق مساوی اونها ختم نمیشه
یه استدل کاملا غیر منتطقی. استدلالتون مثله این می مونه که بگیم چون دوخط موازی همدیگه رو قطع نمی کنن دوخط عمود بر هم وجود نداره!نقل قول:
شما فکر کن خدا شیر و گریه رو آفرید . این وسط شما میگی چون شیر روزانه 10 کیلو گوشت میخوره خدا باید به کربه هم ده کیلو گوشت بده !
خدا هم چیزی جز حقوق مساوی برای آقایون و خانوما تو صحبتاش نگقته.نقل قول:
دین یعنی حرف خدا و شما داری علنا به خدا تهمت میزنی
در نهایت فقط می تونم بگم که بهتون پیشنهاد می کنم به جای نعصب کورکورانه یه کم مطالعه کنید.نقل قول:
این رو بدون ونوس خانم دین اسلام دین عدله و اینکه گفتی قوانین ظالمانه خیلی گستاخانه و بی شرمانه خدای عادل رو ظالم معرفی کردی من ازت نمیگذرم
از همه ی دوستای گلم به خاطر اینکه یه کم لحنم تند بود عذر می خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:blush: یه خواهشم ازتون اشتم اگه می شه یه کاریش کن از این ونوس ما بگذر آخه گناه داره
راستی ونوس جون به نظرم اگه تاپیکی برای ادامه ی این بحث ایجاد نشه بهتره چون بر خلافه قوانینه عزیزم.
مونیکا جون ممنون ار توجه و نظرت دوس دارم خانمهای دیگه هم نظر بدن ولی متاسفانه هر چی من یادمه خانمها یا کم بودن و یا هر از گاهی به سایت سری می زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . البته من خودمم با بیرون رفتن این تاپیک موافق نیستم چون جدای خلاف قوانین بودن مطمئنا مخمون تیلیت میشه و به نتیجه ای هه نمیرسیم .اینجوری میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی می خواستم نظر دوستان رو هم بدونم.
موضوع دیگه ای که این اقا مطرح کرد شما ذکر کردی و همیشه ذهن منو مشغول می کرده و همیشه دنباله جوابشم این هست که:
چرا اقایون خیلی راحت به خودشون این اجازه رو می دن که بعد از ازدواج رابطه نامشروع یا حالا درصد کمی مشروع( صیغه) داشته باشن و نجابت و تعهد و پایبندی تو کارشون نباشه ولی خانمها این حقو ندارن؟
من فقط اینو می خوام بدونم ایا نجابت، تعهد ،دوست داشتن و پایبند بودن به زندگی زناشویی و مشترک فقط مال زناس؟ تنها زنا باید رعایت کنن؟ پس وظیفه مردا چیه ؟ برن هر کاری می خوان بکنن بعد بگن مثلا اسلام گفته ؟ ایین پیامبره و از این ......ایا فقط زنا باید در تحکیم بنیان خانواده قدم بردارن؟
البته این بحث 1 طرفه می شه و اگه بطور صحیح دنبال می شد حتما براش 1 تاپیک میزدم.
حالا این قضیرو تموم کنیم تا بعد
بازم ممنون از توجهت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسمه تعالی
خوب می بینم که اقایون طاقت نمی یارن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته گرچه ممنوعه ولی من کاملا بهشون حق میدم که بیان نظرا ت خودشون بگن اما بشرطی که مطلب رو بگیرن نه اینکه اشتباه استنباط کنن و بخوان روش مانور بدن و بیشتر دوست داشتم نظرات خودشون رو راجع به تاپیک بدن نه در مورد پستهایی که زده میشه . من هنوز حرفم اینه که قانون هنگام عقد این حق رو به زن و مرد میده که اگر موردی رو مد نظر دارن و فک میکنن بعدها ممکنه مشکلی پیش بیاد با رضایت طرفین برن و به عنوان شرایط ضمن عقد ذکر کنن و تا او نجایی هم که خوندم مقاله هم اموزش غلط و خلاف دین و اسلا مو خدا و پیامبر و ........ نداده. که متاسفانه به همه موارد توجه شد الا این موضوع که ما نفهمیدیم اقایون موافقن یا مخالف؟؟؟؟
البته من از اقای مافیا خواهش می کنم این پست رو 1 تاپیک جدا تشکیل بدن تا همه راحت بیان و عقایدشون رو بیان کنن چون اموزش هست البته باز هم هرطور ایشون صلاح بدونن.
ما بالاخره از کجا می خوایم شروع به تغییر افکارمون بدیم و چیزی رو عوض کنیم . باید از 1 جایی شروع بشه و البته بدور از تعصبات قومی و فرهنگی و مللی و ..... به نتیجه ای ختم بشه که متاسفانه این واقعیت تلخ و باید قبول کنیم که انگاری نمیشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم بذکر است که من 3 تا PM در این مورد در یافت کردم 1 از اقای مستر بود که اگه بخوان و این پستها دوامی پیدا کنه اینجا ذکر می کنم و 2 تا هم که دیدید و اون هم اگه نویسنده به من Pm بزنه و مشکلی نداشته باشه حتما اسمشو ذکر میکنم.
در اخر اونچه که نهایتا ثبات 1 زندگی مشترک رو تضمین میکنه و نیاز به هیچ قانونی نداره خود زن و شوهر هستن که با عقلو درایت راه درست و انتخاب کنن و حقو حقوق هم و پایمال نکنن و به هم و خواسته هاشون احترام بگذارن و نیازهای همو کاملا درک کنن. به امید اون روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]