kasi nabood javabamo bede
Printable View
kasi nabood javabamo bede
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط ALI_PERS!@N
تمامي پستهاي شما تو انجمن فينگليسي هستش
اگه مشكلي با زبان فارسي داريد ميتونيد تو قسمت مشكلات كامپيوتري مطرح كنيد تا مشكلتون حل بشه
اگه با تايپ فارسي مشكل داريد ميتونيد از برنامه هاي EN2Fa استفاده كنيد
در هر صورت اين انجمن تمامي امكانات لازم براي فارسي نوشتن رو داره و طبق قوانين اگه پستهاي شما به زبان انگليسي نوشته شده باشه پاك ميشه
پيشاپيش ممنون از توجهتون
بله فاذسی رو پاس بدارید
اگه ویندوزتون فارسی نیست بل اجبار توی word بعد بنویسید و اینا پست کنید
man nemitooonam rahnamaye farsi rooye kelidam nist age shoma barnameyi baraye tabdile e be f daridd begid nemidoonam en2fa hamine ya na
va link in barname ham bedid lotfan
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط ALI_PERS!@N
به انجمن هاي نرم افزاري مراجعه كنيد
نرم افزار Fmail Lite قبلا معرفي شده
با عرض سلام
خدمت دوستان گرامی
کسی جایی گیر نکرده تو این بازی ؟
من Episode 4 هستم
ميخواستم بدونم براي دوستان هم لودش 5 دقيقه طول ميكشه؟
لود بازي براي من 5 دقيقه طول ميكشه
گرافيك رو هم high کردم تیک نمیزنه ولی لودش طولانیه
برای خود بازیه؟ ;)
آره دوست عزیز . لود شدنش خیلی طولانیه . البته نه 5 دقیقه .نقل قول:
نوشته شده توسط END_BOY
كسي Episode iX رو رفته ؟ :ohno:
چه وسعتي داره منطقه بازي
دقيقا مشابه Obilivion ولي بهتره :ohno: :biggrin:
كسي تموم نكرده
من تمومش كردم .عجب داستاني داشت
حيف كه Jehovah
اخرش ميميره
بازي توپي بود
نه عزیز این دیگه اغراق بود .نقل قول:
نوشته شده توسط END_BOY
عمرا به Oblivion نمی رسه .
سلام بچه ها من اون قسمت بازي كه ميره تو اتاق سوزي بعد از پنجره ميپره بيرون بعدش از اون كنار ميره بعدش يه كوچه هست سمت راست ميرم ميرسم به يه جايي كه كه سه نفر وايسادن نگهباني ميدن و روبروشون يه كالاسكه هست كه يه نگهبان هم اونجاست حالا وقتي من ميرم سمت كالاسكه با يه گلوله دهنم رو سرويس ميكنن نميدونيد چيكار بايد كرد درست در مرحله دوم ؟؟؟؟
از موقع پرسيدن اين موضوع دوروز گذشته كسي نيستنقل قول:
ما كه از خير اين بازي گذشتيم !!!
cpu منو نميشناسه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوست من
آره همونطور که گفتی تو این مرحله شخصیت بازی یا همون billy از پنجره میپره بیرون و باید از اون مسیر دست راستی حرکت کنی . اما بطور چمباتمه !!! زده چون اولا اگر ایستاده حرکت کنی از روی رد پا میفهمن کجا رفتی و در ضمن راحت به سمتت شلیک میکنند . وقتی به اون مسیر دست راست رسیدی باید تا آخرشو بری تا به یه خروجی که بین دو تا خونه هستش برسی . پشت اون سبد ها و جعبه هایی که گذاشتن کمین میکنی و تا دیدی که حواسشون نیس یا دارن ازت دور میشن بلند میشی و به سرعت خودتو به کوچه روبرویی میرسونی بهد از اون باید از طریق پنجره باز شده یکی از خونه ها وارد اون خونه بشی و از در پشتی خونه که اتفاقا" دور نفر هم اونجا مراقبند فرار کنی .
درست یادم نیس (( هر چند خودم الان مشغول این بازیم !!!)) ولی به بالا پشت بوم یه خونه میرسی و باید با استفاده از شلاق و گره زدن اون به درخت کنار پشت بام از پشت بام بیای پایین و از رو نرده ها بپری و بازهم با تیز بازی از دست اون آمریکایی های مسلح فرار کنی . به محض اینکه به اول جاده خروجی دهکده برسی مرحله تموم میشه.
باز هم مشکلی بود من در خدمتم:20:
سلام : دوستان من اونجايي كه كيشيشه با چند نفر وارد مزرعه ميشه و اون چند نفر شروع به تير اندازي ميكنن بعد كه همه كشته ميشن ديگه نميدانم چكار كنم كمكم كنيد
سلامنقل قول:
فکر کنم اولای بازی هستین
باید بیلی رو تعقیب کنید
از روی نقشه معلومه که باید به کدوم طرف حرکت کنی
باید وارد ساختمون بشی.نقل قول:
از پله ها بری بالا.
ییهو بیلی رو می بینی که داره درمیره.
میری دنبالش.
امین جا عجب سیستمی ردیف کردی؟!؟!؟نقل قول:
قرار شده این بازی برای X360 هم بیاد
اما شایعه ای هم صورت گرفته که شماره 2 این بازی ساخته خواهد شد که یوبی سافت تکذیب کرد
موفق باشید :46:
نقل قول:
چطوري برم تو ساختمون درها باز نميشه ( نه جلويي نه پشتي نه اوني كه سمت راست ساختمونه ) پنجره ها هم كه
بسته و به هيچ طريقي باز نميشه پس راهش چيه .
دوستان این بازی ارزش خریدن داره ؟
سلام دوستان سريال نامبر بازيه call of juarez رو كي داره خيلي فوري ميخواستم لطفا اگه كسي داره زود بهم بده عجله دارم مرسي از همگي
من شخصا از این بازی خیلی خوشم اومده.نقل قول:
شما در دو نقش بازی میکنی.
1-پیرمرد کشیش : مراحلی که با این کاراکتر می ری اکشن هست.یعنی مدام تیر اندازی و بکش بکش.
2-بیلی :مراحلی که با بیلی میری ماجراجویی و مخفی کاری هست البته بعضی جاها اکشن میشه.
زاویه دید در بازی از دید اول شخصه.
بازی داستان فوق العاده ای داره.
مراحل اکشنش خیلی باحله و مراحل مخفی کاریشم نسبتا سخته و همینم لذتشو بیشتر کرده.
من ازینکه وقت گذاشتم و دانلودش کردم کاملا راضی هستم.
اینم ببین قبلا گذاشتم :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1129556&postcount=191
ببخشید من خیلی وقت اونجا رو رد کردم یادم نمیاد.نقل قول:
بله که داره بازیه جالبیه و همانطور که دوستان هم یه توضیحاتی دادن در نقشه دو نفر بازی میکنیم که هر کدوم یه قابلیت هایی دارهنقل قول:
داستان جالب و همینطور محیط زیبایی هم داره
اگه بازی نکردید پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید:10:
نقل قول:ممنون دوستان عزیز . حتما میرم میخرم .نقل قول:
دوست عزیز اینجا که جاش نیست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم سلام:
نه دوست من وسطاشم گير كردم حسابي اگر ميتوني كمكم كن .
از اومجا كه ميگي رد كردم
نقل قول:
به هر حال از توجه ات متشكرم.
دوست عزیز من الآن این بازی رو خریدم .نقل قول:
سیوت رو بزار . هروقت که رسیدم اونجا واست رد میکنم .
اگه خودم گیر نکردم .:27: :31:
من یه چیز دیگه یادم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین شما وقتی میخوای در پشتی رو باز کنی بادست باز می کنی یا با لگد ؟!!
نقل قول:
با دست باز ميكنم كه نميشه با لگد هم بلد نيستم چطوري با لگد در رو باز ميكنه .
نقل قول:
متشكرم انشا الله كه تو گير نكني.
با لگد هم میشه در باز کرد ؟!
خواهش میکنم .نقل قول:
پس سیوت کو ؟
فقط خواهشا توی RapidSHare آپلود نکن که نمیتونم دانلود کنم .
شوخی می کنی ؟!نقل قول:
اگه لگدو بلد نیستی چطوری به اونجا رسیدی؟ (اول بازی که بیلی رو بالاسر جسد اون دو نفر دیدی و برای اولین بار تعقیبش کردی مگه با لگد در کلبه رو باز نکردی و رفتی دنبال بیلی ؟!)
لگد = C
نقل قول:
آخ راست گفتي پاك گيج شده بودم دمت گرم پسر گل كاشتي خيلي خيلي ازت به خاطر اين راهنمايي متشكرم
ده روزي ميشد كه الافم كرده بود بازم ممنون و ....................
خواهش میکنم.نقل قول:
ولی عجیب بود که لگدو نمی دونستیا ! :46:
دوستان من اون مرحله ای که میری پیش سوزی گیر کردم .
از پنجره وقتی میپری بیرون و باید به صورت مخفی بری نمیشه . منو میبینند و با تیر میکشند !
راستی یه سئوال :
Loading مال من خیلی طول میکشه . خواستم ببینم مال همه اینطوریه یا فقط مال من اینطوریه ؟
سیستم من رو هم بیشتر دوستان میدونند .
اول که میپری بیرون باید Ctrl رو نگه داری که بشینه.نقل قول:
بعد بری دست چپ تا برسی به پشت جعبه ها . اونوقت یه دمو نشون می ده که یه مرده میاد روی ایوونه بالای سرت حرف میزنه.
بعد رو به روت یه سری کلبه میبینی. از سمت راست دیدت میگری میری پشت کلبه ها . یکم جلوتر به یه پرچین میرسی که چندتا جعبه جلوش گذاشتن تا شما بتونی از پرچین رد بشی.
از پرچین که رد شدی به بین دو کلبه بعدی که رسیدی از بینشون رد می شی و به طرف کوچه میری.
صبر می کنی تا همه پشتشون به شما بشه بعد می ری اون طرف کوچه بین دوتا کلبه و بعد راه تو ادامه میدی.
تو همه ی این مراحل باید Ctrl رو نگه داری که دیده نشی.هر جا هم بوته دیدی باید بری وسطش تا مخفی بشی.
از اونجا به بعدش آسونه.
من کامپیوترم خرابه.الان دارم با کامپیوتر داداشم کار میکنم.اگه کامپیوتر خودم بود براتون عکس می ذاشتم.
اگه متوجه نشدی عکس بذار از رو عکس توضیح بدم ! :10:
در مورد لودش مال منم همینطوره.
7300gs
1gb Ram
P4 3ghz
ببخشيد دوستان من توي اين مرحله گير كردم :
وقتي ميرسي به اونجا خودش يه توضيحي مينويسه كه بايد از طناب استفاده كني و طناب رو بندازي دور شاخه ي درخت . ولي متاسفانه من طنابي ندارم كه بخوام چنين كاري بكنم .
اينطوري كه خيلي بده . آدم يه جاي بازي كه گير كنه ديگه با اين Loading ها اعصاب آدم ميريزه به هم .نقل قول:
اول که میپری بیرون باید Ctrl رو نگه داری که بشینه.
بعد بری دست چپ تا برسی به پشت جعبه ها . اونوقت یه دمو نشون می ده که یه مرده میاد روی ایوونه بالای سرت حرف میزنه.
بعد رو به روت یه سری کلبه میبینی. از سمت راست دیدت میگری میری پشت کلبه ها . یکم جلوتر به یه پرچین میرسی که چندتا جعبه جلوش گذاشتن تا شما بتونی از پرچین رد بشی.
از پرچین که رد شدی به بین دو کلبه بعدی که رسیدی از بینشون رد می شی و به طرف کوچه میری.
صبر می کنی تا همه پشتشون به شما بشه بعد می ری اون طرف کوچه بین دوتا کلبه و بعد راه تو ادامه میدی.
تو همه ی این مراحل باید Ctrl رو نگه داری که دیده نشی.هر جا هم بوته دیدی باید بری وسطش تا مخفی بشی.
از اونجا به بعدش آسونه.
من کامپیوترم خرابه.الان دارم با کامپیوتر داداشم کار میکنم.اگه کامپیوتر خودم بود براتون عکس می ذاشتم.
اگه متوجه نشدی عکس بذار از رو عکس توضیح بدم !
در مورد لودش مال منم همینطوره.
7300gs
1gb Ram
P4 3ghz
لود فقط وقتی طولانیه که میخواد واسه اولین بار یه مرحله رو لود کنه.نقل قول:
اما وقتی می خوای save چند دقیقه پیشتو باز کنی که دیگه زیاد طول نمی کشه !
باهال بود......حالی بردیم