سلامنقل قول:
دوست عزیز اگر برات مقدوره یک مدل خوب HDD دار تو همون رنج قیمت که گفتم برام پیدا کن و مشخصات اون رو بزار ...
در ضمن منظورت از اینکه دور و ور سري هاي DVD نرم چیه ...یک مقدار بیشتر توضیح بدی ممنون میشم...
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگر برات مقدوره یک مدل خوب HDD دار تو همون رنج قیمت که گفتم برام پیدا کن و مشخصات اون رو بزار ...
در ضمن منظورت از اینکه دور و ور سري هاي DVD نرم چیه ...یک مقدار بیشتر توضیح بدی ممنون میشم...
همون مدل هایی که تو با لا گفتم تو این رنج قیمت بد نیستن.
سری هایی که روی dvd ضبط می کنن روی یک دیسک مینی دی وی دی ضبط می کنند که فقط 21 دقیقه با کیفیت دی وی ضبط می کنند و با کیفیت LP حدود یک ساعت ضبط می کنند (قیمت دیسک هاش گرونه و به هر حال مجبوری مجددا روی یک دیسک عادی ضبطش کنی چون به صرفه نیست از همون دیسک استفاده کنی (دیسک هاش Mini RW DVD هستند) در حالی که روی نوار Mini DV میتونی یک ساعت دی وی ضبط کنی و سری های هارد دیسکی علاوه بر راحتی بسته به مقدار هارد دیسکش حد اقل بیشتر از 3 - 4 ساعت دی وی ضبط میکنند.
کارای هارد دار سونی و پاناسونیک ، برای مصارف معمولی/خانوادگی مناسب هستن ... تو همین حدود قیمت هستن (که البته دیگه جاش توی این تاپیک نیست و چندین بار در تاپیکهای دیگه بحث شده)... اگه زوم برات مهمه ، کارای سونی کمی بهترن ...نقل قول:
سلام
من میخواستم یه دوربین یخرم و قیمتش تا سقف 2،000،000 باشه. برای کار در مجالس و فیلم کوتاه. چی بخرم خوبه؟
به من Panasonic MD-10000 و sony hd-1000 پیشنهاد کردن به نظر شما کدوم بهتره؟
خیلی ممنون از شما
با سلام
با اين بودجه شما انتخاب هاي خوبي توي دوربين هاي كاركرده (دسته دوم) متداول بازار دارين كه اگه بگردين مي تونين يكي از مدل هاي sony fx1000 - pd170 يا كنن xl2 يا xh a1 پيدا كنيد.
ولي بايد به سطح كاري خودتون هم نگاه كنيد و در صورت داشتن توجيه اقتصادي و نياز به كارايي بالا تر از معمول دنبال اين دوربين ها بريد.
اگه فقط براي مجالس عادي نياز به دوربين داريد و احتمال نميدين كار هاي كلاس بالا بهتون بوخوره مي تونين از دوربينهاي پاناسونيك md10000 و يا سوني hd1000 استفاده كنيد كه براي اين منظور كفايت مي كنن.
در نهايت خريد به علاقتون و توجيه فني و اقتصادي براي كارتون بستگي داره.
سلام به همه اساتيد بزرگوار
من يك دوربين مي خوام بخرم در حد زير يك ميليون. بهترين دوربين كه مي تونيد معرفي كنيد چيه؟
سری Vixia از canon خیلی موفقه ... کارای HD اش باید زیر یه میلیون باشن ... هارد داره ...نقل قول:
از پاناسونیک Panasonic HDC-HS250
و این مدل خوب از سونی : Sony HDR-SR11 که البته شاید نسبت به بقیه قدیمی باشه و ضمنا اون موقع بالای یه میلیون بود ... الان شاید قیمتش معقول شده باشه ، اگه پیدا بشه
دوست عزيز دنبال دوربين خونگي ميگردي يا براي كار؟:13:نقل قول:
از همه دوستان تقاضا ميكنم در اين تاپيك فقط راجب دوربين هاي حرفه اي بحث بشه و موضوع و هدف اين بخش را منحرف نكنيد.:5:
با تشكر
دوربيني كوچك، با كيفيت تصوير بسيار عالي و قيمت مناسب، كه با داشتن لنز L كنن كيفيت و شارپنس عالي تصوير را تضمين مي كند و همچنين داراي قابليت هاي تنظيم دستي دوربين هاي حرفه اي مي باشد.
Specifications
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Digital VideoPower Supply (rated)
7.2 V DC
Power Consumption
4.8 W (using viewfinder). 5.7 W (using LCD screen)
Television System
EIA standard (525 lines, 60 fields) NTSC color signal
Video Recording system
2 rotary heads, helical scanning system DV system (consumer digital VCR SD system); Digital component recording
Audio Recording system
PCM digital sound: 16-bit (48 kHz/2ch); 12-bit (32 kHz/4ch)
Image Sensor
3 CCD 1/4" Pixel Shift (charged coupled device) 410,000 pixels (380,000 effective pixels)
Tape Format
Videocassettes bearing the MiniDV mark
Tape Speed
SP: 3/4 ips (18.81 mm/sec); LP: 1/2 ips (12.56 mm/sec)
Maximum Recording Time (with an 80-min. cassette)
SP: 80min; LP: 120 min
Fast Forward/Rewind time
2 min. 50 sec (with a 60 min cassette)
Lens
f/1.6 -2.9, 20X POWER ZOOM, 4.2-84MM
Focusing System
TTL autofocus, manual focusing possible
Minimum Focusing Distance
Tele: 3.3 ft (1m); Wide: 0.39 in (1cm) on maximum wide angle
Frame Rate
1/15,000 sec.
Minimum Illumination
6 lx
Recommended Illumination
more than 100 lx
Filter Diameter
58mm
Viewfinder
0.44 in., color LCD (approx. 180,000 pixels)
LCD Screen
2.5 in. measured diagonally (6.4 cm), 200,000 pixels (approx.)
Microphone
Stereo electret condenser microphone
DV Terminal
Special 4-pin connector (based on IEE 1394)
Video Terminal
1 VP-p/ 75 (Y signal) ohms unbalanced
S-video Terminal
1Vp-p (Y signal), 0.286 Vp-p (C signal)
Audio Terminal
-10 dBV, less than 3 kohms, unbalanced
Operating Temperature range
32-104° F (0-40° C)
Dimensions
4 5/8 x 5 3/8 x 12 in (118 x 136 x 306 mm)
Weight (not including lens and battery pack)
2lb. 7 1/2 oz. (1.25 kg)
مشخصات این دوربین رو هم ببینین (مواظب باشین کرک و پرتون نریزه!!!)
[HTML]http://www.arri.de/camera/35_mm_digital/arriflex_d_21.html#_blank[/HTML]
دوستان ميشه يه دوربين فيلمبرداري براي مصارف خانگي(تهيه و نگهداري) معرفي كنيد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صاحب تاپیک این بوده که صرفاً در مورد دوربین های فیلمبرداری با مصارف حرفه ای پست مطرح بشه ... باید به خواستشون احترام گذاشت ... لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالتون رو مطرح کنید ؛ یا در همین تاپیک چند پستی که در این رابطه رد وبدل شده رو جستجو و مطالعه کنید و اونطرف ادامه بدید .. مرسینقل قول:
Panasonic AG-HMC71 Shoulder Mount Camera
Signal method: 1080/50i
Recording Format: AVCHD format compliant
Pick-up Device: Interline transfer type CCD x 3
Picture Elements: Total: 560,000 x 3 pixels
Effective: 520,000 x3 pixels (Motion Picture/Still Picture)
Lens: 12x Variable Speed Zoom
F1.8 to F2.8 (f=4.0 to 48.0 mm)
(35 mm equivalant: 38.5 mm to 462 mm)
Filter Diameter: 43 mm
Zoom: Optical: 12x, Digital: 30x, Super Digital: 700x
White Balance: Auto/white set/Indoor/Outdoor (with IR Sensor)
Standard Illumination: 1400 lx
Minimum luminance: Approx. 6 lx (Low Light Mode, 1/50)
[Moving Picture]
Recording Media: SD Memory card: 256MB, 512MB, 1GB, 2GB
(FAT12, FAT16)
SDHC Memory card: 4GB, 8GB, 16GB (FAT32)
Compression method: MPEG-4 AVC/H.264
Recording Mode: HF: Approx. 13 Mbps (CBR),
HN: Approx. 9 Mbps (VBR),
HE: Approx. 6 Mbps (VBR)
Audio Recording Format: Dolby Digital (Dolby AC3)/2ch recording
آقا سلام
دو تا سوال
اول اینکه من می خوام برای یه جلسه فیلمبرداری دوربین کرایه کنم. در نتیجه قیمتش برام مهم نیست. چه دوربینی کرایه کنم که اولا کیفیت تصویر برداریش عالی باشه و ثانیا توی نور کم کیفیت تصویرش کم نشه ؟( آخه تو هیئت میخوام فیلم بردارم). خواهشا دو سه مدل معروف و توی بورس رو معرفی کنید.
دومین سوالم اینه که 3ccd چیه؟
البته من در مدلهایی که برای کرایه در ایران موجوده اطلاع چندانی ندارم .. اما برای کارهای حرفه ای از سری HX (مارک Canon) ، سری AG پاناسونیک و HDR-FX سونی توصیه میشه.نقل قول:
در مورد ccd : بطور ساده، ccd وظیفه اش اینه که سیگنال آنالوگی (=تصویری)که میاد توی دوربین رو پردازش و ثبت کنه ...حالا، دوربین های معمولی و ساده تر یدونه ccd دارن واسه تشخیص رنگ؛ یعنی یه فیلتر به ccd کمک می کنه تا بتونه رنگها رو بوجود بیاره ... اما دوربین های حرفه ای تر 3 ccd دارن؛ چرا؟ برای سه رنگ اصلی (آبی - قرمز - سبز) تا هر رنگ بطور مستقل پردازش و ثبت بشه و بعداً با هم ترکیب بشه.. در نتیجه دقت رنگ و صحت تصاویر بالاتره.
آقا خیلی ممنون
باز هم سلام:20:
از عزیزان هست که آموزش ( و یا اگه نبود کاتالوگ ) دوربین های حرفه ای رو داشته باشه؟ منظورم کار باهاشونه :31:
فرقی نمیکنه چه مدلی باشه. ( ترجیحا md10000 پاناسونیک یا سری hx کنن):13:
خیلی ممنون:11:
بنده هم اضافه می کنم که M10000 پاناسونیک از بهترین هاست و من این رو بر اساس تجربه می گم
با عرض سلام خدمت این دوست عزیز،نقل قول:
البته اگرچه دوربین MD10000 خوبه ولی از اون پایینتر فقط MD9000 هستش، و اصلاً تو رده حرفه ای جایی نداره.
برای مراسم معمولی که کیفیت اصلا مد نظرنباشه مناسبه.
با سلامنقل قول:
توی پست های قبلی آدرس سایت های رسمی این دوربین ها رو گذاشتم، که کاتالوگ و یوزر مانوال اکثر آنها موجود و قابل دانلوده.
دوستان سلام
یه سوال
دارایی من حدود 1.5میلیون هستش میخوام دوربین فیلمبرداری حرفه ای که هارد داشته باشه بخرم میتونم یاتوقع زیادیه
لطفا راهنماییم کنین
البته یه استاندارد یا معیار دقیق نداریم که مثلاً از فلان قیمت به بالا میشه "حرفه ای" و از فلان تا فلان قیمت هم میشه نیمه حرفه ای و ... اما اساساً اون چیزی که بهش میگیم Pro (حرفه ای) و مثلاً خیلی از دوربین هایی که در این تاپیک معرفی شده، بالای چند میلیون هستند ..نقل قول:
البته با 1.5 میلیون تومن شما میتونی یا دوربین HD خوب (هارد دار یا ذخیره روی کارت حافظه) بخری ... مثلاً سری XR سونی یا TMC300 پاناسونیک یا Vixia ی Canon.
مهمترین بخش یک دوربین فیلمبرداری ابعاد ccd آن است.هر چقدر بزرگتر باشد کیفیت و وضوح دوربین هم بیشتر و قیمت ان هم به همان میزان بالاتر میرود.در دوربینهای آماتور این نسبت 1.4 و محدوده قیمت 200 تا 500 دلار رده بعدی 1.3 و محدوده قیمت 500 تا 1000 دلار بعضی از دوربین های این رده دارای ccd سه تایی هستند.رده نیمه حرفه ایی داری ccd بزرگتر و در ابعاد 1.3 تا 1.2 هستند و همه سه ccd دارند. قیمت این دوربینها بین 1000 تا 10000 دلار است. رده تمام حرفه ایی داری ابعاد 2.3 و محدوده قیمت 10000 تا 150000 دلار میباشد. در حقیقت هر زمان میخواهید دوربین بخرید فقط ابعاد ccd را نگاه کنید.1.3 بد نیست . ولی 1.2 بی نضیر است.اصلا 1.4 نخرید. از من به پرسید دوربین را فقط سونی بگیرید.
فکر میکنم دوربین های خانگی دارای CCD های کوچکتر از 6/1" هستند. (کیفیت بهترین دوربین های خانگی قابل مقایسه با کیفیت دوربینی مثل CANON GL2 با CCD 1/4 نیستند)نقل قول:
خرید دوربین های با CCD 1/2 فقط برای مصارف حرفه ای توصیه میشه و برای موارد معمولی مثل مراسم یا سمینارها خیلی از نظر اقتصادی توجیهی نداره.
تو ایران دوربین های سونی فراوان هستند ولی الزاماً بهتر نیستند، باید تو هر رده ای با دوربین های هم کلاس مقایسه بشن. مثلا اگه تصاویر گرفته شده با دوربین CANON XH-A1 رو با دوربین SONY Z5U مقایسه کنید، با اینکه دوربین کنن قدیمی تر و ارزانتر از سونی میباشد، دارای جزئیات و کیفیت تصویر به مراتب بهتری نسبت به دوربین سونی می باشد، دوربین های بسیار مطرح و با کیفیتی هم در برند های PANASONIC و JVC موجود می باشد.
در دوربین هایی که لنز قابل تعویض دارند با بهتر شدن کیفیت لنز، کیفیت تصویر به مراتب بهتری خواهیم داشت(از نظر شارپنس و سایر مشخصات کیفی تصویر).
چند ماهیه دارم به طور جدی دوربین های حرفه ای رو بررسی میکنم، تصمیم دارم تا آخر سال یه دوربین بگیرم.
دوربین هایی که تو لیستم هستند : Canon XH-A1S و SONY Z5 OR EX1.
از EX1 صرف نظر کردم چون هزینش خیلی بالا میزنه(با 2 تا باتری و 2 تا مموری 16 گیگ از توانم بالا میزنه و توجیه نداره)
کنن خیلی بد گیر میاد که فوق العادست.
تو جستجو هام در مورد دوربین های جدید سونی که سنسور CMOS دارن مطالبی دیدم که احتمال زیاد بی خیالش بشم :
سنسور CMOS علارغم داشتن دینامیک رنچ بالاتر نسبت به CCD و مقداری نویز کمتر - مصرف برق کمتر و کرمای کمتر، چند تا نقطه ضعف بدجور داره :13:که مخصوصا برای کسایی که نیاز کاریشون ایجاب میکنه مقدار زیادی از فیلمشون تو نور کم باشه اشکالات اساسی تو فیلم ایجاد میکنه(در شرایط نرمال کاملا مطمئن عمل میکنه)
برای دیدن اشکالات لینک زیر رو ببینید.
[HTML]http://dvxuser.com/jason/CMOS-CCD/[/HTML]
دوستان اگه در مورد دوربین های حرفهای تجربه و نظری دارید خوشحال میشم مطالبتون رو تو اینجا با بقیه به اشتراک بزارید.
بالاخره تصمیمم رو گرفتم، Canon XHA1S:40: رو می گیرم.
چون تو ایران جایی پیداش نکردم دارم به یکی از دوستانم سفارش میدم از کویت برام بیاره، قیمتش تو کویت 1350 دینار (4.700.000) که با مدل XH A1 یک ملیون تومن فرق داره، بنظرم به تفاوت هاش میرزه.
برای دیدن فرقشون به سایت زیر سری بزنین:
[HTML]http://www.pictureline.com/newsletter/article.php?id=676[/HTML]
اگه تو ایران کسی جایی رو میشناسه که موجود باشه لطفاً بهم خبر بده (تو سه چهار روز آینده برا خریدش اقدام میکنم) نمایندگی مرکزی کنن تهران نداره و اصلاً مشخص نیست که بیاره یا نه.
آآآآآآآآآآآآآآ...
بالاخره دوربین رو گرفتم، فوق العادست، تو اتاق با نور لامپ معمولی، عین روز بی هیچ مشکلی فیلم میگیره.
البته اون چیزی که تو بروشورش میگه (فیلم برداری با 4/. لوکس با سرعت شاتر 3/1) اصلاً ارزش تصویری نداره(برای تصاویر متحرک) ولی با سرعت شاتر 50/1 بهتر از دوربین های سونی که دیدم فیلم میگیره، تصاویر دارای نور و رنگ عالی هستند (حرف ندارند) هنوز وقت نکردم تو روز تستش کنم. :biggrin:
سلام به همه
من آموزش استفاده از دوربین سونی HD1000 رو میخواستم خیلی لازمش دارم لطفا کمکم کنین راستی نظرتون درمورد این دوربین چیه خوبه یا نه
به فارسی شک دارم چیزی گیرت بیاد... مگه اینکه بری از نمایندگی سونی بپرسی که فرضاً دفترچه ترجمه شده اش موجوده یا نه..نقل قول:
دفترچه راهنمای انگلیسی، در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دو لینک pdf که از وسط صفحه به پایین موجوده رو دانلود کن (5 مگ و 4 مگ)
//
دیگه آدم بعد از خرید نباید خیلی نظر بپرسه (میگن قبل از ازدواج چشمت رو خوب باز کن، بعد از ازدواج چشمت رو ببند! -- حالا حکایت شماست -- شوخی می کنم البته!) .. بهرحال دوربین خیلی خوبیه از نظر رابطه کیفیت/قیمت.. مخاطبش هم که مشخصه؛ یعنی هرکسی دنبال یه دوربین که روی شونه سوار بشه نیست، و اونکه واقعاً بهش نیاز داره باید ازش راضی باشه؛ بخصوص از نظر طراحی و سایز.
چه خبر از دوربینت؟ راضی هستی؟نقل قول:
میتونم بپرسم دوربین رو برای چه کاری گرفتی؟ ( میتونی پیغام خصوصی بدی)
کسی جایی رو نمیشناسه آموزش تخصصی xdcam سونی داشته باشه؟
با سلامنقل قول:
از دوربین کاملاً راضیم، به هیچ موردی بر نخوردم که نامناسب باشه، دوربینیه با توانایی های بسیار زیاد که از پس برآورده کردن هر ایده و تخیلی بر میاد، این دوربین رو 50% برای فیلمبرداری از مراسم عروسی و 50% بخاطر علاقه شخصی و توانایی انجام کارهای باحال و بی نقص گرفتم.
قبل از خریدش کلیه کارکردهاش رو کاملاً خونده بودم و وقتی دستم رسید آماده کار باهاش بودم.
دوربین XDCAM EX1 رو هم خیلی دوست داشتم ولی بخاطر دلایلی که گفتم فعلاٌ بی خیال شدم(تو فکر دوربین دوم هستم) این دوربین رو هم میتونی دفترچه راهنماش رو گیر بیاری (خودم گرفتم ولی یادم نیست از چه آدرسی بود) فکر نمیکنم نیازی به آموزش تخصصی داشته باشه، کیفیت کار بستگی به خلاقیت خودت و استفاده بجا از تنظیمات دوربین داره.
--------------------------------------------------------
(راستی HD1000 یه دوربین رو شونه ایه)
از بچه ها کسی با steadicam کار کرده؟ چه مدل هایی داره و کجا میشه پیدا کرد، تفاوت ها و مزیت هاشون تو چیه و ...؟
هیچکس اطلاعی راجب steadicam ها نداره؟
WOW یه آدرس رو اینترنت پیدا کردم، مدل های G-FORCE داره که مدل G-FORCE Light رو میگه 4.800 -
G-FORCE Dynamic رو میگه 6.800 ، خیلی گرونه!!! هنوز آدرس فروشنده دیگه ای رو پیدا نکردم، (تو شهرستان نشتم از راه دور باید بازار رو چک کنم:13:)
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
[HTML]http://www.afrouztrade.com/product/categories.php?cat_id=30&sessionid=296e6d54cbc2375 7c2230529faaa61be[/HTML]
2 تا مدل هم دیدم، یکی تک بازو بود به قیمت 2.800 و دومی دو بازو به قیمت 3.800
XF 305
[HTML]http://www.usa.canon.com/dlc/controller?act=GetProductAct&productID=410[/HTML]