واقعا ممنونم دوست عزیز حرف جالبی گفتینقل قول:
مسلمون واقعی برای تنها چیزی که احترام قائله ایدئولوژی خودشه و بس. احترام به حق دیگران، از انسانیت و وجدان آدم سرچشمه میگیره.
Printable View
واقعا ممنونم دوست عزیز حرف جالبی گفتینقل قول:
مسلمون واقعی برای تنها چیزی که احترام قائله ایدئولوژی خودشه و بس. احترام به حق دیگران، از انسانیت و وجدان آدم سرچشمه میگیره.
مسلمان واقعی کسی نیست که دو من ریش گذاشتهنقل قول:
نه
اصلا از بس دور شدیم
همشمه تقصیر ملت نیست پلیس راهنمایی ما از سربازی استفاده می کند که هیچ آموزشی ندید ه است
جز 6 ماه آموزش نظامی
ولی بحث من سر این مسئله هستش که تا وقتی قانون ما قانونمند نباشه نمیشه از مردم توقع رعایت کردن قانون رو داشت
یک مثال ساده میزنم که متوجه منظورم بشین دوستان
ببینید شما دارید توی یک اتوبان با سرعت مجاز 120 که خود قانون این اجازه رو بهتون داده رانندگی میکنید
یهو یک فرد x میزنه وسط اتوبان حالا چرا شما از لحاظ قانون ایران مقصرید در حالی که اگر قانون قانون باشه بستگان متوفی باید خسارت ماشین شما رو هم بدن یا اگه شما پشت 18 چرخ باشید باید مثل موکت کنیدش و حتی پیاده هم نشید(به نظر من این یعنی قانون)
یا چرا اکر زیر پل عابر پیاده به یک فرد پیاده بزنید بازم شما مقصرید؟
در صورتی که در تمامی دنیا عابر پیاده مجرم شناخته میشه؟
حالا سوالی که اینجا باقی میمونه
اینه که چرا من باید قانونی رو که خود این قانون قوانینی رو که وضع کرده اجرا نمیکنه, رعایت کنم؟
درست قانون ما هم خیلی ایراد دارد کامل موافق هستم
سلام.
چند ماه پیش داشتم با پسر خاله توییه خیابون میرفتیم که یه راننده با یه پلیس دست به یقه شدن
وقتی که هم دیگه رو میزدن باید میدید دک پوز هم دیگه رو داغون کردن. پرسیدیم گفتیم چی شده
گفتن سره 500 تومن نوشتن جریمه درگیر شدن.
دوستان به نظر من مامورایه ما هیشکدوم دارای صلاحیت نیستن و همینجوری از رو معده جریمه مینویسن
که نتیجه هم میشه کتک خوردن مامور بیچاره که درست تفهیم نشده.
سلام.
چند ماه پیش داشتم با پسر خاله توییه خیابون میرفتیم که یه راننده با یه پلیس دست به یقه شدن
وقتی که هم دیگه رو میزدن باید میدید دک پوز هم دیگه رو داغون کردن. پرسیدیم گفتیم چی شده
دوستان به نظر من مامورایه ما هیشکدوم دارای صلاحیت نیستن و همینجوری از رو معده جریمه مینویسن
اینکه خوب چند وقت پیش بخاطر 5 تومن رشوه یه بدبخت ؟نقل قول:
سلام.
از ماموری که با 1000 تومن رشوه هم راضی میشه بیشتر از این نبایدانتظار داشت .اصولا ساختار مجریان و ناظارن قانون انتظامی کشو مشکل داره حتی نحوه انتخاب کادر
از بحث دور نشمی ما منظورمون فرهنگ رعایت قانون هستش
یه جمله ای رو استادم تو کلاس یه بار گفت :قانون بد از بی قانونی بهتر است اگر درست اجرا شود.
درن رابطه نمایشگاه کتاب غرفه راهنمایی رانندگیم دیدین؟!
موافقم اما تا کی باید اینجوری باشدنقل قول:
یه جمله ای رو استادم تو کلاس یه بار گفت :قانون بد از بی قانونی بهتر است اگر درست اجرا شود
امروز توی خیابان یه صحنه جالب دیدم یه وانت چند تا شاخ تیر اهن بار داشت که از هر طرف چیزی حدود 4 متر بیرون بود
چرا کسی نباید جلوی اینها رو بگیرد
]چرا کسی توی بحث شرکت نمی کند
همه منتظر همدیگه هستیم
یه سری عکس از فهنگ رانندگی دارم بزارمنقل قول:
همه منتظر همدیگه هستیم
سلام.
متاسفانه من کمی دیر به این تاپیک رسیدم. ( به دلایلی که کم و بیش برای دوستان گفتم).
برم سر بحث اصلی تاپیک.
نمونه مشکلات رو دوستان و بخصوص پیرمرد جان گفتن. متاسفانه گریه باید کرد. اما گریه خالی واقعا فایده نداره.
اول از این بگم من با این حرف کاملا مخالفم که فرهنگ رانندگی ربطی به سیاست و قوانین نداره.
قانون رو سیاست مدارا میذارن و رایش رو هم از مردم میگیرن.
قانون و فرهنگ در اصل یه جور همسازی دارن... اینکه چجوری فرهنگ قانون رو میسازه در جوامع و حکومت های دموکراتیک کاملا مشخصه... در جوامع و حکومت های استبدادی بستگی به مستبد داره که ببینم فرهنگش تا چه حد به فرهنگ غالب ، مناسب، اقلیت پیشرفته، اقلیت پس مانده ، فرهنگ مترقی و ... نزدیکه...
اما قانون چطور فرهنگ رو میسازه؟؟ این هم زیاد نیاز به توضیح نداره و با یکم نظر کردن متوجه میشیم .
قانون هر چی مجال قانون گریزیش بیشتر باشه، رعایتش کمتر میشه... هر چی کامل تر باشه جایی به کسی برای تخلف نمیده. شاید این جمله براتون آشنا باشه که " قانون باید یک قدم از فرهنگ جلوتر باشه " .
اما در جوامع ما که قانون جلوتر نیست چی؟؟ در کشور ما که قانون تاکید فرهنگیش رو فقط روی قسمت ایدئولوژیک قانون گزاران قرار داده چی؟؟ در کشور ما که قانون به مسائل مدنی و شهروندی و حقوق شهروندی واقعی نظاره ای نداره چی؟؟ قانونی که مجریش هم رعایتش نمیکنه چه برسه به مردم...!!؟؟
اما ما باید چکار کنیم؟؟
به نظر من ما باید تا هر جایی که میتونیم در این امر و اصلاح به طرف مثبت تاثیر بذاریم.
مهم این نیست که ما بیوفتیم دنبال غالب و هر کاری که غالب میکنه ما هم انجام بدیم... ما باید سعی کنیم غالب رو به طرف خودمون بکشیم. اما درست...
روی بحثایی که تاثیرشون ساختارگرا تره زیاد کاری نداریم هر چند تاثیرشون فوق العاده بالاست.
مثلا نحوه برخورد با انتخابات ها، با منتقدان ، با گفتمان های مطالبه محور ، اعتراضات و ...
( یه نکته کوچولو اضافه کنم که رفاه اقتصادی تاثیر خیلی شدیدی رو فرهنگ داره. اکثر مردم هر چند اشتباه، وقتی مشکلاتمون خیلی زیاد میشه دیگران رو فراموش میکنیم و حقوق اونا رو به راحتی نادیده میگیریم)
تلاشمون برای رسیدن به قانونی درست، قانون گذارهایی مناسب، فرهنگ مناسب و ... به هیچ حدی نباید محدود بشه و ما باید تا جایی که میتونیم هزینه بدیم.
فکرشو کنیم که به طور مداوم تبلیغات فرهنگ رانندگی در میان برنامه های پر طرفدار پخش بشه.... بعد از چند سال مطمئنا تاثیر داره... اما تاثیر روی صدا و سیما باز به ساختار ها برمیگرده و جز با تاثیر بر روی قدرت امکان نداره...
.
اولین کار اینه که از خودمون شروع کنیم.
چیزایی که پیرمرد جان به عنوان مشکل گفتن انجام ندیم . اگر کسی کاری میکنه که حق ما رو به زیر میکشه، ما اون کار رو نکنیم.( از بی فرهنگان فرهنگ بیاموزیم) .
کارایی که حقوق دیگران رو رد نمیکنه انجام بدیم.
و ...
دوم اینکه به دیگران هم بیاموزیم.
اگه ما بخواییم به کسی بگیم رفتارش 1 رو کنار بذاره و یا به رفتار 2 تبدیل کنه . اول باید ثابت کنیم رفتار 1 اشتباه هست. بعد ثابت کنیم رفتار 2 درست/ بهتر است. این اثبات با تذکر، تشویق، گفت و گو و انجام رفتار 2 و رفتار 1 و مقایسه اونا، و ... ممکن میشه.
سوم احترام به قوانین خوب و اعتراض به قوانینی که مانع هستن.
( اعتراض نباید به معنی عدم رعایت قوانین تلقی بشه)
موظف کردن مجریان قوانین به رعایت آنها و اینکه دیگران رو هم به رعایت تشویق / وادار کنن.
راه های زیادی برای این که ما بتونیم نه تنها در زمینه رانندگی، در تمام زمینه های دیگر اجتماعی فرهنگی و ... وجود داره. ولی مهم اینه که ما بتونیم از این راه ها استفاده کنیم و تغییرات لازم رو انجام بدیم.
خیلی دلم میخواست که کامل به این بحث بپردازیم و ریشه یابی و راهیابی کنیم ولی افسوس که اینجا مجال نمیده و ... (البته تایپ کردن هم زیاد حال نمیده و خسته کننده هست)
ببخشید پر حرفی کردم.
:12:
به جمله روی تابلو نگاه می کنم خندم می گیرد (بین خطوط حرکت کنید ) شایدهم باید گریه کنم
بچه ها بیایید کنترل راهنمایی رانندگی رو خودمون بر عهده بگیریم، یه حالی به ملت بدیم.:21::31:
از ماست که بر ماست !
فرهنگ داشتن رو از خودمون شروع کنیم
این مسله را هم باید در نظر بگیرم که ایا به اندازه که در سال ماشین در کشور ساخته می شود ؟
جاده و اتوبان ساخته می شود
2 جور راننده متخلف داريم
با فرهنگي كه فرهنگ رانندگي رو رعايت نمي كنه
بي فرهنگي كه اصلا نمي دونه رانندگي يعني چي
=
با دومي كاري ندارم ولي اولي معمولا آدم هايي هستن كه دلايل مختلفي دارن: مثلا وضعيت نامطلوب جاده ها .. وضعيت افتضاح !اتومبيل هاي داخلي ... تبعيض در اجراي قانون ... كه وقتي اينها رو مي بينن دليلي براي رعايت قانون براشون نمي مونه...
توی اورپا هم مردم به قانون احترام می گذار چون جرایمه سنگین براشون دولت در نظر گرفت است در عوض
جاده و اتوبان مناسب و وسایل حمل ونقل عمومی خوبی دارند
خب ایمنی یه طرف قضیه هستش ولی آیا ما اعتراضی میکنیم؟
مثلا شهری که من توش درس میخونم یه 30 کیلومتر جاده واقعا وحشتناک داره که تقریبا حمل و نقل و ترافیک زیادی رو تحمل میکنه که ظرفیت نداره یعنی عبور و مرور نزدیک به 10 روستا و شهر رو به عهده داره که به این حجم سنگین اتوبوسها که وظیفه حمل دانشجوها به یه دانشگاه با 15000 دانشجو رو دارن رو باید اضافه کرد .خب بعد از سالها با حمت خود اساتید و دانشجویان دانشگاهمون باند دوم رو تازه پارسال شروع کردن به احداث (بعد از چندین حادثه واقعا مرگبار .
و یه چیز در مورد فرهنگ سازی :
ما میگیم باید فرهنگ رو تغییر بدیم غافل از اینکه باید اول خودمون تغییر کنیم و بتونیم همونطوری باقی بمونیم و با کوچکترین تمسخری برنگردیم از راهمون
داشتم مجله ماشين مي خوندم واي پسر با وجود اينكه اتوبان هاي آلمان سرعت آزاد هستند اما سير تصادفات اتوبان ها نزولي بوده ...نقل قول:
مي دونيد سرعت آزاد يعني چي ؟
تخليه انرژي ! در نتيجه نشاط اجتماعي يعني همون چيزي كه دولت دنبالشه...:10:
سلامم..نه ببین اولن تخلیه ی انرژی شون را اونا به خیلی شکلهای آزاد دیگه ای انجام دادن..:27: برعکس جوونای ایرانی که سرشار انرژی هستن و از فرط انرژی زیاد دارن منفجر میشن:42:نقل قول:
دومن بنظر من هدف اتوبان سرعت آزاد یکی تست سرعت ماشینها بوسیله ی خود صاحبشون در خارج از پیستهای حلقوی و یکی نشون دادن قدرت مهندسی برترشون و یکی دیگه این خودش یه منبع درآمد و موجب معروفیت جهانیشون هستش
ولی در کل بنظرمن یکی ورزش و یکی دیگه هم پیست اتوموبیل رانی واسه تخلیه ی انرژی بهترین چیز هستش:46:
این حرف خوبیهنقل قول:
راستش من یه بخشی از مسیر خونه تا محل کار را در جاده ی کمربندی که یجور خیابون پهنه میرم و میام در اصل باید اتوبان باشه ولی فقط یه بخشش اتوبان شده
یه جوونی نشسته پشت فرمون پراید ورق روغن نباتی آقا هی میخواد از سمت راست من سبقت بگیره زورکی!! بابا پسرجان چه خبرته میبینی جا نیستش وگرنه بیا اصلن این راه مال تو ولی توی این ترافیک مثل دیوانه ها:13: اینکارات چیه دیگه:47::28:
سرت را درنیارم .همه واسه اینجور رانندگی کردنشون 1001 دلیل میارن>> بابام داره میمیره-زنم مریضه-خونم اتیش گرفته- و هزار دروغ و راست دیگه:24:
باور کنین همین آدمای تازه پشت فرمون نشسته ی خام هیچوقت هم از یک راننده ی باتجربه و احتیاط کار زودتر به مقصد نمیرسن!! میبینی هر چی اونجا خودش را به اب و آتیش میزد بزنه رد شه دو سه کیلومتر بالاتر پشت ترافیک گیر افتاده و وقتی بهش میرسی و کنارش توقف میکنی آی حالی میده:27: آی قیافش دیدنیه:16::22:
فقط بنزین بیشتری سوزاند.. موتورش و ترمز و سیستم انتقال نیرو .. را بیشتر مستهلک کرد
خدا هر چی نداده یه جو عقل به بعضیا بده:31:
چه شود اگه توی ایران اتوبان ها سرعت آزاد شودنقل قول:
داشتم مجله ماشين مي خوندم واي پسر با وجود اينكه اتوبان هاي آلمان سرعت آزاد هستند اما سير تصادفات اتوبان ها نزولي بوده ...
مي دونيد سرعت آزاد يعني چي ؟
تخليه انرژي ! در نتيجه نشاط اجتماعي يعني همون چيزي كه دولت دنبالشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی نمیشه اگه با همین مهندسی و ایمنی این اتوبانها رو بسازن و ما هم با همین سبک رانندگی کنیم با همین ماشینا آمار مرگ و میر تصادفات 4-5 برابر میشه.
[اگه با یه پراید بخوایم توی اتوبان سرعت ازاد رانندگی کنیم چه شود
ما هنوز خیلی از جاد ها مون پایینترین استاندار ها رو ندارند
بعضی از جاده با اینکه سالانه چند صد کشته می دهند باز سازی نمی شوند
تا حالا فکر می کردم فقط توی ایران میشه این و دید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همین نوعم ولی نه به صورتی که باعث آزار کسی باشم ولی جز چراغ قرمز برای هیچ مقررات دیگه ای ارزش قائل نمیشمنقل قول:
با فرهنگي كه فرهنگ رانندگي رو رعايت نمي كنه
به به نه جدن به بهنقل قول:
یکی از همینایی که ملت ازشون مینالن خودشه لو داد:31:
نمیشود که قانون رعایت نکنی بعدش موجب آزار کسی هم نشوی:blink:نمیدونم چقدر توجه کردین ولی هر روز رانندگی توووی ایران به قانون جنگل داره نزدیکتر میشه........
ببینید داد من فقط همین یک جملسنقل قول:
یکی از همینایی که ملت ازشون مینالن خودشه لو داد
من واسه قانونی که حتی واسه قوانینی که خودش تصویب کرده احترام قائل نیس و شبیه هیچ قانونی در سایر کشورهای پیشرفته دنیا نیس احترام قائل نمیشم
و بنظرم هیچکسم نباید رعایت کنه تا اینا بفهمن که ما عرب نیستیم که قوانینمون مثل اونا باشه
من اگه نرم توی نوبهار دستی بکشم پس برم کجا؟؟؟؟
کرمانشاه نه پیست داره نه جای درست و حسابی!!!
یه جا هست به اسم نوبهار که خیلی شلوغه!!
آسفالت بسیار سر و نرمی داره
جون میده برای دستی کشیدن!
بعضی وقتها 3 - 4 ماشینی با هم شروع میکنیم به دستی کشیدن
خیابون هم که حکم پیست داره و شبیه به بازی neef for speed!!!
فقط یه فرق خیلی خیلی اساسی داره
ماشینت توی تصادفا به فنا میره!
من که بعد از این تصادف آخرم یکم بیشتر رعایت میکنم (مقصرم نبودم ولی.....)
درستهنقل قول:
نمیشود که قانون رعایت نکنی بعدش موجب آزار کسی هم نشوی
ولی باید یکم هوای جوونا و جایی برای خالی کردن عقده هاشون هم ایجاد کنن
نه؟؟؟
دوستان خواهشا مسایل سیاسی رو اینجا نکشین
ما اینجا بحثمون فرهنگ رانندگی هستش
دوستان وقتی مجری و ناظر قانون که مورد ما همون پلیس و راهنمایی رانندگی هستش قوانین رو رعایت نمیکنه چطور میتنیم از خودمون انتظار داشته باشیم....
پلس هم تو این قضیع بی تقصیر نیست اونهام خیلی جاها مقصر اصلی هستند
سیاسی نیس برادر مننقل قول:
دوستان خواهشا مسایل سیاسی رو اینجا نکشین
بحث کمبودهای یک جامعس
یک چیزییه که همه خواسته یا ناخواسته لمسش میکنن
باز مجبورم یک مثال دیگه بزنم که قضیه ملموس تر بشه
من دانشگام در شهری بود به اسم قوچان(مشهدیا میدونن کجاس)
این شهر تو راه مشهد تهرانه سرعت مجاز تا 110تاس
ببینید مهمترین جاده ترانزیت کشور دارای 2بانده در هر طرف
اونوقت نمیان اینو 4باندش کنن و تنها کاری که میکنن اینه که تو مسیر این جاده بیش از 10 اکیپ پلیس کنترل سرعت میزارن که ملتو بگیرن(میدونید در سال چقدر هزینه همین 10 اکیپه؟)
تا اینجا قضیه زیر سیبیلی رد میشه و میگیم که همه چی منطقیه اما وقتی که میگیرنت واسه سرعت زیاد میدونی چی بهت میگن؟
میگن ما اینکارو برای حفاظت از جان خودتون انجام میدیم
اینه که از هیچ منطقی پیروی نمیکنه,اینه که یا باید نفمی یا اگر که فهمیدی میخوای دیوانه بشی(دقیقا مثل قضیه سمند)
چرا؟
واسه اینکه نه جاده رو بصورت استانداردهای اروپایی میسازن و نه ماشینی که میسازن کمترین استانداردها رو رعایت میکنه(آیا اگه دلشون برای جان من میسوخت رعایت اینکارا مقدمتر نبود)
شما تو کشورهای دیگه هم که شاهد وضع جریمه های سنگین برای راننده متخلف هستین , بهتر از من میدونید که زیرساخت هاشون رو ابتدا به ساکن درست کردن بعد مردم رو تحت فشار گذاشتن
آخه مگه میشه یک برج رو بدون درست کردن فنداسیون ساخت
انتظار هم میره که من نوعی به عنوان آخرین طبقه این برج کاملا استوار سر جام بایستم
من اعتقاد به همچین اصولی ندارم برادر من
ببخشید که سرتونم به درد آوردم
هیچ چیز ما از سیاست جدا نیست...نقل قول:
◙