نقل قول:
ظاهرا 26 تیر میاد.
-------------------------
ویرایش : بازی منتشر شده
تو سایت ناشرش واسه فروش گذاشته
Printable View
نقل قول:
ظاهرا 26 تیر میاد.
-------------------------
ویرایش : بازی منتشر شده
تو سایت ناشرش واسه فروش گذاشته
بازی"شمشیرِ نادر" منتشر شد، 25/4/1388
قیمت بازی "شمشیر نادر" ، 6500 تومان می باشد و می توانید آنرا از پردیس گیم تهیه نمایید
وزارت ارشاد، رده بندی سنی این بازی را +18 اعلام کرد.
هیچکس نخرید این بازی رو؟ چقدر طرفدار داره؟ البته با این بازیهایی که تو بازاره خدایی 6500 هم نمی ارزه.
من برای حمایت هم که شده میگیرم از دوستان دیگه هم میخوام که بگیرن
خریدی بیا Review کن فقط الکی تعریف نکن.نقل قول:
اولین تریلر این بازی :
قیمت 6500 هست ، کسی که از طریق سایت پردیس گیم خرید کنه براش 5500 حساب میشه فکر کنم به اضافه بیشتر از 1000 تومن هزینه پست :31:کد:http://www.puyaarts.com/trailers/qop3_trailer.zip
رو چشم هر وقت به دستم رسید میام Review میکنم.نقل قول:
ولی از الان بگم که مشخصه ضعف زیاد داره.:46:
نقل قول:
لينك اگر توي سورس صفحه باشه IDM ميشناستش و ميگيره .
بابا ایول به شما هانقل قول:
1000تا بازی رو تموم میکنید اگه 1000000تا مشکل هم داشته باشه کسی چیزی نمیگه
نوبت به بازی های ایرانی که میرسه همه میزنن تو کار نقد اونم جوری که میخوان بازی رو ضایع کنن
که اطلاعات خودشون رو به رخ بکشن
اینطوری تا 100سال دیگه هم تو بازی سازی هیچی نمیشیم
1کوچولو حمایت هم بد نیست
من شاید سوشیانت رو بخرم ولی اینو نه باید یچیزی باشه که بشه بازی کرد نه اینکه بخری بزاری یه گوشه خاک بخوره. من نمیدونم چرا همه حالا سعی دارن یه بازی مثلاً گنده و سنگین بسازن یه Mini Game یا دو بعدی به نظرم خیلی بهتر برای ما تو ایران جواب میده این همه Mini Game خفن هست که سرگرم کننده هم هست مثلاً همین بازیه Worms یا The world of Goo یا از این بازیهای Flash خفن که میسازن مثل Samorost تازه فروششم خیلی راحت تره میزارن رو اینترنت میفروشن به کل دنیا.
شما اصلا بازی فلش شرکت کاسپین که برای فروش محصولاتش ساخته یا بازی فلش تار و مار رو ببین ، خیلی باحالانقل قول:
من شاید سوشیانت رو بخرم ولی اینو نه باید یچیزی باشه که بشه بازی کرد نه اینکه بخری بزاری یه گوشه خاک بخوره. من نمیدونم چرا همه حالا سعی دارن یه بازی مثلاً گنده و سنگین بسازن یه Mini Game یا دو بعدی به نظرم خیلی بهتر برای ما تو ایران جواب میده این همه Mini Game خفن هست که سرگرم کننده هم هست مثلاً همین بازیه Worms یا The world of Goo یا از این بازیهای Flash خفن که میسازن مثل Samorost تازه فروششم خیلی راحت تره میزارن رو اینترنت میفروشن به کل دنیا.
سوشیانت هم به نظر زیباتر از این میاد ، باید صبر کنیم ببنیم چی میشه...
خب بالاخره باید از 1جایی شروع کرد دیگه
تازه بازی قبلی ( لطفعلی خان زند ) اونقدرا هم بد نبود که نشه بازیش کرد
نباید گفت که ارزش بازی کردن نداره
با سرمایه های داخلی ساختن این بازی واقعا شاهکاره
اگه 1 کم حمایت کرد و 1 کم حوصله به خرج داد قطعا در اینده بازی های بهتری میبینیم
من 2 ساعت زمان میخوام بزارم یه بازی بکنم حالا بنظر شما اون 2 ساعت رو بزارم شمشیر نادر بازی کنم یا اینکه بشینم Call of Juarez بازی کنم؟ وقتی میگن بازی باید ارزش بازی کردن رو داشته باشه منظور اینه وگرنه هیچکس کار این دوستان رو کوچیک نکرد ولی خوب باید یه چیز منطقی وجود داشته باشه که بجای یه بازی دیگه من بشینم انو بازی کنم، اصلاً ربطی به ایرانی بودنش هم نداره مثلا من الان خودم بخوام 2 ساعت بازی کنم (حالا چون وسط امتحانست مثلاً نمیتونم :31:) هم این Call of Juarez رو دارم هم مثلا DeadSpace قدیمی تر رو خوب معلومه ترجیح میدم of وقت برای Call of Juarez بزارم.نقل قول:
بالا خره بازی به دستم رسید دارم نصب میکنم.
آقا چی شد این تحلیل مو شکافانه :31: ؟!!نقل قول:
بالا خره بازی به دستم رسید دارم نصب میکنم.
نقل قول:
والا اینقدر قشنگه که نمیتونم از بازی بیام بیرون.می ترسم بیام بگم چجوری دیگه فروش نکنه!!!
شوخی کردم.
بازی نسبت به نسخه قبلی پیشرفت زیادی کرده ولی هنوز ضعف های ریز و درشتی داره.
ولی سر فرصت میام مفصل میگم.
ساعت خواب!اين بازي چندروزه اومده بيرون تاپيك انتقال داده نشده؟عجيبه!
خوب
قبل از این که شروع کنم اینو بگم که من فقط چیزی رو که دیدم می گم نه قصد بالا برن بازی رو دارم نه قصد پایین اوردن
بازی همرا بایه دفترجه هست که توضیحاتی از نحوی نصب و مراحل و کارکترها و... میده.
بازی دارای 6 فصل بسیار کوتاه من با این که بازیم تعریفی نداره تو 30 دقیقه رسیدم فصل 4 مرحله 2 به اشرف افغان(غول اخر مرحله).کلا وقتی به یه غول اخر میرسید کار سختی دارید چون یه نوار طویل عمر داره و همینجاست که دکمه های کیبوردتون در میاد چون باید 3 تا دکمه رو مکرر بزنید تا این که یکم از جونش کمشه این بازی نسبت به لطفعلی خان زند ازادی بیشری داره ولی این به معنای محدود بودن شدید بازی نیست مثلا شما تا دونه اخر دشمن یه قسمت رو نکشید نمیشه به قسمت بعدی برید وقتی نفر اخر رو کشتید یهو بشکه های سر راه میشکنه و میتونید به قسمت بعد برید .ظاهر شدن دوست دشمن یه چیزی هست که من خیلی باهاش مشکل دارم و تو این بازی بیش از هر چیز شاهد همین امر هستیم.البته بعضی جا ها یه کارای کردن تا خیلی ضایع نباشه ولی در اکسر جا ها به همین رواله .اجسادم طولی نمیکشه که محو میشن.
روایت شدن داستان خیلی تعریف نداره و خیلی از این شاخه به اونشاخه میپره و ناقصه.
بازی از نظر گرافیکی نسبت به نسخه قبل بهتر شده. سیستم مبارزاتی واقعا نسبت به نسخه قبل متحول شده ولی خیلی زود تکراری میشه .کلا تو این بازی باید برید جلو و بکشین من تا اینجا کاره دیگه ی نکردم.
صدا گذاری که میشه گفت بی روحه و بسیار بد ه مثلا چه تیر بخوری چه شمشیر یه صدا میاد.
یه مساله دیگه هم که هست تموم شدن و اغاز مراحل خیلی ناگهانی بد برنامه ریزی شده.
در کل باید بگم این بازی تا بخواد یه بازی کامل بشه راه زیادی داره ولی همین که رشدی نسبت به نسخه های قبلی داره من خوشحالم.و به همه توصیه میکنم اگه صبر و حوصله و امید دارن این بازی رو تهیه کنند.
اگه سوالی چیزی هست در خدمتم.
خسته نباشي شروع خوبي بودنقل قول:
منم همينو ميگم هيچ كس نبايد انتظار داشته باشه كه 1شبه 1بازي در حد AC بدن بيرون اونم با اين امكانات
بايد از كارشون حمايت كرد تا به نتيجه برسه اگه قرار باشه همش بگيم افتضاحه افتضاحه بازي كردنش وقت تلف كردنه و .... كه به هيچ جايي نميشه رسيد
من تازه بازي رو سفارش داد هنوز دستم نرسيده
بازی رو تموم کردم.البته تموم نشد گفت ادامه داره همین طور نصفه نیمه ولی هر چی بازی به جلو تر میرفت بهتر میشد.غیر زاویه دوربین که عصاب رو بهم میریخت.
یکسرس معمای خیلی ساده تو مایه های تام رایدر هم توش بود ولی ساده تر
راستی اقای milky way یک کارکتر زن هم توش بود در حد چند ثانیه.
:31: جدی روسری سرش بود؟نقل قول:
نقل قول:
اره یه چیزی سرش بود.
اگر میشه چند عکس از گیم پلی بازی بذارید
ممنون
امروز تلویزیون تبلیغ این بازی رو می کرد.تو تبلیغ که چندان جالب نبود.
سلام می خواستم بدونم کسی این بازیو انجام داده ؟
ارزش خرید داره ؟
فقط کافیست یک صفحه به عقب بروید ...نقل قول:
سلام می خواستم بدونم کسی این بازیو انجام داده ؟
ارزش خرید داره ؟
سلام
من یه 10 دقیقه ای بازی رو تو گیم نت یکی از دوستام دیدم
خداییش به نظر بازی قابل قبولی میومد
البته مشکلات بازی و اشتباهات اون با 10 دقیقه نگاه کردن به چشم نمیان
ولی امیدوارم این بازی شروعی جدی باشه بر بازی سازی ایرانی چون بازی بود کامملا متفاوت
البته من منتظر بازی عصر پهلوانان نیز هستم
بازي عصر پهلوانان خيلي وقته اومده و استراتژيك هستنقل قول:
Age Of Pahlavans
البته سبک بازی استراتژیک نیستنقل قول:
نقش آفرینی هست
راستی من منظورم بازی سوشیانت بود ببخشید