تشكر از اين همه توضيح . بسيار زيبا. تشكر فراوان
Printable View
تشكر از اين همه توضيح . بسيار زيبا. تشكر فراوان
سلام به همه دوستان.خسته نباشید تاپیک بسیار خوبیه.
منم همه حرفهای دوستان رو در مورد ضعف خدمات کامتل تایید می کنم.
تنها مزیت گوشی های کامتل اینه که منو فارسی داره که البته اون رو هم بابتش 30 هزار تومن گوشی رو گرونتر می فروشن که اگه منو فارسی خیلی براتون مهمه میشه با همین پول یا حتی کمتر تو علا الدین گوشی بدون گارانتی رو فارسی کرد.
اولا اگه گوشیتون هر ایرادی پیدا کرده باشه ببرید پیششون، اولین چیزی که میگن اینه که گوشی از شرایط گارانتی خارجه.(توجه داشته باشید که کامتل بابت هر کارت گارانتی که تو جعبه گوشی میذاره 30 هزار تومن پول می گیره!)
دوما در مورد تعمیر بیشتر از یه فلش کردن ساده ازشون هیچ انتظاری نداشته باشید و هر ایرادی حتی (نرم افزاری) با پاسخ : "بردش(آی سی) ایراد داره باید بفرستیم دوبی" روبرو میشه که بابتش 60 - 70 هزار تومن از مشتری بدبخت میگیرن .
من گوشیم موقع تم ریختن بهم ریخت بردم پیششون فلش کرد درست نشد گفت گوشیتو ویروسی کردی آی سیش ایراد پیدا کرده... من گفتم :" عجب ! نمی دونستم گوشیه تحت جاوا هم ویروس می گیره :)) تازه ویروس به سخت افزار هم آسیب میزنه :)) "
گوشیو پس گرفتم بردم علا الدین با بیست تومن تعمیر شد هیچ ایراد سخت افزاری هم نداشت...
عزيز زياد خودتو ناراحت نكن، توي كامتل فقط يكسري روپوش سفيد پوشيدن و از اين اتاق به اون يكي اتاق ميرن و فكر ميكنند پرفسور بالتازار هستند ولي هيچ حاليشون نيست!!!!نقل قول:
واقعا توي علاالدين جايي هست كه گوشي ويوتي را فارسي كنه؟ هنوز فريمور فارسي ويوتي را تا دو ماه قبل من جايي نديدم و كسي هم نديدم كه گوشي ويوتي را فارسي كنه....
عذرخواهی میکنم. منظور من دریافت و ارسال اس ام اس فارسی بود که با فریمورهایی که زبان عربی رو دارن امکانپذیره...
من هم جایی که منوها رو فارسی کنه سراغ ندارم ...
سلام
گوشی ویوتی رو تاریخ 88/05/15 از شیراز برای تعمیر به تهران فرستادم،تاریخ 88/05/19 با من تماس گرفتن،مشکلات گوشی رو براشون توضیح دادم،تاریخ 88/05/24 دوباره تماس گرفتم شرکتشون تا تاریخ 88/05/31 تعطیلات تابستانی داشت،تاریخ 88/05/31 دوباره تماس گرفتم بهم گفتن تاریخ 88/06/02 دوباره تماس بگیرم ،دوباره امروز(88/06/02)تماس گرفتم بهم گفتن برد گوشیتون باید تعویض بشه، روز چهارشنبه(88/06/04) دوباره تماس بگیر،
1- تعویض برد گوشی شامل گارنتی میشه؟
2-اگه بهم گفتن بفرستیم دوبی برد تعویض بشه چی بهشون بگم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوست عزيز؛نقل قول:
مثل اينكه هر مشكلي براي ويوتي داران پيش مياد سرانجام به تعويض برد ميكشد!!!
1- شامل گارانتي ميشه؛
2- چاره اي جز قبول كردن نداريد!!!
البته بد نيست بدانيد كه در شركت برد گوشي شما را با برد گوشي اي كه براي شخص ديگري بوده و خراب بوده و قبلا به امارات برده شده بوده و تعمير شده، جايگزين خواهد شد و گوشي به شما تحويل ميگردد؛
برد گوشي شماراهم بعدا ميفرستند به امارات و بعد از تعمير روي گوشي يك بنده خداي ديگر كه امثال من و شما مشكل برد گوشي دارند، ميگذارند!!!
دوستان من گوشیومو که چند روز پیشموقع تعویض فونت فایلهاشو خراب کرده بودم دادم کامتل الکی گفتند113 هزارتومن هزینه تعویض بردشه گفتم دست نزنید میام گوشیمو میگیرم ایا کسی جای دیگه ای (توعلاالدین)میشناسه گوشیمو ببرم بدم فلش کنن
دوستان با اینکه کسی جوابمو نداد بگم گوشیمو خودم با اخرین فرمویر فلش کردم درست شد بدون یک قرون خرج!! عجب سرعتی داره این فریمویر جدید!!
به خاطر مسائل امنیتی پاک شد !!!!:
سلام از همه ی کسایی که رفتن گارانتی و حاله کامتلو گرففتن متشکرم مخصوصا مجتبی جان :11::11::11:
برای تم صفحه ی گوشیم زرد شد رفتم گارانتی اول قبول نکرد:41: میگفتن ویروسه ما نمیتونیم کاری کنیم چون اشتباه میکردن نمیدونستن بخاطره نصب تم به این روز افتاده فکر میکردن ویروسه من هم راستشو گفتم م میگفتم یه خدا یه قران ویروس نیست تا اینکه گوشیو گرفت گفت فردا بیا فلش شده نحویلت میدم
فردا رفتم گفت باید بردش عوض بشه(فکر کنم کامتل همین یه کارو بلده)گفتم اره میدونم دیدم چه بلایی سر دوستام اوردین(شما هارو گفتم)گفت چون از ما زیاد شکایت شده از این به بعد خودمنو برد رو عوض میکنیم 3 روز دیگه اماده است بیا ببر 1 هفته گذشت زنگ که میزدم روی تلفن گوشا بود میگفت 1 هفته تعطیلات تابستانی من هم یک بار پیغام گذاشتم یک موقع خسته نشین !!!!!:31: اماده شد :5: رفتم گرفتم تو خونه دیدم فریم ور گوشی 10اف هست و فارسی نشده !!!!!!!:18::18::18::18::18: امروز فردا میخوام بدم 10جی بریزن میگن سرعتش 50% میره بالا درسته :19::19:
اگه میشه راهشو بگو من فریم ور 10g رو فایلشو دارم تو کامپیوتر ولی میترسم بریزم مثل بقیه انتنم بپره شما چه جوری بدون مشکل فلش کردی ممنون اگه بگی:40::40::40::11::11::11::11:نقل قول:
مسی جان با برنامهLGMPD براحتی میتونی گوشیتو فلش کنی ..فقط برنامه رو باز کن .ابتدا برنامه اي که در ضميمه قرار داره را دانلود کنيد و سپس اون را از حالت فشرده خارج کنيد
3.در پوشه برنامه،بر روي آيکونLGMPD_OPEN کليک کنيد تا برنامه اجرا بشه
4.بعد از اجرا شدن برنامه بر روي دکمه Select Port کليک کنيد.
5.در صفحه کوچک باز شده،پورت گوشيتون انتخاب شده و شما بايد ير روي دکمه Connect کليک کنيد.
توجه:اگه در اين صفحه پورت گوشيه شما نشان داده نميشه،مشکل از نصب Usb Drive گوشيتون هست و بايد اون را بصورت صحيح نصب کنيد.
6.در اين صفحه بر روي دکمه DZ در پايين صفحه کليک کنيد.
7.در اين قسمت هم بر روي دکمه Browse کليک کنيد و فايل فريمور را که دانلود کرده اين را انتخاب کنيد.
بخش مشخص شده را هم بر روي Reset Database and Content قرار دهيد و بر روي دکمه استارت کليک کنيد.
از اينجا شروع ميکنه به نصب فريمور جديد.شما بايد حدود 15 دقيقه صبر کنيد تا تمام بشه و به شما پيغام پايان کار را بده
با سلام و تشکر خدمت آقا مجتبی به خاطر بوجود آوردن این تاپیک و شرح قشنگی که از اتفاقات افتاده براشون داده اند
ابتدا ایمیلی که من در سایت پارسی ال جی واسه تماس جهت پشتیبانی موبایلهاش دیدم این بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا ایمیلی که واسه شما اومد و راهنماییتون کرد که به ایمیل درست شکایت خودتونو بنویسید این بود
زبانی که واسه ال جی شکایت خودتونو نوشتین پارسی بود یا انگلیسی
شما با توجه به مشکلاتی که واستون با وجود داشتن ضمانت نامه برای موبایلهاتون پیش آمده با توجه به تفاوت قابل محسوس قیمت گوشی با ضمانت و بدون ضمانت کدام رو پیشنهاد میکنید
یکی از دوستان گوشی kp500 cookie را جهت خرید انتخاب کرده است آیا این گوشی مناسب است ( اونایی که خریدن تا حالا مشکلی واسه این مدل از گوشیشون پیش اومده ؟ )
دوستانی که اهل تهران هستند و نمایندگی رسمی پارس کامتل کنار دستشونه با این مشکلات مواجه هستند آیا برای غیر تهرانیها گوشی ال جی با ضمانت نامه براشون فرقی میکنه
پیشاپیش از جواب شما و دیگر دوستان سپاسگذارم
دوست عزيز من اصلا شكايتي توي سايت پارس كامتل نكردم؛نقل قول:
به شركت الجي هم انگليسي ايميل ميزنم، فارسي كه نميفهمند!!!
من بازهم با ضمانتامه را پپيشنهاد ميكنم، خدا نكنه كار به تعويض برد بكشه كه اونوقت گارانتي به درد ميخوره...
درمورد كوكي هم به تاپيك مربوطه مراجعه كنيد...
براي ديگر شهرستانها اگر كار با فلش كردن گوشي درست بشه، توي همون شهر انجام ميدن و اگر كار به تعويض برد بكشه كه بايد بياد تهران و .......
خیلی جالب و البته تاسف بار بود
راستی رفیق
میشه ایمیلش رو بدید؟الی جی رو میگم
دوستان این تاپیک را حتماببینید
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=372414
کامتل = یک شرکت آشغال
دوستان عزيز سلام
من چند سالي يك گوشي شكلات مدل KG800 خريدم كه چند وقتيه مشكل پيدا كرده
يعني تا كشويي رو باز ميكنم تصوير كاملا بهم ميريزه و وقتي ميبندم هم همين طور به چند جا مراجعه كردم ميگن فلتش پاره شده و فلت اريجينال نداريم بايد متفرقه بندازي.
از دوستان ميخواستم بدونم به كجا مراجعه كنم فقط كرج هستم و وقت نميكنم برم جمهوري در ضمن هزينش برام مهمه چون خود گوشي نهايتش 50 تومنه
و هزينه فلتش ميگن 30 تومن ميشه
دوستان اگر كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم.
شما زحمت بکش یه زنگ بزن به خود پارس کامتل ،ببین چی میگه و قیمت چند بهت میده
ضمنا بدون اگر چونه باهاشون بزنی بهت کلی تخفیف هم میدن :دی
با سلام بنده یک بار گذرم به پارس کامتل بی انصاف افتاد در رابطه با فلش ke990 که بابت انجام فلش رو این گوشی به واقع بی ارزش و بی قابلیت طلب 48000 هزار تومن از بنده داشتن در یک کلام فقط کلاه بردارن. گوشی که الان قیمتش 190 شایدم کمتر باشه 48000 بابت فلش خنده داره
پارس كامتل جديدا ادعاهاي جالبي توي سايتش كرده
اولا ميگه كه ، اگه گوشي شما بيش ار يك هفته در شركت موند ، ما بهتون جايزه ميديم !!!
دوم اينكه گفته گوشي بعد از تعمير بصورت رايگان به درب منزل شما فرستاده ميشه !!!
واقعا اينا حقيقت داره يا دارن ملت رو خ* ميكنن ؟
نقل قول:
گوشی رو که قبلا هم رایگان میفرستادن دم خونه
اما در مورد بخش اول حرفتون یعنی موندن بیش از یه هفته ی گوشی ....
اگه میشه لینک بدید منم بخونم
گوشی رو قبلا می فرستادن در خونه ؟؟؟!!نقل قول:
پس چرا بچه ها میگفتن که باید هر روز زنگ بزنیم به شرکت و بعد بریم شرکت گوشی رو تحویل بگیریم ??
زنگ که باید یزنی ببینی آماده شده یا نهنقل قول:
بعد که آماده شد بهشون میگی واست میفرستن
اما اکثرا ترجیح میدن برن همونجا که اگه مشکلی داشت همونجا براشون حل کنن
نه اینکه پیک دوباره ببره گوشی رو بمونه واسه ماه بعد...
لینک اون مطلبی که گفتین هم فراموش نشه
:40:
بالاي صفحه سايت ( تو قسمت ال جي) يه فلش داره كه هي عوض ميشه و توي يكي از فريمها نشون ميده كه اگه يه هفته گوشي تو گارانتي بموند از ما جايزه بگيريد !نقل قول:
اسكرين شات اون صفحه رو گرفتم و براتون گذاشتم.
ببينيد.
دوستان سلام
من یک گوشی KF755 دارم که حدود 40 روز که دادم به کامتل و هروز هم دارم زنگ می زنم دیگه نمی دونم چیکار کنم می خوام زنگ بزنم به اتحادیه مربوطه ببینم چی میشه
لطفا راهنمایی کنید
برد گوشی باید عوض بشه
این حمالا هر وقت بلد نباشن چی کار کنن میگن تعویض برد
اگه بتونی حدود 30-40تا امضا جمع کنی ببری اتحادیه خیلی خوب میشه
منم آمادم واسه کمک
آقا خب به اتحاديه لينك همين تاپيك رو بديد
ببينن چقدر آدم ناراضي وجود داره
اگر براي بيش از يك هفته موندن گوشي جايزه مي دادن بايد به من كلي جايزه ميدادن تا حالا
ويوتيم كه 40 روز تو نمايندگي بود
رنوار هم يكبار 20روز (كه به خاطر نداشتن قطعه درست نشد)
يكبار هم كه اخيرا باشه تا حالا شده 10 روز !
ببينم چقدر ديگه طول مي كشه
بچه ها کی آدرس اتحادیه رو داره ؟
يه چيزي برام جالبه.نقل قول:
شما تا به حال اينهمه از گوشي از ال جي خريدي ، همه گوشي ها هم سر از گارانتي و تعميرات در آوردن ، بازم رفتي گوشي ال جي خريدي !!!
من خودم وقتي يه جنسي منو به تعميرگاه بكشونه ، خيلي كم پيش مياد بازم ازش خريد كنم ، اما شما بازم رفتي و ال جي خريدي .
تعصبه يا علاقه يا ....؟!:31:
آدرس اتحادیه : سهروردی شمالی ، خ خرمشهر ، پلاک 31 جدید
شماره تلفن : 88531010
ببینید بحث سر گارانتی نه چیز دیگه
گوشی LG الان 2ساله که تو امریکا بیشترین جایزه ها رو گرفته نسبت به برند های دیگر!!!!!!!!
مشکل گوشی من این بود که وقتی عکس می گرفتم فلش روشن باقی می موند تا موقعی که از محیط دوربین خارج بشه
در مورد ضربه پذیری هم عالی عمل کرد در مدت 1سال!!!
من پوست کامتلی ها رو میکنم؟!؟!؟!؟!؟:21:
خوب با رایزنی های بسیار امروز موفق شدم به کامتل زنگ بزنم و به من گفتن که آقای فلانی گوشی شما آماده است!!!!!!!!!
فردا می رم گوشی رو بگیرم البته با آفر!!!!!
وای اگر برم اونجا و به من بگن آماده نیست!!!!
آمادسنقل قول:
منم همین فکرها رو میکردم
اونقدر بد تعریف کرده بودن که من میترسیدم برم کامتل
ولی وقتی رفتم گوشی رو گرفتن و بعد از ظهر همون روز زنگ زدن گفتن بیا آمادس. فردا صبحش رفتم باتری رو گذاشتم تست کردم دیدم سالمه اومدم:31:
اون مشهدشه
تهران افتضاحه
چون حجم کارشون زیاده و پرسنلشون فوق العاده کمن و خیلی هم تنبلن
جالبيش سر اينه كه گوشيهاي ال جي كيفيتهاشون تو دوربين و فيلمبرداري بسيار عالي هستن مخصوصا ويوتي و رنوار منم مهمترين ملاكم براي خريد گوشي دوربين اونهنقل قول:
ويوتي كه از اول ايراد داشت كه بردم نمايندگي و بعد از 40 روز دوندگي تعويض شد
رنوار بد بخت هم خوب كار مي كرد خودم لمسيشو بر اثر اشتباه خراب كردم واگرنه انطوري نبوده كه گوشي خراب بشه
مسله اينه كه اين نمايندگي ها بر طبق قانون وزارت بازرگاني تا 10 سال موظف به خدمات پس از فروشن كه متاسفانه بهع دليل نبود نظارت كارشونو درست انجام نمي دن
ما از گارانتي ناراضي هستيم نه از خود گوشي
واگرنه من هنوزم مي گم شاه گوشيهاي 8مگاپيكسلي رنوار هست
دوستان من جند روز که گوشیمو از گارانتی گرفتم و الان گوشی عالی داره کار می کنه و از روز اول هم بهتر شده
الان دنبال آرنا با قیمت 295000 تومان هستم از کجا می تونم تهیه کنم ؟؟؟؟ همه جا رو گشتم!!!
آقا دل خوشی شما داری؛ من از 14 فروردین تا حالا (4 خرداد) گوشیم دستشونه و هنوز بهم تحویل ندادن؛ دقیقا هفته ی پیش بودم رفتم اونجا و بهم قول دادن امروز بهم بدن؛ امروز تماس گرفتم گفتن هفته ی بعد؛ امروز رفتم اونجا کلی سروصدا کردم و با مسئولشون (خانم عروجی) کلی بحث و دعوا کردم و آخرش گفت تا شنبه بهتون تحویل میدیم, شنبه میخوام با پیت بنزین برم اونجا!!!نقل قول:
آقا من با دوتا تجربه ی گارانتی هرکدوم بالای یک ماه موندن گوشیم توی کامتل، پایه ی شکایت هستم...نقل قول:
دوستان این آدرس اتحادیه ی چیه؟ زودتر بگید ببینم اگر به درد میخوره همین فردا برم سراغشون برای شکایتنقل قول:
توی دفتر تهران یک مشت .نده استخدام کردن فقط بلدن قر بدن و لاس بزنن خاک برسرها...نقل قول:
(با عرض شرمندگی از دوستان که از دست اینها فقط تونستم این کلماتو بکار ببرم که متناسب با کامتلی ها باشه)
با کمال تاسف، تا یکی دوروز آینده تجربه ی دومم از بردن گوشی سکرتم به پارس کامتلو که هنوز بعد از 53 روز بهم تحویل ندادنو براتون مینویسم که بدونید با چه شرکت مزخرفی طرف هستید...
دوستان من امروز بعد از 56 روز تونستم گوشی سکرتم رو تحویل بگیرم؛ جاتون خالی دعوا کردیم در حد تیم ملی:31:
بعد یه نکته به تمامی دوستان عزیز شاکی از خدمات مزخرف پارس کامتل
امروز تونستم با پیگیری های مستمر, نمایندگی اصلی الجی توی ایران رو پیدا کنم و یک زیر آب کامل از پارس کامتل بزنم؛ دوتا نکته بهتون میگم که کاملا جدیده:
1- با صحبت هایی که با شرکت اصلی الجی (دفترخیابان ظفر به نام الجی الکترونیک که خود نماینده های کره ای شرکت الجی هم در آنجا حضور داشتند) داشتم، مسئول پاسخگوییش واقعا خیلی آدم مودبی بود و کلی معذرت خواهی کرد و گفت از کامتل خیلی ها شکایت کردند و خبر جدید اینکه گفت به دوستانی که میخواهند گوشی های الجی بخرند بگویید تا ماکزیمم دوهفته صبر کنند قراره شرکت مادایران هم گوشی های الجی را با گارانتی خود الجی ارائه کند (دقیقا اینو گفت که مثل گارانتی کامتل نیست که روی کارتهای گارانتیش میزنه گوشی الجی با گارانتی پارس کامتل؛ بلکه گوشی های ماد ایران روی کارت گارانتیش فقط نمایندگی الجی را میزند یعنی ماد ایران فقط گوشی ها رو ارائه میکنه و خدمات پس از فروشش و گارانتیش خود شرکت الجی هست...) (عملا کامتل با پیگیری شاکیان به فنا میره:31:)
(پیگیری و اطلاعات را حال کنید.....:31:)
2- من هفته ی قبل دوباره به شرکت الجی کره یک نامه ی بلند بالا نوشتم و براشون فرستادم حتی نوشتم که شرکت سام سرویس که نمایندگی سامسونگ رو داره خیلی خدمات خوبی را ارائه میده. اونها هم سریعا بهم ایمیل زدن و گوشی من بعد از چند روز تحویلم شد.(البته این ماجرای ایمیل زدن من به الجی نکته ی جدید نبود ولی خالی از لطف هم نیست بدونید که این اجنبی های بلاد کفر، بیشتر از خود ایرانی ها (پارس کامتل مزخرف) بهمون احترام میذارن!!!):41:.
راستی شماره تلفن الجی الکترونیک برای شکایت از خدمات بد پارس کامتل: 22254600 و 22256603
درضمن فردا هم دارم میرم سهروردی شمالی, خیابان خرمشهر، پلاک 31، طبقه سوم (اتحادیه ی صنف دستگاههای ارتباطی و مخابراتی, [PHP]www.ttu.ir[/PHP] , تلفن 88531010) برای شکایت از شرکت پارس کامتل (من باید پدر این پارس کامتلی هارو جلوی چشمشون بیارم:21:)
دوستان شما هم اگر میتونید به این مراکزی که گفتم شکایت کنید تا ببینن این کامتلی ها چکار میکنند...
خيلي خوشم اومد.....خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي ............تبريك ميگم