حالا اين يارو كي هست ؟؟؟(من تا حالا POP بازي نكردم) :mrgreen: :mrgreen:
Printable View
حالا اين يارو كي هست ؟؟؟(من تا حالا POP بازي نكردم) :mrgreen: :mrgreen:
یک خانومه خیلی قشنگه ! آخه واقعا هم آدم دلش نمیاد اون رو بکشه .
حالا مگه مجبوري بكشيش.. نميشه يه كاري كرد بياد با ما دوست بشه :?: :?:نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
در ضمن آرش جان ( اگه اسمتون رو درست گفته باشم ) فکر کنم نصف عمرت بر فناست ! آخه مگه میشه کسی شاهزاده ایرانی رو بازی نکرده باشه !!!
آره همه دوستام اينو بهم ميگن خوب من چيكار كنم كامپيوترم پنتيوم 2 هم نيست ولي كارت گرافيكيم خوبه (اسمم رو هم درست نوشتي من يه بار اومدم كلاس بزارم تو اينترنت سرچ كردم Arashi يه دفعه ديدم 100000 اسم اومد كف بر شدم روشون كليك كردم ديدم Arashi اسمه ژاپنيه خلاصه بدجور ضايع شديم) :wink: :wink: :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
کاش می شد ! من هم به خاطر همین میخوام برم به جنگ اون غول قشنگه دیگه !
بابا بسه دیگه آدم نباید اینقدر احساسی باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
برو یکم manhunt یا doom3 یا half life 2 بازی کن
البته اینکه من عاشق بازی pop هستم.
مخصوصا شماره 2 ش.
من که دوم 3 رو تموم کردم . اون هم تو مد سختش . اما هاف لایف رو سیستمم جواب نمیده ! کسی بازی توپ نداره به من قرض بده . دیگه هیچی پول ندارم !!! دارم از بی بازی بودن میمیرم !
خوب دانلود كن بازيهاي 2 MB تو همين انجمن زياده من هم چون PC ضعيفه همش اونا رو بازي مي كنم + از سيامك . مافيا و سوسو به خاطر راه انداختن تاپيك دانلود بازيها متشكرم :mrgreen: :mrgreen:
آخه یک مشکل دیگه هم دارم . خط اینترنتم خیلی سرعتش کمه . یک آهنگ ام پی تری 15 دقیقه طوی میکشه تا داونلود شه . چه برسه به بازی !!!
اقا بحث رو منحرف نكنين لطفا كسي ميدونه شمشير كه ديوار خراب ميكنه كجاست چه شكليه و .......
كمك لطفاااا من آپگريد جون 4 رو هم گرفتمممم
با با من آدم میشناسم گیگی دانلود میکنه من خودم تو این دوماه تقریبا یه گیگ دانلود کردمنقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
چیزی که ارزش داره و کار رو راه میندازه رو باید گرفت
عزيز من ميشه اين بحث رو يك جاي ديگه ادامه بدين ممنون آخه اينجا مثلا مربوط به پرنس آو پرشياست نه ........
اساتيد فن من آپديت 5 رو هم گرفتم يكي نيست يه فكري به حال شمشير خراب كننده ديوار كنه
يه چيز ديگه من تونستم ماگات من بشم يعني كاري كنم كه كاركتر پرنس بشه ماگات من همون حيون عجيبه هر كسي خواست بگه سيوش رو بهش بدم
می خواهی spider-man بشی هم راه داره!
خواستین بگم
حرف شما در مورد موضوعی که من مطرح کردم درست هستنقل قول:
نوشته شده توسط j0ck3r
دیگه تکرار نمی شه :wink:
خوب ممنون كه به حرف من توجه كردي
1.بگو ببينيم چطوري ميشه اسپايدر من شد
2.احسان جان شما كه مشهدي از اكانت البرز استفاده كن فكر ميكنم به لحاظ قيمت و كيفيت خوب باشه چون من دوستايي دارم كه اونها هم از البرز استفاده ميكنند
3.احسان من تا اونجا كه متوجه شدم 3 تا از آپگريدها بيرون جزيره هستش بگو كدوم آپگريدها رو گرفتي تا راهنماييت كنم اوني كه نگرفتي رو بري بگيري
جوکر جان . مرسی از اینکه به فکر من هستی .
1. من اینترنتم قراردادی هست و از لحاظ اینترنت و ساعتش هیچ مشکلی ندارم . مشکل اصلی از خط تلفن من میشه ( از خط من انشعابی گرفته شده ) برای همین سرعت کانکت من نصف شده . ( خدا از سر تقصیرات مخابرات بگذره!)
2. شاید باورت نشه . اما تو همین انجمن گفتم که من اصلا یادم نیست که اون آپگریدها کجاها بودن . فقط دو یا سه تا رو یادم هست . ولی مونیتور جان لطف کرد و برای من سیو های اون مد اصلیش رو فرستاد .
خود من هم امشب دوباره بازی رو نصب میکنم و قدم به قدم دنبال اونها میگردم . هر کدوم رو که پیدا کردم همینجا میگم که کجا بود .
از لطف شما جوکر جان هم ممنونم . حالا ببینیم کی زود تر هر 9 تا رو پیدا میکنه !!! موفق باشید
اي بابا اگه قراره با پرسيدن از هم بازيرو دنبال كنيد كه ديگه فايده نداره جوكر جان يكم هم خودت سعي كن اون موقع بازي جذاب تر ميشه
از همه دوستان مي خواهم كه ديگه به بحث هاي متفرقه نپردازيد و فقط راجبه POP صحبت كنيد موفق باشيد :wink: :wink: :wink:
چشم ! ببخشید . :mrgreen:
عزيز من 6ومين آپگريد رو هم گير آوردم و دارم ميرم با كيلينا بجنگم
آرش جان شما هم يكم با دقت تر بخون من تا الان از زماني كه دوباره از اول بازي رو شروع كردم فقط جاي شمشيري كه ديوار رو ميشكنه رو گير نياوردم
من جاي آپديتها رو بلدم ميخوام اوني كه گير نيوردي رو بهت بگم كجاست كه با هم بريم جلو وگرنه من دارم ميرم جلو در ضمن من از شمشيرهاي اصلي فقط 2 تا رو گير نياوردم
خوب يه خبر جديد من هر 9 تا آپديت و شمشير آب رو گرفتم حالا فكر كنم كه آخر بازي باشم
يكي نيست بگه اي ولا :roll:
اي ولا جوكر جان دس مريضا
يه نيگاه به انجمن بكنيد موفق باشيد :mrgreen: :wink:
منظورت چي بود؟ ميخواهي بگي يكي قبل من سيوش رو گذاشته بود؟ فكر ميكني اون خودش بازي رو تموم كرده؟
چرا پای منو وسط میکشین ؟ من که گفته بودم 7 تا رو بیشتر پیدا نکردم . سیو هارو هم گرفتم که فقط بدونم چه جوری تموم میشه .
در ضمن ایول جوکر جان . خوشمان آمد از بازی کردنت . بابا بازی تموم کن !!! :mrgreen:
در ضمن فکر کنم که دیگه کار این انجمن هم تموم شده است دیگه . نه ؟
منظورم اين بود كه به انجمن بازيها نگاه كنيد چون آقا سعيد (و البته من) چند تا پست جديد زديم خواستم نيگاه كنيد چون جالبه
(در ضمن انجمن با تاپيك فرق داره)
موفق باشيد :wink: :wink:
امیدوارم که موفق باشید . اگه برای من هم کاری دارید بگید ! دارم میمیرم از بی کاری ! :wink:
ممنون از لطفت احسان
امروز يكم به خودم استراحت دادم :wink: الان اونجايي هستم كه بايد برم سراغ نقاب يكمي سخت شده :mrgreen:
خوب با اجازه من بازي رو تموم كردم اون داهاكاي لعنتي رو هم كشتم اما نكته اينجاست كه دموي آخر بازي يكم نا مفهوم بود يعني شما هم هموني كه من فهميدم فهميديد؟
پرنس آو پرشياي 3 در راه است منتظر باشيد مگه نه؟
اون نقاب سياهه كي بود فكر كنم همون ماهاراجه باشه يكي كه دمو رو ديده بياد بگه اون چي فهميده
بابا دیگه بسه این بحث خیلی کش دار شده!
باه طرف ماهاراجه بوده!
:evil: :evil: :evil: :evil:
ایول جوکر جان . :mrgreen:
خوب ممنون از لطفتون اين بحث رو هم ديگه تعطيلش كنيم بريم منتظر pop3 بشيم
یه چیز جالب در مورد این بازی:
وقتی دارین بازی میکنین دکمه های 1 و 2 و 3 رو با هم نگه دارین اگه درست این کارو کرده باشید می نویسه:''You are worthy of the powers of Jaffar.''
بعد از این حالا این دکمه ها رو امتحان کنید: :D
اگه + یا - رو بزنید به ترتیب زمان رو افزایش و کاهش میده
اگه T رو بزنید یک امکان فوق العاده میده
اگه G رو بزنید میتونید یه مرحله انتخاب کنید
اگه L رو بزنید میتونید برید مرحله بعد
اگه K رو بزنید هر چی دشمن تو تصویره می میره
حالا حال می کنید؟؟؟!!! :D
اگه باز هم می خواهید بگید بگم
ميشه بپرسم زمان رو افزايش ميده يعني چي
امكان فوق العاده مثل چي؟
علیرضا جان . تو تا حالا کجا بودی !!!؟؟؟
بازم بگو . :D
علیرضا جان . این ها که کار نکرد ! مطمئنی که مال همین بازیه ؟
بچه ها يه خبر خوب: من ديشب POP 3D رو نصب كردم و 3 تا مرحلشو رفتم منم POP باز شدم درسته كه قديميه ولي بازم حال كردم
موفق باشيد :wink: :wink: :wink: :wink:
وای خدای من ! POP 3D . این بازی عشق منه ! یک سوال : بازی شما کامله ؟ یعنی دمو و موزیک رو داره ؟ اگه کامل بود من همون سی دی ها رو می خرم . هر چقدر که بگی .
باشه شما دکمه های u n h j را امتحان کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
همین طور ترکیب دکمه shift با این ها : U L W
ولی حتما بای قبلشد این ها رو تو خط فرمان بنویسید
MAKINIT
YIPEEYAHOOالبته این دومی برای اینه که اگه یه وقت MAKINIT کار نکرد بزنید
اون های دیگه هم سعی خودشونو بکنند
خب علیرضا جان . لطف میکنی و از اول به صورت کامل و با شرح شون همشون رو بگی . آخه من که نفهمیدم منظورت از خط فرمان چیه ؟ منظورت RUN هست ؟